|
|
#1651 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LIV
A ja przypominam Stazji, że dziś środa więc jest zobowiązana przetestować porównawczo hide a pore
![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Grzyb mi wyrósł na balkonie |
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1653 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kumpeli wyrosły grzyby w donicy z domowym kwiatkiem ![]() snad wciąż kiepskich, acz lepszych niż ostatnie dzięki za kciuki
|
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Aha, no to jeżeli są na necie to bier, tylko nie wiem czy on w próbkach występuje. Ja bym się podzieliła chętnie, skoro i tak chcesz zamawiać przez net, ale jest jedno ale, on zaschnie odlany do pojemniczka
Nie mam pomysłu na ulokowanie go ![]() Masz pomysł? To jest korektor, którego z pompki wychodzi za dużo, więc trzeba manewrować, ale dla mnie to nie jest jakiś problem. Chodzi o to, że jego wystarcza jedna fefnasta kropli, pytanie co z resztą, żeby nie wyschła? Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-22 o 16:27 |
|
|
|
|
#1656 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1657 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wiem chyba złoto ![]() fięc? Cytat:
Cytat:
chociaż od jakiegoś czasu przypuszczam dywersję ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja też chyba znów mnie kuszą azjatyckie bb chociaż jak pamiętam próbkę honeycośtam to nie zachwyciła a na próbkowanie wszystkich nie mam niążków ![]() Cytat:
manhattan bell nr 1 lirene nr 1 eveline mineralny max factor nr 1 lirene 2 verona delia bell nr 2 max factor nr 2 pudrów prasowanych już nie wklejam same płynne. wyłuskałam z kwc i prasowańce, te tanie oczywiście, mam w torebce wizażowej wrzucone w ogólną przegródkę. mam i testuję bell nr 1 , veronę, lirene nr 2. znad deszczu i ciemności.
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1659 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja nadal w czarnej eeeee.... ![]() Cytat:
|
|
#1660 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
no wiem, że nie ma
Cytat:
czym suplementować masz? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dawno nie jadłam...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś na P? Z Pleistocenem mi się kojarzylo To miało być tak profilaktycznie, na ogólną kondycję stawów, a mnie nie było stać na tak drogi suplement, a i tak nie miał on nijak wpłynąć na moje chrupanie, które w sumie niewiadomo oczywiście czym jest spowodowane, zwłaszcza, że chrupię od dziecka ![]() Olejów przyjmuję niemało - wiesiołek, lniany, pest winogron, czasem inne, także uznałam, że się dobrze olejuję
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-22 o 17:03 |
|
|
|
|
#1662 |
|
Wtajemniczenie
|
o to już nie wiem co dla Polly będzie
chyba że pytasz o moje, nie zrozumiałam na początku a teraz przeczytałam jeszcze raz i załapałam ![]() ja mam tak: bell illumi - 01 light beige lirene city matt - 203 jasny korektor w pędzelku essence stay natural - 03 soft nude verona silk & lift - 32 piaskowy - nietrafiony kolor, za ciemny ------ ach i z mineralnych mam annabelle - kryjący light beige - oraz matujący beige light i natural light próbki ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- ja też, chyba namówię mamę żeby popełniła takowe jak przyjadę w końcu w odwiedziny do niej
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-10-22 o 17:07 |
|
|
|
#1663 |
|
Mother of Cats
|
Potwierdzam - też miałam i mi dobrze robił na wygląd
Polly, jeśli to by miało Ci pomóc, to miałam odcień 103. Ale za licho nie powiem, czy mam skórę jasniejszą niż Twoja, ciemniejszą czy taką samą
|
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
To tera ja mam pytanie o malowanie - ale ścian
![]() Chodzi o to, że kompletnie sie nie znamy, i pewnie zdamy się na pana z hipermarketu. Przedpokój, będzie przekuwanie drzwi ble ble ble łomot gruz itp. Ale nie o tym. Ściany są gipsowane i jak były malowane farbą to popękany tynk a na nim popękany gips był widoczny. Tzn popękał of kors po malowaniu, lata temu jak chuopin se sam urządzał. Jak się wprowadziłam walneliśmy na to tapetę - i jestem zadowolona, popękana struktura ścian zakryta i w sumie moglibyśmy po tym gruzowaniu zrobić tak samo i nie byłoby problema. Jest spoko. ALE. to jes wąski przedpokój z drzwiami wpuszczonymi do pomieszczeń więc ma hmmmm no takie grube wnęki na te drzwi, czyli milion kątów prostych czyli tapeta jest docinana, klejona do kątów i z biegiem czasu po prostu się odkleja, odłazi od tych nazwijmy to futryn. I będzie to samo. Podklejanie nie pomaga. Pytanie brzmi, czy jest jakiś specyfik wykończeniowy (ala farba, ale łotewa niech się zwie jak chce) który położony na popękane gipsowe ściany "zaklei" to wszystko i tę pęknięcia spod neigo nie wyjdą?????? Ja wiem, że to nie jest forum budowlane, ale spędziliśmy już na YT milion h, i wszędzie tylko farby strukturalne, a my nie chcemy strukury, maziaji, itp. Chcemy gładko. I jasno. Może ktoś robił coś takiego przy remontach? Chuopin zagaił o żywiczne marmulity itp wykończenia, ale to jest ohyyyyydne i nie wyobrażam sobie tego w domu. Ale może istnieją jakieś żywiczne formuły, inne niż ten neiszczęsny marmulit, które skutecznie zakleją na gładko sciany? Nie mamy ani kasy ani miejsca na cegiełki, kafelki, kamienie ścienne. Zwęzi to przedpokój i jest jednak "zimne" dosyć. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-22 o 17:50 |
|
|
|
#1665 | ||||
|
BAN stały
|
Znad ogórkowej
Co za pogoda koszmarna... czuję się jak z grobu wyjęty ![]() Cytat:
Cytat:
Prażuchy powiadasz? Wg tego przepisu? ![]() Przypomniało mi się jeszcze znane tu i ówdzie (Ves chyba też robi) danie pt. dukane, okraszone ziemniaki wymieszane z gotowanym kapkiszem U nas się tak jada (ale osobno) ziemniaki z bigosem Cytat:
Cytat:
Z doustnych Parabel coś kiedyś polecała, Forflex jakiś? Forte? ![]() A na pęknięcia ścian jest chyba taka specjalna siatka, którą się później gładzią traktuje |
||||
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie będziemy robić gładzi ponownie - chyba ze po moim trupie. To wtedy prosz bardzo. Siatki mają moi znajomi i niczego nie gwarantuje. Ech. Pali mi się, muszę to znaleźć bo chcę mieć jaknajszybciej syf z głowy. I pełne drzwi, a nie ma drzwi bez przeróbki przedpokoju. Jak się tym nie zajmę to chuopu zejdzie kolejne 100 lat, a ja nie lubię czekać. Zatem im szybciej znajdę rozwiązanie tym lepiej dla mnie. Jessssu ja już chcę do swojego pokoiku
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-22 o 19:36 |
|
|
|
|
#1667 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no może nie tak źle, bo jednak się maluję, a Ty chyba nie ![]() ale mam jakieś tam kosmetyki sprawdzone (niektóre mi co jakiś czas wycofują ofc i wtedy muszę szukać nowych na ich miejsce) no i nie kombinuje i nie szukam i nie testuję nowości bo mnie to stresuje przyzwyczajam sie do rzeczy Cytat:
Cytat:
na pewno warto wybrać się do lekarza, no ale na takie chrupanie to nie za wiele pomaga ![]() Cytat:
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2014-10-22 o 19:47 |
||||
|
|
|
#1668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyną zmianą, jakiej mi sie zachciało, to naumieć się kresek, i umówiłam się z makijażystką na to. Niestety potwierdziło się co podejrzewałam, że mimo wielu technik, przy mojej budowie oka nigdy nie będzie to dobry wybór, korzystny look. |
|
|
|
|
#1669 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Co do siatki - u mnie na suficie też się nie sprawdziła, tj. przez chwilę było ok, ale później pęknięcie i tak zaczęło się odznaczać w jakiś magiczny sposób Tak se strzelałem tylko, nie znam się Teraz mam na suficie płyty k-g i jest przyzwoicie ![]() Ja tylko na święta i imprezy typu imieniny, ale delikatnie tak, preferuję natural look
|
|
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze jest to, że ja mam gdzieś te pęknięcia. rybcia mnie to, są to są, trudno, ale chuopin się uparł. To nic, że masa rzeczy jest w tym domu byle jakich, z innej parafii, tanim kosztem etc, tego nie widzi, pękniecie - to jest problem.
I w sumie przez te jego pęknięcia blokuje czasowo postęp No nic. Chyba w piątek kopsnę się na rozmowę z panem z Castoramy. Tak będzie najszybciej. Wziąć sprawy w swoje ręce. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-22 o 19:57 |
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1672 | |
|
Panaroja
|
machneu szypciorkiem
![]() aaaa , nie oglondam ![]() Cytat:
![]() a serio - może za dużą dawkę tego eutyroxu dostałaś ? więcej nie pszelece , nie dam rady
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1673 | |
|
Nindżopesz
|
Niestety did go wyrwał
![]() Cytat:
![]() A dostałam mało więc faktycznie nieprawdopodobne: 37,5 na dzień. |
|
|
|
|
#1674 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a ziemniaki są jeszcze dobre wymieszane z ugotowaną i posiekaną kapustą włoską Cytat:
może więc nie okuleję na ament, już prędzej nerwy mi siądą od tego "chrup!" przy prostowaniu kolanka bo ja nie od dziecka a ostatnio, nie zdążyłam przywyknąć ![]() Cytat:
w sumie od lekarza tylko chciałabym wiedzieć co to jest choćby po to, żeby wiedzieć czy mam np. to rozgrzewać czy wręcz przeciwnie, itp. żeby nie zaszkodzić.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#1675 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja tez nie wiem :/ Cytat:
płyta gk ![]() tynki mozaikowe o ktorych mowisz są jakie są..jest ich w pi..u moze ktorys wam sie zsapodoba (choc wątpie) ale tr=eraz sa we wszystkich kolorach teczy i fogle. mozna tez we wnetrzu zrobic porzadny tynk zewnętrzny, ale to nie jest łatwe ani szybkie dodam tylko ze ja we wzystkich pokojach mam pekniecia na ktore nic nie pomogło od lat,ale to są pekniecia na łaczeniu płyt w budownictwie wielkopłytowym, a to wasze pekniecie to z jakiekj przyczyny? mozecie tez zatapetowac tapetą do malowania oi pomalowac , tylko nie wiem czy produkuja całkowicie gładnie
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-10-22 o 21:37 |
||
|
|
|
#1676 |
|
Piers do przodu
|
|
#1677 | ||
|
Panaroja
|
![]() no jak nie wiesz , toż to widać , że zombiak ![]() ![]() to ja może napisze jak Redzia wygląda naprawdę : śliczna , o porcelanowej cerze , i wielkich szarozielonkawych oczach Cytat:
a polecała , ale że ma sklerozę ,to pamięta tylko że było w proszku , że ze sklepu dla sportowców i że Murszaf to tesz jadła i sobie chwaliła Cytat:
![]() na tematy makijażowe sięnie wypowiem , bo kupuję taki podkład , jaki ma najjaśniejszy odcień znaczy od dość dawna maybelline ale nie pamiętam który po poznaję po opakowaniu a kolorówka to jak mi się kolor spodoba a że i tak mi nic nie pomoże żeby urodniejsza być , to filozoficznie uważam że nie ma się co przejmować bo i tak lepiej nie bendzie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1678 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() nich mi ktos powie czy ten bell ilumi jest w rosmanie?? i jesczze sie poskarze ze mi sie mus dyniowy dla dida w słoikach z☠☠☠..ł
|
|
|
#1679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spodziewają się 100letniej staruszki. Eeccch marność, że zacytuję Red. Cytat:
no obczaję te tynki - w grę wchodzi jeden kolor - biały, więc zakładam będzie cięzko Przyczyna - najprawdopodobniej zamozwaniec tynkarz po wódce, ileś tam lat temu. Nie było stać na tynki maszynowe jakie się teraz w domach robi. Tapeta nie wchodzi w grę - gdyż jest tapeta i działa świetnie na pęknięcia ale że jest wciul kątów prostych to na zgięciach odłazi. Szczerze mówiąc to ja bym to olała i zostawiła tapetę, tzn ponowiła myk tapetowy. Ale jak mówię Teżyk się rzuca fest. Niby powinnam powiedzieć - się rzuca niech sam szuka i robi, w sumie też szuka i de fecto zrobi, ale to mi zależy bardziej na czasie. Nie lubie 2 miechy szukać kolejne 8 się zastanawiać, a kolejne 4 wykonywać. Dzięks za zainteresowanko. |
||
|
|
|
#1680 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. o! A na poważnie to zapewne niewyspanie + zmęczenie + sezonowy wypad włosów + po farbowaniu + uczulenie na Inglot + katar + Bromberg. Łojezu, siedem plag egipskich. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

I to na nos bez podkładu, do tego rano, żeby efekt ocenić wieczorem 

Nie mam pomysłu na ulokowanie go 

dawno nie jadłam...

Spodziewają się 100letniej staruszki. Eeccch marność, że zacytuję Red.