|
|
#2611 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja juz mam niektore wyniki i wszystko na razie ok, tylko hemoglobina 11,6 tylko :/ |
||||
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście.. hahaha cała prawda
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
u nas się nie sprawdza
![]() mój mąż od zawsze je za 3, a chudy jak patyk
|
|
|
|
#2614 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie dostanę ani grosza z uczelni No ale mówi się trudno, było wcześniej myśleć i kupić gdzieś dodatkowe ubezpieczenie ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
![]() też kupowałam na wyprzedaży po 15zł w sierpniu chyba, sukienki potem leżały i leżały ale jakoś mnie nie kusiły na zimę ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
![]() Ja tam uważam, że przynajmniej dla studentek w ciąży powinny być znormalizowane przepisy odnośnie stypendiów, bo np. na mojej uczelni nie ma w ogóle, a z tego co wiem na wielu są i to comiesięczne i na wysoką kwotę. No ale my podejmując decyzję o dziecku nie liczyliśmy na żadną dodatkową kasę, nawet o tym ubezpieczeniu TŻ-ta zapomnieliśmy, ostatnio mi się przypomniało
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Niezawsze ja mialam ciut nizsza i moj gin twierdzi, ze wystarczy lepiej jesc i brac witanimy dla kobiet w ciazy i bedzie ok, bo normy dla ciezarnych sa inne. Wezme body z pania w komplecie :p ale te chipsy niedobre byly bleee i zjadlam serek i banana i dalej jestm glodna...
|
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
A my nic nie dostaniemy oprócz becikowego :-(
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Wcinam słoiczek bobovita
risotto z indykiem ![]() a na gazie zupka ryżowa na jutro ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Dlatego ja jestem za wprowadzeniem tego macierzyńskiego... tak to kobiety kombinują aby mieć macierzyński i w ogóle, a jak się nie uda to zostają bez ;/ Wiadomo, że zawsze znajda się tacy, którzy specjalnie nie pracują i licza na rząd, ale tez jest wielu takich własnie w sytuacji gdzie mąż pracuje a żona nie może znaleźć pracy pomimo studiów i |
|
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Black - my się nawet na becikowe nie łapiemy ![]() RosarioV - i jak, smakuje? ![]() Ja też już czekam na kupony z Allegro, chcę zamówić szablon na ścianę do pokoju Szymka i może coś jeszcze, bo dwa konta = dwa kupony ![]() A resztę dopiero w lutym, bo pójdziemy z torbami... ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
Ale ja uważam, że to nie przejdzie i tak i to takie czcze gadanie rządu póki co
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
jest i wyplata i nagorda tz. jeeedziem z koksem
![]() dopieor do lapka usiadlam, nadorbie was, porobie oplaty ii to co tygryski luubia najbardziej! ( w ogole to wcinam lody- w koncu!) bylam ja w Pepco, kupilam dwa bodziaki, ciapaty do szpitaka, biusztonosz, koszyczki i swieczniki do malego do pokoiku i torbe do szpitala za cale 19,90, wiec juz w lidlu nie bylam. o taka:
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pracuje takze dochód mam ale znam parę dziewczyn które były w trudnej sytuacji i mysle ze taka kasa by im dużo pomogła przez rok. Jutro około 10 ma przyjechać ta babka od fotelika maxi cosi za 40zl i jeszcze ciuszki ma jakieś przywieźć moze cos wybiorę Proszę o kciuki aby fotelik był w dobrym stanie to bym byla mega szczęśliwa ![]() Po tej glukozie strasznie senna jestem cały dzien.
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Przepyszne
Cytat:
|
|
|
|
|
#2622 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobrze, że już się lepiej czujesz Cytat:
![]() Cytat:
ja jutro przejadę się do pepco jeszcze raz bo muszę ramki kupić i spodnie dla małej takie grubsze na wyjście ze szpitala i bluzę cieplutką bo ta z lidla którą kiedyś kupiłam wielka się wydaje
|
||
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- a ja kupilam dady i bede uzywala
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez jutro do Pepco skocze moze szlafrok promocyjny bedzie jeszcze
|
|
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
pamietaj, ze to twoja decyzja, dopieor jak je wyprobujesz bedziesz wiedziala czy ci odpowiadaja
ja zamierzam.skladu nie czytam. sa dla dzieci, wiec krzywdy im nie zrobia. a jak nie podpasuja to wyprobuje inne a ten 4pack mam.---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
NIEZAWSZE dobrze jest. Ja mialam miesiac temu 11.3 ciekawe ile teraz mam, dowiem sie w poniedzialek.
|
#2627 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że już trochę lepiej się czujesz i wreszcie sami oj będzie się działo ![]() Cytat:
No mój też sporo je i chudy. Tzn on ma taką dziwna sylwetkę nogi chude jak patyki a góra umiesniona. Cytat:
No właśnie też mam ten problem często ze mam na coś ochotę i nie wiem sama na co. ![]() Cytat:
|
|
#2628 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
grazie chętnie![]() Cytat:
jest go trochę za dużo i podjął noworoczne postanowienia, idzie 23 stycznia. Normalnie jestem dumna ![]() ale jak się wczoraj zastanawiał, co on je, że tak przybrał, to twierdził, że w sumie to on nie wie od czego. A ja się już nie odzywałam,bo i tak by stwierdził, że to co mówię to nie prawda ![]() Cytat:
ehh ja już nie pamiętam jak to jest ![]() My nie liczyliśmy na żadną pomoc, o czymś od państwa nawet nie myśleliśmy. To nasze dziecko i my mamy je utrzymać ![]() Np.to że rodzice pomogli z wózkiem to było fantastyczne, ale była to dla nas niespodzianka. Cytat:
chwal się po zakupach ![]() na razie to wydałam nadprogramowo kasę w aptece-niestety musiałam zaopatrzyć się w nospę fortę i magnez ![]() po wizycie tym razem średnio- Młody super- ale ja od rana czułam brzuch i od czasu do czasu twardniał, bez przyczyny, to dostałam ww leki i nakaz leżenia przez najbliższe kilka dni, a potem mogę delikatnie się ruszać nospa i magnez już będzie szła do 37 tyg. Więc leżymy
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|||||
|
|
|
#2629 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to taki mały zabytkowy, juz nie uzywany tylko 1 listopada sie tam troche ludzi kręciCytat:
i że chodziła w podkładzie jak kaczka ![]() Byłam w biedronce, nie ma chusteczek z pudełeczkiem
|
||
|
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak na poważnie nie martw się wiele z nas tak ma z tym twardnieniem brzuszka. A wystawił Ci leżące l4? Co do magnezu dziewczyny które kupujecie, polecam magnefar bardzo korzystnie wychodzi cenowo, wczoraj zakupiłam opak. 100 tabl. Za 10zł z groszami.
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;49664106]tan sami nieżywi
to taki mały zabytkowy, juz nie uzywany tylko 1 listopada sie tam troche ludzi kręcipogląd ten jest z listopada 2014r. od kuzynki, ktora wlasnie rodziła i tak twierdzi,że i jej i jej koleżance z pokoju noszenie majtek (siateczkowe miała) tak jednak szkodziło. Chociaż zdaje sobie sprawę,zę gojenie się ran to indywidualna sprawa no i zalezy od róznych warunków. i jeszcze mi powiedziała,ze raz dostała opieprz,ze majtki ma zalozone. i że chodziła w podkładzie jak kaczka ![]() Byłam w biedronce, nie ma chusteczek z pudełeczkiem [/QUOTE]Aa to umarli będą mieli widoki :-P choc w kwietniu to chyba sie nie poopalasz ;-)
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
jest spora. 50 zm
a ja nie zamierzam zabierac bagazu tz bedzie dowozil jak cos ew druga dzidziowa bedzie a aucie spakowana
|
#2633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki Hania za przyjęcie na FB ![]() Zjadłam kanapki z jajkiem i ogórkiem kiszonym i humor mi sie poprawił. |
|
|
|
|
#2634 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2635 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja na razie mam magne b6, ale potem też magnefar. Brałam kiedyś przy tabletkach anty i cenowo i jakościowo wychodził super
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
zamowilismy dzis tak w ogole lozeczko z klupsia, tzn zalezy jak dlugo bedzie temrin jego dostawy, ale chyba tak zdecydowalismy. w sklepie stacjonarnym niedaleko nas. jednak nie to co pokazywalam. troche szkoda- no ale tansze jest.
a teraz all- materac zamowiony, dwie koszule i szlafrok tez. czas na gemini.. strach sie bac.
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2638 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a szczerze, to mogę ją potem nawet jako koszulę nocną wykorzystać ![]() Cytat:
Sama długo pracowałam na śmieciowej umowie i wiem, że wtedy decyzja o dziecku byłaby trudniejsza do podjęcia Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja maluję paznokcie i nyny, bo jutro z rana pobudka. Mama mnie dziś pofarbowała, bo już okropne włosy miałam
|
||||
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też zjadłam właśnie dwie kanapki z szynka i serem i zastanawiam się nad trzecią... Kurde ale się narobiłam, najpierw to ciasto, potem wysprzatalam pokój a potem jeszcze mi się zachciało kuchenke wyczyścić i na koniec łazienkę... MASAKRA!!! ale przynajmniej juz w sobotę sprzątać nie będę musiała ![]() Kurde mamy kolęde w sobotę i stresuje się bo dotąd nie wpuszczalismy, było nam głupio bo jednak bez ślubu żyjemy. A teraz uznaliśmy ze wpuscimy ze względu na dziecko, chcemy ochrzcic i potem mogą problemy robić. Ale nie uśmiecha mi się szczerze mówiąc, zastanawiam się co powie ten ksiądz czy będzie taki starej daty czy bardziej nastawiony do dzisiejszych zwyczajów...
|
|
#2640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() powiemy ze sie niedawno tu wprowadzilismy ![]()
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.

Ślubujemy: 21.10.2017
risotto z indykiem 

oby się udało !!!
mdli mnie. No i tż dostał nakaz od mojej mamy kupić mi ze dwa obiadki dla niemowląt