Offopowe Zapuszczanie, część 50! - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-20, 15:11   #4681
Asia19x
Zakorzenienie

Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!

Bell, tak, rozumiem. Miałam na myśli raczej, że nagle źle się poczułaś itp. i zrobiłaś badania.

Nienawidzę być chora

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-20, 15:17   #4682
Bellitudoo
Zakorzenienie

A nie, tzn często bolały mnie łydki, ale to chyba nie było wskazaniem do badan.

Pij herbatę z imbirem!

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

BTW, Asia, widziałaś w Rossmannie nowe fluidy Eveline? Fajny, nawet jasny kolor jest. Na tle drogeryjnych podkładów to brylancik. I Ingrid wypuściło nowy kolor https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...gadzajacy.html . Jak tylko wykończę podklad to lece do Hebe po to.
To Ty jestes fanka apteki Gemini? Otworzyli u mnie w miescie i tak sobie pomyslalam o Tobie .

Musze kupic jakas odzywke do wlosow, wcozraj stalam w Super Pharm przed polka jakies 5 minut i nic nie kupilam. Zablyszczaly mi oczy do balsamow Seboradin, ale jak zobaczylam cene (30zl) to padlam, pamietam jak kupowalam je po 18 zl .

Edytowane przez Bellitudoo
Czas edycji: 2015-09-20 o 15:19
Bellitudoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-20, 16:17   #4683
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Tamponów lubię tylko z aplikatoarmi. Te zwykłe to jakieś porażki są dla mnie.

A kubeczek mam używam i nie zamienię na nic innego. Już chyba ok roku. Ja mam Mooncup. Kasiamajo też polecała mooncup.
Wybrałam mooncup głównie dlatego że to jedyny dostępny stacjonarnie. Poszłam do sklepu, obejrzałam, pomacałam i kupiłam. I to chyba jest pierwszy wyprodukowany kubeczek. Polecam od razu zakupić również żel/lubrykant. Aplikacja kubeczka na sucho może być uciążliwa. Żelu można używać tez do aplikacji tamponów.
A gdzie kupiłaś stacjonarnie? Jakaś sieciówka?
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Napisałaś ze naczytalas się tylw o skutkach ubocznych a przeciez nie kazdy je ma
Ale chodzi o ryzyko. Też biorę. Nie mam skutków ubocznych, po kilku miesiącach "niechcenia" mam ochotę na seks. Dobrze znoszę taką antykoncepcję. Nie zmienia to jednak faktu, że wiąże się to z ryzykiem, że wystąpią mniej lub bardziej poważne skutku uboczne. Mam tego świadomość, badam się regularnie. Rozumiem obawy tych osób, które zapoznały się z tematem i nie zdecydowały się na taką formę antykoncepcji
Bardziej nie rozumiem osób, które biorą tabletki antykoncepcyjne, nie badają się regularnie, ignorują fakt, że taka forma antykoncepcyjna nie pozostaje obojętna dla organizmu.
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-20, 18:00   #4684
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Wychowawstwo w czwartej, a uczę w czwartej i piątej.

Poszaleliśmy dziś z TŻ na zakupach. W Lidlu rzucili automaty do pieczenia chleba, w końcu stałam się posiadaczką jednego Dobrze, bo wszystko co kupiliśmy w Lidlu jak do tej pory sprawdza się świetnie. No i cena bardzo atrakcyjna. Już czuję, jak zatapiam kły w gorącym chlebie Maszyna: https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=197812

Kupiłam sobie też futrzaną kamizelkę nie wiem skąd, ale nagle musiałam mieć coś futrzanego na zimę, aż się skręcałam, że chce coś futrzanego, normalnie jak dziecko no i trafił się w house okaz dla mnie idealny, kamizelka z kapturem https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=197811 Podniecam się nią tak, że właśnie siedzę w niej w domu Bałagan w tle pewnie na was już wrażenia nie robi, ale jakość żenująca- to właśnie aparat w mojej Xperii -_- Nie polecam.
to duze masz dzieci
Fajne ta maszyna,swiezutki chlebek kiedy tylko zeschcesz i jaki zechcesz

Byłam w piatek w Hausie i mierzylam taka sama kamizelke,ale nie bylam zdecydowana i nie kupilam,teraz zakuje,moze w tygodniu pojade po nia
Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość

Musze kupic jakas odzywke do wlosow, wcozraj stalam w Super Pharm przed polka jakies 5 minut i nic nie kupilam. Zablyszczaly mi oczy do balsamow Seboradin, ale jak zobaczylam cene (30zl) to padlam, pamietam jak kupowalam je po 18 zl .
Na doz sa po dwadziescia parę zł, ja niedawno zamawialm chyba za 22zł
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-20, 21:56   #4685
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Polskich czy angielskich znajomych? Mam wrażenie, że w PL to nie jest jeszcze aż tak duży problem.
Polskich znajomych w Polsce. I co najciekawsze to w większości dzieci ludzi którzy byli bardzo wysportowani. Kolega robił koło setki km dziennie na rowerze ma syna małego pulpeta, koleżanka ze szkolnej reprezentacji siatkówki ma upasioną córkę. Po ostatnich wakacjach byłam w szoku bo na moich terenach jest strasznie dużo grubych dzieci. Tylko takich młodszych. Nastoletnie dzieciaki są raczej szczupłe.

Cytat:
Sorry, ze bez polskich znakow- moj laptop zrezygnowal z klawisza ALT.
Wejdź w panel sterowania i zerknij w programach czy masz synaptics pointing device driver. Jeśli tak to to odinstaluj.

Tylko jedno ostrzeżenie. Jak miałam Windows 8 i tak zrobiłam zadziałało doskonale. Po zainstalowaniu Windowsa 10 pojawił się ten sam problem. Znów odinstalowałam to coś i coś poszło nie tak.
Nie wiem nawet czy ma to związek z tym odinstalowaniem czy z W10, ale musiałam zresetować system i straciłam wszystkie programy, przeglądarki wraz z zakładkami.
TŻ odinstalowywał już z W10 i wszystko mu działa.
W każdym razie ten driver powoduje jakiś konflikt i nie działają niektóre skróty klawiaturowe.
Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Boot's. U Ciebie chyba też jest.
I nawet sa mooncupy http://www.boots.ie/webapp/wcs/store...ncup#container

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

Edytowane przez kocurzyca
Czas edycji: 2015-09-20 o 21:57
kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-20, 22:02   #4686
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Dzięki!
Oglądałam wcześniej na jakichś polskich stronach. Też produkują, taniej, ale nie opłacałoby mi się tu wysyłać. Znając życie, zanim kupię, to minie dużo czasu. Tak jak z nowym telefonem. Już półtora roku a ja nadal nie mogę się zdecydować
Stary 2015-09-20, 23:40   #4687
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Poszaleliśmy dziś z TŻ na zakupach. W Lidlu rzucili automaty do pieczenia chleba, w końcu stałam się posiadaczką jednego Dobrze, bo wszystko co kupiliśmy w Lidlu jak do tej pory sprawdza się świetnie. No i cena bardzo atrakcyjna. Już czuję, jak zatapiam kły w gorącym chlebie Maszyna: https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=197812
Fajna sprawa te maszyny. Moja siostra ma od lat, właśnie z Lidla. Ja kupiłam sobie kilka miesięcy temu. Potem mojej mamie. Mój zapał trochę ostygł, bo ze świeżym chlebem codziennie to jeszcze trochę i ważyłabym 100 kg. Za to mama szaleje. Od lipca w ogóle nie kupowała chleba. Tylko piecze i wymyśla co raz to nowe przepisy.

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Dzięki!
Oglądałam wcześniej na jakichś polskich stronach. Też produkują, taniej, ale nie opłacałoby mi się tu wysyłać. Znając życie, zanim kupię, to minie dużo czasu. Tak jak z nowym telefonem. Już półtora roku a ja nadal nie mogę się zdecydować
Z popularniejszych to jeszcze jest Meluna i Lady Cup. Ale stacjonarnie chyba tylko Mooncup jest dostępny.
Nie martw się. Ja tez z rok się zbierałam do kupienia.

A telefony to jakaś masakra. Wydawałoby się ze nie mam wielkich wymagań, bo nie jestem gadżeciarą, a jednak nie mogę nic znaleźć.
Teraz mam nadal Samsunga Galaxy SII. Już nawet miałam nowy telefon, ale po krótkiej zabawie oddałam go TŻ. Sony Xperia M2. Niby fajny, szybki, dużo pamięci ale aparat ma gorszy niż mój pierwszy SonyErricsson 10 lat temu. Bez statywu nie da się tym zrobić wyraźnego zdjęcia. W gorszym świetle to już w ogóle nic nie wychodzi. Dla mnie jednak aparat jest najważniejszy przy wyborze telefonu.
I dalej nie wiem co wybrać, bo się na tym nie znam i szkoda mi czasu na poszukiwania w necie
Bawiłam się telefonem szefa. Ma HTC One M8. Aparat spoko. Nawet robi zdjęcia 3D (bardzo przydatne), ale menu mi nie leży.

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Zmobilizowałam się i już wiem jaki chce telefon. Samsung Galaxy S5. Nie pogniewałabym się za S6 ale jest za drogi.
Teraz muszę się przekonać do wydania takiej kwoty .

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-21, 06:31   #4688
otako
Zakorzenienie

Ja przez kilka tygodni miałam iphone 6plus. Kupiłam w okazyjnej cenie od znajomego. Zdjęcia żyleta! Duża różnica pomiędzy tym, a moją 5 czy 5s. Dobrze, że akurat na urlopie go mieliśmy, to mamy dobrej jakości pamiątkę. Ale rozmiar tego 6plus to już tragedia - mały telewizorek. Ani do kieszeni schować, do torebki też strach. Ciekawe czy 6 też ma taki aparat.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 11:16   #4689
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
A nie, tzn często bolały mnie łydki, ale to chyba nie było wskazaniem do badan.

Pij herbatę z imbirem!

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

BTW, Asia, widziałaś w Rossmannie nowe fluidy Eveline? Fajny, nawet jasny kolor jest. Na tle drogeryjnych podkładów to brylancik. I Ingrid wypuściło nowy kolor https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...gadzajacy.html . Jak tylko wykończę podklad to lece do Hebe po to.
To Ty jestes fanka apteki Gemini? Otworzyli u mnie w miescie i tak sobie pomyslalam o Tobie .

Osz Ty kusicielko! A jak wyglądają te podkłady, masz zdjęcie ? Ale mnie kusisz Tym z Ingrid także, u mnie Hebe brak, aczkolwiek w Dayli chyba sa kosmetyki tej firmy ?Muszę poczytać o nim. Wczoraj zdecydowałam, że zamówię CC od Bourjois, bo mega atrakcyjna cena na Zeberce.

Of kors, ja
Jak leżałam z małą w brzuszku odkryłam tę aptekę i bardzo często robiłam tak zamówienie, bo mieli wszystko i ceny są naprawdę świetne Seboradiny zwłaszcza. Po wypłacie złożę zamówienie, bo dawno nie zamawiałam I chyba mleko będę zamawiać małej, bo się okazuje, że większe i tańsze. A przesylka nie zależnie od wagi - 13zł. Oczywiście bardzooo zazdroszczę stacjonara

Dzięki A może być suszony ? NIe mam świeżego

Od rana pada, czuję się odrobinkę lepiej, ale nadal słabo. Od rana śmigam z kokosem na głowie, takie spa dzisiaj mam A jutro idę wreszcie do kosmetyczki na depilację i hennę brwi, bo są paskudne

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Bell, a tak w ogóle, jakich teraz podkładów używasz ? I pudrów ?
Już dawno wykończyłam puder Revlona, pozostał Essence i Wibo (sypki), jednak ten ostatni średnio mnie zadowala. Przydałoby mi się coś nowego, przeszukuję KWC, ale nie potrafię się zdecydować na żaden...

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 11:24   #4690
Soupir bordeaux
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny. Ja też zapuszczam, przyszłam pogadać.

Soupir bordeaux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 13:02   #4691
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
To faktycznie długo zasypia, ale coś za coś, widzisz Mam nadzieję, że niebawem zacznie przesypiać całe noce...
To już w ciągu nocy nie je ?

Dziękuję Jest jeden, uciążliwy problem Sweter zostawia milion kudłów i jestem wściekła na maksa. Pojechałam na zakupy i cały fotel w aucie biały Co z tym zrobić, jakieś pomysły by sweter tego nie zostawiał ?
Długo nad nim myślałam, bo miałam upatrzonych kilka innych i Ogólnie miękki, pięknie wygląda, ale te kudły.. I jak tu iść w nim i usiąść komuś na ciemne łóżko ?

Dzięki Astro

Otako kurczę niedobrze... Mam nadzieję, że będzie w porządku. Dan znać

Mąż z małą u teściowej, ale dziwnie samej w domu, cicho.. i nic nie fruwa
Nie, już od dawna nie je w nocy. Nie pamiętam nawet kiedy ostatnio ją w nocy karmiłam

Strasznie tego nie lubię, zwłaszcza jak mam czarne spodnie Mam kilka takich osobników, pranie nic nie dało

Cytat:
Aha. Miki. My tu wprowadzając się zostawiliśmy to, co było w korytarzu, łazience i kuchni - płytki. Ciemne, jedynie jasne w kuchni. Mam nadzieję, że jak Hania skończy trzy lata wyniesiemy się stąd i nad podłogą taką dobrą, dopiero będę myśleć. Też się zastanawiam, czy się nie namęczysz przy tym

Maryha jaki ciepły miesiek Extra ta maszyna

Otako kurczę niedobrze, mam nadzieję, że to nic poważnego. Nie martw się

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Łee tam. Bez przesady Też nigdy, przenigdy nie brałam i zawsze mówiłam, że nie będę tego robić. Jednak po ciąży się zdecydowałam i czuję się doskonale. Żadnych skutków ubocznych Jedynie na początku źle się czułam, bo brałam pierwsze miesiące dla mam karmiących i trochę minęło zanim się przestawiłam. Następne po skończeniu kp są świetne, kompletnie nic, zero skutków ubocznych. Każdy organizm inny, więc chyba trzeba samemu się przekonać
A to chyba że Mam wrażenie, że teraz są rzeczy albo ładne i niepraktyczne albo brzydkie i praktyczne Nie mam kompletnie pomysłu na podłogę, tzn. podoba mi się szalenie gres polerowany. W przedpokoju pewnie zdecydujemy się na niego, ale kuchnia i łazienki odpadają.

Cytat:
Co do płytek: ja mam w kuchni i na korytarzu w wynajmowanym takie chropowate wykończenie i to jest masakra, bo jak chce żeby to bylo naprawdę czyste to muszę upaść na kolana ze szczotka ryżowa. W rodzinnym coś w stylu tego gresu polerowanego, jasne i tez widać wszelki brud, zamiatamy tam kilka razy dziennie w weekend. Na korytarzu w rodzinnym mamy świetne, nie widać w ogole brudu. Niestety, nie mam zdjęcia.
Siostra też ma takie chropowate i też narzeka. A nie wiesz jak nazywa się to coś na korytarzu w rodzinnym?

Brat Tż ma czarny gres polerowany i bardzo narzeka, wszystko znać, ciężko to pozamiatać, elektryzuje się, trzeba impregnować i myć w specjalnych płynach. Ja jakbym zdecydowała się na polerowany to jaśniutki beż.

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-21, 13:45   #4692
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:

Ale chodzi o ryzyko. Też biorę. Nie mam skutków ubocznych, po kilku miesiącach "niechcenia" mam ochotę na seks. Dobrze znoszę taką antykoncepcję. Nie zmienia to jednak faktu, że wiąże się to z ryzykiem, że wystąpią mniej lub bardziej poważne skutku uboczne. Mam tego świadomość, badam się regularnie. Rozumiem obawy tych osób, które zapoznały się z tematem i nie zdecydowały się na taką formę antykoncepcji
Bardziej nie rozumiem osób, które biorą tabletki antykoncepcyjne, nie badają się regularnie, ignorują fakt, że taka forma antykoncepcyjna nie pozostaje obojętna dla organizmu.

nie no, ja to rozumiem ale jakby kazdy sugerował się skutkami ubocznymi u innych to malo kto bralby tabsy

Co do badan to wiesz, niektórzy w ogole nie robia sobie badan nawet podstawowych a co dopiero przy tabsach ja wlasnie jutro ide do gina bo recepta mi się skonczyla wiec pewnie teraz tez bede robic badania

Cytat:
[/COLOR]Bell, a tak w ogóle, jakich teraz podkładów używasz ? I pudrów ?
Już dawno wykończyłam puder Revlona, pozostał Essence i Wibo (sypki), jednak ten ostatni średnio mnie zadowala. Przydałoby mi się coś nowego, przeszukuję KWC, ale nie potrafię się zdecydować na żaden...
Ja od siebie polecam z max factor podklad (tylko nie pamiętam jak się on nazywa dokladnie, sprawdzę w domu), ładnie wygląda na buzi, jest lekki i nie zapycha
Stary 2015-09-21, 15:59   #4693
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Haha, powodzenia, pamiętam jak.moi.rodzice się stresowali przed pierwszym oficjalnym spotkaniem . A znali się wcześniej. Tata wpadł.w.szał sprzątania .
Uhu, pamiętam jak przez to przechodziliśmy w moim domu rodzinnym straszna spina była przed wizytą, pół godziny przed planowanym przyjazdem atmosfera była tak napięta, że mama nie wytrzymała i zarządziła rodzinne picie drinków wszystko jakoś od razu łatwiej poszło

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
to duze masz dzieci
Fajne ta maszyna,swiezutki chlebek kiedy tylko zeschcesz i jaki zechcesz

Byłam w piatek w Hausie i mierzylam taka sama kamizelke,ale nie bylam zdecydowana i nie kupilam,teraz zakuje,moze w tygodniu pojade po nia

Teraz tych kamizelek jest wszędzie pełno, schodzą jak świeże bułeczki, chyba są w modzie

Cytat:
Polskich znajomych w Polsce. I co najciekawsze to w większości dzieci ludzi którzy byli bardzo wysportowani. Kolega robił koło setki km dziennie na rowerze ma syna małego pulpeta, koleżanka ze szkolnej reprezentacji siatkówki ma upasioną córkę. Po ostatnich wakacjach byłam w szoku bo na moich terenach jest strasznie dużo grubych dzieci. Tylko takich młodszych. Nastoletnie dzieciaki są raczej szczupłe.
Speszjal for ju rozglądałam się dziś w szkole i moim zdaniem nie ma dużo spasionych dzieci. Tak jak mówiłam, po 2-3 osoby w klasie. Co ciekawe, zazwyczaj są to dziewczynki

Cytat:
Fajna sprawa te maszyny. Moja siostra ma od lat, właśnie z Lidla. Ja kupiłam sobie kilka miesięcy temu. Potem mojej mamie. Mój zapał trochę ostygł, bo ze świeżym chlebem codziennie to jeszcze trochę i ważyłabym 100 kg. Za to mama szaleje. Od lipca w ogóle nie kupowała chleba. Tylko piecze i wymyśla co raz to nowe przepisy.[
Tego też się obawiam Właśnie w automacie siedzi bułka drożdżowa z rodzynkami, także ten -_- Na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć tylko, że jest słodzona miodem

Gadacie o podkładach, właśnie sobie uświadomiłam, że od lipca miałam na sobie podkład może trzy razy niestety, wszystko co dobre szybko się kończy i pewnie zaraz dopadnie mnie jesienne pogorszenie cery

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2015-09-21 o 16:00
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 17:06   #4694
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
Haha, powodzenia, pamiętam jak.moi.rodzice się stresowali przed pierwszym oficjalnym spotkaniem . A znali się wcześniej. Tata wpadł.w.szał sprzątania .
Przeżyłam

Cytat:
Napisałaś ze naczytalas się tylw o skutkach ubocznych a przeciez nie kazdy je ma
No właśnie. Napisałam że się naczytałam ale w mojej wypowiedzi nie ma tego o czym Ty ciągle piszesz Nie doszukuj się proszę drugiego dna
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 17:33   #4695
natalkaa7522
Zakorzenienie

Jeju, jak ktoś pisze że nie bierze tabsów bo naczytał się o skutkach ubocznych to rozumiem że Ty uważasz że też je będziesz miała a przecież niekoniecznie tak jest. sugerujesz się innymi opiniami nt tabsów więc dafuq skoro ktoś naczytał się o czymś negatywnych opinii i nie chce próbować to rozumiem że ta osoba uważa że ją spotka to samo

Zresztą nieważne
Stary 2015-09-21, 17:43   #4696
Konto usunięte

Cytat:
Jeju, jak ktoś pisze że nie bierze tabsów bo naczytał się o skutkach ubocznych to rozumiem że Ty uważasz że też je będziesz miała a przecież niekoniecznie tak jest. sugerujesz się innymi opiniami nt tabsów więc dafuq skoro ktoś naczytał się o czymś negatywnych opinii i nie chce próbować to rozumiem że ta osoba uważa że ją spotka to samo

Zresztą nieważne

widzę, ża dalej nie rozumiesz? Ja o czymś innym, Ty też z mojej strony eot
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 17:57   #4697
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Ja przez kilka tygodni miałam iphone 6plus. Kupiłam w okazyjnej cenie od znajomego. Zdjęcia żyleta! Duża różnica pomiędzy tym, a moją 5 czy 5s. Dobrze, że akurat na urlopie go mieliśmy, to mamy dobrej jakości pamiątkę. Ale rozmiar tego 6plus to już tragedia - mały telewizorek. Ani do kieszeni schować, do torebki też strach. Ciekawe czy 6 też ma taki aparat.
tylko 6+ ma stabilizację automatyczną obrazu, a 6 nie. Mnie to nie przeszkadza, bo można ustawić wyostrzanie dotykiem (co zawszę robię w każdym telefonie) Mi bateria trzyma do 3,5 dni, przy dużym użyciu to ponad 2 dni
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-22, 05:59   #4698
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Gadacie o podkładach, właśnie sobie uświadomiłam, że od lipca miałam na sobie podkład może trzy razy niestety, wszystko co dobre szybko się kończy i pewnie zaraz dopadnie mnie jesienne pogorszenie cery
Ja tylko raz, jak szłam na wesele.

Zastanawiam się nad skompletowaniem zestawu do hybryd i nie wiem co ze zmywaniem (myślę o Semilacu). Lepszy remover czy wystarczy sam aceton? Maryha? Bell? Czego używacie?

Stary 2015-09-23, 08:20   #4699
Maryha_ah
Zakorzenienie

Semilac to dobry wybór Do ściągania używam acetonu, natomiast do odtłuszczania paznokci i usuwania tłustej warstwy na końcu cleanera. O żadnym removerze nawet nie słyszałam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-23, 14:45   #4700
kocurzyca
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;5284632 0] tylko 6+ ma stabilizację automatyczną obrazu, a 6 nie. Mnie to nie przeszkadza, bo można ustawić wyostrzanie dotykiem (co zawszę robię w każdym telefonie) Mi bateria trzyma do 3,5 dni, przy dużym użyciu to ponad 2 dni [/QUOTE]

I za to kocham Samsungi. Wszystkie, nawet te stare maja stabilizację. A bez stabilizacji, w ruchu (np. w jadącym po dołkach samochodzie, lub wiercącemu się kotu) przy gorszym świetle nie da się zrobić przyzwoitego zdjęcia. Manualne ostrzenie w takich warunkach jest bezużyteczne. Samsungiem, nawet starym ACE zdjęcia wychodzą jak żyleta, a Sony Xperia M2 zamazane, nieokreślone coś. M2 nawet w dobrym świetle kuleje bez stabilizacji. Chyba statyw by się do niego przydała

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2015-09-23, 16:42   #4701
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Semilac to dobry wybór Do ściągania używam acetonu, natomiast do odtłuszczania paznokci i usuwania tłustej warstwy na końcu cleanera. O żadnym removerze nawet nie słyszałam
W przyszłym miesiącu kupuje zestawik.
http://semilac.pl/pl/plyny/424-semil...brydowego.html Remover ma niby lanoline w składzie i jest bardziej "przyjazny". A przy okazji dwa razy droższy.
W międzyczasie wyczytałam, że nawet zielony zmywacz Isany daje radę.

Stary 2015-09-23, 20:54   #4702
Bellitudoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
t
Na Gemini po 19zl. Niezla przebitka w SP.

Cytat:

Wejdź w panel sterowania i zerknij w programach czy masz synaptics pointing device driver. Jeśli tak to to odinstaluj.

Tylko jedno ostrzeżenie. Jak miałam Windows 8 i tak zrobiłam zadziałało doskonale. Po zainstalowaniu Windowsa 10 pojawił się ten sam problem. Znów odinstalowałam to coś i coś poszło nie tak.
Nie wiem nawet czy ma to związek z tym odinstalowaniem czy z W10, ale musiałam zresetować system i straciłam wszystkie programy, przeglądarki wraz z zakładkami.
TŻ odinstalowywał już z W10 i wszystko mu działa.
W każdym razie ten driver powoduje jakiś konflikt i nie działają niektóre skróty klawiaturowe.
Niestety, nic takiego nie ma. Tz juz kombinował tam, nie dziala tez dolna strzałka, chyba po prostu klawiatura padła..
Cytat:
Osz Ty kusicielko! A jak wyglądają te podkłady, masz zdjęcie ? Ale mnie kusisz Tym z Ingrid także, u mnie Hebe brak, aczkolwiek w Dayli chyba sa kosmetyki tej firmy ?Muszę poczytać o nim. Wczoraj zdecydowałam, że zamówię CC od Bourjois, bo mega atrakcyjna cena na Zeberce.

Of kors, ja
Jak leżałam z małą w brzuszku odkryłam tę aptekę i bardzo często robiłam tak zamówienie, bo mieli wszystko i ceny są naprawdę świetne Seboradiny zwłaszcza. Po wypłacie złożę zamówienie, bo dawno nie zamawiałam I chyba mleko będę zamawiać małej, bo się okazuje, że większe i tańsze. A przesylka nie zależnie od wagi - 13zł. Oczywiście bardzooo zazdroszczę stacjonara

Dzięki A może być suszony ? NIe mam świeżego

Od rana pada, czuję się odrobinkę lepiej, ale nadal słabo. Od rana śmigam z kokosem na głowie, takie spa dzisiaj mam A jutro idę wreszcie do kosmetyczki na depilację i hennę brwi, bo są paskudne

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Bell, a tak w ogóle, jakich teraz podkładów używasz ? I pudrów ?
Każdy imbir dobry <3 Ja wole świeży oczywiście. Daje do wszystkiego.Teraz mam Fit Me w kolorze 110. Wczesniej Manhattan Easy Match make up, fajny, ale wpada w roz . Nastepny bedzie Ingrid.
Teraz rozprawiam sie z pryszczami peelingami chemicznymi wiec w sumie nic mi nie przykrywa mojej masakry na warzy, no ale wierze w to, ze do Bozego Narodzenia bede miala piekna twarz bez syfu. Nie moze tyle bólu i pieniędzy pójść na marne.
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Nie, już od dawna nie je w nocy. Nie pamiętam nawet kiedy ostatnio ją w nocy karmiłam

Strasznie tego nie lubię, zwłaszcza jak mam czarne spodnie Mam kilka takich osobników, pranie nic nie dało

A to chyba że Mam wrażenie, że teraz są rzeczy albo ładne i niepraktyczne albo brzydkie i praktyczne Nie mam kompletnie pomysłu na podłogę, tzn. podoba mi się szalenie gres polerowany. W przedpokoju pewnie zdecydujemy się na niego, ale kuchnia i łazienki odpadają.

Siostra też ma takie chropowate i też narzeka. A nie wiesz jak nazywa się to coś na korytarzu w rodzinnym?

Brat Tż ma czarny gres polerowany i bardzo narzeka, wszystko znać, ciężko to pozamiatać, elektryzuje się, trzeba impregnować i myć w specjalnych płynach. Ja jakbym zdecydowała się na polerowany to jaśniutki beż.
Sprawdz fejsa W kuchni mamy wlasnie jasny bez.

Cytat:
Uhu, pamiętam jak przez to przechodziliśmy w moim domu rodzinnym straszna spina była przed wizytą, pół godziny przed planowanym przyjazdem atmosfera była tak napięta, że mama nie wytrzymała i zarządziła rodzinne picie drinków wszystko jakoś od razu łatwiej poszło
Ja sie nie spinalam, Tz bardziej. Ale rodzice strasznie z obu stron, moi latali ze scierami, a Tz podobno godizne przed wyjsciem juz byli gotowi. A bylo mega sympatycznie. BTW, babcia ostatnio spojrzala na moja reke, tak patrzy i mysli i mowi "ech, kiedys to byly pierscionki zareczynowe, jak sie go zalozylo to bylo cos widac, a nie takie male niewiadomo co" .
Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość

Zastanawiam się nad skompletowaniem zestawu do hybryd i nie wiem co ze zmywaniem (myślę o Semilacu). Lepszy remover czy wystarczy sam aceton? Maryha? Bell? Czego używacie?
Odtluszczam albo tym z Semilaca, albo odtluszczaczem z Sensique- ten drugi pieeeeeknie pachnie. Zmywam acetonem lub jakimkolwiek zmywaczem na bazie acetonu.
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=197977 Czytamy w trójkę.

Czas edycji: 2015-09-23 o 21:00
Stary 2015-09-24, 23:12   #4703
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Na Gemini po 19zl. Niezla przebitka w SP.

Niestety, nic takiego nie ma. Tz juz kombinował tam, nie dziala tez dolna strzałka, chyba po prostu klawiatura padła..

Każdy imbir dobry <3 Ja wole świeży oczywiście. Daje do wszystkiego.Teraz mam Fit Me w kolorze 110. Wczesniej Manhattan Easy Match make up, fajny, ale wpada w roz . Nastepny bedzie Ingrid.
Teraz rozprawiam sie z pryszczami peelingami chemicznymi wiec w sumie nic mi nie przykrywa mojej masakry na warzy, no ale wierze w to, ze do Bozego Narodzenia bede miala piekna twarz bez syfu. Nie moze tyle bólu i pieniędzy pójść na marne.
Sprawdz fejsa W kuchni mamy wlasnie jasny bez.

Ja sie nie spinalam, Tz bardziej. Ale rodzice strasznie z obu stron, moi latali ze scierami, a Tz podobno godizne przed wyjsciem juz byli gotowi. A bylo mega sympatycznie. BTW, babcia ostatnio spojrzala na moja reke, tak patrzy i mysli i mowi "ech, kiedys to byly pierscionki zareczynowe, jak sie go zalozylo to bylo cos widac, a nie takie male niewiadomo co" .

Odtluszczam albo tym z Semilaca, albo odtluszczaczem z Sensique- ten drugi pieeeeeknie pachnie. Zmywam acetonem lub jakimkolwiek zmywaczem na bazie acetonu.
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=197977 Czytamy w trójkę.
Sprawdziłam

Na początku myślałam, że masz na kolanach peruki i myślę sobie o co kaman Dopiero po chwili uświadomiłam sobie, że to Twoje świnki

Stary 2015-09-25, 12:28   #4704
Konto usunięte

Hej Ja trochę wypadłam z obiegu za sprawą przeprowadzki ale jak już wszystko dopnę na ostatni guzik to będę się udzielała regularnie
Stary 2015-09-25, 22:21   #4705
xxxMikixxx
Zakorzenienie

My już mamy okna i parapety w nowym M Zawsze to jakiś krok do przodu

Stary 2015-09-26, 12:53   #4706
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
My już mamy okna i parapety w nowym M Zawsze to jakiś krok do przodu
Super.

U mnie remont pewnie potrwa jeszcze z 15 lat w tym tempie. TŻ jeden pokój zajął 1,5 roku i jeszcze nie jest skończony. I czego się tknie to schrzani, bo po co robić jak ja mówię jak można po swojemu i potem 2 razy poprawiać.
Ja też się przymierzam do zakupu chaty. Zbieram jeszcze na wkład własny. TZ ma beznadziejną pracę wiec marnie to idzie. Już straciłam nadzieję , że coś się zmieni w kwestii jego pracy. No ale pracy za niego nie znajdę.
Ja z kolei dostałam kolejną podwyżkę. Znów szef mnie uprzedził, bo już trenowałam przemowę jak to ja zasługuję na więcej
No i nadal walczę z myślami - kupować tu czy budować w PL. I myślę że jak kupię to zawsze mogę sprzedać albo wynająć. A płacić już za swoje, a nie za wynajmowane.
Niestety nie mam nikogo, kto mógłby mi dorzucić trochę kasy.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2015-09-26, 21:30   #4707
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Super.

U mnie remont pewnie potrwa jeszcze z 15 lat w tym tempie. TŻ jeden pokój zajął 1,5 roku i jeszcze nie jest skończony. I czego się tknie to schrzani, bo po co robić jak ja mówię jak można po swojemu i potem 2 razy poprawiać.
Ja też się przymierzam do zakupu chaty. Zbieram jeszcze na wkład własny. TZ ma beznadziejną pracę wiec marnie to idzie. Już straciłam nadzieję , że coś się zmieni w kwestii jego pracy. No ale pracy za niego nie znajdę.
Ja z kolei dostałam kolejną podwyżkę. Znów szef mnie uprzedził, bo już trenowałam przemowę jak to ja zasługuję na więcej
No i nadal walczę z myślami - kupować tu czy budować w PL. I myślę że jak kupię to zawsze mogę sprzedać albo wynająć. A płacić już za swoje, a nie za wynajmowane.
Niestety nie mam nikogo, kto mógłby mi dorzucić trochę kasy.
My póki co chcemy zmienić tę kawalerwkę wszystko-w-jednym na mieszkanko z osobną sypialnią
Marzy nam się kupno domku (też przewijają się pomysły o PL, jednak rzadziej). Ale przy takim tempie oszczędzania, mimo, że naprawdę staramy się nie wydawać na głupoty, to jednak zejdzie nam długo zanim uzbieramy. Może za jakieś 6-7 lat będzie nas stać na ... kredyt na domek
Stary 2015-09-26, 23:02   #4708
201703240903
Konto usunięte

Cytat:
My póki co chcemy zmienić tę kawalerwkę wszystko-w-jednym na mieszkanko z osobną sypialnią
Marzy nam się kupno domku (też przewijają się pomysły o PL, jednak rzadziej). Ale przy takim tempie oszczędzania, mimo, że naprawdę staramy się nie wydawać na głupoty, to jednak zejdzie nam długo zanim uzbieramy. Może za jakieś 6-7 lat będzie nas stać na ... kredyt na domek

Teraz o mieszkanie bez kredytu jest bardzo ciężko.

Ja mam szczęście, bo rodzice obiecali mi dorzucić sporą kwotę pieniężną do remontu domu na wsi, ale zrealizujemy plany za jakiś czas.
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 00:26   #4709
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
Teraz o mieszkanie bez kredytu jest bardzo ciężko.

Ja mam szczęście, bo rodzice obiecali mi dorzucić sporą kwotę pieniężną do remontu domu na wsi, ale zrealizujemy plany za jakiś czas.
Mi raczej nikt nie dorzuci, zwłaszcza jakbym chciała tutaj kupować.

Dylemat co do telefonu rozwiązany. Dostałam na urodziny. Nie całkiem nowy, ale dla mnie nowy i co najważniejsze - podoba mi się. I w samą porę, bo mój stary już całkiem ześwirował, ciągle się wyłącza. A szkoda, bo chciałam mieć go na numer z PL.
Stary 2015-09-27, 07:30   #4710
Bellitudoo
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!

My poczekamy z kupnem mieszkania jeszcze dwa lata, jak podolam moim planom to też weźmiemy kredyt i się wtedy zastanowimy, czy mieszkanie, czy może jakiś dom. Mam porównanie z.jednej strony wygodniej w bloku, z drugiej, trochę mamy już dość słuchania kłótni i seksualnych jekow zza ściany. No i nie miałabym oporów żeby ćwiczyć o szóstej rano,latem.to można wyjść na dwór, ale zimą trzeba będzie się przerzucić na.porę.wieczorną.

Jestem od niedawna posiadaczką depilatora ipl, uzylam dwa razy i pałam miłością wielką :Love:. Całe wakacje golilam nogi co dziennie, a czasami nawet trzeba było rano i wieczorem, a teraz już mam nogi gładkie cała dobe, w niektórych miejscach nie odrastaja na razie. Może w przyszłe wakacje będę sięgać po maszynkę raz na miesiąc :Love:.

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Asia,kupiłam ten Ingrid, wow, najjasniejszy podkład w życiu! Trzyma się naprawdę długo nawet na mojej zmasakrowanej twarzy i na kremie.z filtrem. Krycie naprawdę niezłe, zobaczymy co dalej.

Czas edycji: 2015-09-27 o 07:20
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości