Odżywki do włosów

Marion Natura Silk, Błyskawiczna odżywka do włosów łamliwych i z rozdwojonymi końcówkami

Nasi użytkownicy zostawili 155 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 lipca 2024 o 21:21
    Sprawdza się zarówno na suche, jak i mokre włosy
    Kiedyś miałam wersję do włosów blond i rozjaśnianych i tak mi się spodobała, że postanowiłam sięgnąć też po inną wersję. Tę stosowałam zarówno na suche, jak i mokre włosy - nie zrobiła im krzywdy, wręcz przeciwnie: ułatwia rozczesać mokre, a suche odświeżała i ujarzmiała. Nie zauważyłam, żeby magicznie "naprawiła" mi włosy, ale na pewno zapobiegała kolejnym uszkodzeniom. Ma piękny zapach!
    Drogeria Natura
  • 21 maja 2022 o 12:21
    Błyskawiczna odżywka do włosów
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Odżywka znajduje się w plastikowej butelce o pojemności wl150 ml. Atomizer bardzo przydatny wystarczy popsikać na włosy i odrazu widac poprawę.Włosy po aplikacji nie puszą się są miękkie.Zapach bardzo ładny.
    Zalety:
    • Wydajny,atomizer ładny zapach.
  • 25 września 2021 o 17:07
    Kocham za zapach, który się utrzymuje
    U mnie z Marionem jest tak, że niektóre produkty kocham inne nienawidzę. Z tą odżywka się pokochałam. Odżywka znajduje się w plastikowej butelce o pojemności wl150 ml. Posiada atomizer, który bardzo dobrze spełnia swoje zadanie. Szata graficzna nie przykuwa moim zdaniem uwagi, natomiast kolor produktu już tak, brzoskwiniowo pomarańczowy. Zapach cudownej brzoskwini, intensywny. Mi absolutnie nie przeszkadza, wręcz przeciwnie mogłabym się wypryskać cała. Zapach utrzymuje się na włosach za co ogromny plus.. Jeżeli chodzi o działanie to u mnie jest to metoda prób i błędów. Przy codziennym stosowaniu niestety, ale były minusy, bo włosy się zaczęły lekko plątać. Jak zaczęłam ją stosować co drugi dzień efekt jest super. Dodam, że ja używam jej na suche włosy. Co prawda bałam się, że będą robić się co chwilę tłuste, ale nic takiego się nie wydarzyło. Nie obciążyła włosów i w żadnen sposób im nie zaszkodziła. Moja czupryna po zastosowaniu stała się o wiele gładsza, włosy się nie elektryzują, nie puszą, bardzo dobrze je się rozczesują. Wyglądają na zdrowsze, błyszczą się. Co do jej przeznaczenia, to nie jestem w stanie się wypowiedzieć na 100 %, bo kupiłam ją zaraz po wyjściu od fryzjera, więc to co złe zostało na podłodze w salonie, ale według mnie coś tam zabezpiecza i działa l, ponieważ moja wizyta u fryzjera była ok miesiąca wstecz i do tej pory nie zauważyłam żeby z końcówkami coś złego się działo a u mnie to jest bardzo szybki proces, że się łamią, kruszą i rozdwajają. Odżywka jest bardzo wydajna. Jestem w szoku, że produkt za takie małe pieniądze, jest taki dobry.
  • 18 lipca 2021 o 18:19
    Brzoskwinka
    Będąc w Naturze przypadkowo natknęłam się na odżywki z firmy Marion. Moją uwagę przyciągnęły ich kolorowe opakowania oraz niska cena. Z racji ze moje włosy należą do tych łamliwych, zdecydowałam się na wersję w pomarańczowym opakowaniu, czyli przeznaczoną dla włosów zniszczonych z rozdwojonymi końcówkami. Produkt na moich włosach sprawdza się poprawnie- po jej użyciu nie mam problemu z ich rozczesaniem. Odżywka posiada przepiękny zapach świeżej brzoskwini, który dosyć długo utrzymuje się włosach. Odżywkę od Marion stosuję jako ochrona przed wysoką temperaturą. Chętnie używam jej również w ciągu dnia, ponieważ fajnie odświeża ona moje włosy. Za taką cenę polecam wypróbować :)
    Zalety:
    • Ułatwia rozczesywanie
    • Chroni przed wysoką temperaturą
    • Przepiękny zapach brzoskwinki, który długo się utrzymuje
    • Nie wysusza ani nie skleja włosów
    • Ładne opakowanie
    • Dosyć niska cena
    • Produkt dostępny w Rossmanie
    Drogeria Natura
  • 1 kwietnia 2021 o 8:38
    Taka sobie
    Bo zastosowaniu odżywki do spłukiwania lubię popsikac moje długie farbowane włosy czymś bez spłukiwania. Odżywka Marion ładnie prezentuje się w przezroczystej szorstkiej plastikowej butelce. Pachnie brzoskwiniowo chociaż nie wiem czemu. Działanie....coz jedynie ułatwia rozczesywanie a to też trzeba się napsikac jej dużo na włosy. Nie nawilża nie regeneruje nie odżywia. Czyli nie robi nic co zapewnia producent. Nie wrócę.