|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
Cytat:
chociaz myślę że w tym tyg po wypłacie zamówie
|
|
|
|
|
#2732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i niespodziankę miałam, chłopak ![]() Cytat:
Fotelik też chcemy dobry, pewnie maxi cosi albo romer kupimy. Wózek tak pół na pół. Dobrze, żeby był lekki, bo mnóstwo mam tu górek i schodów. Jak będzie się składał dobrze, to nie musimy kupować już teraz większego samochodu, choć nasz się za rok już rozsypie ale do jesieni mielibyśmy spokoj. Fajnie gdyby miał przekładaną rączkę i w sumie tyle wymagań co do wizka.
|
||
|
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że z dzieciem wszystko ok. I nie zazdroszczę remontu ![]() A ja spadam na allegro wystawiać książki itp... Mam nadzieję, że trochę wpadnie kasy
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostrzegam, żebyście nie jechały specjalnie do tego sklepu Babymax :mdelje: Nic tam nie ma ciekawego, straszne puchy i ceny raczej nie zachęcają. Dobrze, że byliśmy przejazdem. ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- masija ja powystawiałam w sobotę trochę książek i jakoś nie ma dużego zainteresowania. Wyrzucić szkoda, a wkurza mnie że zalegają na półce. Chciałabym się pozbyć I tak wyniosłam całą reklamówkę pod kontener 5 minut i nie było.
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nawet jak tutaj na wymianę wystawiłam to też bez szału ;/ Oddam chyba do biblioteki i już
|
|
|
|
#2736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to mam znajomych, dla których książka to idealny prezent więc jednak kupuję - na prezenty.---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
![]() Aaaa są jeszcze na fb bazarki charytatywne na schroniska dla zwierząt. Tam mozna prowadzącemu bazarek wysyłać jakieś gadżety i oninto sprzedają, robią rozliczenia i wstawiają potem faktury za leczenie czy karmę dla zwierzakow. Mam też na fb jedną babeczkę, która jest na rencie i przyjmuje czasem różne rzeczy. Ostatnio wełny szukała żeby sobie i mężowi coś zrobić, mogę zapytać czy szuka książek, ewentualnie na pw podam namiary. Edytowane przez Marei Czas edycji: 2015-02-09 o 13:59 |
||
|
|
|
#2737 | |||
|
Zakorzenienie
|
Zaczęłam czytać od piątku, ale szybko wymiękłam wiec tylko jeden cytat w moim temacie:
Cytat:
A z tżem to ja jestem niemal równa bez butów ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też od cholery książek, co chwila dostaje nowe. Muszę sprzedać bo ani gdzie tego trzymać a kasa by nam się przydała. Mam nadzieję, że coś upchnę
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
hahha zobaczcie jakie smoczki są, boże czego to nie wymyślą
![]()
|
|
|
|
#2741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na podróż nie wkłada się w rożek, bo nie wsadzisz w tym w fotelik samochodowy. |
||
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego najlepiej się dopytać przed porodem. Ja planuję w 8 miesiącu podjechać do szpitala gdzie planuję rodzić + wypytam gina co i jak.
|
|
#2743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale za ok 50-60 mozna kupic bardzo dobre jakosciowo Cytat:
Świetne są ubranka .... Jakościowo miazdza te dostępne u nas.... Mam rzeczy z różnych sklepów to tylko włoskie... Firma Jana (która podobno nie istnieje juz sama w sobie tylko dołączyła się z inna), chicco ciuszki i ellepi. Pidzamki Disney z najmiekszego pokarmu na świecie Dodatkowo osłonki na sutki do karmienia z chicco które trudno znaleźć w Polsce.... Czasem są na allegro ale rzadko. I mój ukochany wózek... Inglesina zippy ale dużo na allegro i na olx jest w dobrych cenach
|
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2745 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znam w sumie tylko jedną osobę praktykującą wielorazówki: pieluchy, wkładki, podpaski, itp. idea ciekawa. Cytat:
---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
ale niech pyta, będzie pretekst do wyprawy do ikei bo mają fajne zestawy ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam tylko swoje pieluszki tetrowe, środki czystości i otulaczyk. Ale teraz moze coś się zmieniło i blizej porodu przedzwonie do szpitala co tam trza brać, albo się przejadę jak będe na święta u babci ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak naprawdę to u mnie był szal jakoś od 3 miesiąca aż nie zaczął siadać.... Potem miał powrót na chwile do maty... A potem spakowalam i czeka na czerwiec
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny od dziś w Biedr. świeże truskawki w promocji, są przepyszne
kupiłam i robię te ciasteczka francuskie z nutellą i truskawkami wczoraj zrobiłam te z białą czekoladą i bananami i wyszły boskie
Edytowane przez mehja Czas edycji: 2015-02-09 o 14:54 |
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
u nas ani mata ani karuzela nie budziły zainteresowania... jakoś w okolicach 1,5-2m-ce rozłożyłam matę, trochę popatrzył, potem niby bawił się, ale tylko z nami, sam nigdy nie poleżał na niej, nie bawiła go mata. nic go nie bawiło
|
|
|
|
#2750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajoma z kolei opowiadała, że u niej w szpitalu bez fotelika nie wypuszczą dziecka. Cytat:
Kupimy na pewno bujaczek, bez wibracji, ponieważ im nie ufam. Co do maty, to się zastanowię jeszcze. |
||
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie jakoś zagraniczne truskawki nie kręcą, mam wrażenie, że to sama chemia. Jak już to mam jeszcze zamrożone z zeszłego roku
|
|
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tez miałam zamrożone.. aleee.. jestem taki łeb, ze zamroziłam razem ze szypułkami.. i powywalałam.. |
|
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
Od 12.02 będzie w Tesco gazetka z art. dziecięcymi:
http://www.tesco.gazetka-promocyjna....top=2015-02-25
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się po weekendzie w 20 tyg.
![]() Wczoraj się nie odzywałam, bo cały dzień przeleżałam w łóżku. Bardzo bolał mnie dół brzucha, ból jak na okres. Nospa nie pomogła, już miałam się pakować do szpitala, ale jeszcze chciałam poczekać, bo Tż-et ma 3 zmiany i byłby problem z Wiki. Po południu Tż-et pojechał z Wiki do swojej mamy, a ja tak leżałam i przysypiałam, aż w końcu przestało boleć. Dzisiaj już jest dobrze, nic nie boli. Co do tematów jakie były to tak: Ochraniacz na łóżeczko miałam, bo tak mi mówiły znajome, a wtedy o niczym nie miałam pojęcia. Teraz nie będę zakładała, bo łóżeczko będzie w takim miejscu gdzie z naszego łóżka będę miała oko na małego, a ochraniacz tylko by zasłaniał. Otulacza nie miałam i teraz chyba też nie kupie. Pieluch wielorazowych nie miałam i nie amm zamiaru kupować. Zwykłe pampersy są dla mnie wygodą. Nie pamiętam o czym jeszcze była mowa, do czego mogłabym się odnieść. Z tym, że tatusiowie kupują zabawki pod siebie to też się zgodzę, bo już mój planuje zakup klocków Lego
|
|
|
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nic innego nie jadłam. Nic nowego, więc wina truskawek. I też wolę nasze, polskie siacha dobrze, że wszystko już ok ![]() Mnie teraz boli brzuch. Nie dość, że wzdęty to boli..:/ Wzięłam nospę. Może przejdzie..
|
|
#2757 |
|
Konto usunięte
|
Jeny łeb mi pęka...
Dzisiaj jest Dzień Pizzy !!
|
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz mi to mówisz jak ja już obiad mam prawie gotowy
|
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
ej dzisiaj jest chyba jakiś taki dzień..
Jak nie głowa to brzuch, wszyscy jacyś tacy zmuleni
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

Dumam i dumam, aż się aukcja skończy albo podniesie cenę.
chociaz myślę że w tym tyg po wypłacie zamówie 
ala:
i niespodziankę miałam, chłopak 

I tak wyniosłam całą reklamówkę pod kontener 5 minut i nie było.
06.09.2014 

[/RIGHT]
ale niech pyta, będzie pretekst do wyprawy do ikei bo mają fajne zestawy ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
wczoraj zrobiłam te z białą czekoladą i bananami i wyszły boskie