Rzuciłam go, a on nic - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-11-26, 23:24   #61
201605051021
Konto usunięte

Dot.: Rzuciłam go, a on nic

Postanowilam nie odbierac telefonow od niego, a on nie zadzwonil
201605051021 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-26, 23:34   #62
Sygnalizator
BAN stały

Cytat:
Napisane przez using namespace std Pokaż wiadomość
Kuchnia mac... Tak go nawychwalałyście że sam na siebie jestem zły że jestem z tych biegających po 2 miesiące.
Koleszko ogarnij się albo skończysz jako sponsor bękarta szlaufa i alkocholika z gitarą który w wieku nastoletnim krzyknie ci w twarz "spier.. frajerze! Nie jesteś moim ojcem". Będziesz wozić dziwkę na spotkania z jej fagasem i jeszcze pytał czy kupić coś do picia po drodze! Rusz łbem chłopie!!!
Sygnalizator jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-26, 23:46   #63
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sygnalizator Pokaż wiadomość
Koleszko ogarnij się albo skończysz jako sponsor bękarta szlaufa i alkocholika z gitarą który w wieku nastoletnim krzyknie ci w twarz "spier.. frajerze! Nie jesteś moim ojcem". Będziesz wozić dziwkę na spotkania z jej fagasem i jeszcze pytał czy kupić coś do picia po drodze! Rusz łbem chłopie!!!
Weź sobie chłopie meliskę pier*olnij.
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-26, 23:51   #64
Sygnalizator
BAN stały

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Weź sobie chłopie meliskę pier*olnij.
Nie przeszkadzaj w potrząsaniu.
Sygnalizator jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-27, 00:05   #65
using namespace std
BAN stały

Cytat:
Panie, ja jestem takim człowiekiem, że jak się jak się dziecko dowie, że właściwie to jest listonosza a nie moje, to się może się to skończyć jak w dramacie "Dzika kaczka" Ibsena.
using namespace std jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-27, 00:15   #66
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Nie przeszkadzaj w potrząsaniu.
A trzep, trzep. Sukcesy wróżę takie same jak z autorką, która na pewno nie potraktuje kolejnego faceta jak szczeniaka przed tresurą.
Stary 2015-11-27, 00:36   #67
using namespace std
BAN stały

Cytat:
A trzep, trzep. Sukcesy wróżę takie same jak z autorką, która na pewno nie potraktuje kolejnego faceta jak szczeniaka przed tresurą.
Adeedra uważasz że jestem niereformowalny? Szkoda to słyszeć od ciebie bo się mądrze wypowiadasz od czasu do czasu.
using namespace std jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-27, 00:47   #68
201705080934
Konto usunięte

Ludzie! Czy ktoś tu zwariował? Opamiętania
201705080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-27, 01:03   #69
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rany Koguta Pokaż wiadomość
Ludzie! Czy ktoś tu zwariował? Opamiętania
Nie. My już takie wcześniej byli.
uns - ano.
Stary 2015-11-27, 07:38   #70
moni989
Przyczajenie

Dzięki za porady... zawaliłam sprawe i bede miała nauczke. Mogłam najpierw z nim porozmawiać, ale wiadomo jak to kobiety... emocje czesto biorą góre, palnie sie cos, a potem sie załuje
moni989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-27, 07:39   #71
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez moni989 Pokaż wiadomość
Dzięki za porady... zawaliłam sprawe i bede miała nauczke. Mogłam najpierw z nim porozmawiać, ale wiadomo jak to kobiety... emocje czesto biorą góre, palnie sie cos, a potem sie załuje
W takim razie nie jestem kobietą.
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-27, 08:25   #72
201607040950
Konto usunięte

Jakie emocje?
Emocje można opanować w godzinę, dwie... dzień.
Czekanie przez dwa tygodnie na to, że wróci i będzie prosił, próba kontaktu i oczekiwanie, że gość się ukorzy połączona z rozczarowaniem, że tego nie zrobił pachną wyrachowaniem a nie emocjami i nie można tego zwalać na karb "kobiecości".

Wzięłaś sobie chłopa z charakterem i pasją po to, żeby z walczyć z klubem piłkarskim i zmieniać go pod swoje oczekiwania?

Meczy się nie organizuje z dnia na dzień.
Tak szczerze: wcześniej wiedzieliście o meczu i o tym, że on pojedzie, czy o zjeździe rodzinnym?

Bo jeśli Ty nie wiedziałaś o meczu... to słabo się nim interesowałaś.
Jeśli wiedziałaś... to numer był słaby i w zachowaniu faceta nie ma nic dziwnego.

Mogłabyś przynajmniej wynieść z tego coś ponad "cóż ja mogłam... przecież jestem kobietą - nie mogłam się inaczej zachować".
I może następnego faceta, który nie zrobi nic złego postaraj się nie oceniać przez pryzmat tego, z którym byłaś lata temu, co?
Stary 2015-11-27, 10:04   #73
skazana_na_bluesa
.

nadajesz się dziewczyno na solidną terapię. a do tego masz zapędy na związek pt.: "przyp...ił, czyli kocha".

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-27, 10:39   #74
moni989
Przyczajenie

Fazka... tyle, ze on nigdy mnie nie uderzył i nie zniewazył. Tak to jest czytac temat od 2 czy 3 strony
moni989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-27, 10:50   #75
Karena 73
Kobieta z klasą

Cytat:

mamy spotkanie rodzinne, obiad, zjechało sie duzo osob, których dawno nie widzielismy, a on pojechał na drugi koniec Polski i wrócił zadowolony za 2 dni

Nie mówie, że mnie zaniedbywał, bo naprawde nie narzekałam ... na imprezy czesto chodzilismy razem, nigdy nie było tak, ze gdzies idzie sie szlajac, pije czy wraca po kilku dniach z imprezy ...
Rodzinne spotkanie? Miałaś ze swoim chłopakiem wspólną rodzinę?

Cytat:
Napisane przez manio Pokaż wiadomość
Zrozum dla takich jedyną miłością jest drużyna i kumple którzy razem jeżdżą na ustawki, znam ten typ, mam kumpli ktorzy prowadzą taki styl życia... Kumple i drużyna zawsze jest na 1 miejscu dopiero póxniej kobieta, dom i dzieci jeśli są...

dobrze, ze to sie skonczylo...kiedyś to zrozumiesz...
Czy autorka wspominała gdzieś o ustawkach?

Cytat:
Nigdy mnie nie uderzył, gdzie to przeczytałas ??? Nawet nie krzyczał na mnie, ale był stanowczy i lubił stawiac na swoim... mówie, że ogółem był dosyc agresywny, cos mu nie wyszło to klnał, w stosunku do innych kierowcow czy jak ktos go wkurzył. Nigdy do mnie...
aaaaa jestem kibicem i klnę na innych kierowców = jestem kibolem?????

Autorko facet jest facetem, a nie cipcią. Wiedziałaś o tym. Tu nie ma co rozpaczać, tylko wyciągać wnioski na przyszłość.
Stary 2015-11-27, 11:27   #76
201705080934
Konto usunięte

Cytat:
Nie. My już takie wcześniej byli.
uns - ano.

Subskrybuję wątek, poziom absurdu rośnie
201705080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-27, 11:35   #77
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Serana89 Pokaż wiadomość
Kto by nie chciał, przecież to właśnie podnosi samoocenę, nie oszukujmy się. Wredne, ale prawdziwe. Jeśli ktoś nam krzywdę wyrządził to każdy chce się odegrać, przynajmniej w najgłębszych, skrywanych myślach.
Nikt autorki ani Ciebie nie skrzywdził. Tłumaczyły Ci to dziewczyny w Twoim wątki i tłumaczyłam Ci to w innym wątku. Siebie przekonasz, ale Wizażu nie oszukasz Chyba, że znowu dodasz nowe "fakty".
Cytat:
Istnieją typy, którymi trzeba wstrząsnąć porządnie, bo nie doceniają, ale czy ja wiem, czy warto na kimś takim później polegać.
Jak chcesz nimi wstrząsnąć?
Czego nie doceniają? Może nie ma co doceniać?
Cytat:
Nie mówię o cierpieniu, tylko bardziej o świadomości, że do kogoś dotarło co stracił. Ileż to takich chodzi po świecie? Całkiem sporo. Większość ludzi poczuje satysfakcje, jeśli ktoś doceni po czasie. Ktoś, kto zrobił nam krzywdę.
Co stracił?
Cytat:
I nie twierdzę, że dziewczyna powinna siedzieć na tyłku i być chwalona za swoją obecność, tylko żeby facetowi się chciało. A nie co ostatnio zauważam, że to faceci siedzą i czekają na podryw. Ale co ja, staroświecka jestem.
Ja nie zauważam. Skąd wiesz, że na to czekają? Może po prostu nie są zainteresowani?
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-27, 13:01   #78
Serana89
Przyczajenie

Stewardeso, strasznie się mnie uczepiłaś i na zupełnie innym wątku urządzasz wycieczki personalne. Aż taką czerpiesz przyjemność ze "śledzenia" kogoś i wbijania szpilek? Cóż, na mnie twoje szpilki niestety nie działają, więc poszukaj sobie innej ofiary
I żeby zaspokoić twoją ciekawość to na brak zainteresowania nie narzekam, ale jak już śmiałaś zauważyć, nie każdy każdego chce.
Więcej nie mam zamiaru z tobą dyskutować i karmić jakichś dziwnych potrzeb. Może siłownia skoro taka frustracja się wylewa z Ciebie? Tam się wyżyjesz.
Wszystkiego dobrego Ci życzę, Droga Wizażanko!

Edytowane przez Serana89
Czas edycji: 2015-11-27 o 13:02
Serana89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-27, 13:21   #79
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Stewardeso, strasznie się mnie uczepiłaś i na zupełnie innym wątku urządzasz wycieczki personalne. Aż taką czerpiesz przyjemność ze "śledzenia" kogoś i wbijania szpilek? Cóż, na mnie twoje szpilki niestety nie działają, więc poszukaj sobie innej ofiary
I żeby zaspokoić twoją ciekawość to na brak zainteresowania nie narzekam, ale jak już śmiałaś zauważyć, nie każdy każdego chce.
Więcej nie mam zamiaru z tobą dyskutować i karmić jakichś dziwnych potrzeb. Może siłownia skoro taka frustracja się wylewa z Ciebie? Tam się wyżyjesz.
Nie ja się uczepiłam, tylko Ty w każdym wątku wylewasz swoje żale. do tego postu się odniosłam, kiedy pisałam o Tobie:
Cytat:
Ale ja też bym tak chciała (tzn, teraz), przyznaję się bez bicia
Kto by nie chciał, przecież to właśnie podnosi samoocenę, nie oszukujmy się. Wredne, ale prawdziwe. Jeśli ktoś nam krzywdę wyrządził to każdy chce się odegrać, przynajmniej w najgłębszych, skrywanych myślach.
Piszesz o sobie, to do tego się odnoszę. Reszty nie musiałaś traktować personalnie.
Jeśli przypisywanie mi swoich problemów poprawia Ci nastrój i wierzysz w to, to nie krępuj się
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-27, 14:09   #80
katrina1991
Zadomowienie

Cytat:
Jeśli chodzi o samo zerwanie: osobiście poczekałabym, aż emocje opadną i próbowałabym z nim nawiązać kontakt. Jeśli on nie wykazywałby chęci dałabym sobie spokój i próbowała zapomnieć.
katrina1991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-27, 22:35   #81
Hultaj
BAN stały

koniecznie wyślij mu na przeprosiny striptizerkę z cyckami pomalowanymi w piłkarskie emblematy. Złoty chłopiec po prostu.

Może i najmądrzej tego nie rozegralaś ale nie dziwię się ani temu, że się wkurzyłas, ani temu, że Ci przykro, delikatnie mówiąc, że tak Cię olał.

1. Zamiast iść z Tobą na rodzinną imprezę z dawno nie widzianymi osobami z rodziny pojechał sobie na meczyk na drugi koniec kraju. Cóż za wybitny priorytet.
''Kochanie, przewiń dzieciaka''. Nie, bo jest liga mistrzów. Kochanie, idziemy na chrzest do andrzeja i grażyny. Nie, bo musiałbym się ogolić.
Ale Cię nie zaniedbuje bo chodzicie na imprezy. Mocne.

2. Gdyby mnie facet rzucil po 3 latach związku wymyślając problem z dupy owszem chciałabym wiedzieć, o przysłowiowy uj mu chodzi. No cóż, chyba jednak chciałabym spróbować z grubsza ustalić, na przykład tak na przyszłość, dlaczego ktoś mnie potraktował jak śmiecia po 3 latach wspólnego życia. Bo rozumiem, że miał prawo się wkurzyć i pokazać jej gdzie raki zimują, przeciągnąć ją i dac jej do rozumu, ale taki zlew, no sorry memory.

3. Odwaliłaś mu manianę krótkotrwałą, a panicz Ci robi ten swój chłodnik, czy jak tam sobie męscy geniusze w necie kląskają, wymroził Cię, co najmniej 2 tygodnie. Widzę rożnicę.

Jak dla mnie wytłumaczenia sytuacji są głównie 2.
a) pan ma i miał na Ciebie wyjechane i jesteś dla niego jak zeszloroczny śnieg. Wtedy wielka szkoda, że nie rzuciłaś palanta wcześniej.
b) pan kochał, ale teraz ma fazę ja jej pokaże. Wspierają go kumple i zgrywa twardziela. Prędzej czy później otrzeźwieje, zatęskni, i życzę Ci z całego serca, abyś do tego czasu zdązyła się z niego wyleczyć i miała na niego serdecznie wyrąbane. Z Twoich uczuć zrobił sobie lepszy poligon niż Ty z jego, więc cóż, jak dla mnie z Waszej dwójki on jest bardziej nie fair.
Tak czy siak jest dupkiem i jak jest takim idiotą to niech Cię traci a potem się użala, że to zua kobieta byla.
Z tego co piszesz jesteś atrakcyjną dziewczyną, skoro to nie Twój 1 facet i zainteresowanie masz, więc no cóż, jak taki z niego kozak to niech Cię z łatwością oddaje innemu, może nastepny Cię doceni.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-28, 02:11   #82
pawel9001
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Rany Koguta Pokaż wiadomość
Rozstałaś się z nim i rozstanie Cię zaskoczyło? Spoko. O tyle masz fart, że przynajmniej pozbyłaś się kibola.
Cytat:
Napisane przez kolorchabrow Pokaż wiadomość
Jak ja tego nie rozumiem. Faceci dzielą się tylko na ciepłe kluchy i kiboli? Nigdy nie zrozumiem kobiet,które wybierają sobie na partnerów agresywnych facetów, a potem płacz,że uderzył, bo przecież wcześniej tego widać nie było, a przecież agresja jest taka męska. Chce się przytulać - co za c****
Bo widIsz kolego teraz kobiety chca byc dobrze "przer***ne" i tyle. Nie potrzebuja przytulania...milosci... masakra wspolczuje autorce "spie!#****" umyslowego
pawel9001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-28, 09:23   #83
kalincia
BAN stały

W ogóle nie rozumiem autorko, o co chodzi. Jak się kogoś rzuca, to dlatego, że się go już nie chce. Nie chciałaś, rzuciłaś, a teraz żal, że on nie chce wracać? Zabawne. Też nigdy nie wracałam, rzucenie, to rzucenie, nie kłótnia, czy dyskusja. Ten były związek masz za sobą.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-28, 10:44   #84
mymiu
Raczkowanie

hahaha, co za tytuł, haha, ja nie mogę
autorko posta, przestań księżniczkować!
z facetem trzeba po łagodnemu a nie z grubej rury zrywać od razu.. no ale cóź, przynajmniej masz czegoś chciałaś, bo przecież już go nie chciałaś, cnie?
mymiu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-28, 19:45   #85
Kornela007
Raczkowanie

Dla mnie jest to dziwne, że po trzech latach On po prostu odszedł jakby nic, a co mnie jeszcze bardziej dziwi, że twierdzisz, że się zapadł pod ziemię. Chyba wiesz gdzie mieszka, nie możesz się przejść, wyjaśnić, porozmawiać? Gdyby mój chłopaka tak po prostu mnie zostawił po 3 latach, to bym się starała, a nie wypłakiwała się na forum. No ale, pytanie, czy zależy Ci na tym, żeby z nim nawiązać jakiś kontakt.....
Kornela007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-29, 01:59   #86
Qrola
Raczkowanie

Hej ja tez ostatnio zerwalam z chlopakiemzpodobnego powodu co ty, i po jakis kilku tygodniach poprosilam go o spotkanie, przeprosilam ,, powiedzialam ze mi go brakuje i co usłyszałam ,zobaczymy co bedzie , popiszmy jakos znajomi , i ze mam sie do niego odzywac no hallo
Od kilku dni czasem zagaduje, piszemy itp ale szczerze i mnie to juz meczy ... dziewczyny myslicie ,ze wywolanie zazdrosci nim wstrzasnie bo wiem ,ze mu zależy tylko czuje sie skrzywdzony.
Qrola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-29, 02:23   #87
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kornela007 Pokaż wiadomość
Dla mnie jest to dziwne, że po trzech latach On po prostu odszedł jakby nic, a co mnie jeszcze bardziej dziwi, że twierdzisz, że się zapadł pod ziemię. Chyba wiesz gdzie mieszka, nie możesz się przejść, wyjaśnić, porozmawiać? Gdyby mój chłopaka tak po prostu mnie zostawił po 3 latach, to bym się starała, a nie wypłakiwała się na forum. No ale, pytanie, czy zależy Ci na tym, żeby z nim nawiązać jakiś kontakt.....
Zaiste imponujące talenta do czytania ze zrozumieniem posiadasz.

---------- Dopisano o 02:23 ---------- Poprzedni post napisano o 02:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
koniecznie wyślij mu na przeprosiny striptizerkę z cyckami pomalowanymi w piłkarskie emblematy. Złoty chłopiec po prostu.
Chętnie bym się zrzuciła, żeby mu jakąś wysłać.
Cytat:
Może i najmądrzej tego nie rozegralaś ale nie dziwię się ani temu, że się wkurzyłas, ani temu, że Ci przykro, delikatnie mówiąc, że tak Cię olał.
Nagroda za eufemizm miesiąca wędruje do...
Cytat:
1. Zamiast iść z Tobą na rodzinną imprezę z dawno nie widzianymi osobami z rodziny pojechał sobie na meczyk na drugi koniec kraju. Cóż za wybitny priorytet.
''Kochanie, przewiń dzieciaka''. Nie, bo jest liga mistrzów. Kochanie, idziemy na chrzest do andrzeja i grażyny. Nie, bo musiałbym się ogolić.
Ale Cię nie zaniedbuje bo chodzicie na imprezy. Mocne.
Niesamowite. Wybrał pasję a nie rodzinny obiadek z bandą obcych dla siebie ludzi, mimo, że ukochana słodko go szantażowała. Co za zwyrodnialec!
Cytat:
2. Gdyby mnie facet rzucil po 3 latach związku wymyślając problem z dupy owszem chciałabym wiedzieć, o przysłowiowy uj mu chodzi. No cóż, chyba jednak chciałabym spróbować z grubsza ustalić, na przykład tak na przyszłość, dlaczego ktoś mnie potraktował jak śmiecia po 3 latach wspólnego życia. Bo rozumiem, że miał prawo się wkurzyć i pokazać jej gdzie raki zimują, przeciągnąć ją i dac jej do rozumu, ale taki zlew, no sorry memory.
Super, że tak byś zrobiła, gdyby Cię facet rzucił.
Ale autorka rzuciła jego. I cierpi, bo gość nie robi z siebie szmaty u jej stóp.

Sprawa tak tajemnicza, że chyba tylko Sherlock Holmes mógłby...
"Rozumiesz" że na jej teatrzyk facet powinien odpowiadać własną sztuką i uważasz, że to byłoby normalne zachowanie. Bezcenne.
Cytat:
3. Odwaliłaś mu manianę krótkotrwałą, a panicz Ci robi ten swój chłodnik, czy jak tam sobie męscy geniusze w necie kląskają, wymroził Cię, co najmniej 2 tygodnie. Widzę rożnicę.
Tajemnicą pozostaje gdzie widzisz tę różnicę, bo piszesz jakby w odniesieniu do zupełnie innej sytuacji.
Cytat:
Jak dla mnie wytłumaczenia sytuacji są głównie 2.
a) pan ma i miał na Ciebie wyjechane i jesteś dla niego jak zeszloroczny śnieg. Wtedy wielka szkoda, że nie rzuciłaś palanta wcześniej.
A to racja. Zdążyłby sobie znaleźć dziewczynę, która nie jest mentalną trzynastką.
Cytat:
b) pan kochał, ale teraz ma fazę ja jej pokaże. Wspierają go kumple i zgrywa twardziela. Prędzej czy później otrzeźwieje, zatęskni, i życzę Ci z całego serca, abyś do tego czasu zdązyła się z niego wyleczyć i miała na niego serdecznie wyrąbane. Z Twoich uczuć zrobił sobie lepszy poligon niż Ty z jego, więc cóż, jak dla mnie z Waszej dwójki on jest bardziej nie fair.
Sama sobie zrobiła z uczuć poligon, a z niego chciała zrobić trampolinkę.
Biedna dziewczyna... chlip, chlip - nie wyszło.
Cytat:
Tak czy siak jest dupkiem i jak jest takim idiotą to niech Cię traci a potem się użala, że to zua kobieta byla.
To będzie tylko stwierdzenie faktu.
Cytat:
Z tego co piszesz jesteś atrakcyjną dziewczyną, skoro to nie Twój 1 facet i zainteresowanie masz, więc no cóż, jak taki z niego kozak to niech Cię z łatwością oddaje innemu, może nastepny Cię doceni.
Może kolejny będzie podatniejszy na tresurę.
Stary 2015-11-29, 02:32   #88
johny94
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Qrola Pokaż wiadomość
Hej ja tez ostatnio zerwalam z chlopakiemzpodobnego powodu co ty, i po jakis kilku tygodniach poprosilam go o spotkanie, przeprosilam ,, powiedzialam ze mi go brakuje i co usłyszałam ,zobaczymy co bedzie , popiszmy jakos znajomi , i ze mam sie do niego odzywac no hallo
Od kilku dni czasem zagaduje, piszemy itp ale szczerze i mnie to juz meczy ... dziewczyny myslicie ,ze wywolanie zazdrosci nim wstrzasnie bo wiem ,ze mu zależy tylko czuje sie skrzywdzony.
odpowiadam jako facet :
Jesli zaczniesz zarywac do innego, by byly poczul sie zazdrosny, to on kompletnie cie oleje, i bd mial nie fajne o Tobie zdanie Daj mu czas, wy kobiety potraficie sie fochac tygodniami, a jak facet cicho posiedzi 2, 3 dni to juz tragedia?
johny94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-29, 02:40   #89
Qrola
Raczkowanie

Johny94 tylko ja nie wiem czy sie do niego odzywac czy po prostu zniknąć i czekac ,az sam bedzie pisał wkurza mnie , ze pisze słówka do mnie typu malutka itp ,a wczesniej gadał o przyjaźni i czasie. Czasem chciałabym byc facetem i nie byc niecierpliwa.
Qrola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-29, 05:11   #90
panistrusia
Raczkowanie

Cytat:

[/COLOR] Lepszy kibol od spolegliwego leminga.
Spolegliwość – pewność, możliwość polegania na kimś. Ktoś spolegliwy jest osobą, na której można polegać, na kim można się oprzeć. To ktoś troskliwy, opiekuńczy, godny zaufania.

Rzeczywiście, to straszne mieć spolegliwego partnera!
panistrusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości