|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2
Wróciłam właśnie, ale się obkupiłam w galerii
Kupiłam ciemnozielone czułenka peep-toe na niskim obcasie z Dajśmana, 2 bluzki w Orsayu, 2 pary kolczyków w C&A a SP: krem brązujacy do twarzy Nutri bronze z L`Oreala(wersja z SPF 15), 2 peelingi Joanny(grejpfrut i czarna porzeczka), żel do depilacji Tanita, fluid do włosów suchych Ce Ce Med(był w promocji za 20 zł wzięłam z ciekawości, bo nie znam tej firmy wogóle) i Smackersa truskawkowego
|
#4202 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Isa, jak przetestujesz ten fluid Ce Ce, to daj znać jak się spisuje.
|
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę ![]() języki zawsze się przydają
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i to że jest to fluid bez spłukiwania a ja wolę tego typu specyfiki niż te do spłukiwania. Narazie mogę tylko powiedzieć, że ładnie pachnie i jest to przezroczysty żelowy płyn
|
|
#4205 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
). To znaczy ty masz ten fluid w takiej butelce, jak szampon, czy taki mniejszy w butelce z takim długim dziubkiem?
|
|
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Swoją drogą dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczę, sama chciałabym zmienić miejsce na ziemi, też marzą mi się jakieś cieplejsze kraje, najlepiej czuję się jak termometr wskazuje powyżej 30 stopni .Niestety moja dosyć skomplikowana sytuacja rodzinna trzyma mnie na miejscu. Jestem tu potrzebna i chcąc, nie chcąc muszę znosić półroczną zimę (brrr) i chorą sytuację w kraju, czyt. zapierniczać po kilkanaście godzin dziennie, by móc sobie pozwolić na małe przyjemności. Eh, ostatnio tylko narzekam - chyba mam jakąś depresję .
|
|
#4208 |
|
Wtajemniczenie
|
Niedobrze mi
Spóźnia mi się okres Zaraz kogoś zbiję. |
|
|
|
#4209 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Pakosta
|
|
#4210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Paryż jest cudowny, choć do życia to bardziej Prowansja i Burgundia - cudowne... Jak napisałaś o tych akumulatorach ładowanych we Włoszech, to ja mam dokładnie tak z Fr. Już sam Paryż działa na mnie rewelacyjnie, ale właśnie wizyta w Prowansji albo w Burgundii w ciągu kilku dni potrafi mnie nakręcić na następny miesiąc albo dwa...
|
|
#4211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie panikuj, to pewnie z nerwów. Także nie myśl o tym, a będzie dobrze, zobaczysz ****************** Ależ mam dzisiaj lenia Tyle miałam zrobić, nie zrobiłam nic. Wczorajsze zakupy mnie zmęczyły i przestawiły dzień do góry nogami, bo poszłam spać po 3, a wstałam dziś po 12, obiad jadłam o 19, kolację o 22 Może jutrzejsze BPU o 11 mi w tym pomoże. Jak wstanę o ludzkiej porze, to i dzień inaczej wygląda niż w przypadku leżakowania do południa. Potem skoczę po sprężynę Osmo, a potem wracam do domciu wziąć się do roboty: praca, obiad, sprzątanie i takie tam. No i znów mnie robota papierkowa czeka, a ja tego nie znoszę strasznie, odwlekam ile się da, a potem jak mi się uzbiera za dużo, to przeklinam samą siebie. I tak w koło Macieju
|
||
|
|
|
#4212 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na wczorajszym ognichu wszystkim się podobały moje mocno niebieskie pomalowane lakierem HM ![]() peeling to i ja będę musiała nabyć niedługo, myślę o antycellulicie Lirene ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a jak wącham te zapachy co mi się nie dawno podobały to już nie to ;( Jedynie Puma I'm going nadal mi się podoba, ale to taki mocniejszy zapach, zatęskniłam za jakimś delikatnym, na codzień i sama nei wiem czego szukać...Cytat:
![]() Ooo, to fajowsko ![]() Cytat:
Jestem cała posiniaczona i poharatana, graliśmy z TŻ i jednym z 'gospodarzy' imprezki w piłkę nożną do 2 rano chyba, wszyscy mocno wstawieni a w ogrodzie było dużo drzew ![]() Ale bawiłam się genialnie Mi też się spóźnił w zeszłym tygodniu, o 3 dni najadłam się strachu, całe szczęście niepotrzebnie ![]() Muszę kupić żel i tonik do twarzy- próbowałyście już nowego Daxa dla wrażliwców? Polubiłam lipidową Ziaję HLC a ona mi całą brodę zapycha Jutro spróbuję sie wybrac na rowerze na zajęcia, oby było ładnie od rana bo inaczej nie będzie mi się chciało
|
|
#4213 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Farmona bardzo fajna, chyba że nie lubisz natłuszczenia skóry, bo ona natłuszcza.
![]() Nowe słoiczki chyba są takie proste z metalową zakrętką (albo cos pokręciłam, ale w każdym razie widziałam Miód wygładzający w nowym słoiczku i wyglądał chyba tak ).
|
|
#4215 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja tam lubię
, ale spotkałam się z tym, że ktoś był niezadowolony z tego peelingu właśnie z powodu natłuszczania.
|
|
#4216 | |
|
Zakorzenienie
|
Będzie dobrze
Cytat:
|
|
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
Ice zastosowałam ten fluid Ce Ce dziś rano po umyciu włosów i narazie nie widzę specjalnych efektów, tzn. włosy są gładsze, miękkie w dotyku i ładnie się ułożyły(suszyłam suszarką), ale ja i tak mam od połowy długości siano na nich, bo tam mam jeszcze resztki farby i same końcówki modeluję lokówką, więc nie są w najlepszym stanie ![]() Myślę, że na włosach suchych, ale nie zniszczonych tak jak moje będzie widać lepiej działanie, bo ja narazie muszę podciąć te zniszczone końce, bo już nic na nie nie pomaga ![]() Pakosta Mi ma teraz wypaść na czwartek, ale na 100% się spóźni, bo byłam chora i po lekach to nieraz i tydzień się spóźnia.
|
#4218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie mam fotek spodni, kupiłam je w Decathlonie za 54,95 zł, firma chyba nazywała się na E, wyrzuciłam metkę niestety. Ćwiczyłam w nich już parę razy i są super. Z tyłu mają też wszytą gumkę, więc fajnie się rozciągają podczas ćwiczeń. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. no i są tak wspaniale workowate
![]() Cytat:
Cytat:
Kochana, nie martw się, to pewnie ze stresu, będzie dobrze Dziewczyny, w sobotę poszłam na dwie godziny aerobiku i do dziś mam takie zakwasy, że ledwo ruszam nogami Ale już czuję w sobie więcej energii!
|
||
|
|
|
#4219 |
|
Zadomowienie
|
Będzie dobrze
Ja od 5 rano nie śpię i męczę raporty tygodniowe. Niby do 10:00 powinnam wszystko przygotować i wysłać, ale na 100% nie dam rady Na dokładkę mam do napisania raport dla nowego klienta. Przygotowuję kampanię i w ramach tych przygotowań spędziłam w ostatni weekend 20 h w centrach handlowych na obserwacjach zachowań konsumenckich, szczerze tego nie cierpię , chociaż momentami było zabawnie . Chyba zacznę pisać jakiegoś bloga nt trendów modowo-makijażowo-fryzurowych w Opolu, bo uśmiałam się kilka razy serdecznie na widok lansujących się panienek z OPO (tak mówimy na mieszkańców okolicznych wiosek).
|
#4220 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
|
|
|
#4221 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Marta, to na pewno wina stresu i nerwów, miałaś ich ostatnio sporo.
Będzie dobrze
|
|
|
|
#4222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze musiałam się wygrzebać z domu na fryzurę próbną, jak szłam to myślałam, że padnę trupem, w życiu nie było mi tak słabo..![]() I jak okres? mam nadzieję, że juz się pojawiłZnalazłam sobie rower i chyba go dziś zakupię jeszcze tylko jeden sklep po pracy odwiedzę, juz sie nie mogę doczekać! Zeskanowałam sobie od mamy taki sprytny zestaw ćwiczeń na brzuch na 40 dni, mam jest w połowie i ubyło jej 5cm, a ćwiczenia zajmują ok 20 min dziennie. Ja muszę sobie brzucha ujędrnić, bo mi jakaś galaterka lata zamiast mięśnia pożądnego
|
||
|
|
|
#4223 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Podzielisz się chyba tymi cud ćwiczeniami z nami, co?>
|
|
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
Przyłączam się do prośby o ćwiczenia
Bo A6W mi nie idzie Zrobię do 5-6 dnia i potem już mi się nie chce
|
#4225 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no może nie pustkami, ale przydałoby się odświeżyć garderobę, poza tym potrzebuję również eleganckich rzeczy, a tych mam mało.Muszę się wybrać do Decathlonu, nie pamiętam gdzie są w Warszawie, zaraz sobie poszukam. Twój opis brzmi nieźle ![]() Cytat:
|
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
tru nie chodzi o a6w przypadkiem?
Estella ja w piątek zrobiłam porzadki w szafie. Pozbyłam się kilku par spodni, spódnic, bluzek, itp... Moja szafa to takie pół na pół - musze mieć też eleganckie ciuchy, bo przynajmniej w miarę eleganckiego wyglądu wymaga się ode mnie w pracy. Teraz poluję na letnie sukienki, topy, itp. Spodnie są naprawdę niezłe, zwłaszcza za taką cenę
|
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, to aerobiczna szóstka Weidera
(BTW mama wzięła to z kwietniowego numeru Poradnika domowego )Zmierzyłam sobie cycki w końcu, wyszło mi 65DD...no i teraz szukaj kobieto takiego stanika w sklepie...
|
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
Mi wyszło tyle samo
Tez 65DD. Ale ech tam, na razie zostaję przy 70B, nie mam czasu i weny na szukanie staników
|
|
|
|
#4229 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kurczę, nie widzę tych spodni u nich na stronie, chyba będę musiała się tam przejechać któregoś dnia.
|
|
|
#4230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

wzięłam z ciekawości, bo nie znam tej firmy wogóle) i Smackersa truskawkowego

zazdroszczę

.

)
cos mi sie z receptorkami stalo
po wczorajszej imprezie do teraz czuje się źle.
Jestem cała posiniaczona i poharatana, graliśmy z TŻ i jednym z 'gospodarzy' imprezki w piłkę nożną do 2 rano chyba, wszyscy mocno wstawieni a w ogrodzie było dużo drzew
mam nadzieję, że juz się pojawił