Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal cz.14 - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-28, 19:07   #4051
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Jem sporo warzyw i owoców ale dziś miałam ochotę tylko na łososia
Ta gąbka to tak wygląda jak taka zwykła, prawda? daje coś?
No na prawdę, niema lepszej czekolady od Nussbeisser

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------
Ja jadłam ostatnio białą Nussbeisser z orzechami
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 19:17   #4052
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Ale super zakupy! Sandałki świetne!
Dzięki mam nadzieję, że będą wygodne na zdjęciu nie widać, ale mają lekki koturn może na 2-3cm
Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Medzik,świetne zakupy Musze koniecznie zapolować na sandałki,bo już moje się rozwalają

Tż zrobił mi dietetycznego burgera- bułka grahamka, smażona polędwiczka wołowa, musztarda,dużo sałaty,ogórek i pomidor
dziękuję ja właśnie też polowałam na sandałki, jeszcze jakieś japonki by mi się przydały

zjadłabym
Cytat:
Ale u mnie ye.bło przed chwilą chyba zaraz kompa odłączę bo się ze.sram

Też ostatnio miałam taką akcję i pierwsze co to wszystko z prądu odłączałam
Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Od wczoraj siedziałam z Jantarem na głowie, jeszcze odżywką Gliss kur. Dzisiaj nałożyłam na łeb jeszcze domową maseczkę drożdżową, przed chwilą zmyłam, nałożyłam olejek Marion i wsio

A włosy dalej brzydkie i nie rosną
za pielęgnację

Daj im czasu na pewno będą ładne jak nadal będziesz tak o nie dbać
Ja końcem miesiąca będę mierzyć i zobaczymy ile mi urosły po sesie i masce drożdżowej, w pierwszej połowie miesiąca używałam regularnie, a teraz przez nadgodziny nie mam nawet kiedy
Cytat:

Kobito! Kup sobie maske WAX w aptece!!! Jest mega wydajna, niedroga i świetna! Wszyscy dermatolodzy ją polecają. Ja jak miałam problemy z włosami to ją używałam, efekty szybko widoczne, włosy mi zgęstniały, błyszczały i szybciej rosły. Niestety w DE niema tej maski ale jak będe w PL to kupię z 3 kubełki
Na mnie wax nie działał a w dodatku strasznie włosy kołtunił, nie mogłam go nałożyć tak plątał włosy, po zmyciu masakre miałam a też kupiłam zachęcona opiniami.
Teraz na skórę głowy przed myciem używam ten olejek KLIK tak na minimum 2 godzinki przed myciem, a po myciu pod czepek daję tą maskę KLIK kiedyś po tym zestawie moje włosy szybciej rosły i mnie wypadały

No i dziękuję Już kiedyś zauważyłam, że podobny styl mamy co do opalenizny też
Stary 2014-05-28, 19:22   #4053
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nie lubię jakoś karpia smażonego :/ tzn. próbowałam u teściowej i u mojej mamy ale one jak smażone to takie tłuste że odechciewa się jeść. Pewnie duszony lub pieczony byłby dla mnie dobry
Gotowanego nie jadłam z warzywkami może być faktycznie pycha
A ja uwielbiam! u mnie się nie smaży na głębokim tłuszczu, tylko tak delikatnie tłusty jest sam w sobie, więc się nie przypala zbytnio
No ten gotowany był rewelacyjny pierwszy raz jadłam i normalnie mniaaaaaaaam!

Cytat:
Ja dałam 25 euro za ten żel z Vichy.
Wcześniej miałam Eveline rozgrzewający ale tak piekło że płakać mi się chciało a chłodzącego bałabym się użyć bo ja nie lubię zimna
Ło kurde, drogi oby działał
Ja rozgrzewające to w zimie używam choć fakt, skóra piecze okrutnie a ten chłodzący to świetny na upały no ale dzisiaj jakoś specjalnie gorąco nie było

Cytat:
Ty się nie śmiej teraz drugi raz pierdz.ielnęło, że TŻ mało z łóżka nie spadł a ja mięso właśnie włożyłam do piekarnika i się boję, że mi piekarnik się zye.bie

Cytat:
Jem sporo warzyw i owoców ale dziś miałam ochotę tylko na łososia
Ta gąbka to tak wygląda jak taka zwykła, prawda? daje coś?
Ja łososia to najchętniej z warzywami na patelnię lubię
Taaa, zwykła, a jest tak szorstka z jednej strony, że chwila masowania i nie możesz wytrzymać i naprawdę pomaga na cellulit ale oczywiście jak to bywa ze wszystkim- regularność jest najważniejsza

Cytat:
Kobito! Kup sobie maske WAX w aptece!!! Jest mega wydajna, niedroga i świetna! Wszyscy dermatolodzy ją polecają. Ja jak miałam problemy z włosami to ją używałam, efekty szybko widoczne, włosy mi zgęstniały, błyszczały i szybciej rosły. Niestety w DE niema tej maski ale jak będe w PL to kupię z 3 kubełki
Też polecam jaką używasz?

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

Też ostatnio miałam taką akcję i pierwsze co to wszystko z prądu odłączałam
Daj spokój a ja gooopia mięso włożyłam do piekarnika akurat teraz jak się rozhulało na dobre
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 19:26   #4054
heroine86
Zakorzenienie

A w ogóle to się nie pochwaliłam uwaga uwaga, nadeszła wiekopomna chwila i.... Heroinka poćwiczyła zaliczyłam dziś:

-27 min Shred lvl. 1
-8 min Arms
-120 brzuszków
-5 min Cool Down z Mel B

Szału nie ma, du,py nie urywa, ale na początek dobre i tyle lało się ze mnie strasznie łapska mi drżały, że myślałam, że nie wydolę kondycja siadła, nie ma co ale spokoloko, rozbujam się
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2014-05-28, 19:37   #4055
migotenka
Zadomowienie

Cocktail no myślałam że opole tańsze co do mieszkań, moja kuzynka we wrocku wynajmuje kawalerke za 1200zł i to nie na psim polu

Heroine mniam botwinka ja czekam aż u mamuśki na ogródku wszystko będzie bo takie kupne to nie to samo hehe. ale szczerze ja też sama nie robiłam jeszcze za to mamuśka robi zaje****
i ja syrenke używam jest świetna chociaż przez zime mało się masowałam więc teraz zaczynam znowu

Tinek dopiero doczytałam o której wstałaś! podziwiam i że miałaś siłe biegać
ja też bardzo lubię ten program wiem co jem z tego dowiedziałam się jakie jaki żółty ser to ser...
a jakim laserem miałaś robioną depilacje? co robiłaś? ja bym chciała bikini

Zosia dziękuję mam nadzieję że do 50 dojdę hehe
i bardzo fajne przepisy podałaś sama też skorzystam
a i ja też robiłam wtedy kopytka takie pyszne wyszły ale ja to w porównaniu do Ciebie mało zrobiłam bo 70 teraz mam ochotę na słodko zrobić
za depilator podziwiam, moja sis cały czas sie nim depiluje nawet bikini! a mi jak depilowała to myślałam że się zadrę ale co prawda włosów ma kilka, ja zamierzam na jesień zrobić laser na bikini.

Monia oj kusisz tym podkładem
ale jedzonko ślinka leci....
ja tej activi w pl nie widziałam, za smakowo za to uwielbiam do picia kiwi truskawka uwielbiam ale staram się nie jeść kupnych owocowych bo to sam cukier

Medzik zakupy super!!!
też oglądałam wiadomości u mówili o Twojej miejscowości na szczęście ludzie mają dostać jakieś zasiłki. masakra

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
A w ogóle to się nie pochwaliłam uwaga uwaga, nadeszła wiekopomna chwila i.... Heroinka poćwiczyła zaliczyłam dziś:

-27 min Shred lvl. 1
-8 min Arms
-120 brzuszków
-5 min Cool Down z Mel B

Szału nie ma, du,py nie urywa, ale na początek dobre i tyle lało się ze mnie strasznie łapska mi drżały, że myślałam, że nie wydolę kondycja siadła, nie ma co ale spokoloko, rozbujam się
klask i:

migotenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 20:11   #4056
meeedzik
Zakorzenienie

Masakra znowu leje jak ostatnio zaraz znowu będzie powódź, bo świata za oknem nie widać
Stary 2014-05-28, 20:43   #4057
tinekk
Zadomowienie

Migotenka Laser Light Sheer i miałam robione pachy, bikini i łydki. Najlepiej złapało pachy - je gole raz na kilka miesięcy ( wyrasta mi 2 włoski ) bikini prawie nic nie zostało i tak jak mówiłam łydki 3/4 już nie ma, ale chciałabym dobić. Mam zamiar na jesień/zimę dobić resztę

Heroine brawooooo za ćwiczenia super! wreszcie ruszyłaś dupsko
nie chce mi się nowego blogusa tworzyć trudno mam nauczkę

Madzia ale supcio zakupki, aż sama nabrałam ochoty na zakupowe szaleństwo

Monia łososia zawsze i wszędzie tylko w chałupie nie mam a ruszyć tyłka to się nie chce zjadłam z serkiem i szczypiorkiem :P

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 20:57   #4058
monika01011986
Zakorzenienie

Dziewuszki ja dopiero z rowerów wróciłam dziś mało przejechaliśmy bo tylko 6 km ale jechałam z Kolinem i cały czas na najcięższych przerzutkach. Pogoda śliczna, błękitne niebo <3 ide kolacje jeść - sałatka z feta i troche lososia <3

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 21:09   #4059
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość
Heroine mniam botwinka ja czekam aż u mamuśki na ogródku wszystko będzie bo takie kupne to nie to samo hehe. ale szczerze ja też sama nie robiłam jeszcze za to mamuśka robi zaje****
i ja syrenke używam jest świetna chociaż przez zime mało się masowałam więc teraz zaczynam znowu
Ja tam kupiłam :P od takiej pani ze wsi nie mam pewności czy z nawozem czy nie, no ale kocham botwinkę i mogę jeść nawet z nawozem
No Syrenka wymiata a w połączeniu z peelingiem kawowym to już w ogóle skóra jak pupcia niemowlaczka

Dzięki za brawa
Jak tam, smakowały tortille?

Cytat:
Masakra znowu leje jak ostatnio zaraz znowu będzie powódź, bo świata za oknem nie widać
Jezuu mam nadzieję, że nie...

U mnie też leje

Tinekk, dziękuję!

Monia, gratki za rower i smacznej kolacji
Stary 2014-05-28, 21:16   #4060
monika01011986
Zakorzenienie

Kolacja oczywiście łososia tylko 50 g a nie cale 200 :-P
Sałatka: pomidor, ogórek, sałata lodowa, łyżeczka oliwy z oliwek, pół paczuszki przyprawy włoskiej z Knorra, troche fety

HEROINKO widzisz ile ja warzyw jem!! :-D
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1401304561994.jpg (68,6 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1401304573216.jpg (65,2 KB, 17 załadowań)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2014-05-28 o 21:29
Stary 2014-05-28, 22:07   #4061
meeedzik
Zakorzenienie

U nas gorzej jak ostatnio jest :/ masakra, jutro do pracy nie idziemy, bo nawet most z kostki brukowej rozwaliło i całą drogą płynie rzeka, a ponoć o 2 w nocy ma być najgorzej.
Stary 2014-05-28, 22:15   #4062
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
HEROINKO widzisz ile ja warzyw jem!! :-D
No widzę widzę pięknie

Cytat:
U nas gorzej jak ostatnio jest :/ masakra, jutro do pracy nie idziemy, bo nawet most z kostki brukowej rozwaliło i całą drogą płynie rzeka, a ponoć o 2 w nocy ma być najgorzej.
Masakra niech już nie pada...
Stary 2014-05-28, 22:31   #4063
migotenka
Zadomowienie

Madzia masakra oby przestało bo aż strach na samą myśl

Tinek ale Ci zazdroszczę hehe ja na jesień chcę bikini a robiłaś zwykłe czy głębokie? trochę się wstydzę hehe.
a to miałaś cały pakiet czy osobno wszystko robiłaś jaki koszt?

Heroine peeling kawowy też robie ale raz w tyg tylko, tylko z tego względu kawę zwykłą kupiłam heh
smakowały niestety kupne placki ale za to środeczek zdrowiutki i pierwszy raz kalarepke jadłam tej wiosny

Monia ale kusisz tym łososiem
brawo za rower

a ja melduję
ab ripper x
killer buns&thighs

Stary 2014-05-28, 22:37   #4064
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine peeling kawowy też robie ale raz w tyg tylko, tylko z tego względu kawę zwykłą kupiłam heh
smakowały niestety kupne placki ale za to środeczek zdrowiutki i pierwszy raz kalarepke jadłam tej wiosny

a ja melduję
ab ripper x
killer buns&thighs
Ja ostatnio nie robiłam go w ogóle, ale czas powrócić
Raz na jakiś czas można i kupny kalarepkę też dałaś?

Brawo!!!
Stary 2014-05-28, 22:42   #4065
migotenka
Zadomowienie

Cytat:
Ja ostatnio nie robiłam go w ogóle, ale czas powrócić
Raz na jakiś czas można i kupny kalarepkę też dałaś?

Brawo!!!
nie chce mi się robić placków heh
też i jedną na surowo pożarłam mniam.

a teraz sobie tak czytam o tej depilacji laserowej hihi

Stary 2014-05-29, 00:51   #4066
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja jadłam ostatnio białą Nussbeisser z orzechami
ooo a białej nie widziałam jeszcze w sumie to nie patrzyłam nawet na półki ze słodyczami, omijam je jak najdalej

Cytat:
Na mnie wax nie działał a w dodatku strasznie włosy kołtunił, nie mogłam go nałożyć tak plątał włosy, po zmyciu masakre miałam a też kupiłam zachęcona opiniami.
Teraz na skórę głowy przed myciem używam ten olejek KLIK tak na minimum 2 godzinki przed myciem, a po myciu pod czepek daję tą maskę KLIK kiedyś po tym zestawie moje włosy szybciej rosły i mnie wypadały

No i dziękuję Już kiedyś zauważyłam, że podobny styl mamy co do opalenizny też
A który WAX miałaś? Bo jest kilka rodzajów i może nie dobrałaś odpowiedniego?
Ja żadnych olejków nie mogę używać, po wyschnięciu mam włosy straszne! plączą się okropnie i nie mogę ich rozczesać, normalnie mi się siano robi!

No mamy podobny cieszę się

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Cytat:

-27 min Shred lvl. 1
-8 min Arms
-120 brzuszków
-5 min Cool Down z Mel B

No brawo kochana! Nie liczy się ilość tylko chęci ważne że się poruszałaś i wcale nie mało więc co tu pierdzielisz za kocopoły
Lepsza nawet ode mnie jesteś bo ja tylko 100 brzuchów zrobiłam coś mnie kręgosłup boli

---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Cytat:
Monia oj kusisz tym podkładem
ale jedzonko ślinka leci....
ja tej activi w pl nie widziałam, za smakowo za to uwielbiam do picia kiwi truskawka uwielbiam ale staram się nie jeść kupnych owocowych bo to sam cukier
Kup kup drogi jest ale mega wydajny! wystarczy odrobinka żeby ładnie pokryć twarz

Activia akurat ma niewiele cukru w sobie, np te z musli to chyba wcale nie mają bo w ogóle słodkie nie są. Kubełek ma coś ok 100 kcal o ile dobrze pamiętam. Ja wcinam tylko serki waniliowe z activi i te z musli

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ----------

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Monia łososia zawsze i wszędzie tylko w chałupie nie mam a ruszyć tyłka to się nie chce zjadłam z serkiem i szczypiorkiem :P
hehe serek ze szczypiorkiem też pyszy

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-29, 01:08   #4067
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
A ja uwielbiam! u mnie się nie smaży na głębokim tłuszczu, tylko tak delikatnie tłusty jest sam w sobie, więc się nie przypala zbytnio
No ten gotowany był rewelacyjny pierwszy raz jadłam i normalnie mniaaaaaaaam!
No właśnie a moja teściowa lubi wszystko co tłuste i smaży wszystko na głębokim oleju :/ moja mama też ryby tak smaży :/
Weź przepis od teściowej i podaj nam

Cytat:
Ło kurde, drogi oby działał
Ja rozgrzewające to w zimie używam choć fakt, skóra piecze okrutnie a ten chłodzący to świetny na upały no ale dzisiaj jakoś specjalnie gorąco nie było
Drogi :/ no oby oby... wysmarowałam się nim już, zapach piękny, szybko się wchłania tylko pozostawia taką białą smugę po sobie Nie rozgrzewa i nie chłodzi na szczęscie

Hehe to pomarzłaś sobie troszkę

Cytat:
Ty się nie śmiej teraz drugi raz pierdz.ielnęło, że TŻ mało z łóżka nie spadł a ja mięso właśnie włożyłam do piekarnika i się boję, że mi piekarnik się zye.bie
Oj tam , przecież to tylko burza ja uwielbiam burze a jak na złość w moich rejonach burze prawie nie występują a jak są to takie że ledwo je widać i słychać
Mięsko się upiekło? czy piekarnik piorun j.eb.nął?

Cytat:
Ja łososia to najchętniej z warzywami na patelnię lubię
Taaa, zwykła, a jest tak szorstka z jednej strony, że chwila masowania i nie możesz wytrzymać i naprawdę pomaga na cellulit ale oczywiście jak to bywa ze wszystkim- regularność jest najważniejsza
Ale jak robisz tego łososia z warzywami na patelni? taki zwykły filet kupujesz i smażysz ?
Ja szorstkich się boję bo potem mnie skóra piecze :/ i boli :/
Tą gumową co kupiłam się wymasowałam dzisiaj fajnie było nogi czerwone jak buraki od masowania ale nic nie boli więc krzywdy moja szczota nie robi na szczęscie

Cytat:
Też polecam jaką używasz?
Ja miałam tą dla brunetek z henną fajna była, jak pojadę do PL to muszę kupić koniecznie. Teraz używam Londy takiej: http://powerlook.pl/product-pol-1508...ch-750-ml.html
Tylko jakaś dziwna cena w PL ja dałam za nią tutaj w DE 25 euro w sklepie fryzjerskim
Zobacz sama : http://www.amazon.de/gp/product/B004...d_i=B004Z1KFM8
albo tu : http://www.basler-haarkosmetik.de/ha...nt-750-ml.html
nie kumam
A świetna ta maska, włosy mega mięciutkie i lśniące no ale droga :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-29, 01:11   #4068
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia ale kusisz tym łososiem
brawo za rower

a ja melduję
ab ripper x
killer buns&thighs
Bo ja kocham łososia i uzależniona jestem od niego
a dzięki, choć mało przejechałam :/

Brawo za ćwiczonka

---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ----------

Cytat:
No widzę widzę pięknie
No!

---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ----------

Cytat:
O kurde niedobrze współczuję kochana trzymaj się tam i z domu nie wychodź w ogóle!!! Oby nie było tak źle jak zapowiadają

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-29, 01:33   #4069
monika01011986
Zakorzenienie

Ja sie wykapalam,ogolilam tą nową maszynką (świetna jest!) wymasowalam, wysmarowalam tym nowym kremem z vichy, powiesilam pranie, zrobilam 100 brzuszków, poodpisywalam wam, obejrzalam xfactora z soboty bo mąż mi nagrał jak ja w pracy byłam i ide spać
Także ja i mój kot mówimy wam Dobranoc :-D :-*
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1401320000808.jpg (45,3 KB, 21 załadowań)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-29, 08:56   #4070
tinekk
Zadomowienie

Migotenka kupiłam taki pakiet za 899zł ( na pół roku, czyli 5 zabiegów, bo robi się je co ok. 5tyg ) pakiet obejmował 3 strefy bikini głębokie, pachy i łydki ( mi zależało na głębokim :P ) ja się nie wtsydziłam, bo babeczki już przyzwyczajone do tego :P dodatkowo dostawałaś za każdym razem takie majteczki przeźroczyste z siateczki i one odsuwały każdą częśc pokolei. Nie było tak źle :P bół straszny, ale do wytrzymania

Madzia daj znać jak tam u Was, mam nadzieję że pogoda w nocy jednak była w miarę spokojna

Zmykam do pracy, dziś długi dzień bo 10-21 niech ten dzień się już kończy, chcę już wieczór :P Miłego dnia

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2014-05-29, 09:51   #4071
migotenka
Zadomowienie

Dzień dobry
wstalam o 7 i się coś dzisiaj nie wyspałam... więc siedzę zmulona i ziewam co chwile hehe

Monia muszę najpierw popatrzeć za próbkami bo nie chcę w ciemno kupować ale na pewno na te wesela chciałabym jakiś trwalszy podkład

ale ten Twój kot śmieszny

Tinek no mi też na bikini głębokim zależy ale nie całkowitym, jakis paseczek bym chciała hehe. a to 3 na bikini Ci wystarczyły?
wiem wiem że przyzwyczajone babki ale zawsze jakiś tam dyskomfort jest ja na jesień zimę planuję najpierw bikini jak będzie ok to pachy też

oby szybko dzień w pracy zleciał

Stary 2014-05-29, 10:15   #4072
Like_a_women
Zadomowienie

[B]Madziu jak tam u Was?W telewizji cały czas mówią o Gł.Mam nadzieję że Wam domu nie zalało.
Stary 2014-05-29, 10:23   #4073
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
A który WAX miałaś? Bo jest kilka rodzajów i może nie dobrałaś odpowiedniego?
Ja żadnych olejków nie mogę używać, po wyschnięciu mam włosy straszne! plączą się okropnie i nie mogę ich rozczesać, normalnie mi się siano robi!

No mamy podobny cieszę się

Henna treatment WAX, ponoć ten najlepszy jest. Ale na mnie wcale nie działał, przy nakładaniu i spłukiwaniu wyrwałam więcej włosów niż by mi po nim urosło.
Może miałaś źle dobrany olej? Jak olejowałaś? Są różne sposoby, na sucho na mokro, na odżywkę do włosów, kąpiel ( do 2 litrów ciepłej wody dajesz 2-3 łyżki oleju długo mieszasz i moczysz w tym włosy ) można dodawać też oleje różne do masek/odzywek i nakładać przed myciem np na godzinkę pod czepek foliowy i ręcznik, są różne sposoby
Może Twoim włosom jakiś olej nie pasował, ale wybór jest przeogromny Najlpiej sprawdzić jaką się ma porowatość włosów i wtedy łatwiej sprawdzić jakie oleje i kosmetyki powinny się sprawdzić Na necie jest dużo takich testów

Cytat:
O kurde niedobrze współczuję kochana trzymaj się tam i z domu nie wychodź w ogóle!!! Oby nie było tak źle jak zapowiadają
No masakra jest dziś do pracy nie poszłam, bo jestem odcięta od świata :/
Cytat:
Madzia daj znać jak tam u Was, mam nadzieję że pogoda w nocy jednak była w miarę spokojna
U nas masakra jest :/ tyle szkód narobiły te ulewy, że szkoda gadać
W tv cały czas pokazują moje miasto, ulica w jednym miejscu się zawaliła i straż pożarna wpadła do tej wielgachnej dziury na całą szerokość drogi droga zamknięta, TU i TU można zobaczyć zdjęcia.
Stary 2014-05-29, 10:29   #4074
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Madziu, oglądam i słucham z przerażeniem coś strasznego... a rodzice też nie poszli do pracy? U Ciebie też zalało? teraz dalej pada?
Stary 2014-05-29, 10:34   #4075
meeedzik
Zakorzenienie

Like nam na szczęście nie zalało, bo na górce mieszkam, ale wszędzie jest masakra. Nie ma dojazdu do ulicy ( nie mieszkam przy ulicy ) dwa mostki zabrało, na drodze dziury na pół metra w dół, wszystkie te studzienki gdzie kanalizację robili wymyło, autem nie da rady przejechać.
Na wieczór chyba pójdziemy z Tż spać do jego rodziców, bo rano do pracy trzeba iść jakoś. Już dziś nie poszliśmy.
O Gł cały czas w telewizji mówią masakra ... :/

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Heroine nikt nie poszedł do pracy od nas :/ leje cały czas właśnie, ponoć dziś ma być powtórka. Ta droga co się zawaliła i straż wpadła co pokazują w tv to moja droga którą do pracy jeżdżę, ponoć helikopterem mają wyciągać ten wóz strażacki.
Stary 2014-05-29, 10:43   #4076
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No brawo kochana! Nie liczy się ilość tylko chęci ważne że się poruszałaś i wcale nie mało więc co tu pierdzielisz za kocopoły
Lepsza nawet ode mnie jesteś bo ja tylko 100 brzuchów zrobiłam coś mnie kręgosłup boli
Dzisiaj jest gorzej ruszać się nie mogę, serio to nie tyle zakwasy tylko jakieś takie... ogólnie połamanie no ale tak to jest po przerwie
Mnie dzisiaj strasznie boli w okolicy odcinka lędźwiowego... masakra, co za ból

Cytat:
No właśnie a moja teściowa lubi wszystko co tłuste i smaży wszystko na głębokim oleju :/ moja mama też ryby tak smaży :/
Weź przepis od teściowej i podaj nam
Hehe, jak nie zapomnę to się spytam chociaż moja teściowa to też wszystko na oko robi

Cytat:
Oj tam , przecież to tylko burza ja uwielbiam burze a jak na złość w moich rejonach burze prawie nie występują a jak są to takie że ledwo je widać i słychać
Mięsko się upiekło? czy piekarnik piorun j.eb.nął?
A weź, ja się boję burz... mogą wiele szkód narobić
Hehe, nie je.bnął mięso całe

Cytat:
Ale jak robisz tego łososia z warzywami na patelni? taki zwykły filet kupujesz i smażysz ?
Nie, łososia piekę a warzywa robię na patelni kupuję fileta, posypuję go solą, pieprzem, skrapiam sokiem z cytryny, obkładam plasterkami czosnku (czasem też plaster cytryny daję), na to posiekany koperek i zawijam w folię aluminiową i wkładam do piekarnika, na ok. 20 min czas pieczenia należy dostosować do grubości rybki, bo jak taka grubsza jest to ciut dłużej piekę pychotka

Cytat:
Ja miałam tą dla brunetek z henną fajna była, jak pojadę do PL to muszę kupić koniecznie. Teraz używam Londy takiej: http://powerlook.pl/product-pol-1508...ch-750-ml.html
Tylko jakaś dziwna cena w PL ja dałam za nią tutaj w DE 25 euro w sklepie fryzjerskim
Zobacz sama : http://www.amazon.de/gp/product/B004...d_i=B004Z1KFM8
albo tu : http://www.basler-haarkosmetik.de/ha...nt-750-ml.html
nie kumam
A świetna ta maska, włosy mega mięciutkie i lśniące no ale droga :/
A to ja używałam tej do włosów zniszczonych, i drugą z 3 olejami też bardzo dobre były
Rzeczywiście ceny się różnią może w Polsce to jakieś podróbki?

Cytat:
Także ja i mój kot mówimy wam Dobranoc :-D :-*
Ale kocur! dalej tak żre?
Stary 2014-05-29, 10:43   #4077
tinekk
Zadomowienie

Migotenka czemu 3 zabiegi ? pisałam, że na każda partię miałam 5 zabiegów 3 strefy czyli : bikini głębokie, łydki, pachy ( na każda partie 5 zabiegów ) :P moja siostra też zostawiła sobie paseczek, ale po 3 razie zdecydowała że jednak chce na gładko i tak do końca już ciągnęła :P

Madzia
jejciu wygląda to straaaaasznie przerażająco. Dobrze że Wam nic nei uszkodziło, ale mimo wszystko miasto wygląda fatalnie.. mam nadzieję że te deszcze przejdą.

Heroine
dzień doberek

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Edytowane przez tinekk
Czas edycji: 2014-05-29 o 10:44
Stary 2014-05-29, 10:46   #4078
heroine86
Zakorzenienie

Madziu, to jak Wy się będziecie poruszać? macie sklep gdzieś niedaleko? Boszzze
Stary 2014-05-29, 10:55   #4079
migotenka
Zadomowienie

Tinek hehe widzisz jak ja czytam ze zrozumieniem
jeju wizja bycia gładziutką sprawia uśmiech na pyszczku
także będę szukała u siebie jakiegoś dobrego salonu

Medzik ale to strasznie wygląda i pewnie na żywo jeszcze gorzej jest. niech już przestanie padać..

Stary 2014-05-29, 11:09   #4080
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia jejciu wygląda to straaaaasznie przerażająco. Dobrze że Wam nic nei uszkodziło, ale mimo wszystko miasto wygląda fatalnie.. mam nadzieję że te deszcze przejdą.
Cytat:
Madziu, to jak Wy się będziecie poruszać? macie sklep gdzieś niedaleko? Boszzze
Cytat:
Medzik ale to strasznie wygląda i pewnie na żywo jeszcze gorzej jest. niech już przestanie padać..
Na żywo wygląda to jak w jakimś horrorze
Nam jedynie rozwaliło całą drogę dojazdową, mama coś wspomina, że chyba będziemy musieli załatwiać ten zasiłek o którym mówią w tv, bo przecież musimy drogę zrobić, ponoć dają tłucznia do utwardzenia drogi.
Piwnicę nam też zalało, ale na szczęście mamy pompę, która cały czas jest włączona i wypompowuje wodę na bieżąco z piwnicy.
Sklep mamy w Gł, na szczęście zakupy jakieś mamy zrobione do niedzieli. Most już remontują, więc mam nadzieję, że jak już most zrobią i dojazd będzie to i drogę jakoś załatają, bo dziury są głęboki do kolan!

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości