Wątek plotkowy perfumowy:) - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-14, 12:16   #661
aniszonekk
Psiejsko czarodziejsko :)

Dot.: Wątek plotkowy perfumowy:)

Zamiast trzymać pustostan gębowy, można zapełnić paszcze korkami od flaszek, ewentualnie miniaturkami
Już sobie wyobrażam, jak łyskam z ósemki złotym korasem od escady elixira http://i.iperfumy.pl/view/4/escada/e...dp10_04__6.jpg
a w miejscu jedynek dumnie szczerzę miniaturki starych wersji limitek, one mają akurat idealny kształt...
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...486c4db7ba.jpg
Stary 2016-03-14, 12:23   #662
itaka
DobraRada-NieGłaszczGada.

GG do itaka

Cytat:
Napisane przez aniszonekk Pokaż wiadomość
Zamiast trzymać pustostan gębowy, można zapełnić paszcze korkami od flaszek, ewentualnie miniaturkami
Już sobie wyobrażam, jak łyskam z ósemki złotym korasem od escady elixira http://i.iperfumy.pl/view/4/escada/e...dp10_04__6.jpg
a w miejscu jedynek dumnie szczerzę miniaturki starych wersji limitek, one mają akurat idealny kształt...
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...486c4db7ba.jpg
...dobre...

Ja myślę ,że jeszcze efektowniej w miejscu wyrwanych przednich prezentowałyby się próbki o poj. 1,5 ml.....
Do woboru, do koloru, taki zlot i tyle próbek......

Gdyby która zechciała niuchnąć to proszę bardzo - tylko "pyk" - zdjęte, niuchnięte i "pyk" - nasadzone z powrotem na swoje miejsce

...

Powiem Wam...że dzisiaj , po tych paru godzinach....Chanel Eau Tendre na mnie zaczęło się układać całkiem całkiem..... pigwa się znudziła i polazła gryźć gdzie indziej, pozostały kwiaty i lekka słodycz... podoba mie się....może nawet w tej fazie bardziej niż Chance Eau Vive....

B
ądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój...

Fragrantica

Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976

Edytowane przez itaka
Czas edycji: 2016-03-14 o 12:27
itaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 12:31   #663
dixi
Zakorzenienie

GG do dixi

dobra dobra, róbta sobie jaja... a ja muszę kloejne parę tysi szykować na implanty, po świętach ostatni etap ale za to będzie uśmiech gwiazdy filmowej od ucha do ucha, trochę odżyje konto i koniec wstrzemięzliwości zakupowej, znów perfumerie mojeee
dixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 12:34   #664
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez itaka Pokaż wiadomość

Powiem Wam...że dzisiaj , po tych paru godzinach....Chanel Eau Tendre na mnie zaczęło się układać całkiem całkiem..... pigwa się znudziła i polazła gryźć gdzie indziej, pozostały kwiaty i lekka słodycz... podoba mie się....może nawet w tej fazie bardziej niż Chance Eau Vive....
Mam, więc mnie nie skusisz, ty ry ry ry!

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 12:35   #665
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktrznn Pokaż wiadomość
trzymam kciuki ja tez się strasznie boję dentystów chociaż w ostatnich latach i tak mniej

Luzia aż tak długo (10 roboczych) mi chyba nigdy nie szły
Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
przyłączam się do kciuków!
Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
Eee tam, strach ma wielkie oczy. Dentysta to nic strasznego, dasz radę. Potem, za bycie dzielną, możesz się nagrodzić
Cytat:
Napisane przez robinson Pokaż wiadomość
Patrząc na tempo generowania nowych chciejstw w tym wątku myślę że to tylko kwestia czasu

Dokładnie, może dentyście skończą się akurat odznaki "Dzielny Pacjent" i trzeba będzie zrekompensowac flakonem

Raz zamawiałam z G. próbki i od zamówienia i opłacenia (co nastąpiło od razu) czekałam póltora tyg. ale ja mam jakiegoś pecha do tej perfumerii za każdym razem kiedy tam zamawiałam coś było nie tak z zamówieniem. Albo pomylone zamówienie albo uszkodzone produkty no wiecznie coś... a niby taka "ę" "ą"
Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Witam się urlopowo, w przeciwieństwie do Natii mam dwa tygodnie

sorry za rozczarowanie

U mnie było dokładnie tak samo rano, potem chmurki a teraz znów słonko wyszło

Też liczę że coś ulepię

Tez się bałam bardzo aż znalazłam swoją stomatolożkę

Teraz doceniam że mam blisko i Galilu i Lulua
W razie w mogę komuś coś kupić
Cytat:
Ja bym pewnie nawet i rwała równo, bez okazywania lęku

W krótkim czasie wzbogaciłabym się o 32 flaszki

W miejsce wyrwanych zębisk trzeba by było wstawić implanty więc zyskałabym i flaszki i implanty.... kurcze ...może warto się nad taką opcją zastanowić?

LeejdiNaati - nie bój, flachon perfum nowy za cierpienie bedzie, kup Ważkę i dawaj do rozbiórki
Dzięki Dziewczyny Już po bólu Okazało się, że weszłam, 3 minuty i wyszłam a stresowałam się strasznie

Z tą flaszką to nie głupi pomysł Ale Ważkę mam, prawie całą flaszkę, więc na rozbiórkę pójdzie coś innego.

Myślę nad Dahlia Divin EDT, Cesarzowa albo EL Sensuous Co byście wybrały?
Stary 2016-03-14, 12:38   #666
itaka

GG do itaka

Cytat:
Napisane przez dixi Pokaż wiadomość
dobra dobra, róbta sobie jaja... a ja muszę kloejne parę tysi szykować na implanty, po świętach ostatni etap ale za to będzie uśmiech gwiazdy filmowej od ucha do ucha, trochę odżyje konto i koniec wstrzemięzliwości zakupowej, znów perfumerie mojeee
O fajnie

Cytat:
Mam, więc mnie nie skusisz, ty ry ry ry!
Nie no - na razie jeszcze nikogo nie kuszę, przymierzam się, bo może jutro wściekła pigwa w Tendre do mnie wróci i zostawię sobie Eau Vive

Ale przyzmierzam się myślami do wstawienia do watku, może się kto chętny na Eau Vive znajdzie

Tęsknię za Alienem Extraordinaire, coraz bardziej go pragnę, chcę.....gdzie tam święta, gdzie tam premia....ja już go chcę ...

B

Fragrantica

Stary 2016-03-14, 12:52   #667
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:

Nie no - na razie jeszcze nikogo nie kuszę, przymierzam się, bo może jutro wściekła pigwa w Tendre do mnie wróci i zostawię sobie Eau Vive

Ale przyzmierzam się myślami do wstawienia do watku, może się kto chętny na Eau Vive znajdzie

Tęsknię za Alienem Extraordinaire, coraz bardziej go pragnę, chcę.....gdzie tam święta, gdzie tam premia....ja już go chcę ...
Myślałam, że podoba Ci się eau Vive?
Dziś pachnę Alienem i jest

Powąchałam przed chwilą w Rossmannie Cat Deluxe od Naomi, bosh.. jak mi się kiedyś podobały te perfumy i dalej fajne, ale cena śmieszna.. prawie 80zł za 15ml

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-14, 13:05   #668
itaka

GG do itaka

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczyny Już po bólu Okazało się, że weszłam, 3 minuty i wyszłam a stresowałam się strasznie

Z tą flaszką to nie głupi pomysł Ale Ważkę mam, prawie całą flaszkę, więc na rozbiórkę pójdzie coś innego.

Ja bym wybrała wysłanie 1 ml maciupeńkiego próbaska Ważki do itaki, w ramach dobrego uczynku , ehem

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Myślałam, że podoba Ci się eau Vive?
Dziś pachnę Alienem i jest

Powąchałam przed chwilą w Rossmannie Cat Deluxe od Naomi, bosh.. jak mi się kiedyś podobały te perfumy i dalej fajne, ale cena śmieszna.. prawie 80zł za 15ml
Bo mi się Eau Vive podoba, bardzo bardzo..... natomiast zadziwiona jestem, że Eau Tendre dzisiaj przestało mnie tak pigwą kąsać i coraz ładniej na mnie osiada

I zobaczę ......jak tak dalej pójdzie to może Eau Tendre wygra nawet konkurencję letnią , kto wie
Obydwa zapachy są śliczne, a Eau Tendre bez tej wściekłej pigwy jest na mojej skórze nawet lepsze,... zobaczym jutro

Pachniesz Alienem klasycznym czy Extraordinaire?

B

Fragrantica

Edytowane przez itaka
Czas edycji: 2016-03-14 o 13:08
Stary 2016-03-14, 13:18   #669
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja bym wybrała wysłanie 1 ml maciupeńkiego próbaska Ważki do itaki, w ramach dobrego uczynku , ehem

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Bo mi się Eau Vive podoba, bardzo bardzo..... natomiast zadziwiona jestem, że Eau Tendre dzisiaj przestało mnie tak pigwą kąsać i coraz ładniej na mnie osiada

I zobaczę ......jak tak dalej pójdzie to może Eau Tendre wygra nawet konkurencję letnią , kto wie
Obydwa zapachy są śliczne, a Eau Tendre bez tej wściekłej pigwy jest na mojej skórze nawet lepsze,... zobaczym jutro

Szkoda, że wczoraj nie mogłaś dłużej zostać, bo jeszcze długo było wolne 30ml Ważki aż przyszła jakaś wizażanka i wzięła całe 30.

I am a WarriorZ

czarownica jaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 13:21   #670
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
extraordinaire z sobotniej flaszeczki

Ja bym chciała jeszcze jakiś fajny szypr na wiosnę i będę szczęśliwa

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
Napisane przez czarownica jaga Pokaż wiadomość
Szkoda, że wczoraj nie mogłaś dłużej zostać, bo jeszcze długo było wolne 30ml Ważki aż przyszła jakaś wizażanka i wzięła całe 30.
nawet myślałam, że się uchowają dla Itaki, bo do 1 w nocy nikt nie chciał wchodzę rano a tu psikus ale dla mnie super, mniej wysyłania
A wiesz, że ważka już do mnie leci

Stary 2016-03-14, 13:33   #671
itaka

GG do itaka

Cytat:
extraordinaire z sobotniej flaszeczki

Ja bym chciała jeszcze jakiś fajny szypr na wiosnę i będę szczęśliwa

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

nawet myślałam, że się uchowają dla Itaki, bo do 1 w nocy nikt nie chciał wchodzę rano a tu psikus ale dla mnie super, mniej wysyłania
A wiesz, że ważka już do mnie leci
Ech no to zazdraszczam.....

A tym pierwszym i ostatnim zdaniem znęcasz się nade mną, co?

Nie no spoko, ja wiele teraz wytrzymam, skorupę i skórę jak na gadzinę przystało to mam twardą, zaczekam aż się kiedy może na jakim zlocie spotkamy

Moja lista marzeń zaczyna powoli się układać w logiczną i spójną .
Podstawowe chciejstwo na dzień dzisiejszy to Alien Extraordinaire, następnie Ważka .

Eau Vive było na liście, ale już mam

Natomiast Eau Tendre chyba zazdrosne się zrobiło i z tym moim Eau Vive w szranki stanęło.
Dzisiaj, w tej chwili, coraz bardziej mi się Tendre podoba, ale nie wiem czy jutro przebije cytruski z Eau Vive....

Niech walczą

A i jeszcze Miracle mnie coś kusić zaczyna i sama siebie nie poznaję.... przecież ja nigdy kwiatowych zapachów nie lubiłam, a teraz mój nos psikusa mi robi ?
(No najwyższy czas, może normalnieje!)

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Nooo..... widziałam - no pech i już....

Może ktoś się zlituje i mi chociaz 1 ml podeśle

B

Fragrantica

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-14, 13:41   #672
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Może ktoś się zlituje i mi chociaz 1 ml podeśle
Czy ja wyczuwam jakąś aluzję ?

Stary 2016-03-14, 13:44   #673
itaka

GG do itaka

Cytat:
Czy ja wyczuwam jakąś aluzję ?

Nie, no co Ty, ja tak tylko sobie....brzęczę.......no bo wiesz, jest takie przysłowie "uderz w stół"....

No przecież, że aluzja, masz całe 35 ml, jeden mogłabyś poświecić dla koleżank itaki, która JUŻ JEST TWOJĄ NAJLEPSZĄ KOLEŻANKĄ !

Ja nie wiem....piszę i piszę i mi coś posty zżera.

Wcześniej napisałam, ze ja zwolenniczką szyprów nie jestem, ale.....Miss Dior Eau Fraiche na mnie się właśnie takim szyprem wiosennym z kwiatami układa.....

Cat Deluxe Naomi - pisałaś wcześniej - mam w szafie jakieś 12 ml/15.... w szafie, zapomniane, z zeszłego roku..... może.....chcesz......może ?

B

Fragrantica

Edytowane przez itaka
Czas edycji: 2016-03-14 o 13:48
Stary 2016-03-14, 13:53   #674
Małgosia791
spin doctor

itaka szczel sobie całą flachę ważki w ciemno, a co najwyżej jak Ci nie podejdzie wyślesz cioci Małgosi w prezencie

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Dahlię

Mój mąż kiedyś powiedział, że Sensuous mu pachnie mopem do podłogi
Stary 2016-03-14, 13:56   #675
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, no co Ty, ja tak tylko sobie....brzęczę.......no bo wiesz, jest takie przysłowie "uderz w stół"....

No przecież, że aluzja, masz całe 35 ml, jeden mogłabyś poświecić dla koleżank itaki, która JUŻ JEST TWOJĄ NAJLEPSZĄ KOLEŻANKĄ !

Ja nie wiem....piszę i piszę i mi coś posty zżera.

Wcześniej napisałam, ze ja zwolenniczką szyprów nie jestem, ale.....Miss Dior Eau Fraiche na mnie się właśnie takim szyprem wiosennym z kwiatami układa.....

Cat Deluxe Naomi - pisałaś wcześniej - mam w szafie jakieś 12 ml/15.... w szafie, zapomniane, z zeszłego roku..... może.....chcesz......może ?
Taaa, teraz to najlepsza koleżanka, a kto nie dalej jak wczoraj obrażał mi kompa? ja wszystko notuje!!

Podeślij mi adres na priva moja najlepsza koleżanko wizażowa

Nie wiem czy chcę

Cytat:
Napisane przez Małgosia791 Pokaż wiadomość
itaka szczel sobie całą flachę ważki w ciemno, a co najwyżej jak Ci nie podejdzie wyślesz cioci Małgosi w prezencie

Najlepsze w tej ważce jest to, że nie znamy ale pragniemy tylko żebym się jutro nie zdziwiła po pierwszym niuchu

Edytowane przez Luzia
Czas edycji: 2016-03-14 o 14:01
Stary 2016-03-14, 14:09   #676
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Heh, myślałam, że Ty znasz te perfumy Jak jutro powąchasz od razu napisz jak wrażenia
Fajnie, że już Ważka leci, to znaczy, że do mnie niedługo też dotrze.

I am a WarriorZ

Stary 2016-03-14, 14:13   #677
itaka

GG do itaka

Cytat:

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Dahlię

Mój mąż kiedyś powiedział, że Sensuous mu pachnie mopem do podłogi
Ech Małgoś....gdybym Ci ja luzem 500 złotych miała, to by flaszka na pół do mnie i do Ciebie poleciała

Na 500+ się nie załapię - starszy ma właśnie ukończone 18 lat więc tak jakbym jedno dziecię miała

Luzia - to byyyło wczoraj/dzisiaj, dawno i nieprawda, poza tym byłaś po 1 flaszce i nie pamiętasz, fakty mylisz itd

Wrócę z pracy adresik podeślę, sprawdzę ile Cat Deluxe mam i na serio mówię - na pewno więcej niż 10 ml tam jest więc w ramach rewanżu podeślę jeśli Cat Deluxe jeśli Ci się podoba

B

Fragrantica

Edytowane przez itaka
Czas edycji: 2016-03-14 o 14:17
Stary 2016-03-14, 14:21   #678
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Heh, myślałam, że Ty znasz te perfumy Jak jutro powąchasz od razu napisz jak wrażenia
Fajnie, że już Ważka leci, to znaczy, że do mnie niedługo też dotrze.
co Ty, w ciemno biere ale lubię słodziaki tylko coś mi się wydaje, że będzie musiała przeleżeć do jesieni, bo się słoneczko w końcu pojawiło.
Mam nadzieje, że jutro/pojutrze z rana wyśle. Wtedy to pt byś miała

Cytat:
Ech Małgoś....gdybym Ci ja luzem 500 złotych miała, to by flaszka na pół do mnie i do Ciebie poleciała

Na 500+ się nie załapię - starszy ma właśnie ukończone 18 lat więc tak jakbym jedno dziecię miała

Luzia - to byyyło wczoraj/dzisiaj, dawno i nieprawda, poza tym byłaś po 1 flaszce i nie pamiętasz, fakty mylisz itd

Wrócę z pracy adresik podeślę, sprawdzę ile Cat Deluxe mam i na serio mówię - na pewno więcej niż 10 ml tam jest więc w ramach rewanżu podeślę jeśli Cat Deluxe jeśli Ci się podoba
Tylko mam sampelki bez atomków żeby nie było chcesz jeszcze jakiegoś sampla ode mła? jak już i tak zmuszasz mnie do wędrówki na pocztę

Stary 2016-03-14, 14:23   #679
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Jak pachnie ten luksusowy kot? Bo mam 3 i żaden z nich nie wydziela zapachu luksusu

I am a WarriorZ

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-14, 14:30   #680
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Jak pachnie ten luksusowy kot? Bo mam 3 i żaden z nich nie wydziela zapachu luksusu
O bosh, musiałam się chwilę zastanowić o jakim Ty kocie mówisz

ja go odbieram jako taki puchaty zapach może któraś z dziewczyn Ci go opisze, bo ode mnie to się za wiele nie dowiesz nie znam innego, chociażby podobnego zapachu.

Stary 2016-03-14, 14:37   #681
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
O bosh, musiałam się chwilę zastanowić o jakim Ty kocie mówisz

ja go odbieram jako taki puchaty zapach może któraś z dziewczyn Ci go opisze, bo ode mnie to się za wiele nie dowiesz nie znam innego, chociażby podobnego zapachu.
Puchaty zapach? Ciekawe określenie, chociaż nijak nie umiem tego sobie wyobrazić
Itako, jak pachnie Cat Deluxe?

I am a WarriorZ

Stary 2016-03-14, 14:41   #682
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Puchaty zapach? Ciekawe określenie, chociaż nijak nie umiem tego sobie wyobrazić
Niestety, nie potrafię opisywać zapachów

Stary 2016-03-14, 14:44   #683
ktrznn
Raczkowanie

Cytat:
dla mnie jest taki hm bez wyraźnie wyczuwalnych nut. Kwiatki+owocki, ale raczej w formie cukierków owocowych i pudrowych. Może troszkę idzie w stronę Si, szczególnie na początku

a puchatość to dla mnie np. Kenzo Amour
ktrznn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 14:57   #684
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ktrznn Pokaż wiadomość
dla mnie jest taki hm bez wyraźnie wyczuwalnych nut. Kwiatki+owocki, ale raczej w formie cukierków owocowych i pudrowych. Może troszkę idzie w stronę Si, szczególnie na początku

a puchatość to dla mnie np. Kenzo Amour
Dziękuję

I am a WarriorZ

Stary 2016-03-14, 15:35   #685
itaka

GG do itaka

Cytat:

Cytat:
Słodkawo . Kwiatowo-owocowo, ale faktycznie puszyście i ciepło. Jak puszysty wąż boa zawinięty wokół ramion . Tu muśnie, tam muśnie, robi się miło, ciepło i przyjemnie.
Czuć frezję - przez chwilę. Czuć też pazur, ostrzejszą nutę, przyprawy, która po chwili odchodzi w dal i jest jakby brzoskwiniowo-kwiatowo.

Raczej z gatunku eleganckich, ale nie jest mocno ciężki, jest irytujący dla otoczenia, bo wiele osób pytało czym pachnę i kazało sobie pokazać buteleczkę

Pudrowe, sporo słodyczy.

Cytat:

Tylko mam sampelki bez atomków żeby nie było chcesz jeszcze jakiegoś sampla ode mła? jak już i tak zmuszasz mnie do wędrówki na pocztę
Może być , niech będzie sampelek

A skoro pytasz to przypomniałabym sobie Cesarzową po Twojej fragrantice widzę, że masz , czy mogę też liczyć na testową kroplę ?

Mam ów Cat Deluxe, jest jakieś 13 ml/15 z kartonikiem, ale nie moge znaleźć pomopnika - przepadł w czeluściach szafy - wytrzymasz ten brak kićki?
Bo moja szafa to jak w Narnii.. - już nie znajdziesz, ale w inny świat wleziesz i do tych czasów już nie wrócisz , wolę nie ryzykować , bo chcę w tym wymiarze Ważkę przetestować

B

Fragrantica

Edytowane przez itaka
Czas edycji: 2016-03-14 o 15:44
Stary 2016-03-14, 15:40   #686
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Na mnie jest słodki, taki ciepły otulający. Ale zauważyłam że gwiazdy zaczynają się cenić a raczej nie siebie tylko swoje zapachy, szkoda tylko że większość jest wtórnych i trwałością nie grzeszą
Ale zdarzają się i ładne

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 15:51   #687
Małgosia791
spin doctor

Cytat:

:
No właśnie ja tez na 500+ się nie łapię bo mam tylko jedno dziecię. Szkoda, byłoby na 2 flaszki w miesiącu

Cat Deluxe jest bardzo podobny do Rush, ale bez tej plastikowej nuty i jeszcze słodszy.

Edytowane przez Małgosia791
Czas edycji: 2016-03-14 o 15:52
Małgosia791 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-14, 15:56   #688
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Może być , niech będzie sampelek

A skoro pytasz to przypomniałabym sobie Cesarzową po Twojej fragrantice widzę, że masz , czy mogę też liczyć na testową kroplę ?

Mam ów Cat Deluxe, jest jakieś 13 ml/15 z kartonikiem, ale nie moge znaleźć pomopnika - przepadł w czeluściach szafy - wytrzymasz ten brak kićki?
Bo moja szafa to jak w Narnii.. - już nie znajdziesz, ale w inny świat wleziesz i do tych czasów już nie wrócisz , wolę nie ryzykować , bo chcę w tym wymiarze Ważkę przetestować
Z tym bez atomków to mi chodziło o to, że mam sampelki splashowe bez psikadełek, może być w takim rozumiem?
Cesarzową mówisz, da się zrobić

Ale spoko wyśle Ci bez tego cat deluxe bo przecież nie będziemy wymieniać sampli za flakonik

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

[QUOTE=Małgosia791;5733296 6
Cat Deluxe jest bardzo podobny do Rush, ale bez tej plastikowej nuty i jeszcze słodszy.[/QUOTE]

W sumie jak się teraz nad tym zastanawiam to faktycznie

Stary 2016-03-14, 16:03   #689
itaka

GG do itaka

Cytat:
No właśnie ja tez na 500+ się nie łapię bo mam tylko jedno dziecię. Szkoda, byłoby na 2 flaszki w miesiącu

Cat Deluxe jest bardzo podobny do Rush, ale bez tej plastikowej nuty i jeszcze słodszy.
O - to jest trafne porównanie, tak

Cytat:
Z tym bez atomków to mi chodziło o to, że mam sampelki splashowe bez psikadełek, może być w takim rozumiem?
Cesarzową mówisz, da się zrobić

Ale spoko wyśle Ci bez tego cat deluxe bo przecież nie będziemy wymieniać sampli za flakonik
Może być, jasne, ja chcę tylko dosłownie pomiziać sobie nadgarstek paroma kroplami, żeby niuchnąć jak pachnie to cudo

To czekaj, mam inną propozycję w związku z Cat Deluxe ,ale z nią to już na PW polecę

Na razie suszę paznokcie , świeżo polakierowałam i źle mi się nimi stuka po klawiaturze
Jestem genialna inaczej. Polakierować paznokcie, a wieczorem planować umyć łeb - normalnie super kolejność

B

Fragrantica

Stary 2016-03-14, 16:10   #690
Luzia
Zakorzenienie

Aż sobie powąchałam Rush z próbaska. I jak kiedyś mnie odrzucało, to teraz wącham nadgarstek.
Ależ mi się gust zmienia!!

Teraz tak myślę, że cat deluxe dla dziewczyny, a Rush dla pani

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości