|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
ok dopiero teraz zczaiłam Nieeee Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-24 o 16:35 |
|
|
|
#4682 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a te dodatkowe warunki to np jakie? na ile procent wartosci mieszkania mozna teraz dostac kredyt? na ile lat bierzesz? (o ile mozesz powiedziec) ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
czy sliczna to by trzeba było bez makijarzu oblukac ![]() Cytat:
a mialam pisac ze ma małe oczy.... i niesymetryczne usta
|
|
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
usta ma ok, moje są dużo bardziej niesymetryczne i nie umiem tego skorygować napięciem mięśni np. do zdjęcia ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1388430128
|
|
#4684 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja też, tylko zakombinować musiałem Siostra miała basen na 7 rano bodajże, a później zajęcia na drugim końcu miasta, przeklina do dzisiaj ![]() U nas odrabiać można było tylko lektorat, o ile mnie pamięć nie myli (no i standardowe 2 nieobecności w semestrze do wykorzystania). Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To mi przypomniało, że chyba miesiąc temu pytałem się Was o pomysły na krewetki... tak, mrożą się jeszcze ![]() Cytat:
Podobno zagotować ponownie nie można. Zresztą ja całe życie dodawałem do zup i sosów tylko i wyłącznie słodką śmietanę i dziwiłem się, że kwaśną też można, aż spróbowałem i faktycznie, da się Wcześniej rozrabiam ją tylko z niewielką ilością gorącego sosu/zupy i dopiero taką zahartowaną wlewam do potrawy |
|||||
|
|
|
#4685 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mozliwe. patrzylam tylko na 1 post, popacze poxniej
|
|
|
#4686 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ad krewetki:
- obrać z pancerzyków i ogonków, - jak zamrożone to przelać wrzątkiem, - usmażyć i zjeść ![]() W wersji podstawowej,z bagietką czosnkową,w rozszerzonej: - dodać makaron i np.cukinię - dodać dowolny sos typu chińskiego i tu mi bardziej ryż pasuje - zrobić na zimno jako koktajl z krewetek |
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Joł bary s zimna
![]() Nie mam siły nadrabia ć
|
#4688 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
z tym, że to chyba do zup bardziej? a nie do sosów typu gulasz..? ale do zup jak najbardziej, można sobie wtedy dowalić do talerza pół kubeczka śmietany chyba się wrócę i poprawię..... Cytat:
w tym roku o ile się nie mylę można dostać na 90% wartości a od przyszłego będzie można na 80%, z tego co widzę niektóre banki także wymagają ubezpieczenia niskiego wkładu własnego poniżej 20% wniosek pisałam na 30 lat i coś mnie strzela bo przy porównywalnej wysokości kredytu rata jest wyższa niż z tym moim obecnym na krótszy okres ale mój stary kredyt ma w tej chwili oprocentowanie 1,8% a teraz dają tylko w zł i poniżej 4% nie chce zejść ![]() Cytat:
także pod kątem miażdżycowymwięc takie masło jest o niebo lepsze od margaryny, która jest jak mi się wydaje najczęściej robiona ze słonecznikowego oleju bogatego w omega 6
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#4689 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
No niestety ![]() Cytat:
![]() --- Zrobię se murzynka z mikrofali i zbożówkę
|
|||
|
|
|
#4690 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
omega 3 tak
omega 6 nie o omega 9 mało czytałam ![]() edit: a o innych omegach nie wiem
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4691 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wiem tylko, że olej rzepakowy tłoczony na zimno ma najlepszą proporcję między kwasami omega 3 a omega 6 ![]() --- Ale mi zakalec wyszedł! Ale zjem bez marudzenia
|
|
|
|
|
#4692 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ad 1- moze masz przyniesc w worku i pokazac ![]() ad pogrubione- ale jak????! to ja juz raczej mieszkania nie lupie , skad wziac ponad 100tys wkladu własnego???
|
|
|
#4693 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. z oszczędności ![]() nie no, żartuję edit: może wziąć kredyt ![]() to chyba nadzór finansowy takie ograniczenia nakłada... może to tymczasowo i się zmieni, na razie podobno w pierwszej połowie tego roku był względnie dobry czas na kupowanie mieszkań, ja się trochę spóźniłam
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-09-24 o 19:42 |
|
|
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4695 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4696 |
|
niecnotliwa dziewica
|
O właśnie,przecież ja mam Omega 3 w kapsułkach,trzeba je jeść!
Na razie w ramach pokuty za jakieś ciężkie grzechy przyszywam guzik do zamszowego płaszcza. Jedną igłę już wygłam...
|
#4697 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
tia, chciałam zrobić zwykły gulasz z żołądków indyczych a robię eksperymentalną potrawę jednogarnkową chyba podpadającą pod fusion
|
|
|
|
#4698 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo kalmary, takie jak w Maroku dawali albo w Chorwacji Cytat:
![]() wtedy jeszcze względnie sprawna byłam (na drugim roku mi się dopiero pogorszyło - może przez ten wf Cytat:
Cytat:
![]() u nas nie dało się odrabiać bo była tylko jedne grupa na roku, no chyba ze na konsultacjach, ale aż tak miłosierni wykładowcy nie byli ![]() żeby sie udało coś wynegocjować Cytat:
![]() No i znowu jestem przez Was głodna
|
|||||
|
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
A może dlatego że w sobotę pluskałam się w morzu
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
Wojtek Justyny w tv
w leśnej dziurze
|
|
#4701 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja wfu nie miałam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4703 |
|
Wtajemniczenie
|
Pozdrówka całemu Baru
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4705 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4706 |
|
Nindżopesz
|
Szybkie pytanie medyczne, może ktoś wie - czy Otrex można stosować na własną rękę?
|
|
|
|
#4707 | ||||||||
|
Panaroja
|
Snad drugiego chlebka
![]() baaa na to jusz nie liczę Cytat:
![]() 2.no bo to cham i burak i kosztogenny w dodatku , u nas długo by nie popracował 3.bardzo bym chętnie praktykowała taką patologię, gdybym tylko miała gdzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ogólnie pic na wodę fotomontaż , a na żywo by wyglądały jak panny spod latarni Twoja wersja przynajmniej ma charakter ![]() ![]() Cytat:
manie wizji to objaw chorobowy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
2.noo , do smoky eyesów powieki powinny być młode i gładkie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#4708 | ||||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a fugu u nas w ogóle można dostać ? kuchnia molekularna wywołuje mi przed oczy obraz talerza z plastikowymi modelami cząsteczek , jak na chemii w LO Cytat:
Cytat:
spadam , nie przelecę was do końca , musicie to przeżyć pa pa
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#4709 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
fontpieu i dlatego własnie jest szpanerska
|
|
|
#4710 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Mogliby już grzać zacząć, choćby tylko w nocy i na ćwierć gwizdka
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.

ok dopiero teraz zczaiłam

Siostra miała basen na 7 rano bodajże, a później zajęcia na drugim końcu miasta, przeklina do dzisiaj 
albo wręcz nie znoszę 

z tym, że to chyba do zup bardziej? a nie do sosów typu gulasz..? ale do zup jak najbardziej, można sobie wtedy dowalić do talerza pół kubeczka śmietany 

- współczułam tym co mają, żeby się w dorosłym życiu w szkołę i wuef bawić W RAMACH studiów to imo nieporozumienie na całej linii.
żeby sie udało coś wynegocjować
tylko to zostało dla gap
lepiej