Mamusie Lipcowe 2015, cz.2 :) - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-09, 12:18   #1501
Bobo2015
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Lipcowe 2015, cz.2 :)

Nie jestem nastawiona na konkretna plec min. dlatego ze to moje pierwsze dziecko i tak czy tak bede przeszczesliwa - niech będzie zdrowe tylko.

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Ja do pracy chodze w zwyklych legginsach - mam takie cieplejsze lub w dzinsach ciazowych. Po domku dresiki.
Ale sypie - żeby tylko do domku z pracy dotrzec
Bobo2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 12:23   #1502
Sarrai
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Truskawka31 Pokaż wiadomość

A co do farbowania włosów, to napewno je pofarbuję, ale szukam odpowiedniej farby. Myślałam też na henną, ale kiedyś już ją przerabiałam i wiem, że pozostawia czerwoną, trudną do zlikwidowania "poświatę" Napewno kupię farbę bez amoniaku...
Ja też planuje się farbnąć jakąś zwykłą farbą, bez amoniaku. Może nawet dzisiaj wybiorę się do drogerii

Cytat:
Napisane przez PalinKa_88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny muszę się Was poradzić. Od kilku dni mam dużo więcej wydzieliny niż dotychczas. Kurcze nie wiem, ale dosłownie mnie zalewa, musiałam wkładki na podpaski zamienić, bo bym zbankrutowała
Gdzieś czytałam, że to normalne, macie podobnie czy tylko ja jakaś dziwna
Mnie wczoraj na spacerze trochę "zalało" - aż się przestraszyłam, że to krew!

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
O a ja noszę legginsy właśnie, w stare spodnie nie wchodzę a ciążowe portki, które mam czekają na "normalne" buty .. nie lubię zwykłych jeansów na kozakach. Chyba, że się wkurzę i przerobię portki na rurki.
A co nosisz skoro w legginsach Ci zimno?
Ja dzisiaj założyłam po raz pierwszy swoje ciążowe rurki i się czuje mega wygodnie siedząc za biurkiem I w pupkę też ciepło

Cytat:
Napisane przez Aviskowa Pokaż wiadomość
Jak można po takich badaniach stwierdzić czy z bąbelkiem jest ok?
Wiesz... kiedyś nie było usg a kobiety jednak do gina w ciąży też chodziły Na pewno coś tam sprawdzi Np. moja mama wspomina jak w ostatniej ciąży (jestem najmłodsza z trójki rodzeństwa) jak jej doktor detektor tętna przyłożył do brzucha i usłyszała bicie serca to w szoku była, że to taka technologia Ale ja oczywiście jestem zwolenniczką usg na wizycie.. Tylko na to czekam
Sarrai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 12:24   #1503
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez gkatarzynka Pokaż wiadomość

Co do skóry, to też mam strasznie suchą i nic nie pomaga - choć generalnie garnier - ten co to można raz w tygodniu smarować daje radę jak smaruję codziennie. No i neutrogena teraz sobie troszkę też radzi więc używam na zmianę - a na brzuszek i piersi coś na rozstępy...
Podobnie mam ze skórą.. w pierwszej ciąży to samo, widocznie to taki "urok"
Muszę znów nabyć to cudo
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ne-fluide.html

Naprawdę pomagało, bardzo wydajny i oczywiście w necie albo w promo w SP można kupić o wiele taniej.

Cytat:
..

[/COLOR]Trzymam się faktów i zastanawiam się czy "przytulanie" w 8 dc/9dc przy cyklach 25 dniowych przy założeniu o żywotności plemników żeńskich (żyją długo i są bardziej wytrzymałe) wpłynie na poczęcie dziewczynki Pani dr mówiła na pierwszej wizycie: "O to może być dziewczynka"
A jak będzie, to okaże się na usg
Wiesz co, Nasza córeczka też została poczeta jakoś w 9 dc, natomiast koleżanka ma synka z 8dc.. także to chyba też nie reguła.
Już pewnie wkrótce się dowiesz

Cytat:
Napisane przez mcdulka Pokaż wiadomość
...

Jutro zaczynam 21tc, a kopniaczków nie czuje. Jedynie łaskotanie i czułam jak mała przesuwa mi się pod ręką. Tylkoże ja narobiłam paniki, że mi brzuch punktowo twardnieje (nagle pod ręka poczułam coś jak kamień, któro po chiwli zniknal).

W ogole ciąza na mnie dobrze działa- domownicy są zachwyceni. Rozpiekłam się i rozgtowałam. Wczoraj upiekłam kruche babeczki z serkiem mascarpone i malinami, zrobiłam gołąbki i kulki mięsne w sosie pomidorowym, a przedwczoraj zrobiłam pierogi ruskie
Mam to samo, zwłaszcza z pieczeniem. U mnie tylko problem taki, że Tż nie lubi słodkiego i sama muszę zjeśc, ewetualnie częstuje kogo się da

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
Właśnie przed chwila miałam to samo, poczułam jak stwardniało mi to miejsce miedzy pępkiem a spojeniem łonowym, po 3 sekundachch stwardnienie minęło. Co to jest? Maluch się rusza czy to jakieś skurcze?? innych ruchów Maluszka nie odczuwam....

Dziewczyny, nie martwcie się, to mogą być skurcze przepowiadające !! Też u mnie czasem już się pojawiają.

Cytat:
Napisane przez Harrods Pokaż wiadomość
Mnie na szczescie śnieg jakoś specjalnie w jeżdżeniu nie przeszkadza. Ale ja mam prawko od 14 lat, wiec sie przyzwyczaiłam.
Podobnie jak Ty, lubię jeździć autem zimą, zdecydowanie bardziej wolę snieg, niż jazdę w ulewie...
Właśnie policzyłam ile lat mam prawko... 20 w tym roku mi stuknie Szok, jak czas leci

Dzień dobry poweekendowo
Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i z niecierpliwością czekam na same dobre wieści oraz info o płci
Ja swoje połówkowe mam jutro, chcemy zabrać Gabi i przy tej okazji dowie się, że będzie miała rodzeństwo Mam nadzieję, że reakcja bedzie jak najbardziej pozytywna
Nieustannie doskwiera mi ból pachwiny, wrrr ile można..

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 12:32   #1504
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edzia16051983 Pokaż wiadomość
To i ja 14 tydzien i 4 dni

Cytat:
Dzisiaj byliśmy na basenie, trochę popływałam, no i w kinie na Ziarnie prawdy, czuję super relaks

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

...no i dzieć kopie
gratuluję i zazdroszczę!

Cytat:
Napisane przez Aviskowa Pokaż wiadomość
Witam Was w ten biały poniedziałek.
Rano jechałam po siostrzenicę i najpierw 30 min odśnieżałam auto, a potem jechałam 20 min ( normalnie jadę 6-10 min). To moja pierwsza zima gdy mam prawko i wcale mi się nie podoba. Nie umiem ruszać bo koła zaczynają mi się ślizgać.
Niedługo muszę zacząć szykować się do wizyty i jestem coraz bardziej zirytowana. Idę na badanie tylko po skierowania i badanie na fotelu. Jak można po takich badaniach stwierdzić czy z bąbelkiem jest ok?
ojjj współczuję tego odśnieżania... ja od kiedy mam garaż jestem wniebowzieta! samochód czyściutki, suchutki, cieplutki i zawsze od razu gotowy do jazdy!

Cytat:
Napisane przez Bobo2015 Pokaż wiadomość
Nie jestem nastawiona na konkretna plec min. dlatego ze to moje pierwsze dziecko i tak czy tak bede przeszczesliwa - niech będzie zdrowe tylko.

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Ja do pracy chodze w zwyklych legginsach - mam takie cieplejsze lub w dzinsach ciazowych. Po domku dresiki.
Ale sypie - żeby tylko do domku z pracy dotrzec
a u mnie z kolei wszystko sie topi i jst taka plucha... aż z domu nie chce sie wychodzić.. ;/

dziwczyny mam doła... dzis tż wyjechał w delegację wróci w pt... i tak będzie chyba przez 2 miesiace... nie jestem przyzwyczajona do takiego rozstawania sie z tżem... w dodatku mieszkamy na wsi, w duuużym, starym domu i boje się sama tutaj wieczorami siedzieć.. będę jeździła do teciowej na noc.. masakra... wczoraj przeryczałam cały wieczór
Stary 2015-02-09, 12:35   #1505
Harrods
Zadomowienie

Jak ja napisałam 14 lat, to tez sama byłam w szoku, ze tak długo .
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 12:40   #1506
Truskawka31
Rozeznanie

Sarrai, daj znać jaką farbę kupiłaś

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Agunineczka, nie przejmuj się, dasz radę, szybko przeleci...
Truskawka31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 12:45   #1507
agunineczka
Zakorzenienie

niby przeleci.. ale jak sobie pomyśle, że nie wróci dzis o 16 do domu i nie mam na kogo czekać z obiadem to mi sie tak smutno rooobi
Stary 2015-02-09, 12:49   #1508
Fischerka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PalinKa_88 Pokaż wiadomość
Witam się w 19 tygodniu Ruchów nadal nie czuję ;(

W czwartek USG, więc już nie mogę się doczekać, z resztą Tż też już szaleje (strasznie mu się na USG spodobało :P )

Złe humory mnie opuściły, więc był to chwilowy spadek formy

Dziewczyny muszę się Was poradzić. Od kilku dni mam dużo więcej wydzieliny niż dotychczas. Kurcze nie wiem, ale dosłownie mnie zalewa, musiałam wkładki na podpaski zamienić, bo bym zbankrutowała
Gdzieś czytałam, że to normalne, macie podobnie czy tylko ja jakaś dziwna
Nawet mi nie mówcie o wydzielinie :/ grrr... wczoraj wybieraliśmy się do kościoła, mąż się golił, a ja zmieniłam wkładkę, wstałam z kibelka i mnie tak zalało, że do kostek po nodze normalnie spłynęło, a ja do niego "podaj mi podpaskę szybko". Najgorsze, że ten śluz jest dziwny, taki lejący, jakby woda z mlekiem ze mnie wypływała. PASKUDZTWO!!! w domu używam wkładek na potęgę, ale jak wychodzę z domu to musowo podpaskę. Mam nadzieję, że to minie niedługo, bo człowiek się cieszy, że nie miesiączkuje, wiosną sobie w jasnych rzeczach pochodzę, a tu moment i można wyglądać, jakby się człowiek posiusiał.

Rano dzwoniła do mnie siostra i pytałam ją o badanie glukozy, czy nie wymiotowała. Powiedziała, że dla niej to nie było jakieś uciążliwe badanie. Wzięła cytrynę, wcisnęli jej i wypiła bez problemu. Jeszcze poszła się kawałek przejść koło przychodni, bo jej się nudziło, a później ją wyzwali, że powinna siedzieć tam cały czas

W ogóle to czuję przypływ sił. Jem na okrągło, w tym także słodycze, sprzątam, gotuję i brzuszek mnie nie boli. No i nawet nie mam mdłości, wszystko mi smakuje Mam nadzieję, że ten stan będzie trwał jak najdłużej. Czuję, że wracam do żywych. Tylko słońca mi brakuje!!!
Fischerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 12:52   #1509
Bobo2015
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
niby przeleci.. ale jak sobie pomyśle, że nie wróci dzis o 16 do domu i nie mam na kogo czekać z obiadem to mi sie tak smutno rooobi
Na pewno samej smutno...
No ale czas szybko zleci a Ty nie smuc sie az tak, bo dzidzius tez sie wtedy smuci moze ktos Cie bedzie odwiedzal...
Pozostaje kontakt telef, internet i czas zleci szybko - a gdy wroci będzie juz wiosna i wogole wspaniale.
Stary 2015-02-09, 13:01   #1510
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno samej smutno...
No ale czas szybko zleci a Ty nie smuc sie az tak, bo dzidzius tez sie wtedy smuci moze ktos Cie bedzie odwiedzal...
Pozostaje kontakt telef, internet i czas zleci szybko - a gdy wroci będzie juz wiosna i wogole wspaniale.

najlepsze jest to, że przed ślubem nasz zwiazek był taki na odległosć...widywalismy się w weekendy, co dwa tygodnie i było ok.. a teraz człowiek się przyzwyczaił i o... ;/ ech ale juz przestaje smecić...
Stary 2015-02-09, 13:02   #1511
cicha1990
Rozeznanie

co do wydzieliny to ja ostatno tez sie zastanawialam czy to normalne.. nzawet dostalam schizy ze to moze wody plodowe misie sacza o zgrozo;D ale raczej to nie wody tylko wlasnie wydzielina duzo jej;/
cicha1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 13:05   #1512
Bobo2015
Raczkowanie

Cytat:
najlepsze jest to, że przed ślubem nasz zwiazek był taki na odległosć...widywalismy się w weekendy, co dwa tygodnie i było ok.. a teraz człowiek się przyzwyczaił i o... ;/ ech ale juz przestaje smecić...
Do dobrego czlowiek sie szybko przyzwyczaja.
No ale smutek teraz niewskazany ...
Pomysl, ze gdy sie stesknicie - beda mega mile powitania
Stary 2015-02-09, 13:09   #1513
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Do dobrego czlowiek sie szybko przyzwyczaja.
No ale smutek teraz niewskazany ...
Pomysl, ze gdy sie stesknicie - beda mega mile powitania

pewnie taaak

dziewczyny słyszałyście o tym?
http://www.epino.net.pl/opinie.php
Stary 2015-02-09, 13:15   #1514
ja_dalia
Wtajemniczenie

aguineczka dacie rade czasem rozstania są świetne dla związku i to scala jeszcze bardziej ... ale domyślam się jak bardzo będzie Ci go brakować...

ja mam prawko od 2008 a czynnie jeżdzę od 2009 uwielbiam prowadzić... śmieje się że powinnam była urodzić się za kierownicą (chociaż moja mama ma do tego 2 lewe rece) .... kocham jezdzic autem, mogłabym za kierownicą pracować, niemniej jedyne co mnie zawsze powstrzymywało to fakt, że jak ma się coś na codzien to jednak juz przestaje fascynować, a dla mnie wypad autem gdziekolwiek (gosci/sklep/inna wymówka) nawet bez konkretnego celu, choćby na pare minut to super sprawa

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
pewnie taaak

dziewczyny słyszałyście o tym?
http://www.epino.net.pl/opinie.php
yyyyyy no czegoś takiego to ja jeszcze nie widziałam

kompletnie mnie nie przekonuje

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 13:20   #1515
martynka2812
Raczkowanie

Czesc laski, to i ja sie zglosze w 19 tygodniu. Termin z usg mam na 14 lipca. U mnie ciaza byla wieeeeelka niespodzianka

I od razu mam pytanie, czy po was tez niewiele widac? Niby przed ciaza najszczuplejsza delikatnie mowiac nie bylam ale dopiero od niedawna widac cokolwiek pod ubraniem, wczesniej pod zwyklym t-shirtem brzuch moglam skutecznie schowac
martynka2812 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 13:23   #1516
aga00100
Raczkowanie

U mnie też od sobotniej nocy piekna zima,wszędzie biało.Odliczam dni do wiosny kiedy będzie ciepło bedzie można wyjść na taras kawkę wypić.Mógłby ten czas lecieć szybciej.

Również trzymam kciuki za wizyty i ciekawa jestem czy jakaś dziewczynka sie pojawi czy kolejne chlopaki będą.

odnośnie farbowania to farba już czeka z 2 tyg w szafce i nie mogę się przemóc.Wiem że i tak zafarbuje ,moze nawet dziś,potem na święta no i jakoś w czerwcu.Mam nadzieje że 2 ms miedzy farbowaniami będzie ok tym bardziej że teraz nie farbowałam od pażdziernika.

Kiedy planujecie urządzać pokoiki dla dziecka?Ja chętnie już bym się za to wzieła ale jeszcze tak wcześnie.
aga00100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 13:25   #1517
Truskawka31
Rozeznanie

Cytat:
Mi też zdarza się mijać z moim mężem, zdarza to się to nawet dwa tygodnie pod rząd. Wiem co to znaczy... Raz na wozie, raz pod wozem Będzie dobrze
Stary 2015-02-09, 13:27   #1518
fuertka88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aga00100 Pokaż wiadomość
Kiedy planujecie urządzać pokoiki dla dziecka?Ja chętnie już bym się za to wzieła ale jeszcze tak wcześnie.
Ja mam plan max do końca marca mieć urządzony ale zobaczymy co z tego wyjdzie
28.01 - Pierwsze ruchy

16.05 - 32t1d/40
Nasze 1860g i 1810g szczęścia

fuertka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 13:28   #1519
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez Fischerka Pokaż wiadomość

Rano dzwoniła do mnie siostra i pytałam ją o badanie glukozy, czy nie wymiotowała. Powiedziała, że dla niej to nie było jakieś uciążliwe badanie. Wzięła cytrynę, wcisnęli jej i wypiła bez problemu. Jeszcze poszła się kawałek przejść koło przychodni, bo jej się nudziło, a później ją wyzwali, że powinna siedzieć tam cały czas
Mnie osobiście glukoza baaardzo smakowała Jak cukier puder z wodą, robiłam 2x, najpierw 50ml i godzina czekania potem dawka 75i czekanie 2h.
W pierwszej ciąży miałam cukrzycę, wiec i pewnie teraz się przyplącze.
Właśnie z uwagi na powyższe będę robiła obciązenie wcześniej.
Najprawdopodobniej wybiorę się w najbliższą sobotę
Naprawdę nic strasznego.

Cytat:
Dasz radę! Naprawdę.
Znajdz sobie tylko jakieś zajęcie i będzie ok !

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 13:30   #1520
cicha1990
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martynka2812 Pokaż wiadomość
Czesc laski, to i ja sie zglosze w 19 tygodniu. Termin z usg mam na 14 lipca. U mnie ciaza byla wieeeeelka niespodzianka

I od razu mam pytanie, czy po was tez niewiele widac? Niby przed ciaza najszczuplejsza delikatnie mowiac nie bylam ale dopiero od niedawna widac cokolwiek pod ubraniem, wczesniej pod zwyklym t-shirtem brzuch moglam skutecznie schowac
ja bylam przed ciaza chuda jak patyk tzn brzuch plaski kosci biodrowe wystajace itd;p a brzuch zaczelo mi widac juz w 14tygodniu i teraz rosnie sobie coraz wiekszy wiec no u mnie nie da sie ukryc bo mam pileczke mala juz
cicha1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 13:40   #1521
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:

witaj
po mnie już widać, że będzie dzidzia ale jeszcze tydzień temu koleżanki na uczelni szukały brzucha i mówiły, że ja chyba w tej ciaży nie jestem, ale w sobotę, tydzień później, już zauważyły mini piłęczke i stwierdziły, że nic sie już nie ukryje

ja_dalia ja kocham też prowadzić z samochodu to mogłabym nie wysiadać
Stary 2015-02-09, 13:44   #1522
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Napisane przez ilonujka222 Pokaż wiadomość
U mnie też zima na całego, ale w legginsach śmigam ostro ... Już od jakiegoś miesiąc mam ciążowe kupiłam na necie i jestem z nich bardzo zadowolona ...
Cytat:
Wczoraj i przedwczoraj nosiłam leginsy i było spoko. Chodzę jednak do pracy od poniedziałku do piątku i dzisiaj jak popatrzyłam na aurę za oknem, to założyłam coś ala jeansy z elastanem. Mogło być prościej...

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Od jutra u mnie ma być coraz cieplej podobno
Ja legginsy ciążowe noszę już od dawna, w portki się nie mieszczę nawet takie luźniejsze ... brzuch mi szybko urósł.
Fakt, nie jest super ciepło ale płaszcz mam do kolan i kozaki wysokie i daję radę. A i zima w tym roku łagodna
chciałabym już wiosnę ..

Faktycznie dziś wysyp wizyt, może się dziewuchy posypią w końcu trzymam kciuki! Ja idę za tydzień
Stary 2015-02-09, 13:52   #1523
martynka2812
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cicha1990 Pokaż wiadomość
ja bylam przed ciaza chuda jak patyk tzn brzuch plaski kosci biodrowe wystajace itd;p a brzuch zaczelo mi widac juz w 14tygodniu i teraz rosnie sobie coraz wiekszy wiec no u mnie nie da sie ukryc bo mam pileczke mala juz
Ja dopiero ta pilke pod palcami wyczuwam, chodze w ubraniach sprzed ciazy ale juz coraz wiecej widac i pod paskiem coraz ciasniej wiec musze sie chyba za czyms wygodniejszym rozejrzec. Chociaz w ciazowych ciuchach to ja siebie nie widze

Cytat:
Dla mnie to duzo za wczesnie, maj-czerwiec.

A jak samopoczucie? Ja poza ciaglym glodem nie zauwazam najmniejszej roznicy jak przed ciaza, nie mialam zadnych mdlosci, zadnych wachan nastrojow, nic. Raz mi sie slabo zrobilo, wyniki ostatnie moglabym miec lepsze, ale poza tym czuje sie bardzo dobrze.
Stary 2015-02-09, 14:01   #1524
natetitka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elinka21 Pokaż wiadomość
Natetitka do jakiej dlugosci szyjka sie skrocila? Zalozyli Ci krazek?
nie powiem Ci bo moja lekarka tego mi nigdy nie mówiła a krążka nie miałam

O tamtych ćwiczeniach tak napisałam bo ja nie ćwiczyłam w ciąży poza SR, przed wizytą na której kazała lekarka się oszczędzać polatałam więcej po sklepach bo to taki przypływ energii miałam, sprzątałam, wiłam gniazdko. Czyli niby nic takiego a jednak. Chodzi mi tylko żeby czasem nie przesadzić

Cytat:
U

ja się powoli zbieram do wyboru farb, takie prace ogólnoremontowe kończymy i teraz będziemy urządzać z tym, że robię pokój starszemu z przeznaczeniem na wspólny pokój, na poczatek Groszek będzie w sypialni miał kącik-przewijak i łóżeczko/dostawka/kołyska

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Ja legginsy ciążowe noszę już od dawna, w portki się nie mieszczę nawet takie luźniejsze ... brzuch mi szybko urósł.
Fakt, nie jest super ciepło ale płaszcz mam do kolan i kozaki wysokie i daję radę. A i zima w tym roku łagodna
chciałabym już wiosnę ..

Faktycznie dziś wysyp wizyt, może się dziewuchy posypią w końcu trzymam kciuki! Ja idę za tydzień
A mnie dziś oznaczono na zdjęciu na fb, zrobionym w sobote i kolega mnie zapytał czy schudłam.....

FB

_________________________ ___

moje nowe uzależnienie surówka
natetitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 14:04   #1525
fuertka88
Rozeznanie

Cytat:

Witamy
Martyna ? Czy tylko taki mylący nick ?
Ile masz lat ? Kiedy najbliższa wizyta ? Znasz już płeć / masz jakieś przeczucia ?
28.01 - Pierwsze ruchy

16.05 - 32t1d/40
Nasze 1860g i 1810g szczęścia

fuertka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 14:08   #1526
Truskawka31
Rozeznanie

Chciałabym, ze trochę tych dziewuszek było u nas na forum Sami chłopcy i chłopcy... Czy któraś z Was przeczuwa, że to będzie dziewczynka? Mi mówią, że chłopak zapewne będzie
Stary 2015-02-09, 14:12   #1527
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałabym, ze trochę tych dziewuszek było u nas na forum Sami chłopcy i chłopcy... Czy któraś z Was przeczuwa, że to będzie dziewczynka? Mi mówią, że chłopak zapewne będzie

ja mam przeczucie że będzie babeczka
Stary 2015-02-09, 14:17   #1528
Bobo2015
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam takie przeczucie, ze dziewczynka, ale nie jestem nastawiona na to - co nie bedzie, to super
Poprostu takie mysli i sny mam
Stary 2015-02-09, 14:19   #1529
Truskawka31
Rozeznanie

Cytat:
ja mam przeczucie że będzie babeczka
A czy to przeczucie czy czymś jednak się kierujesz? Co Ci mówią najbliżsi?

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Nie doczytałam, myśli i sny, ok
Stary 2015-02-09, 14:33   #1530
martynka2812
Raczkowanie

Smile Dot.: Mamusie Lipcowe 2015, cz.2 :)

Cytat:
Napisane przez fuertka88 Pokaż wiadomość
Witamy
Martyna ? Czy tylko taki mylący nick ?
Ile masz lat ? Kiedy najbliższa wizyta ? Znasz już płeć / masz jakieś przeczucia ?
Nick od imienia 26 lat, teraz ide 02.03, usg 16-ego. Wczesniej dslabym sobie reke uciac, ze chlopak, teraz juz sama nie wiem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości