Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-13, 07:30   #3181
ane3kaa
Zakorzenienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Hej

Pysia- trzymam kciuki za Kotke Może dla cioci i wujka jakaś wypasiona narzuta na łóżko , albo eleganckie kieliszki do wina

Opium- 40 dni? Coraz poważniej się robi

Szczeperka -12 dni!

Sunrise- u mnie Tż nie ma kamizelki, tata i teść również

Dotka- mi też się kiedyś coś podobnego śniło tylko że to była taka zwykła impreza, ale pamiętam że we śnie było mi wstyd jak cholera i co chwile chowałam nogi czy pod stół czy za kogoś byle tylko nie było ich widać

Docik- super ze rodzice się dogadali, jakby nie było to ważne. A zaproszenia super!

Waniliowelove- hej

Cude- dziekuje i za rozdane/wysłane zaproszenia , a Tż chyba bardzo towarzyski no i ksiądz to już wgl bez komentarza

Bardorja- za rozdane zaproszenia, jeżeli Cię to pocieszy moja malutka też właśnie przechodzi kolejne ząbki

Cornflower- dziękuję haha od dzisiaj to ulubiona piosenka mojego Tżta

Namisek- zazdroszczę że to już tak niedługo i trzymam kciuki żeby wszystko idealnie Ci wyszło

Czeko – nie powinno się tak mówić ale ten ksiądz to po prostu zwykły cham , dobrze że w mojej okolicy takich nie ma,bo faktycznie może się odechcieć chodzić na msze

Iliy- super że zaczęliście rozdawać zaproszenia, a co do dekoratorki to nie popisała się

Aniuska- sandałki ładne , chociaż ja jak widze odkryty przód to już czuję ten ból podeptanych palców

Atoomowka- wpadka jakby nie było miała swój urok a z Twojego opisu biję tyyyle miłości

Activelifestyle-słowa taty we śnie najlepsze

Dziewczyny zamówiłam suknię! Udało mi sie utargować z 3300 na 2900 i będe miała całkowice nową, ta o której myślałam żeby kupić to rozmiar 44 a ja mam 38 a po drugie babeczka w salonie coś mi tłumaczyło że będzie ciężko zmniejszyc bo coś tam cos tam no i w efekcie będe mieć nową. Wszystko byłoby super gdyby nie moja mama która nie widziała sukni na żywo tylko na zdjęciach(te same które Wam wstawiam) , mama stwierdziła ze tył może byc ale przód jakiś dziwny i jakoś brzydko się układa na nic moje tłumaczenia że suknia o 3 rozmiary za duża. I tak jak byłam zachwycona suknią tak teraz mój entuzjazm zanikł , powiedzcie czy naprawdę ta suknia jest dziwna?
Podkreślam że jest to rozmiar44 ja mam 38 na ostatnim zdjęciu troszke widać jak ten materiał poniżej gorsetu delikatnie się mieni, niestety w tym salonie jest słabe światło no i zdjęcia nie sa idealnej jakości
mam ta samą tylko model starszą bez tej koronki na dole ) jest śliczna!
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 07:38   #3182
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

cornflower_girl
Mysza93
kiss12550

dzięki za trzymanie kciuków za moją kotkę dziś już ma się lepiej, własnie leży mi na brzuchu

Kiss12550, Twoja sukienka jest piękna a cena jak za bolerko chyba ok

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Bo to były moje najgorsze w życiu buty
Obtarły mnie do krwi, myślałam, że nie dojdę do domu.
W połowie drogiz przystanku do domu, zdjęłam buty i szłam na boso (w skapetkach takich rajtkowych tylko) chodnikiem, a stopy mi krwawiły
To ześ mnie nastraszyla bo ja mam kupione Ryłko ale ja mam takie stopy, ze mnie nawet japonki do krwi obedrą

namisek1990 to juz tak blisko

Atomoowka nawet ja się zestresowała jak to czytałam na miejscu Twojego TZta zeszłabym na zawał jak nic
Fajnie, ze tak dobrze Wam jako malzeństwo

tysiaBB no mam nadzieje, ze bedzie ok, jak u Ciebie

Panna Izabela bransoletka swietna sama chciałam taką mieć ale bałam się, ze mi się będzie haczyć o suknie

Kurde, ile ja mam nauki do pracy nie wiem kiedy to ogarnę a dzis mam pisać taki test po ktorym kwalifikują mnie na szkolenie i egzamin w Wawie jak nie zdam egzaminu w Wawie to musze szukac nowej pracy w sklepie z ciuchami to bylam taka obcykana, ze szok, a w tych telefonach to czasami czuję się jak skończony debil

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 08:23   #3183
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Dziewczyny z relację nie mogę się zabrać bo na pewno będzie długa a my ciągle balujemy ciągle goście i jakoś tak ciężko na dłużej usiąść do kompa.
Póki co powiem Wam, że niby zwykła obrączka ale wyzwala w organizmie tyle endorfin i szczęścia że aż dziwne to trochę. TŻ to samo powiedział, kawałek metalu a czuję, że kocha Cię o 200% mocniej
To żeś napędziła stracha wszystkim
Ale najważniejsze, że tata zdążył

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zamówiłam suknię!
Śliczna
Wiadomo, że rozmiar za duży o 3 numery idealnie leżał nie będzie
Ale jeśli Ci się podoba i uda się ją zmniejszyć do rozmiaru 38 bez problemów to się nie zastanawiaj

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Dziewczyny jeszcze jedno pytanko odnośnie garnituru/smokingu. Tż przymierzał smoking i wyglądał extra
Smoking był czarny i babka w sklepie powiedziała, że do smokingu to tylko czarna mucha pasuje. Inny kolor nie wchodzi w grę, tak samo jak i krawat... Wiecie coś może na ten temat?
Przepraszam, że tak marudzę ale w ogóle się na tym nie znam
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 08:26   #3184
cude
Zadomowienie

karolinuuusia, no to nas pobiłaś, bo my 15

mysza93, gdzie zamawiałaś welon?

Sunrise28, moim zdaniem różne Tym bardziej, jeśli ma się inne dodatki.

Kochane, mam pytanko. Zapamiętałam, żeby brać 3l napojów na osobę. Ale 3l na jeden dzień czy na dwa? Jak macie?
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 08:27   #3185
enzunio
BAN stały

Hej kochane, przepraszam, że nie nadrabiam, ale totalnie mnie rozłożyło po panieńskim, amm gorączkę, zawalone gardło, katar, kicham - wszystko było do przewidzenia (ja jestem bardzo często chora i dlatego panieński był 3 tyg. wczesniej bym mogła odchorowac szaleństwa, także wszystko idzie zgodnie z planem).

Może teraz spróbuję troch nadrobić

EDIT: Cude na 2 dni, z tym, że mam lekki zapasik
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 08:39   #3186
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość

mysza93, gdzie zamawiałaś welon?

Sunrise28, moim zdaniem różne Tym bardziej, jeśli ma się inne dodatki.

Kochane, mam pytanko. Zapamiętałam, żeby brać 3l napojów na osobę. Ale 3l na jeden dzień czy na dwa? Jak macie?
Jako doświadczony zakupowicz mogę się już podzielić wiedzą Myśmy wzięli 4,5 litra na głowę na dwa dni, licząc razem z wodą.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 08:42   #3187
Sunrise28
Rozeznanie

[QUOTE=enzunio;46429430]Hej kochane, przepraszam, że nie nadrabiam, ale totalnie mnie rozłożyło po panieńskim, amm gorączkę, zawalone gardło, katar, kicham /QUOTE]

Zdrówka

Może jakiś rutinoscorbin zacznij brać na wzmocnienie organizmu
Stary 2014-05-13, 08:52   #3188
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Dziewczyny od wczoraj nie miałam neta ;/ więc czytam na raty, jak dokończe nadrabiac to napiszę co nieco o zapraszaniu.

Lemon_Drop
też mi się taki bukiet podobał ale nie jest to ten wymarzony nadal ;(
Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak wytzrzwieje kiedyś to będzie dobrzr

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Cytat:
Dziewczyny jestem na chwilę, żyje
Było przecudownie z małą wpadką w kościele ale o tym jak będe miała więcej czasu.
Wszyscy zadowoleni a my mega szczęśliwi i zakochani.
Zabawa trwała do 6 rano, a my z mężem właśnie spakowaliśmy torby i prezenty i czekamy na transport z sali do domu.

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
Czekam na relację
Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Dziewczynki, podczytuję Was od czasu do czasu, ale ciężko mi znaleźć więcej czasu by się zagłębić i wbić w temat.
Wpadliśmy w wir obowiązków i serio przed ślubem czas pędził, a teraz pędzi jeszcze bardziej.
W pracy, pracy nawał, w domu jeszcze nie wyszliśmy z lekkich zaległości pourlopowych bo.. nam się nie chce , poza tym od tygodnia dywagujemy nad mocno ważną mieszkaniową decyzją i trochę nas to dywagowanie męczy bo.. nie możemy się zdecydować, ale ogólnie sielanka, szczęście i miłość.

Jak by ktoś pytał - bo w realu serio o to ludzie pytają, to właściwie nic się po ślubie nie zmieniło, chociaż czasem przytrafi się jakaś fajna sytuacja albo TŻ sypnie tekstem: "chodź kochanie zabiorę Cię dzisiaj na naszą ulubioną pizzę, więsz tak pierwszy raz.. jako Mąż i Żona" i wtedy mi się przypomina.. że faktycznie jestem Żoną.

Aaaaa panieńskim nazwiskiem jak się przedstawiałam, tak przedstawiam.. czasem nie zdążę pomyśleć i jakoś tak leci.
Mąż i żona
Stary 2014-05-13, 08:53   #3189
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Zdrówka

Może jakiś rutinoscorbin zacznij brać na wzmocnienie organizmu

Już biorę i rut. i tran w kapsułkach od kilku miesięcy i nic, swoje muszę zawsze odchorować. Oby tylko nie pochorować się na ślub, bo ze stresu tak też potrafię (ale na razie nie ma stresu, więc wszystko jest dobrze)

18 Dni Do Ślubu!!
Stary 2014-05-13, 09:00   #3190
velika
Winter is coming

Cytat:
Nam menagerka sali kazała wziąć 3 l na dwa dni.
Nadrabiam was dziewczyny, ale nie mam czasu pisać. W niedzielę byłam na komunii na mojej sali i od tamtej pory mam stresa, że za mało jedzenia będzie czy coś. Mam pewne uwagi, poproszę, żeby niektórych rzeczy było więcej. Bo o ile na obiad było żarcia multum i mnóstwo mięsa zostało, to potem było wg mnie za mało Co prawda my będziemy mieli go więcej - tak menagerka mówiła, plus stół wiejski i jakiś udziec czy coś ale i tak się obawiam. Zaczynam panikować!

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 09:08   #3191
cude
Zadomowienie

enzunio, velika

Linaewen, właśnie też mam zamiar w tesco się obkupić:P
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 09:13   #3192
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
enzunio, velika

Linaewen, właśnie też mam zamiar w tesco się obkupić:P
Polecam uwadze Pepsi/Mirinda/7up butelka 1l-dwa w jednym i soki Hortex 2l, też dwa w jednym za 7,69(wychodzi koło 1,92 za litr). Jak chcecie soki 1l to Siódme niebo, 3,99 za dwa kartony 1l.
I życzę dobrej zabawy, bo jest ogranieczenie 12 sztuk na paragon-myśmy nakasowali się na 7 paragonów I promocja jest do środy, żebyście nie przegapili!
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2014-05-13, 09:19   #3193
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Nam menagerka sali kazała wziąć 3 l na dwa dni.
Nadrabiam was dziewczyny, ale nie mam czasu pisać. W niedzielę byłam na komunii na mojej sali i od tamtej pory mam stresa, że za mało jedzenia będzie czy coś. Mam pewne uwagi, poproszę, żeby niektórych rzeczy było więcej. Bo o ile na obiad było żarcia multum i mnóstwo mięsa zostało, to potem było wg mnie za mało Co prawda my będziemy mieli go więcej - tak menagerka mówiła, plus stół wiejski i jakiś udziec czy coś ale i tak się obawiam. Zaczynam panikować!
Vel ale na komunię zawsze jest inne menu, mniej się płaci niż za wesele = mniej żarcia. Na pewno będzieok!
Stary 2014-05-13, 09:25   #3194
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
W niedzielę byłam na komunii na mojej sali i od tamtej pory mam stresa, że za mało jedzenia będzie czy coś. Mam pewne uwagi, poproszę, żeby niektórych rzeczy było więcej. Bo o ile na obiad było żarcia multum i mnóstwo mięsa zostało, to potem było wg mnie za mało Co prawda my będziemy mieli go więcej - tak menagerka mówiła, plus stół wiejski i jakiś udziec czy coś ale i tak się obawiam. Zaczynam panikować!
A czy na komunię nie jest mniej jedzenia robione ?
Spokojnie Na pewno będzie OK

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Polecam uwadze Pepsi/Mirinda/7up butelka 1l-dwa w jednym
Pamiętasz może po ile wychodzi za pepsi?
Stary 2014-05-13, 09:26   #3195
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Vel ale na komunię zawsze jest inne menu, mniej się płaci niż za wesele = mniej żarcia. Na pewno będzieok!
Najwyżej pojedziemy na te dni sera i będziemy ludzi dokarmiać serem
No niestety ślub coraz bliżej, moja matka z teściową panikują, to i mi się udziela. Teściowa wczoraj zaczęła jęczeć, że za mało ciast mamy przewidziane (3 kawałki na osobę) i że zamówimy osobno. Po czym usiadła, przeliczyła i wyszło, że jak byśmy zamawiali gdzie indziej, tyle ile jej koleżanka mówiła, to też będą 3 kawałki na osobę
Wzięłam się wczoraj za wstępne rozsadzanie gości i też nie wiem, jak ja to zrobię. Zostały tylko 2 dni na potwierdzenie przybycia i na razie odpadło nam 5 osób, więc niedużo. Z czego dwie to osoby towarzyszące, bo dwie osoby przyjdą bez nikogo.

Stary 2014-05-13, 09:30   #3196
enzunio
BAN stały

Cytat:
Najwyżej pojedziemy na te dni sera i będziemy ludzi dokarmiać serem
No niestety ślub coraz bliżej, moja matka z teściową panikują, to i mi się udziela. Teściowa wczoraj zaczęła jęczeć, że za mało ciast mamy przewidziane (3 kawałki na osobę) i że zamówimy osobno. Po czym usiadła, przeliczyła i wyszło, że jak byśmy zamawiali gdzie indziej, tyle ile jej koleżanka mówiła, to też będą 3 kawałki na osobę
Wzięłam się wczoraj za wstępne rozsadzanie gości i też nie wiem, jak ja to zrobię. Zostały tylko 2 dni na potwierdzenie przybycia i na razie odpadło nam 5 osób, więc niedużo. Z czego dwie to osoby towarzyszące, bo dwie osoby przyjdą bez nikogo.
Asekuracyjnie weźcie trochę tego sera spod kościoła

Ja już rozsadziłam gości a zaczął się teraz robić koncert życzeń kto gdzie chce siedzieć

A pierwszy zadzwonił mąż ciotki (tej którą w kiblu chciałam usadzić ).
Stary 2014-05-13, 09:31   #3197
Lemon_Drop
Zadomowienie

Vel mi się wydaje że na komunii z zasady jest mniej jedzenia. Na weselu powinno być ok Do której trwała komunia, było coś gorącego oprócz obiadu?
Stary 2014-05-13, 09:37   #3198
Ad rem
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny! Witam po krótkiej przerwie. W pracy mam masę roboty no i jesteśmy w szale rozdawania zaproszeń Poszło już 21 na 50 więc jeszcze masa jeżdżenia przed nami Z niemiłych zaskoczeń - kuzynka (jedna z najbliższych) ogłosiła, że prawdopodobnie ich nie będzie, bo mają tego samego dnia ślub i wesele kolegi...
Atomoowka akle akcja z bukietem! masakra!
Cytat:
Z kwestii praktycznych...
Super podpowiedzi - na pewno sie przydadzą!

kiss
piękna suknia!!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 09:37   #3199
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Vel mi się wydaje że na komunii z zasady jest mniej jedzenia. Na weselu powinno być ok Do której trwała komunia, było coś gorącego oprócz obiadu?
Był obiad, ciasto, zimna płyta i potem dwie kolacje, a trwało to od 12 do 19. Jeść było co, tylko wg mnie były za małe porcje jak na ilość ludzi. Np. były takie pyszne roladki szpinakowe i paprykowe i dali 4 sztuki na 8 osób Ja im każę dać ze 40

Stary 2014-05-13, 09:41   #3200
bardorja
Zadomowienie

Aktualizacja:
Pani z DAJSZMANA-niestety nie ma rozmiaru butów w mazowieckim ktore chce pani kupic, ale komputer mi wyszukal ze sa w katowicach i szczecinie...

no to akcja suzkam butów cz.2 rozpoczęta

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 09:42   #3201
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
A czy na komunię nie jest mniej jedzenia robione ?
Spokojnie Na pewno będzie OK

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Pamiętasz może po ile wychodzi za pepsi?
3,99 za dwa, czyli 2 zł za litr
Stary 2014-05-13, 09:47   #3202
Robusta
Wtajemniczenie

Dziewczyny biorące ślub na dniach ! Podziwiam, ja bym juz dostała rozstroju nerwowego :P
3 mam kciuki

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 09:56   #3203
Blondi2989
Blond forever!

Vel, spokojnie, ja nigdy nie wyszłam jeszcze z wesela głodna
TŻ też (a on jedzenia nie je, on je wciąga nosem :P), nawet jak był jako obsługa, a to jest zazwyczaj pół porcji tego co dostają goście i naprawdę jest git
Także nie ma się czym przejmować, na rynku jest teraz taka konkurencja, bo sal weselnych jest wysyp, a opinia, że "mało żarcia" skreśla lokal na wieki, więc nikt normalny sobie na to nie pozwoli

Z tym ciastem u mnie też była panika, będzie przecież jeszcze tort...
My dodatkowo domawiamy jeszcze sękacze, ale to raczej w ramach atrakcji niż dodatkowego zasłodzenia gości
A może właśnie jakiś sękacz domów?
Stary 2014-05-13, 09:58   #3204
S1lc1a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny! Z niemiłych zaskoczeń - kuzynka (jedna z najbliższych) ogłosiła, że prawdopodobnie ich nie będzie, bo mają tego samego dnia ślub i wesele kolegi...
Ehh, mamy taką sytuację, że nakłada nam się jednego dnia wesele siostry mojego (już wtedy męża ) i naszego bardzo bliskiego przyjaciela. Wybór i tak jest oczywisty, w takich sytuacjach wybiera się rodzinę mimo że żałujemy że nie możemy być u kolegi bo będą nasi znajomi i super zabawa. Mogłabym postawić wesele kolegi ponad jakieś w rodzinie tylko w sytuacji gdyby to była jakaś daleka rodzina z którą nie utrzymuje kontaktów. To przykra sytuacja, może kuzynka to jeszcze przemyśli.
S1lc1a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 10:00   #3205
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość

Jeśli chodzi o Apart, to jestem przerażona marżą, jaką narzucają :/ W porównaniu z małymi zakładami jubilerskimi, obrączki są conajmniej dwukrotnie droższe (w mniej więcej tej samej kategorii wagowej)
mój TŻ i jego mama znają się na złocie i od lat siedzą w tym interesie to odradzają małych jubilerów, jego siostra nie posłuchała się i kupiła u małego jubilera to teraz minie 2 lata po ślubie a obrączki mają mega porysowane mają klasyzne i my też chceny takie zwykłę, no i chyba wole troche wiecej zaplacic a zeby sie trzymaly

moi rodzice są 30 lat po ślubie i maja obrączki prawie niezniszczone, a noszą je cały czas, bez zdejmowania

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 10:01   #3206
adziia13
Rozeznanie

namisek1990 zostały 4 dni do naszych ślubów
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 10:05   #3207
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Vel, spokojnie, ja nigdy nie wyszłam jeszcze z wesela głodna
TŻ też (a on jedzenia nie je, on je wciąga nosem :P), nawet jak był jako obsługa, a to jest zazwyczaj pół porcji tego co dostają goście i naprawdę jest git
Także nie ma się czym przejmować, na rynku jest teraz taka konkurencja, bo sal weselnych jest wysyp, a opinia, że "mało żarcia" skreśla lokal na wieki, więc nikt normalny sobie na to nie pozwoli

Z tym ciastem u mnie też była panika, będzie przecież jeszcze tort...
My dodatkowo domawiamy jeszcze sękacze, ale to raczej w ramach atrakcji niż dodatkowego zasłodzenia gości
A może właśnie jakiś sękacz domów?
No ja też mam taką nadzieję. Tym bardziej, że mimo wszystko obżarłam się na tej komunii jak bąk. Ale teściowa siedziała z ludźmi, którzy jedli bardzo dużo i już się tak nie najadła.
Dobry pomysł z tym sękaczem, chociaż u mnie nie ma takiej tradycji. Pomyślę, może zrobię jeszcze jakiś mały słodki stół Kupi się jakieś babeczki, cukierki czy coś.

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
namisek1990 zostały 4 dni do naszych ślubów
To już zaraz

Stary 2014-05-13, 10:05   #3208
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
musimy szybko rozdawać bo mamy mało czasu, do początku czerwca , bo do 1 lipca potwierdzenie

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 10:09   #3209
enzunio
BAN stały

Ad rem, mam identyczną sytuację z kuzynem Mimo, że na poczatku powiedzieli ,że wybierają rodzinę to im się odmieniło
Stary 2014-05-13, 10:14   #3210
docik10
Zakorzenienie

czekooczekolada
Szok ale bywają i tacy co myślą, że to ludzie są dla księży a nie na odwrót. Chyba jeszcze nikt mu koło tyłka nie narobił, że taki kogucik z niego " nawet mnie nie denerwujcie w niedziele." A co to jakieś święto kapłańskie o którym nie wiem??

mysza93 cieszę się razem z Tobą, że masz już welon w domu
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości