|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
ewulkaa mogę Cię prosić o linki do stron, dzięki którym Twój tż wykazał chęć zmiany diety
![]() ![]() hje kawałek mam do kurdwanowa... a gdzie dokładnie będziesz? |
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
Yyy...
Tyle Ci mogę napisać, że to zaraz koło pętli tramwajowej
|
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
Co będziesz tam robić?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
Do ciotki jedziemy w odwiedziny
![]() Nie tajemnicza, tylko nie pamiętam w ogóle, w jakim bloku ona mieszka, ani koło czego. Ostatni raz byłam tam jakieś 5 lat temu |
|
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
Ultra pytałaś o zdjęcia.
Amam większość wywołanych. Kiedyś Wam pisałam, że mam postanowienie mieć z każdego dnia życia pierwszego roku Wiktorka zdjęcia po kolei w albumach. Kilka z Was stwierdziło ze to nie możliwe bo jak to pamiętać a jednak udało się i co więcej Wiktorek ma 18 m-cy a ja dalej robie codziennie minimum jedno zdjęcie i wywołuje.
|
|
|
|
#4808 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hejka!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale nie minela minuta i zaczelo sie szalenstwo a najlepsze popisy sa jak ktos "obcy" podziwia, no szal pal poprostu ![]() ---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ---------- Cytat:
![]() ogolnie mlody wypial sie od doch dni na obiadki za to pije na potege, wczoraj wychlal 0,7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Kubusia of kors ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- a nie pisalam Wam, w sobote bylismy u tej reh co to niby Vojte polecala... spr nozki bo jej sie jedna nie podobala i jest suer mega poprawa. wszystko dzieki butkom, ale fakt, pomyka w nich caly czas, nie zakladam innych, no chyba ze zaleje albo musze kaloszki ale to sporadycznie bardzo. powiedziala ze na dzien dzisiejszy nawet plastrowanie nie jest potrzebne a co do klatki i brzuszka to powiedziala ze nnajlepsze efekty da basen, mlody musi wypiac klate a schowac brzuszek. wiec jest nadzieje ze ta klatka jeso to wcale nie typowa wkleslosc tylko taka raczej "wada"/uroda i ze mu przejdzie jak pochodzi na basen takze ten tego, ja juz stroj na all kupilam, mlodemu crocsy i szlafroczek tez jeszcze sie zastanawiam na pieluszkami i bedziemy chodzic znalazlam juz nawet chetnych co by poszli z nami pierwszy raz bo my z mezem nie umiemy plywac wiec na basenie tez nigdy nie bylismy ![]() ![]() (sa tu jeszcze takie basenowe dziewice? ), pokaza co i jak i bedzie gitez ![]() ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- A, i dzis pomykamy na szczepienie. szczepi jakas nowa babka, w zastestwie za naszego zlamasa ciekawe jakie ma podejscie do dzieci? tamta byla fajna... tak czy siak, poprosimy o kciuki!
|
|||||
|
|
|
#4809 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry!
![]() witam się już po treningu ![]() później wam poodpowiadam miłego dnia!
|
|
#4810 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane. U nas nic ciekawego-powrót z wakacji to potwór to rzeczywistości. I jakoś tak mi smutno jest. Nie wiem może okres się zbliża?
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Aha i jeszcze dziewczyny które jeżdżą nad morze- macie sprawdzone fajne i nie za drogie kwatery do polecenia? DACIE JAKIEŚ NAMIARY? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- k. prosze o opinię
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
Aha dziewczyny wczoraj w biedrze kupiliśmy Młodemu ten stolik- przeceniony na 50zł. Jest w środku tez miejsce na parasol. A w biedrze są takie zwykłe po 10 zł.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4813 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A te skarpetki z biedry kupujecie?? Cytat:
![]() Cytat:
![]() NIE BLUŹNIJ ![]() Cytat:
Cytat:
A skad bierzecie mogdały na to mleko??
|
|
#4814 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
Debrah u nas nadal jedzenie w foteliku, jak jest głodna to często biegnie do kuchni, pokazuje na fotelik i mniam mniam. i zazwyczaj o zblizonych godzinach little o matko ale jadłaś z jakiegoś nowego miejsca, czy z tego co zawsze?pstryczku super Ifwka dlatego ja robiłam to przed wyjazdem do Rodziców na wieś ![]() Lady macie ten plecaczek żyrafkę? ja wczoraj zamówiłam myszkę minnie w końcu
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-07-22 o 08:42 |
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny piszecie ze dzieciaki biegaja z jedzeniem prosze postarajcie sie to ograniczyc i uwazajcie bardzo mi Julo zadławił sie ostatnio pozeczka siedzac w foteliku ale wyskoczyła
Bylismy na turnusie z dziewczynka ktora wwieku 17 miesiecy zadławiła sie parówka i zapadła w spiaczke ma juz 8 lat i nie wybudziła sie do końca wiec ja bardzo uwazam no i Julo nie biega tu macie jej bloga http://mojaagi.blog.onet.pl/ nie chce was straszyc oczywiscie ale prosze uwazajcie
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
PSTRYKU, Ty jak cos walniesz...
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Kultura jedzenia? U nas owszem, byla, ale skonczyla sie, kiedy Kuba zaczal chodzic. Teraz kilka lyzeczek zje w krzeselku, potem sie wyrywa, wiec go wyciagam. A on co jakis czas podchodzi do mnie z otwarta buzia. Oczywiscie jak ma dzien, ze je ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dziś śniadanie nie podeszło wcale.. żadna wersja, więc na razie tylko mleko. A dzieć biega w samym pampersie bo ubranka niet. Zaraz się ubierzemy, niech ma chwilę wolności, bo taaaaki gorąc, że ledwo ledwo dycham.
|
|
|
|
#4818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma problemu z wchodzniem między ławeczkę a stolik?? No bo właśńie strasznie ta skóra schodzi i chyba trzeba by było cały czas w skarpetkach pomykać przez te dwa tygodnie?? Wczoraj Oli spała 2,5 h , obudziła sie z wielkim płaczem i tylko ręce i ręce, szybko ja ubrałam i poszłam na spacer (3km w jedną stronę) do biedrony. Potem z arbuzem zasiadłyśmy przy fontannie i siedziałyśmy i siedziałyśmy. Droga powrtona trochę w wózku, trochę na rękach trochę na nogach, a już "naszą" drogą tylko na nóżkach więc trochę to trwało i byłyśmy w domu po 19. Chwilke jeszcze na podwórku i kąpanie, jedzenie i spanie. Mimo ewidentenrgo zmęczenia usnęła o 21. Ja się wzięłam za około domowe roboty, głównie prasowanie, zeszło mi do północy, Tż wrócił z pracy i jeszcze przed spaniem zdążył mnie podenerwować. Do drugiej chyba z milion razy wstawałąm do Oliwki, w końcu zasnęła ale ja jestem nie przytomna. Z Tż praktycznie nie gadam, i chyba od weekendu pojade do mamy bo nie mam siły. Jeszcze niby chce załagodzić sytuacje i dać mi szansnę na "bycie miłą i dobrą żoną" - ten tekst mnie tak wkur*ia że nawet sie nei odzywam.
|
|
#4819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4820 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Pospaliśmy do 6:35, ale tylko z 1 pobudką na śpiocha, więc git jest. Założyłam dziś czarną sukienkę, co przy takim upale, w momencie gdy świeci na mnie słońce, jest po prostu głupie Mycha już szaleje na dworze z moją mamą. Cytat:
Cytat:
A jeśli chodzi o moc mleka - taaaak, mnie to też zadziwia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czyli kebab z wkładką ![]() Cytat:
![]() Rozbawił mnie ten tekst Cytat:
Ja właśnie chyba tez będę więcej drukować, bo jakoś tak jak mam fizycznie te fotki, w albumie, to mi się to bardziej trwałe wydaje ![]() Dziękuję Wam w ogóle za odpowiedzi ws. zdjęć Cytat:
No Kaszuby ogólnie. Do godziny jazdy od Gdańska jezior cała masa, a nad morze to wiadomo ![]() Miłego dnia, dziewczęta! |
|||||||
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
Ifwka Antonio nie ma żadnego problemu z wejściem. U nas wziął całą sterta tych stolików.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie zdjęcie w ręku ma bez porównania większą wartość niż oglądane w komputerze. A jak cudownie usiąść czasem i obejrzeć tak po kolei zdjęcia
|
|
|
|
|
#4824 | ||
|
Wtajemniczenie
|
byłyśmy w sklepie, Hania dorwała jogobellę malinową. w domu zjadła całą
![]() Cytat:
![]() a skóra tak strasznie schodzi. gdybym była u siebie to bym w adidasach albo baletkach chodziła w te upały;p Cytat:
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-07-22 o 10:46 |
||
|
|
|
#4825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
weź sie puknij! najwieksza "zaplata" to Jula usmiech Cytat:
![]() smutna prawda, u nas daaaaaaaaaaawno juz dziecko udusilo sie cukierkiem ![]() juz po szczepieniu mlody jak do tej pory szczepil sie wzorowo tak dzis dal popis placzu taki ze hej ![]() ogolnie to bardzo chcial wyjsc z przychodni i to go rozgniewalo bo muselismy czekac. no wlasnie - CZEKAC! szczepila ta "nowa" babka, nie potrafila nic znalezx, nie wiedziala co gdzie wpisac, jakas deklaracje trzeba bylo podpisac , w koncu poleciala po pigule z sasiedniego osrodka, ta jje pomagala doslownie we wszystkim, no paranoja mlody zaplakany wiec nawet chyba nie poczul uklucia. dziecko nie zwazone, nie zmierzone sama go pomierze i powpisuje, a co! ![]() my i tak bylismy krotko, z 10 min tylko. babeczka przed nami siedziala gruuuuubo ponad pol godziny! dziec zasnal zaraz po odpaleniu samochodu |
||
|
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki Krakowskie w ten wekend napewno nas nie bedzie ortezy sa jeszcze w belgii wiec moze na nastepny piatek dojda dam znac jak juz bedzie pewne
|
#4827 |
|
Zadomowienie
|
cześć i czołem wszystkim
![]() Wczoraj zaliczyliśmy z synusiem pierwszą poważną podróż pociągiem. Byliśmy na weekend u teściów ( bo tam wesele) i w niedziele się okazało, że nie wracamy do domu, bo rano w poniedziałek trzeba być w warszawie, nie chcieliśmy małego ciągać cały dzień w aucie, wiec tz pojechał skoro świt autem, a mnie i bąbla dziadzia odtransportował na dworzec. Pierwszą godzinę było wielki WOW wszystko go interesowało, siedział na swoim foteliku jak zaczarowany i podziwiał co wokół co za oknem, z każdą kolejną godzina musiałam się coraz bardziej wysilać, żeby wymyślać coraz to nowe atrakcje, ale daliśmy radę. Nawet jedna pani pochwaliła, że był super cierpliwym podróżnikiem. Lady co do tv, my zrobiliśmy tak jak, twoj tz proponuje, rozrysowalismy na ścianie 2 wielkosci i tak wybraliśmy, ostatecznie mamy 55 cali i jak dla mnie jest akurat. debrah u nas zazwyczaj wszystkie posiłki odbywają się w foteliku, coraz częsciej na zwyklym "dorosłym" krześle, z reguły dopóki głodny to je ładnie. Gorzej jest jak jesteśmy poza domem, najgorzej jak u dziadków, wtedy jest ganianie i cyrkowanie, ale to dziadki ganiaja Pory są mniej więcej stałe, ale bardziej jest tak, że po okreslonych czynnościach jest posiłek. Sniadanie zawsze około pół godziny po przebudzeniu, potem jakieś owoce, obiad po drzemce, po powrocie z pracy dajemy jakąś małą przekąskę i kolacja zazwyczaj o 18.30 jak dostaje później to nie ma siły jeść i jest okrutnie marudny.
|
|
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Pół godzinki temu wróciłam pociągiem z weekendu. Było CUDOWNIE!! W czwartek mąż z Darią muszą tu pociągiem przyjechać bo jedziemy z nią na usg tej nerki ( pół roku na termin czekaliśmy) , ale po tym badaniu wracają i będą tam do niedzieli. Znów będę sama ![]() Teraz odliczam czas do czwartku, aż ich zobczę, a potem będę odliczać czas do soboty bo znów na 2 dni do nich pojadę Ale sobotę pracuję do 16 więc dopiero po pracy pojadę.Daria jak mnie zobaczyła to Codziennie były upały i byliśmy nad wodą. Opaliłam się na czekoladkę w pracy się zdziwią Wogóle tam cudownie jest, cisza, spokój , las, sosny, świeże powietrze Lecę się ogarnąć trochę. Będę wieczorem i nadrobię
|
#4829 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, wątkiem się dzielę, bo wymiękam - większość z was młodziutka i doskonale pamiętacie czasy 17 lat
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=769663 |
|
|
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz tak czytam Twoje wypowiedzi i zawsze narzekasz na swojego Tżta. Współczuję Ci, że nie masz w Nim oparcia. I wszystko na Twojej głowie. Mam nadzieję, że jakoś Wam się poukłada |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.

o tego:

Tyle Ci mogę napisać, że to zaraz koło pętli tramwajowej

za to pije na potege, wczoraj wychlal 0,7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 

a kawa z nim
22.05.2008
14.08.2011
ale jadłaś z jakiegoś nowego miejsca, czy z tego co zawsze?