Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII) - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-02, 19:24   #1171
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)

Pstryniu, każde włosy inne są. Ja bym chciała, aby te drogeryjne odżywki na moje działały, ale niestety, w odczuciu moich włosów są to właśnie szmiry... A ten link, co wkleiłaś, to znam, znam. Używałam swojego czasu i fajnie działały ich maski, aktualnie jednak moim hitem jest Henna Wax firmy Pilomax, do włosów ciemnych. Super maska.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 19:36   #1172
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Pstryniu, każde włosy inne są. Ja bym chciała, aby te drogeryjne odżywki na moje działały, ale niestety, w odczuciu moich włosów są to właśnie szmiry... A ten link, co wkleiłaś, to znam, znam. Używałam swojego czasu i fajnie działały ich maski, aktualnie jednak moim hitem jest Henna Wax firmy Pilomax, do włosów ciemnych. Super maska.
a to nie jest kwestia przyzwyczajenia? bo ja zawsze od zawsze uzywalam timotejow, palmoliwow, szałmow itd i bylo ok. jak se pierdyknelam mega extra wypasiony szmpon "od szwagra" to hery masakra

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 19:43   #1173
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
MARSI no to sorki..może nie wszystkim ale coś w tym jest skoro sama nie jestem. A już się bałam ze może to ze mną coś nie tak

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
A może spróbujcie najpieEw dawać odżywkę, a potem szampon. U niektórych sprawdza się taka zmiana kolejności.
Ja teraz używam dove w sprayu i jestem całkiem zadowolona

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
a to nie jest kwestia przyzwyczajenia? bo ja zawsze od zawsze uzywalam timotejow, palmoliwow, szałmow itd i bylo ok. jak se pierdyknelam mega extra wypasiony szmpon "od szwagra" to hery masakra
Może faktycznie włosy nieprzyzwyczajone do bardziej naturalnych składów. Znam osoby, którym skóra głowy daje się we znaki jak zmienia szampon na inny z takiego używanego latami.

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 19:51   #1174
litllesweetangel
Lurker ;)

Marsi mleczna to ta http://1.bp.blogspot.com/-93xH7a8V7-...403_232639.jpg a arganowa http://4.bp.blogspot.com/-zyon6cdFQS...0/DSC_0002.JPG

Cala co to za spray Poka, ja ostatnio wyprobowalam 2 spraye z jedwabiem- bez szalu. Teraz koncze spray z Avonu z olejkiem arganowym i dalej szukam swojego idealu do poskromienia puszacego sie dolu wlosow :p

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 19:52   #1175
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Skoro jesteśmy w temacie szamponów i odżywek. ...które skorzystały z biovaxow i są zadowolone. ..? Ja jestem zadowolona. .a mojej SIS przeszkadza ze się mało pieni...no ale jak jej tłumaczyłam ze to dobrze ze się tak nie pieni to i tak nie bardzo zadowolona..

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 20:05   #1176
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że to raczej kwestia upodobań włosów. Po prostu Twoje mają inne wymagania, bo są np farbowane (chyba?) i wolą wygładzenie, a moje są naturalne i gładkie z natury, więc wolą inny efekt.
Stary 2014-06-02, 20:12   #1177
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Marsi mleczna to ta http://1.bp.blogspot.com/-93xH7a8V7-...403_232639.jpg a arganowa http://4.bp.blogspot.com/-zyon6cdFQS...0/DSC_0002.JPG

Cala co to za spray Poka, ja ostatnio wyprobowalam 2 spraye z jedwabiem- bez szalu. Teraz koncze spray z Avonu z olejkiem arganowym i dalej szukam swojego idealu do poskromienia puszacego sie dolu wlosow :p
Hair Therapy nourishing oil care. W takiej złotej butelce

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 20:37   #1178
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Szaja: ha ha, słodka Dorotka. Rozchodziła się już na całego?

Doszły nam nowe słowa " chłopcy" : "opcy", dzieci "dzieeee" - duużo nam daje czytanie książeczek, strasznie łapie wszystko.
tak, aczkolwiek często się przewraca, jakby równowagi nie umiała całkiem złapać

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
co Ty? a mi się zdawało,że taka ciuchutka jesteś
no co ty? przecież po Debrah widać, że to trajkotka

Cytat:

Szaja: co z tą wyprawą do zoo, będziecie się wybierać?
Albo do tego "Ogrodu Doświadczeń"? Przyjaciółka pracuje tak także w tym sezonie
na pewno, natomiast czekam po prostu na wakacje, bo nam weekendy trudno zgrać - chętna na spotkanie?

Cytat:
tak się jeszcze zastanawiam czy nasza Black też jest gadulą,że Oliwka tak szybko zaczęla gadać
mi się wydaje,że coś w tym jest że jak się dużo do dziecka mówi to ono szybciej idzie z mową
u nas w domu wzyscy dużo i głośno mowią S szybko gadał jak na chlopaka
Leosie też nie zostaje w tyle ale tesciowa tak do niego szczebioce że ja w biurze słyszę
Black, a mnie się zdaje, że u was (i ciebie i małej) co innego w grę weszło jeszcze - rewelacyjny słuch

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
dzień dobry!

przepraszam, że was ostatnio zaniedbuję, ale praca mgr napisana, egzamin zdany teraz intensywny czas przygotowań do wesela - myślałam, że mamy wszystko gotowe, a tu się okazuje, że całe dnie teraz spędzam na jakiś pierdółkach do załatwienia
a to już za 2 tygodnie!
gratulacje, pani mgr! Neti!!! polewaj

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
brawo!!

o matko moja teściowa mówiła kiedyś do Hani w podobny sposób. tzn plosie(proszę) ziabawa i takie tam. mój Tż ją huknął i przestała bo to było nie do wysłuchania
moja mama tak do 4letniej Agu mówi! i żadne ochrzany nic nie dają

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość

z frontu (swojego): rzuciłam zlecenie, bo mi krew burzyła ta babka, uznałam, że stresu i roboty za dużo za szalone 200zł
zapisałam sie na studia uzupełniajace (tylko jeszcze nie moge zdecydowac sie na specjalizację) - i juz mam meega stresa czy/jak dam rade po taaakiej przerwie
Ola mowi pare słów po 'naszemu' i duzo po swojemu, czasem ja cos tam szoruje a ona chodzi i gada i gada i gada cos tam po swojemu
z tż nie mozemy sie dogadać, on widzi tylko czern i biel, zupełnie nie moge z nim pogadac o boich bolączkach bo zamiast mnie wesprzec, pocieszyc to rzuca a to po co to robisz, a po co zaczynałaś. Jak ostatnio z ta praca ja mega stres, strach, az mi sie plakc chciało na samą mysl o zostawieniu Oli samej na 8h, a tż - to trzeba było nie szukac pracy, zupełny brak zrozumienia dla mnie

Widziałam, że blogerka i debrah pisały o wymuszaniu, chciałam tylko wtrącic, że moim zdaniem, zarówno Wy jak i Wasi rodzice myślicie o tym samym tylko mowicie innym językiem. Dla nich dziecko płaczące bo chce (strzelam) jakąś zabawkę to wymuszanie - płacze bo chce zabawkę, dla Was to dziecko polazujące, że bardzo chce tą zabwkę - na jedno wychodzi. Oni chyba poprostu nie chcą, żebyscie wychowały dziecko rozpuszczone, co mu wszystko wszedzie wolno, wiec ja w tym widze troskę a nie złośliwość

Marsi gratuluję kolejnego tyg

Laurko bardzo gratuluję dostania wymarzonej pracy!!

Ewulka za egz.

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Moja Ola wszystkie zwierzęta nazywa dźwiękami, które wydają. -Olu powiedz pies - Hau, a powiedz, kot - mia, a powiedz owca - Be, a krowa? - Mu, itd
a jakie studia rozważasz?

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Elmiątka wróciły

cześć, Elllmiątka

Cytat:
Dziewczyny trzymajcie kciuki, zeby tz jednak dostal 3 tyg urlopu, bo wtedy moglabym juz w tym tygodniu wysylac cv, bo tata bylby z mala w domu az do czasu pojscia do zlobka i przez okres adaptacji
czymam

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
U nas sie teoria nie sprawdzilaby ;-)

Ps.
Czesc!
Wczoraj byla t. z siostra tz. My mielismy wychodne a one nie dosc, ze zabawialy Yae, to jeszcze mieszkanie wyfewciowaly
może je nam pożyczysz?

--------------------
Dorotka drugą akcję ze spaniem zrobiła dzisiaj rano była z nią moja mama, i miała ją kłaść spać - pytam, a ona: a wiesz co, no spała, ale ona po prostu wzięła smoczek, kotka, położyła się na waszym łóżku i usnęła
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 20:46   #1179
marsi11
Zakorzenienie

Szajka, Dorka wymiata

Dziewczyny boję się iść spać
zjadłam czeresnie, potem naszła mnie ochota na zsiadle mleko a na koniec TZ przyniosł wędzone swieżutkie szprotki
żeby nie było..... czyści nie przerywając snu

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Calawdeszczu widzimy się jakoś w tym tygodniu?
wstepnie umówiłam się z Jakaja na koniec tyg że pojdziemy z dzieciakami do kinderplanety a Ty magnolie masz niedaleko... Co Ty na to?

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2014-06-02 o 21:02
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 20:54   #1180
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro jesteśmy w temacie szamponów i odżywek. ...które skorzystały z biovaxow i są zadowolone. ..? Ja jestem zadowolona. .a mojej SIS przeszkadza ze się mało pieni...no ale jak jej tłumaczyłam ze to dobrze ze się tak nie pieni to i tak nie bardzo zadowolona..

pomijajac fakt ze moje wlosy po tym wygladaly jakbym umyla je w kujawskim to tez wpinialo mnie to ze sie malo pienil
jak mi sie nie pieni szampon to mam odczucia ze nie myja mi sie wlosy musze miec duuuuuuuuuuzo piany

cos mi 'd' szwankuje ostatnio :/

Edytowane przez pstryczek84
Czas edycji: 2014-06-02 o 20:57
pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 20:55   #1181
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam eliksir,dwufazową odżywkę i szampon z biovax - i z szamponu jestem najmniej zadowolona. Właśnie przez to minimalne pienienie. Ja lubie czuć że szampon myje włosy a nie tylko je mizia,ale najgorszy nie jest,za drugim razem piany powstaje trochę więcej więc można to przeżyć.

Czyżbyś robiła rozeznanie do zamówienia?
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 21:01   #1182
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
pomijajac fakt ze moje wlosy po tym wygladaly jakbym umyla je w kujawskim to tez wpinialo mnie to ze sie malo pienil
jak mi sie nie pieni szampon to mam odczucia ze nie myja mi sie wlosy musze miec duuuuuuuuuuzo piany

padłam i nie mogę wstać
Stary 2014-06-02, 21:14   #1183
hope01
Zakorzenienie

Misia " kuku" to on nam zrobił w samochodzie wczoraj, a był dam rękę uciąć wyłączony. Ale straszne toto czułe

Szaja Dorka niezła aparatka

Marsi to Cię czeka ciekawa noc

Mnie odżywka jak na razie pasi

W temacie mowy to u nas tak jak DOrka Szaji

Byłam dzisiaj świadkiem potrącenia kobiety na pasach. Wlazła pod autobus. Zawinał ją tyłem spadła na ziemię wstała, łep rozcięty, ja jej daję chusteczki, ona psa chce opatrywać (wlazła z psem na smyczy). No i potem zaczęła już bełkotać. Wezwaliśmy karetkę, a policja za świadków wzięła pasażerów autobusu, którzy właściwie nic nie widzieli No ale dobrze, że mnie nie pytali, bo nie mam czasu się ciągać po komisariatach

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 21:16   #1184
sylwietta1988
Zakorzenienie

Leje. Dla odmiany pada. Młody wyje i jojczy. Dla odmiany jojczy i wyje. Dobijcie mnie

Wieczorne dzien dobry bardzo, nadrabiam

Napierw sie chwale, znaczy sie- dziecia chwale. Jako, ze słowo deszcz odmieniane przez wszystkie przypadki pojawia sie w ciagu ostatnich dni nagminnie, dziecie wstało dzis z drzemki, poszło do drzwi i triumfalnie stwierdziło: deść po czym zaczęło wyc
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 21:17   #1185
BlackSanctum
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46721368]
Black, a mnie się zdaje, że u was (i ciebie i małej) co innego w grę weszło jeszcze - rewelacyjny słuch
[/QUOTE]

A, tak tak, z pewnością. Nigdy nie zapomnę, jak mała mi skakała w brzuchu, gdy coś stuknęło głośno w pobliżu (np rozłupywałam orzechy na wigilię tłuczkiem do mięsa... ), albo ogólnie - jakiś głośny dźwięki (chociażby Łukasz, wiercił otwory na półki). Bardzo reagowała, podskakiwała intensywnie w momencie, gdy zaczynał się dźwięk.

Cytat:
pomijajac fakt ze moje wlosy po tym wygladaly jakbym umyla je w kujawskim :brzydal: to tez wpinialo mnie to ze sie malo pienil

☠☠☠utłam ostro.

Ja zawsze sprawdzam, czy włosy skrzypią - jeśli tak, to umyte.
Stary 2014-06-02, 21:21   #1186
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Leje. Dla odmiany pada. Młody wyje i jojczy. Dla odmiany jojczy i wyje. Dobijcie mnie

Napierw sie chwale, znaczy sie- dziecia chwale. Jako, ze słowo deszcz odmieniane przez wszystkie przypadki pojawia sie w ciagu ostatnich dni nagminnie, dziecie wstało dzis z drzemki, poszło do drzwi i triumfalnie stwierdziło: deść po czym zaczęło wyc
wymiata
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 21:21   #1187
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:

sikam Bartulo to mój idol
Stary 2014-06-02, 21:29   #1188
jakajakaja5
Raczkowanie

Hej! Bardzo mi miło że tyle gratulacji się posypało
Pierwsza beta 34 a dzisiejsza jeszcze nie wiem odstęp 4 dni.
Od dziś ( hahaha Deli odnośnie miłości bezwarunkowej do smoczka) oduczam małego od "niunia" . Tak jak już kiedyś Wam pisałam mały zaczął bardzo się trząść i domagać tak jakby wciągnął się w nałóg?! Ewidentnie jak nie miał smoka koło siebie był niespokojny i dziwnie pobudzony. Stwierdziłam więc że trzeba z tym skończyć. O dziwo popołudniowa drzemka była bezproblemowa bo Krzyś był skatowany podwórkiem tak im później tym gorzej. Apogeum na wieczór i zasypianie. Histerioza i kłótnia z tz. Ale postawiłam na swoim bo wiedziałam że mały potrafi i na prawdę szybko poszło No nie wiem jakie jest wasze zdanie ale mi już osobiście ten nasz przyjaciel bardzo przeszkadzał.
Cała ja również dołączam się do zaproszenia. Fajnie by było się poznać. Może i Blogerka by się odważyła??
Nawijko z tym panieńskim to jest multum pomysłów. Wystarczy Abyś opowiedziała jaka jest Młoda ? Co lubi? Sądzę że możemy a bynajmniej ja mogłabym coś podpowiedzieć. Choć reszta Wrocławianek również ma na pewno coś podpowie :P
Neti a Ty przeszłaś na dietę i ćwiczysz tak? Widziałam już jakieś efekty ! Brawo! Zazdroszczę determinacji. Obyś wytrwała jak najdłużej.
Tyle z frontu osobowickiego Spadam
jakajakaja5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 21:30   #1189
charlizz
Zadomowienie

marsi to co nic nie mówisz, mów co to za szampon ! ją chwilowo załagodziłam łzs ale nie mogę powiedzieć, że nie ma problemu

charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 21:43   #1190
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
pokażę Wam zdjęcie, które wczoraj Tż zrobił Hani. uwielbiam je
cudowne!
Cytat:
właśnie od dwóch dni zdaje mi się,że czuje lokatora, ale pewności jeszcze nie mam

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

u nas jest szał na księgę dzwięków do tego stopnia że Leos ubrał dziś na moją głowę koszulę nocną chodził po domu i mowił uuuuuuuu uuuuuuu
Leos wymiata a ja po cichutku zazdroszcze tego znowu cudownego stanu

Cytat:

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Z nowości jeszcze mamy "auto" (ato), "autobus"(atobiś), "oko" (oooto)

Ja mam polewkę straszną jak pytam dziecia, gdzie jest np nosek pieska, noga, czy co tam, a ona przed każdą odpowiedzią :
" ooooo tuuu!" i dopiero paluch idzie.
Jak jej mówię co teraz zrobimy, to na wszystko odpowiada "dobja!, lub dobzie" - przytakuje tak. Kurdę, chyba ma to po nas, bo nawet nie wiedziałam, że mam taki nawyk
swietna jest

Cytat:
Tosia tez lubi ksiazeczki Jesc.
ja mama zabrania słodyczy to nie dziwota

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
dzień dobry!

przepraszam, że was ostatnio zaniedbuję, ale praca mgr napisana, egzamin zdany teraz intensywny czas przygotowań do wesela - myślałam, że mamy wszystko gotowe, a tu się okazuje, że całe dnie teraz spędzam na jakiś pierdółkach do załatwienia
a to już za 2 tygodnie!
gratulacje za exam teraz juz ostatnia prosta!

Cytat:
ale do moich dzieci się trajkotało to prawda, nie lubię jak bawimy się z Leosiem i jest cisza
pamiętam jak urodziłam S,w szpitalu była ze mną mama, która do swojego dziecka nie odezwała się ani razu, dopiero po 3 dniu jak słyszała jak gadam do młodgo- niesmiało zaczeła przemawiać do dziecka
ja tez non stop gadam do młodego

Cytat:
Moja mama meczy strasznie :p Plus mowi do niej jak przedszkolak- bez r. Oburzyla sie jak powiedzialam do malej gdy cos do niej trajkotala - spytaj sie babci gdzie r zgubila

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
Borys ma tak samo, przez oglądanie książeczek bardzo dużo i błyskawicznie się uczy. Wiele rzeczy wystarczy raz mu pokazać i już wie, i pamięta, gdzie ja bym nigdy nie pomyślała, że np. jakiś głupi znak stop czy parking zapamięta bardziej dla żartó mu pokazywaliśmy/

.
dokłądnie tak mamy

MARSI, na pewno dasz rade jestes mądra zyciowo babka, logistyczni eogarniesz wszystko a miłosci przeciez dzielic nie bedziesz tylko pomnożysz

SZAJA, nie zacytowało mi- chybabym padła na taki widok ale Dorotka po cichu po cichu swoje robi

IFWKA, ciesze sie, ze wieczór udany wiesz, mnie sie wydaje, ze tak jak piszesz- Oli wyczuła Twój zły nastrój i dlatego była nerwowa. Buziaki dla małej w ziaziu

DEBRAH, kolejny raz mówie- kocham Cie czytac

ILLUSION, brawa za noc i piękne odstawienie!
Stary 2014-06-02, 21:50   #1191
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
heeeej

nadrobiłam 4 dni (po kryjomu w pracy ), wiem co u Was, ale nie wyrabiam

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
O tak, zgadzam sie. W ogole nikt na mnie nie zrobil takiego prawdziwego wow.
Zreszta wkurza mnie w X factorze to, ze masa czasu poswiecana jest historiom prywatnym niewiele majacym wspolnego ze spiewaniem (np Ania T i jej wielkie otwarcie sie na ludzi) :/
Dlatego wole TVoP i np Juana, ktory zwyciezyl
Mnie w xFactorze najbardziej podobał się zespół
Hatbreakers szkoda że odpadli.
Nigdy zespół nie wygra bo ludzie nie lubią zespołów

Cytat:

Ps.
Czesc!
Wczoraj byla t. z siostra tz. My mielismy wychodne a one nie dosc, ze zabawialy Yae, to jeszcze mieszkanie wyfewciowaly

łał

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia, ale ja sobie chwale odzywke z Alterry, super jest.
Ja też uwielbiam z Alterry i odżywki i szampony.

Wysłane z mojego LG-V500 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Jako, ze słowo deszcz odmieniane przez wszystkie przypadki pojawia sie w ciagu ostatnich dni nagminnie, dziecie wstało dzis z drzemki, poszło do drzwi i triumfalnie stwierdziło: deść po czym zaczęło wyc

Wysłane z mojego LG-V500 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-06-02, 21:53   #1192
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

jak ja pytam jak robi piesek? "Hau"
jak robi kotek? "Hau"
jak robi ptaszek "Hau"

U nas tak samo

W ogóle jestem pod wrażeniem ile Wasze dzieci mówią, bo Zuzka tylko baba, hau hau, brum i to wszystko.
A jeszcze mama mówi ale tylko wtedy kiedy czegoś chce a nie może tego dostać to tak zawodzi maaama......

Cytat:

Ps.
Czesc!
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 21:58   #1193
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Dziewczyny w kwestii pienienia się szamponów http://naszezyciebezchemii.blogspot....7-sls.html?m=1

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 22:17   #1194
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:

Ja wzorem cnót w wychowywaniu nie jestem, o czym dobrze wiecie, ale rozwaliło mnie baaardzo, jak szwagierka w sobotę swojej córce (1,8 roku) najpierw za coś przylała w tyłek, a potem powiedziała "mama cię już nie kocha"

Nam do szczekania przez psa doszło: jak robi kura? A młoda z pięknym francuskim akcentem "Khhhhoooo"
bułkęęęę przez bibułkęęęęę co do szwagierki, słow brak....
I jeszcze jedno HJE- puknij sie w czółko bo chyba cos zaszwankowało jaka zła matka/wyrodna matka? Ja sie pytam? Najlepsza dla Poli. Amen.

Cytat:
Hje ja ☠☠☠☠☠☠☠e jak mozna powiedziec dziecku, ze sie go nie kocha ;/ ( nie komentuje nawet "klapsa", bo nie toleruje w ogole agresji i przemocy) .To ja ( wyrodna matka :p) z 50 razy dziennie mowie malej, ze ja kocham, tule, sciskam i cmokam az zacznie sie wyrywac sama i uciekac do taty Bo przeciez to buduje poczucie bezpieczenstwa nie

Dziewczyny trzymajcie kciuki, zeby tz jednak dostal 3 tyg urlopu, bo wtedy moglabym juz w tym tygodniu wysylac cv, bo tata bylby z mala w domu az do czasu pojscia do zlobka i przez okres adaptacji
wlasnie , ja młodego non stop sciskam, czasami az mi ucieka, albo wyrywa jak sie bawi i nie chce, zeby mu przeszkadzac a zacałowac to bym go mogła na smierc kciuki of kors

Cytat:

Zapomniałam Wam napisać, sytuacja z soboty.
Tż przysnął sobie na fotelu w salonie, więc budzę go i pytam, czy idzie się kąpać. On, że tak i idzie do pokoju po rzeczy, i: wyciągnął dwa podkoszulki, jeden sobie położył na głowie, siadł i zaczął ściągać spodnie, zatrzymał się na kolanach i podkoszulek, który miał na głowie, założył na siebie, na ubrania, w które już był ubrany; drugi podkoszulek wziął chyba jako bokserki. Dopiero jak włączyłam światło i zapytałam "to idziesz?", to chyba się obudził i poszedł.
Nie pamięta tego w ogóle
dobre ja dzis tate na obiad wołam, przed tv siedział , odpowiedział, ze zaraz. Po czym nie ma go i nie ma. To mama poszła, sie okazało, ze spiochał i cos dotarło, ale nie skumał

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46721368]
Dorotka drugą akcję ze spaniem zrobiła dzisiaj rano była z nią moja mama, i miała ją kłaść spać - pytam, a ona: a wiesz co, no spała, ale ona po prostu wzięła smoczek, kotka, położyła się na waszym łóżku i usnęła [/QUOTE]jeszcze nie raz Was zaskoczy

Cytat:
Szajka, Dorka wymiata

Dziewczyny boję się iść spać
zjadłam czeresnie, potem naszła mnie ochota na zsiadle mleko a na koniec TZ przyniosł wędzone swieżutkie szprotki
żeby nie było..... czyści nie przerywając snu
strefa gazy jak nic

Cytat:

Pstryniu mój guru

Heloł ELLLMI i MEDUZZKO come back plisss

SILVER, niezla aparatka z Darii

AGA, Bartulo mówi mama jak go poprosze sam z siebie to DAJ, AM , YHY

Co do włosów to ja najbardziej lubie swóje jak od fryzjerki wracam Teraz myje Lorelaem do farbownych, jest ok.
Stary 2014-06-02, 22:19   #1195
litllesweetangel
Lurker ;)

Kolejny slub w rodzinie ktory nas ominie Niedlugo wyjdzie na to, ze jedyny na ktore pojde to moj wlasny

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2014-06-02, 22:31   #1196
charlizz
Zadomowienie

little, a czemu ma Cię ominąć?
jak Cię to pocieszy - ja nawet na swoim nie będę

charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 22:37   #1197
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
little, a czemu ma Cię ominąć?
jak Cię to pocieszy - ja nawet na swoim nie będę

ja to samo
ale ja wesel nie lubię
Stary 2014-06-02, 22:40   #1198
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
ja to samo
ale ja wesel nie lubię
Ja wesela też nie będę miała szkoda mi kasy ;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 22:41   #1199
sylwietta1988
Zakorzenienie

http://mistrzowie.org/584473/Riposta
klask i:
Stary 2014-06-02, 22:46   #1200
litllesweetangel
Lurker ;)

Charlizz kuzyn slub robi w piatek... Plus brak opieki nad kurduplem, bo moja mama tez idzie :P

Co do slubu- owszem slub chce, cywilke. Bez wesela-strata kasy. Z obiadem dla rodziny. Najchetniej wzielabym slub bez gosci z samymi swiadkami, ale foch mojej mamy bylby przeogromny :P Jedyne co chce z klasyki to sesja slubna Bokeh

Ogladacie " Surowych rodzicow"? Kto wybiera tych ludzi do programu

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości