|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Cytat:
|
|
|
|
|
#4052 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Dzięki
mam nadzieję, że będą wygodne na zdjęciu nie widać, ale mają lekki koturn ![]() Cytat:
ja właśnie też polowałam na sandałki, jeszcze jakieś japonki by mi się przydały ![]() zjadłabym ![]() Cytat:
Też ostatnio miałam taką akcję i pierwsze co to wszystko z prądu odłączałam Cytat:
za pielęgnację ![]() Daj im czasu na pewno będą ładne jak nadal będziesz tak o nie dbać ![]() Ja końcem miesiąca będę mierzyć i zobaczymy ile mi urosły po sesie i masce drożdżowej, w pierwszej połowie miesiąca używałam regularnie, a teraz przez nadgodziny nie mam nawet kiedy Cytat:
Teraz na skórę głowy przed myciem używam ten olejek KLIK tak na minimum 2 godzinki przed myciem, a po myciu pod czepek daję tą maskę KLIK kiedyś po tym zestawie moje włosy szybciej rosły i mnie wypadały ![]() No i dziękuję Już kiedyś zauważyłam, że podobny styl mamy co do opalenizny też
|
|
#4053 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ten gotowany był rewelacyjny Cytat:
oby działał ![]() Ja rozgrzewające to w zimie używam choć fakt, skóra piecze okrutnie a ten chłodzący to świetny na upały no ale dzisiaj jakoś specjalnie gorąco nie było Ty się nie śmiej teraz drugi raz pierdz.ielnęło, że TŻ mało z łóżka nie spadł Cytat:
![]() Taaa, zwykła, a jest tak szorstka z jednej strony, że chwila masowania i nie możesz wytrzymać Cytat:
![]() Cytat:
a ja gooopia mięso włożyłam do piekarnika akurat teraz jak się rozhulało na dobre
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle to się nie pochwaliłam
uwaga uwaga, nadeszła wiekopomna chwila i.... Heroinka poćwiczyła -27 min Shred lvl. 1 -8 min Arms -120 brzuszków -5 min Cool Down z Mel B Szału nie ma, du,py nie urywa, ale na początek dobre i tyle lało się ze mnie strasznie łapska mi drżały, że myślałam, że nie wydolę ale spokoloko, rozbujam się
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4055 | |
|
Zadomowienie
|
Cocktail no myślałam że opole tańsze co do mieszkań, moja kuzynka we wrocku wynajmuje kawalerke za 1200zł i to nie na psim polu
![]() Heroine mniam botwinka i ja syrenke używam jest świetna chociaż przez zime mało się masowałam więc teraz zaczynam znowu ![]() Tinek dopiero doczytałam o której wstałaś! podziwiam i że miałaś siłe biegać ![]() ja też bardzo lubię ten program wiem co jem z tego dowiedziałam się jakie jaki żółty ser to ser...a jakim laserem miałaś robioną depilacje? co robiłaś? ja bym chciała bikini Zosia dziękuję mam nadzieję że do 50 dojdę hehe i bardzo fajne przepisy podałaś sama też skorzystam ![]() a i ja też robiłam wtedy kopytka takie pyszne wyszły ale ja to w porównaniu do Ciebie mało zrobiłam bo 70 teraz mam ochotę na słodko zrobić ![]() za depilator podziwiam, moja sis cały czas sie nim depiluje nawet bikini! a mi jak depilowała to myślałam że się zadrę Monia oj kusisz tym podkładem ale jedzonko ślinka leci.... ja tej activi w pl nie widziałam, za smakowo za to uwielbiam do picia kiwi truskawka Medzik zakupy super!!! ![]() też oglądałam wiadomości u mówili o Twojej miejscowości na szczęście ludzie mają dostać jakieś zasiłki. masakra ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra znowu leje jak ostatnio
|
#4057 |
|
Zadomowienie
|
Migotenka Laser Light Sheer i miałam robione pachy, bikini i łydki. Najlepiej złapało pachy - je gole raz na kilka miesięcy ( wyrasta mi 2 włoski
) bikini prawie nic nie zostało i tak jak mówiłam łydki 3/4 już nie ma, ale chciałabym dobić. Mam zamiar na jesień/zimę dobić resztę ![]() Heroine brawooooo za ćwiczenia super! wreszcie ruszyłaś dupsko ![]() nie chce mi się nowego blogusa tworzyć trudno mam nauczkę ![]() Madzia ale supcio zakupki, aż sama nabrałam ochoty na zakupowe szaleństwo ![]() Monia łososia zawsze i wszędzie tylko w chałupie nie mam a ruszyć tyłka to się nie chce zjadłam z serkiem i szczypiorkiem :P
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki ja dopiero z rowerów wróciłam
dziś mało przejechaliśmy bo tylko 6 km ale jechałam z Kolinem i cały czas na najcięższych przerzutkach. Pogoda śliczna, błękitne niebo <3 ide kolacje jeść - sałatka z feta i troche lososia <3 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam pewności czy z nawozem czy nie, no ale kocham botwinkę i mogę jeść nawet z nawozem No Syrenka wymiata a w połączeniu z peelingiem kawowym to już w ogóle skóra jak pupcia niemowlaczka ![]() Dzięki za brawa ![]() Jak tam, smakowały tortille? ![]() Cytat:
mam nadzieję, że nie...U mnie też leje ![]() Tinekk, dziękuję! ![]() Monia, gratki za rower i smacznej kolacji
|
||
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
Kolacja
oczywiście łososia tylko 50 g a nie cale 200 :-PSałatka: pomidor, ogórek, sałata lodowa, łyżeczka oliwy z oliwek, pół paczuszki przyprawy włoskiej z Knorra, troche fety ![]() HEROINKO widzisz ile ja warzyw jem!! :-D
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2014-05-28 o 21:29 |
|
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
U nas gorzej jak ostatnio jest :/ masakra, jutro do pracy nie idziemy, bo nawet most z kostki brukowej rozwaliło i całą drogą płynie rzeka, a ponoć o 2 w nocy ma być najgorzej.
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
No widzę widzę
pięknie ![]() Cytat:
niech już nie pada...
|
|
|
|
|
#4063 |
|
Zadomowienie
|
Madzia masakra oby przestało bo aż strach na samą myśl
![]() Tinek ale Ci zazdroszczę hehe ja na jesień chcę bikini a robiłaś zwykłe czy głębokie? trochę się wstydzę hehe.a to miałaś cały pakiet czy osobno wszystko robiłaś jaki koszt? Heroine peeling kawowy też robie ale raz w tyg tylko, tylko z tego względu kawę zwykłą kupiłam heh smakowały niestety kupne placki ale za to środeczek zdrowiutki ![]() Monia ale kusisz tym łososiem brawo za rower ![]() a ja melduję ab ripper x killer buns&thighs
|
|
#4064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raz na jakiś czas można i kupny kalarepkę też dałaś? ![]() Brawo!!!
|
|
|
|
|
#4065 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też i jedną na surowo pożarłam mniam. a teraz sobie tak czytam o tej depilacji laserowej hihi
|
|
|
#4066 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ooo a białej nie widziałam jeszcze
w sumie to nie patrzyłam nawet na półki ze słodyczami, omijam je jak najdalej ![]() Cytat:
Ja żadnych olejków nie mogę używać, po wyschnięciu mam włosy straszne! plączą się okropnie i nie mogę ich rozczesać, normalnie mi się siano robi! No mamy podobny cieszę się ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Cytat:
ważne że się poruszałaś i wcale nie mało więc co tu pierdzielisz za kocopoły Lepsza nawet ode mnie jesteś bo ja tylko 100 brzuchów zrobiłam coś mnie kręgosłup boli ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
drogi jest ale mega wydajny! wystarczy odrobinka żeby ładnie pokryć twarz Activia akurat ma niewiele cukru w sobie, np te z musli to chyba wcale nie mają bo w ogóle słodkie nie są. Kubełek ma coś ok 100 kcal o ile dobrze pamiętam. Ja wcinam tylko serki waniliowe z activi i te z musli ![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
serek ze szczypiorkiem też pyszy
|
|
#4067 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weź przepis od teściowej i podaj nam Cytat:
Nie rozgrzewa i nie chłodzi na szczęscie Hehe to pomarzłaś sobie troszkę Cytat:
ja uwielbiam burze a jak na złość w moich rejonach burze prawie nie występują a jak są to takie że ledwo je widać i słychać Mięsko się upiekło? czy piekarnik piorun j.eb.nął? Cytat:
Ja szorstkich się boję bo potem mnie skóra piecze :/ i boli :/ Tą gumową co kupiłam się wymasowałam dzisiaj fajnie było nogi czerwone jak buraki od masowania ale nic nie boli więc krzywdy moja szczota nie robi na szczęscie Ja miałam tą dla brunetek z henną fajna była, jak pojadę do PL to muszę kupić koniecznie. Teraz używam Londy takiej: http://powerlook.pl/product-pol-1508...ch-750-ml.htmlTylko jakaś dziwna cena w PL ja dałam za nią tutaj w DE 25 euro w sklepie fryzjerskim Zobacz sama : http://www.amazon.de/gp/product/B004...d_i=B004Z1KFM8 albo tu : http://www.basler-haarkosmetik.de/ha...nt-750-ml.html nie kumam A świetna ta maska, włosy mega mięciutkie i lśniące no ale droga :/
|
|
#4068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dzięki, choć mało przejechałam :/ Brawo za ćwiczonka ![]() ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- No! ![]() ---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Cytat:
niedobrze współczuję kochana trzymaj się tam i z domu nie wychodź w ogóle!!! Oby nie było tak źle jak zapowiadają
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie wykapalam,ogolilam tą nową maszynką (świetna jest!) wymasowalam, wysmarowalam tym nowym kremem z vichy, powiesilam pranie, zrobilam 100 brzuszków, poodpisywalam wam, obejrzalam xfactora z soboty bo mąż mi nagrał jak ja w pracy byłam i ide spać
Także ja i mój kot mówimy wam Dobranoc :-D :-*
|
#4070 |
|
Zadomowienie
|
Migotenka kupiłam taki pakiet za 899zł ( na pół roku, czyli 5 zabiegów, bo robi się je co ok. 5tyg ) pakiet obejmował 3 strefy bikini głębokie, pachy i łydki ( mi zależało na głębokim :P ) ja się nie wtsydziłam, bo babeczki już przyzwyczajone do tego :P dodatkowo dostawałaś za każdym razem takie majteczki przeźroczyste z siateczki i one odsuwały każdą częśc pokolei. Nie było tak źle :P bół straszny, ale do wytrzymania
![]() Madzia daj znać jak tam u Was, mam nadzieję że pogoda w nocy jednak była w miarę spokojna Zmykam do pracy, dziś długi dzień bo 10-21 niech ten dzień się już kończy, chcę już wieczór :P Miłego dnia
|
#4071 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
wstalam o 7 i się coś dzisiaj nie wyspałam... więc siedzę zmulona i ziewam co chwile hehe Monia muszę najpierw popatrzeć za próbkami bo nie chcę w ciemno kupować ale na pewno na te wesela chciałabym jakiś trwalszy podkład ale ten Twój kot śmieszny ![]() Tinek no mi też na bikini głębokim zależy ale nie całkowitym, jakis paseczek bym chciała hehe. a to 3 na bikini Ci wystarczyły? wiem wiem że przyzwyczajone babki ale zawsze jakiś tam dyskomfort jest ja na jesień zimę planuję najpierw bikini jak będzie ok to pachy też ![]() oby szybko dzień w pracy zleciał
|
|
#4072 |
|
Zadomowienie
|
[B]Madziu jak tam u Was?W telewizji cały czas mówią o Gł.Mam nadzieję że Wam domu nie zalało.
|
|
#4073 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może miałaś źle dobrany olej? Jak olejowałaś? Są różne sposoby, na sucho na mokro, na odżywkę do włosów, kąpiel ( do 2 litrów ciepłej wody dajesz 2-3 łyżki oleju długo mieszasz i moczysz w tym włosy ) można dodawać też oleje różne do masek/odzywek i nakładać przed myciem np na godzinkę pod czepek foliowy i ręcznik, są różne sposoby ![]() Może Twoim włosom jakiś olej nie pasował, ale wybór jest przeogromny Najlpiej sprawdzić jaką się ma porowatość włosów i wtedy łatwiej sprawdzić jakie oleje i kosmetyki powinny się sprawdzić Na necie jest dużo takich testów ![]() Cytat:
dziś do pracy nie poszłam, bo jestem odcięta od świata :/ Cytat:
![]() W tv cały czas pokazują moje miasto, ulica w jednym miejscu się zawaliła i straż pożarna wpadła do tej wielgachnej dziury na całą szerokość drogi droga zamknięta, TU i TU można zobaczyć zdjęcia.
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Madziu, oglądam i słucham z przerażeniem coś strasznego... a rodzice też nie poszli do pracy? U Ciebie też zalało? teraz dalej pada?
|
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Like nam na szczęście nie zalało, bo na górce mieszkam, ale wszędzie jest masakra. Nie ma dojazdu do ulicy ( nie mieszkam przy ulicy ) dwa mostki zabrało, na drodze dziury na pół metra w dół, wszystkie te studzienki gdzie kanalizację robili wymyło, autem nie da rady przejechać.
Na wieczór chyba pójdziemy z Tż spać do jego rodziców, bo rano do pracy trzeba iść jakoś. Już dziś nie poszliśmy. O Gł cały czas w telewizji mówią masakra ... :/ ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Heroine nikt nie poszedł do pracy od nas :/ leje cały czas właśnie, ponoć dziś ma być powtórka. Ta droga co się zawaliła i straż wpadła co pokazują w tv to moja droga którą do pracy jeżdżę, ponoć helikopterem mają wyciągać ten wóz strażacki.
|
#4076 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie dzisiaj strasznie boli w okolicy odcinka lędźwiowego... masakra, co za ból ![]() Cytat:
chociaż moja teściowa to też wszystko na oko robi ![]() Cytat:
![]() Hehe, nie je.bnął mięso całe ![]() Cytat:
kupuję fileta, posypuję go solą, pieprzem, skrapiam sokiem z cytryny, obkładam plasterkami czosnku (czasem też plaster cytryny daję), na to posiekany koperek i zawijam w folię aluminiową i wkładam do piekarnika, na ok. 20 min ![]() Cytat:
też bardzo dobre były Rzeczywiście ceny się różnią może w Polsce to jakieś podróbki? Ale kocur! dalej tak żre?
|
|||||
|
|
|
#4077 |
|
Zadomowienie
|
Migotenka czemu 3 zabiegi ?
pisałam, że na każda partię miałam 5 zabiegów 3 strefy czyli : bikini głębokie, łydki, pachy ( na każda partie 5 zabiegów ) :P moja siostra też zostawiła sobie paseczek, ale po 3 razie zdecydowała że jednak chce na gładko i tak do końca już ciągnęła :PMadzia jejciu wygląda to straaaaasznie przerażająco. Dobrze że Wam nic nei uszkodziło, ale mimo wszystko miasto wygląda fatalnie.. mam nadzieję że te deszcze przejdą. Heroine dzień doberek
Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę Dbam o włoski Dążę do idealnej cery Edytowane przez tinekk Czas edycji: 2014-05-29 o 10:44 |
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, to jak Wy się będziecie poruszać?
macie sklep gdzieś niedaleko? Boszzze
|
|
|
|
#4079 |
|
Zadomowienie
|
Tinek hehe widzisz jak ja czytam ze zrozumieniem
![]() jeju wizja bycia gładziutką sprawia uśmiech na pyszczku także będę szukała u siebie jakiegoś dobrego salonu ![]() Medzik ale to strasznie wygląda i pewnie na żywo jeszcze gorzej jest. niech już przestanie padać..
|
|
#4080 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nam jedynie rozwaliło całą drogę dojazdową, mama coś wspomina, że chyba będziemy musieli załatwiać ten zasiłek o którym mówią w tv, bo przecież musimy drogę zrobić, ponoć dają tłucznia do utwardzenia drogi. Piwnicę nam też zalało, ale na szczęście mamy pompę, która cały czas jest włączona i wypompowuje wodę na bieżąco z piwnicy. Sklep mamy w Gł, na szczęście zakupy jakieś mamy zrobione do niedzieli. Most już remontują, więc mam nadzieję, że jak już most zrobią i dojazd będzie to i drogę jakoś załatają, bo dziury są głęboki do kolan!
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

ale dziś miałam ochotę tylko na łososia

ja właśnie też polowałam na sandałki, jeszcze jakieś japonki by mi się przydały
chyba zaraz kompa odłączę bo się ze.sram 
za pielęgnację
ale jak będe w PL to kupię z 3 kubełki

ale spokoloko, rozbujam się
klask i:

Nie rozgrzewa i nie chłodzi na szczęscie
ja dałam za nią tutaj w DE 25 euro w sklepie fryzjerskim