Listopad- Grudzień 2014- część VI :-) - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-12, 16:39   #451
Monian
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
Macie staniory do karmienia materialowe czy sztywne?
Ja kupiłam dwa materiałowe, ale z fiszbinami.
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 16:43   #452
tiera
Raczkowanie

Ja spałam pół dnia i dalej bym pospała ale co będę w nocy robić.
tiera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 16:43   #453
Rosalie01
Raczkowanie

siobhan fudge jest lekko slonawy i twardy, ja zdecydowanie wole poslkie krowki
Przez 5 lat mieszkalam w miasteczku, z ktorego niby pichodzi najlepsze fudge w UK, sprobowalam raz i podziekowalam, nadal wole krowki

Dziewczyny glowa do goryjuz tak niewiele zostalo, jeszcze chwilka i bedziemy tulic nasze malenstwa

Fiorella ja tez sie ciagle na plecach budze i tez ise czasami zastanawialam, czy nie robie tym krzywdy maluchowi

Ja sie dzisaj w nocy z silnym bolem brzucha obudzilam, do tego brzuch byl tak twardy jak nigdy dotad, moja pierwsza mysl 'kurcze byleby nie teraz, bo mi sie spac chce'
Tz mnie probuje na sex namowic dzisaj, ale ja sie boje, ze cos sie zacznie po tym a ja chce sie jeszcze wyspac
Rosalie01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 16:44   #454
LolaMontez
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam lekko usztywniany, ale bez drutów triumph mamabel w super cenie dostałam i jest świetny chciałam kupic jakis jeszcze al tych materiałowych jakoś przeżyć nie moge, jakoś moje piersi wyglądają w nich fatalnie poza tym same białe a nienawidzę białych staników, nie mam ani jednego
Stary 2014-10-12, 16:47   #455
manieczka1
Zakorzenienie

Rosalie hahaha "nie teraz bo spac mi sie chce" padlam
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 16:56   #456
chmielinka
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam jeden miekki z fiszbinami alles mama jeszcze sprzed dwóch lat, a terax kupilam dwupak w h&m miekkich bez fiszbin
i są bardzo fajne. Juz teraz w nich chodze i mi bardzo wygodnie. Jak z karmieniem się uda to wredy kupie sobie takie lepsze usztywniane

Cytat:
Napisane przez Rosalie01 Pokaż wiadomość
siobhan fudge jest lekko slonawy i twardy, ja zdecydowanie wole poslkie krowki
Przez 5 lat mieszkalam w miasteczku, z ktorego niby pichodzi najlepsze fudge w UK, sprobowalam raz i podziekowalam, nadal wole krowki

Dziewczyny glowa do goryjuz tak niewiele zostalo, jeszcze chwilka i bedziemy tulic nasze malenstwa

Fiorella ja tez sie ciagle na plecach budze i tez ise czasami zastanawialam, czy nie robie tym krzywdy maluchowi

Ja sie dzisaj w nocy z silnym bolem brzucha obudzilam, do tego brzuch byl tak twardy jak nigdy dotad, moja pierwsza mysl 'kurcze byleby nie teraz, bo mi sie spac chce'
Tz mnie probuje na sex namowic dzisaj, ale ja sie boje, ze cos sie zacznie po tym a ja chce sie jeszcze wyspac
Haha ja za tydzień wznawiam przytulanki z mezem. Juz jestem zmeczona tą ciążą

Franuś
chmielinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 16:58   #457
eclariss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aleaa_ Pokaż wiadomość
Bylam u Wojtka 3 razy, lezy juz normalnie w lozeczku, dzis byly wyniki crp i spada, takze nie trzeba kolejnego antybiotyku, jeden pomaga
Ja walcze o pokarm, wczoraj recznie siary udalo mi sie odciagnac, bo laktator jednak nie dawal rady.

Widze, ze na watku coraz wieksze napiecie sie robi

super wieści wiadomo już kiedy do domku?

mi brzuch z 3 razy tak się napiął że już miałam przed oczami siebie na porodówce potem doszłam do wniosku, że mam poprostu gorszy dzień a mama zamiast mnie w tym utwierdzić powiedziała, że nigdy nic nie wiadomo kiedy to nadejdzie.

Edytowane przez eclariss
Czas edycji: 2014-10-12 o 17:00
eclariss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 17:01   #458
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Futbolowa ta twoja teściowa to strasznie sfilmowane babsko. Nie lubię takich ludzi. Najlepiej w ogóle bym nie utrzymywała kontaktow.
Ta, chciałabym nie utrzymywać, niemożliwe... Pocieszam się, że przynajmniej jako babcia chce się spisać. Co prawda mam obawy, że to trochę na pokaz, ale mam gdzieś jej motywacje - ważne, że może chociaż dziecko nie odczuje jej niechęci.
Dobija mnie jedynie, że zjawiła się u nas rok po swojej ostatniej wizycie i zaraz się nasłuchałam, że mieszkanie ma zły układ, balkon jest krzywy, deska do prasowania jest jakaś dziwna itd. To chyba taki ogólny foch na wszystko, co załatwiliśmy my lub moi rodzice.

To samo było po ślubie - usłyszałam, że jedyne, co było we mnie ładne, to kwiatki we włosach, bo akurat ona je załatwiała

Cytat:
Mi się już nijak dobrze nie śpi. A jak za długo na plecach leżę to tak mi się zastanie wszystko ze ruszyć się nie da.
Też mam problemy ze spaniem - w środku nocy budzę się z takim bólem lewej nogi, jakbym zgniatała ją co najmniej stukilogramowym ciężarem

Cytat:
Bylam u Wojtka 3 razy, lezy juz normalnie w lozeczku, dzis byly wyniki crp i spada, takze nie trzeba kolejnego antybiotyku, jeden pomaga
Ja walcze o pokarm, wczoraj recznie siary udalo mi sie odciagnac, bo laktator jednak nie dawal rady.
Jak fajnie, że coraz lepiej

Cytat:
Materiałowy, chociaż kojarzy mi się, że ma jakąś sztywniejszą gumkę pod biustem.
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 17:09   #459
begie13
Zadomowienie

Cytat:

Widze, ze na watku coraz wieksze napiecie sie robi
I oby tak dalej
wiessz kiedy Was puszczą do domku?

Cytat:
Mam 2 flaki
gorzej, że teraz nie mam w czym chodzić, mam taki sportowy usztywniany ale już za maly sie zrobił ...

Futbolowa nie mam słów na Twoją teściową

Wanda
begie13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 17:14   #460
tiera
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Ta, chciałabym nie utrzymywać, niemożliwe... Pocieszam się, że przynajmniej jako babcia chce się spisać. Co prawda mam obawy, że to trochę na pokaz, ale mam gdzieś jej motywacje - ważne, że może chociaż dziecko nie odczuje jej niechęci.
Dobija mnie jedynie, że zjawiła się u nas rok po swojej ostatniej wizycie i zaraz się nasłuchałam, że mieszkanie ma zły układ, balkon jest krzywy, deska do prasowania jest jakaś dziwna itd. To chyba taki ogólny foch na wszystko, co załatwiliśmy my lub moi rodzice.

To samo było po ślubie - usłyszałam, że jedyne, co było we mnie ładne, to kwiatki we włosach, bo akurat ona je załatwiała
o matko, to moja teściowa jeszcze nie jest taka zła. Moja też ma problem z tym co zrobią moi rodzice, ogólnie to ona chyba strasznie zazdrosna jest, ale żeby tak od siebie wyjść z inicjatywą to nie. Zresztą babcią też miała być taką dobrą, a wyszła z tego wielka kupa bo widzą wnuka od święta a nie mieszkają daleko. Ona tłumaczy się że nie ma jej kto przywieść do nas- ma pociąg jadący z 3 minuty. Zresztą tyle razy w te wakacje obiecali mu basen i inne rzeczy i się nie zjawili. Niepotrzebnie dziecku obiecywali bo tylko się naczekał biedny a ja nie miałam jak wytłumaczyć ich nieobecności.
Stary 2014-10-12, 17:14   #461
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaw1982 Pokaż wiadomość
dziwne to to...hihi ale jak to mówią ciąża rządzi się swoimi prawami każda jest inna... ja się cieszę że rozstępy mnie ominęły...bo teraz to już chyba się nie pojawią..co nie??
Mnie się rozstępy na biuście zrobiły tydzień temu A ponoć i po porodzie mogą dopiero wyjść.

Ja mam staniki miękkie, bez fiszbin. Kupiłam na all takie za 10 zł. A jak będę karmić i rozmiar się ustabilizuje bo kupię wtedy jakieś porządniejsze i ładniejsze. Szkoda mi było kasy na kupowanie lepszego teraz jak nawet nie wiem jaki rozmiar będę mieć po porodzie.

Mam dziś jakiś śpiący dzień. Przespałam się 2 godziny ale nadal mi się chce spać.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 17:15   #462
Kasia427
Wtajemniczenie

Anuszka ja mam taki jak ten w linku i jeszcze w kropki i czarny, ale wszystkie na ten sam wzór.. zawsze lubiłam taki troszkę push up i koniecznie fiszbiny...

http://www.dlazmyslow.pl/Alles-Mama-...rodzaj-27.html
Stary 2014-10-12, 17:18   #463
fiorella22
Zadomowienie

Futbolowa, myslalam ze takie tesciowe to tylko w kawalach.

Ja mam dwa staniki do karmienia - bez fiszbin.

Czytalam ksiazke i zasnelam (bylo jakos po 14). Pol godz temu tz obudzil mnie na obiad. Ciezki dzien...

You are not alone
I am here with you...
MJ
fiorella22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 17:24   #464
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Napisane przez tiera Pokaż wiadomość
o matko, to moja teściowa jeszcze nie jest taka zła. Moja też ma problem z tym co zrobią moi rodzice, ogólnie to ona chyba strasznie zazdrosna jest, ale żeby tak od siebie wyjść z inicjatywą to nie. Zresztą babcią też miała być taką dobrą, a wyszła z tego wielka kupa bo widzą wnuka od święta a nie mieszkają daleko. Ona tłumaczy się że nie ma jej kto przywieść do nas- ma pociąg jadący z 3 minuty. Zresztą tyle razy w te wakacje obiecali mu basen i inne rzeczy i się nie zjawili. Niepotrzebnie dziecku obiecywali bo tylko się naczekał biedny a ja nie miałam jak wytłumaczyć ich nieobecności.
Też obawiam się, jak to będzie wyglądało. Bo pierwszego wnuczka też nie odwiedza, jedynie sprowadza do siebie. Ja na taki układ się nie zgodzę - z dwa-trzy razy w miesiącu możemy ich odwiedzić, tak jak do tej pory, ale nie będę jak jej drugi syn podrzucać dziecka kilka razy w tygodniu, albo wiecznie tam przesiadywać, bo po to mamy swój dom, aby tutaj żyć i spędzać ze sobą czas.

Kiedy brat TŻ-ta wyprowadził się do dziewczyny [co teściowa nazywa 'ucieczką z domu na rowerze' ] mówiła, że nie będzie ich odwiedzać, ale nas, jeśli sobie coś wynajmiemy - owszem. Właśnie widać efekty Mimo że przez wiele miesięcy planowaliśmy wyprowadzkę i wszystko było po ludzku rozegrane, i tak ciągle słyszałam, że jako 'obcy' mamy się tam nie pojawiać, że mój małżon uciekł z domu jak szczur, że nie opłacało się jej mieć dzieci, skoro i tak żadne się nie zajmie rodzicami na starość [ciekawe, skąd taka przewidująca...]. Pojawiły się szantaże, że nie przyjdą na ślub, Mar strasznie się przez to nacierpiał. Mnie też ta sytuacja bardzo bolała, bo nie zrobiliśmy nic złego, założyliśmy normalną rodzinę i nigdy nie mieli powodu, aby mieć coś do zarzucenia mojej osobie. Jasne, zrobiłam sobie dwa lata wcześniej tatuaż na plecach, za co usłyszałam, że jestem dnem i marginesem i przez kilka tygodni musieliśmy spotykać się poza jego domem, ale to nie jest jeszcze powód, by nagle zacząć ziać do mnie nienawiścią
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 17:33   #465
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
Anuszka ja mam taki jak ten w linku i jeszcze w kropki i czarny, ale wszystkie na ten sam wzór.. zawsze lubiłam taki troszkę push up i koniecznie fiszbiny...

http://www.dlazmyslow.pl/Alles-Mama-...rodzaj-27.html
Fajny, ale troche szkoda kasy- nie wiem ile pokarmie ;/ moze bede odciagac... a tez kurde nie wiadomo jak z rozmiarem bedzie... wiec kupilam jeden materialowy na rozmiar obecny, a jak sie okaze ze bedzie dłuzsza akcja, to kupie cos porzadniejszego

Futbolowa- a powiedzialas kiedys babsztylowi co o niej myslisz? Bo ja bym powiedziala, moze by oprzytomniała, bo takie babska to nawet nie zdaja sobie sprawy ze swojego sposobu bycia ;/
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 17:34   #466
tiera
Raczkowanie

Futbolowa twoja teściowa jest na prawdę straszna, chyba zacznę doceniać moją bo pomimo wszystko nie jest złą kobietą, ma tylko właśnie te dziwne zasady, że np. wnuka najlepiej jej zawieźć no i najważniejszy jest dla niej chyba jej drugi syn bo ten jest jeszcze w domu więc trzeba mu w dupę wchodzić ale i tak nie jest taka zła. Na pewno musiała sobie poukładać w głowie to że dzieci w końcu idą na swoje i ciężko jej było syna wypuścić z domu.
Stary 2014-10-12, 17:38   #467
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
Futbolowa, myslalam ze takie tesciowe to tylko w kawalach.

Ja mam dwa staniki do karmienia - bez fiszbin.

Czytalam ksiazke i zasnelam (bylo jakos po 14). Pol godz temu tz obudzil mnie na obiad. Ciezki dzien...
ojj najgorszew to są mamuśki facetów ;//

Ciekawe jakimi my bedziemy tesciowymi xD tez nam sie zadna synowa ani ziec podobac nie beda heh ;p

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
Napisane przez tiera Pokaż wiadomość
Futbolowa twoja teściowa jest na prawdę straszna, chyba zacznę doceniać moją bo pomimo wszystko nie jest złą kobietą, ma tylko właśnie te dziwne zasady, że np. wnuka najlepiej jej zawieźć no i najważniejszy jest dla niej chyba jej drugi syn bo ten jest jeszcze w domu więc trzeba mu w dupę wchodzić ale i tak nie jest taka zła. Na pewno musiała sobie poukładać w głowie to że dzieci w końcu idą na swoje i ciężko jej było syna wypuścić z domu.
Dla mojej to tylko córki wazne, bo na D. to zawsze mowi ze jest niedojrzaly, nieudacznik jak jego ojciec... i ze byl strasznym dzieckiem i w ogole...
Stary 2014-10-12, 17:40   #468
Kasia427
Wtajemniczenie

Cytat:
Fajny, ale troche szkoda kasy- nie wiem ile pokarmie ;/ moze bede odciagac... a tez kurde nie wiadomo jak z rozmiarem bedzie... wiec kupilam jeden materialowy na rozmiar obecny, a jak sie okaze ze bedzie dłuzsza akcja, to kupie cos porzadniejszego
Akurat na tej stronie taka cena, ja kupilam parę złotych taniej u mnie w mieście.. powiem Ci, że ja już teraz je noszę, są ogólnie wygodne... mam też taki materiałowy, ale moje cycki w nim śmiesznie wyglądają... nie lubię tak :P
Ja to sie zastanawiam jak ja pojade na uczelnie od rana do wieczora to mnie zaleje przecież... bede musiała sie po kiblach chować i odciągać... a młoda na ten czas bedzie dostawać bebilon, bo nie bede mrozic i cudowac, wiem ze tż tez bedzie sie czul "pewniej" ...
Stary 2014-10-12, 17:51   #469
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
Akurat na tej stronie taka cena, ja kupilam parę złotych taniej u mnie w mieście.. powiem Ci, że ja już teraz je noszę, są ogólnie wygodne... mam też taki materiałowy, ale moje cycki w nim śmiesznie wyglądają... nie lubię tak :P
Ja to sie zastanawiam jak ja pojade na uczelnie od rana do wieczora to mnie zaleje przecież... bede musiała sie po kiblach chować i odciągać... a młoda na ten czas bedzie dostawać bebilon, bo nie bede mrozic i cudowac, wiem ze tż tez bedzie sie czul "pewniej" ...
No pametam, jak dwa tygodnie po porodzie pojechalam do szkoly i jak wrocilam do domu i zdjelam stanior to mnie normalnie do ziemi przechylilo oO wielkieeeeeeeee ogromne twarde i wszytko mokre. Ale nie odciagalam po kiblu, wiec lepiej odciagac.
Stary 2014-10-12, 17:52   #470
Indra83
Wtajemniczenie

Futbolowa, ręce i cycki opadają, twoja teściowa by konkurs chyba wygrała na najbardziej złośliwą teściową, ja nie mam wcale i czasem się z tego cieszę

Aleaa, jak TŻ przyjął narodziny Wojtka? TAkie ekspresowe?

Ja też mam skopany humor. Wczoraj nie mogłam chodzić, tak mnie w lędźwiach rwało, TŻ poszedł na piwko i napisał, że wróci po meczu, chyba ze bardzo chcę, żeby przyszedł. I się rozkleiłam,bo ja go nie chcę oganiczać, a potem i tak na jędzę wychodzę, bo przecież on pod domem w knajpce siedzi, chyba bym go mogła przez okno zawołać, tak blisko. I wrócił po meczu, pościelił mi łóżko, a potem tak hałasował w kuchni, że się rozpłakałam znowu. A on w kolko, ze przesadzam i mi odwala.

Dziś już lepiej, chłopaki poszli na rower razem.

Ja mam blisko do szpitala i całą rodzinę chętną podrzucić mnie do szpitala jakby co, ale TZ ułożył sobie pracę tak, zeby blisko być, zaczyna pod koniec tygodnia wykańczać mieszkanie znajomym, którzy mieszkają za granicą, niecałe 10min spacerkiem, a im się nie spieszy więc moze w każdej chwili wyjść.
Poza tym przy pierwszym porodzie pojechałam sama do szpitala na wywołanie i tylko zadzwoniłam do TŻ, żeby przyjechał jak skończy pracę, bo to jeszcze z pewnością potrwa.

Przywiozłam walizkę od mamy, jutro ma być kurier z dostawą z gemini, więc mogę sie spakować i niech sobie leży

Jutro wizyta u gin na 16, Czekoladko ty też masz? Ktoś jeszcze?
Stary 2014-10-12, 17:56   #471
silesianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdula87 Pokaż wiadomość
Ja szukałam torby i właśnie jak dodałyście linka do toreb skip hop, to wpadłam po uszy są drogie, bez dwóch zdań, jednak kupię taką, mi podobają się duo signature, bo mają zamek. W duo boję się trochę, że te magnesy nie będą łapać i będzie odstawać.
Mam to samo. I nie jestem w stwnie sobie kupic duo. No nie

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Cytat:
Ja tam linii nie mam ale cały pigment to mi się zebrał w pępku...i tak to dziwnie wygląda taki brązowy pępek...jakby był brudny!!!
Hahaha mam to samo! Linia tylko od pepka w dol taka ze z lupa jej szukac, za to pepek w kolorze gorzkiej czekolady

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Ja tam linii nie mam ale cały pigment to mi się zebrał w pępku...i tak to dziwnie wygląda taki brązowy pępek...jakby był brudny!!!
Hahaha mam to samo! Linia tylko od pepka w dol taka ze z lupa jej szukac, za to pepek w kolorze gorzkiej czekolady
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 17:59   #472
Rosalie01
Raczkowanie

Futbolowa szkoda slow na Twoja tesciowa

Anuszka ja narazie zamowilam jeden nieusztywniany, zobacze co i jak i pozniej domowie, nawet nie wiedzialam, jaki rozmiar mam wziac
Rosalie01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 18:03   #473
magdula87
Rozeznanie

Witam się ze śląska już tu zostaję do porodu.
Jednak prowadzenie auta, było już mega męczące niby tylko 120 km, ale brzuch przygnieciony od siedzenia i nawet przerwę na zmianę spodni zrobiłam. Ciążowe jeansy mnie tak gniotły, że musiałam przebrać na dresowe. Już nigdzie się stąd nie ruszam

Aleaa dziewczyny mają rację, z dnia na dzień będzie coraz lepiej. Ciesz się Wojtusiem
II kreseczki: 06.03.2014
mama: 27.10.2014
magdula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 18:12   #474
fiorella22
Zadomowienie

Magdula, to Tobie juz przyszlo tyyyylko czekac!!!!

You are not alone
I am here with you...
MJ
Stary 2014-10-12, 18:16   #475
magdula87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
Magdula, to Tobie juz przyszlo tyyyylko czekac!!!!
Tak ja już tylko czekam 14 dni i do szpitala. Już zaczynam łapać stresa.
II kreseczki: 06.03.2014
mama: 27.10.2014
magdula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 18:42   #476
fiorella22
Zadomowienie

Mój mały dopiero się porządnie rozruszal. Zjadlam jogurt- chyba po nim

You are not alone
I am here with you...
MJ
Stary 2014-10-12, 18:47   #477
anuszka21
Zakorzenienie

Ile macie saszetek tantum rosa?
Stary 2014-10-12, 18:50   #478
GoniaaaS
Rozeznanie

Indra Czekoladko powodzenia jutro na wizycie mnie tez to czeka
Futbolowa rozumiem Twoja sytuacje doskonale u nas tez awantura z teściowa dzis bo jutro moj ma jechac jej pozalatwiac cos w Wawie. Wyjazd mial byc z rana aby na wizyte zdazyl szczególnie ze zdejma mi pessar po założeniu tydzien krwawilam mam taka wrazliwa szyjke i podejrzewam ze będzie bolec bo ja go caly czas czuje jak sie wzyna i uciska, wiec jego pomoc będzie konieczna. A ta teraz ze po 12 cos tam gotowe bedzie a sorry w 5h to on nie zrobi 350 km z wizyta w girmie i godzinami szczytu... to ta ze powinnam autobusem jechac bo przed porodem trzeba się ruszac.... pomijam fakt ze podroz bym miala 3 autobusami bo inne miasto i dojazd tam jeszcze

Traktuje go jak niewolnik a i nigdy nie podziekuje tylko wiecznie ma jakies waty i nie wiem teraz co jutro bedzie moze wujek albo ciocia mnie zawioza

Edytowane przez GoniaaaS
Czas edycji: 2014-10-12 o 18:51
GoniaaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 18:54   #479
Monian
Zakorzenienie

Gonia Twój Tż powinien się w takim razie moim zdaniem jej postawić. Niestety czasem tak z rodzicami/teściami bywa ale jak się nie postawi twardych granic to nic na lepsze się nie zmieni.
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 19:00   #480
LolaMontez
Wtajemniczenie

Ostatnio któraś z dziewczyn narzekała na wandali, którzy auta niszczą pod blokiem, moj maz właśnie chciał jechac na mecz a tu opona przebita i ewidentne widac ślad po nożu jakis kutas musiał przebić, co za ludzie... Dobrze ze to służbowe auto i mamy drugie, co jakbym zaczęła rodzic? Wtedy tylko taksówka

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości