Scent Bar LIII - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-26, 20:38   #4891
Betty83
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Betty, a co to za mydło zielone tureckie?
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Chyba to (ale wówczas było po 1 zł)
dokładnie to
savon noir bardziej ściągało mi skórę i okrutnie piekło jak dostało się do oczu. to jest łagodniejsze i jakoś polubiła go moja cera - mniej syfów.

Cytat:
No, drogawe to mydło... Ale savon noir jeszcze trochę mam... Ciemno i zimno...
w regularnej cenie też bym nie kupiła

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Fajne te rosyjskie serumy za złotowę Dzięki za cynk
Narazie używam 2 - 3 x dziennie do mieszanej i jestem zadowolona.
Wziełam ich 4 szt
I 8 peelingow do cielska
I odżywkę prowansalską, tez fajna
I żaluję,że jeszcze kilku rzeczy nie wzięłam...w tym tego mydła....
ale coś mi się wydaje,że w pażdzierniku pewnie znowu będzie taka akcja wyprzedażowa
no ja mam zapasy do wiosny chyba
Stary 2014-09-26, 20:45   #4892
Polly_
grozi wypollizowaniem

jezu ja nie moge z tymi ludxmi..laska z all mi pisze ze "najlepiej to chciec ubranka za darmo" no ludzie..jan ie iwem czy ona nie kapuje ze ja te ubranka wyrzuce ? i ze ich nie chce nawet za dopłątą?

ciekawe co mi odpisze pani od dzinsów z zarciem w gratisie

kurde nirmalnie rezygnuje a all..ale gdzie ja bede ciuchy dla didki kupowac? ona sie tak obrzyguje za przeproszeniem ze ją przebieram czasem 8 razy dziennie, potrzebuje miec na stanie ze 12 pajacy, z 20 body , w sklepei to koszt ok 500 zł a to jest sama najpodstawowsza bielizna tylko..a gdzie reszta ..no i to starcza na jakis 1-2 miesiecy...a potem trza kupic w wiekszym rozmiarze kolejny zestaw ...no ale tudno..trza sie na sklepy przerzucic...uznaje ze eksperyment z all sie nie powiódł

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2014-09-26 o 20:52
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 20:46   #4893
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Proszę przepis
Czy jest owiany tajemnicą? A może zawiany?
owiany ale nie tajemnicą

dwa jaja rozbełtać w kubku, wsypać płatków owsianych ile wjedzie (żeby była gęsta breja), można dodać tez innych rzeczy, (ja np dziś dodałam słonecznik), breję równo rozsmarować na lekko rozgrzanej patelni, usmażyć z obu stron i zjeść z czym sie ma ochotę (np. z dżemem, z miodem, z serkiem do kanapek)
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Mnie niestety bardzo nie dziwi i sama chętnie bym tak chodziła ino kasy szkoda. A nie dziwi mnie bo: chodziłam do państwowego i traciłam godzinę, dwie w kolejce - chociaż zapisy były na godzinę to pod drzwiami już "kto pierwszy i pan tu nie stał". Po drugie państwowcy lubią akcje "to pani wpadnie do mnie do szpitala na 6 rano na Drugi Koniec Miasta, wkręci się między pacjentkami i wtedy zrobimy USG". Acha, jasne, cmoknij mnie - wolę dać stówę i zrobić prywatnie o dowolnej porze pod domem

ja się kiedyś męczyłam z nfzem, co polegało na tym ze mogłam sobie przyjść dowolnego dnia, ale trzeba było czekać na swoją kolej, czasami np 4 godziny gdzie indziej pytałam to terminy były np za 2 miesiące.
No wiec cóż, chodzę prywatnie, są rzeczy na których mogę oszczędzać, ale to akurat do nich nie należy
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
powiem wam chosc nikomu nie mówie zeby nie mówili ze nawiedzona i ze ni odbiło
super, cieszę się ze tak masz
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
jeeep I to B w dodatku, unikat

Nie czytam już nic więcej, nie daję rady - w interneie siedzą same problemy, choroby i katastrofy Nie no lajf jak sie patrzy, ale kuuuuurcze przeraża mnie wielość tych problemów

Nie czytam dziś. Zły dzień na czytanie.
nie czytaj
ja od pewnego czasu ciągle coś czytam i sie dołuje, chociaż wiem ze nie powinnam, lepiej czytać wesołe rzeczy
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
joł baru , chcę do Słońca ciepła i do morza

Cytat:

Przez Wasze gdanie o żarciu musiałam, poprostu musialam dziś zjeść coś dobrego. Padło na makaron z owocami morza

a propos idę coś zjeść bo mnie ssie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 21:13   #4894
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
jezu ja nie moge z tymi ludxmi..laska z all mi pisze ze "najlepiej to chciec ubranka za darmo" no ludzie..jan ie iwem czy ona nie kapuje ze ja te ubranka wyrzuce ? i ze ich nie chce nawet za dopłątą?

kurde nirmalnie rezygnuje a all..ale gdzie ja bede ciuchy dla didki kupowac? ona sie tak obrzyguje za przeproszeniem ze ją przebieram czasem 8 razy dziennie, potrzebuje miec na stanie ze 12 pajacy, z 20 body , w sklepei to koszt ok 500 zł a to jest sama najpodstawowsza bielizna tylko..a gdzie reszta ..no i to starcza na jakis 1-2 miesiecy...a potem trza kupic w wiekszym rozmiarze kolejny zestaw ...no ale tudno..uznaje ze eksperyment z all sie nie powiódł

ja dostałam od sąsiadki zaraz po przeprowadzce sporo ubranek po jej wnukach... i sama też z radością oddałam gdzieś w rodzinie exa

a ludzie to wstydu nie mają. mam nadzieję, że nie zapłaciłaś dużo i tylko dla zasady się spierasz.....

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

przed chwilą zadzwoniła moja była niedoszła teściowa, czy nie zechciałabym jej jutro pomóc przy jabłkach. ex jak odwoził dziewczynki, to też wspominał, że mogę pojechać. zresztą przywiózł nam górę jabłek więc z miłą chęcią się zgodziłam. mam tylko nadzieję, że nie będzie żadnych osobistych pytań. ojciec exa znalzł sobie 30 letnią babę i dopiero co się rozwiedli...
Stary 2014-09-26, 21:21   #4895
Parabelka
Panaroja

snad pieczenia chleba
Cytat:
a ja musze margaryne wpierda...c

bo didka podejrzana o skaze biaukowom
o masz , a so się zieje ?

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

Rejcz, doc nic ciekawego nie powiedział, only że bez związku z dietą i najprawdopodobniej genetycznie uwarunkowane/odtarczycowe/haszimotowe itd., więc do leczenia chemikaliami i przepisał statyny
Mówię mu, że nie chcę tego brać, a on mi, że musi przepisać, bo to byłby błąd w sztuce i że nawet dzieci to biorą do końca życia
masakra
szukam lekarza do konsultacji

dobra nie narzekam już
no biorą , zgadza się . Przy genetycznie uwarunkowanej hipercholesterolemii schodzi się na zawał wywołany zatkaniem całkowitym naczyń wieńcowych płytkami miażdżycowymi w wieku nawet dwudziestu paru lat , jeżeli się człowiek nie leczy .

Cytat:
To moim zdaniem i tak dużo powiedział - jak Parabel pisała, że to stąd pono K. miała. Także ten teges szukać szukaj, to może poczujesz się lepiej jesli potwierdzi jego słowa.
Przy nadczynności tarczycy cholesterol jest bardzo duży bo cośtam , ale wtedy najczęściej odkłada się w pęcherzyku żółciowym lubiąc robić kamicę .
Cytat:
ja już nie mam planów

a w necie piszo, że ten cholesterol to taki zły nie jest, a statyny to trucizna, o np. http://pracownia4.wordpress.com/2011...yczna-pomylka/
omatko po pierwsze , cholesterol i tak jest produkowany samoczynnie w organizmie , więc nawet na diecie pozbawionej tłuszczów zwierzęcych się go ma w odpowiednich ilościach . Po drugie , wystarczy średnio dwa lata powszechnego stosowania jakiegoś leku , żeby sie zorientować , czy masowo wywołuje poważne skutki uboczne czy nie . Po talidomidzie były już inne leki wycofywane , ostatnio jakieś 7-8 lat temu silny przeciwbólowo-przeciwzapalny stosowany w bólach zwyrodnieniowych i reumatycznych został wycofany z rynku w ciągu dwóch lat po wprowadzeniu , bo okazało się , że przy bardzo masowym stosowaniu rośnie znacząco ilość udarów niedokrwiennych mózgu , a statyny są już stosowane kilkanaście lat i jest w porządku . Po trzecie - na SM chorują głównie ludzie młodzi w wieku 20-30 lat , którzy nie mają wskazań do statyn . Po czwarte hormonalna terapia zastępcza ma się dobrze i umożliwia normalne życie setkom milionów kobit w okresie przekwitania . Po piąte nie pamiętam co tam jeszcze było , ale generalnie to trochę wieści w rodzaju teorii spsikowych że koncerny czyhają na nasze życie ( po wuja niech mi kto powie ? jeżeli zdychamy od ich leków to se seriami walą po stopach i kolanach ) i że np. szczepienia zabijają

Cytat:
1. jesienią BC, Bonfire, Bois d'Ombrie, Feu de Bois, Burning Leaves - trzy ostatnie muszę kupić
2. tortury, kara śmierci czy cuś w ten deseń. Gostek podpadł Ragnarowi (czyli temu łysawemu z warkoczem i w białym kitlu).
1.BC kupnięcia współczuję
2.o , dzięks ale temu w białym kitlu co go rąbał ? bo rębaacz robił na mnie wrażenie zafrasowanego i zmartwionego całą sytuacją , takie niechcem ale muszem
Cytat:

Nie prowokuj, bo Ci ściągnę

No tak, mało to komfortowe jest... z obserwacji wiem, że te sznurki pomiędzyblokowe wykorzystuje się co najwyżej w przypadku tzw. wielkiego prania, a i to coraz rzadsze zjawisko

Łachudry!

Zatrzymałem się widać na czasach leczenia kiły rtęcią
Bo to jest spisek, teraz i ja w to wierzę Może i śmiesznie to brzmi, ale taka prawda, chodzi tylko i wyłącznie o wielkie pieniądze, ludzie w tej hierarchii wartości są na samym końcu kolejki, sad but true Masło zabija, smalec zabija, jaja zabijają, tłuste mleko zabija, śmietana zabija... a ku*wa chemiczne, 100 razy przetworzone gówno jest najzdrowsze, fucking logic! Dlaczego tak cicho o ludziach i o artykułach negujących współczesne wytyczne żywieniowe? Przypadek? ...

Znajoma mojej siostry z pracy ma działkę, coś w stylu RODOS, za wsią odległą kilka kilometrów ode mnie. Ostatnio odkryła tam małego, wychudzonego kotka. Dzikus był, więc zwabiła go karmą. Kotek miał obrożę z imieniem i numerem telefonu właścicieli. Zadzwoniła. Okazało się, że właścicielka wielce zdziwiona, że się odnalazł, bo "to już 3 tyg. minęły". Koleżanka siostry zaproponowała, że kotka odwiezie. Właścicielka zgodziła się niechętnie i z łaską. Na miejscu nikt furtki nie otworzył, chociaż na podjeździe były samochody, kot i dwa szczeniaki. Otworzyli więc bramkę "na bezczela" i oddali kotka, który od razu podbiegł do kota będącego na podwórku. I jak tu lubić ludzi?
1.to zostaniesz chlaśnięty mokrymi włosami po frontonie ręcznik na guowie miałam , toż pisało wyraźnie spod , a nie z
2.u mnie nawet nie byłoby gdzie rozciągnąć sznurków
3. a w nocy włączyli
4.
5.nie , no tak źle to nie jest , średnia życia w ciągu ostatnich kilkudziesięciu lat wzrosła o jakieś 10 lat , ale jak dalej się będzie żarło fastfudy itp , rychło zjedzie w dół . Dzisiejsze tłuste dzieci i nastolatki prawdopodobnie nie dożyją siedemdziesiątki
6.
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
No chyba raczej na pewno kara śmierci połączona z torturami, jak najbardziej, ale wątpię, żeby kto przeżył wydziabywanie płuc toporkiem na żywca

Czy gumę do żucia to wynalazł jakiś durny Jankes?
1.jak wyjmowanie płucek to kiepsko się do sprawy wzięli , od przodu dużo łatwiej
2.żucie to prastary rytuał
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
wow to Was nieźle wytrenowali
ale może przyszłych lekarzy tak trenują żeby później nie padali na dyżurach, czy coś

Znad resztek placka owianego i soku pomarańczowego
1.ale to nie jednocześnie , to na trzy lata było rozłożone a i tak padają i to trupem
2.
Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
Par - nie wiem czy interesuje Cię strona "techniczna" krwawego orła ale jeśli tak, no to jest i opis
o dzięki dobra kobieto , mnie zawsze szczegóły techniczne interesujom przeczytawszy widzę że to się nie da zrobić i czysta fantazja - po pierwsze , żebra od kręgosłupa jest trudno odrąbać bo są chronione grubą warstwą mięśni grzbietu no i są mocno wygięte , więc toporek się będzie ślizgał , po drugie jeżeli się uda odrąbać , nie da się odgiąć , bo są sztywne , a jeżeli nawet się uda , to siłą sprężystości zrobią brzdęk i pstryk i natychmiast wrócą na swoje miejsce , po trzecie - łatwiej od przodu gdzie łatwo oddzielić żebra od mostka prawie tuż pod skórą i łopatki nie przeszkadzają , po czwarte - otwarcie klatki piersiowej powoduje natychmiastowe spadnięcie płuc i śmierć z uduszenia , więc cała operacja traci sens . Spadnięcie polega na tym , że ponieważ w klatce ciśnienie jest mniejsze od atmosferycznego żeby płuca mogły zasysać powietrze przy wdechu , przy otwarciu klatki powietrze atmosferyczne natychmiast tam pod ciśnieniem włazi i uciska płuca powodując ich zapadnięcie się i i oddychanie staje się niemożliwe , wobec czego delikwent się dusi . Tak więc cała operacja wyjmowania płuc na wierzch może się odbywać wyłącznie na nieboszczyku , co jakby się mija z celem , aczkolwiek może zaspokajać gusta i upodobania estetyczne , ale to już będzie sztuka dla sztuki
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ziiimnnooooooooo!!!!!!!!!
w domu zimno jak uuj, muszę koniecznie farelkę sobie przywieźć (i dogrzewać ile się tam, bo tam jest ogrzewanie gazowe, co bedzie mnie bardzo dużo kosztowac jak włączę Więc dopóki nie ma mrozów, to się męcze A i tak piecyk jest dupowaty, pod prysznicem z 5 minut mi leci lodowata woda, zanim poleci w końcu ciepła)
I w pracy zimno jak uj, siedze w swetrze zapiętym pod szyję, a koleżanka w czapce mam dreszcze, aby patrzec, jak mnie rozłoży
u mnie w robo dziś zaczęli nieoczekiwanie grzać , ale sądzę że ponieważ prawie na pewno kaloryfery zostaną zakręcone wieczorem , w poniedziałek będzie chłodnia

znowu mi pozeżerało cytaty

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 21:30   #4896
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

ja dostałam od sąsiadki zaraz po przeprowadzce sporo ubranek po jej wnukach... i sama też z radością oddałam gdzieś w rodzinie exa

a ludzie to wstydu nie mają. mam nadzieję, że nie zapłaciłaś dużo i tylko dla zasady się spierasz.....

no ja nie mam juz od kogo dostac bo moja didka dogoniła rozmiarowo prawie starszego kuzyna..sama z checia tez oddaje jesli tylko ktos chce,te ubranka zwłasczza najmiejsze rozmiary to sie bardzo mało niszczą

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
snad pieczenia chleba

o masz , a so się zieje ?

pisalam juz na biało ale skopiuje

bo robi brzydką kupe-reszta na biało bo obleśne i nieciekawe - całkowiecie wsiakająca w pieluche i ze śluzem, najpierw miala to byc nietolerancja laktozy, brała delicol,ale nic to nie dało, potem probiotyki i dalej to samo...wiec ja juz nie jem nic prawie, do tego dokarmiamy nutramigenem w celach lecznizych . ja juz zaczynam myslec ze taka jej uroda, bo po niczym nie ma poprawy...a młoda rośnie jak na drożdzach niedługo podwoi wage urodzeniową a niedawnio skonczyłą 2 miesiace __________________
Stary 2014-09-26, 21:51   #4897
Parabelka
Panaroja

Cytat:
zapomniałam się pochwalić, że zaczełam hulać
pożyczonym hula hopem z masażerem, ciekawe, czy efekty będą
miałam kiedys hula hop bambusowe , o średnicy dobrze ponad metr , po babci , ale gdzieś zaginęło w pomroce dziejów , zresztą było za wielkie żeby w domu używać .

Cytat:
powiem wam chosc nikomu nie mówie zeby nie mówili ze nawiedzona i ze ni odbiło ale jestem tak za☠☠☠iście szcześliwa z powodu mania drugiej didki ze normalnie napier...m szczesciem . a wogole sie nie spodzoewalam ze tak bedzie, myslalam ze bedzie "normalnie"

bo robi brzydką kupe-reszta na biało bo obleśne i nieciekawe - całkowiecie wsiakająca w pieluche i ze śluzem, najpierw miala to byc nietolerancja laktozy, brała delicol,ale nic to nie dało, potem probiotyki i dalej to samo...wiec ja juz nie jem nic prawie, do tego dokarmiamy nutramigenem w celach lecznizych . ja juz zaczynam myslec ze taka jej uroda, bo po niczym nie ma poprawy...a młoda rośnie jak na drożdzach niedługo podwoi wage urodzeniową a niedawnio skonczyłą 2 miesiace
1.
2.jeżeli nie mija na diecie w ciągu dwóch tygodni to nie skaza i nie uczulenie . Jeżeli jest alergia , po odstawieniu alergenu objawy jelitowe mijają w ciągu kilku dni . Skoro tyle czasu jest na bezmlecznej i dalej tak jest , na bank nie skaza
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
hmm, to dlaczego one są uważane za takie, nie wiem, ekskluzywne żarcie? zimny glut w marynacie kojarzy mi się raczej z czymś naprzeciwnym...
bo muszą dotrzeć do konsumenta żywe . Zdechłą ostryga można się straszliwie zatruć , nawet ponoć ze skutkiem śmiertelnym .
Cytat:

Chłopina siedział tam chyba od 8 do 21. A sam miał podobno pięcioro dzieci, nie wiem kiedy miał czas je trzaskać
koledzy pomagali ?
Cytat:
ach zapomnialam napisac ze zakonczono produkcje szczepionki ktora mialam zamiar zaszczepic didke , jednak po wielu udało mi sie zdobic informację ze produkcja bedzie wznowiona za 1,5 miesiaca..ufff
jest cały czas dostępny infanrix hexa , albo możesz pentaxim wziąć
Cytat:
moja lekarka stwierdzila ze widocznie to alergia jest na cos ale nie wiadomo na co, bo moze byc nawet na ryz czy marchew..musialabym nic nie jesc, a mleko i przetwory mleka kazała odstawic jako to co najbardziej prawdopodobne jest...no ale nie jem tego mleka juz 1,5 miesiaca i nic sie nie zmieniło...wiec to chyba jednak nie mleko

w sumie to ja jem ok 10 produktów i tak juz ze 2 miesiace...zadnego nabiału, zadnych owoców i prawie zadnych warzyw..zaczynam sie juz martwic zwłąszcza ze po porodzie mialam anemie....a pediatra nie pozwala mi brac zadnych suplementów-chcialam choc suplement wapnia bo mi te moje zemby zrobione za 10 tysiece polecą ,ale nie dała rezepty-powiedziala ze nie moge...to juz jest jakas tortura nirmalnie
co za konowałka weź olejto , skoro didu na bezmlecznej i ścisłej diecie nic nie lepiej (paczaj wyżej) , zacznij po kolei wszystko sobie do diety wprowadzać , pojedynczo co kilka dni , bo obie będziecie mieć niedobory giganty . Kup se natychmiast suple i bierz , od tego jeszcze żadnemu didu się nic nie stało . I zrób didu posiew kału , bo może ma jakiegoś bakcyla w brzuchu co robi śluz w kupie , to sie dość często zdarza . I zacznij jeść bo się obie wykończycie

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Znalazłem 50 zł. wystające spod drukarki!

Zielone, z gen. Świerczewskim
zabytek
Cytat:
a jesteś Rh -?
spokojnie, konflikt Rh to nie problem , a w grupach głównych też nie .

Cytat:
aaa Parabel, osiołki są już razem
już wię , całe szczęście że rozum im wrócił
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Co zrobić? Życie - znaczy zlecenia

Maju, taki chudzielec jesteś, że efekty by były, jakby Ci to hula dziury porobiło

Od wczoraj pachnie moja tuberoza, wsadzona z cebulki w czerwcu. Można wpaść i powąchać - a do Parabelki nie mogę się dodzwonić...
jak ktoś ciekawy to zapraszam
bo dopiero teraz mniej więcej skończył mi się częściowo młyn i znalazłam nieodebrane w telefonie odzwonię jutro a przynajmniej się będe bardzo starać , bo młyca cd mi się szykuje

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Chcesz być jak Don Wasyl?
to jeszcze naszyjnik trzeba musowo
Cytat:

kurde nirmalnie rezygnuje a all..ale gdzie ja bede ciuchy dla didki kupowac? ona sie tak obrzyguje za przeproszeniem ze ją przebieram czasem 8 razy dziennie, potrzebuje miec na stanie ze 12 pajacy, z 20 body , w sklepei to koszt ok 500 zł a to jest sama najpodstawowsza bielizna tylko..a gdzie reszta ..no i to starcza na jakis 1-2 miesiecy...a potem trza kupic w wiekszym rozmiarze kolejny zestaw ...no ale tudno..trza sie na sklepy przerzucic...uznaje ze eksperyment z all sie nie powiódł
a śliniak albo pielucha pod szyją w ramach śliniaka ?

Cytat:
pisalam juz na biało ale skopiuje

bo robi brzydką kupe-reszta na biało bo obleśne i nieciekawe - całkowiecie wsiakająca w pieluche i ze śluzem, najpierw miala to byc nietolerancja laktozy, brała delicol,ale nic to nie dało, potem probiotyki i dalej to samo...wiec ja juz nie jem nic prawie, do tego dokarmiamy nutramigenem w celach lecznizych . ja juz zaczynam myslec ze taka jej uroda, bo po niczym nie ma poprawy...a młoda rośnie jak na drożdzach niedługo podwoi wage urodzeniową a niedawnio skonczyłą 2 miesiace __________________
doczytałam jusz i otpisałam

sama se ukręciłam powróz na szyję - nie chcą mi chleba kupnego jeść nota bene się im nie dziwię , bo ten wychodzi jak dotąd pyszniasty że się tak nieskromnie pochwalę

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 22:57   #4898
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie to
savon noir bardziej ściągało mi skórę i okrutnie piekło jak dostało się do oczu. to jest łagodniejsze i jakoś polubiła go moja cera - mniej syfów.

:
Mi savon noir nie robiło w sumie też nic dobrego, oprocz mocnego ściągnięcia i wysuszenia. Zanim zużyam do polowy opakowania, zmieniło konsystencję na podejrzanie płynną i wylądowało w śmieciach.

Cytat:
owiany ale nie tajemnicą

dwa jaja rozbełtać w kubku, wsypać płatków owsianych ile wjedzie (żeby była gęsta breja), można dodać tez innych rzeczy, (ja np dziś dodałam słonecznik), breję równo rozsmarować na lekko rozgrzanej patelni, usmażyć z obu stron i zjeść z czym sie ma ochotę (np. z dżemem, z miodem, z serkiem do kanapek)

:
Dzięki
Od jutra zaczynam znowu ostre dietowanie, więc się przyda na obiady lub sniadania
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 23:06   #4899
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Szybkie pytanie medyczne, może ktoś wie - czy Otrex można stosować na własną rękę?
Tylko na czyjąś

Cytat:

ałaaa , na maszynie szyła ???
na podłodze

Aaa i dostała wtedy szczepionkę przeciwtężcową, po której bardziej bolała ją ręka niż stopa

Cytat:
Napisane przez bogusia32 Pokaż wiadomość
Dzięki za pamięć, miłe to

Wpadałam na Wiz w zasadzie tylko żeby co nieco powymieniać ,trochę Was też w międzyczasie podczytuję ale za dużo w ostatnim czasie się działo rzeczy z kategorii ciężkiego kalibru i nie chciałam wciąż smęcić...Teraz też mi ciężko i nie wiem kiedy w końcu to ze mnie zlezie.Wiem że pisałyśmy kiedyś z Kameną właśnie o sytuacji gdzie już nie da się nic zrobić i w zasadzie nie ma sensu roztrząsać ale to k***a tak boli. No nic, z czasem może dołączę do Was znowu.Pozdrawiam Was cieplutko

Cytat:
Do teraz uważam, że to naprawdę porządny zapach Krzywdę zrobiła mu nadmierna popularność i niezliczona ilość podróbek

Cytat:

j- 15 lat? ale od dziś? bo ja implanty robię i teraz się zastanawiam czy mi się w ogóle opłaca
d -

Cytat:

ostatnio zachwycona jestem micelem i dwufazą z Burżuja , wcale a wcale mnie nie buraczy
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...er.html&next=1
Też lubię i już całkiem długo używam

Bry wieczór
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 23:19   #4900
Murszafka
To ja :)

I lipa, znów nie nadrobię... Koniec miesiąca mnie przygniótł, dziś na dodatek byłam na zupełnie bezbolesnym wybielaniu zębów, po którym się teraz wiję z bólu co chwila... Także tak... Zaraz mnie stąd pogonicie, tak się ostatnio tu pojawiam...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 23:22   #4901
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
ale temu w białym kitlu co go rąbał ? bo rębaacz robił na mnie wrażenie zafrasowanego i zmartwionego całą sytuacją , takie niechcem ale muszem
Pozory, on ma taką zblazowaną minę na dzieńdobry

Cytat:
ona sie tak obrzyguje za przeproszeniem ze ją przebieram czasem 8 razy dziennie
Znam to... Mojej kupowałam jakieś trójpaki ale nie pamiętam gdzie. Chyba Smyk, Reserved, Kappahl.

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Redziu zadasz linka do sklepu dywanowego?
Prosz: http://dywanstyl.pl/ Mnie elegancko obsłużyli

Cytat:
Ja mam pobieranie wyłącznie na leżąco a w drugiej ręce już trzymam snikersa - serio. Panie znają moją historię. Ale to lab pono mam mieć podpisane z nfzetem więc może będzie tak samo.
Ja tak tylko w ciąży, normalnie mogę iść na pobranie a potem na godzinny spacerek jak ostatnio.

Cytat:
dla mojej didki jak nie ma bryzgajacych muzguf to sie nie liczy , w sumie jej ulubiona lektura jest seria niefortunnych zdarzen, ktorą pyknela w wieku 10 lat chyba...
wazne zeby nie było seksów i miłosci , bo jest na etapie ze to obleśne , a fogle to sie strasznie zbulwersowała zbeszczeszczeniem Hobbita tzn romansem legolasa ktorego nie ma w ksiazce, powiedziala ze az sie boi ogladac nastepnej czesci bo nie wiadomo co z tego bedzie

A to spoko, wyobraź sobie, że NIE MA wątku romansowego. Wcale! Aż byłam w szoku. Macie moje błogosławieństwo, idźcie, spodoba się

Cytat:

zdaj relację
Kicha totalna. Ani kiełbasa, ani ognisko, ani nawet ociupinka mroku. Skórą pachnie i nie wiem, czymś słodkim.

Cytat:
tez se wybolduje fragment ktory mi sie najbardziej podoba ,a co

Cytat:
to szart był, taka wizja chwilowa co robić zamiast kupowania perfum
Wiem, wiem

Byłam dziś w Galilu i H&M i zaprawdę powiadam Wam, warto mieć przy sobie osobę niespaczoną perfumeryjnie. Testujemy, kolega komentuje:
Casbah - odświeżacz do kibla i stara baba
Avignon - kościół
Casbah + Avignon = moherowe berety w kościele
Feu de Bois - chemiczny płyn do paneli
Bois d'Ombrie - śliwka w occie (ale zdobyło poklask)
W ten sposób zaoszczędziłam 191 zeta z FdB i nadal nie wiem co na wiosnę

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 00:32   #4902
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
miałam kiedys hula hop bambusowe , o średnicy dobrze ponad metr , po babci , ale gdzieś zaginęło w pomroce dziejów , zresztą było za wielkie żeby w domu używać .

1.
2.jeżeli nie mija na diecie w ciągu dwóch tygodni to nie skaza i nie uczulenie . Jeżeli jest alergia , po odstawieniu alergenu objawy jelitowe mijają w ciągu kilku dni . Skoro tyle czasu jest na bezmlecznej i dalej tak jest , na bank nie skaza
no ale co to moze byc? ja juz nie wiem co robic

Cytat:
bo muszą dotrzeć do konsumenta żywe . Zdechłą ostryga można się straszliwie zatruć , nawet ponoć ze skutkiem śmiertelnym .

koledzy pomagali ?

jest cały czas dostępny infanrix hexa , albo możesz pentaxim wziąć
problem w tym ze juz sie zaszczepilismy na wzw samo, wiec hexa odpada, ale obdzwonilam pol swiata i znalazłam w 1 aptece mieli jesczze 2 ostatnie-i mam! podobno w listopadzie maja byc juz bez problemu wiec na druga dawne sie załapiemy bezproblemowo

Cytat:
c
Cytat:
o za konowałka weź olejto , skoro didu na bezmlecznej i ścisłej diecie nic nie lepiej (paczaj wyżej) , zacznij po kolei wszystko sobie do diety wprowadzać , pojedynczo co kilka dni , bo obie będziecie mieć niedobory giganty . Kup se natychmiast suple i bierz , od tego jeszcze żadnemu didu się nic nie stało . I zrób didu posiew kału , bo może ma jakiegoś bakcyla w brzuchu co robi śluz w kupie , to sie dość często zdarza . I zacznij jeść bo się obie wykończycie
Cytat:

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------
zrobiłam posiew i mocz i morfo. w posiewie wyszła tylko enteropatogenne coli-ale to podobno tak ma byc , to w sumie po wuj badają skoro ma tam byc?

Cytat:
a śliniak albo pielucha pod szyją w ramach śliniaka ?
musialabym wogole zrezygnowac z ubieranai i nosic cały dzien owinieta pieluchą , bo po 1-chociaz owijam siebie pieluchą,zawsze haftnie tam gdzie jej akurat nie ma , bo drugie ona ulewa nie po jedzeniu,a le cały czas, nawet 3 godziny po jedzeniu jak jest juz czas na drugie zarełko to jesczze ulewa tym poprzednim . czy to tez nie jest jakis patologiczny objaw?

dalej o kupie wiec na bialo
co do leczenia didki z brzydkiej kupy . lekarka kazała 1 raz dziennie dawac nutramigen lgg + dicoflor+biogaje, i po tym nutramigenie jest jakby ciut lepiej, tzn kupka w polowie jest taka ze wsiaka,ale czesc jest zgrudkowana-w sumie to nie wiem czy to dobry objaw jest .

a wogole to czym moze byc spowodowanata zadka kupa ze sluzem? skoro alergie nie, bialko nie, posiew ok...a sluz to zły objaw podobno ,
moze gluten? ale czy u takich małych dzieci wystepuje alergia na gluten?

co do suplementu-to ja chcalam wapniowy jakis suplement,ale podobno są tylko na recepte?

mam tez zelazo-chelafer,ale nie wiem czy mozna zelazo przy KP? mam tez DHA i tez nie wiem czy mozna...
Stary 2014-09-27, 08:30   #4903
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

jesssssu co za ludzie, współczuję....

i pewnie, że za darmo, przecież to funkcjonuje, oddawanie dzieckich ciuchów, tylko że zazwyczaj są one w normalnym używalnym stanie

edit: Polly, a może gumtree? http://www.gumtree.pl/fp-ubrania-dla.../c9475l3200003

Cytat:
s
o dzięki dobra kobieto , mnie zawsze szczegóły techniczne interesujom przeczytawszy widzę że to się nie da zrobić i czysta fantazja - po pierwsze , żebra od kręgosłupa jest trudno odrąbać bo są chronione grubą warstwą mięśni grzbietu no i są mocno wygięte , więc toporek się będzie ślizgał , po drugie jeżeli się uda odrąbać , nie da się odgiąć , bo są sztywne , a jeżeli nawet się uda , to siłą sprężystości zrobią brzdęk i pstryk i natychmiast wrócą na swoje miejsce , po trzecie - łatwiej od przodu gdzie łatwo oddzielić żebra od mostka prawie tuż pod skórą i łopatki nie przeszkadzają , po czwarte - otwarcie klatki piersiowej powoduje natychmiastowe spadnięcie płuc i śmierć z uduszenia , więc cała operacja traci sens . Spadnięcie polega na tym , że ponieważ w klatce ciśnienie jest mniejsze od atmosferycznego żeby płuca mogły zasysać powietrze przy wdechu , przy otwarciu klatki powietrze atmosferyczne natychmiast tam pod ciśnieniem włazi i uciska płuca powodując ich zapadnięcie się i i oddychanie staje się niemożliwe , wobec czego delikwent się dusi . Tak więc cała operacja wyjmowania płuc na wierzch może się odbywać wyłącznie na nieboszczyku , co jakby się mija z celem , aczkolwiek może zaspokajać gusta i upodobania estetyczne , ale to już będzie sztuka dla sztuki

Cytat:

sama se ukręciłam powróz na szyję - nie chcą mi chleba kupnego jeść nota bene się im nie dziwię , bo ten wychodzi jak dotąd pyszniasty że się tak nieskromnie pochwalę
1. to je się zjada żywe czy zabija tuż przed podaniem? nie wiem, nie wiedziałam o tym czy nie pamiętałam..? tym bardziej mnie to nie przekonuje

2.

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
I lipa, znów nie nadrobię... Koniec miesiąca mnie przygniótł, dziś na dodatek byłam na zupełnie bezbolesnym wybielaniu zębów, po którym się teraz wiję z bólu co chwila... Także tak... Zaraz mnie stąd pogonicie, tak się ostatnio tu pojawiam...
ała.... to jakie ono bezbolesne
a z pogonieniem się nie wygłupiaj powiedz lepiej kiedy się wybierasz na obwąchiwanie tuberozy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2014-09-27 o 08:36
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 09:12   #4904
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Pobudka

Chce mi się Scenta, ale kupiłam wczoraj na e glamourze dwie inne flachy i ni mom kasy

Polly, lepiej szukać na portalach typu gumtree, tablica.pl czy olx.pl Wtedy bierzesz coś ze swojej okolicy z odbiorem osobistym i możesz obejrzeć zanim kupisz.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 09:40   #4905
Murszafka

Cytat:
1. to je się zjada żywe czy zabija tuż przed podaniem? nie wiem, nie wiedziałam o tym czy nie pamiętałam..? tym bardziej mnie to nie przekonuje

2.

ała.... to jakie ono bezbolesne
a z pogonieniem się nie wygłupiaj powiedz lepiej kiedy się wybierasz na obwąchiwanie tuberozy
O mamo, też jestem w szoku... Nie to, że bym zjadła to paskudztwo w ogóle, ale żywe??? Serio??? Powiedzcie, że nie...

No sam zabieg nie bolał... Teraz już też przeszło na szczęście. I czekają mnie 2 tygodnie białej diety. Pojęcia nie mam, jak dam radę bez kawy...

Co do tuberozy, to obudziłam się właśnie z zatkanym nosem i bolącym gardłem, więc wąchanie chyba chwilowo odpada...

Cytat:
Pobudka

Chce mi się Scenta, ale kupiłam wczoraj na e glamourze dwie inne flachy i ni mom kasy
Też tam wczoraj byłam :-D Co wzięłaś? Bo ja, za sprawą Neski, capnęłam piękną paczulę, czyli Calypso Christiane Celle, Figue. I szampony oczywiście, bo mają gabinetowe w śmiesznych cenach

Stary 2014-09-27, 09:47   #4906
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
No sam zabieg nie bolał... Teraz już też przeszło na szczęście. I czekają mnie 2 tygodnie białej diety. Pojęcia nie mam, jak dam radę bez kawy...

Też tam wczoraj byłam :-D Co wzięłaś? Bo ja, za sprawą Neski, capnęłam piękną paczulę, czyli Calypso Christiane Celle, Figue. I szampony oczywiście, bo mają gabinetowe w śmiesznych cenach
A nie możesz pić kawy przez słomkę?

Ja to http://www.e-glamour.pl/product-pol-...-kolonska.html i to http://www.e-glamour.pl/product-pol-...toaletowa.html

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 10:03   #4907
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
bo drugie ona ulewa nie po jedzeniu,a le cały czas, nawet 3 godziny po jedzeniu jak jest juz czas na drugie zarełko to jesczze ulewa tym poprzednim . czy to tez nie jest jakis patologiczny objaw?
Nie fię ale moja też tak miała, poszłam do lekarza, stwierdził, że trudno i trza porządniej odbijać. Odbijanie jej nie szło więc po prostu poduszkę, prześcieradło nakrywałam pieluchami, które w sumie musiałam codziennie prać, body nosiła zjechane zmieniane co godzinę czy dwie i tylko do ludzi zakładałam jakieś ładne, aż w końcu samo przeszło.
Ale qpy były spoko.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 11:25   #4908
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Nie fię ale moja też tak miała, poszłam do lekarza, stwierdził, że trudno i trza porządniej odbijać. Odbijanie jej nie szło więc po prostu poduszkę, prześcieradło nakrywałam pieluchami, które w sumie musiałam codziennie prać, body nosiła zjechane zmieniane co godzinę czy dwie i tylko do ludzi zakładałam jakieś ładne, aż w końcu samo przeszło.
Ale qpy były spoko.
a moja własnie odbija cudnie jak stary zul , a zaraz po beku jest paw, a potem jesczze kilka, i to wszystko w pozycji pionowej
Stary 2014-09-27, 11:44   #4909
kamena
ʞɐɯǝuɐ

znad koszteli

i znad nowej bluzy w kolorze żółtych aksamitek
i powiem Wam, że nawet się sobie w tej żółci do rudych włosów podobam bo w moich normalnych kolorach, szarościach i czerniach do tych rudych jest tak jakoś nijako...

Cytat:
Pojęcia nie mam, jak dam radę bez kawy...

Co do tuberozy, to obudziłam się właśnie z zatkanym nosem i bolącym gardłem, więc wąchanie chyba chwilowo odpada...
1. dożylnie

2. oj.... ale Ju pisała że kwitnienie trochę potrwa to na pewno się załapiesz
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 11:54   #4910
Pin up girl
Zakorzenienie

Znad weltschmerzu.

Cytat:
i powiem Wam, że nawet się sobie w tej żółci do rudych włosów podobam bo w moich normalnych kolorach, szarościach i czerniach do tych rudych jest tak jakoś nijako...
To Ty już nie na ciorno? Zaraz się pewnie okaże, że już od dawna, ale ja nie na bieżąco...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 12:22   #4911
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
s

Przy nadczynności tarczycy cholesterol jest bardzo duży bo cośtam , ale wtedy najczęściej odkłada się w pęcherzyku żółciowym lubiąc robić kamicę .
hah! Dzięki, teraz sobie utrwalę, to stąd mi się ten woreczek zapadł w pamięć - brakowało mi połączenia przyczyna skutek.

Cytat:

To prawda, ukręciłaś. Nie ma lepszych chlebków niż domowe i zrobione przez kogoś
Cytat:
Współczuję, wszystkiego. Moja przyjaciółka miała ostatnio wybielanie - non stop na tabletach, powiedziała sobie nigdy więcej. Płakała, i ta biała dieta. No strasznie to przechodziła, także wiem co czujesz.

Cytat:

Byłam dziś w Galilu i H&M i zaprawdę powiadam Wam, warto mieć przy sobie osobę niespaczoną perfumeryjnie. Testujemy, kolega komentuje:
Avignon - kościół
Feu de Bois - chemiczny płyn do paneli
Bois d'Ombrie - śliwka w occie (ale zdobyło poklask)
Też bardzo lubię z "niespaczonym"
Chuopina tak używam - najlepszy tester

Cytat:

Polly, lepiej szukać na portalach typu gumtree, tablica.pl czy olx.pl Wtedy bierzesz coś ze swojej okolicy z odbiorem osobistym i możesz obejrzeć zanim kupisz.
1. Jaaaakieeee? Edit: doczytałam, nuty baaaardzo ciekawe.

2. Zgadza się.

Cytat:

1. Jakbym słyszała moją Agę Przez słomkę odradzam, nie m szans, zniszczysz sprawę.

2. Gratuluję.

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
a moja własnie odbija cudnie jak stary zul , a zaraz po beku jest paw, a potem jesczze kilka, i to wszystko w pozycji pionowej
Ja bym się czuła zaniepokojona śluzem i takimi reakcjami ze strony ukł pokarmowego, no ale skoro w badaniach nic nie wyszło, to nie wiem, chyba drążyłabym lekarzy co jeszcze można zbadać pod tym kontem?

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
znad koszteli

Gratuluję wyboru, ja żółtości nie lubie, jako koloru, ale to dlatego, że nie dla mnie on Dobrze dobrany odcień, jak piszesz, do intensywnych odcieni rudego jak najbardziej musi wyglądać dobrze

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-09-27 o 12:28
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 13:25   #4912
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Betty, a co to za mydło zielone tureckie?

całemu Baru.
Na życzenie dobrego dnia nie mam dziś siły.

co się stało się?
Cytat:

ostatnio zachwycona jestem micelem i dwufazą z Burżuja , wcale a wcale mnie nie buraczy
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...er.html&next=1

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...p-remover.html

poszukam i tego i pozastanawiam się co wziąć, teraz mam nad czym

Cytat:

noooo takie upepane to wstydziłabym się nawet za darmo oddać ale widać pani z tych co i używane majty by sprzedała byle nie "stracić"

jak chcesz kupować, to może textilmarket? stacjonarny sklep,, nowe ciuchy - u mnie w duuużej mierze polskiej produkcji i to nawet lokalnej bo ze szwalni z miasta obok, bodziaki 8 zeta, pajace 15, ogólnie ceny średnio dycha za sztukę nie 20 czy 30 jak w smyku. jakość ok, nie spiera się to, jakoś bardzo nie niszczy ale nie wiem czy u Cię jest coś takiego
Cytat:

widzisz, nie ma to jak opinia fachowca

no i też tak fłaśnie pisali, że ten orzeł to wymysł krześcijańskich bajarzy, którzy chcieli Wikingom mhhhhhoku i okrucieństwa dodać i sobie + 100 do zayebistości, że wrócili stamtąd, z tego kraju gdzie cię prawie żywcem zeźrą we śnie jak się obudzą głodni
Cytat:

Cytat:
Avignon - kościół

ale wiosna jest za parę miechów
Cytat:
może to wina żołądka? może minie jak didka podrośnie a on się nauczy pracować właściwie? że to takie niewyuczone skurcze jeszcze

znad mydłości, bólu guowy i ogólnego rozbicia
Stary 2014-09-27, 14:43   #4913
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

i na pewno nie pogonimy
Cytat:
a moja własnie odbija cudnie jak stary zul ,

Cytat:
znad mydłości, bólu guowy i ogólnego rozbicia
i
i jeszcze znad opryszczki
Po prostu spadek odporności na maxa, a przecież nigdzie nie chodzę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 15:48   #4914
gryx82
BAN stały

Znad poobiedniej pełności i zimnej kawy
Cytat:
ad2. no rynce opadają, ja bym skakała z radości
Tym bardziej, że kot z obrożą i numerem tel. właścicieli, nikt by się takiej reakcji nie spodziewał...
Cytat:
Lepsze takie, niz żadne
Tak jest!
Cytat:
a przy okazji, Gryksiu doczytałam o omegach i to bardziej skomplikowane niż myślałam (a może właśnie mniej?? ) bo chodzi o to, że omega 6 szkodzą pod kątem miażdżycowym i nie tylko (nowotworowym też) ale tylko uszkodzone, czyli takie przetworzone, utlenione, itp., a te z olejów wyciskanych mechanicznie na zimno i przechowywanych krótko i w ciemności (i spożywanych na surowo) są jak najbardziej bardzo ok tak samo z nasion oleistych np. konopi
To ma sens, w końcu wszelkie tłuszcze utlenione, zbyt wysoko podgrzane i źle przechowywane, albo tracą swoje właściwości, albo po prostu szkodzą
Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Chcesz być jak Don Wasyl?
Lepiej
Cytat:
...uznaje ze eksperyment z all sie nie powiódł

Cytat:
1.to zostaniesz chlaśnięty mokrymi włosami po frontonie ręcznik na guowie miałam , toż pisało wyraźnie spod , a nie z
Łeee... jak na guowie, to nie ściągam
Cytat:
koledzy pomagali ?

To mi przypomniało książkę do genetyki z LO, w której mąż, dowiedziawszy się o grupie krwi dziecka, uderza żonę z całej siły pięścią w twarz (pytanie było, dlaczego tak zareagował, serio)
Cytat:
to jeszcze naszyjnik trzeba musowo
Paczaj obrazek wyżej
Cytat:
no i też tak fłaśnie pisali, że ten orzeł to wymysł krześcijańskich bajarzy, którzy chcieli Wikingom mhhhhhoku i okrucieństwa dodać i sobie + 100 do zayebistości, że wrócili stamtąd, z tego kraju gdzie cię prawie żywcem zeźrą we śnie jak się obudzą głodni
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 16:33   #4915
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
i

nieee tylko nie opryszczka, jeszcze tego mi brakuje też w domu siedzę, byłam tylko w biedro wczoraj po klocki
no i nie puszcza mię, chyba trzeba zapodać coś konkretniejszego
Stary 2014-09-27, 19:05   #4916
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

snad wątróbki
Stary 2014-09-27, 20:24   #4917
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

To samo miałam pisać

Cytat:

Ja bym się czuła zaniepokojona śluzem i takimi reakcjami ze strony ukł pokarmowego, no ale skoro w badaniach nic nie wyszło, to nie wiem, chyba drążyłabym lekarzy co jeszcze można zbadać pod tym kontem?
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 21:00   #4918
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:

Wspolczuję diety

A to jest paczulowe
Kurde, myślalam że figowe raczej
Cytat:
Bo rudy żółty to świetne połączenie

Ale czarny i szary przy moim odcieniu rudego też wygląda super

Cytat:
Współczuję, wszystkiego. Moja przyjaciółka miała ostatnio wybielanie - non stop na tabletach, powiedziała sobie nigdy więcej. Płakała, i ta biała dieta. No strasznie to przechodziła, także wiem co czujesz.

Moja koleżanka kilka dni po wybielaniu zaczęla słabnąć z głodu. Doslownie kręcenie we łbie, i inne objawy. Poprostu nie umiala się najeść tymi serkami, jogurtami i innymi pierdołami, ale ona musi mieć coś konkretnego zawsze i raczej mięsnego...
Cytat:

Cytat:
:

Tym bardziej, że kot z obrożą i numerem tel. właścicieli, nikt by się takiej reakcji nie spodziewał...

:

Jak by moj Rudek wrócil, nieważne czy teraz czy za miesiąc, czy za rok to bym oszalała chyba ze szczęścia...biedne wyszlo z domu na podwórko dwa lata temu i ślad zaginął, rozplynął się w powietrzu

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2014-09-27 o 21:03
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 22:37   #4919
Murszafka

Cytat:
Nie mogę. Bo zawsze coś w paszczy zostanie i diabli wziąć mogą akcję. Choć już dziś zapomniałam, że herbaty mi też nie wolno i się napiłam Na wszelki wypadek od razu zneutralizowałam białym winem

Moja Mama kiedyś to drugie cudo miała, mocno pudrowe było...

Cytat:

1. Jakbym słyszała moją Agę Przez słomkę odradzam, nie m szans, zniszczysz sprawę.
No więc właśnie nie miałam pojęcia o białej diecie. Nawet chleb biały jeść muszę, a nie bardzo potrafię już... Za to już nic nie boli i zęby są super. Waaarto było
No właśnie, przez słomkę tez nie.

Cytat:

i na pewno nie pogonimy

Cytat:
A to jest paczulowe
Kurde, myślalam że figowe raczej
Prawda?? Podstęp jakiś...

Patrzcie, kgo dziś spotkałam Akurat miałam aparat przy sobie przez przypadek, więc popędziłam za panienką. Choć obie byłyśmy lekko zestresowane bliskością...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0356.jpg (148,3 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0374.jpg (146,5 KB, 22 załadowań)

Stary 2014-09-27, 23:41   #4920
gryx82
BAN stały

Sobota wieczór, wszyscy imprezują?
Cytat:
Jak by moj Rudek wrócil, nieważne czy teraz czy za miesiąc, czy za rok to bym oszalała chyba ze szczęścia...biedne wyszlo z domu na podwórko dwa lata temu i ślad zaginął, rozplynął się w powietrzu

Ale to nie ten, co na kouku od płotu siedział?
Cytat:
Moja Mama kiedyś to drugie cudo miała, mocno pudrowe było...
Fajna jest ta Gloria, jak za takie pieniądze to już w ogóle
Cytat:
No więc właśnie nie miałam pojęcia o białej diecie. Nawet chleb biały jeść muszę, a nie bardzo potrafię już... Za to już nic nie boli i zęby są super. Waaarto było
Napiszesz coś więcej o tym wybielaniu? Metoda, cena i takie tam
Cytat:
Patrzcie, kgo dziś spotkałam Akurat miałam aparat przy sobie przez przypadek, więc popędziłam za panienką. Choć obie byłyśmy lekko zestresowane bliskością...
O jaaa!
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości