Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :) - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-20, 18:19   #4831
Jess922
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)

Cytat:
Napisane przez 12mu05 Pokaż wiadomość
a właśnie MAMUSIE, jak tam Wasz temperament w 2 trymestrze????

hih ja mogłabym zawsze, wszędzie i w każdej pozycji :sli na:
To Twój pewnie szczęśliwy
mój się trochę polepszył wczoraj poszaleliśmy
Stary 2015-02-20, 18:20   #4832
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Deprecha mnie dopadla i apetytu brak
Deprecha??? Warum?
12mu05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 18:21   #4833
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Haha to samo pomyślałam

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Postaraj się to olewać, nie naciskać, żeby jadł. Ty masz czyste sumienie bo obiad podałaś, a skoro on nie chce jeść to niech nie ja.
Nie przejmuj się już tak

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

To ewidentnie masz gorszy dzień

Niestety tak
I mdlosci teraz dostalam pewnie z glodu

Zmykam dziewczyny, zycze Wam wszystkim milego wieczoru i spokojnej nocki

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
Deprecha??? Warum?
Niestety nie potrafie powiedziec dlaczego...
Hormony chyba
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 18:22   #4834
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość

a toksoplazmozę trzeba robić w II i III trymestrze? bo nie pamiętam
Robiłam w I trymestrze i mam ujemne . Na następną wizytę mam powtórzyć.

Cytat:
Napisane przez Papusia28 Pokaż wiadomość
nie byłam przez kilka razy pod rząd i nawet nie zapytała czemy nie przyjechalam...;/ a przy ludziach o jaka ona kochana i wg ;/
Jak byś pisała o mojej teściowej

Dziewczyny napisały już wszystko co bym chciała powiedzieć, więc nie będę powtarzała .
Nie ma to jak mieszkanie na swoim choćby wynajmowanym, ale wiadomo czasami tak nie da rady.
Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość

Ja mam dzisiaj tak do niczego dzien... Co chwile płacze bez powodu, za niedługo sąsiedzi maja wpaść a ja jestem w czarnej *** ze wszystkim... Masakraaaaa ! Niech sie ten dzien juz kończy
Cytat:
Ja tez dzisiaj rycze cale popoludnie...Do tego glowa mnie boli strasznie
Moj maz zaraz bedzie w domku i juz sie doczekac nie moge, moze mi lepiej bedzie...
Mogę do Was dołączyć ? Też mam taki dzień

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
dinusia- też chciałam córeczkę i rozumiem co masz na myśli mówiąc o tym zawodzie bliskich. Zamiast powiedziec super, że synek to jeszcze dobijają jakimis niewybrednymi tekstami:-/ Nie martw się ja mojego synka już bym nie zamieniła na żadną inną dziewczynkę i gwarantuje,że będziesz mieć tak samo! teraz też bym chciala mieć córcie ale czuję, że będzie synek i też sie ciesze
Czytając ten niewybredny tekst to chciałaś zacytować moje słowa
Stary 2015-02-20, 18:23   #4835
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
To Twój pewnie szczęśliwy
mój się trochę polepszył wczoraj poszaleliśmy
Nooooo... gorącą szaloną noc i do tego w ŁÓŻKU zaliczyliśmy (JUNIOR w łóżeczku dał się położyć)

hih a mój to by wymiękł teraz przy mojej "chcicy"

ale to pewnie z hormonów ;-) a nie powiem.. po 1 trymestrze to fajnie tak co chwilę mieć ochotę na BARA BUCH!
12mu05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 18:31   #4836
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Fiona a czy Ty coś takiego napisałaś? nie przypominam sobie mam raczej namyśli moją teściową na wieść o moim pierwszym synku: tekst " no trudno- szkoda" albo teraz kumepla jedna do mnie, że na moim miejscu jakby sie dowiedziała, że ma drugiego syna to by płakała kilka dni wtf
Stary 2015-02-20, 18:31   #4837
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety tak
I mdlosci teraz dostalam pewnie z glodu

Zmykam dziewczyny, zycze Wam wszystkim milego wieczoru i spokojnej nocki
Niestety nie potrafie powiedziec dlaczego...
Hormony chyba
Wzajemnie i głowa do góry

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-02-20, 18:32   #4838
Mravka
Zadomowienie

Cytat:
Gapa ze mnie dopiero za drugim razem jak spojrzalam na zdj zorientowalam sie, ze to wizualizacja
aż tak dobrze nie jest
udanego wieczoru Ci życzę, o niebo lepszego niż wcześniejszy
Cytat:

no i dziewczyny... mówcie co chcecie ale ja już zdania nie zmienię - właśnie zdecydowałam się już na 100% na wózek i fotelik samochodowy

wózek X-LANDER XA (black) gondola + spacerówka
fotelik samochodowy MAXI-COSI PEBBLE PLUS (brack raven) + baza 2WAYFIX.

tak chciałam na początku i tak już zostanie, prawdopodobnie będę się już rozglądać za nimi i może za miesiąc/półtora kupimy.
no i git. Ważne,że wszystko Ci w nim pasuje. A nie obawiasz się,że przysłowiowy czarny przyciąga słonce? tzn wiesz,że będzie sie bardziej nagrzewało
Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość

Mam to samo, powiedziałam tz-owi, ze on bedzie sie zajmowal tymi miejscami i tex się boje tego sikania do gory, nigdy nie wiadomo kiedy wystrzeli fontanna, ale znalazłam cos takiego:

DASZEK NA PTASZEK
http://dzieciowo.pl/wp-content/uploa.../03/daszek.jpg
Co sadzicie?
daszek na ptaszek
baaardzo ładna kuchnia
co do siuraka to też się zarzekałam,że nie dotkne... ale szybko się wyspecjalizowałam
Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Hej kochane .. chyba jest lepiej . Dzisiaj od rana bez biegunki , zjadl jogurcik , jablko gotowane i miseczke ryżanki więc nie jest źle .. Modle sie caly czas zeby tam nie wracac bo to cholerstwo trzyma go już tydzień .. Wczorsj jak wrocilismy to caly czas plakalam i sama do siebie gadalam ze nie chce tam wracać . jak potłuczona jakas To wszystko co sie dzieje ostatnimi czasy odbija sie mocno na mojej psychice

Pytacie co z TŻetem . On pracuje , ostatnie 2 tygodnie jest w Warszawie wiec to nie jego wina ze bylam sama ale to nie zmienia faktu ze mam ogromny zal sama nie wiem do kogo ze ja w ciazy sama ze wszystkimi problemami ..

Do do TSH to ja nawet nie wiem czy mam dobre , teraz na ostatniej wizycie dostalam skierowanie ale nie mam kiedy isc zrobic badan .. zaniedbuje te ciaze strasznie i bardzo mi z tym zle

Pisalyscie o chrzcinach. My tez nie mamy slubu i przy Adasku byl problem z moja parafia ale poszlam do innej trafilam na normalnego ksiedza i normalnie go ochrzcil ..
ja uważam ,że i tak sobie świetnie radzisz mając tyle na głowie- samej. Podziwiam naprawdę i szczerze. Też trzymam kciuki, aby zdrowie już Adasiowi dopisywało i żebyś Ty w końcu miała więcej spokoju i czasu dla siebie i drugiego Malucha
Cytat:
Napisane przez pikaso Pokaż wiadomość
Pokazujecie takie piękne kuchnie, a ja będę musiała jeszcze parę lat poczekać, aż będę mogła wziąć się za remont swojej. Widzę, że macie szafki w połysku i w związku z tym mam pytanie. Czyszczą się dobrze?? Czy widać wszystkie ślady na nich?
To masz dużo czasu na przemyślenie sobie dokładnie co,jak i gdzie. Ja akurat nie mam szafek w połysku,wiec nie pomogę.
Cytat:
W łeb by ode mnie TŻ dostał za takie marudzenie :P
Ostatnio były śledzie w zalewie śmietanowej z ziemniaczkami od babci, wiem, ze TŻ nie znosi i ma do tego prawo ale zjadł bez marudzenia i nawet stwierdził, ze nie najgorsze (chociaz wiem, ze mu nie smakowało) ale starał sie facet, zeby mnie w ciazy nie denerwować
no coż...ma chłop instynkt samozachowawczy i woli nie ryzykować
Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
Mój mąż jest dzisiaj 12h w pracy, więc ja cały dzień spędzam u mamy Pojadłam sobie tak, że ciężko się ruszyć Miałam pyszną zupę ziemniaczaną, pierogi z kapustą i pyszne pierogi z serem na słodko

Jeśli chodzi o inkę, to jeszcze nie jestem na etapie wczytywania się w jej działanie na matki karmiące - wiem, że się ją pije, ale w jaki sposób pomaga, to nie mam pojęcia
jejku czytam o Twoim jedzeniu i....no wszystko bym wciągnęła!
Ja INKI nie piłam w ogóle po porodzie,bo mi nei wchodziła. Jednak wode litrami, zawsze po karmieniu tak suszyło.
Cytat:
Napisane przez Acka Pokaż wiadomość
tak tak teraz to się wezmę za siebie.Dziś na obiad rybka i buraczki a teraz robie rurki z ciasta fran. ze szpinakiem Muszę jeść więcej mięsa a nie przepadam:/
też bym zjadła....po raz pierwszy nachodzi mnie ochota na rybe.

Wpadłam do Was na chwilę. Rodzinka w komplecie. Zamówiliśmy sobie hinduskie żarcie na wieczór, mam nadzieję,że nasza jedna toaleta się obroni
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 18:34   #4839
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Nooooo... gorącą szaloną noc i do tego w ŁÓŻKU zaliczyliśmy (JUNIOR w łóżeczku dał się położyć)

ale to pewnie z hormonów ;-) a nie powiem.. po 1 trymestrze to fajnie tak co chwilę mieć ochotę na BARA BUCH!
ja ostatnio miałam fochy o byle co na mojego i nie miałam ochoty się z nim pieścić chcieć to mi się chce...
Stary 2015-02-20, 18:35   #4840
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Fiona a czy Ty coś takiego napisałaś? nie przypominam sobie mam raczej namyśli moją teściową na wieść o moim pierwszym synku: tekst " no trudno- szkoda" albo teraz kumepla jedna do mnie, że na moim miejscu jakby sie dowiedziała, że ma drugiego syna to by płakała kilka dni wtf
Napisałam coś w podobnym stylu, ale nie na zasadzie, że trudno, że synek, dlatego jakoś mi się tak skojarzyło czy o mnie pomyślałaś
Stary 2015-02-20, 18:36   #4841
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Robiłam w I trymestrze i mam ujemne . Na następną wizytę mam powtórzyć.
ja też nie miałam i nie mam i nie pamiętam ale chyba mówiła, że 2 razy jeszcze będę musiała robić a dowiem się 4go. W ogóle widzę, ze u Ciebie też tego wizyta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-20, 18:38   #4842
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
zboczuszki

Cytat:
Napisane przez pikaso Pokaż wiadomość
E tam zboczuszki. Po prostu głodnemu chleb na myśli

Dziewczynki ja na dzisiaj się żegnam. Idę córę uśpić i odrabiać pracę domową. Trzymajcie się i nie pisać za dużo, bo będę mogła nadrobić was dopiero w niedzielę.
To pa
Ja tam akurat jestem systematycznie dokarmiana

Cytat:

Ja też

Cytat:

Coś w tym jest... Bo mój mąż też ostatnio wymięka... Tzn fajnie jest, tylko tak jakoś szybko

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 18:41   #4843
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Coś w tym jest... Bo mój mąż też ostatnio wymięka... Tzn fajnie jest, tylko tak jakoś szybko
a my musimy się ostatnio długo starać, żeby mnie usatysfakcjonować w każdej pozycji mi coś nie pasuje, wadzi brakuje mi szybkich i ostrych numerków
Stary 2015-02-20, 18:45   #4844
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Napisałam coś w podobnym stylu, ale nie na zasadzie, że trudno, że synek, dlatego jakoś mi się tak skojarzyło czy o mnie pomyślałaś
no coś Ty w ogóle o Tobie nie pomyślałam, nawet nie przypominam sobie czegos w podobnym stylu! przecież nawet jeśli to uwierz,że wiem,że żartujesz:P
Stary 2015-02-20, 18:47   #4845
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
a my musimy się ostatnio długo starać, żeby mnie usatysfakcjonować w każdej pozycji mi coś nie pasuje, wadzi brakuje mi szybkich i ostrych numerków
No my też ograniczamy się do kilku "bezpiecznych" pozycji... ale wolę tak, niż ryzykować za wszelką cenę, bo wtedy pewnie nie skupiałabym się na sobie i mężu tylko na Dziecku... Jakoś to trzeba przetrwać Ja jeszcze niewiele ponad 4 miesiące i później chyba ok 6 tyg, nie?

Igorek

Stary 2015-02-20, 18:48   #4846
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
Ja też mam chęć trochę gorzej z realizacją mamy pokój nad kuchnią ściany takie że wszystko.słychać i skrzypiące łóżko.
Ostatnio mnie tż o 3 w nocy obudził i było naprawdę fajnie ale jak na nim usiadłam i poczułam macię pod żołądkiem to odechciało mi się. Nie spodziewała się takich wrażeń a już zdążyłam zapomnieć jak to jest. I jeszcze młodego obudziliśmy i skończyło się na tym, że do męża pyta co ty robisz zbujniczku.
Dziś doszłam do wniosku, że.szybciej będzie jeśli sama rozwiąże ten.problem i tylko tż zapytał co tyle w łazience robiłam :b

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 18:51   #4847
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Ja też mam chęć trochę gorzej z realizacją mamy pokój nad kuchnią ściany takie że wszystko.słychać i skrzypiące łóżko.
Ostatnio mnie tż o 3 w nocy obudził i było naprawdę fajnie ale jak na nim usiadłam i poczułam macię pod żołądkiem to odechciało mi się. Nie spodziewała się takich wrażeń a już zdążyłam zapomnieć jak to jest. I jeszcze młodego obudziliśmy i skończyło się na tym, że do męża pyta co ty robisz zbujniczku.
Dziś doszłam do wniosku, że.szybciej będzie jeśli sama rozwiąże ten.problem i tylko tż zapytał co tyle w łazience robiłam :b

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

a mi się zaczynają erotyczne sny.. których się boję
Stary 2015-02-20, 18:58   #4848
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
ja też nie miałam i nie mam i nie pamiętam ale chyba mówiła, że 2 razy jeszcze będę musiała robić a dowiem się 4go. W ogóle widzę, ze u Ciebie też tego wizyta
W pierwszej jak i w drugiej ciąży musiałam zrobić toxo W I trymestrze i w połowie ciąży. Na kolejną wizytę (19tc) mam przynieść nowe wyniki na toxo, krew, mocz.
Tego samego dnia też widziałam

Cytat:
To tak jak u nas, ciągle coś mi nie pasuje, a co to będzie pod koniec ciąży ? Chyba żadna pozycja nie będzie dobra .
Cytat:
no coś Ty w ogóle o Tobie nie pomyślałam, nawet nie przypominam sobie czegos w podobnym stylu! przecież nawet jeśli to uwierz,że wiem,że żartujesz:P
A tak chciałam się upewnić
Stary 2015-02-20, 18:58   #4849
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
a mi się zaczynają erotyczne sny.. których się boję
a już myślałam, że to tylko ja wariuję ... ale widzę, że to norma... ufff

Igorek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-20, 19:04   #4850
magdowe
Zadomowienie

Hej Dziewczyny napisałam coś w klubie jak bedziecie miały chwilę to zerknijcie i napiszcie co o tym myślicie
magdowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 19:07   #4851
SugarbabyLove
Zakorzenienie

8
Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
i chyba czuje malucha, raczej to nie jelita, takie pływanie w dole brzucha delikatne, łaskotanie

Cytat:

ja nie umiem odróżnić czy to jelita czy nie

Ja tez juz sama nie wiem .. raz wydaje mi się ze to to a raz ze może nie . . .

Cytat:
jak mnie tż wkurza no nie moge na obiad barszu ukraiński i łazanki to on nie bedzie jadł bo tego nie lubi to co bedziesz jadł nic no normalnie nie wytrzymam!!! a chory jak nie wiem a do lekarza nie pójdzie

Ahh faceci nie zadowolisz. Ja zjem te lazanki. Hehe

Cytat:
tak tylko że jak by pojechał do mamusi to by zjadł wszystko co by mu dała...;/

Ahh no oczywiście

Cytat:
Napisane przez Acka Pokaż wiadomość
hej
Pierwsze słyszę że nie można jeść cytrusówJa w tej ciązy jem ciągle mandarynki i pmarańcze.Nie wierzę w takie bzdury
Dziewczyny miałyście robione teraz tzn w 2trym. badania ogólne krwi i moczu?Ja odebrałam wczoraj wyniki i mam np.erytrocyty,hematokryt, limfocyty poniżej normyWiem że w ciąży te wyniki są inne niż normalnie..Ale i tak nie wiem czy jest ok a do lekarza dopiero za tydzien.Mąż już powiedział:koniec z chipsami i innymi duperelkami
Trzeba się zacząć odżywiać jak należy

Właśnie. Ja tez jem cytrusy. Przy kamieni u nie powinno się ale w ciąży można

Cytat:
ale jeden plus, że na jutro została mi tylko łazienka

kupiłaś coś fajnego ? ja to bym torcik zjadła z ikei tak, ten co się kiedyś strułam

Torcik my będziemy jeść 28 na Marcela urodzinach huhuuuu

Cytat:

Edytowane przez SugarbabyLove
Czas edycji: 2015-02-20 o 19:12
SugarbabyLove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 19:11   #4852
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

Cytat:

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 19:11   #4853
SugarbabyLove
Zakorzenienie

A wgl to ja już po kolacji film oglądam i pije cherbate . . Hmm co do sexow to u nas to samo .. pozycję misie kończą ostatnio wiecznie niewygodnie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-20, 19:13   #4854
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
a już myślałam, że to tylko ja wariuję ... ale widzę, że to norma... ufff
No to nie chcę Cię martwić ale ja w 3 trymestrze mialam chyba 3 razy w tyg..To mi trochę przyspieszyło poród
Stary 2015-02-20, 19:18   #4855
Papusia28
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
heloł!

nie było mnie 10dni a tu Wy tyle naskrobałyście!!! nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić, a i do tamtych tematów nie mam co powracać

piszecie teraz o teściowych - moja ogólnie jest spoko, ale ostatnio mnie rozdrażniła, bo powiedziała, że nie mam nic kupować dla dziecka, bo jej córka ma łóżeczko przecież dobre, nawet materac mogę sobie wziąć (mała teraz skończy 4lata), wózek też po niej możemy wziąć, choć już zjeżdżony trochę, poza tym żebym żadnych ubranek nie kupowała, bo przecież nie wiem co będzie, a nawet jeśli chłopiec, to małego mogę go na różowo po jej wnuczce ubrać przecież, poza tym pieniądze mamy sobie składać, bo potem się bardziej przydadzą
nic się nie odezwałam, bo przykrości nie chce robić, i tak zrobimy po swojemu, pierwsze dziecko to chce jak najwięcej rzeczy żeby nowych miało, ale nie zapomnę tej Jej wypowiedzi
mms_22 tak jak Ty mam oparcie w mężu, bo On tez chce dla naszego dzieciątka jak najwięcej nowego i trzyma moją stronę
ta Twoja teściowa to naprawdę wredna, mogłaby się powstrzymać o tego typu komentarzy

Papusia28 aż niewiarygodne to co piszesz, że mieszkałaś z tyloma osobami i nikt nie zajrzał do Ciebie, nie zainteresował się? ehh
dobrze, że teraz macie swoje mieszkanie, zawsze to u siebie, czy w kuchni, czy w pokoju zrobisz coś po swojemu a u kogoś to wiadomo, że zawsze może się Im to nie spodobać

roxana_lu to ja mam taką ciotkę, co komuś dolega, to jej też zawsze to samo, i nigdy nikomu nie wierzy, jej jest zawsze gorzej, zawsze ją mocniej boli
ja dziś łazienkę sprzątałam
kciuki za jutrzejszą wizytę

dd1dd jabłka to moja stała przekąska, winogrona - z czasu a teraz ostatnio na tapecie dzień w dzień śliwki

teraz spadam, bo mąż z pracy wraca to zjemy obiadokolację, potem wpadnę jeszcze Was podczytać
nie kochana nie mieszkamy sami mieszkamy teraz z moimi rodzicami marzy nam sie swoje ale narazie nie ma za co
Cytat:
hmmm... PAPUSIA, może jest tak jak dziewczyny pisały, że po prostu do innnych smaków jest przyzwyczajony? albo np mniej tłusto? no bo każdy musi coś jeść.. więc jak nie w domu, to pewnie gdzieś na mieście się stołuje...

Może zapytaj teściową o jakiś przepis na coś co lubi i zrób mu niespodziankę i ugotuj mu... zobaczysz czy też to zignoruje...

ja Ci powiem, że od kiedy my na swoim jesteśmy, to np nie wszystkie obiady mojej mamy mi smakują, tylko ja je jem raz na kilka miesięcy jak przyjedziemy to się zmuszam, ale jakbym miała na codzień się męczyć to też bym wolała nic nie jeść....
przez dwa lata to by sie juz chyba przyzyczail na miescie raczej nie bo jak gdzies jedziemy to razema jak jedzie sam to do roboty
kurde ale wam zazdroszcze ochoty na sex ja juz nie pamietam co to ost raz było chyba w połowie grudnia nie wiem no mam taka blokade że sie boje o dzidzie ze zaczne znwou krawic i nie moge sie przełamac w pierwszej ciazy moglam non stop a teraz
Stary 2015-02-20, 19:20   #4856
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
No my też ograniczamy się do kilku "bezpiecznych" pozycji... ale wolę tak, niż ryzykować za wszelką cenę, bo wtedy pewnie nie skupiałabym się na sobie i mężu tylko na Dziecku... Jakoś to trzeba przetrwać Ja jeszcze niewiele ponad 4 miesiące i później chyba ok 6 tyg, nie?
chyba tak
Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
8

Torcik my będziemy jeść 28 na Marcela urodzinach huhuuuu
sama będziesz robić?
Stary 2015-02-20, 19:21   #4857
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Nie nie umiem . Koleżanka będzie robić a ja jej pomogę . 😁
Stary 2015-02-20, 19:25   #4858
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
Nie nie umiem . Koleżanka będzie robić a ja jej pomogę . 😁
na pewno będzie pyszny
Stary 2015-02-20, 19:26   #4859
goooosienka
Zakorzenienie

Cytat:
A ja ostatnio w ogóle nie mam ochoty

magister kosmetologii
nauczyciel akademicki
goooosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 19:27   #4860
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Oby. A będą dwa jeden dla Marcela z Nutella w środku. Drugi dla szwagierki ma tego samego dnia urodziny dla niej kokosowy mniam

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości