|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
w moim przypadku się nie sprawdza, ta moja więcej czasu spędza dalej na ulicy niż w domu, sama się przygarnęła i dalej jest bardziej uliczna niż domowa
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#1022 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), więc jak powiedzieli że Ciapka szybko nie dadzą, a ja kota chciała już, natychmiast to wzięliśmy Koko. Tyle że jej serio w życiu braki absolutnie nie przeszkadzają... Jak pisałam, suchą karmę wciąga aż miło, po schodach lata jak opętana. Nie jest waleczna, raczej fuczy i odchodzi, a czasem jak ją zbyt wkurzymy to nas capnie bezzębną szczęką
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- tylko ja smaruję tym nie tylko cycki ale i brzuch i nogi i w ogóle
|
|
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny za gratulacje do młodych rodziców. Ja nie wiem skąd mały taki duży, oboje są drobnej budowy ale lepiej taki niż malutki
ahnessy witaj Ja będę zamawiać, ale zrezygnowałam z ciuchów, raczej dodatki. Do nas zaraz znajomi z moim bratem z Polski przyjeżdżają jak się cieszę tak dawno nikogo nie widziałam. |
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
No to kupuj
Mnie przestało swędzieć po oliwce właśnie z Babydream. Możesz jeszcze kupić olej ze słodkich migdałów czy lniany czy jakikolwiek ale może Ci przeszkadzać zapach a dwa to ze nie będzie się tak wchłaniał ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Moja kumpela mi właśnie mówiła, że jej kumpela urodziła. W 26 tygodniu.. mała miała 1 kg Problemy z płuckami, jelitami i w ogóle..
|
|
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego ja smaruję się po wieczornej toalecie, już leżąc w łóżku
Kładę się, smaruję brzucha i cycki (albo Tż ) i dzięki temu masuję brzuch żeby lepiej się wchłonęło a i sprawiam że skóra jest bardziej elastyczna No i gadam do dziecia i później zaczyna pukać Takie 5 min i przynajmniej skóra fajna Później się ubieram w pidżamę, siku i spać A rano to to masło moment się wchłania |
|
|
|
#1029 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Choć w okolicach 26 tc urodził się braciszek mojej koleżanki i teraz jest zdrowym kilkulatkiem Więc to dużo zależy od przypadku.
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
to fakt dużo zależy od przypadku no ale 3 tyg w brzuchu też robi różnicę
Eh.. ale jak się czyta takie historie to aż dreszcz przechodzi.. nie możesz przytulić takiego malutkiego, bo przecież ciągle pod rurkami i w ogóle
|
|
|
|
#1031 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie nie swedza ale za to caly czas mi z nich leci a juz z lewej wybitnie :-/
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra zrobiłam przelicznik kosmetyków dla dziecia - 37 zł
Wszystko z Rossa jednak bo wyszło najtaniej i najwięcej kosmetyku
|
|
|
|
#1033 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1034 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, jakis czas temu znalazlam te strone i dzial Ciaza i macierzynstwo bardzo mnie wciagnal. Ta pani uzywa pieluszek wielorazowych i wiele razy o nich pisala, polecam http://domowa.tv/pieluszki-wielorazo...iacu-uzywania/
Testuje tez duuuzo wozkow
|
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jakoś nie lubię domowa tv nie mam zaufania do jej recenzji. Ma zbyt wiele współpracy i jakoś mało miarodajne jej opinie mi się wydają co niektórych produktów.
|
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
o pieluchach to już tu była jakiś czas temu dyskusja
ja u siebie zebrałam wszystkie linki do info które (przynajmniej mi) były i są potrzebne
|
|
|
|
#1037 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie co rusz trafiam tam na opinie wózków. I tylko te najdroższe są według niej super. Przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie.
|
|
|
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamusiu jak ja bym chciała do Polski na tydzień polecieć zakupy w Tesco, Rossie, Biedzie i Naturze zrobić albo chociaż do siostry do Anglii po śpiochy z sansbury czy jak tam się to pisze.A póki co zrobiłam zakupy na allegro. Kupiłam dwa prześcieradła do łóżeczka, ochraniacz na całe łóżeczko, komplet pościeli do wózka (ale nie minky tylko normalne, doszłam do wniosku że różnica w cenie jest normalna no i minky nie można w cieplejszej wodzie niż 30 stopni prać), 5 pieluch flanelowych bo mama powiedziała że mogą się przydać, szczotkę do butelek i pierwszą butelkę, książkę z przepisami dla dzieci ). Wózek kupujemy pod koniec ciąży razem, a wyprawkę moją do szpitala też pewnie w listopadzie kupię. No i chyba w sumie tyle, bo łóżeczko i fotelik są, sterylizator mam, podgrzewacz też. Chociaż znając życie, jeszcze jakieś głupoty na allegro kupię![]() Aaaa i...od kilku godzin nic nie jadłam, nareszcie udało mi się (po raz pierwszy od dobrych dwóch tygodni!) pójść skutecznie do łazienki, a czuję jakieś takie bąbelkowe stukanie pod pępkiem - nawet sobie nie wyobrażacie jaką mam nadzieję że to mała!
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2015-08-26 o 19:26 |
|
|
|
|
#1040 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mojego kota zrobiła różnice nowa szczotka - furminator. Żadna inna tak nie wyczesala. Efekt genialny. |
|
|
|
|
#1041 |
|
Zadomowienie
|
O, lubię domowa.tv
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale spędziłam parenaście godzin w drogeriach i znalazłam odpowiedniki kosmetyków ![]() Co do zakupów - ja to mam całą listę no ale łóżeczko kupiłam i w ogóle.. Jednak lumpów sobie nie odpuszczę
|
|
|
|
|
#1044 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Moj kot oczywiscie sprzeciwia sie czesaniu ale ja mam wiecej sily i troche sposobu na niego ;-) Wysłane z tapatalka ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Ja mojego wyrzucam za drzwi, na klatke schodowa, on sie troche boi to latwiej go okielznac :-D Wysłane z tapatalka |
|
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba muszę też powoli zrobić dokładną listę z wyceną. A tak się zastanawiam, czym sie różni kocyk minky za 50 zł od tego za 90? Chodzi mi o ocieplane...
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
co do Rossa i tęsknoty - tu nie ma drogerii, w UK są Bootsy itd, a tutaj albo coś w stylu Douglasa z samymi markówkami, albo kosmetyki supermarketowe. Zawsze jak jestem w PL to robię zapas kosmetyków dla długo
|
|
|
#1048 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie tak. albo wykonaniem - niektóre czasem mi się takie trochę niechlujne wydają. no i marketing
![]() ![]() ej jestem prawie pewna że te dziwne uderzenia co czuję to dziecko a nie jelita ![]() ![]() z akcentem na prawie. jak wy to odróżniałyście na początku?![]() (i zabijcie mnie, a raczej zabierzcie mi kartę kredytową. kupiłam jednak nianię, na ebayu znalazłam w dobrej cenie tuż obok mojej siostry, jutro jedzie mi odebrać. jak dobrze że mąż nie ma dostępu do mojej historii zakupów )
|
|
|
#1050 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

), więc jak powiedzieli że Ciapka szybko nie dadzą, a ja kota chciała już, natychmiast to wzięliśmy Koko. Tyle że jej serio w życiu braki absolutnie nie przeszkadzają... Jak pisałam, suchą karmę wciąga aż miło, po schodach lata jak opętana. Nie jest waleczna, raczej fuczy i odchodzi, a czasem jak ją zbyt wkurzymy to nas capnie bezzębną szczęką 

Mnie przestało swędzieć po oliwce właśnie z Babydream. Możesz jeszcze kupić olej ze słodkich migdałów czy lniany czy jakikolwiek ale może Ci przeszkadzać zapach a dwa to ze nie będzie się tak wchłaniał
Problemy z płuckami, jelitami i w ogóle..

No i gadam do dziecia i później zaczyna pukać 
no ale łóżeczko kupiłam i w ogóle.. Jednak lumpów sobie nie odpuszczę