![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LUTY: pielęgnacja, kolorówka, pędzle, Tangle Teezer
nieaktualne, nowy wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=869256
* L`Oreal Absolut Repair Lipidium Maska regenerująca włosy uwrażliwione, 200 ml, zostało ok 45%, KLIK * Yves Rocher rumiankowy żel do mycia twarzy Pure Calmille, hit KWC, nowy, KLIK * Yves Rocher Culture Bio krem do rąk `Miód i muesli`, użyty 2 razy, KLIK * Bio Logical Olej z dzikiej róży 100% naturalny, oddam 25 ml w oryginalnym opakowaniu (25 ml odleję dla siebie), KLIK * Bielenda Skin Clinic serum z witaminą C, zostało ok. 30%, KLIK * Joico K-PAK Olejek wzmacniający do włosów, zostało ok. 55%, KLIK Edytowane przez esterie Czas edycji: 2016-03-12 o 05:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTY: pielęgnacja, kolorówka, pędzle, Tangle Teezer
* Tangle Teezer BLOW STYLING HALF Paddle, nowość, użyta kilka razy, KLIK * Yves Rocher Miodowy żel pod prysznic Culture Bio, nowy, KLIK * Yves Rocher żel pod prysznic Migdał z Kalifornii, nowy, KLIK * Arganowy suchy olejek do ciała Eveline Argan Oil, jest kartonik, ubytek 1 psik testowy, 04.16, KLIK Edytowane przez esterie Czas edycji: 2016-03-12 o 05:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nieaktualne
Edytowane przez esterie Czas edycji: 2016-03-12 o 05:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
KOLORÓWKA C.D.
* Max Factor, Facefinity Kompakt, odcień 02 Ivory, użyty okolo 5 razy, oryginał zakupiony w SP, KLIK * Golden Rose Matowa pomadka do ust w kredce, kolor nude nr. 15, użyta 1 raz, KLI Edytowane przez esterie Czas edycji: 2016-03-12 o 05:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Olejek jest z zielonej, bambusowej serii.
Od Ciebie w zasadzie mógłby się przydać olejek z róży, ale nie chciałabym połowy a cały, nowy - więc nie wiem czy jest to możliwe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() może znajdziesz coś w zamian: * Lierac Hydra Chrono+ Levres balsam do ust, "Lśniący Róż", użyty 5-10 razy * Tangle Teezer BLOW STYLING HALF Paddle, nowość, użyta kilka razy * Lush, okrągła puszka na mydełka, używana bardzo krótko * Makeup Revolution Aqua Brow Tint, wodoodpora farbka do brwi, kolor Fair, użyty 1 raz, mam kartonik * Golden Rose Matowa pomadka do ust w kredce, kolor nude nr. 15, użyta 1 raz * Smashbox Photo Finish Color Correcting Foundation Primer, zielona baza pod podkład (dla cery naczynkowej, skłonnej do czerwienienia). Mini-opakowanie, pozostało około 1/4 z 15 ml * Kapp Ahl koronkowa tunika r. S, założona ok 5 razy, słabe zdjęcie pozdrawiam
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hej, coś za olej z róży, inglot 434, essie spaghetti strap, może też joico k-pak?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się
* Bio Logical Olej z dzikiej róży 100% naturalny i Joico K-PAK ale została mi tylko kąpiel Kerastese, jak chcesz możemy się wymienić ![]() Edytowane przez Bebunny Czas edycji: 2016-02-27 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za krem do rąk i żele pod prysznic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
I jeszcze szczotka TT, daj mi znać co byś za te rzeczy chciała (jeśli którąś pozycję widzisz poszarzoną to nie szkodzi, postanowiłam te rzeczy zostawić sobie więc są dostępne, ale za szczotkę mogę je wydać jeśli będziesz chciała
Najnowszy, majowy. MIA, Walizka -Jeździk 2w1, Plecak Metoo, Bransoletka z kotwicą Dziecięce (noworodek/niemowlę od narodzin do 6 m-ca) wszystkowątek, nowe rzeczy, prezenty Kosmetyki Szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=888946 Edytowane przez SchrodingerKot Czas edycji: 2016-02-28 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
jestem już wstępnie dogadana na Matrix i Collistar, ale jak coś nie wyjdzie, to wrócę bo coś bym u Ciebie wypatrzyla
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- zrobiłam dokładkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Hej, podoba mi się szczotka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Hej, jeśli jesteś zainteresowana to proponuje serum za szczotke, co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Hej, niestety za podkład niczego nie znalazłam, ale podobają mi się dwa lakiery Essie spaghetti i shearing. Może znajdziesz coś za nie? Jeżeli szukasz innych lakierów to mam na zbyciu prawie nowe Essie A list, Aruba blue, dj play that song i parka perfect
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
![]() Essie lakier Shearling Darling, użyty 2-3 razy, wersja 5 ml, KLIK Inglot, cień do powiek numer 434, wkład do paletki prostokątny, użyty 1-2 razy, KLIK zastanawiam się też nad podkładem Max Factora, ale musiałabym sprawdzić kolor ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
najchętniej kosmetyki wymieniłabym na coś niekosmetycznego, tj. szczotka która jak rozumiem jest już niedostępna. Po prostu sama mam mase kosmetyków, i tak naprawdę niewiele ich potrzebuję ponad to co posiadam, wiec trudno będzie trafić w potrzeby.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hej, zaznaczonych na szaro rzeczy już nie ma?
![]() ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale lakierów i pomadek mi się trochę uzbierało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
* Yves Rocher Elixir 7.9 Krem rewitalizujący usuwający oznaki zmęczenia do skóry normalnej i mieszanej, użyty ok. 3-5 razy, KLIK
* Yves Rocher Riche Creme krem przeciwzmarszczkowy do twarzy, zostało ok. 50%, KLIK Yves Rocher Nawilżająca mgiełka do ciała z aloesem, zostało ok. 30%, KLIK * Yves Rocher Krem dezodorujący do stóp 12h, zostało ok 40-45%, KLIK * Bielenda Drogocenna mgiełka arganowa samoopalająca, użyta 2-3 razy, KLIK ?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Nie znalazłam nic dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
chętnie wymienię maskę, ale perfumy wolę oddać za inne.. może coś zamiast?
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
kiedy zostały otworzone oba pudry?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
wiesz co, ja to się praktycznie bardzo rzadko maluję i zastanawiam się teraz po co mi oba pudry
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Hej, przychodzę jeszcze raz po Essie spaghetti i shearing
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.