|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Bell, tak, rozumiem. Miałam na myśli raczej, że nagle źle się poczułaś itp. i zrobiłaś badania.
![]() Nienawidzę być chora ![]() ![]()
#4682 |
Zakorzenienie
|
A nie, tzn często bolały mnie łydki, ale to chyba nie było wskazaniem do badan.
![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- BTW, Asia, widziałaś w Rossmannie nowe fluidy Eveline? Fajny, nawet jasny kolor jest. Na tle drogeryjnych podkładów to brylancik. ![]() To Ty jestes fanka apteki Gemini? Otworzyli u mnie w miescie i tak sobie pomyslalam o Tobie ![]() Musze kupic jakas odzywke do wlosow, wcozraj stalam w Super Pharm przed polka jakies 5 minut i nic nie kupilam. Zablyszczaly mi oczy do balsamow Seboradin, ale jak zobaczylam cene (30zl) to padlam, pamietam jak kupowalam je po 18 zl ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2015-09-20 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4683 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bardziej nie rozumiem osób, które biorą tabletki antykoncepcyjne, nie badają się regularnie, ignorują fakt, że taka forma antykoncepcyjna nie pozostaje obojętna dla organizmu. ![]()
![]() |
#4684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajne ta maszyna,swiezutki chlebek kiedy tylko zeschcesz i jaki zechcesz ![]() Byłam w piatek w Hausie i mierzylam taka sama kamizelke,ale nie bylam zdecydowana i nie kupilam,teraz zakuje,moze w tygodniu pojade po nia ![]() Na doz sa po dwadziescia parę zł, ja niedawno zamawialm chyba za 22zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4685 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko jedno ostrzeżenie. Jak miałam Windows 8 i tak zrobiłam zadziałało doskonale. Po zainstalowaniu Windowsa 10 pojawił się ten sam problem. Znów odinstalowałam to coś i coś poszło nie tak. Nie wiem nawet czy ma to związek z tym odinstalowaniem czy z W10, ale musiałam zresetować system i straciłam wszystkie programy, przeglądarki wraz z zakładkami. TŻ odinstalowywał już z W10 i wszystko mu działa. W każdym razie ten driver powoduje jakiś konflikt i nie działają niektóre skróty klawiaturowe. Boot's. U Ciebie chyba też jest. I nawet sa mooncupy http://www.boots.ie/webapp/wcs/store...ncup#container
![]() Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy, rude pochodzą od kotów. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kocurzyca Czas edycji: 2015-09-20 o 21:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Zakorzenienie
|
Dzięki!
![]() Oglądałam wcześniej na jakichś polskich stronach. Też produkują, taniej, ale nie opłacałoby mi się tu wysyłać. Znając życie, zanim kupię, to minie dużo czasu. Tak jak z nowym telefonem. Już półtora roku a ja nadal nie mogę się zdecydować ![]()
#4687 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
Nie martw się. Ja tez z rok się zbierałam do kupienia. A telefony to jakaś masakra. Wydawałoby się ze nie mam wielkich wymagań, bo nie jestem gadżeciarą, a jednak nie mogę nic znaleźć. Teraz mam nadal Samsunga Galaxy SII. Już nawet miałam nowy telefon, ale po krótkiej zabawie oddałam go TŻ. Sony Xperia M2. Niby fajny, szybki, dużo pamięci ale aparat ma gorszy niż mój pierwszy SonyErricsson 10 lat temu. Bez statywu nie da się tym zrobić wyraźnego zdjęcia. W gorszym świetle to już w ogóle nic nie wychodzi. Dla mnie jednak aparat jest najważniejszy przy wyborze telefonu. I dalej nie wiem co wybrać, bo się na tym nie znam i szkoda mi czasu na poszukiwania w necie ![]() Bawiłam się telefonem szefa. Ma HTC One M8. Aparat spoko. Nawet robi zdjęcia 3D ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Zmobilizowałam się i już wiem jaki chce telefon. Samsung Galaxy S5. Nie pogniewałabym się za S6 ale jest za drogi. Teraz muszę się przekonać do wydania takiej kwoty ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4688 |
Zakorzenienie
|
Ja przez kilka tygodni miałam iphone 6plus. Kupiłam w okazyjnej cenie od znajomego. Zdjęcia żyleta!
![]() ![]() ![]()
#4689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Of kors, ja ![]() Jak leżałam z małą w brzuszku odkryłam tę aptekę i bardzo często robiłam tak zamówienie, bo mieli wszystko i ceny są naprawdę świetne ![]() ![]() ![]() Dzięki ![]() ![]() Od rana pada, czuję się odrobinkę lepiej, ale nadal słabo. Od rana śmigam z kokosem na głowie, takie spa dzisiaj mam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Bell, a tak w ogóle, jakich teraz podkładów używasz ? I pudrów ? Już dawno wykończyłam puder Revlona, pozostał Essence i Wibo (sypki), jednak ten ostatni średnio mnie zadowala. Przydałoby mi się coś nowego, przeszukuję KWC, ale nie potrafię się zdecydować na żaden... ![]()
![]() |
#4690 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny. Ja też zapuszczam, przyszłam pogadać.
![]()
#4691 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strasznie tego nie lubię, zwłaszcza jak mam czarne spodnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Brat Tż ma czarny gres polerowany i bardzo narzeka, wszystko znać, ciężko to pozamiatać, elektryzuje się, trzeba impregnować i myć w specjalnych płynach. Ja jakbym zdecydowała się na polerowany to jaśniutki beż. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4692 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no, ja to rozumiem ale jakby kazdy sugerował się skutkami ubocznymi u innych to malo kto bralby tabsy ![]() Co do badan to wiesz, niektórzy w ogole nie robia sobie badan nawet podstawowych a co dopiero przy tabsach ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4693 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gadacie o podkładach, właśnie sobie uświadomiłam, że od lipca miałam na sobie podkład może trzy razy ![]() ![]()
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2015-09-21 o 16:00 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4694 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Zakorzenienie
|
Jeju, jak ktoś pisze że nie bierze tabsów bo naczytał się o skutkach ubocznych to rozumiem że Ty uważasz że też je będziesz miała a przecież niekoniecznie tak jest. sugerujesz się innymi opiniami nt tabsów więc dafuq
![]() ![]() ![]() Zresztą nieważne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
widzę, ża dalej nie rozumiesz? Ja o czymś innym, Ty też ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się nad skompletowaniem zestawu do hybryd i nie wiem co ze zmywaniem (myślę o Semilacu). Lepszy remover czy wystarczy sam aceton? Maryha? Bell? Czego używacie?
![]() |
#4699 |
Zakorzenienie
|
Semilac to dobry wybór
![]() ![]()
![]() |
#4700 |
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;5284632 0]
![]() ![]() I za to kocham Samsungi. Wszystkie, nawet te stare maja stabilizację. A bez stabilizacji, w ruchu (np. w jadącym po dołkach samochodzie, lub wiercącemu się kotu) przy gorszym świetle nie da się zrobić przyzwoitego zdjęcia. Manualne ostrzenie w takich warunkach jest bezużyteczne. Samsungiem, nawet starym ACE zdjęcia wychodzą jak żyleta, a Sony Xperia M2 zamazane, nieokreślone coś. M2 nawet w dobrym świetle kuleje bez stabilizacji. Chyba statyw by się do niego przydała ![]()
#4701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://semilac.pl/pl/plyny/424-semil...brydowego.html Remover ma niby lanoline w składzie i jest bardziej "przyjazny". A przy okazji dwa razy droższy. ![]() W międzyczasie wyczytałam, że nawet zielony zmywacz Isany daje radę.
![]() |
#4702 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teraz rozprawiam sie z pryszczami peelingami chemicznymi wiec w sumie nic mi nie przykrywa mojej masakry na warzy, no ale wierze w to, ze do Bozego Narodzenia bede miala piekna twarz bez syfu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=197977 Czytamy w trójkę. ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2015-09-23 o 21:00 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na początku myślałam, że masz na kolanach peruki i myślę sobie o co kaman ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4704 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Zakorzenienie
|
My już mamy okna i parapety w nowym M
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie remont pewnie potrwa jeszcze z 15 lat w tym tempie. TŻ jeden pokój zajął 1,5 roku i jeszcze nie jest skończony. I czego się tknie to schrzani, bo po co robić jak ja mówię jak można po swojemu i potem 2 razy poprawiać. Ja też się przymierzam do zakupu chaty. Zbieram jeszcze na wkład własny. TZ ma beznadziejną pracę wiec marnie to idzie. Już straciłam nadzieję , że coś się zmieni w kwestii jego pracy. No ale pracy za niego nie znajdę. Ja z kolei dostałam kolejną podwyżkę. Znów szef mnie uprzedził, bo już trenowałam przemowę jak to ja zasługuję na więcej ![]() No i nadal walczę z myślami - kupować tu czy budować w PL. I myślę że jak kupię to zawsze mogę sprzedać albo wynająć. A płacić już za swoje, a nie za wynajmowane. Niestety nie mam nikogo, kto mógłby mi dorzucić trochę kasy.
![]() |
#4707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marzy nam się kupno domku (też przewijają się pomysły o PL, jednak rzadziej). Ale przy takim tempie oszczędzania, mimo, że naprawdę staramy się nie wydawać na głupoty, to jednak zejdzie nam długo zanim uzbieramy. Może za jakieś 6-7 lat będzie nas stać na ... kredyt na domek ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Teraz o mieszkanie bez kredytu jest bardzo ciężko. Ja mam szczęście, bo rodzice obiecali mi dorzucić sporą kwotę pieniężną do remontu domu na wsi, ale zrealizujemy plany za jakiś czas. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dylemat co do telefonu rozwiązany. Dostałam na urodziny. Nie całkiem nowy, ale dla mnie nowy i co najważniejsze - podoba mi się. I w samą porę, bo mój stary już całkiem ześwirował, ciągle się wyłącza. A szkoda, bo chciałam mieć go na numer z PL. ![]()
![]() |
#4710 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
My poczekamy z kupnem mieszkania jeszcze dwa lata, jak podolam moim planom to też weźmiemy kredyt i się wtedy zastanowimy, czy mieszkanie, czy może jakiś dom. Mam porównanie z.jednej strony wygodniej w bloku, z drugiej, trochę mamy już dość słuchania kłótni i seksualnych jekow zza ściany. No i nie miałabym oporów żeby ćwiczyć o szóstej rano,latem.to można wyjść na dwór, ale zimą trzeba będzie się przerzucić na.porę.wieczorną.
![]() Jestem od niedawna posiadaczką depilatora ipl, uzylam dwa razy i pałam miłością wielką :Love:. Całe wakacje golilam nogi co dziennie, a czasami nawet trzeba było rano i wieczorem, a teraz już mam nogi gładkie cała dobe, w niektórych miejscach nie odrastaja na razie. Może w przyszłe wakacje będę sięgać po maszynkę raz na miesiąc :Love:. ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Asia,kupiłam ten Ingrid, wow, najjasniejszy podkład w życiu! Trzyma się naprawdę długo nawet na mojej zmasakrowanej twarzy i na kremie.z filtrem. Krycie naprawdę niezłe, zobaczymy co dalej. Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2015-09-27 o 07:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.