Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz. IX - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-10, 13:09   #4711
kamilka
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.

PIETRISIOWATa jesli juz sie małej odbije to zawsze czkawkę ma... Ale po cycu odbija soe jej mało...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Mnie tez bardziej podoba soe drugi tytul

kamilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 13:31   #4712
ahnessy
Rozeznanie

Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Ja juz po genetyce, wszystko napisalam wiec na pewno bedzie pozytywnie ale na wyniki trzeba czekac

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
ja za 2 dni mam ciążę donoszoną (39 tyg = 38t0d), ale na razie kiszka nic się nie rusza nooo.... nawet żadnych skurczy nie bardzo mam, czasem coś mnie delikatnie połaskocze jak na okres już się boje że dzieć nie będzie chciał wyjść, będą mnie męczyć pod oxy a na koniec i tak będzie cc
Cytat:
Malwi działam w tej kwestii cisnę tą herbatkę z liści malin i wiesiołka też (nawet sie odważyłam spróbowac waginalnie aplikować - jak nie pomoże na poród to moze chociaż uelastyczni tkanki i nie popękam/nie będzie trzeba ciąć), ale nie wiem co jeszcze mogę zrobić bujam się na piłce jeszcze
u mnie tez nic sie nie dzieje, wczoraj od 11 do 21.30 byłam non stop w ruchu i nawet brzuch mi nie twardniał a jeszcze 2,3 tygodnie temu to po godzinie chodzenia/stania była masakra, moze to dlatego ze psychicznie czlowiek luzuje bo ciaza donoszona....
jutro ktg zobaczymy co bedzie choc polozna mowila ze nawet jak sie skurcze pisza to nic nie znaczy jesli ja nic nie czuje
a ten wiesiołek to taki w pastylkach tam aplikujesz? i co sie z nim dzieje, nie wycieka za jakis czas? moze ja tez zaczne cos robic choc przyklad uaoo daje do myslenia...
Malwi nasza poetko, mnie tez bardziej podoba sie druga opcja
ahnessy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 13:32   #4713
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Malwi działam w tej kwestii cisnę tą herbatkę z liści malin i wiesiołka też (nawet sie odważyłam spróbowac waginalnie aplikować - jak nie pomoże na poród to moze chociaż uelastyczni tkanki i nie popękam/nie będzie trzeba ciąć), ale nie wiem co jeszcze mogę zrobić bujam się na piłce jeszcze
Ale wiesz to nie powiedziane wcale że byś urodziła sn jak byś używała tych sposobów, w sumie takie naturalne to dość mocno zależy - na kogoś podziała a na kogoś innego nie
Jeszcze meza uzywaj ile wlezie. Ech wiem, ale nie probowalam, a teraz sobie w brode pluje.

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 13:43   #4714
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
No niby to pewnie potrzeba bliskości, ale np moja jak ja położę w pozycji na żabę na piersi to się wkurza, więc taka bliskość jej nie kręci? Tylko ssanie?
Moze pozycja jej nie odpowiada? Albo ma taki duży odruch ssania?
Cytat:
Napisane przez ahnessy Pokaż wiadomość
u mnie tez nic sie nie dzieje, wczoraj od 11 do 21.30 byłam non stop w ruchu i nawet brzuch mi nie twardniał a jeszcze 2,3 tygodnie temu to po godzinie chodzenia/stania była masakra, moze to dlatego ze psychicznie czlowiek luzuje bo ciaza donoszona....
jutro ktg zobaczymy co bedzie choc polozna mowila ze nawet jak sie skurcze pisza to nic nie znaczy jesli ja nic nie czuje
a ten wiesiołek to taki w pastylkach tam aplikujesz? i co sie z nim dzieje, nie wycieka za jakis czas? moze ja tez zaczne cos robic choc przyklad uaoo daje do myslenia...
Malwi nasza poetko, mnie tez bardziej podoba sie druga opcja
Ten w kapsułkach (firmy GAL) aplikuje na noc 2 kapsułki (1000 mg) i, o dziwo, nic nie wycieka obstawiam ze po prostu się wchłania tak jak w każdym innym miejscu na skórze a sama kapsułka jest glicerynowa więc też się wchłania i nawilża, a poza tym tez biorę normalnie, doustnie
Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Jeszcze meza uzywaj ile wlezie. Ech wiem, ale nie probowalam, a teraz sobie w brode pluje.
No muszę coś TŻ ogarnąć i weź tam przestań z tym pluciem sobie w brodę
Stary 2016-01-10, 14:05   #4715
russiandoll
Raczkowanie

Dzień dobry Mamuski
przepraszam ze nie nadrabiam ale niewyrabiam

sytuacja troszeczkę sie pokomplikowala i musze wszystko przyszykowac ciut wczesniej bo szykuje sie wyjazd

dziewczyny bardzo prosze o pomoc gdzie w lozeczku montujemy karuzele? Mam na najwyzszy poziom i klin wiec jak dam nad glowa to bedzie za mala odleglosc lepetynka - karuzela to co moze na srodku i jak bede chciala mu wlaczyc poloze go na srodku bardziej ?
russiandoll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 14:06   #4716
Jerzyczka
Wtajemniczenie

A ja sie melduje z goraczka i z takim bolem prawego cyca,ze reki do gory podniesc nie moge dostawiam malego jak najczesciej i On je a ja placze z bolu piersi
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 14:16   #4717
koktajlowa7
Rozeznanie

wszystkie miałyście/będziecie miały ktg po 39 tygodniu? Ja chyba poproszę o skierowanie na wizycie, tylko nie wiem czy mi da. Wg aplikacji powinno być jedno zrobione. Wkurza mnie to, że o wszystko muszę się prosić.

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Napisane przez russiandoll Pokaż wiadomość
Dzień dobry Mamuski
przepraszam ze nie nadrabiam ale niewyrabiam

sytuacja troszeczkę sie pokomplikowala i musze wszystko przyszykowac ciut wczesniej bo szykuje sie wyjazd

dziewczyny bardzo prosze o pomoc gdzie w lozeczku montujemy karuzele? Mam na najwyzszy poziom i klin wiec jak dam nad glowa to bedzie za mala odleglosc lepetynka - karuzela to co moze na srodku i jak bede chciala mu wlaczyc poloze go na srodku bardziej ?
wydaje mi się, że na środku powinna być zamontowana, a dziecko trochę przed, nie pod samą karuzela bo powinno patrzeć do "przodu" nie wiem czy wiesz o co mi chodzi.
koktajlowa7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 14:18   #4718
niepozorna
Zakorzenienie

Lune, Ewula super maluchy

Co do kup to mój też robi żółte smrodki i aż czuję pod ręką kiedy zrobił Ja używam częściej chusteczek nawilżanych, wodę i płatki rzadziej. Chusteczki trzymam szczelnie zamknięte na kaloryferze i są mega cieplutkie i nie ma awantury przy zmianie pieluchy
Ewula mam taką samą kolejność Cyc, pielucha, cyc. No i często gęsto wali kolejną kupę więc znowu musimy się oporządzić i poprzytulać do cyca. Potem Szumiś, chwilka kołysania i śpi

Baby cudne zdjęcia

Ruda ja w nocy nie budzę Olusia. Sam się budzi mniej więcej co trzy godzinki. Ale gdyby spał dłużej to też bym pewnie nie wybudzała. Ładnie przybiera więc nie widzę sensu

Lune ale miło ze strony właściciela

Malwi jak zawsze Twoje tytuły są genialne

Pietrusiowata mój często ma czkawkę, ale położna mówi że to normalne, bo on ma jeszcze niedojrzały układ pokarmowy. Przejdzie im to. Tak samo dzieci mają z kichaniem. Często kichają, bo tak sobie oczyszczają noski Takie to wszystko sprytne

Jerzyczka Może zrób sobie ciepłe okłady na tego cyca i spróbuj z tym okładaniem liśćmi kapusty.

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 14:19   #4719
Casaa
Zakorzenienie

Jerzyczka bierz paracetamol.

Koktajlowa, ja mam od 37tc ktg 2xtydz. Wez skierowanie choc samo badanie upierdliwe bo musisz siedziec, i siedziec :P

Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 14:24   #4720
iola14
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Od świąt męża używam i nic nie daje nawet mi brzuch nie twardnieje przereklamowane

Cytat:
Napisane przez koktajlowa7 Pokaż wiadomość
wszystkie miałyście/będziecie miały ktg po 39 tygodniu? Ja chyba poproszę o skierowanie na wizycie, tylko nie wiem czy mi da. Wg aplikacji powinno być jedno zrobione. Wkurza mnie to, że o wszystko muszę się prosić.
Ja nie mam a dostałam już skierowanie do szpitala także nie będę miała
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 14:25   #4721
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 86ewula Pokaż wiadomość

Zaraz obejrzę zdjęcia waszych bąbli bo w tel nie widzę.
my dziś bez kąpieli. Mówią że wystarczy co drugi dzień , ale oporządziłam go na golaska na przewijaku i widzę że bardzo mu się podobało. czy wasze smyki też robią takie żółte i śmierdzące kupy ? Na początku była bezzapachowa smółka a teraz jak zasadzi to z impetem że czuć pod ręką ciśnienie ; D
mój robi żółte ale nie śmierdzą tzn taki tam "zapaszek" mają, ale do smrodu dorosłej kupy im daleko
Cytat:
Napisane przez 86ewula Pokaż wiadomość
Czy do spania ciasno owijacie jak w szpitalu ? Czy luźno ukladacie w łóżeczku ? Nie wiem czy dobrze robie że kokonuje jak w metodzie karpa. Lepiej mi się go nawet karmi jak nie wpycha wszędzie łapek.
mój jak śpi w swoim łóżeczku to śpi w rożku, ale nie owijam go tak ciasno, wole żeby miał trochę swobody

Cytat:

Kupilam tylko 2 opakowania duzych wacikow, a chyba z 6 mam tych nawilzanych :P trzeba bedzie dokupic ile tak srednio tych duzych wacikow schodzi dobowo? Wiadomo jak kupa to wiecej ale tak mniej wiecej ile?

Wyslane z Lumia920.
ja używam wacików z Rossmana, albo Isana (normalne dla dorosłych, tylko duże) albo Babydream. Próbowałam Kindii ale sa beznadziejne, zostawiają reszki na skórze dziecka
Tych z Isany jest 40 sztuk i schodzi nam całe opakowanie dziennie ale to chyba dlatego że głównie TŻ przewija a on do oszczędnych nie należy już wolę żeby te waciki tak hurtowo zużywał niż chusteczki bo chusteczki tez nam szły jak woda
Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość

Nie widze żadnych wrzuconych zdjec przez to ze na telefonie jestem :-( ale podziele sie dwoma fotkami z dzisiejszej sesji. Mega zadowolona jestem ze sie w koncu zdecydowalismy.
ślicznie
Cytat:
Mamusie, czy któraś z was też tak ma, że dziecko zasypia na cycu, a potem obłożone się z powrotem aktywizuje? Moja wsi czasem po 40 min, a jak odłożę to znowu fika rączkami i nóżkami, ssie rączki, i msrudzi... teraz nie mogę jej uspokoić do snu, tylko cycek trochę uspokaja, a jak kładę do snu to zero spania.
mój czasami tak ma, zwłaszcza w dzień, im bliżej wieczora i w nocy tym łatwiej mi go uśpić przy cycu z tym ze ja zawsze po jedzeniu leżę, albo siedzę z nim jeszcze jakiś czas, pilnuję żeby sobie odbił, albo żeby mu się ułożyło i zazwyczaj w tym czasie tak twardo zasypia ze można go odłożyć
Fakt, że w związku z tym zajmuje mi to więcej czasu, ale za to mam później czas żeby coś porobić jak śpi
Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość

Idziemy do domu!!!

Cytat:

A jak wasze już śpią w nocy to nie wybudzacie na karmienie? Ja też bym chętnie nie wybudzala ale tu wszyscy mówią że trzeba... no to ja nie wiem :-(
ja wybudzam, ale już nie tak restrykcyjnie jak na początku, bo wiem ze dobrze przybiera, więc bez przesady, nie będę mu przerywać słodkiego snu no chyba ze już mi cyce chcą wybuchnąć to wtedy się decyduję szybciej
Ale ogólnie rzadko jest tak ze musze wybudzać zazwyczaj się budzi sam zanim miną 3 godziny
Cytat:
Napisane przez pietrusiowata Pokaż wiadomość

Mam pytanie do mam. Zdarza się u was czkawka? Bo u nas często a zawsze noszę do odbicia. A potem mały się męczy.
mój ma baaardzo często czkawkę. Miał ją jak był w brzuchu jeszcze jakieś 5 razy dziennie i teraz to samo no ale to ponoć normalne, niektóre dzieci maja takie skłonności, mój TŻ podobno jak był mały tez miał ciągle czkawkę, więc może po tatusiu to ma
Położna mówiła ze trzeba przeczekać, ewentualnie jak się bardzo męczy to dać pierś żeby sobie przepił, albo utulić, to może pomóc, ale niekoniecznie
Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
A ja sie melduje z goraczka i z takim bolem prawego cyca,ze reki do gory podniesc nie moge dostawiam malego jak najczesciej i On je a ja placze z bolu piersi
oj, współczuję

Śliczne dzieciaczki macie

Nadrobiłam i idę do synka, bo już chyba koniec spania

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 14:26   #4722
koktajlowa7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iola14 Pokaż wiadomość
Od świąt męża używam i nic nie daje nawet mi brzuch nie twardnieje przereklamowane

Ja nie mam a dostałam już skierowanie do szpitala także nie będę miała
a ile dni po terminie idziesz do szpitala?
Stary 2016-01-10, 14:42   #4723
Casaa
Zakorzenienie

Ewusia.... Ja kupilam 2paczki kindii :/ no trudno, nie wyrzuce tylko sie przemecze i zuzyje...

Moze glupie pytanie ale te dziewczyny, ktore juz maja swoich synkow to jak z pielegnacja siusiaka? Jak na oddzialach polozne mowily czy zsuwac (troszke, wiem ze jest przyklejony) napletek czy nie?

Ej, ej Czarnula to chyba sie rozpakowala bo cos sie nie odzywa

Wyslane z Lumia920.
Stary 2016-01-10, 14:43   #4724
koktajlowa7
Rozeznanie

Cytat:
Ewusia.... Ja kupilam 2paczki kindii :/ no trudno, nie wyrzuce tylko sie przemecze i zuzyje...

Moze glupie pytanie ale te dziewczyny, ktore juz maja swoich synkow to jak z pielegnacja siusiaka? Jak na oddzialach polozne mowily czy zsuwac (troszke, wiem ze jest przyklejony) napletek czy nie?

Wyslane z Lumia920.
no właśnie Czarnula podejrzanie się nie odzywa..
Stary 2016-01-10, 14:45   #4725
kamilka
Zadomowienie

Jerzyczka czemu sie zapalenie przyplątało? Owialo cie?

kamilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 14:49   #4726
Casaa
Zakorzenienie

Cytat:

Albo weekendowo z meza korzysta
Stary 2016-01-10, 14:54   #4727
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
tak jak dziewczyny piszą, bierz paracetamol biedaku
Cytat:

Wyslane z Lumia920.
Cytat:
żeby sie rozpakowywała
Stary 2016-01-10, 14:56   #4728
kinga1701
Zakorzenienie

Casaa nam nic nie kazali z siusiakiem robić jak na razie. Położna codziennie kontroluje, ale właśnie musze zapytać położnej jutro kiedy zacząć coś robić.

Dziewczyny, a co wy do wody dolewacie do mycia tyłka Powoli mi się kończy olejek migdałowy i zastanawiam się czy coś innego tez się sprawdza.

Tez właśnie o czarnej pomyślałam. Juz dawno żadna nie rodziła

Edytowane przez kinga1701
Czas edycji: 2016-01-10 o 14:57
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 15:19   #4729
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:

Wyslane z Lumia920.
Rozmawialam o tym z mama, wystarczy myc, nie sciagac, ani nie robic zadnych zabiegow. Mozna tylko zrobic krzywde dziecku.

zdecydowanie lepiej mi idzie jak jestem wyspana, chociaz troche :-D

Jerzyczka

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 15:24   #4730
iola14
Rozeznanie

Cytat:
a ile dni po terminie idziesz do szpitala?
4
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 16:14   #4731
ahnessy
Rozeznanie

Cytat:
Ten w kapsułkach (firmy GAL) aplikuje na noc 2 kapsułki (1000 mg) i, o dziwo, nic nie wycieka obstawiam ze po prostu się wchłania tak jak w każdym innym miejscu na skórze a sama kapsułka jest glicerynowa więc też się wchłania i nawilża, a poza tym tez biorę normalnie, doustnie
hmm moze tez spróbuje w koncu to jest naturalne i nie powinno zaszkodzic ale nie dzis bo jutro moze lekarce sie zachce mnie zbadac
Cytat:
biedna na goraczke wez paracetamol a na piersi te zimne, utłuczone liscie bialej kapusty
Cytat:
ja myslalam ze to dopiero po 40 tc robia ale na ostaniej wizycie 38 tc lekarka powiedziala za trzeba zrobic i kazala tez przyjsc za tydzien, normalnie do przychodni
ahnessy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 16:22   #4732
pietrusiowata
Rozeznanie

Dziękuję dziewczyny za odp. Już myślałam, że tylko mój maluch męczy się z czkawką
Stary 2016-01-10, 16:45   #4733
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję dziewczyny za odp. Już myślałam, że tylko mój maluch męczy się z czkawką
Moj ma codziennie czkawke tez biedaczek

Dzieki dziewczyny,sprobuje zimnych okladow..

My juz 3 dni na cycusiu bez butli! Czyli butelka medeli nie odzwyczaila malego od piersi. Z czystym sumieniem polecam i zamierzam jej uzywac w przyszlosci do soczkow czy wody

Maly mi dzis caly dzien wisi na cycu. . coraz mniej spi.

Malwi,wiem co czujesz z cc. Ja jestem na etapie gdzie juz wrocilam do wagi z przed ciazy a obkurczanie sie macicy trwz ciagle i brzuch mam nadal wzdety. Co mam z tym zrobix? Czekac?

Kasia, dla mnie kp to te powod smutkow czesto. W nocy bylam zla na malego jak dlugo nie mogl zlapac sutka,stracilam cierpliwosc i czulam sie okropnie z tym,ze jestem zla na tego aniolka

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Co do pupy to ja uzywam chusteczek nawilzanych. Chce jak najszybciej zuzyc pampers sensitive,bo sa malo mokre i mnie wkurzaja..
Mama mi kupila babydream w rossmanie j sa fajniejsze
Stary 2016-01-10, 16:56   #4734
Dotka90
Zakorzenienie

Jerzyczka, musisz czekać, brzuch będzie malał w miarę jak macica się obkurcza. Mi po powrocie do domu położna badała (czyli 2 tygodnie po porodzie) i macica była pod pepkiem, a musi się obkurczyć na tyle, żeby wejść pod bliznę po CC - czyli spooooro.

Ja z dnia na dzień mam brzuch coraz mniejszy. Ostatnio wreszcie się bez problemu wydepilowałam.

Mnie chusteczki Babydream w ogóle nie podeszły - za suche.

Teraz testujemy Biedronkowe FITTI.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 17:14   #4735
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Mój tez ma czkawke codziennie kilka razy nawet.

Właśnie je, małe porcje dziś zjada, po 12 min pewnie jutro waga nie będzie rewelacyjna.

Jeszcze chciałam zapytać smarujecie czymś główkę ?

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Ja tez mam pod pepkiem macice, położna mówi na 8 palców. Brzucha mi jednak sporo jeszcze zostało taki flaczek. A macie jakieś pasy?
Stary 2016-01-10, 17:19   #4736
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Mój tez ma czkawke codziennie kilka razy nawet.

Właśnie je, małe porcje dziś zjada, po 12 min pewnie jutro waga nie będzie rewelacyjna.

Jeszcze chciałam zapytać smarujecie czymś główkę ?

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Ja tez mam pod pepkiem macice, położna mówi na 8 palców. Brzucha mi jednak sporo jeszcze zostało taki flaczek. A macie jakieś pasy?

Kinia,wazysz malego codziennie?

Ja pasow nie mam, ale zastanawiam sie czy po 6 tygodniach nie kupic sobie majtek modelujacych.. Bo jednak po cc nie bede mogla szybko cwiczyc wiec takie majtki wciagnelyby troszke brzuchola..

Dotka, mnie wkurza ten brzuch maskrycznie :p
Stary 2016-01-10, 17:22   #4737
kinga1701
Zakorzenienie

Położna go waży, a ze przychodzi codziennie to tak. Tzn dziś jej nie było.
W Polsce ile jest wizyt położnej?
Właśnie tez myślę o jakiś wysokich majtkach.
Stary 2016-01-10, 17:25   #4738
kasia01987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Położna go waży, a ze przychodzi codziennie to tak. Tzn dziś jej nie było.
W Polsce ile jest wizyt położnej?
Właśnie tez myślę o jakiś wysokich majtkach.
U mnie była aż raz:d
Jerzyczka tez staram się być spokojna ale rycze codziennie...

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
kasia01987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 17:32   #4739
Dotka90
Zakorzenienie

Kinga 6 wizyt. Ja chodze w normalnych majtkach
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 17:49   #4740
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez kasia01987 Pokaż wiadomość
U mnie była aż raz:d
Jerzyczka tez staram się być spokojna ale rycze codziennie...

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Hihihi ja też ryczę właściwie codziennie. Zaczęło się jeszcze w szpitalu, tylko wtedy jeszcze było bez wyraźnego powodu, bardziej takie wzruszenie, a teraz już pod tytułem "oddajcie mi moje życie"... Mam nadzieję że to kiedyś minie ;-)

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości