|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
Wydaje mi sie ze fascynacja xboxem jest tylko na poczatku pozniej juz tak nie ciagnie. Ja uzywalam glownie do tego zeby pocwiczyc czy to zumbe inne tance czy trenera. Po ciazy planuje wrocic do tancow :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]() |
#4774 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Popatrzę sobie do Red ![]() Cytat:
![]() Cytat:
myję codziennie, żelem z Facelle https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...sensitive.html , 1 x z tygodniu myję czymś mocniejszym np. Isaną do farbowanych Po każdym myciu odżywka lub maska - Wax, Ziaja Kakaowa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ladzajaca.html, odżywki z Ziaji http://www.maxdrogeria.pl/ziaja-odzy...EE0aAhmX8P8HAQ Isana https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...e-spulung.html - uwielbiam ![]() Garnier Awokado i m.karite https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...de-karite.html I ogólnie tanie a polecane przez dziewczyny-włosomaniaczki ![]() Akurat te bardzo mi pasują i często do nich wracam. Do każdej odżywki dodaję 2 krople hydrolizatu keratyny. 2 x w tyg. płuczę włosy w soku z aloesu lub w kawie np. ![]() Odżywkę po myciu, bez spłukiwania stosuję z Marion https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...oncowkami.html + na końce olej z pestek śliwki. Staram się 2-3 x w tyg. jak mam czas nakładać oleje co najmniej na 2 h, czasami na noc. Często, gęsto mieszam je ze sobą. Wydaje się czasochłonne ale wcale nie jest ![]() Niedawno miałam robioną kąpiel rozjaśniającą (ok 2 miesięcy temu) i włosy były w kiepskim stanie a teraz? Jest naprawdę ok ![]() A, no i oczywiście czasami eksperymentuję z nowościami opisanymi przez np. anwen, wiesz jakaś żelatyna na włosy itp. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Do prania to na pewno siostra kupi sporo więc o to nawet nie muszę prosić ![]() Jak ja się cieszę, że mój tż nie lubi gier i nie jest maniakiem futbolu ![]() Gdzie ta moja położna ![]()
Edytowane przez masija Czas edycji: 2015-03-30 o 12:46 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Zakorzenienie
|
Co do wlosow tez trzeba pamietac ze nie kazdym wlosom bedzie pasowac taka pielegnacja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Zadomowienie
|
No tak tylko, ale u nas tak jest ze trzeba jakies tam zsswiadczenia ze swojej parafii
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Zakorzenienie
|
Princesika - to o czym piszemy wie ksiadz z parafii ale zeby byc chrzestna trzeba miec zaswiadczenie ze swojej parafii ze mozna byc chrzestna, do tego spowiedz (ja musialam pieczatke/podpis ze spowiedzi miec..). Chyba ze chrzestna jest z parafii chrzczonego dziecka to bez zaswiadczenia bo i tak sobie sprawdza.
A orientujecie sie jak jest z chrztem dziecka kiedy rodzice na papierze sa jeszcze malzenstwem ale nie mieszkaja juz razem? |
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Zakorzenienie
|
Jak jedziemy do pl to kosmetyki ziaji kupuje. I serum eveline w dużych ilościach, super działają
![]() No i pół mięsnego ![]() No a w drugą stronę jak pisałam chemia, głównie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4781 |
Zakorzenienie
|
wszystko zależy od księdza
ostatecznie można to przemilczeć przed nim Edytowane przez mehja Czas edycji: 2015-03-30 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny, witam się w 31 tc
![]() Dziś miałam dzień matki i poszalałam na zakupach lumpkowych, odbiłam sobie ostatnie dni/tygodnie, w których totalnie niczego Frankowi nie kupiłam i dziś poszalałam i uzupełniłam wyprawkę ubraniową ![]() Wszystko było za 2 lub 3 zł za sztukę więc cięzko było się czemukolwiek oprzeć. ![]() ![]() P.S nie mogę się przyzwyczaić do nowego wizażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zakorzenienie
|
Selis super zakupy
![]() Ale okrzyczę Cię! Miałam dać sobie miesiąc wstrzymania od lumpków, a przez Ciebie mam ochotę iść ![]()
#4785 |
Zakorzenienie
|
Selis super łupy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Zakorzenienie
|
selis, bardzo fajne ciuszki
![]() ![]() ![]() masija, codziennie dodajesz do odżywki keratyny i nie masz przeproteinowanych włosów? ja używam keratyny max 2 razy w tygodniu.... boje sie siana... moje włosy zdecydowanie bardziej wolą emolienty .... został mi obiad z wczoraj...polędwiczki z figami i makaron....przeżarłam sie, chyba umre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4788 |
Zakorzenienie
|
Industria też już staram się kupować większe rzeczy w lumpach.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Zakorzenienie
|
Kaja ja mam identyczne skurcze od jakiś 2-3 tygodni. Z Julkiem też tak miałam więc się nie przejmuje i liczę na równie szybki poród
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4790 |
Rozeznanie
|
Monika, U mnie był problem z chrzestną, bo miała ślub cywilny, a ksiądz oczywiście wiedział bo przecież nazwisko zmieniła, więc powiedział że jeśli chcę zostać chrzestną to albo ma się rozwieźć albo ma nie mieszkać z mężem.
także chrzestni powinni być po ślubie kościelnym, bo cywilny to grzech, chyba że że sobą nie mieszkają.
#4791 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja zanim doszłam do tego co mi pasuje to minęło hoohohoo ![]() Cytat:
![]() Selis super zakupy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale ostatnio (ok 2 tyg. ) dodaję praktycznie co drugi dzień i włosy są super, nie widzę żadnego przesytu ![]() Ja już po położnej ![]() Dzisiaj trochę takie pitu pitu, większość rzeczy wiedziałam ale i tak było ok. Na nast. zajęciach będzie poród omawiany, tego nie mogę się doczekać ![]()
![]() |
#4792 |
Zakorzenienie
|
Selis ale cudeńka
![]() ja miałam na osiedlu lumpek gdzie rzeczy dla dzieci były za 1-3zł i w tym tyg. go zamknęli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się jakie ciasto robić na święta i na chwilę obecną mam tylko sernik
![]() Zrobiłabym jakieś muffinki ale nie mam pomysłu jakie i z czym. A taki problem mam odnośnie allegro. Kupujący wybrał po zakupie sposób zapłaty - zwykły przelew (czyli pewnie pocztowy). Ok. Minęło równe 7 dni w sobotę do kiedy powinien wpłacić kasę. Napisałam mu maila, że ma czas do dzisiaj do 24. a później zgłaszam sprawę do allegro. Mogę chyba tak, co nie? W końcu na wpłatę ma 7 dni, kontakt z gościem zerowy.. Kasy nadal nie mam..
#4794 |
Zakorzenienie
|
Masija możesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Konto usunięte
|
Selis
![]() Ja zrobiłam lazanię na obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki ![]() A u mnie dzisiaj schab duszony z papryką i pomidorami ![]() Napisałam do babki która sprzedaje te ochraniacze http://allegro.pl/ochraniacz-do-loze...193939555.html i powiedziała, że ona je szyje więc uszyje mi taki jaki chcę ![]()
![]() |
#4797 |
Zakorzenienie
|
Masija u mnie sernik,rafaello i keks
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4798 | ||||
Rozeznanie
|
Witam po weekendowej nieobecności
![]() Miałam rozdanie dyplomów i strasznie mnie to wymeczylo. Jednak cały dzień poza domem to już dużo ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Może któraś ma sprawdzone przepisy na święta ? Bardzo chętnie skorzystam ![]() Ja dzisiaj po wizycie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Witam po weekendowej nieobecności ![]() Miałam rozdanie dyplomów i strasznie mnie to wylmeczylo. Jednak cały dzień poza domem to już dużo ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Może któraś ma sprawdzone przepisy na święta ? Bardzo chętnie skorzystam ![]() Ja dzisiaj po wizycie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4799 | |
Zakorzenienie
|
Oooo rafaello
![]() Może zrobię ![]() ![]() Przeczytałam w pierwszym momencie 'piękne d*py'... ![]() ![]() Cytat:
Tylko z ciastami mam problem ![]() Hahha mówisz, że nie da się ukryć sprzętu ![]() ![]() ![]() Hm.. to faktycznie odpoczywaj.. A kiedy masz nast. wizytę?
![]() |
#4800 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.