|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK
Cytat:
![]() Byłam dziś i dostanę koszulkę i sweterek pod choinkę; dla siostry też kupiłam tam mały prezencik ![]() Cytat:
Cytat:
Pamiętacie jak pisałyście o koszu, który zgniata śmieci? W gazecie o nim pisali, testują go w różnych miastach, nazywa się Big Belly i gdy jest pełny wysyła smsem powiadomienie do odpowiednich służb. Kosztuje chyba 15tysięcy. W Wwie ma stać kilka miesięcy zimą i kilka miesięcy latem, żeby zobaczyli czy się sprawdza. Ja dziś z kosmetyków kupiłam tylko Cicaplast LRP. Oglądałam Tołpę, ale nie było nikogo na stoisku i nie mogłam nic kupić wrrrr.
|
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
ja dostalam maila od GC z powiadomieniem o promocji. dumam i dumam ale nie wydumalam co moglabym sobie kupic. chyba tylko rajstopy
|
#2073 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
), ale na razie nie skusi, mam w planach 2 zakupy w aptece, więc już nie będę bardziej szaleć.
|
|
|
#2074 | |||
|
Zakorzenienie
|
też chociaz olejek jets ociupinkę mniej słodki wg mojego nosa
![]() Cytat:
jeśli chodiz o samą ulicę to faktycznie, ma w sobie taki stary klimacik Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam. Byłam w GC i nie skusiłam sie na serum Lumene. Jeszcze
w GC kosztuje 75zł.
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam skruszona do wątku - a tak mi ostatnio świetnie szło
Przez ostatnie 2 -3 tygodnie uległam i narobiłam zapasów
|
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaraz bede testowac kuracje parafinowa. skonczyly mi sie moje dwa apteczne mazidla do ust, bez ktorych nie wytrwam zimie, wiec musze kupic cos nowego [poza dwoma aptecznymi mam jeszcze blyszczyk diora - chyba nie jest ze mna zle pod tym wzgledem
] iz astanawiam sie na co postawic - bo chce odmiany w gre wchodzi sztyft SVR, avene i na pewno balsamik LRP
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2079 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
na Lobby pomogla mi jedna z Forumek okreslic rozmiar i byl to strzal w 10-tke,szkoda tylko ze w PL sa praktycznie nieosiagalne takie rozmiary i poratowalam sie zakupami w Bellissimie,nastepne niebawem![]() Cytat:
![]() Cytat:
jakich normalnie zapuscic nie moglam,uzaleznilam sie od tych odzywek-jestem w trakcie 2-ich opakowan.Moge Ci tutaj Hosenko powiedziec,ze.....stanowc zo wybieram maselko Joanny,Ziaja moze sie schowac i mysle,ze Joanna bardziej przypadnie Ci do gustu ze wzgledu na tresciwa i bogata konsystencje,jest tez duzo bardziej tlusta niz Ziaja choc ladnie sie wchlania zostawiajac delikatna warstwe na skorze.Efekt mozna wzmocnic![]() Do kompletu kupilam sobie blyszczyki Joanny-wszystkie 3 ,lubie takie smakowo-zapachowe mazidla i tubeczki maja tylko 10ml wiec szybko sie zuzyja![]() Mleczko Araganowe do demakijazu Bielendy jest rewelacyjne Tak czytalam Wasze rozwazania o Meteorytach i zastanawiam sie czy nie zdecydowac sie chociaz na mala odsypke GOLD TEMPTATION bo calego pudelka na bank nie zuzyje-widze to jak niby ubywa WINTER RADIANCE i tak sobie mysle,ze nie sprawic sobie jeszcze odcienia MYTHIC Dumam jeszcze nad Shiseido LUMINIZING COLOR POWDER L1 ale nie wiem na co sie zdecydowac,przydalby sie puder w kamieniu z lusterkiem bo koncza mi sie te co mam ![]() Ogolnie obliczylam swoje zakupy i cyfrowke uda mi sie kupic taniej wiec nadwyzke trzeba jakos sprytnie ulokowac w przyjemnych dla oka zakupach tak sobie to wymyslilam
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
kuracja parafinowa Bielendy
w skald serii wchodza: pumeks w kremie, parafina, krem na dzien do rak i krem do stop. kazda tuble mozna nabyc osobno lub wszystkie w zestawie z rekawiczkami i skarpetkami mam zestaw i skarpeciochy na stopach. po kapieli nalozylam sobie pumeks, pomasowalam a potem ta smieszna parafine. alez to grzeje. mocniej niz kapiel cynamonowa flosleku na lapy naloze przed snem, bo nie lubie uziemienia
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy Twoja też jest taka gęsta, zbita ? Ja swoją muszę trochę ogrzać w dłoniach przed nałożeniem.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2082 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
ile taka kuracja w zestawie kosztuje? wiecie, chyba jestem na kosmetycznym głodzie :P tyle rzeczy mnie kusi (m.in. Bielenda), a obiecałam sobie, że kupię tylko nowości Joanny o ile spotkam
|
|
|
|
|
#2083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na efekty mucze czekac do rana ![]() Cytat:
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę czytać tego wątku.
Tu aż sie roi od reklamy najróżniejszych kosmetyków. Chyba zajrzę do was dopiero tuż przed świętami, kiedy już nie będę wychodzić na żadne zakupy.
|
|
|
|
#2085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak w ogóle to kusi mnie na dużo rzeczy obecnie, żeby na coś się zdecydować, więcj chyba poczekam, aż będzie mnie stać na wszystko co chcę :P Jak już kopować to hurtowo ![]()
|
|
|
|
|
#2086 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Ja płaciłam 60. A to było maks. 2 tygodnie temu. --- A w ogóle, to przyznać się, która była dzisiaj z koleżanką w GC zaraz po 13? Albo które dwie? Wyraźnie słyszałam zdanie: "Czytałam na Wizażu, że to jest fajne".
|
|
|
#2087 | |||
|
Zakorzenienie
|
Beige Velours
Ech i pewnie się skuszę, bo przy takiej kusicielce to ciężko się powstrzymać ![]() Cytat:
Przejdę się tam jeszcze w wolnej chwili. Dziś niespodziewane wpadło mi kilka stówek to mogę sobie sprawić jakąś radość ![]() Cytat:
Do dziś mam flakonik z kartonikiem po próbce TP, chociaż prawie nic nie czuć. Była to chyba najcudowniejsza limitowanka, tęsknię za tym zapachem.Cytat:
Będę musiała wrzucić dwa składy - stary i nowy tonik - do porównania na wątek z analizami, jestem ciekawa, czy go ulepszyli, czy wręcz przeciwnie
|
|||
|
|
|
#2088 | ||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I to serio. Ja mam pod biustem 81cm i aktualnie noszę obwód 70, a i w niektóre 65 wchodzę Cytat:
A kupuje się go w aptekach, kosztuje jakieś 50-60zł Cytat:
Cytat:
![]() A sama też lubię duuuże. Aktualnie mam czerwoniaste workowate torbiszcze z Re właśnie. Cytat:
![]() Cytat:
Zastanawiam się tylko czy mężczyźni obdarowani In Black albo tacy, którzy je sobie sami kupili, będą z nich zadowoleni Tester jest i w SP, ale chyba mi się całkiem odwidział ten zapach, o dziwo. Cytat:
kosmetyczną tłumaczyła.Cytat:
![]() Cytat:
promocja...Cytat:
Nie ja. Zresztą, mnie byś chyba poznała. |
||||||||||||||
|
|
|
#2089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oj tam zaraz kusicielce![]() Ja mam butelkę po perfumach, mogli by wprowadzić je znowu na rynek. A znasz coś podobnego? Ja mam Baby Doll Magic i pierwsza nuta to grapefruit, mam też Tropiques Lancoma i pachną bardzo owocowo; ale niestety nie jak Escada.
|
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba musiałąbym się z Tobą wybrać na zakupy, żeby sobie coś znaleść Gdzie takie ciuszki są, w Krakowie?Ja nie umiem w lumpkach niestety kupować, zresztą w mojej okolicy są tylko takie, gdzie ciuchy mogą znaleść na siebie np. osoby starsze(takie typowie ciucholandy) i choć czasem tam zaglądałam z mamą, to ona zawsze sobie coś znalazła a ja nic Mam jedną letnią sukienkę z lumpka, ale chodzę w niej koło domu tylko jak gorąco.Za to chciałam się pochwalić jeszcze, że wczoraj odwiedziłam Marrionnaud i sklep YR i nie kupiłam NIC Kusił mnie w YR ten żel piernikowy, już go miałam w łapkach, ale odłożyłam(miałam ze sobą całe 100 zł i se myślę, że żelu za 10 zł nie będę kupować ). W Marrionaud wąchałam perfumy, spodobały mi się te od Kate Moss i nowa Escada(ta w kropki), ale generalnie nie powaliły mnie na kolana - ładne, ale jakieś takie "wtórne" ![]() Obmacałam też sobie wreszcie podkłady MF Miracle touch i wg. mnie to taka trochę plastelina w dotyku, kolory dla mnie za ciemne, więc kolejna oszczędność ![]() PS. Ale fajne czarne rurki widziałąm w Orsayu Ale miały złotą nitką aplikacje na kieszeniach robione i trochę mnie to odrzuca(nie lubię złota), ale generalnie spodnie śliczne.
|
|
#2091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ powiedział, że mam sobie coś jeszcze dokupić, to może jeszcze jakiś kosmetyk wybiorę Chyba, że stwierdzi jednak, że zrobi mi niespodziankę, to wtedy kosmetyk na 99% wykluczony ![]() Nie znam nic podobnego Mam wrażenie, że tegoroczne Sunset Heat mają w sobie jakąś nutę podobną do TP, ale to nie to samo. Tropiques nie znam. Jest to jeden z niewielu zapachów, które tak dokładnie pamiętam po tylu latach. A teraz kusicie mnie serum Lumene, no nie mogę, działacie lepiej niż każda reklama
|
|
|
|
|
#2092 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
od czwartku bylam na szusowaniu i wrocilam dopiero wczoraj ale zbyt pozno zeby zahaczyc o GC wlasnie skonczylam sprzatanko i jade po serum
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
No dziewczyny no, ratujcie
Wyszłam tylko z mamą i siostrą po "drobne" chemiczno - chusteczkowe zakupy do Rossmana , a wróciłam z :* Zelo-peelingo-maseczką do twarzy Garnier (super btw) * Chusteczkami do demakijażu (ale to się na wyjazd przydadzą, żeby nie ciągać tylu buteleczek) * I mnóstwem piedrół typu tampony, podpaski, waciki, rajstopy, świeczki (niby niezbędne) Aha, i wczoraj Carmex kupiłam. DOstałam od mamy krem nawilżający Dermiki Noblesse, bo jej nie odpowiada. A w przechowalni jednej z aptek internetowych mam już kosmetyki-niezbędniki (hahaha), które zamówie jak tyko wpadnie mi trochę gotówki. Święta to jednak droga impreza, nie tylko ze względu na prezenty dla innych |
|
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przed swietami zawsze kupuje tyyyyyyle rzeczy, z czego tylko cztery ida na prezenty
|
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(oczywiście niezbędnik przedśiąteczno-sylwestrowy )
|
|
|
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sa miekkie, jasne, deliaktne zaprzyjaznie sie z ta parafina na dluzej, bo to fajna sprawa a niedroga
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
].a ta kuracja to takie male widzimisie - zeby byly jak u niemowlaka
|
|
#2099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo skoro moge je miec, to dlaczemu nie?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

Uznałam, że kolejny puder jednak będzie dla mnie bez sensu i nie będę go używała.

W sumie nie mam co się smucić, może to i lepiej, jeszcze by mnie coś podkusiło. Prezent już wcześniej kupiłam sobie w S., a sama sobie już póki co nie będę raczej kosmetyków kupowała.
), że dzisiaj szłam sobie długą i myślałam o tym, jaka ta ulica jest brzydka, ponura i dziwna?

Nie żeby była jakaś szczególnie jasna, ale zawsze była bura, a teraz jest różowawa, więc to wielki sukces, zwłaszcza, że na efekt nie trzeba było długo czekać. Już po 2 dniach tak się rozjaśniła 

Zastanawiam się tylko czy mężczyźni obdarowani In Black albo tacy, którzy je sobie sami kupili, będą z nich zadowoleni
Chyba musiałąbym się z Tobą wybrać na zakupy, żeby sobie coś znaleść