Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-13, 18:09   #4201
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

Wróciłam właśnie, ale się obkupiłam w galerii
Kupiłam ciemnozielone czułenka peep-toe na niskim obcasie z Dajśmana, 2 bluzki w Orsayu, 2 pary kolczyków w C&A a SP: krem brązujacy do twarzy Nutri bronze z L`Oreala(wersja z SPF 15), 2 peelingi Joanny(grejpfrut i czarna porzeczka), żel do depilacji Tanita, fluid do włosów suchych Ce Ce Med(był w promocji za 20 zł wzięłam z ciekawości, bo nie znam tej firmy wogóle) i Smackersa truskawkowego
Stary 2008-04-13, 18:18   #4202
iceflower
Przyjaciółka KWC

Isa, jak przetestujesz ten fluid Ce Ce, to daj znać jak się spisuje. Mam z tej serii do suchych serum na końcówki i szampon i są to bardzo dobre kosmetyki.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-13, 18:55   #4203
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ja mieszkalam we wloszech przez dwa lata, dzieckiem bedac - wtedy nauczylam sie perfekt, bo nauke w szkole rozpoczynalam wlasnie tam. mozna powiedziec, zem dwujezyczna TZa gonie do nauki, bo mu sie przyda
o, fajnie tak zazdroszczę
języki zawsze się przydają
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-13, 18:59   #4204
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Isa, jak przetestujesz ten fluid Ce Ce, to daj znać jak się spisuje. Mam z tej serii do suchych serum na końcówki i szampon i są to bardzo dobre kosmetyki.
Jasne, na pewno zdam relację W KWC jest tylko chyba szampon z tej serii zgłoszony a skusiła mnie głównie cena(20 zł za wielką butlę 300 ml ) i to że jest to fluid bez spłukiwania a ja wolę tego typu specyfiki niż te do spłukiwania.
Narazie mogę tylko powiedzieć, że ładnie pachnie i jest to przezroczysty żelowy płyn Jutro zastosuję go rano, bo na mokre włosy się go używa.
Stary 2008-04-13, 19:04   #4205
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Jasne, na pewno zdam relację W KWC jest tylko chyba szampon z tej serii zgłoszony a skusiła mnie głównie cena(20 zł za wielką butlę 300 ml ) i to że jest to fluid bez spłukiwania a ja wolę tego typu specyfiki niż te do spłukiwania.
Narazie mogę tylko powiedzieć, że ładnie pachnie i jest to przezroczysty żelowy płyn Jutro zastosuję go rano, bo na mokre włosy się go używa.
W KWC jest szampon i serum na końcówki (sama zgłaszałam). To znaczy ty masz ten fluid w takiej butelce, jak szampon, czy taki mniejszy w butelce z takim długim dziubkiem?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-04-13, 19:13   #4206
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
W KWC jest szampon i serum na końcówki (sama zgłaszałam). To znaczy ty masz ten fluid w takiej butelce, jak szampon, czy taki mniejszy w butelce z takim długim dziubkiem?
Ten fluid(na stronie Ce Ce Medu jest podpisany jako odżywka) jest w takiej butli jak szampon, czyli w wysokiej, smukłej
Stary 2008-04-13, 21:41   #4207
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
aga narazie nie ma czego zazdroscic staram sie o wyjazd w ramach erasmusa, do mediolanu. akurat padloby to na ostatni rok mojej edukacji, machnelabym tam prace i baaaardzo chcialabym zostac. jestem na dobrej drodze no ale nie chce zapeszyc jesli sie uda to na 100% tam zostane, jesli sie nie uda to i tak zrobie wszystko, zeby tam byc.

ja nienawidze temperatur nizszych niz 20* jestem zdecydowanie cieplolubna
Moja przyjaciółka jest w Portugalii, właśnie z Erazmusa i też planuje zostać na stałe, ale pracę chce bronić w PL.
Swoją drogą dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczę, sama chciałabym zmienić miejsce na ziemi, też marzą mi się jakieś cieplejsze kraje, najlepiej czuję się jak termometr wskazuje powyżej 30 stopni .
Niestety moja dosyć skomplikowana sytuacja rodzinna trzyma mnie na miejscu. Jestem tu potrzebna i chcąc, nie chcąc muszę znosić półroczną zimę (brrr) i chorą sytuację w kraju, czyt. zapierniczać po kilkanaście godzin dziennie, by móc sobie pozwolić na małe przyjemności.
Eh, ostatnio tylko narzekam - chyba mam jakąś depresję .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-13, 22:31   #4208
pakosta
Wtajemniczenie

Niedobrze mi
Spóźnia mi się okres

Zaraz kogoś zbiję.

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-13, 23:13   #4209
iceflower
Przyjaciółka KWC

Pakosta
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-04-13, 23:35   #4210
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
lubie francje, jest piekna lubie paryz i male cukiernie, cukierenki. ale zeby tam zyc? neee.

Paryż jest cudowny, choć do życia to bardziej Prowansja i Burgundia - cudowne...

Jak napisałaś o tych akumulatorach ładowanych we Włoszech, to ja mam dokładnie tak z Fr. Już sam Paryż działa na mnie rewelacyjnie, ale właśnie wizyta w Prowansji albo w Burgundii w ciągu kilku dni potrafi mnie nakręcić na następny miesiąc albo dwa...
Stary 2008-04-13, 23:58   #4211
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja niestety mam tego pecha, że nie mam we Francji nikogo. Jak na złość, we Włoszech, w Hiszpanii, w Anglii.. owszem.

Ah, przez Ciebie zizou się dziś rozmarzyłam.. Chyba tam wrócę w wakacje.
Ale Wam dobrze. Ja nie mam nikogo ani tu ani tu. Tzn. niby we Francji, podobnież w samym Paryżu, mieszka jakiś wujek mojej mamy, ale kontaktów z nim nie utrzymujemy. We Włoszech rodzice mają znajomą, w sumie i ja ją znam, bo to taka kobitka, z 10 lat starsza ode mnie i równocześnie z 10lat młodsza od nich, ale to oni do niej już drugi raz jadą, a ja nie. Buu. Ja w tym czasie będę siedzieć u nich i interesu rodzinnego pilnować. No ale może, jak wspominałam, kupią mi coś w SanMarino w zamian

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Nie ma za co w Super Pharmie były testery tych produktów, żel na noc Perfect Slim ma żelową konsystencję, troszkę inną niż Sculpt Up. Myślę, że te produkty ładnie wygładzają skórę, a w połączeniu z dietą i treningiem można zaobserwować jakieś rezultaty. Gdyby kremy działały przy braku diety i ćwiczeń, to wszyscy jedliby co chcieli i sie niczym nie przejmowali niestety w rzeczywistości to nie takie proste.
Ano wiem, że sam krem to nic nie zdziała, ale znowuż przy stosowaniu ćwiczeń i diety, to i zwykły balsam działa dobrze, bo ciało bardziej się zmienia od tychże ćwiczeń i diety, niż od smarowidła.

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Niedobrze mi
Spóźnia mi się okres

Zaraz kogoś zbiję.
Nie panikuj, to pewnie z nerwów. Także nie myśl o tym, a będzie dobrze, zobaczysz

Ależ mam dzisiaj lenia Tyle miałam zrobić, nie zrobiłam nic. Wczorajsze zakupy mnie zmęczyły i przestawiły dzień do góry nogami, bo poszłam spać po 3, a wstałam dziś po 12, obiad jadłam o 19, kolację o 22 A w międzyczasie niby coś robię, ale tak naprawdę to nic. I już mnie samą to wkurza Nakopcie mi, to może się zorganizuję w końcu...
Może jutrzejsze BPU o 11 mi w tym pomoże. Jak wstanę o ludzkiej porze, to i dzień inaczej wygląda niż w przypadku leżakowania do południa. Potem skoczę po sprężynę Osmo, a potem wracam do domciu wziąć się do roboty: praca, obiad, sprzątanie i takie tam. No i znów mnie robota papierkowa czeka, a ja tego nie znoszę strasznie, odwlekam ile się da, a potem jak mi się uzbiera za dużo, to przeklinam samą siebie. I tak w koło Macieju
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 00:00   #4212
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
W Naturze skusiłam się na 2 lakiery Essence (chyba z jakiejś nowej serii bo nei widziałam wcześniej - jesli ktoś lubi intensywne kolory to musi ogladnąć,

Niedługo bedę musiała kupić peeling do ciaął - imbirowy TBS już się kończy, a porzeczkowy Joanny nei posłuży długo... Nic mnie jednak nei kusi, nie mam nic upatrzonego... Chyab wrócę więc do kawowego (pasowałoby, bo zaniedbaąłm się bardzo i cellulit wrócił )
Ja lubię wyraźne pazurki na wczorajszym ognichu wszystkim się podobały moje mocno niebieskie pomalowane lakierem HM

peeling to i ja będę musiała nabyć niedługo, myślę o antycellulicie Lirene
Cytat:
(odkryłam fajny sklep z bielzną - nie wiem czmeu nigdy do niego nie wchodziłam, a mają fajne, duże rozmiary),
Jaki? może i u nas taki jest, byłoby fajnie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Tak, ja koniecznie musze je zobaczyć

Cytat:
a ja dzisiaj chyba podjelam decyzje o wyjezdzie. na stale.
nie podoba mi sie moje zycie, chcialabym, zeby wygladalo inaczej. pobede tu jeszcze rok, dwa a mlode bede juz chowac na emigracji
Ech, ja na razie nie myślę o emigracji, skończę te studia i dopiero wtedy realia zweryfikują moje poglądy na życie w PL

Cytat:
Ja też muszę kupić peeling do ciała, coś mocnego koniecznie (z tego samego powodu - cellulit). Myślałam o cukrowym Garnier albo o klasycznym pomarańczowym zdzieraczu Lirene. Sama nie wiem, albo może znowu cukrowy Farmona (ale na samą myśl o ponownym szukaniu go w całym mieście robi mi się niedobrze).
A ta farmona taka fajna?
Cytat:
ice cukrowego farmony jest pod dostatkiem w kazimierzowej almie juz w nowych sloiczkach
a jakie sa te nowe?

Cytat:
dziekuje zapachom narazie, bo na zdecydowana wiekszosc reaguje odruchem zwrotnym cos mi sie z receptorkami stalo moge pachniec, bez wiekszych sensacji, jedynie tutti kiwi i baby doll. wszystko inne co mam, odpada
Ja tez chcę jakieś nowe perfumy, ze ☠☠☠☠☠☠☠☠☠u jednak nie dostanę a jak wącham te zapachy co mi się nie dawno podobały to już nie to ;( Jedynie Puma I'm going nadal mi się podoba, ale to taki mocniejszy zapach, zatęskniłam za jakimś delikatnym, na codzień i sama nei wiem czego szukać...

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Zazdraszczam uwielbiam Włochy (mimo tego, że nienawidzę temperatur powyżej 20*) i to jest chyba jedyny kraj poza Polską gdzie na prawdę chciałabym mieszkać
Ja to wieśniak jestem, nie byłam prawie nigdzie Jakoś tak nie umiem sobie zorganizować nigdy nic
Cytat:
Z Lirene też miałam tylko ten antycellulitowy, bardzo skuteczny.
Ooo, to fajowsko

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Matko, dziewczyny-zdycham po wczorajszej imprezie do teraz czuje się źle.
Nigdy więcej
Ja po mojej nie zdycham, tylko wygladam jak ofiara wypadku drogowego Jestem cała posiniaczona i poharatana, graliśmy z TŻ i jednym z 'gospodarzy' imprezki w piłkę nożną do 2 rano chyba, wszyscy mocno wstawieni a w ogrodzie było dużo drzew
Ale bawiłam się genialnie

Cytat:
Niedobrze mi
Spóźnia mi się okres

Zaraz kogoś zbiję.
Mi też się spóźnił w zeszłym tygodniu, o 3 dni najadłam się strachu, całe szczęście niepotrzebnie

Muszę kupić żel i tonik do twarzy- próbowałyście już nowego Daxa dla wrażliwców?

Polubiłam lipidową Ziaję HLC a ona mi całą brodę zapycha

Jutro spróbuję sie wybrac na rowerze na zajęcia, oby było ładnie od rana bo inaczej nie będzie mi się chciało
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 00:13   #4213
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
A ta farmona taka fajna?
a jakie sa te nowe?
Farmona bardzo fajna, chyba że nie lubisz natłuszczenia skóry, bo ona natłuszcza.

Nowe słoiczki chyba są takie proste z metalową zakrętką (albo cos pokręciłam, ale w każdym razie widziałam Miód wygładzający w nowym słoiczku i wyglądał chyba tak).
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-04-14, 00:22   #4214
rzyrafka
Zakorzenienie

Nie wiem czy lubię
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 00:25   #4215
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Nie wiem czy lubię
Ja tam lubię, ale spotkałam się z tym, że ktoś był niezadowolony z tego peelingu właśnie z powodu natłuszczania.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-04-14, 00:28   #4216
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Niedobrze mi
Spóźnia mi się okres

Zaraz kogoś zbiję.
Będzie dobrze mi nawet przy tabletkach potrafi się przesunąć o 3 dni - stres lub alkohol i bach!

Cytat:
Ja tam lubię, ale spotkałam się z tym, że ktoś był niezadowolony z tego peelingu właśnie z powodu natłuszczania.
Ja nie cierpiałam tego natłuszczenia kładłam go na żel bo inaczej ta powłoczka była nie do zmycia
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 08:10   #4217
isa666
Zakorzenienie

Witam z rana

Ice zastosowałam ten fluid Ce Ce dziś rano po umyciu włosów i narazie nie widzę specjalnych efektów, tzn. włosy są gładsze, miękkie w dotyku i ładnie się ułożyły(suszyłam suszarką), ale ja i tak mam od połowy długości siano na nich, bo tam mam jeszcze resztki farby i same końcówki modeluję lokówką, więc nie są w najlepszym stanie
Myślę, że na włosach suchych, ale nie zniszczonych tak jak moje będzie widać lepiej działanie, bo ja narazie muszę podciąć te zniszczone końce, bo już nic na nie nie pomaga

Pakosta Też myślę, że ten okres to się spóźnia przez nerwy, ja prawie nigdy nie mam regularnych miesiączek, bo nerwus jestem
Mi ma teraz wypaść na czwartek, ale na 100% się spóźni, bo byłam chora i po lekach to nieraz i tydzień się spóźnia.
Stary 2008-04-14, 08:19   #4218
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie? Masz fotki?
Nie mam fotek spodni, kupiłam je w Decathlonie za 54,95 zł, firma chyba nazywała się na E, wyrzuciłam metkę niestety. Ćwiczyłam w nich już parę razy i są super. Z tyłu mają też wszytą gumkę, więc fajnie się rozciągają podczas ćwiczeń. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. no i są tak wspaniale workowate

Cytat:
Byłam na urodzinowych zakupach z Glamourem, ale sie obkupiłam. Dwie spódnice, dwie bluzki, dwa staniki (odkryłam fajny sklep z bielzną - nie wiem czmeu nigdy do niego nie wchodziłam, a mają fajne, duże rozmiary), buty i okulary przeciwsłoneczne.
Ogólnie szał na szczęście nie było wielkich tłumów.
Ja zdecydowanie mniej kupiłam - ze zniżką tylko dwie pary okularów przeciwsłonecznych i dwie bokserki, a oprócz tego bransoletki i kolczyki w H&M. Nie miałam zbyt wielkiego nastroju zakupowego, no i portfel też pustkami świeci...

Cytat:
chce tam, gdzie jest cieplo przez caly rok zycie tutaj mnie meczy - meczy mnie polroczna zima, brak perspektyw... dziwna jestem, wiem. z jednej strony kocham i polske, i krakow ale z drugiej strony zycia tu sobie nie wyobrazam

chce do wloch - srodkowych, florencja, rzym. to sa moje dwa miejsca na ziemi, wystarczy krotki pobyt a ja wracam z naladowanymi akumulatorami. i jesli moglabym miec te akumulatory zaladowane przez caly rok to ja juz wsiadam w samochod i jade szukac malego domu w toskanskich polach, gdzie sama bede piekla chleb a do najblizszego sklepu bedzie pol godziny rowerem
Ja nigdy nie byłam we Włoszech, ale marzy mi się wyjazd tam. Też chciałabym mieszkać tam, gdzie jest ciepło, ale nie jestem zdecydowana na emigrację póki co.. Ale również jej nie wykluczam.

Cytat:
Niedobrze mi
Spóźnia mi się okres

Zaraz kogoś zbiję.
Kochana, nie martw się, to pewnie ze stresu, będzie dobrze Mi tak jak agniesce nawet przy tabletkach potrafi się spóźnić. A jak ich nie brałam, to nerwy powodowały często nawet 1,5 tygodniowe opóźnienia!

Dziewczyny, w sobotę poszłam na dwie godziny aerobiku i do dziś mam takie zakwasy, że ledwo ruszam nogami Ale już czuję w sobie więcej energii!
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 09:52   #4219
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Niedobrze mi
Spóźnia mi się okres

Zaraz kogoś zbiję.
Będzie dobrze . Dziewczyny mają rację to pewnie z nerwów.

Ja od 5 rano nie śpię i męczę raporty tygodniowe. Niby do 10:00 powinnam wszystko przygotować i wysłać, ale na 100% nie dam rady .
Na dokładkę mam do napisania raport dla nowego klienta. Przygotowuję kampanię i w ramach tych przygotowań spędziłam w ostatni weekend 20 h w centrach handlowych na obserwacjach zachowań konsumenckich, szczerze tego nie cierpię , chociaż momentami było zabawnie . Chyba zacznę pisać jakiegoś bloga nt trendów modowo-makijażowo-fryzurowych w Opolu, bo uśmiałam się kilka razy serdecznie na widok lansujących się panienek z OPO (tak mówimy na mieszkańców okolicznych wiosek).

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 10:59   #4220
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ice zastosowałam ten fluid Ce Ce dziś rano po umyciu włosów i narazie nie widzę specjalnych efektów, tzn. włosy są gładsze, miękkie w dotyku i ładnie się ułożyły(suszyłam suszarką), ale ja i tak mam od połowy długości siano na nich, bo tam mam jeszcze resztki farby i same końcówki modeluję lokówką, więc nie są w najlepszym stanie
Myślę, że na włosach suchych, ale nie zniszczonych tak jak moje będzie widać lepiej działanie, bo ja narazie muszę podciąć te zniszczone końce, bo już nic na nie nie pomaga
Dziękuję za opinię. To pewnie będzie zachowywał się jak szampon i serum - regeneracji zniszczonych włosów niet, ale profilaktyka i pielęgnacja suchych włosów na wysokim poziomie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-04-14, 11:01   #4221
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Marta, to na pewno wina stresu i nerwów, miałaś ich ostatnio sporo.
Będzie dobrze

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 12:39   #4222
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
tru kupiłam taką i taką.
Mam mnostwo dużych toreb i brakowało mi takich małych torebeczek właśnie
Piękne! też nabrałam ochoty
Cytat:
Matko, dziewczyny-zdycham po wczorajszej imprezie do teraz czuje się źle.
Nigdy więcej
Matko, ja zdychałam w sobotę jeszcze musiałam się wygrzebać z domu na fryzurę próbną, jak szłam to myślałam, że padnę trupem, w życiu nie było mi tak słabo..
Cytat:
Niedobrze mi
Spóźnia mi się okres

Zaraz kogoś zbiję.
I jak okres? mam nadzieję, że juz się pojawił

Znalazłam sobie rower i chyba go dziś zakupię jeszcze tylko jeden sklep po pracy odwiedzę, juz sie nie mogę doczekać!
Zeskanowałam sobie od mamy taki sprytny zestaw ćwiczeń na brzuch na 40 dni, mam jest w połowie i ubyło jej 5cm, a ćwiczenia zajmują ok 20 min dziennie. Ja muszę sobie brzucha ujędrnić, bo mi jakaś galaterka lata zamiast mięśnia pożądnego
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 12:43   #4223
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Matko, ja zdychałam w sobotę jeszcze musiałam się wygrzebać z domu na fryzurę próbną, jak szłam to myślałam, że padnę trupem, w życiu nie było mi tak słabo..

Znalazłam sobie rower i chyba go dziś zakupię jeszcze tylko jeden sklep po pracy odwiedzę, juz sie nie mogę doczekać!
Zeskanowałam sobie od mamy taki sprytny zestaw ćwiczeń na brzuch na 40 dni, mam jest w połowie i ubyło jej 5cm, a ćwiczenia zajmują ok 20 min dziennie. Ja muszę sobie brzucha ujędrnić, bo mi jakaś galaterka lata zamiast mięśnia pożądnego
i jak fryzura?
Podzielisz się chyba tymi cud ćwiczeniami z nami, co?>

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 13:16   #4224
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
i jak fryzura?
Podzielisz się chyba tymi cud ćwiczeniami z nami, co?>
Przyłączam się do prośby o ćwiczenia
Bo A6W mi nie idzie Zrobię do 5-6 dnia i potem już mi się nie chce
Stary 2008-04-14, 13:22   #4225
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Niedobrze mi
Spóźnia mi się okres

Zaraz kogoś zbiję.
to na bank przez nerwy, trzymaj się dzielnie.
Cytat:
peeling to i ja będę musiała nabyć niedługo, myślę o antycellulicie Lirene
Jaki? może i u nas taki jest, byłoby fajnie
Nie wiem nawet jak się nazywa, to taki mały zwykły sklepik z bielizną, nie żadna sieciówka. Mają bieliznę firmy chyba Diana - powiedziały, że to firma siostra Samanty (która ma sliczną bieliznę dla dużych biustów).
Cytat:
Nie mam fotek spodni, kupiłam je w Decathlonie za 54,95 zł, firma chyba nazywała się na E, wyrzuciłam metkę niestety. Ćwiczyłam w nich już parę razy i są super. Z tyłu mają też wszytą gumkę, więc fajnie się rozciągają podczas ćwiczeń. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. no i są tak wspaniale workowate

Ja zdecydowanie mniej kupiłam - ze zniżką tylko dwie pary okularów przeciwsłonecznych i dwie bokserki, a oprócz tego bransoletki i kolczyki w H&M. Nie miałam zbyt wielkiego nastroju zakupowego, no i portfel też pustkami świeci...
U mnie też świeci pustkami, ale nie portfel, a szafa no może nie pustkami, ale przydałoby się odświeżyć garderobę, poza tym potrzebuję również eleganckich rzeczy, a tych mam mało.

Muszę się wybrać do Decathlonu, nie pamiętam gdzie są w Warszawie, zaraz sobie poszukam. Twój opis brzmi nieźle
Cytat:
Jakie? Czy to nie przypadkiem a6w?

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 13:34   #4226
snowqueen
Zakorzenienie

tru nie chodzi o a6w przypadkiem?

Estella ja w piątek zrobiłam porzadki w szafie. Pozbyłam się kilku par spodni, spódnic, bluzek, itp... Moja szafa to takie pół na pół - musze mieć też eleganckie ciuchy, bo przynajmniej w miarę eleganckiego wyglądu wymaga się ode mnie w pracy.
Teraz poluję na letnie sukienki, topy, itp.

Spodnie są naprawdę niezłe, zwłaszcza za taką cenę
Stary 2008-04-14, 13:36   #4227
truheart
Zakorzenienie

Tak, to aerobiczna szóstka Weidera w takim razie nie będę wklejać jak wszyscy wiedzą o co chodzi (BTW mama wzięła to z kwietniowego numeru Poradnika domowego )
Zmierzyłam sobie cycki w końcu, wyszło mi 65DD...no i teraz szukaj kobieto takiego stanika w sklepie...
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 13:38   #4228
snowqueen
Zakorzenienie

Mi wyszło tyle samo Tez 65DD. Ale ech tam, na razie zostaję przy 70B, nie mam czasu i weny na szukanie staników
Stary 2008-04-14, 14:04   #4229
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Zmierzyłam sobie cycki w końcu, wyszło mi 65DD...no i teraz szukaj kobieto takiego stanika w sklepie...
Cytat:
Mi wyszło tyle samo Tez 65DD. Ale ech tam, na razie zostaję przy 70B, nie mam czasu i weny na szukanie staników
Ja za to w 70 pod biustem się nie mieszczę, muszę mieć 75, a jestem raczej normalnej budowy. A wszędzie mówią, że kobiety noszą staniki ze zbyt dużym obwodem.
Cytat:
Estella ja w piątek zrobiłam porzadki w szafie. Pozbyłam się kilku par spodni, spódnic, bluzek, itp... Moja szafa to takie pół na pół - musze mieć też eleganckie ciuchy, bo przynajmniej w miarę eleganckiego wyglądu wymaga się ode mnie w pracy.
Teraz poluję na letnie sukienki, topy, itp.

Spodnie są naprawdę niezłe, zwłaszcza za taką cenę
Ja też wielu rzeczy się pozbyłam kurczę, nie widzę tych spodni u nich na stronie, chyba będę musiała się tam przejechać któregoś dnia.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-14, 14:05   #4230
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
Nie wiem nawet jak się nazywa, to taki mały zwykły sklepik z bielizną, nie żadna sieciówka. Mają bieliznę firmy chyba Diana - powiedziały, że to firma siostra Samanty (która ma sliczną bieliznę dla dużych biustów).
a gdzie?

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości