![]() |
#2101 |
Lurker ;)
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Wydusilam monolog w k.
![]() Aga pamietam to, 3 razy robilam glukoze ![]() ![]()
#2102 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Witam Was przy śniadaniu, tak tak a to dlatego że dziecię wstało o 11 ![]() Ale żeby nie było kolorowo to zasnęła o 23, i co godzinę budziła się z krzykiem tak do 4 chyba potem odsypiałyśmy , ale i tak się nie wyspałam ;/ Niech te zębiska jej wyjdą w koncu !!! A mogę się pochwalić ? Dzisiaj jest u nas moja bratanica-3 lata,bo mama jej pilnuje. I zażyczyła sobie parówke to jej zrobiłam, a ona nie je to pytam czemu, to ta mówi że nie umie sama...moja mama poszła ją karmić a Blanka zabrała jej talerz i widelec i karmiła swoją straszą kuzynkę mówiąc "plosię Nata". Moja duża dziewczynka <3 Meneq- Yae jest moją idolką po prostu !<3 Ona już może być instruktorką wspinaczki ![]() Mała-to bardzo przykre co mówisz o tych urodzinach;/ Ale najwazniejsze że mąz pamięta. A co do kompa przy dziecku-to absolutnie nie da rady przy Blance;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A skrot rozwinelabys? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję, obecnie nie mam nic do napisania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bruzdzisz sobie! Uwielbiam bounty a nie jadlam od dwoch lat!! ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
Tz cos w kregoslupie strzelilo i to ja jestem tragarzem. Na dwa razy przynioslam. Bede miec bicepsy. I mamy newsa: Yae w koncu wazy 10kg! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Zakorzenienie
|
Zagadka, co je moje dziecko?
---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Porozumienie Bez Przemocy, przepraszam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny miałyście kiedyś takie ruchy w brzuchu/jelitach przypominające kopanie dziecka? :-P
Ja od jakiegoś czasu coś takiego mam i popadam w urojenia i myślę co to może być ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje. To juz na mnie czeka ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- lenova rozwalilas mnie instruktorem wspinaczki bokeh ale zeby az plakac?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
On pojechał na sezonówkę za granicę. Tam też była ta jego obecna laska. I na początku było ok. pisał, dzwonił, poźnij coraz mnie, i mniej. Jego narzeczona zaczęla coś podejrzewać ale on nic nie odpowiadał albo ucinał temat. A jak wrócił do Pl to zwyczajnie napisał jej "SMSA"ze to koniec ich związku i tyle! Później napisał jej jeszcze, że to jej wina bo jakby z nim jechała to by jej nie zdradził a tak to miał potrzebę i sobie ulżył.... Nosz q..... i powiedzcie mi czy to nie jest puszczenie kantem?? Cytat:
Cytat:
Ps. gratuluję podjęcia decyzji o przeprowadzce. ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
Idziemy dziś z Zuzką na kontrolne badanie usg bioderek. Mam nadzieję, że uda się go zrobić. Nie wiem czy ona się położy i da sobie po biodrach usg pojeździć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
Black ja sie zgadzam z Ania ..
obkupilam dzis AMelke na jesien... Babka sie pyta czy ona ma2.5roku ? Heheh moja mala duza dama <3 Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#2113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chamstwo jednym słowem ![]() ![]() ![]() Więcej nic nie napiszę bo mnie zbanują..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Zakorzenienie
|
Aga-zasypianie na noc to u nas wielka loteria. Ale przed 22 już śpi. Czasami zasypia mi po 20,czasami po 21,różnie bardzo.
Ifwka- nie robię nic szczególnego czego nie robiłam do tej pory ![]() Sam się tak przestawił. Ale warunek jest jeden: śpi do tej 9 ale tylko i wyłącznie jak wezmę go powiedzmy po 6-7 do siebie do łóżka. Wtuli się wtedy we mnie i nic go nie rusza. Zawsze jak śpi ze mną to śpi dłużej i ma wtedy bardzo mocny sen. Widocznie zaspokaja potrzebę bliskości,czuje że jestem blisko,jest bezpieczny to i sen lepszy ![]() Lenova- ja też mam często takie odczucia w brzuchu jak kopniaki malucha ale ja chleje hektolitry napojów gazowanych więc cóż się dziwić ![]() Meneq-Yae przeboska ![]() Jakiś czas temu dzwonił do mnie mąż że znowu był u lekarza (facet u którego robią nie mógł już patrzeć jak się biedak męczy i załatwił mu po znajomości wizytę u specjalisty,bo tak czekałby 3 miesiące ),no i wieści fatalne ![]() ![]()
#2115 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję i zdrowia dla mężą życzę ![]() Nie wiem jak to się leczy, ale mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | |||
Wtajemniczenie
|
Siema!
![]() Jestm rozjechana ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
nieeeeee, dziadek ją wziął na chwilę na dół ![]() Cytat:
nooo prosze cię! serio mówisz? z tym, że w tym związku coś musiało nei grać to się zgodzę, ale czy to oznacza że mógł się tak zachować? NIE!!! kulturalny, odpowiedzialny i DOJRZAŁY człowiek, jak coś mu nie pasuje w związku to o tym rozmawia i albo a) rozwiązuje para problem, albo b) się rozchodzą. A A nie zachować się jak pacan, znależć sobie nową dupcię z którą, jak to zazwyczaj na początku, jest świenie i cudownie, a drugą potraktować jak śmiecia. I MOIM ZDANIEM to ta druga panna jest współwinna rozpadowi tego związku. A dlaczego tak myślę? Miałam kiedyś chłopaka, kilka miesięcy. Było naprawdę fajnie, tyle że przypadkiem dowiedziałam się... że od 2 lat ma inną dziewczynę ![]() A po drugie, nie wiem, może lubisz uogólnienia, może wśród twoich znajomych tak jest, ale ja się absolutnie nei zgadzam z twoją ideą zaręczyn w dzisiejszych czasach ![]() ![]() ![]() , ja mam "trochę" więcej i w moim wieku się spotkałam tylko raz z czymś takim, w dodatku wszyscy to komentują niezbyt przychylnie, bo po co się w takim razie zaręczać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Zakorzenienie
|
A chcecie sprawdzony przepis na ciasto Bounty?
![]() ![]() Hope-dziękuje w imieniu męża ![]() Mały śpi a ja się biorę za smażenie placków ziemniaczanych (dziś obiad z paczki bo tylko dla mnie),przez to wszystko nie mam ani apetytu ani głowy do niczego ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Aga-Tobie również dziękuje ![]()
#2119 |
Zakorzenienie
|
Mala pewnie,ze chcemy
![]() Duzo zdrowia dla męża. |
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas nawet na kontakcie nie ma ![]() mielismy na poczatku jak byl szal na szuflady ale kazde zabezpieczenie mlody rozpracowywal w 3 milisekundy wiec odpuscilismy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() powodzenia! Cytat:
a od czego to sie mu zrobilo? Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do drugiej czesci - zgadzam sie ![]() Cytat:
![]() Podziwiam!! Kuba dzis dokimal do 9:40 (wczoraj bez drzemki caly dzien i chyba zmeczony byl), zwykle spi do 8:30-9. Kocham Cie ![]() ![]() http://swiatczytnikow.pl/o-co-chodzi/dlaczego-kindle-3/ Lady, swietuj!! Wszystkiego dobrego ![]() ![]() ![]() Mala, zdrowka dla meza! Ciasto bounty? Pysznie brzmi! Yae mistrz!!! U nas kolejny bezdrzemkowy dzien ![]() Za to z marudem i stękaniem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | ||||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() byłam u fryzjera i jeszcze nie wiem, czy jestem zadowolona, bo musze umyć włosy i po swojemu ułozyć ![]() ![]() Lady spełnienia marzeń ![]() ![]() dziękuję za miłe słowa o mojej gadule ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-08-27 o 16:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | |||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Owszem postapil chujowo jesli taka jest prawda, co nie zmienia faktu, ze znajac te wersje (zapewne dziewczyny, co jest wersja jednej strony!) to sie wcinacie i komentujecie. Jestem bardzo wyczulona na takie komentowanie po rodzinie czy znajomych czyjegos rozstania i zwiazku. Postapil tak, jego sprawa nie rozumiem czemu to przezywacie, widocznie sam zwiazek byl srednio powazny skoro zakonczyl sie po jednym smsie. Cytat:
![]() Nie wiadomo co powiedzial tej lasce, np ze sie rozstali juz itp. Z reszta ja sie nie bede wypowiadac na temat tej drugiej, bo podobno jestem rozbijaczka szczesliwych zwiazkow ![]() Ale mialysmy farta, wracajac ze zloba ledwie zdazylysmy przed burza i mega ulewa!
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
Młodzież mi dziś nie poszalała na drzemkowaniu,zdążyłam usmażyć placki(sztuk 15),zjeść jednego i relaks mój się zakończył w tym momencie
![]() Elllmi-dziękuje ![]() I pokaż fryzurke jak już ją po swojemu ułożysz ![]() Za życzenia zdrowia dla męża również dziękuje,oby te życzenia miały wpływ. Pstryczku-ogólnie to go nigdy tak jeszcze nie połamało konkretnie. Może z tego co ja pamiętam,raz się zdarzyło ale nie w takim stopniu. Przyczyn może być wiele,jeśli o tułów do pasa chodzi to miał wypadek za młodziaka,miał wtedy złamanie z przemieszczeniem obojczyka i był nastawiany i do tej pory to często mu doskwierało,na pogodę czy przy większym wysiłku. Później doszły mu problemy z rękoma,ma tzw Gangliony, tu gdzie mamy nadgarstki na zewnętrznej stronie zbiera mu się taka woda/ropa i robią się takie olbrzymie pęcherze/"gule" jest to na tyle uciążliwe że nie może ruszać dłońmi (na to czeka go operacja) i to mogło się przypałętać od ciężkiej pracy w zimnych warunkach. Na praktykach szef ich nie oszczędzał i miał pracę bardzo wysiłkową,a wiadomo młody organizm kiedyś musiał to odreagować. Jeśli chodzi o problemy z kolanami(bo te też się teraz pojawiły) to już może być typowo genetyczne albo też od wysiłku. Nie ma dokładnych wyjaśnień skąd takie schorzenia u tak młodej osoby,może badania coś wyjaśnią w tej kwestii póki co są tylko przypuszczenia. Przepis wrzuce później ![]()
#2126 |
Lurker ;)
|
Mala zdrowia dla meza! Mocno ingerujaca ta operacja? Moj tz tez powypadkowy, ma sruby w kostce, jak przeciazy to go boli, kazda zmiane pogody tez czuje!
#2127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mała, mojemu TŻ na jednej dłoni zaraz koło nadgarstka też robi się taka narośl wypełniona płynem i już dwa razy miał to rozbijane (dosłownie gumowym młotkiem u chirurga ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- jakby któraś była zainteresowana, to w tesco jest -30% na ciuchy F&F Kids (na dziale baby nie), tam jest od rozmiaru 92, ale niektóre rzeczy są rozmiarowo identyczne jak te z działu BABY; ja kupiłam dzisiaj Filipowi bezrękawnik no i w H&M też jest -20% z kuponem, ale to pewnie wiecie; i jeszcze ta seria basic dla dzieci jest 3 w cenie 2
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziecko mi znowu ucieka z domu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Lurker ;)
|
Elllmi robie jutro napad na tesco
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.