![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec: Lancome, Bobbi Brown, Dolce&Gabbana, Clinique, Revlon, Essie i in.
Hej znajdziesz coś u mnie za farby blond garniera, Dove Go Fresh , Sudocrem, ?
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec: Lancome, Bobbi Brown, Dolce&Gabbana, Clinique, Revlon, Essie i in.
Over jest nówka kupiony za 49,90 zł (jeszcze ma metkę) , sudocrem nie jest mi koniecznie potrzebny w dużych ilościach raczej spytałam na zapas o niego więc mogę odpuścić
![]() Najbardziej mi zależy na farbach, (4 sztuki po dwa z każdego kolorku mam rozumieć?), balsamie dove, a także po spokojniejszym przejrzeniu wątku podoba mi się : Sephora Mattifying Compact Powder Batiste Dry Shampoo Original Inglot Loose Powder
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec: Lancome, Bobbi Brown, Dolce&Gabbana, Clinique, Revlon, Essie i in.
A więc proponuje 4 szt. farby + balsam dove za oversize h&m + lakier manhattan
![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Lakier Manhattan w Rossmanie kosztuje 14,99 zł i over 49,90 zł wiec wychodzi też 65 zł więc myślę że cenowo byłoby ok ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Oj mega dużo mi się podoba, dlatego wymienię Ci : Joanna Styling Effect Jedwab Tusz Avon Shock Gliss Kur Asia Straight Pantene Nature Fusion Dover Hair Therapy color Repair Nivea Visage Natural Beauty Garnier Essentials Anti-Wrinkle Eye Cream Avon puder w kamieniu, jasny odcień Gdybyś zdecydowała się dołożyć coś "cięższego" to myślę że dogadałybyśmy się co do kosztów wysyłki ;-)
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
i jak ?
![]()
![]() |
#66 |
Rozeznanie
Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Czerwiec: Lancome, Bobbi Brown, Dolce&Gabbana, Clinique, Revlon, Essie i in.
![]()
Wymiana kolorówka Edytowane przez Lightblue Czas edycji: 2014-07-18 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Nadal podoba mi się to
![]() ![]() ![]() Joanna Styling Effect Jedwab Gliss Kur Asia Straight (jedno jest prawie pełne) Pantene Nature Fusion Garnier Essentials Anti-Wrinkle Eye Cream Avon puder w kamieniu Dover Hair Therapy color Repai
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
bransoleta https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1404385608
skarpetki złuszczające https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...foot-mask.html coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
czy bransoleta dopasowuje się do rozmiaru dłoni? nadawałaby się na prezent czy widać jakieś ślady użytkowania?
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- na ile wyceniasz bransoletę? ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- jeszcze jedno pytanie, wybacz ![]() http://allegro.pl/bransoleta-srebro-...358071962.html czy to ta sama bransoletka? ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- rozumiem, serdecznie dziękuję za odpowiedź, ale podziękuję ![]() gdybyś coś dokładała to daj znać, chętnie do Ciebie zajrze i może uda nam się zrobić jakąś fajną wymiankę, bo za same skarpetki nie opłaca się wymieniać, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
Chodziło mi o ten krem:
34) Palmer's Cocoa Butter Formula Lotion (balsam do ciała z masłem kakaowym, skóra sucha; taki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...la-lotion.html) - 15 szt pojemność: 5ml (saszetka) stan: NOWY zamiast kremu na rozstępy ![]() a co do gratisów to jest szansa zobaczyć zdjęcie tej palety cieni z Ruby Rose?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Coś u mnie za 55) Dermika Lily-Skin Mikrokompres na Naczynka ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Podobają mi się:
37) Przepiśnik, nowy, zafoliowany 38) Yves Rocher Moment de Bonheur EDP pojemnośc: 5ml (buteleczka) stan: ubytek testowy 39)Johnson's Baby łagodny płyn do mycia ciała i włosów pojemność: 50 ml (mini butelka) 40) Johnson's Baby mleczko pielęgnujące pojemność: 50 ml (mini butelka) 41) Sudocrem - pojemność: 10g (mini słoiczek) stan: NOWY Avon Perceive Wand - dwustronna różdżka, Perceive edt w roletce + błyszczyk, z ubytkiem Palmer's Daily Calming Facial Lotion (łagodzący krem do twarzy) pojemność: 5ml (saszetka)
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Odpowiada mi:
przepiśnik + johnson's żel + johnson's balsam Z chęcią przygarnełabym jeszcze Syoss i Palette odżywki z farb, saszetki.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Znalazłabyś coś u mnie? Sporo rzeczy mi się podoba
![]() Na skarpetkach złuszczających zależy mi najbardziej ![]() - Hugo Boss Deodorant Spray - męski dezodorant, puszka 150ml z ubytkiem - gąbeczki do mycia twarzy - 2szt, nowe - lakier do włosów ze srebrnym brokatem, 75ml z ubytkiem 18) Yves Rocher So Elixir EDT 20) Batiste Dry Shampoo Original (suchy szampon do włosów 21)Purederm Botanical Choice Złuszczająca Maska do stóp 22) Purederm Collagen Eye Zone Mask (płatki pod oczy w kolagenem 33) Palmer's Massage Lotion for Stretch Marks (balsam do ciała na rozstępy 37) Przepiśnik, nowy, zafoliowany 41) Sudocrem - 1 szt |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Witaj, znajdziesz cos u mnie za przepiśnik i sudokrem?
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- To super, a jest szansa na zdjęcia przepiśnika w środku, albo link jakiś do zdjęć? Planujesz może jeszcze jakieś dokładki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
20) Batiste Dry Shampoo Original
24) AA SlimLine 5HD Serum Modelująco-Wyszczuplające Brzuch i Talia 55) Dermika Lily-Skin Mikrokompres na Naczynka coś u mnie? zapraszam do wszystkich 3 wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
21) Purederm Botanical Choice Złuszczająca Maska do stóp 27) AA Ciało Wrażliwe Nawilżający Krem do Rąk i Paznokci Głębia Oceanu 33) Palmer's Massage Lotion for Stretch Marks (balsam do ciała na rozstępy 47) Jadwiga sypki puder do cery trądzikowej stan: ODSYPKA w opakowaniu po kremie (mam z wymianki, ale trądzik mi się wyleczył zanim zdążyłam wypróbować) 24) AA SlimLine 5HD Serum Modelująco-Wyszczuplające Brzuch i Talia ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Zatem będę śledziła twoje dokładki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Sprzedałam ją wczoraj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Trudno mi wycenić te rzeczy, bo za żadną z nich nie zapłaciłam ceny rynkowej, a są warte pewnie kilkaset zł gdyby patrzeć na metki
![]() Chętnie oddam wszystkie 4 ciuszki za rzeczy które wybrałam u ciebie, bez przepiśnika bo widzę że już go nie ma ![]() Krem na rozstępy chciałabym w buteleczkach (wszystkie jeśli to możliwe), a maski w skarpetkach masz dwa opakowania, tak? Czyli na dwa zabiegi? ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- No to super, szybko się dogadałyśmy, to lubię ![]() A dorzuciałbyś z twoich "gratisów" jeszcze te rzeczy? - Eveline Spa! Professional Orchidea & Kokos balsam do ciała skóra normalna, butelka z pompką 500ml z ubytkiem - test ciążowy Papino, nowy, ważn. 24.10.2015 - Avon Super Shock Max Mascara - tusz do rzęs czarny, 10ml z ubytkiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
witaj ponownie
![]() odkryłam dziś w Twojej dokładce: 55) Dermika Lily-Skin Mikrokompres na Naczynka w dalszym ciągu interesują mnie również skarpetki złuszczające ![]() zapraszam do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
coś u mnie ?
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
wymiary spódnicy:
szerokość w pasie 35-35,5cm x 2 szerokość w biodrach 45-48cm x 2 długość od pasa w dół 63cm ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- podoba mi się jeszcze: 61) Siquens, MedExpert, Krem przeciwko niedoskonałościom 60) Hean, High Definition, Eye & Skin Lightening Concealer |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
czyli
Clinique krem BB odcień jasny 30/40ml już Cię nie interesuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 26, 27, 33, 62?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Wolałabym taką wymianę:
2 x Fergie + Hakuro h77 + jeszcze coś byś dobrała za: AA SlimLine 5HD Serum Modelująco-Wyszczuplające Brzuch i Talia Hean, High Definition, Eye & Skin Lightening Concealer Batiste Dry Shampoo Original + Revlon Super Lustrous Lipgloss (błyszczyk) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za
18) Yves Rocher So Elixir EDT 24) AA SlimLine 5HD Serum Modelująco-Wyszczuplające Brzuch i Talia 30) Inglot Loose Powder 33) Palmer's Massage Lotion for Stretch Marks 57) Zestaw Babyliss - prostownica ceramiczna + składana suszarka
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.