|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016
dziewczyny, na dwójce reportaż o szkodliwości a także potrzebie szczepień. oglądam. pewnie i tak będę głupsza niż teraz ale co tam..
![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
![]() nie boję się, że zawieję młodą przy tym oknie, bo nie muszę go otwierać jak ona będzie w pokoju. ja mam okna na całej ścianie w salonie, więc wystarczy, że tutaj otworze i jest przyjemny chłodek. w naszym mieszkaniu nie ma bezpośredniego słońca. blok jest ułożony w taką lekką Lkę, a my jesteśmy na samym łączeniu, także cień. w sypialni słońce powinno świecić po południu, ale mamy dużo drzew za oknem, które pilnują aby słonko za mocno nie grzało . ja juz sama nie wiem. ja pierdziele. wstrzymuje się zatem z tą komodą, muszę jeszcze pomyśleć.
|
|
#3122 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na dzieci grudniowe czekamy, drożdżówką się zajadamy 2016 - III część
3.30😣
Od pół h nie śpię 😣 Kapituluje. Chyba już nie zasne😣 Dobrze że mam co nadrabiać 😉 SO lets the party get started 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 02:39 ---------- Poprzedni post napisano o 02:36 ---------- Cytat:
Ja odpuscilam tym razem Lidla Bo nic z chlopiecych rzeczy nie rzuciło na kolana ... w przeciwieństwie do rzeczy dziewczynek No i dzień był za krótki żeby nawet podjechać do sklepu 😐 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 02:40 ---------- Poprzedni post napisano o 02:39 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 02:45 ---------- Poprzedni post napisano o 02:40 ---------- Cytat:
Ale smaku buraka nic nie jest w stanie zabić Dziś pierwszy raz nie dałam rady wypić wszystkiego i tz musiał kończyć Z tą ilością to mam tak że jak już wyciągam sprzęt i mam go myć To nie chce mi się robić tylko 1 czy 2 szkl soku No to lecę w litry...Ale też nie tedy droga 😩 A tak w ogole to dziś sobie uzmyslowilam że... W moim zelazie jest dawka kwasu foliowego Tak jak w witamina h które lykam Można go przedawkowac? Karolowi od takiej dawki kwasu nic nie będzie? 🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 02:47 ---------- Poprzedni post napisano o 02:45 ---------- Cytat:
Ja swoją muszę odwołać Bo 1 i 2 października mam zjazd na uni Ciekawe kiedy będzie nowy termin i czy się zalapie😐 Barszcz?😩😩😩😩 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 02:48 ---------- Poprzedni post napisano o 02:47 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 02:51 ---------- Poprzedni post napisano o 02:48 ---------- Cytat:
Wiec przyznam sie Też stalam kiedyś i bieglam 😒 Po torbę withena Liczę że nie zostałam nagrana i nie jestem na yt Jak bohaterka tej zenady w której uczestniczylam 😒 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 02:54 ---------- Poprzedni post napisano o 02:51 ---------- Cytat:
Ja teraz uskuteczniam zakupy on line tylko Jutro odbieram dżinsy zara mum za 29 zeta Liczę że dupa wejdzie Inaczej się pochlastam 😭 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 02:59 ---------- Poprzedni post napisano o 02:54 ---------- Cytat:
Bo przeciez te foteliki tyłem się montuje w kierunku jazdy Więc problem kombinezonu to problem późniejszy wg mnie Ja na poczatek mam gruby kombinezon zimowy po chrześniaku I w nim Karol będzie podróżować Tak jak Wojtek i jego brat Potem gdy przesiadzie się do kolejnego fotelika Będę już z tą kurtka cudowac Na pierwszą zime pozostaje przy tej tradycyjnej opcji ze względu na ułożenie fotelika tyłem w kierunku jazdy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||||
|
|
|
#3123 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty się niczym nie martw Każdą pisze ile może i chce Nikt się tu na nikogo nie obraża 😚 Zdrowiej spokojnie i sobie nas czytaj A jak ci się za chce daj znać jak Ci tam się żyje 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 03:02 ---------- Poprzedni post napisano o 03:01 ---------- Cytat:
Dni szybko mina i będzie ok 😚😚😚 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 03:06 ---------- Poprzedni post napisano o 03:02 ---------- Cytat:
Ja idę właśnie na 3cie a jestem w 28 tyg jakoś tak czy 29🤔 Może on cie w balona robi z tymi usg? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 03:07 ---------- Poprzedni post napisano o 03:06 ---------- Cytat:
Nad morzem miałam boska pogodę Ale przysnelo mi się na plaży i obudzilam się lekko przewiana Dziś swędzi mnie już broda Robi mi się zimno kuźwa mac 😭😭😭😭 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 03:11 ---------- Poprzedni post napisano o 03:07 ---------- Cytat:
A potem jest jeszcze jedno usg tuż przed porodem, prawda ?🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 03:12 ---------- Poprzedni post napisano o 03:11 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 03:29 ---------- Poprzedni post napisano o 03:12 ---------- Cytat:
Ja nie mam Nie zastanawiałam się nigdy nad nimi nawet U mnie za poduche robi tz A jak go nie ma.jak teraz to robię sobie wala z kołdry 😆 Nie zasne jeśli nie mam czegoś pomiędzy nogami 🙃 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||||
|
|
|
#3124 | |||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 03:46 ---------- Poprzedni post napisano o 03:38 ---------- Cytat:
Dzisas jest 4.40 A ja dalej nie spie Zrobilam sie głodna i gotuje wlasnie budyń czekoladowy Tż nie ma więc nie ma świadków przestepstwa Można jeść po nocach 💪 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 03:52 ---------- Poprzedni post napisano o 03:46 ---------- Cytat:
Ja czekam na świt 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 03:55 ---------- Poprzedni post napisano o 03:52 ---------- Cytat:
I potem już tylko rozne ubrania na 62 Wg mnie to 56 może wcale się nie przydać Stąd zostawiłam tylko to co dostałam w spadku Jak coś, szybko dokupie 🙃 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 03:56 ---------- Poprzedni post napisano o 03:55 ---------- Cytat:
Jak za dużo latam lub siedzę przy kompie 😒 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 03:58 ---------- Poprzedni post napisano o 03:56 ---------- Cytat:
To mi powiedział że to po porodzie sobie załatwię Prawda to czy ten mój patalach bredzi pod nosem 🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 04:00 ---------- Poprzedni post napisano o 03:58 ---------- Cytat:
Karol to egzemplarz eksperymentalny będzie Biedny ty mój synku Mamusia mimo że taka nieogarnieta kocha cie najbardziej na swiecie 😚 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 04:04 ---------- Poprzedni post napisano o 04:00 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 04:05 ---------- Poprzedni post napisano o 04:04 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 04:08 ---------- Poprzedni post napisano o 04:05 ---------- Cytat:
Kaloryfer zawsze możesz przykręcić U mnie łóżeczko karola też będzie stać w podobnym miejscu Nie mam jak inaczej go ustawić No co zrobię 😑 Karol obudził się Poczuł chyba budyń czekoladowy 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 04:14 ---------- Poprzedni post napisano o 04:08 ---------- Cytat:
Tak twojego już bym ☠☠☠☠☠☠☠nela patelka w ten głupi łeb Bo to nie jego pierwsza taka akcja w czasie twojej ciąży Niech on się w końcu ogarnie 💪 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 04:15 ---------- Poprzedni post napisano o 04:14 ---------- Mówcie mi tak dalej 😩😩😩😩 Jutro dzwonie szukać nowego terminu! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 04:16 ---------- Poprzedni post napisano o 04:15 ---------- Cytat:
Biegusiem do Lidla po apaczowa sukienke 😆 Ona tak mi się podoba 😭😭😭😭 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 04:17 ---------- Poprzedni post napisano o 04:16 ---------- Cytat:
Prawdziwa kobieta. Pierwsze sukienki już kupione 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||||||||||
|
|
|
#3125 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do warsztatów Próbowałam się zapisać Ale wpisanie daty porodu było dla mnie nie do ogarnięcia Kto to wymyślił? Wpisywanie id tyłu i ciągle się kasuje Komuś się udało to rozkminic? 🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 04:23 ---------- Poprzedni post napisano o 04:21 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 04:27 ---------- Poprzedni post napisano o 04:23 ---------- Dobrnelam do końca Wątku i dna miski z budyniem Co dalej że sobą począć? 😒 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mewkaa, przyłączam się do klubu warujacycych od 4
Cytat:
Bardzo wymowne
|
|
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
No ja tez musze
swietne! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie spie od 5.
Zaczyna sie... No i zaraz Musze! zrobic budyn czekoladowy |
|
|
|
#3129 |
|
Zadomowienie
|
Meewka jak możesz z rana mi tu z budynia czekolowego chlastac w zaspana twarz! Matka matce takie rzeczy? Skandal!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3130 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Wam 🙃
Ta noc i ten budyn to było przegiecie 😩 Dlaczego to przydarza się akurat nam Soul? Iwonka jak już idziesz zrobić ten bydyn To wstaw mi też wodę na kawę 😩 Kazik tej nocy nie byłam sobą 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3131 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Ty nie spisz z jakichś dolegliwości czy bezsenność? Sent from my HUAWEI P6-U06 using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#3132 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, czytam na bieżącą ale jestem w zlym nastroju od niedzieli i po prostu tylko Was podczytyje.
Dziewczyny a gdzie kupiujecie skarpetki i rajstopy dla naszych pociech? Niby tylko skarpetki a znalezc jakkes tansze to nie wiem ja nie moge. Wczoraj przyszla mi pościel do lozeczka z wzoren wybranym przez mojego tz, nie koniecznie mi sie podova ale drugą wybieram ja a i w reali to i ta nie jest brzydka. Na początku i tak sie nie przyda ale juz będzie. A dzis przyjdzie mi poducha do spania.
|
|
|
|
#3133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja kupilam rajstopki i skarpetki w auchanie bo tanie wielopaki i skład dobry 👍 a dziewczyny pisały, ze te z pepco to sam poliester prawie... Sent from my HUAWEI P6-U06 using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#3134 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nic nie boli Ok 3 idę siku i ciężko mi się zasypia po nim Bo kładę się ok 23 więc trochę jestem już wyspana No dziś nie zasnelam przez prawie 3 h Pije dużo bo mi kiedyś powiedzieli Ze nam mało wód No to dużo pije to i dużo sikam Patowa sytuacja 😑 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ---------- Cytat:
On by z karola zrobił dziecko tęcza Ja wolę trochę ta burze kolorów tonowac 😉 Skarpetki mam na razie 3 pary z 5.10.15 Jakąś promo była Ale muszę dokupić jeszcze Pójdę za radą Kazika i skocze do Auchan Ten pepco choć nigdy nie byłam Nie przekonuje mnie W ogóle włączyła mi się faza Kupuje dobrej jakości bo Karol będzie miec siostrę Stąd niby męskie wszystko mam ale dziewczyna też da radę gdy dorzucę jej warkocze z kokardkami 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może kladz się troszkę później? Sent from my HUAWEI P6-U06 using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#3136 |
|
Zadomowienie
|
O 4,30 przysłali maila z groźba
Że do sr mam morsa odebrać Inaczej mi go zabiorą Dziś wieczorem skocze po niego Bo dziś posiedzę w domu i biorę się za pracę Tak jak papaya za naukę 😜 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja całe wakacje tak pisalam pracę, ze na poczatku września miałam dwie strony 😛 Sent from my HUAWEI P6-U06 using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#3138 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale różnie mi to wychodzi Co do pory zasypiania to będzie trudno Przychodzi 23 i zero litości Nawet house of card nie jest mnie w stanie powstrzymać przed odplynieciem w inną rzeczywistość No chyba że by mnie z łóżka wywalić i posadzić na twardym taborecie na środku pokoju To może bym nie zasnela wtedy 🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- Cytat:
Był jeszcze guziec ale mega drogi Wkleje foto jak przyjdzie 😉 Takie pisanie to o kant dupy potluc Ani praca ani odpoczynek Też cierpię na taką przypadłość 😐 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepiej to jak już bat wisi nad głową to się człowiek spina i w tydzień pisze to, czego nie napisał przez pol roku 😁 Mam nadzieję, ze Iza będzie miała ogarniecie po tatusiu 😛 Sent from my HUAWEI P6-U06 using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#3140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaa zly nastroj zwiazany z męża pracą..po prostu no nawet tak obydwoje wczoraj rozmawialiśmy, ze ogólnie wszystko jest ok itd ale ze brak takiej stabilizacji finansowej.. |
|
|
|
|
#3141 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja i zimna woda Mam wiele twarzy ale to zdecydowanie nie jedna z nich 😉 Ja bym chciała żeby Karol był pół na pół Ale włosy nasze czyli loczki 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dopóki nic złego się nie dzieje nie martw się Bo może te nerwy okaza sie niepotrzebne zupełnie ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zreszta no tak jak wczoraj mial jechac jak zwykle do pracy na 8..rano sms ze na 10 ma byc vo cos tam a potem jeszcze szef zadzwonil zeby czekal na telefon bo sie nie wyrobil i tak czekal ze sir nie doczekal..nawet glupiej info nie wyslal ze wolne czy cos..i tak bez przerwy..i tylko sie czlowiek denerwuje. Cieszę sir ze robi to co lubi..i że pozwala mu to cos w domu tez porobić w tych meblach ale no.. |
|
|
|
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
hej witam sie z glukozy.. jakis wypilam.. smakowalo jak cukier puder z woda..
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3146 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mewka widzę, że Ty i budyń równa się wielkie plany ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niepowazny ten szef Nic zaplanować nie można... Nie znam twojego tz ale... Może by pomyśleć o czymś innym U nas w lodzkim jest boom na kierowców których ciągle brak i na wykańczanie mieszkań Teraz 2 miesiące szukałam ekipy Wszyscy do ang uciekli A ci co zostali to mają terminy do maja przyszłego roku zaklepane I za samą robocizne bez elektryki i kanalizacji małego mieszkania chcą od 10 do 14 tys. Jakby się znał na takich remontach to z kolegą mogli by sobie sami na siebie robić Tak sobie gdybam... Też bez umowy ale za to konkretna praca i kasa by była... Jakaś stabilizacja, podstawy by myśleć co dalej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3148 | |
|
Marzenia się spełniają :)
|
Cytat:
![]() A Ty dlaczego masz mieć tak wcześnie rozwiązanie? Przepraszam, że pytam, bo pewnie pisałaś ale niestety nie jestem na bieżąco
|
|
#3149 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Muszę odstawić ten budyn Bo przegonie Folinke i Motylka w krótkim czasie I mówi to ta co dzieci mijala szerokim łukiem 😎 Emoszku Ty mnie chyba o foto prosiłaś o ile dobrze kojarzę Pamiętam że ktoś prosił więc spelnie swój obywatelski obowiązek soon 😚 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
Powodzenia kamisha 💪 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez mewkaa Czas edycji: 2016-09-20 o 08:56 |
||
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
ej jak wy spicie na poduchach ciazowych ??
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- zostalo mi 45 min do 2 pobrania.. generalnie niedobrze mi . Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

a jaki rozmiar kupiłaś?

no troche żal dziecka ale nie bede nikomu mowila jak ma wychowywac. mozna powiedziec ze kroluje tam w rodzinie takie wiejskie wychowanie
nie rwę się też do lekarza bo nie gorączkuję, gardło tylko zaczerwienione, bez białych nalotów więc to na 99% przeziębienie czyli nic prócz domowych sposobów i leków dostępnych w aptece bez recepty nie dostanę a nie chcę ruszać w miejsce gdzie będą inni chorzy
Widzę, że niestety nie zostałaś dopisana do listy... 

Sporo zależy od tego jak często zamierzasz prać. Ja nie chciałam za dużo 56 kupować i mam mniej więcej tak: 5 szt body, 5 pajaców, 2 sweterki, 2 szt półśpiochów. Na 62 mam 10 szt body i na razie 3 pajace, jakieś bluzeczki, połśpiochy, też 2 sweterki. Jak mi 56 będzie brakować, to ubiorę po prostu 62, no chyba, że Lidia urodziłaby się dużo mniejsza niż chłopcy, to najwyżej po porodzie tż dokupi coś na 56. Jeszcze mam lekki nadstan bluzeczek i sukienek... 

teraz muszę się rozglądać za pajacykami i kaftanikami. Mam też kilka spodenek i bluzeczek, ale chyba tego za mało. Aj tam, sama nie wiem - przy kolejnym będę mądrzejsza