![]() |
#1711 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Hej
![]() Little - bardzo fajny strój na Wigilię. Ja dla Młodej już też mam, nawet dwa, tylko nie wiem, co zrobić, żeby akurat tego dnia zechciała to włożyć. Ostatnio sama wybiera ciuchy i sama próbuje się ubierać. Nie wiem, czy moje propozycje wigilijne zaszczyci zainteresowaniem ![]() Debrah - super wiadomość z tym reportażem ![]() Nancy - podziwiam, że Kuba tyle zjada Sylwietta - nam się szykuje podobny Sylwester co Wam ![]() Mika, Szaja - co do tablic z biedry, to na "naszej" Biedronce było napisane, że przyjmują zwroty z uwagi na wadliwy materiał. My swoją oddaliśmy, już mam dla Mychy nową. Lenova - co do studiów - miałam Ci napisać, żebyś zrobiła jak czujesz (czyli rzuciła), ale doczytałam, że to już 4. rok. Osobiście spróbowałabym dokończyć, bo mało zostało. Wiem, że łatwo pisać, bo nie jestem w Twojej sytuacji. Sama zresztą rzuciłam doktorat, tyle że na samym początku, po 1. roku. Zrobiłam tak z dwóch powodów - pracowałam już i najzwyczajniej w świecie wybrałam całkiem fajną kasę, a poza tym na tyle odnalazłam się w pracy, że wiedziałam już, że na pewno nie chcę zostać na uczelni. Studia doktoranckie tylko mi przeszkadzały w spełnieniu się zawodowym (i finansowym, nie ma co kryć), tryb stacjonarny kolidował z robotą i w ogóle jakoś czułam, że się nie rozwijam tam. Mimo tego miałam w głowie, że ktoś powie, że "nie dałam rady" albo że "nie byłam wystarczająco dobra, by zrobić doktorat". Szczęśliwie olałam takie teksty, a gdyby nie tamta praca, nie robiłabym tego, co robię dziś zawodowo. Nigdy nie żałowałam decyzji, ale wewnątrz wiedziałam, że robię dobrze. Mocno trzymam za Ciebie kciuki, by było Ci lepiej, niezależnie od tego, jaką decyzję podejmiesz. Ania - hej ![]() ![]() W ogóle to ja się dziś już lepiej czuję, dziękuję za życzenia zdrówka ![]() ![]() Miłego ![]() Edytowane przez Ultra81 Czas edycji: 2014-12-19 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
Aga a gyros na słodko z ananasem? (kurczak w gyrosie, ryż i ananas z puszki do tego rodzynki i majonez)
Lenowa kurczę sama nie wiem co doradzić, mój tż do dzisiaj żałuje,że rzucił studia techniczne i zaczął ekonomiczne. Ale z drugiej strony, skoro się męczysz... Może dałoby radę jakiś dłuższy urlop? |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49410098]O rany boskie!
Miałam pisać wczoraj i zapomniałam ![]() Leoś, wszystkiego, co najwspanialsze w te Twoje 2 urodziny! buziaki od zapominalskiej ciotki ![]() I My się do życzeń dołączymy bo wczoraj mi posta zjadło Leosiu STO LAT samych miłych chwil w życiu
#1714 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za rady
![]() ![]() Prześpię się z tym i jutro którąś wybiorę ![]() ![]() Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2014-12-19 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nieśmiało zapytam - ja też mogę? ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że zdrówko lepiej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |
Zadomowienie
|
Na te dwie puszki tuńczyka to ja gotuję tak ok. 7 jajek, ser daje taki już z torebki starty, powiedzmy jest go tam ze 3-4 garści? Cebulka jedna srednia, tylko musi być drobno posiekana
---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() Znaczy o filmiki? Jasne tylko poproś Szaje niech ci prześlę moją wiad, bo mi się w wysłanych nie zapisało, a komp mi się strasznie tnie dziś, żę kopiowałam te linki chyba z 10 min. I nie wiem czy zdążę Ci po kopiować bo Pietrek coś strasznie się wierci i wybudza jak mnie niema obok:rolleyes więc może zaraz muszę spadać. A Szaja zrobi tylko kopiuj-wklej mojej wiad.
![]() |
#1717 |
Konto usunięte
|
Insolito, odpowiedziałam PW
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
dziekuje wszystkim w imieniu Leosia za pamiec i piekne zyczenia.Wlasnie godz temu poszli goscie bo dzis robilismy imprezke.Splakalam sie bo to moje dziecko tak swiadomie przezywalo uroczystosc az piszczal na widok sztucznych ogni na torcie a swieczki dmuchal kilka razy.Postaram sie jutro wkleic zdjecia bo dzis padam na pyszczek.Zarwalismy wczoraj nocke z tz bo mielismy firmowa wigilie w takiej exclusive restauracji ze szok kazdy mialswojego kelnera nigdy nie bylam w takim miwjscu i myslalam ze bede sie zle czuc ale czasem fajnie poczuc sie jak vip hihi Marinka byla z nami bo nie chcialam podawac jej pokarmu przez butelke ale przespala caly wieczor.
debrah powodzenia za reportaz mam nadzieje ze juz podjelas decyzja evel na pewmo jakaja ma policystyczne jajniki kilka moich kolezanek tez ma a czemu pytasz Pstruku Lady prowadzi jakas grupe i pewnie za to ma $$ ale jak cos to pewnie mnie popraei Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- insolito ufff spokojniejsza?? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Zakorzenienie
|
Witam sie po drzemce
![]() Lenova, nie rezygnuj ![]() Juz tak daleko zaszlas, bedziesz za jakis czas zalowac... Debrah, pewnie, ze sie zgadaj!! nancy ![]() ![]() U nas tez w tym temacie o wieeele lepiej. Kuba zjada dwudaniowy obiad w zlobku, a w domu jeszcze jeden ze mna ![]() hope, dawaj foty!! ![]() To co, weekend ![]() ![]() Dojrzalam, zeby pojsc do fryzjera, jutro ide ciachnac co nieco i juz dygaaam, chyba bardziej niz przed dentysta... Malo kiedy wychodze zadowolona z ciecia. We wtorek zamowilam choinke, dostalam nr przewozowy , ale do dzis nie dojechala. Chyba zapomnieli o mnie ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-12-19 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | |||||||
Zakorzenienie
|
Jestem do tyłu z postami bardzo, to co mam zaznaczone
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Śliczności! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#1721 |
Konto usunięte
|
Nawijko, ja dzisiaj kobietę od łóżka zrypałam. Ja rozumiem, że jest okres przedświąteczny, ALE gdzie poszanowanie klienta? Mam wrażenie, że polscy przedsiębiorcy w du-pie to mają. Łóżko zamówione i opłacone 4 grudnia, dopiero 8 wyslali maila, że przyjmują do realizacji! Na to 6 dni roboczych mają - ale 6 dzień roboczy to był... 15 grudnia, dzisiaj dzięki Bogu 19 jest, a zero info. Zadzwoniłam, a kobieta na luzie: bo wie pani, bo teraz się odgrzebaliśmy, bo gorący okres... Zagotowało się we mnie, zjechałam, że rozumiem, ale psim obowiązkiem jest w takiej sytuacji wys,łać wiadomość mailową, a nie udawać, że sprawy nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie jestem tym etapem zmęczona już, nie jestem zadowolona z siebie i chyba bym bardziej pomyślała nad koncepcją teraz, bo nie wiem czy mi za ciemno nie wyjdzie. No nie mam tego zmysłu, żeby ocenić czy ok będzie jak jeszcze nie widzę efektu. Dopiero PO a wtedy to już trochę późno jest na zmianę. Jak będę dokupywać stół to myślę albo nad całym białym albo łączonym z drewnem. Bo biały mi się taki bezpieczny i ożywający pomieszczenie wydaje. No ale zrobiłam sobie ten fiolet w aneksie i kamień szary między szafkami (które będą białe) to będę musiała jakoś to teraz zgrać i żyć z tym, chociaż paruje mi już głowa ![]() Za ciężkie to dla mnie, ja bym zleciła komuś kto by mi rozrysował w programie graficznym, jak widzę efekt to mogę sobie zmieniać, a tak na sucho to ![]() Automatycznie współczuję tego Silver, bo ona ma więcej metrów do urządzenia ![]() No schrzanię pewnie i mi wyjdzie wiocha i za ciemno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1724 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49411558]Zagotowało się we mnie, zjechałam, że rozumiem, ale psim obowiązkiem jest w takiej sytuacji wys,łać wiadomość mailową, a nie udawać, że sprawy nie ma.[/QUOTE]
O, a Aros taki kulturalny i zaraz mejle pisał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49410014]Aga, to popatrz na tę - robiłam kiedyś, smaczna, też delikatna
![]() ![]() http://zmiloscidogotowania.blog.pl/2...i-pieczarkami/ poka! ja do ślubu rudas byłam ![]() Meneq, zgadzam się, tyle, że... tu studia prawie na finiszu. I jak napisałam - skończyć i nie musi być psychologiem, może się dokształcić i iść w kierunku HR, pedagogiki czy jakimkolwiek innym - Lenova spójrz, koleżanka akurat tu pracuje: http://www.swps.pl/katowice/oferta-edukacyjna stąd kojarzę, że ogrom mają studiów, uczelnie są w Wawie, Sopocie, Wrocławiu, Katowicach, Poznaniu. Kończysz tę psychologię nieszczęsną, ale to takie studia - baza, Debrah pewnie potwierdzi - sama psychologia nie daje nic, ale jest punktem wyjściowym do róznych fajnych zawodów. Jeśli ty się dobrze z dziećmi czujesz - to po tym możesz niemal każdy kierunek pegagogiczny podyplomowo robić, wiesz?[/QUOTE] Tak, wiem, ze na finiszu. Jednak ja lenove rozumiem, bo jeszcze bardziej na finiszu rzucilam wszystko a zdrowiem przyplacilam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
Konto usunięte
|
Hje, i widzisz - przynajmniej wiesz, na czym stoisz, prawda? Ot, kultura - jest opóźnienie, to należy powiadomić nabywcę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49411558]Nawijko, ja dzisiaj kobietę od łóżka zrypałam. Ja rozumiem, że jest okres przedświąteczny, ALE gdzie poszanowanie klienta? Mam wrażenie, że polscy przedsiębiorcy w du-pie to mają. Łóżko zamówione i opłacone 4 grudnia, dopiero 8 wyslali maila, że przyjmują do realizacji! Na to 6 dni roboczych mają - ale 6 dzień roboczy to był... 15 grudnia, dzisiaj dzięki Bogu 19 jest, a zero info. Zadzwoniłam, a kobieta na luzie: bo wie pani, bo teraz się odgrzebaliśmy, bo gorący okres... Zagotowało się we mnie, zjechałam, że rozumiem, ale psim obowiązkiem jest w takiej sytuacji wys,łać wiadomość mailową, a nie udawać, że sprawy nie ma.[/QUOTE]
To tez pieknie w gumki leca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | |||||
Wtajemniczenie
|
wysprzątałam z Hanną całą kuchnię
![]() ![]() ![]() ![]() pokaaaa! też chciałabym byc ruda ![]() ![]() Cytat:
mój też zaczął liczyć, jak nigdy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
Bokeh : na razie nidyrydy za duży tam jest burdel.
Może jak poskręcane będą szafki i przyjedzie blat + płyta ( w poniedziałek/wtorek) Zaczynam żałować tego fioletu bo się muszę teraz pod to za bardzo układać, ale jakoś muszę teraz ogarnąć. Salonów tam nie będzie bo mieszkanko malutkie i budżet skromny, ale jednak jak ktoś ma " to wyczucie" to ze wszystkiego zrobi " to coś". Mi tego trochę brak. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
O, wlasnie mi zaczal nr przewozowy dzialac :/
ehhh czyli dopiero w poniedzialek bedzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49412017]Hje, i widzisz - przynajmniej wiesz, na czym stoisz, prawda? Ot, kultura - jest opóźnienie, to należy powiadomić nabywcę.[/QUOTE]
Dokładnie ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze, ale to az dziwne, w jedna strone ok , w druga masakra. z tz (niby ![]() ooooooooooo! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do lekarza,napisałam wyżej. A płytki wybrane ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Nie mogę się od weekendu do Was wbić mimo że podczytuje. Ale zaczynam nadrabiać od wczoraj i nie mogę dłużej póki na to nie odpisze. ...
Mój przeklina dzień w którym kliknęłam pierwszy raz "licytuj" ![]() Rozwalilas system Pstryku. Padłam pod łóżko ![]() ![]() Nadrabiam dalej. PS. W poniedziałek miałam miła niespodziankę-dostałam zwrot za "grusze" ponad tysiąc złotych-to jak wygrana. Nie spodziewałam się . Pozatymze to ciężki okres u nas więc szał był jak zobaczyłam przelewprzelew ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Na allegro of cors ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyjde zaraz z siebie. Dziecko nie dosc ze nie chce zasnac, to wylalo cala butelke 0.5l picia na lozko. Wyrzucila zawartosc 3 szuflad z nasza bielizna i ogolnie robi wszystko by mnie z rownowagi wyprowdzic..
![]() |
#1736 |
Zakorzenienie
|
Brawo!!!!
#1737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie panele i płytki? ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
Evel ja mam policystyczne jajniki. Ciagle zapominam..
#1739 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam szybko
![]() SILVER, tak B. mówi CO CHCE zjesc ![]() ![]() ![]() Tyle dobrego,.ze na obiad je co mu dam- bez pytania ![]() ide w kimono ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Wtajemniczenie
|
A wiecie jak trudno żyć z tym że przed każdym weekendem ma się za przeproszeniem sraczke ze stresu,że nie śpi się choć powinno,że przed każdym zjazdem mam ochotę się zrzygać ze stresu,że muszę brać dwie magiczne tabletki by móc drżącym głosem ledwo wykrztusić z siebie prezentację. Jest mi z tym ciężko i dlatego właśnie nie obchodzą mnie te lata które straciłam i pieniądze. Tak szłam na pierwszy rok z założeniem że chce,czemu? Bo myślałam że pomogę sobie i ojcu . Głupie założenie i to moja zguba.
Kierunek jednak ciekawy owszem. Ale czuje się tam jak tępak że choćbym siedziała nad książką rok to i tak dostanę 3,5 bo pamięć jak u 80tki. Czuje się jak głupek bo jak jest jakieś zadanie badawcze czy coś do napisania to wypytuje wszystkie koleżanki żeby mnie poinstruowały. To mnie najbardziej zniechęca,że nie mam z tego ŻADNeJ radości. Tak Debrah masz rację zawsze wycofuje się z trudnych sytuacji... Ale idę jutro do szkoły ,nie rezygnuje bo MąŻ mi KAŻE studiować ,także idę na skazanie bo pan i władca rozkazuje. Swoją drogą zablokował mi wizaż na kompie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.