|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
hejka!
no, nareszcie mozna sie zalogowac ![]() jeszcze wracajac do wlosow - u nas rownez apogeum w tym temacie ![]() ![]() Cytat:
![]() jak musze cos obejrzec a jest marud to biore na rece i opowiadam o danej rzeczy rozne historie ![]() ![]() ----------- zapomnialam - zapisalam sie na podyplomowke ![]() ![]() ![]() ![]() a, i dzwonilam do gina o wynik cyto. jest II ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Zakorzenienie
|
Ooo PStryku gratki ja po mgr tez sie zapisuje na oli.. i do giba ude 16 pazdziernika istatnio bylam...... w kwietniu lub maju 2013 ...
Nawijko, super te panele, ja też ogólnie bym chciala takie szare, ale tzt sie nie zgodził...tak więc kompromis. w ddtvn dziś... jak przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej, czy oni nie podczytują naszego wątku czasem?! ![]() ![]() ![]() ![]()
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-09-17 o 07:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() sylwia co do kuchni znajomych, jak dla mnie za dużo tego wszystkiego ![]() Deli, nawijko bardzo ładne panele ![]() ![]() Debrah Hania w takich sytuacjach kładzie się na ziemi i krzyczy oć ![]() pstryczku super, ze cytologia ok ![]() ale był mecz wczoraj! ekscytowałam się zmieniającymi punktami na ekranie laptopa ![]() ![]()
![]() ![]() 01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-09-17 o 07:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3574 |
Zakorzenienie
|
Pstryniu, no to super ze wynik taki!
Misia, ja mam cyfrowy polsat, na kanale 444 lecą wszystkie mecze Polaków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3575 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3576 |
Zakorzenienie
|
Hejka.. śniło mi się zaczelam się opiekować juz tym dzieckiem. .
![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Mąż do pracy dostarczony, Ania do żłobka (bez płaczu i jęku!!! ![]() ![]() ![]() miłego dnia! ![]()
![]() |
#3578 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
u `nas w Kato też jest. Jedyne co to pod spodkiem jest wielki telebim i mozna przyjsc ogladac ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest jakaś masakra , że nie można tych meczy oglądać normalnie ![]() ![]() ![]() Aleeeee wczoraj były emocje ![]() ![]() edit: Zuzia u babci, ja byłam na badaniach, piję teraz kawkę i jem ciasteczka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Zakorzenienie
|
Neti : co ty za bzdury piszesz?
![]() Chcesz to się opiekuj, doświadczenie masz codziennie ![]() Little : co to kurtki z tesco - serio taka ci się wydaje? Bokeh - możesz skomentowac, bo też tą kurtkę widziałaś? jakie masz odczucia, poważnie za cienka? Mi się wydawało, że jak na cebulkę zamierzam ubierać ze sweterkiem pod to - to ok? Nie chcę takiej jak ludzik michelin.. Ale nie wiem? Jeszcze mam inne, ciut cieńsze od siostry. Do tej tescowej też mnie przekonuje kaptur i rękawiczki z tego kurtkowego materiału. Dół mnie dopada bo za chwilę przeprowadzka - te, które się przeprowadzały, przygotowywałyście na to jakoś dzieci? Jak to zniosły? Serce mnie boli bo Ami o tym miejscu mówi "dom" ![]() ![]() Edytowane przez Debrah Czas edycji: 2014-09-17 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
Zakorzenienie
|
Tłumaczyłam Amelce podczas pakowania(pomagała mi;p) że już nie będziemy tu mieszkać i idziemy do babci, myślałam że będzie gorzej np ze spaniem, ale jest ok, najgorsze jest kąpanie, ona boi się wejśc do tego brodzika;/
![]() |
#3582 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny muszę to z siebie wyrzucić bo oszaleje!! Nic mi ostatnio nie wychodzi! Normalnie za co się wezmę, wkładam całe serce, a na koniec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam do Was jeszcze pytanie. Czy Wasze dzieci krzyczą/płaczą w nocy??? U nas od miesiąca co noc coś się dzieje. Albo krzyk albo coś bardzo emocjonalnie opowiada. Już rozmawiałam z paniami ze żłobka - mówią że nic się nie dzieje. Odbieram Blanke O różnych porach i widzę że ładnie się bawi. Więc nie podejrzewam żłobka a właśnie sny. Co myślicie? Może lęk separacyjny dodatkowo??? Bo widzę też większą potrzebę ssania (pisałyście O tym jakiś czas temu ). My byłyśmy już bez smoczka,w żlobku nie używamy już. A teraz jakbym pozwoliła to non stop byłby smok. Przepraszam że tak tylko o sobie. Mam doła jak stąd na księżyc i z powrotem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Zakorzenienie
|
Deli
![]() Debrah ja przy pakowaniu mu opowiadałam czemu to robimy, to latał po mieszkaniu i pod meblami patrzył czy coś nie zostało ![]() ![]() Fewciu Dawid w nocy to samo. Krzyczy, piszczy, woła mnie albo TZta. Nawet jak go do nas wezmę, dziś w nocy też. A jeśli by to było od zębów (5ki) to kuźwa nawet nie mam jak mu zasmarować bo gryzie tak, że gwiazdki przed oczami. Oho, właśnie próbuje eksmitować się na balkon Franczysław ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3584 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Tak jak myślałam....jestem zombie. Po nocce spałam godzinkę. Od 6 do 7 bo Daria postanowiła wstać. Czekam na jej drzemkę , wtedy trochę się zdrzemnę.
#3585 |
Zakorzenienie
|
Fewcia, u nas też płacz w nocy ale tylko przez chwilkę
może za dużo bierzesz na siebie?zwolnij troszkę jak czujesz,że nie dajesz rady Dziś Leo mnie rozbroil, serce mi pękało, w domu jak wychodził płakał i mówił mama papa idę Agi (do Agatki jego koleżanki) i przesyłał mi buziaczki ze szlochem, TZ mowił,że w aucie już nie płakał a do przedszkola poleciał chętnie tak dziad mały gra na moich emocjach |
![]() ![]() |
![]() |
#3586 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moja mnie woła i krzyczy ostatnio ale stawiam na zęby bo idą nam 3 trójki. Meneq : sposobu z popijaniem piersią jedzenia zwykłego w sumie nie próbowałam. Znowu słuchamy "króla Bula" - młoda codziennie się domaga i zaczęła już zapamiętywać teksty, strasznie to zabawne. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzie dobrze, zobaczysz. My spimy juz w weekendy na "nowym" i Amelka też ok to znosi.
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałyście to: http://www.rmf24.pl/nauka/news-ekspe...ign=FacebookHN |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Zakorzenienie
|
my oglądaliśmy na soapcast, misiael może zobaczcie czy u was działa? Jakość nie powala ale jednak mecz na żywo.
Tzn.... nażywo ![]() ![]()
#3590 |
Zakorzenienie
|
Niestety póki co nie mam innej opcji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Zakorzenienie
|
debrah, to tam gdzie pisałaś?
ninagg udostępniałam na fb dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- lepiej żeby był mróz, a nie taka paciaja jak w zeszłym roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trudno stwierdzić ile w tym prawdy i jak naprawdę będzie, bo oni co roku zapowiadają zimę stulecia ?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3594 |
Zakorzenienie
|
Niestety tam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Zakorzenienie
|
Jedna jest recepta i ty ją znasz
![]() BYĆ, wtedy kiedy możesz i akceptować to co jest, nie walczyć z tym. Zaspokojona potrzeba znika ![]() Myślę, że robisz to wszystko;. |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja zawsze marzylam o tym zeby cala rodzina mieszkala w jednym miescie, a tak pozostaje tesknota i tak samo jak Ty czesto zastanawiam sie ja ludzie zyli bez netu, tak mozna siebie widziec choc przez skype Cytat:
i to nawet z podstawowym wyksztalceniem Cytat:
u mnie wczoraj Nat zrobila najpierw kupke, a potem siusiu na nocnik Cytat:
a co do Jula, to rozumiem ![]() ![]() Cytat:
czyli zajmą się sobą, a Ty na wizaz ![]() ![]() zartuje oczywiscie Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i ja pozniej tak stoje z uchem przy tych drzwiach, czy aby na pewno nie zacznie z powrotem plakac Fewciu może Blanus wyczuwa Twoj nastrój Little mi leki nie pomagaja na kaszel ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- czemu ja jestem taka niezorganizowana, czas mi przecieka miedzy palcami ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3598 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pomagalo ale czasem to niezłe kino z tego wychodzilo np gdzieś w gościach ![]() Cytat:
![]() ![]() a właśnie mam pytanie czy Wasze żlobkowe dzieci też są takie padnietę??? do tej pory bateryjki ciężko było rozładować 22 to była godzina spania w wakacje przy całodniowym lataniu na świeżym powietrzu a teraz 20 i on mi oznajmia,że chce "pać" |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3599 |
Zakorzenienie
|
fajne to to! oglądałam w Pani Gadżet,spodziewałam się drożyzny ale jest ok. Kupię Dawidowi w najbliższym czasie, super jakbym znalazła stacjonarnie w takiej cenie
![]() http://allegro.pl/pastele-wodne-dwus...614612457.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do spania. U nas identycznie. Intensywny dzień kończy się kąpielą po 19, potem mnóstwo przytulasów na łóżku, bajka i słyszę od Blanki "mama spać!" , bierze misia, wędruje do swojego pokoju, wchodzi do łóżeczka robiąc papa i dając soczystego buziaka i zasypia w ciągu 5 sekund. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.