Wystarczająco Dobre Panie Domu - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-02, 08:57   #3751
Anoula
Zakorzenienie

Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu

widzę, że nie tylko mój mąż zmienia repertuar jedzeniowy przy mnie

ja co prawda nie zmuszę go chyba do zjedzenia surówki do obiadu, ale już niektóre rzeczy których "nie lubił" je Wczoraj wrócił, miałam garnek leczo w lodówce, miało być na dziś na obiad. Mój TŻ twierdził, że on leczo nie lubi. Już nie ma połowy garnka. Moje mu posmakowało
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-02, 09:13   #3752
Miss Saeki
Zakorzenienie

U mojego tak było z kasza. Jego mama dawała zbyt często, rozgotowana i niedobra. Zrobiliśmy z mama pieczona z marchewka i jadł aż miło. Czyli jednak nie musi to być takie zle
Stary 2014-08-02, 09:13   #3753
Dotka90
Zakorzenienie

TŻ pojechał do pracy, bo zmienili siedzibę biura i dzisiaj mają malowanie i musiał ktoś przyjść, moja radość nie zna granic

Ja ogarniam chatę, wstawiłam pranie właśnie i pojadę zatankować auto, zrobić zakupy, na pocztę, a jak TŻ wyjdzie z pracy to jedziemy po mamę i jedziemy do dziadka.

Będziemy gotować obiad w thermo mixie, jaram się
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-02, 09:27   #3754
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Została mi kuchnia do ogarnięcia po śniadaniu, M. zrobi podłogi ale nie wiem czy dziś czy jutro. Oglądaliśmy jakieś programy śniadaniowe i strasznie zachwalali film o powstaniu, wybierzemy się we wrześniu.

Jeszcze nie wiem czy ja mam jechać do Rodziców czy spotkamy się u brata. Oni mają mi dać znać za pół godziny bo nie chcą dzwonić rano do brata

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-02, 09:52   #3755
201604250957
Konto usunięte

cześć Dziewczyny, wstałam dziś o 8, posprzątałam kuchnię, umyłam podłogę a teraz piję kawę i zaraz będziemy się zbierać bobjedziemy na weekend do moich rodziców obudziłam się z katarem i swędzącymi oczami, chyba faktycznie mam alergię muszę się wybrać do lekarza i zrobić testy udanego weekendu Dziewczyny!
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-02, 10:38   #3756
slaaave13
Zadomowienie

Dotka90 zły humor miałam jakiś..
Koszmary mnie dzis w nocy nawiedziły, znowu się darłam jak głupia, Tż mnie nie mógł dobudzić, sama się dobudzić nie mogłam, ale okropne uczucie strasznie...

Jakie plany na sobotę ?
Stary 2014-08-02, 10:53   #3757
kjd3
only smart shopping

Cytat:
Napisane przez slaaave13 Pokaż wiadomość

Jakie plany na sobotę ?
Dzisiaj wycieczka do ZOO.
kjd3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-02, 11:03   #3758
slaaave13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kjd3 Pokaż wiadomość
oooooo a gdzie?
Stary 2014-08-02, 11:49   #3759
ParoleParole
Zakorzenienie

Heej

Ja się właśnie biorę za sprzątanie kuchni
Wczoraj mi się nie chciało zmywać a dzisiaj pełny zlew garów
Jakoś się ostatnio przyzwyczaiłam, ze sobie zawsze przed snem zmyję. Rano jakoś przyjemniej jak pusty zlew No ale wczoraj książke czytałam i mam za swoje

Dobrze, ze chociaż łazienkę sprzątnęłam.

Tym bardziej, że mam trochę mało czasu bo na 14 do pracy
Stary 2014-08-02, 14:56   #3760
AaaMarta
Zadomowienie

Mieszkanie w miarę ogarnięte, została tylko sterta do prania, ale tym to sie juz szanowny małżonek zajmie, bo ja idę wieczorem na panieński koleżanki ale zrobiłam mu na kolacje naleśniki, zeby ukoic jego żal

Na obiad dzisiaj mamy gołąbki bez zawijania, ostatnio czytając ten wątek sobie narobiłam smaka i musiałam koniecznie zrobic. Zobaczymy za chwile co mi to wyszło. W każdym razie pachnie pięknie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-08-02, 16:13   #3761
201608160903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny, wstałam dziś o 8, posprzątałam kuchnię, umyłam podłogę a teraz piję kawę i zaraz będziemy się zbierać bobjedziemy na weekend do moich rodziców obudziłam się z katarem i swędzącymi oczami, chyba faktycznie mam alergię muszę się wybrać do lekarza i zrobić testy udanego weekendu Dziewczyny!
Miłego weekendu moja droga. Mam nadzieje, ze to nie alergia jednak!
Cytat:
Heej
Ja się właśnie biorę za sprzątanie kuchni
Wczoraj mi się nie chciało zmywać a dzisiaj pełny zlew garów
Jakoś się ostatnio przyzwyczaiłam, ze sobie zawsze przed snem zmyję. Rano jakoś przyjemniej jak pusty zlew No ale wczoraj książke czytałam i mam za swoje
Dobrze, ze chociaż łazienkę sprzątnęłam.
Tym bardziej, że mam trochę mało czasu bo na 14 do pracy
U nas teraz zmiana, od kiedy jest zmywarka wstawiamy rano, po sniadaniu

Cytat:
Napisane przez AaaMarta Pokaż wiadomość
Mieszkanie w miarę ogarnięte, została tylko sterta do prania, ale tym to sie juz szanowny małżonek zajmie, bo ja idę wieczorem na panieński koleżanki ale zrobiłam mu na kolacje naleśniki, zeby ukoic jego żal

Na obiad dzisiaj mamy gołąbki bez zawijania, ostatnio czytając ten wątek sobie narobiłam smaka i musiałam koniecznie zrobic. Zobaczymy za chwile co mi to wyszło. W każdym razie pachnie pięknie
Jak ja nie lubię gołąbów
Cytat:
Napisane przez kjd3 Pokaż wiadomość
Zainspirowałaś mnie, też myślę o zoo jutro teraz!
Cytat:
Dotka90 zły humor miałam jakiś..
Koszmary mnie dzis w nocy nawiedziły, znowu się darłam jak głupia, Tż mnie nie mógł dobudzić, sama się dobudzić nie mogłam, ale okropne uczucie strasznie...

Jakie plany na sobotę ?
Slave

Ja zaliczyłam 1,5h opalania (z filtrami oczywiście!), później poszliśmy na lemoniadę, a z tej lemoniady zrobiła się wyprawa po wieszaki bo w naszej wypasionej garderobie ich zabrakło
Rano byłam na bazarku i nakupiłam warzyw i owoców i się zajadamy. Jest taki mega dobry, zdrowy ale i drogi koktajl w skok na sok - nazywa się ekomoc, nie wiem czy znacie, miks owoców i szpinaku. Zrobiłam swoją wersję ze szpinakiem, jarmużem i sokiem jabłkowym i jest przegenialny! Samo zdrowie a jakie dobre. Będę go chyba codzienie teraz blendować
Plan na resztę dnia: ogarnąć garderobę, umyć podłogi i łazienkę i zrobić zakupy w lidlu. Poza tym relaks!!!
201608160903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-02, 17:32   #3762
kjd3
only smart shopping

Cytat:
oooooo a gdzie?
W ZOO w Chorzowie byliśmy.
kjd3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-02, 18:39   #3763
kamisha
Zakorzenienie

Ja wczoraj zrobilam pranie.

Co do zywienia Tz to u nas ma zawsze praktycznie obiad co u niego rzadko sie zdarza, kolacji rodzice Tz praktycznie nie jadaja... u nas przytyl troche hehe

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
kamisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-02, 18:51   #3764
Daisy30
Zadomowienie

Hej,
Wybralyscie temat u nas na topie.
Miesiac temu zaczelam tesciowej i szwgierce jasno mowic co uwazam na temat ich jedzenia. Dziecko od praktycznie urodzenia (ma teraz 4 lata) karmia samymi slodyczami. W zeiazku z tym, ze gdy mala nie ma swiadomosci i prawa wyboru, stanelam w jej imieniu i zaprotestowalam w momencie gdy dziecko znow zwijalo sie z bolu bo nie moglo sie zalatwic. Oni nie daja jej ani owocow, ani warzyw. Zero stalych posilkow. Gdy zapytalam jak u zostali u nas na noc, co malej zrobic na sniadanie, odp. ze ona je wtedy kiedy chce. I w zasadzie je wafelki, chrupki lub kielbase lub kanapki. Masakra.
Moj TZ to samo. Zero zdrowych nawykow. Frytki, fast food, kielbasy, schabowe z mega tluszczem. Ale on reformowalny. Zmienil nawyki. Dzis je to co ugotuje.
Pech chcial, tesciowa teraz w szpitalu. Zgorzel woreczka zolciowego. Wyszlo ich odzywianie. Jest 1 dzien po operacji. Ma nadal zapalenie otrzewnej. Wczoraj coreczka przyniosla jej do jedzenia chrupki. Masakra. Moj nie wytrzymal i zrobil siostrze w szpitalu awanture. Na nic to. Dzis nadal zamiast ugotowac tesciowej np. biale mieso z marchewka, do szpitala przyniosla bulke slodka. Masakra. Swiadomosci brak. TZ stwierdzil, ze wyczerpal juz zosob pomocy. Dorosle sa. Wazne, ze sam zrozumial.
Daisy30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-02, 18:54   #3765
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daisy30 Pokaż wiadomość
Hej,
Miesiac temu zaczelam tesciowej i szwgierce jasno mowic co uwazam na temat ich jedzenia. Dziecko od praktycznie urodzenia (ma teraz 4 lata) karmia samymi slodyczami. W zeiazku z tym, ze gdy mala nie ma swiadomosci i prawa wyboru, stanelam w jej imieniu i zaprotestowalam w momencie gdy dziecko znow zwijalo sie z bolu bo nie moglo sie zalatwic. Oni nie daja jej ani owocow, ani warzyw. Zero stalych posilkow. Gdy zapytalam jak u zostali u nas na noc, co malej zrobic na sniadanie, odp. ze ona je wtedy kiedy chce. I w zasadzie je wafelki, chrupki lub kielbase lub kanapki. Masakra.
Moj TZ to samo. Zero zdrowych nawykow. Frytki, fast food, kielbasy, schabowe z mega tluszczem. Ale on reformowalny. Zmienil nawyki. Dzis je to co ugotuje.
Pech chcial, tesciowa teraz w szpitalu. Zgorzel woreczka zolciowego. Wyszlo ich odzywianie. Jest 1 dzien po operacji. Ma nadal zapalenie otrzewnej. Wczoraj coreczka przyniosla jej do jedzenia chrupki. Masakra. Moj nie wytrzymal i zrobil siostrze w szpitalu awanture. Na nic to. Dzis nadal zamiast ugotowac tesciowej np. biale mieso z marchewka, do szpitala przyniosla bulke slodka. Masakra. Swiadomosci brak. TZ stwierdzil, ze wyczerpal juz zosob pomocy. Dorosle sa. Wazne, ze sam zrozumial.
Przerażające o tak marne nawyki żywieniowe zwykle oskarżamy inne nacje a tu na własnym podwórku taka nieświadomość... Mam nadzieję że pobyt w szpitalu zmieni podejście teściowej do jedzenia

Stary 2014-08-02, 19:16   #3766
Daisy30
Zadomowienie

Wystarczająco Dobre Panie Domu

A ja watpie, ze zmieni. Rok temu miala powazna operacje serca (wymiana zastawek, by-passy, aorta). Od 4 lata wychowuje wnuczke, po operacji nadal mieszka z coreczka, zero zmiany trybu zycia, nadal opiekuje sie dzieckiem. Efekt: szpital, operacja.
W tamtym roku walczylismy z TZ o ich swiadomosc. Jak widac to nie ma sensu.
Dobrze, ze od 4 lata mieszkamy z dala od naszych rodzin. U mnie rzadzily tez slodycze... Zamiast milosci bylo jedzenie. Tylko, ze ja zrozumialam bledy rodzicow 15 lat temu.

Edytowane przez Daisy30
Czas edycji: 2014-08-02 o 19:19
Stary 2014-08-03, 00:15   #3767
deksterowa
Zakorzenienie

Heej nie ma mnie tu ostatnio bo przeprowadzalismy sie a teraz pakuje sie i w poniedzialek jedziemy na wakacje

Wzięliśmy ślub 26-09-2015

Lipcowa mama 2016
deksterowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 01:39   #3768
lucyohlucy
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej,
Strasznie szkoda dziecka Bo dokladnie tak jak piszesz - nie ma swiadomosci i wyboru. I nawet, jezeli to nie rzutuje na wage dziecka, to jest to bardzo niezdrowe. Chocby niedobory witamin, wapnia anemia... Moze sie to bardzo odbic na jej pozniejszym zdrowiu. Super, ze sie za mala wstawilas.

Czesto sie slyszy, ze dzieciak rozpuszczony, tylko o slodycze wola. A to tylko i wylacznie wina rodzicow, dziecku slodycze smakuja to o nie prosi. A rola rodzicow jest zadbanie o umiar.

Tutaj sa zupelnie inne tradycje jedzeniowe, nie ma wielu smazonych rzeczy itd. Ale i tak jest wielki problem z otyloscia, u dzieci i doroslych. A to ze wzgledu na jedzenia na wynos i fast foody, ktorych tu na peczki i codziennie widze dzieciarnie/mlodziez w kolejkach po szkole. A sport jest bardzo popularny, wiec dzieci sie ruszaja... a mimo to sa grube

Obudzilismy se dzis pozno, Tz wlasnie wyszedl na pilke nozna a ja mam labe
Stary 2014-08-03, 07:36   #3769
201608160903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Przerażające o tak marne nawyki żywieniowe zwykle oskarżamy inne nacje a tu na własnym podwórku taka nieświadomość... Mam nadzieję że pobyt w szpitalu zmieni podejście teściowej do jedzenia
Cytat:
A ja watpie, ze zmieni. Rok temu miala powazna operacje serca (wymiana zastawek, by-passy, aorta). Od 4 lata wychowuje wnuczke, po operacji nadal mieszka z coreczka, zero zmiany trybu zycia, nadal opiekuje sie dzieckiem. Efekt: szpital, operacja.
W tamtym roku walczylismy z TZ o ich swiadomosc. Jak widac to nie ma sensu.
Dobrze, ze od 4 lata mieszkamy z dala od naszych rodzin. U mnie rzadzily tez slodycze... Zamiast milosci bylo jedzenie. Tylko, ze ja zrozumialam bledy rodzicow 15 lat temu.
Mój teść i teściowa robią dokładnie tak samo. Ignorowali chorobę Tzta przez 10 lat, nigdy im tego nie daruję, ale Tż całe szczęście już nawrocony, sam mnie strofuje jak chcę się opychać , ale oni to jakaś masakra. Na śniadanie mnóstwo kanapek z tym superprzetworzonym pszennym chlebem i wedliną/kiełbasą, herbata czarna i o zgrozo słodzona, na obiad ciężkie polskie jedzenie i dwa dania, a później ciasto i podjadanie do wieczora + , alkohol. Aż mnie ciarki przechodzą jak widze tą kombinację.
Cytat:
Napisane przez lucyohlucy Pokaż wiadomość
Strasznie szkoda dziecka Bo dokladnie tak jak piszesz - nie ma swiadomosci i wyboru. I nawet, jezeli to nie rzutuje na wage dziecka, to jest to bardzo niezdrowe. Chocby niedobory witamin, wapnia anemia... Moze sie to bardzo odbic na jej pozniejszym zdrowiu. Super, ze sie za mala wstawilas.

Czesto sie slyszy, ze dzieciak rozpuszczony, tylko o slodycze wola. A to tylko i wylacznie wina rodzicow, dziecku slodycze smakuja to o nie prosi. A rola rodzicow jest zadbanie o umiar.

Tutaj sa zupelnie inne tradycje jedzeniowe, nie ma wielu smazonych rzeczy itd. Ale i tak jest wielki problem z otyloscia, u dzieci i doroslych. A to ze wzgledu na jedzenia na wynos i fast foody, ktorych tu na peczki i codziennie widze dzieciarnie/mlodziez w kolejkach po szkole. A sport jest bardzo popularny, wiec dzieci sie ruszaja... a mimo to sa grube

Obudzilismy se dzis pozno, Tz wlasnie wyszedl na pilke nozna a ja mam labe
Lucy w polsce też ten problem teraz jest bardzo widoczny niestety. Kebaby, mac i kfc

Udanej niedzieli życzy poranna zmiana wątkowa! Wzoraj padłam nagle, Tz podobnie i dziś mamy mnóstwo sprzątania i ogarniania spraw... chociaż marzy mi się jeszcze poopalać tak ze 2 godzinki może sobie tu wpiszę i wieczorem zobaczymy jak mi poszło:
Zmyć podłogi
Sprzątnąć zwierzakowi
Umyć stół
Sprzątnąć w kuchni
Ogarnąć zmywarkę
Ogarnąć całościowo łazienkę
Wynieść rzeczy do piwnicy
Wywalić resztę śmieci z przeprowadzki
...trochę tego jest ; D
201608160903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 08:23   #3770
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rise_against Pokaż wiadomość
Mój teść i teściowa robią dokładnie tak samo. Ignorowali chorobę Tzta przez 10 lat, nigdy im tego nie daruję, ale Tż całe szczęście już nawrocony, sam mnie strofuje jak chcę się opychać , ale oni to jakaś masakra. Na śniadanie mnóstwo kanapek z tym superprzetworzonym pszennym chlebem i wedliną/kiełbasą, herbata czarna i o zgrozo słodzona, na obiad ciężkie polskie jedzenie i dwa dania, a później ciasto i podjadanie do wieczora + , alkohol. Aż mnie ciarki przechodzą jak widze tą kombinację.

Lucy w polsce też ten problem teraz jest bardzo widoczny niestety. Kebaby, mac i kfc

Udanej niedzieli życzy poranna zmiana wątkowa! Wzoraj padłam nagle, Tz podobnie i dziś mamy mnóstwo sprzątania i ogarniania spraw... chociaż marzy mi się jeszcze poopalać tak ze 2 godzinki może sobie tu wpiszę i wieczorem zobaczymy jak mi poszło:
Zmyć podłogi
Sprzątnąć zwierzakowi
Umyć stół
Sprzątnąć w kuchni
Ogarnąć zmywarkę
Ogarnąć całościowo łazienkę
Wynieść rzeczy do piwnicy
Wywalić resztę śmieci z przeprowadzki
...trochę tego jest ; D
Plany ambitne, żeby się udało zrealizować ja miałam taka zeszła niedzielę.

Ja sobie wczoraj kupiłam mopa, bo chce teraz przy prawie raczkującym dziecku co najmniej co dwa dni umyć podłogę, żeby sobie nawyk wyrobić, a na kolanach nienawidzę.

Dziś jedziemy do mojej babci, bo jest odpust, będzie zjazd rodzinny. Moi teściowie też niby obiecywali, że przyjadą, ale oby nie...

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 08:30   #3771
201604250957
Konto usunięte

cześć Dziewczyny witam się z Wami z kubkiem kawy i kawałkiem najlepszego na świecie ciasta drożdżowego ze śliwkami mojej Mamy obudziłam się już bo Mama krząta się po kuchni i gotuje już jedzenie na obiad bo po śniadaniu jedziemy całą familią nad jezioro a jak wrócimy to zjemy tylko obiad i my będziemy już wracać do siebie wczoraj girllowaliśmy a wieczorem poszliśmy na długi spacer z owczarkiem niemieckim mojego brata, dotarliśmy na dziką plażę i tam się też wykąpaliśmy razem z nim, było super, mega orzeźwienie po całym dniu no i w ogóle taki sielski anielski krajobraz bo jest już po żniwach, pachnie skoszone zboże i naprawdę dobrze się tu odpoczywa udanej niedzieli Wam życzę i do przeczytania
Stary 2014-08-03, 09:10   #3772
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Nie mamy pomysłu na dzisiejszy dzień bo mieszkanie posprzątane Może wyjdę kupić sobie krótsze spodnie...

Wczoraj wieczorem wyszliśmy robić nowym aparatem takie długo naświetlane zdjęcia samochodów żeby złapać czerwone i żółte linie. Jak będzie burza to też zrobimy jej zdjęcia. A tak w ogóle wszyscy kierowcy się oglądali czy my jesteśmy policjantami z radarem

Stary 2014-08-03, 09:33   #3773
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rise_against Pokaż wiadomość
Rano byłam na bazarku i nakupiłam warzyw i owoców i się zajadamy. Jest taki mega dobry, zdrowy ale i drogi koktajl w skok na sok - nazywa się ekomoc, nie wiem czy znacie, miks owoców i szpinaku. Zrobiłam swoją wersję ze szpinakiem, jarmużem i sokiem jabłkowym i jest przegenialny! Samo zdrowie a jakie dobre. Będę go chyba codzienie teraz blendować
D
Ja sobie robię ostatnio taki:
-garść natki pietruszki
- 1 jabłko
- 1 pomarańcza
- sok z 1/2 cytryny
- 1 szklanka wody

pyszny

My ogarniamy teraz chatę, upiekę ciastka i jedziemy do teściów pomóc im sprzątać Bo wczoraj wstawiali im nowe okna, to sobie wyobraźcie, co się tam dzieje

A wieczorem wpadną do nas znajomi
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 09:34   #3774
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Nie mamy pomysłu na dzisiejszy dzień bo mieszkanie posprzątane Może wyjdę kupić sobie krótsze spodnie...
no proszę Cię! niedziela, dzień wolny, piękna pogoda, naprawdę brakuje Ci pomysłów na relaks?
Stary 2014-08-03, 10:23   #3775
Daisy30
Zadomowienie

Wystarczająco Dobre Panie Domu

A ja z nerwow umylam okna na pietrze, poodkurzalam, powycieralam kurze, popralam.
Teraz szykowanie i jedziemy do tesciowej do szpitala. TZ poszedl odreagowac do garazu.
Stwierdzil, ze skoro upiera sie ze nic zle nie robi, kupimy jej po drodze pikantny kubelek w KFC. Zartowal oczywiscie. Ugotowalam jej rybe z warzywami na parze, ale i tak wiem ze nie ruszy. Twierdzi ze takie jedzenie smierdzi...
Jej strata. Bo pyszna jest. Szkoda mi TZ-ta bo wiem jak to przezywa. Straszny z niej wampir energetyczny.
W naszym domu mamy swoje zasady, wiec jak jest w odwiedzinach, nic nie je nie pije. A w torebce cala gablota slodyczy ze sklepu.
Ale takie jej prawo. Wyzylam sie wczoraj w silowni a dzis podczas mycia okien, wiec moge jechac. Bede przy niej obecna jedynie cialem. Ale nie wiem, czy TZ wytrzyma gdy jego siostra z dzieckiem dojedzie. Ta to jeszcze gorsza.
Nauczylismy sie przy nich nie przyjmiwac ich energii, chociaz to trudne.
Milej niedzieli kobitki. Ide sie pindrzyc

Edytowane przez Daisy30
Czas edycji: 2014-08-03 o 10:25
Stary 2014-08-03, 10:54   #3776
kamisha
Zakorzenienie

Hej ja weekend w pracy.. kurcze blender kupilam i nie mam czasu sobie koktajlu zrobic...

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
kamisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 12:47   #3777
Jelizawieta
Rozeznanie

Widzę,że temat teściów na topie moja teściowa już nie żyje,ale swego czasu razem z teściem napsuli mi krwi. W ogole mój tz pochodzi z dziwnej rodziny. Jego rodzice wychodzą z założenia,że jak dziecko wyprowadza się z domu to ma sobie radzić samo pod każdym względem. Moi rodzice jeździli z nami oglądać mieszkanie,pomagali przy remoncie,załatwieniu kredytu o ślubie i weselu nie wspominając. Dodam,że moi są troskliwi ale nie narzucają się a rodzice tz zachwywali się jak by mieli wszystko w dup.e i chyba tak jest. Z resztą u nich w ogóle nie ma rozmów,ciepła rodzinnego a mój tz strasznie lgnie do moich rodziców. Poza tym po śmierci teściowej moja mam powiedziała tz,że ona jest jego drugą mama i traktuje go jak syna. Ahhhhh wyzalilam się ją dziś robię na obiad udka z kury z piekarnika a jutro po pracy jadę na zakupy warzywne i robię koktajle warzywne do pracy

Jelizawieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 13:50   #3778
agusiowata84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------
Mój szwagier miał zamieszkać u teściów na 2 tygodnie, a już im 6 miesiąc leci tam
Tylko oni od 3 lat szukają mieszkania do kupna i wybrzydzają strasznie.
Znam parę co pół roku szukała mieszkanie, a i tak kupili niefajne.

Nadrabiam Was po wakacjach. Tydzień byliśmy w Krynicy Zdrój, po szlakach z wózkiem chodziliśmy. Jeden nie daliśmy rady, w połowie się wycofaliśmy, przeszliśmy przez prywatną posesję a tam pies. Trochę strachu się najedliśmy. Drugi tydzień na wsi u rodziny. Sami z domu nie wychodziliśmy, bo my z tych co boją się każdego psa.

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Terha Pokaż wiadomość
Nigdy by mi nie przyszło do głowy, że można zrobić mielone bez panierki
Ja robię mielone bez panierki. Bułkę tartą daję do środka, zamiast bułki.
agusiowata84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 13:57   #3779
Jelizawieta
Rozeznanie

My po ślubie mieszkaliśmy 1,5rokuu moich rodziców. Na szczęście załapaliśmy się na kredyt hipoteczny bez wkładu własnego. Nie było źle ale samemu lepiej

Jelizawieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 14:38   #3780
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
no proszę Cię! niedziela, dzień wolny, piękna pogoda, naprawdę brakuje Ci pomysłów na relaks?
Jedni znajomi wyjechali a drugich widzieliśmy w piątek, rodziców też obskoczyliśmy a skwar taki że z mieszkania lepiej wychodzić wieczorem Byłam szukać spodenek ale nic nie znalazłam, potem zrobiliśmy zakupy na cały tydzień ale niestety nic relaksującego nie będzie dziś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości