|
|
#61 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rzuciłam go, a on nic
Postanowilam nie odbierac telefonow od niego, a on nie zadzwonil
|
|
|
|
|
#62 |
|
BAN stały
|
Koleszko ogarnij się albo skończysz jako sponsor bękarta szlaufa i alkocholika z gitarą który w wieku nastoletnim krzyknie ci w twarz "spier.. frajerze! Nie jesteś moim ojcem". Będziesz wozić dziwkę na spotkania z jej fagasem i jeszcze pytał czy kupić coś do picia po drodze! Rusz łbem chłopie!!!
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
Ludzie! Czy ktoś tu zwariował? Opamiętania
|
|
|
|
|
#69 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za porady... zawaliłam sprawe i bede miała nauczke. Mogłam najpierw z nim porozmawiać, ale wiadomo jak to kobiety... emocje czesto biorą góre, palnie sie cos, a potem sie załuje
|
|
|
|
|
#71 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
Jakie emocje?
Emocje można opanować w godzinę, dwie... dzień. Czekanie przez dwa tygodnie na to, że wróci i będzie prosił, próba kontaktu i oczekiwanie, że gość się ukorzy połączona z rozczarowaniem, że tego nie zrobił pachną wyrachowaniem a nie emocjami i nie można tego zwalać na karb "kobiecości". Wzięłaś sobie chłopa z charakterem i pasją po to, żeby z walczyć z klubem piłkarskim i zmieniać go pod swoje oczekiwania? Meczy się nie organizuje z dnia na dzień. Tak szczerze: wcześniej wiedzieliście o meczu i o tym, że on pojedzie, czy o zjeździe rodzinnym? Bo jeśli Ty nie wiedziałaś o meczu... to słabo się nim interesowałaś. Jeśli wiedziałaś... to numer był słaby i w zachowaniu faceta nie ma nic dziwnego. Mogłabyś przynajmniej wynieść z tego coś ponad "cóż ja mogłam... przecież jestem kobietą - nie mogłam się inaczej zachować". I może następnego faceta, który nie zrobi nic złego postaraj się nie oceniać przez pryzmat tego, z którym byłaś lata temu, co? |
|
|
|
|
#73 |
|
.
|
nadajesz się dziewczyno na solidną terapię. a do tego masz zapędy na związek pt.: "przyp...ił, czyli kocha".
|
|
#74 |
|
Przyczajenie
|
Fazka... tyle, ze on nigdy mnie nie uderzył i nie zniewazył. Tak to jest czytac temat od 2 czy 3 strony
|
|
|
|
|
#75 | |||
|
Kobieta z klasą
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Autorko facet jest facetem, a nie cipcią. Wiedziałaś o tym. Tu nie ma co rozpaczać, tylko wyciągać wnioski na przyszłość.
|
|
|
#76 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#77 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Czego nie doceniają? Może nie ma co doceniać? Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#78 |
|
Przyczajenie
|
Stewardeso, strasznie się mnie uczepiłaś i na zupełnie innym wątku urządzasz wycieczki personalne. Aż taką czerpiesz przyjemność ze "śledzenia" kogoś i wbijania szpilek? Cóż, na mnie twoje szpilki niestety nie działają, więc poszukaj sobie innej ofiary
![]() I żeby zaspokoić twoją ciekawość to na brak zainteresowania nie narzekam, ale jak już śmiałaś zauważyć, nie każdy każdego chce. Więcej nie mam zamiaru z tobą dyskutować i karmić jakichś dziwnych potrzeb. Może siłownia skoro taka frustracja się wylewa z Ciebie? Tam się wyżyjesz. Wszystkiego dobrego Ci życzę, Droga Wizażanko! Edytowane przez Serana89 Czas edycji: 2015-11-27 o 13:02 |
|
|
|
|
#79 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli przypisywanie mi swoich problemów poprawia Ci nastrój i wierzysz w to, to nie krępuj się
|
||
|
|
|
|
#80 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
BAN stały
|
koniecznie wyślij mu na przeprosiny striptizerkę z cyckami pomalowanymi w piłkarskie emblematy. Złoty chłopiec po prostu.
Może i najmądrzej tego nie rozegralaś ale nie dziwię się ani temu, że się wkurzyłas, ani temu, że Ci przykro, delikatnie mówiąc, że tak Cię olał. 1. Zamiast iść z Tobą na rodzinną imprezę z dawno nie widzianymi osobami z rodziny pojechał sobie na meczyk na drugi koniec kraju. Cóż za wybitny priorytet. ''Kochanie, przewiń dzieciaka''. Nie, bo jest liga mistrzów. Kochanie, idziemy na chrzest do andrzeja i grażyny. Nie, bo musiałbym się ogolić. Ale Cię nie zaniedbuje bo chodzicie na imprezy. Mocne. 2. Gdyby mnie facet rzucil po 3 latach związku wymyślając problem z dupy owszem chciałabym wiedzieć, o przysłowiowy uj mu chodzi. No cóż, chyba jednak chciałabym spróbować z grubsza ustalić, na przykład tak na przyszłość, dlaczego ktoś mnie potraktował jak śmiecia po 3 latach wspólnego życia. Bo rozumiem, że miał prawo się wkurzyć i pokazać jej gdzie raki zimują, przeciągnąć ją i dac jej do rozumu, ale taki zlew, no sorry memory. 3. Odwaliłaś mu manianę krótkotrwałą, a panicz Ci robi ten swój chłodnik, czy jak tam sobie męscy geniusze w necie kląskają, wymroził Cię, co najmniej 2 tygodnie. Widzę rożnicę. Jak dla mnie wytłumaczenia sytuacji są głównie 2. a) pan ma i miał na Ciebie wyjechane i jesteś dla niego jak zeszloroczny śnieg. Wtedy wielka szkoda, że nie rzuciłaś palanta wcześniej. b) pan kochał, ale teraz ma fazę ja jej pokaże. Wspierają go kumple i zgrywa twardziela. Prędzej czy później otrzeźwieje, zatęskni, i życzę Ci z całego serca, abyś do tego czasu zdązyła się z niego wyleczyć i miała na niego serdecznie wyrąbane. Z Twoich uczuć zrobił sobie lepszy poligon niż Ty z jego, więc cóż, jak dla mnie z Waszej dwójki on jest bardziej nie fair. Tak czy siak jest dupkiem i jak jest takim idiotą to niech Cię traci a potem się użala, że to zua kobieta byla. Z tego co piszesz jesteś atrakcyjną dziewczyną, skoro to nie Twój 1 facet i zainteresowanie masz, więc no cóż, jak taki z niego kozak to niech Cię z łatwością oddaje innemu, może nastepny Cię doceni. |
|
|
|
|
#82 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
masakra wspolczuje autorce "spie!#****" umyslowego
|
||
|
|
|
|
#83 |
|
BAN stały
|
W ogóle nie rozumiem autorko, o co chodzi. Jak się kogoś rzuca, to dlatego, że się go już nie chce. Nie chciałaś, rzuciłaś, a teraz żal, że on nie chce wracać? Zabawne. Też nigdy nie wracałam, rzucenie, to rzucenie, nie kłótnia, czy dyskusja. Ten były związek masz za sobą.
|
|
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
hahaha, co za tytuł, haha, ja nie mogę
![]() autorko posta, przestań księżniczkować! z facetem trzeba po łagodnemu a nie z grubej rury zrywać od razu.. no ale cóź, przynajmniej masz czegoś chciałaś, bo przecież już go nie chciałaś, cnie?
|
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie jest to dziwne, że po trzech latach On po prostu odszedł jakby nic, a co mnie jeszcze bardziej dziwi, że twierdzisz, że się zapadł pod ziemię. Chyba wiesz gdzie mieszka, nie możesz się przejść, wyjaśnić, porozmawiać? Gdyby mój chłopaka tak po prostu mnie zostawił po 3 latach, to bym się starała, a nie wypłakiwała się na forum. No ale, pytanie, czy zależy Ci na tym, żeby z nim nawiązać jakiś kontakt.....
|
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
Hej ja tez ostatnio zerwalam z chlopakiemzpodobnego powodu co ty, i po jakis kilku tygodniach poprosilam go o spotkanie, przeprosilam ,, powiedzialam ze mi go brakuje i co usłyszałam
,zobaczymy co bedzie , popiszmy jakos znajomi , i ze mam sie do niego odzywac no hallo ![]() Od kilku dni czasem zagaduje, piszemy itp ale szczerze i mnie to juz meczy ... dziewczyny myslicie ,ze wywolanie zazdrosci nim wstrzasnie bo wiem ,ze mu zależy tylko czuje sie skrzywdzony. |
|
|
|
|
#87 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 02:23 ---------- Poprzedni post napisano o 02:06 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale autorka rzuciła jego. I cierpi, bo gość nie robi z siebie szmaty u jej stóp. Sprawa tak tajemnicza, że chyba tylko Sherlock Holmes mógłby... "Rozumiesz" że na jej teatrzyk facet powinien odpowiadać własną sztuką i uważasz, że to byłoby normalne zachowanie. Bezcenne. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Biedna dziewczyna... chlip, chlip - nie wyszło. Cytat:
Może kolejny będzie podatniejszy na tresurę. |
|||||||||
|
|
|
|
#88 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jesli zaczniesz zarywac do innego, by byly poczul sie zazdrosny, to on kompletnie cie oleje, i bd mial nie fajne o Tobie zdanie Daj mu czas, wy kobiety potraficie sie fochac tygodniami, a jak facet cicho posiedzi 2, 3 dni to juz tragedia?
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Johny94 tylko ja nie wiem czy sie do niego odzywac czy po prostu zniknąć i czekac ,az sam bedzie pisał
wkurza mnie , ze pisze słówka do mnie typu malutka itp ,a wczesniej gadał o przyjaźni i czasie. Czasem chciałabym byc facetem i nie byc niecierpliwa.
|
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Spolegliwość – pewność, możliwość polegania na kimś. Ktoś spolegliwy jest osobą, na której można polegać, na kim można się oprzeć. To ktoś troskliwy, opiekuńczy, godny zaufania.
Rzeczywiście, to straszne mieć spolegliwego partnera! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

masakra wspolczuje autorce "spie!#****" umyslowego