![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. II
|
![]() ![]() |
![]() |
#1172 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Lilijka ![]() Cytat:
Sa choroby czy zmiany, na ktore nic nie poradzimy, ale sa takie, na ktore jesli zareagujemy szybko i wlasciwie nie beda mialy wplywu na dalsze zycie dziecka. Wydaje mi sie, ze zawsze lepiej jest miec wiecej czasu na poznanie problemu i podjecie decyzji. Cytat:
Wszelkie uwagi milo widziane, a nawet bardzo milo ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Trafilam dzis na dobra strone dotyczaca karmienia piersia, moze Was zainteresuje http://mlekomamy.pl/ |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Zakorzenienie
|
Styczniowe mamusie 2015, cz. II
Uoyret: wiem ze jesli wystąpi wada serca to wtedy trzeba planować porod w odpowiednim miejscu,ale taka wada powinna juz zacząć kiełkować raczej na prenatalnych tych genetycznych..tak serduszko tez jest badane. Pozyjemy zobaczymy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez dusiolka Czas edycji: 2014-07-19 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Zakorzenienie
|
rany czytam co piszesz a myśle o Bajladze
![]() ![]()
#1175 |
Zakorzenienie
|
Myszunia: hehe spoko,trochę sie zdezorientowalam;p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Raczkowanie
|
Wiesz u mnie tylko dwa USG na cala ciaze przewidziane (wlasnie te w 12 i 20 tyg), wiec ide i sie nie zastanawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1178 |
Wtajemniczenie
|
U mnie tez normalnie 2. Ale jedno miałam na nfz w 6 tyg dodatkowo. A tak to chodzę do polskiego gina.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tutaj sa zdjecia http://9manudir.is/sonarskodanir/thr...yndir/vika-29/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | |
Zakorzenienie
|
i niechaj tak już zostanie
![]() Cytat:
ja nareszcie po pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Zakorzenienie
|
a ja w II trymestrze czuję się nadal fatalnie.... może nie mam już wymiotów, ale pojawiają się mdłości, zasłabnięcia itp.
czuję, że ta ciąża kosztuje mnie bardzo dużo wysiłku, w pierwszej tak nie było ![]() obiad ledwo tknęłam i poszłam się położyć, bo przecież nie można wytrzymać, a mi słabo
#1183 |
Buc
|
bajlaga, ciesze się, że jesteś spokojniejsza.
![]()
#1184 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
ja w poprzedniej ciązy w 13 tyg też zmieniłam lekarza prowadzącego, po prostu umów się na wizytę do niego i na samej wizycie powiedz mu, że chcesz żeby prowadził Twoją ciąże ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
bo już świruje! ale musze się uspakajać, bo i tak niczego się nie dowiem do następnego badania na początku ciąży ciśnienie obniża się, a od 20 tyg wzrasta, może będzie dobrze u Ciebie, może tylko lekko Ci się podniesie wysokie ciśnienie uniemożliwia naturalny poród, z reguły jest cesarka, przez stan przedrzucawkowy, ja tak miałam też się zastanawiam co z tym pulsem bo chyba takie wysokie nie powinno być, kurcze dziewczyny normalnie nie mam na nic siły! zwykle mycie podłogi mopem mnie wykończylo! na mamach grudniowych chyba w 20 tyg chłopak zmienil się w dziewczynke, także a nóz u mnie będzie tak samo ![]() ale pewnie nie, eh pomarzyć tylko o dziewczynce, miała być Natalka a będzie nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
heh tak dobrze kojarzysz ![]() w 4 czy 5 paku za śpiochy +koszulki jakos za 10 zl od kompletu można było kupic, w promocji inne ciut drożej ale i tak się opłacało ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
![]() i wydaję mi się , że wtedy też chyba jak dziecko się urodzi to łatwiej jest niż nagle się dowiedzieć o czymś, a tak to się już zaczyna przygotowywać myślą, ja też nie będę usuwać ale traktuje to, że jeśli można by za wczasu pomóć to lepiej to zrobic
21.08.2011 Nasz ślub ![]() Edytowane przez sweetbe Czas edycji: 2014-07-19 o 16:59 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]()
![]() |
#1186 |
Zakorzenienie
|
Omg;d
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Zakorzenienie
|
Qrcze u nas dalej skwar. Po 20tej a dalej ponad 30 stopni
![]() A co do II trymestru, to u mnie w 3 miesiącu zaczelo sie źle samopoczucie i tak sie ciągnie. DZisiaj zalilam sie mężowi że ciążą to wcale nie ajpiekniejszy okres w życiu jak mówią niektórzy, a on wtedy powiedział "to co pewnie drugi raz nie będziesz już chciała" biedny sie martwi, ale jak wszystko będzie dobrze to jak najbardziej chce dwójkę ![]() Idę bo mi sie tel wiesza z upalu ![]()
#1188 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem czy mnie cos nie bierze, czuje sie troche słabo i mnie gardło lekko zaczyna bolec. Mam nadzieje ze nic poważnego. Byle nie angina bo mam ja normalnie co jakiś czas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
Elvira Qrcze niedobrze, pewnie przez upały. Moze wypij na noc gorące mleko z miodem?Ją mam ciągle zatkany jos ale to alergia
![]()
#1190 |
Zakorzenienie
|
Juz mnie ten upał tak wkurxa...normalnie żyć się nie da. Wiatruuuu więcej chce
![]() Zjadlam zapiekanke z serem i papryka. I chyba jeszcze jedną sobie zrobię. Ostatnio na papryke mnie wzięło ![]()
#1191 | ||
Zakorzenienie
|
zdaża się
![]() Cytat:
Cytat:
![]() co wy tak narzekacie,u nas 22 stopnie i leje,i mgła taka ze myslałam,że okrężną droga z pracy pojade |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Zakorzenienie
|
Katerina jakby ci pot po plecach i czole leciał tez bys narzekala
![]() Wolę trochę oddechu przy deszczu. Z jeden dzień ![]()
#1193 |
Zadomowienie
|
leże sobie wczoraj w nocy w łóżku w sypialni i oglądam film telewizor w salonie. po jednej stronie salonu balkon po drugiej wejście do sypialni. drzwi balkonu otwarte na szerokość i nagle wleciał nietoperz. robi mi kółka pod sufitem, ja w łóżku, pies w łazience a ten mój w Poznaniu. no nic, leżę przerażona i obserwuje jak sobie lata pod sufitem z nadzieją, że wyleci. Nagle wleciał mi do sypialni, jak się przestraszyłam, to myślałam że na zawał zejdę, kołdra na głowę i czekam. Po dwóch minutach wyleciał, dzisiaj siedzę z zamkniętym balkonem. Ale najlepsze jest to, że jak się przestraszyłam to niczego na ciele się nie dotknęłam, jestem z siebie taka dumna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Zakorzenienie
|
Oto co upolowalam na wyprzedażach, upolowalam wiecej ale ten kombinezon najbardziej pasuje do wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Zakorzenienie
|
O mamo jakie brzydkie zdjęcie, zas nie w pionie ja chcialam,
Kolor jest niebieski |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no jasne ![]() hahaha głupio jej było ![]() kochana..... wiem jak to jest z 3,5-4 (?) latką.... cieżko jest wytrzymać. ja ostatnio też nakrzyczałam porządnie na synka a zaraz mi głupio było. hormony szaleją strasznie Cytat:
znam przypadki gdzie odkryto wadę serca i można było ją zoperować zaraz po porodzie. albo przypadki gdzie nawet w łonie matki operowano. Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też teraz gorzej się czuję. o lol normalnie szok wózek Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1197 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() dasz przepis? bo smacznie brzmi ![]() Cytat:
![]() chociaż jak zacznie padac po tych upałach, to pewnie z tydzien bez opamiętania. Cytat:
![]() Cytat:
![]() hormony szaleją ![]() Otworzyliśmy na noc wszystkie okna w domu a i tak spać nie mogłam. Zasnęłam dopiero nad ranem i już nie śpie znów ![]() a dzisiaj ma byc jeszcze gorzej ![]() ciekawe kiedy ja zacznę czuć wyraźnie moje dziecko.Wczoraj G położył głowe tak nisko na podbrzuszu i mówił, ze słyszy takie bulgotanie ![]() A w ogóle nie mam w czym chodzić. Mam jedną spódnicę białą i jedną sukienkę na taki upał. Mjusze szybko coś zamówić.
![]() |
#1198 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
ja bym na pewno na zawał zeszła ! ja się nawet ćmy boje, a jak wleciał mi konik polny i jak już umierałam z ciepła pod kołdra wynurzyłam się powoli a on siedział 10 cm od mojej glowy na kołdrze szybko zawinęłam kołdrę i wyrzuciłam kołdrę z nim na balkon i uciekłam! także jesteś odważna! ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
bardzo fajny, ja miałam jasno zielony i strasznie się brudził
![]() |
#1199 |
Zakorzenienie
|
Zostawić was na kilka dni....
![]() ![]() Bajlaga słuchaj-ja uważam, ze twój dzidziuś jest zdrowy i koniec. Amnio bym nie robiła... bo bym się bała a nic by to nie zmieniło. A prawdopodobieństwo nie jest wcale tak wysokie ![]() Mnie nie było kilka dni a wy już tyle naspamowałyście. Poszalały??:P Nie mam z wami szans. Witam w 17 tyg. ![]()
#1200 |
Raczkowanie
|
ja już przestałam starać się nadrabiać, bo nie ma szans :P 2 dni nie zaglądałam, a ponad 20 stron do nadrobienia
![]() ja też mam już dość tego ciepła, przed chwilą skończyłam prasować i cała mokra jestem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.