Scent Bar LVII - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-21, 16:22   #4561
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45
Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Piękne są! Uwielbiam ten styl w lampach. Same żarówki takie industrial
A takieło Ci się podobają?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lampa.jpg (136,8 KB, 7 załadowań)
Stary 2015-10-21, 16:27   #4562
Redhaired Witch
Nindżopesz

Rejcz, umyłam się olejem jakkolwiek to brzmi, nakremowałam porządnie i umalowałam od nowa - fajny ten Hourglass Od razu na cienko nałożony podkład mineralny dawałam bez innego pudru. Taka trochę porcelanowa gęba wyszła, pomijając, że urodowo mam się nijak do porcelanowych laleczek, cera też wcale nie bez skazy. Trochę matuje, trochę rozświetla, ujednolica.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 17:02   #4563
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
A takieło Ci się podobają?
Dużo mniej

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Rejcz, umyłam się olejem jakkolwiek to brzmi, nakremowałam porządnie i umalowałam od nowa - fajny ten Hourglass Od razu na cienko nałożony podkład mineralny dawałam bez innego pudru. Taka trochę porcelanowa gęba wyszła, pomijając, że urodowo mam się nijak do porcelanowych laleczek, cera też wcale nie bez skazy. Trochę matuje, trochę rozświetla, ujednolica.

Hah! wiedziałam! Czułam to, liczyłam na to! Of kors u Ciebie, bo sama nie planuję. Powiem Ci szczerze, że jak napisałaś, że dziś susza, jutro testniesz, to sobie pomyślałam, eee szkoda że nie nawilżysz, nie natłuścisz twarzy żeby od razu wiedzieć Także myślimy podobnie

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

A ja bym chciała skonsultować techniczną sprawę laptopową z Betty lub innym technicznym obecnym na sali.

Laptop mi się wyłączał, a że chcemy zaoszczędzić na zdziercach w serwisach, to kombinujemy. Wyłączał się na nasze oko skutkiem przegrzania. ProBook 4020s. Huczał, buczał, parzył, i pik! Dedał. Chodził po 5 min i znowu. Po 15 min i znowu dead. Innych objawów zero. No to małż rozkręcił, przeczyścił - choć kurzu było mało, nasmarował tą specjalną pastą kabelek od przewodzenia ciepła nazwy by me i tera nie wiemy co robić. Czy kupować mu nowe urządzonko chłodnicze -w sensie ten przewód? Czy wyciekł ten płyn/gaz co chłodzi? Czy jak. Jest lepiej, lapek chodzi, ale już to kiedyś przerabialiśmy. Koniec końców pada jakiś czas po takim nasmarowaniu. Przerabiał ktoś? Zdecydowanie nie mogę sobie pozwolić na nowy lapek, zwłąszcza, że ten ma dopiero 4 lata.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-10-21 o 17:04
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 17:34   #4564
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a daj spokój, przeciez ja w IT robię
adidasy i koszula w krate to tutaj szczyt awangardy

I do długiego płaszcza trzeba odpowiednio sie ubrać (wysoki obcas, jakis elegancki ciuch albo glany, ćwieki i czarny makijaż), a ja wole na luzie np. dzisiaj mam beżowe sznurowane półbuty, dżinsy i luźny sweter w paski

Żarówki vintage
http://allegro.pl/listing/listing.ph...4-uni-1-5-0907
az się prosi, zeby sobie zrobić jakis steampunkowy wystrój mieszkania

Mi się marzy steampunkowa kuchnia z miedzianymi rurkami, takowymi gałkami do szuflad itp
A żeby tak jeszcze ktos wynalazł czajnik z gwizdkiem w kształcie gwizdka lokomotywy....

Aktualnie moje marzenie na mieszkanie, to: sypialnia gotycka z jakims staromodnym łozem, scianami w czerwieni lub fiolecie, do tego jakies figurki smoków czy innym kreatur, swiece, kadzidełka itp.
Salon: wiktoriański lub jakis pdrózniczo-kolonialny lub fantasy (jakieś przytulne staromodne meble, stare mapy w kolorze sepii na ścianach lub jakieś bajery fantasy), kuchnia steampunk, a łazienka s-f z półokrągłą kabiną prysznicową o wyglądzie komory hibernacyjnej i wielka fototapeta na ścianie udająca okno ststku kosmicznego z widokiem na galaktyki
ewentualnie na odwrót: łazienki steampunk tez sa urocze
http://1.â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠...4/s1600/s2.jpg
a kuchnia s-f z taka naklejka na lodówce
http://www.tenstickers.pl/naklejki-d...wojny-4604.jpg

Taa, to juz se pomarzyłam... wracam do robo zarabiać na to wymarzone mieszkanie
1.ale nie siedzisz w robo w płaszczu
2.no niby tak , żeby to jakoś wyglądało Ale powiem Ci z punktu widzenia Kobiety Z Doświadczeniem - ubieraj i strój się teraz , bo potem będzie kłopot , bo nie będzie to wyglądać tak ładnie
3.goła żarówa apage , niezależnie od urody a wystrój najchętniej biedermeier albo art deco pomarzyć se można

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 17:55   #4565
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
W sumie fajnie i gładko. Jak się zaszczepię na wzw B (wiem wiem, miałam posłuchać Polly iz robić to miliony lat temu, tera gorzko żałuję swej beztroskiej decyzji ) to zielone światło. No ten cukier będą obserwować. Ale dramatu nie ma.

za wyniki
Cytat:
Planowo nie, nic się nie stało, ale moja lek. rodzinna, zaleca mi, że to jest taki standard, że w obliczu częstotliwości zakażeń, nawet w zwykłym gabinecie dent. warto to prostu mieć. A chcąc zajść w ciążę, muszę liczyć się z potencjalnym zabiegiem, np cc. Nigdy nic nie wiadomo. Poza tym matka Polly słusznie prawiła to już dawno a ja zbagatelizowałam pokpiłam sprawę. Zepchłam to na najdalszy plan, a powinnam na odwrót, od tego zacząć. Głupia ja.
ty sie ciesz ze szczepionek nie wypollizowało
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 17:59   #4566
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Ale tak na wszelki, weź wypluj te suowa
Stary 2015-10-21, 18:02   #4567
Betty83
Zakorzenienie

znad kaczki confit z kaszą i surówką
i 3 nowych staników (trafiłam na wyprz polskich marek 10zł/szt )

Cytat:
A ja bym chciała skonsultować techniczną sprawę laptopową z Betty lub innym technicznym obecnym na sali.

Laptop mi się wyłączał, a że chcemy zaoszczędzić na zdziercach w serwisach, to kombinujemy. Wyłączał się na nasze oko skutkiem przegrzania. ProBook 4020s. Huczał, buczał, parzył, i pik! Dedał. Chodził po 5 min i znowu. Po 15 min i znowu dead. Innych objawów zero. No to małż rozkręcił, przeczyścił - choć kurzu było mało, nasmarował tą specjalną pastą kabelek od przewodzenia ciepła nazwy by me i tera nie wiemy co robić. Czy kupować mu nowe urządzonko chłodnicze -w sensie ten przewód? Czy wyciekł ten płyn/gaz co chłodzi? Czy jak. Jest lepiej, lapek chodzi, ale już to kiedyś przerabialiśmy. Koniec końców pada jakiś czas po takim nasmarowaniu. Przerabiał ktoś? Zdecydowanie nie mogę sobie pozwolić na nowy lapek, zwłąszcza, że ten ma dopiero 4 lata.
sprawdzaliście jakimś programem monitorującym temperaturę na procku, płycie, dysku?
Stary 2015-10-21, 18:07   #4568
Redhaired Witch
Nindżopesz

Maja, popieram Parabelkę. Strój się póki możesz choćby po bułki do sklepu bo potem połowy rzeczy nie będzie wypadało włożyć. Co z tego, że korporacja, w glanach chyba możesz siedzieć, nie? A skórzany płaszcz na drogę. Nie ma co patrzeć, że reszta popyla "normalnie" w kolorowych koszulkach i niebieskich dżinsach.

Stary 2015-10-21, 18:08   #4569
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

sprawdzaliście jakimś programem monitorującym temperaturę na procku, płycie, dysku?
No właśnie wczoraj małż narzekał, że nie ma jak sprawdzić temperatury - a skąd się taki program bierze?
Stary 2015-10-21, 20:16   #4570
agnyska81
Zakorzenienie

Cześć Baru, wróciłam. Wyżebrałam niemal u szefowej jeszcze jeden dzień urlopu i mogłam pobyć dłużej w moim kochanym Paczkowie Z powodu odległości rzadko widuję się z tamtą częścią rodziny, nareszcie mogliśmy się nagadać do woli, trochę nostalgicznie, ale generalnie bardzo pozytywnie było.
I fajnie wrócić po dwóch dniach do domu, do męża i dziecka
A Halina ma wyniki książkowe

Czyli same dobre wieści

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 21:01   #4571
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie wczoraj małż narzekał, że nie ma jak sprawdzić temperatury - a skąd się taki program bierze?
stąd na przykład

albo to

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2015-10-21 o 21:43
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 22:27   #4572
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
chociaż czekaj czekaj , czy Ty aby w ciągu ostatniego roku nie szczepiłaś didów na krztuśce, polio i takie inne ? bo w całej Europie wypollizowało szczepionki na ładnych kilka miesięcy

Cytat:
Maja, popieram Parabelkę. Strój się póki możesz choćby po bułki do sklepu bo potem połowy rzeczy nie będzie wypadało włożyć. Co z tego, że korporacja, w glanach chyba możesz siedzieć, nie? A skórzany płaszcz na drogę. Nie ma co patrzeć, że reszta popyla "normalnie" w kolorowych koszulkach i niebieskich dżinsach.
Słusznie prawisz
aczkolwiek stwierdziłam właśnie , że chromolę co ludzie powiedzą i w ogóle , i ubieram się w to co chcę łącznie z mini i niech ktoś spróbuje mi coś powiedzieć , to usłyszy
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Cześć Baru, wróciłam. Wyżebrałam niemal u szefowej jeszcze jeden dzień urlopu i mogłam pobyć dłużej w moim kochanym Paczkowie Z powodu odległości rzadko widuję się z tamtą częścią rodziny, nareszcie mogliśmy się nagadać do woli, trochę nostalgicznie, ale generalnie bardzo pozytywnie było.

Czyli same dobre wieści
no to i

umyłam guowę . I wypadły mi może trzy włosy na krzyż
pewnie cała należna reszta wylezie jutro przy czesaniu

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2015-10-21 o 22:28
Stary 2015-10-21, 22:39   #4573
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
noooo ale takich już nie robią
robia
w moskwie się tak noszą

w galeriach czapy z królika, na targach buty z psa /znoszące -50st/
futra z soboli....
Stary 2015-10-21, 23:03   #4574
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Czyli same dobre wieści
Takie spotkania są ważne, ładują człowieka pozytywnie na długo.
Za Halinkę

Cytat:
stąd na przykład

albo to
Dzięks Bett
Stary 2015-10-21, 23:59   #4575
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
W jakich sklepach typu ross? w marketonach? stoi henna Refectocil? nie chce mi sie czekać na przesyłkę, małż dziś jedzie do marketonu, zleciłabym mu kupno, ale nigdy nie widziałam jej w rosach? W duglasie? sepho?
może hebe, ale wątpię

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
One są w sklepach fryzjerskich... Mam garnatowo czarną straszna tandeta
zaiste, zwyklasy.
używam czerwonej i kasztana ale tylko dlatego, że nic czerwonego/kasztanowego/rudego poza tym nie znalazłam. się skończy to ciepnę farba, po amerykańsku

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
a daj spokój, przeciez ja w IT robię
adidasy i koszula w krate to tutaj szczyt awangardy
albo koszulka 'jenkins fighter'

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 00:22   #4576
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

Czyli same dobre wieści

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 00:47   #4577
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
może hebe, ale wątpię

zaiste, zwyklasy.
używam czerwonej i kasztana ale tylko dlatego, że nic czerwonego/kasztanowego/rudego poza tym nie znalazłam. się skończy to ciepnę farba, po amerykańsku
Chyba jednak kliknę jak jutro nie znajdę przy okazji na mieście.

A to istnieją jakieś niezwykłe?

No pięknie, pobudka o szóstej a ja wciąż mam nerwa i on nie daje mi spać.
Stary 2015-10-22, 09:48   #4578
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
a ja myśle wręcz przeciwnie - na stare lata jak będe nobliwa starsza pania, to będe nosić obcasy, eleganckie płaszcze, makijaz itp.
Teraz pókim młoda i nie musze się szpachlwac ni pindrzyć, to luz blues trzeba z niego korzystać
Cytat:
robia
w moskwie się tak noszą

futra z soboli....

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
albo koszulka 'jenkins fighter'
nie znam
Ale za mną fan star wars siedzi, a szef popyla w koszulkach z konwentów fantasy

Bry znad niewsypania

Przepłynęłam wczoraj sama basen na plecach!
Ze strachem w oczach i walącym sercem, ale dałam radę

Gorzej, że na brzuchu nadal fatalnie, trener powiedział, ze za tydzień trzeba zmienić technikę lub ćwiczenie, ewentualnie uzyc wspomagaczy (np. płetwy) lub zmienic styl na inny.
A ja tak w nocy sobie nad tym dumałam i doszłam do wniosku, ze to łapanie oddechu nad woda i wypuszczanie pod wodą zawala wszystko, bo ni ch*ja nie czuje rytmu ni synchro i łykam wodę albo wpada do nosa albo nie zdążę wypuścic całej i wtedy na wdech nie mam dośc czasu więc panikuję itp. I nastepnym razem chce ćwiczyć na razie machanie rekami i nogami z deską, a dopiero jak ciało pozna dobrze ruchy i złapie jakis swój rytm, to dopiero wtedy będe do tego synchronizowac oddech i opuszczanie i podnoszenie głowy. Skoro na plecach się udało bez trzymanki, to i na brzuchu musze w końcu dac radę

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-10-22 o 09:55
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 10:37   #4579
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

1. taa... Ale i tak wkurzające bo w poprzedniej mogłam śmigać jak muoda łania.
2. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...iny-a-i-e.html
Ładnie nawilża/natłuszcza, twarz miękka, stany zapalne złagodzone, mnie nie zapycha. Nie powiem żeby niwelował stare zmarchy ale nowych póki co nie widzę.
3. opinie jak widzę zróżnicowane
ad 1 no to przynajmniej jedną ciążę miałaś spoko tzn ja nie narzekam, zawsze mogłabym np całą ciąże musieć leżeć, albo coś w tym stylu. No więc skoro w 30 tygodniu nadal się przemieszczam i ogólnie jestem na chodzie to jest nieźle
ad 2 zapisane
ad 3 no pisałam ze raczej szału nie zrobi ale krzywdy tez nie i ma dobry skład
Cytat:

Tymczasem borem lasem kupiłam ten płaszcz zanim i jego wypollizują, bo opinie na blogach i w sieci ma niezłe
http://restyle.pl/product-pol-1315-R...y-futerko.html
Dziś doszedł do paczkomatu koło pracy. Po szybkiej przymiarce w firmowej toalecie (nie mogłam sie doczekać ) stwierdzam, że jest ok, rozmiar M w sam raz, na cycu akurat się dopina, przy moich 164cm sięga z 5-10 cm przed kolano, wykończenie jak na fotach, nie jest mocno pognieciony od transportu. Zastrzezenia mam tylko dwa:
- nie jest taki mega gruby i ciężki jak się spodziewałam, niewiele grubszy od mojego jesiennego, ale tak przy temperaturach zakresu -5 do +5 stopni powinien dawać radę
- dół jest obszerny i sterczy na boki jak na zdjęciach, a myślałam, że laska ma jakąs halke i nie bedzie tak odstawać na doopie

Cytat:
w ostatnich tygodniach przejrzałam setki płaszczy w sklepach i w sieci (i sieciówki i od polskich producentów) i naprawde szlag mnie trafia, ze 95% płaszczy na jesień i zime nie ma kapturów! Naprawdę tak cięzko pojąc producentom, że człowiek chciałby sobie osłonić uszy i włosy przed wiatrem i deszczem czymś innym niż przyklapiająca czapka i niewygodny w trzymaniu parasol? o rozmemłanych zapięciach pod szyja juz nie wspomnę
ja płaszcze bez kaptura skreślam na wstępnie (bo nie lubię czapek, noszę w ostateczności), w związku z tym do wyboru zostają mi 2-3 sztuki ze wszystkich dostępnych w sklepach

Cytat:

Od Meterytów wszystko jest lepsze Obecne zostawiają na twarzy brokat i są pyliste właśnie. Widoczne. nie dają woalu.
jak dla mnie są idealne no ale ja się nie znam na kosmetykach o większości specyfikach o których piszecie nawet nie słyszałam, nie mówiąc już o wypróbowaniu
ale żadnego brokatu nie zaobserwowałam
Cytat:

Czyli same dobre wieści

Cytat:

i trzymam kciuki za ciąg dalszy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 10:52   #4580
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
a ja myśle wręcz przeciwnie - na stare lata jak będe nobliwa starsza pania, to będe nosić obcasy, eleganckie płaszcze, makijaz itp.
Teraz pókim młoda i nie musze się szpachlwac ni pindrzyć, to luz blues trzeba z niego korzystać
Ale ja nie mówię, że masz się wysilać ze sztucznymi rzęsami, koronkami i obcasami, po prostu dlaczemu by nie nosić do roboty glanów i skórzanego płaszcza? Tylko ubierać "normalnie" bo reszta normalna?

Stary 2015-10-22, 11:36   #4581
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

Gorzej, że na brzuchu nadal fatalnie, trener powiedział, ze za tydzień trzeba zmienić technikę lub ćwiczenie, ewentualnie uzyc wspomagaczy (np. płetwy) lub zmienic styl na inny.
A ja tak w nocy sobie nad tym dumałam i doszłam do wniosku, ze to łapanie oddechu nad woda i wypuszczanie pod wodą zawala wszystko, bo ni ch*ja nie czuje rytmu ni synchro i łykam wodę albo wpada do nosa albo nie zdążę wypuścic całej i wtedy na wdech nie mam dośc czasu więc panikuję itp. I nastepnym razem chce ćwiczyć na razie machanie rekami i nogami z deską, a dopiero jak ciało pozna dobrze ruchy i złapie jakis swój rytm, to dopiero wtedy będe do tego synchronizowac oddech i opuszczanie i podnoszenie głowy. Skoro na plecach się udało bez trzymanki, to i na brzuchu musze w końcu dac radę
1.

2. to niech coś zmieni, a jak daej nie będzie wychodzilo, to ty pomyśl o zmianie trenera
w końcu zaskoczy

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
jak dla mnie są idealne no ale ja się nie znam na kosmetykach o większości specyfikach o których piszecie nawet nie słyszałam, nie mówiąc już o wypróbowaniu
ale żadnego brokatu nie zaobserwowałam

te zakupy w annabelle to były jednak pechowe...
nie dość, że konsultacja przebiegała słabo, to jeszcze chyba sprzedająca pożałowała mi tej jednej próbki do zakupu, bo mi się wysypała w torebce
no ale podkład na razie nosi się świetnie
Stary 2015-10-22, 11:39   #4582
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja nie mówię, że masz się wysilać ze sztucznymi rzęsami, koronkami i obcasami, po prostu dlaczemu by nie nosić do roboty glanów i skórzanego płaszcza? Tylko ubierać "normalnie" bo reszta normalna?
długie, cięzkie płaszczycho pałętające się koło kostek jest niewygodne do jazdy zapchanym pociagiem, bieganiem po schodach na perony, a w robocie nie powieszę sobie na krzesle ani wiszaku jak kurtkę, bo się będzie po podłodze walał

Pare lat temu kupiłam w new look to - jedyny płaszcz militarny z kapurem jaki znalazłam
http://allegro.pl/plaszcz-kurtka-new...654470742.html
uwielbiam go, ale aktualnie jest 2 numery za duży
No i króciutki jest
Stary 2015-10-22, 11:45   #4583
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Pare lat temu kupiłam w new look to - jedyny płaszcz militarny z kapurem jaki znalazłam
http://allegro.pl/plaszcz-kurtka-new...654470742.html
uwielbiam go, ale aktualnie jest 2 numery za duży
No i króciutki jest
Ale do spodni w sam raz - i ciepłego,grubego swetrzyska pod spodem długie i ciężkie do pociągu i latania po peronach - absolutnie nie
Stary 2015-10-22, 12:12   #4584
neska951
Zakorzenienie

Joł joł baru snad serum z vit C

Cytat:

Jestem Z Ciebie dumna

Jasne że dasz radę na brzuchu

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:

rosumię natomiast to co Twój małż powiedział się pokrywa z moją tezą - siła motywacji jest decydująca w nauce

O kremach itp się produktywnie nie wypowiem , bo teraz używam na dzień Green Pharmacy różanego bo tani i duży a na noc żelu z żeńszeniem . Pod oczy stosuję to samo co na resztę paszczy , od kiedy przeczytałam gdzieś , że ze względu na większą delikatność skóry preparaty pod oczy zawierają to samo co do reszty paszczy , ale w mniejszym stężeniu . I na razie łocy mi nie wypadły , więc chyba to nie szkodzi , a mnie zawracania guowy
Poza tym Green Pharmacy jeszcze używam AA , Lirena i Bielendy na zmianę , tak mi się przynajmniej wydaje , bo pamiętam z grubsza wygląd pudełek , natomiast ni huhu nazwy producenta
1 Ostatnio mam wrażennie że Psyche to podstawa we wszystkim ..

2 Jaki żel z żeń szeniem ?

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Ale do spodni w sam raz - i ciepłego,grubego swetrzyska pod spodem długie i ciężkie do pociągu i latania po peronach - absolutnie nie
Za tyłek musi być , mam dwa takie alo żakiety do połowy biodra i mi wieeejeeee po dooopsku

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Opowiadaj po kolei co zastosowałaś?
Hourglass Co to? Kurde na chwilę wypadłam i już nie wiem o czym gadacie

PS ktoś idzie do Q 27 go?

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-10-22 o 12:17
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 13:23   #4585
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Opowiadaj po kolei co zastosowałaś?
Hourglass Co to? Kurde na chwilę wypadłam i już nie wiem o czym gadacie
Eee, po kolei to nic ciekawego: krem Celia z kolagenem (normalnie używam tylko na noc ale wczoraj miałam przesusz), podkład Lumiere, niedużo, a szał robiło to: http://www.temptalia.com/hourglass-d...hotos-swatches

Margot, nie wytrzymałam i kliknęłam to serum Bielendy

Stary 2015-10-22, 13:25   #4586
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Margot, nie wytrzymałam i kliknęłam to serum Bielendy
Mam nadzieję, ze Ci posłuży ale dorwałaś gdzieś internetowo?

Ale mam dziś - odpukać - ciszę i spokój w pracy. Oby to tylko nie była cisza przed burzą...

Ależ ta baba na zdjęciu ma koszmarne brwi nie cierpię czegoś takiego, jak od szablonu

Edytowane przez Margot45
Czas edycji: 2015-10-22 o 13:27
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 14:01   #4587
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Mam nadzieję, ze Ci posłuży ale dorwałaś gdzieś internetowo?
Tak, na Allegro.

Stary 2015-10-22, 14:21   #4588
Parabelka
Panaroja

snad niczego
Cytat:
robia
w moskwie się tak noszą

futra z soboli....
no ba , mówię o tym że u nasz ni ma , tam to wiadomo że jest , ale tak jakby trochę kłopotliwe udawać się do Moskwy po kożuch
Cytat:

1.po pierwsze - na pewno nie będziesz nobliwą starszą panią , po drugie jak będziesz starszą panią to :
-obcasów nie założysz - zwyrodnienia stóp , kręgosłupa i bioder oraz bóle pleców i nóg nie pozwolą .
-makijaż z powodu zmarch będzie się musiał ograniczyć do różowej/pomarańczowej szmineczki , bo oczu zrobić się nie da .
-na eleganckie płaszcze z emerytury nie będzie Cię stać , chyba że przedtem zrobisz oszałamiająca karierę finansową , względnie wyrwiesz bogatego faceta , wyjdziesz za niego , podpisując korzystną dla siebie intercyzę , po czym po kilku latach , kiedy on będzie jeszcze bogatszy , rozwiedziesz się , pozbawiając go na podstawie intercyzy połowy majątku
2.
3.po pierwsze trener doopa najwyraźniej , po drugie słusznie sama kombinujesz a masz problema w żabie czy w crawlu ?
Cytat:

1 Ostatnio mam wrażennie że Psyche to podstawa we wszystkim ..

2 Jaki żel z żeń szeniem ?
1.a przynajmniej połowa
2.a takiło https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...eanskiego.html

spaaaać

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-10-22, 14:54   #4589
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Macham znad duzo lepszego poczucia - chyba juz sie wtrybiłam w nowej robocie i organizm tez sie przyzwyczail do wstawania bladym switem, zasuwania ostro z cwiczeniami a potem do pracy sru, bo od 2 dni jakos nie czuje zdechu

Pamietacie czarny rozkloszowany płąszczyk, którym chwaliłam sie tutaj jakis zcas temu, ze udało mi sie upolowac za 2 stówki? Otóz zostawienie go było extra decyzja - ostatnio w nim czesto chodze i jest mega! Jeszcze bym sobie zyczyla upolować jeden pewien płaszczyk ze starej kolekcji i juz wiecej zyczen na odzienie wierzchnie nie mam
Dzisiaj odebralam ze sklepu zamowienie z botkami skórzanymi, obcas grubszy stabilny bedzie do biegania na codzien, jak mi szpilek nie bedzie sie chcialo nosic

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 14:57   #4590
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
1.po pierwsze - na pewno nie będziesz nobliwą starszą panią , po drugie jak będziesz starszą panią to :
-obcasów nie założysz - zwyrodnienia stóp , kręgosłupa i bioder oraz bóle pleców i nóg nie pozwolą .
-makijaż z powodu zmarch będzie się musiał ograniczyć do różowej/pomarańczowej szmineczki , bo oczu zrobić się nie da .
-na eleganckie płaszcze z emerytury nie będzie Cię stać , chyba że przedtem zrobisz oszałamiająca karierę finansową , względnie wyrwiesz bogatego faceta , wyjdziesz za niego , podpisując korzystną dla siebie intercyzę , po czym po kilku latach , kiedy on będzie jeszcze bogatszy , rozwiedziesz się , pozbawiając go na podstawie intercyzy połowy majątku
z jakiej emerytury? w wieku 40 lat?
będę wtedy jeszcze w pełni korpo kariery

http://allegro.pl/jesien-dlugi-czarn...607717262.html
ale kurde chińszczyzna z wysyłka z Chin więc pewnie badziew

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-10-22 o 16:01
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości