|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Marcowe Mamy 2015 cz. 2
Cytat:
Podobno nie jest to wygodne wlasnie, ewentualnie stojak bądź na podłodze wanienka i obok przewijak jak nie ma gdzie postawić w wannie to kręgosłup nie wytrzyma ![]() Aaa i a propo wanienek wbudowanych w komodę to podobno nie warto bo małe sa i szybko robią sie za małe. Fajne i tanie wanienki i ręczniki z kapturem z w ikei i tam mam zamiar kupic Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2
Cytat:
pokazalam te bodziaki mamie, mowi ze szkoda ze dopiero co z PL wrocila bo by zaszla do tesco
|
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Ktos pisal o chrapaniu
czesto sie nie wysypiam przez TZ, szybko usypia i szybko rozpoczyna swoj koncert. Czesto mam problem zeby usnac. Chcialam takie korki do uszow, w aptece kupic, ale troche tak glupio hihihi
|
|
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się kiedyś wybiorę na łowy po lumpach
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Lubie je odwiedzac te u mamy, rzeczy wygladaja ladnie, a to tylko typowo dzieciecy lumpeks jest i zawsze sie cos znajdzie
na dobra sprawe w tym lumpeksie mozna by bylo zrobic cala wyprawke az po w bardzo dobrym stanie wozek , no ale na to napewno sie nie skusze nastepna wizyta u mamy w styczniu wiec nie zaluje pojscia tam mama spotkala sasiadke, i pyta sie mnie jej sasiadka czy ja w ciazy nie jestem bo widac, ale tak jej glupio bylo spytac....i ona mowi ze jej przyjaciolka nie dawno mowila ze ma pelno zabawek z fisher price,ale maluszek juz z nich wyrosl, mowi ze spyta czy ma jeszcze, bo chciala je wyrzucic....nie miala komu oddac, dopiero co sie do miasta przeprowadzila wiec tez chetnie przygarne zawsze to sie przyda i bedzie
|
|
|
|
#1986 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za zakupy. Ty już możesz szaleć, ciuszków w tesco było masa przecenionych i do tego jeszcze -30%, ale dużo konkretnie albo dla chłopca albo dla dziewczynki.Dziewvzyny a jaka cena powinna być takiego śpiworka? Nie chcę przepłacać podówjnie mimo, że mega mi się podoba. Taki śpiworek to użyje jeszcze w marcu i póżniej na jesień-zimę, no do 1 roku to dzieci jeszcze w wózkę jeżdzą?? Aż mnie preraża jak to będzie, jak ja nic nie wiem;p
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
|
#1987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś w domu, jak uczyłam sie do egzaminów a pózniej przy tzcie jak mieszkaliśmy przy ruchliwej ulicy. Mam niestety płytki sen i szybko sie wybudzam. Jakiś miesiąc przed porodem odstawilam je, aby przyzwyczaić sie do normalnego spanie, aby dzieciaka w nocy usłyszeć![]() Śliczne ciuszki ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
|
|
#1988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasami jak sie na cos upre musze to miec ![]() Szkoda ze ja za granica tesco nie mam, tam zawsze jakies promocje ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
![]() a wiem ze duzo daja, bo kiedy wchodzilam na hale produkcyjna, one duzo pomagaly, dzwiek czasami byl nie do wytrzymania ![]()
|
||
|
|
|
#1989 |
|
Raczkowanie
|
witam się jako pierwsza dziś, obudziłam się na siusiu i spać już nie mogę coś głodna jestem i jakoś mnie kolana bolą
ciekawe czy i u mnie w tesco będą te promocje, chyba się przejdę jak będzie już jakaś ludzka godzina ![]() Marcia extra ten śpiworek ja tez taki chce
|
|
|
|
#1990 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Aleee miałam dziś sen!!! śniło mi sie ,że jakaś baba chodziła za mną po mieście I krzyczała bym jej dziecko oddała I macała mój brzuch mówiąc że to jej!!!![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Ja taki śpiworek zamówiłam u koleżanki która szyje takie rzeczy dla dzieciaczków. Ma dziewczyna talent. Jak sama zaszła w ciąze to wkurzala sie ze takie ceny w sklepach i zaczela sama szyc -rzeczy cudeńka! zamówiłam śpiworek,ochraniacze do łóżeczka,kocyk minky I poduszeczke. jak juz dostane to się pochwale ![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- dla mamusiek z Wrocławia: na Braniborskiej koło lidla jest lumpex gdzie mają olbrzymią powtarzam OLBRZYMIĄ ilosć body/pajacyków dla niemowlaków 2zł sztuka( ostatnio wyszłam z dwoma siatami I zapłąciłam 17zł)dodatkowo dorwałam tenisówki conversy niemowlęce (teraz z TŻ musimy kupic sobie takie same) ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- piwo chodzi za mną od początku ciąży-takie zimne ,duże,z pianką sliuuuuuup ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
|
|
|
#1991 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja sie na pewno wybiore
|
|
#1992 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że kiedyś ud ami się podjechaćdzien dobry, tez miałam okropny sen, moje dziecko urodziało się o długości 68 cm i żadne body ani pajace nie pasowały bo wszytsko kupowałam do 62 cm i badz tu mądry
|
|
#1994 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My wczoraj wpadliśmy do takiego ejdnego z większych i niestety dla nas nic kompletnie nie było ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1995 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ręczniki z kapturkiem z ikei wymiatają! Teraz też mam zamiar tam kupować. Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Marcowe Mamy 2015 cz. 2
Uwielbiam spac do 10 i pic kawkę w łożku oglądając dd TVN haah nie wiem jak sie przestawię na wstawanie w nocy i rano, będe jak zombie chyba
![]() Kupiłam lotion bebydream zeby rano sie nim smarować , strasznie słabo sie rozsmarowuje I jakieś dziwne nerwobóle mnie złapały, od piątku trzyma mnie ból w pośladku tak ze jak chodzę to boli a od wczoraj w prawym boku, masakra hahah nie moge chodzić normalnie, moze to przez to ze śpię na bokach cały czas i jakoś sie złe układam? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez mon9 Czas edycji: 2014-09-28 o 10:51 |
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1411893973.146071.jpg
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1998 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kobietki
![]() Mam do sprzedania spodnie ciążowe nowe rozmiar 44-46- zakupiłam na allegro i okazały się za małe może którejś z Was wpadną w oko. Cena 45 zł + przesyłka - więcej info na priv Dodaje zdjęcie
|
#1999 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam Kochane
![]() Cytat:
a ciuchy damskie? może ktoś się orientuje? co tam jeszcze wyprzedają ? ------------------------------------------------------------------------- Crystal super, zakupy. te sprężynki fajne do wózka i do nosidełka :P ostatnio na nie patrzyłam ok. 40 zł u Nas sobie życzą. a wózki, warte uwagi tam u Ciebie? u mnie w mieście to sam shit! jeden wózek na cały komis heh ![]() -------------------------------------------------------------------------- a ja mam pytanko, odnośnie zasiłku chorobowego z zus. odnośnie jego wpłacania. Obecne zwolnienie wypisała mi dr od 10 września do 14 pażdziernika. wczoraj wchodze na konto i jakaś mała kwota ... obliczyłam, że dziennie dniówkę mam zusowską 40zł czyli wyszło mi, że zapłacili mi za ok. 20 dni. czyli akurat do końca września. to drugiej transzy obecnego zwolnienia czyli od 1-14 pażdziernika mam oczekiwać? Oni wypłacają na raty, zgodnie z miesiacami? czy jak ? ktoś tak miał jak ja? -------------------------------------------------------------------------- a mi spuchły dziąsła typowo na samym przodzie da się z tym żyć, ale jak piję gorące to muszę uważać bo boli słyszałam o tej dolegliwości w ciąży -------------------------------------------------------------------------- na obiadek pierś z kurczaka w cieście naleśnikowym + ziemniaczki z masełkiem i magą+ sałata lodowa ze śmietaną i cukrem ![]() -------------------------------------------------------------------------- Buziaczki ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
|
|
|
#2000 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
raz dostaję mniej, następnym razem dużo więcej tak jakby część mi nadpłacili później znów mniej
|
|
|
|
|
#2001 |
|
Zadomowienie
|
Lesyeux na całą kolekcje f&f jest promocja -30% na damski też. I od wyprzedażowych cen też się odejmuje(trzeba tylko zrobić zakupy za 40 zł ciuchowe)
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#2003 | ||||
|
Zadomowienie
|
Witajcie Moje Drogie Panie,
wczoraj cały dzień bawiłam się z siostrzenicami, dzień zleciał szybko, w mgnieniu oka. Dziś jedziemy do dziadka na kawę jubileuszową, zjeżdża się caaaał rodzina! Już widzę sensację wśród ciotek, jak zobaczą mój brzuch ![]() Miłej niedzieli Cytat:
Cytat:
Cytat:
A na siusianie najczęściej wstawałam 8 razy w ciągu nocy![]() Cytat:
|
|
#2004 |
|
Zadomowienie
|
Był plakat tylko 4 dni, ale od kiedy do kiedy nie załapałam.
Ja byłam wczoraj.
|
|
|
|
#2005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Hej Wam
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Po raz pierwszy muszę przyznać, że napisałyście mniej niż się spodziewałam i nadrobiłam bez problemu.Co do chrapania to bardziej TŻ ma ze mną udrękę niż ja z nim bo jeśli tylko łapie mnie jakaś infekcja potrafię chrapać w nocy jak stary chłop Przez ostatnie dwie noce śniło mi się, że jestem już po porodzie ![]() A wczoraj okazało się, że jeżeli coś ma być danego dnia zepsute (na przykład mój nastrój) to i tak będzie... Dostałam prezent urodzinowo-świąteczno-rocznicowy czyli TŻ sprezentował mi ubezpieczonego na wszystkie strony laptopa (mam ogromnego pecha do sprzętu!) - skakałam pod sufit z radości za to później pojechaliśmy na grilla i prowadziłam samochód w drodze powrotnej. Będąc pod domem chciałam wjechać na parking i starałam się ominąć taki metalowy płotek oddzielający wjazd od pasa trawy... Źle wymierzyłam (nie zmieściłabym się, żeby prosto wjechać) i jak poprawiałam to oczywiście przeszorowałam całym bokiem auta o to ustrojstwo TŻ się nawet na mnie nie pogniewał ale ja jestem na siebie bardzo zła...Mam pytanie do dziewczyn, które już czynią zakupy ubranek - jakie rozmiary kupujecie?
|
|
|
|
#2007 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapytam księgowej jak zawidomienie pójdziemy zanieść ![]() Cytat:
Cytat:
, ale biorę od najmniejszego rozmiaru.Pamiętam w pierwszej ciąży każdy kazał mi zakupować większość ciuszków od 62, kilka sztuk tylko 56, a jak się okazało córa miała 54cm jak się urodziła i dobre 2miesiące nosiła rozmiar 56.. musiałam wtedy większość ciuszków dokupować..
|
|||
|
|
|
#2008 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z tym zasiłkiem to wydaje mi się jakbym miała zapłacone tak 1. do końca miesiąca 2. od początku miesiąca (poprzednie L4) + całe następne L4 (od połowy do połowy) 3. znów od połowy do końca miesiące ![]() Zrobiliśmy sobie spacer do sklepu, synke w tym czasie zrobił sobie drzemkę, wstał w drodze powrotnej, teraz biega wypoczęty, a my padamy |
||
|
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle jak myślę o tej wyprawce to boję się, że nie sprostam wyzwaniu i albo źle ją skompletuję albo o czymś zapomnę ![]() Co porabiacie? Ja piję latte i pożeram winogron
|
|
#2010 |
|
Wtajemniczenie
|
hahaha, ja dokladnie to samo latte + winogron
A leze w hamaku na tarasie bo jest pieeeeknie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.

Jak mi będzie dziecko za dużo fikać to się przeniesiemy z nim na stół pewnie. Gorsze przemyślenia mam co do wanienki, bo zastanawiam się czy zwykła wanna nie da rady + takie wyłożenie z gąbki pod dupkę dziecka
Chociaż nie wiem czy to wygodne.
w wannie to kręgosłup nie wytrzyma 

czesto sie nie wysypiam przez TZ, szybko usypia i szybko rozpoczyna swoj koncert. Czesto mam problem zeby usnac. Chcialam takie korki do uszow, w aptece kupic, ale troche tak glupio hihihi
za zakupy. Ty już możesz szaleć, ciuszków w tesco było masa przecenionych i do tego jeszcze -30%, ale dużo konkretnie albo dla chłopca albo dla dziewczynki.

ktoś tak miał jak ja? 

później znów mniej