Panny Młode 2008 cz.II - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-16, 07:39   #871
sanetka
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość

A my zaproszenia roznosimy sami. To znaczy do znajomych i niewielkiej części rodziny się wybierzemy a do reszty roznosimy sami. Szkoda nam czasu
Codziennie mamy jakieś zajęcia, oprócz tego pracujemy. Wolny czas wolimy spędzić razem ale w inny sposób niż roznosząc zaproszenia. To akurat chcemy załatwić jak najszybciej. Szczególnie, że do "obejsćia" mielibyśmy w większości rodzinę TŻ-a bo moja w większości z innych części kraju, więc zaproszenia wysyłam.
jak sobie pomysle o roznoszeniu.... gosci mamy ok 80 a zaproszen ponad 50 (tak sie dziwnie zlozylo). i tylko kilka bedzie wysylanych, z reszta musimy sie sami wybrac. o tyle dobrze ze jak pojde do domu TZa to juz ich 10 zostawie, w ogole wiekszosc gosci z naszego miasta, mozna sobie przy ladnej pogodzie spacerki urzadzic.

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 07:47   #872
strompka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
dziewczynki bo Wy tak ladnie radzicie mi co i jak i ja mam jeszcze jedno pytankio?chodzi o krawat dla TZ....pamietacie ja suknia smietankowa on koszula w tym kolorze(po waszym doradzeniu)...a krawat a kamizellka???????co radzicie?????
a Wy to chyba spicie albo peletacie sie z TZ bo nikgo nie widze
dobra ide spac no bo spicie czy co?do jutra szalone przyszle mezatki

Jeżeli chodzi o dobór koszuli i kamizelki do sukienki to zdaliśmy się całkowicie na panią ze sklepu z garniturami. Naprawdę profesjonalnie nam doradziła dobór garnituru, koszuli, kamizelki i musznika. Garnitur doradziła ciemny do mojej kremowej sukienki i do urody Pana młodego, a koszula kamizelka i musznik kremowe. W innym sklepie natomiast jedna babka wcisnęłaby nawet za długi brzydki granatowy garnitur mówiąc że idealnie pasuje:/
Także polecam wybrać się do dobrego sklepu z garniturami, ja bym napisała gdzie kupowałam ale obawiam się o posądzenie o reklamę

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008061400300330.png
strompka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 08:06   #873
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
mysle, ze bedzie ok, lepiej delikatnie dobrac dodatek, niz przesadzic

a ja jeszcze nie wiem jaka bizuterie wybrac, dziewczyny co byscie mi doradzily, welon chce obszyty hiszpanska koronka, taki do pupy, a jaka w takim razie bizuteria?
Właśnie też tak myślę: lepiej mało niż za dużo.
Jeżeli chcesz coś na szyję to coś bardzo delikatnego a skoro welon to chyba nie pokaźne kolczyki. Takie jest moje zdanie, ale wiem, że każdy lubi inne ozdoby.

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
jak sobie pomysle o roznoszeniu.... gosci mamy ok 80 a zaproszen ponad 50 (tak sie dziwnie zlozylo). i tylko kilka bedzie wysylanych, z reszta musimy sie sami wybrac. o tyle dobrze ze jak pojde do domu TZa to juz ich 10 zostawie, w ogole wiekszosc gosci z naszego miasta, mozna sobie przy ladnej pogodzie spacerki urzadzic.
U części rodziny mojego TŻ-a to nie ma tak, że spacerki, zresztą chyba w większości domów tak nie ma. Zaraz będzie a posieźcie, kawka, herbatka i głupia gadka

Cytat:
Napisane przez strompka Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o dobór koszuli i kamizelki do sukienki to zdaliśmy się całkowicie na panią ze sklepu z garniturami. Naprawdę profesjonalnie nam doradziła dobór garnituru, koszuli, kamizelki i musznika. Garnitur doradziła ciemny do mojej kremowej sukienki i do urody Pana młodego, a koszula kamizelka i musznik kremowe. W innym sklepie natomiast jedna babka wcisnęłaby nawet za długi brzydki granatowy garnitur mówiąc że idealnie pasuje:/
Także polecam wybrać się do dobrego sklepu z garniturami, ja bym napisała gdzie kupowałam ale obawiam się o posądzenie o reklamę
Mój TŻ chodzi codziennie w garniturach (taki wymóg pracowy ), dlatego już widzę jak Pani ze sklepu wciska mu za duzą marynarkę))
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 08:11   #874
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie też tak myślę: lepiej mało niż za dużo.
Jeżeli chcesz coś na szyję to coś bardzo delikatnego a skoro welon to chyba nie pokaźne kolczyki. Takie jest moje zdanie, ale wiem, że każdy lubi inne ozdoby.
ja lubie wlasnie delikatna bizuterie, tylko nie wiem, czy do mojej sukni wybrac cos z cyrkoniami, czy moze jakies perelki? na polaokraglo, czy moze cos w trojkat? a kolczyki wiszace, czy moze tylko wkladane malutkie? doradzcie cos dziewczyny

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 08:16   #875
strompka
Raczkowanie

Cytat:

Mój TŻ chodzi codziennie w garniturach (taki wymóg pracowy ), dlatego już widzę jak Pani ze sklepu wciska mu za duzą marynarkę))

No i my też nie daliśmy sobie wcisnąć

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008061400300330.png
strompka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 08:23   #876
kina2807
Zakorzenienie

dodaje jeszcze zdjecie calej sukni
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1208330514
, dziewczyny, jaka bizuteria

Mąż i żona...
Stary 2008-04-16, 08:35   #877
madziczek
Zadomowienie

Dziewczynki, ale mi Was brakuje Teraz skrobie na szybko z pracy.stem na zwolnieniu, ale była pilna sprawa i musiałam się pofatygować.
W domu nie chcą mi się stronki otwierać mimo, że łączność z netem jest. A tak się cieszyłam, ze będę mogła sobie na spokojnie na wizażu posiedzieć, poczytac, poplanować sobie a tu ...

Nie mogę teraz czytać napiszę tylko, że wczoraj byliśmy na pierwszym spotkaniu nauk przedmałżeńskich i bardzo mi się podobało.

Byłam też wczoraj u krawcowej ... zgłupiałam i już nie wiem jaką chcę suknię! ... pokazałam mniej więcej bo mi się podoba i ma mi coś zaprojektować. Już nie mogę się doczekac jakie ma pomysły.
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-16, 08:37   #878
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Dziewczynki, ale mi Was brakuje Teraz skrobie na szybko z pracy.stem na zwolnieniu, ale była pilna sprawa i musiałam się pofatygować.
W domu nie chcą mi się stronki otwierać mimo, że łączność z netem jest. A tak się cieszyłam, ze będę mogła sobie na spokojnie na wizażu posiedzieć, poczytac, poplanować sobie a tu ...

Nie mogę teraz czytać napiszę tylko, że wczoraj byliśmy na pierwszym spotkaniu nauk przedmałżeńskich i bardzo mi się podobało.

Byłam też wczoraj u krawcowej ... zgłupiałam i już nie wiem jaką chcę suknię! ... pokazałam mniej więcej bo mi się podoba i ma mi coś zaprojektować. Już nie mogę się doczekac jakie ma pomysły.
Madziu mam nadzieje, ze jednak uda sie wejsc w domu na Wizaz

fajnie, ze nauki Ci sie podobaja, ja dopiero musze toz ksiedzem zalatwic

a suknie na pewno wybierzesz

Mąż i żona...
Stary 2008-04-16, 08:41   #879
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
ja chyba nie zalozylabym nic na szyje a moze jedynie kolczyki bo Twoja suknia (piekna zreszta) ma sliczne dodatki wiec po co przesadzac....a masz juz cos upatrzone????????ja kupilam perly tzn pseudo perly bo kosztowaly 18zlale nie ubiore ich...kolezanka cos mi tam pozyczyla wiec moze to?ale zobacze jak bede mierzyc suknie w lipcu jak to bedzie wygladalo.....
no tak macie racje nie bedzie mial krawatu tylko musznikznam jeden sklep w KROSNIE tam panie sa bardzo pomocne i kompetentne...pewnie tam sie wybierzemy ale to dopiero w sierpniu na miesiac przed slubem.....
a propo bakow.......czasem sobie siedzimy z TZ ogladamy jakis film nagle pyta:Ewcia?!!co tak smierdzi?!!?!ja sie usmiecham a on na to:Ty wstreciuszku cichacza puscilas
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 08:46   #880
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
ja chyba nie zalozylabym nic na szyje a moze jedynie kolczyki bo Twoja suknia (piekna zreszta) ma sliczne dodatki wiec po co przesadzac....a masz juz cos upatrzone????????ja kupilam perly tzn pseudo perly bo kosztowaly 18zlale nie ubiore ich...kolezanka cos mi tam pozyczyla wiec moze to?ale zobacze jak bede mierzyc suknie w lipcu jak to bedzie wygladalo.....
nie upatrzylam jeszcze nic, wiec jestem gotowa na Wasze sugestie

Toverku perly tez przeszly mi przez mysl (sztuczne oczywiscie), a co Tobie pozyczyla kolezanka ladnego ?

Mąż i żona...
Stary 2008-04-16, 08:49   #881
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Podzielam zdanie toverka Na tym zdjęciu lepiej widać górę niż na poprzednim. Jest ona bogata, dlatego myślę, że możesz zrezygnować z ozdoby na szyje. Lepiej wybrać tylko kolczyki. Chyba wiszące, ale z tych delikatniejszych.
Stary 2008-04-16, 08:53   #882
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
nie upatrzylam jeszcze nic, wiec jestem gotowa na Wasze sugestie

Toverku perly tez przeszly mi przez mysl (sztuczne oczywiscie), a co Tobie pozyczyla kolezanka ladnego ?
pozyczyla mi taki naszyjniczek z koralikami takie niby perelki i do tego kolczyki poczekaj chwile sprobuje zrobic jakies sensowne zdjecie tio zobaczyszno kurcze no nie dam rady zaladowac bede dalej probiowac
Stary 2008-04-16, 08:57   #883
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Podzielam zdanie toverka Na tym zdjęciu lepiej widać górę niż na poprzednim. Jest ona bogata, dlatego myślę, że możesz zrezygnować z ozdoby na szyje. Lepiej wybrać tylko kolczyki. Chyba wiszące, ale z tych delikatniejszych.
dzieki dziewczyny, w sumie o tym nie pomyslalam, zeby zalozyc tylko kolczyki
Cytat:
pozyczyla mi taki naszyjniczek z koralikami takie niby perelki i do tego kolczyki poczekaj chwile sprobuje zrobic jakies sensowne zdjecie tio zobaczysz
ok, czekam

Mąż i żona...
Stary 2008-04-16, 09:08   #884
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83
nie wiem co jest grane ale nie moge ich zaladowac??????????????:c onfused:

moja bizuteria,tzn narazie mam ta i jeszcze te perly ale nie wiem czy sie na nia zdecyduje poniewaz nie wiem jak bedzie wygladac do sukni,ale powiem wam ze w salonie maja tez duzy wybor bizuteri wiec moze cos jeszcze tam wybiore.a ostatnio widzialam cos fajnego w katalgonu z Avonu....pomysle nad tyym tez
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg turniej w bilarda kwiecien 08 074.jpg (34,7 KB, 42 załadowań)

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-04-16 o 14:42 Powód: post pod postem
Stary 2008-04-16, 09:11   #885
*kaalinaa*
Zadomowienie

toverek83 fajna ta Twoja biżuteria

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 09:13   #886
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Jak bym widziała swoją rozmowę . Ja już od miesiąca namawiam Filipa do rozwożenia zaproszeń, przecież są już prawie wszystkie wypisane, więc na co czekać? Dodatkowo ciągle wysłuchuje mojej mamuśki, która co telefon wypytuje ile już rozdaliśmy, ile nam zostało, dlaczego tak się ślimaczymy, przecież ciocia Mira wyjeżdża na dwa miechy do Niemiec, wujek Franio zniecierpliwiony zaczyna snuć domysły, że go może nie chcemy itp. .Wczoraj mieliśmy rozmowę i wyszło na to, że jak będzie miał teraz wolne od 28.04 zaczynamy działać.

Dziewczyny (z 23.08) zostało nam 4 miesiące i 8 dni
eghh... jeszcze woczoraj sie spielismy i dzisiaj napieta atmosfera... brrr...
po 2 miesiecznej przerwie troche sie od siebie odzwyczailismy i takie glupie klotnie teraz sa...

jeeee juz sie nie moge doczekac

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
jedyne co pozostaje mi puścić przed kościołem tudzież przed salą weselną to bąka z nerwów...
ahahahaha no nie moge z was... ja pewnie z nerwow biegunkidostane i bede sie bala puscic zeby nie bylo kleksa ale moj TŻ na pewno mi tego nie oszczedzi... mala ma dupke a taaakie baki sadzi ze szkoda gadac

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
A co będziecie mówić przy zaproszeniach?/ Macie moze jakies fajne wierszyki czy cos czy takie tradycyjne że w imieniu rodzicow i swoim zapraszacie na slub i wesele co odbedzie sie tu i tu o tej i o tej...
my rozdalismy 4 zaproszenia imowilismy ze bedzie nam bardzo milo jak przyjda wtedy i wtedy tu i tu. Tym ktorych podejrzewam o nieprzyjscie zostawie nr tel i powiem zeby dali znac czy ida czy nie. Zadnych wierszykow itp...

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Faktycznie zasilacz Komputer już naprawiony, ale go jeszcze nie mam, jutro mi go TŻ przywiezie. Też już wymieniałam w nim płytę główną, dodawałam kość 1 GB - komputer ma 4 lata, więc jest dość stary, ale świetnie się sprawuje, nawet podczas pracy w Corelu
Ha!!! wiedzialam wiedzialam... w koncu w sklepie komuterowym pracuje TŻ mnie nauczyl... jak to sie mowi nauka nie idzie w las

Cytat:
A ja chyba będę miała tylko kolczyki. Raczej nie zakładam nic na szyję, bo zwyczajnie dostaję uczulenia i po jakimś czasie pojawiają mi się czerwone plamy.
Myślicie, że do sukienki bez ramion, ale dość zdobionej można mieć tylko "pokaźne " kolczyki?

A my zaproszenia roznosimy sami. To znaczy do znajomych i niewielkiej części rodziny się wybierzemy a do reszty roznosimy sami. Szkoda nam czasu
Codziennie mamy jakieś zajęcia, oprócz tego pracujemy. Wolny czas wolimy spędzić razem ale w inny sposób niż roznosząc zaproszenia. To akurat chcemy załatwić jak najszybciej. Szczególnie, że do "obejsćia" mielibyśmy w większości rodzinę TŻ-a bo moja w większości z innych części kraju, więc zaproszenia wysyłam.
ja tez zrezygnuje z naszyjnika i niestety tiary bo mam baardzo zdobiona suknie i po prostu bym przesadzila... tak bym sie swiecila ze przy slonecznym dniu b mnie z kosmosu bylo widac
Ale kolczyczki jakies piekne zaloze-delikatniutkie

co do zaproszeni to chodzilo mi o to ze sama tzn bez TŻ... a tak nawet nie wypada... naturalne ze bez rodzicow, dziadkow czy kogos tam jeszcze

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
na pewno cos wybierzesz daj znac jak juz beda pomysly...i fotki
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 09:17   #887
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
toverek83 fajna ta Twoja biżuteria
dziekujemyslisz ze bedzie pasowac do mojej sukni?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie00.jpg (45,2 KB, 48 załadowań)
Stary 2008-04-16, 09:35   #888
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
moja bizuteria,tzn narazie mam ta i jeszcze te perly ale nie wiem czy sie na nia zdecyduje poniewaz nie wiem jak bedzie wygladac do sukni,ale powiem wam ze w salonie maja tez duzy wybor bizuteri wiec moze cos jeszcze tam wybiore.a ostatnio widzialam cos fajnego w katalgonu z Avonu....pomysle nad tyym tez
bardzo ladna delikatna bizuteria, kolczyki bardzo mi sie podobaja, moze takie pasowalyby tez i do mojej sukni

Mąż i żona...
Stary 2008-04-16, 09:38   #889
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
bardzo ladna delikatna bizuteria, kolczyki bardzo mi sie podobaja, moze takie pasowalyby tez i do mojej sukni
chyba jednak cos dluzszego....a wlosy bedziesz miala upiete??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-16, 09:39   #890
*kaalinaa*
Zadomowienie

Cytat:
Mnie się wydaje, ze powinno pasować masz bardzo delikatną suknię więc będzie ślicznie

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 09:40   #891
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
chyba jednak cos dluzszego....a wlosy bedziesz miala upiete??
raczej tak, jeszcze nie jestem ostatecznie zdecydowana na fryzure, ale raczej upiecie

Mąż i żona...
Stary 2008-04-16, 10:00   #892
sanetka
Zakorzenienie

czy ktoras z Was robi sama dekoracje. bo dzwonilam do paru osob, ceny rozne ale tak od 800zl wzwyz.to troche duzo ale z drugiej strony jak bym miala teraz sama kupic material ,jakies ozdoby itp-to pewnie cenowo wyszloby podobie. i przynajmiej czasu zaoszczedze

Stary 2008-04-16, 10:06   #893
Mbu83
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Mbu83

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
czy ktoras z Was robi sama dekoracje. bo dzwonilam do paru osob, ceny rozne ale tak od 800zl wzwyz.to troche duzo ale z drugiej strony jak bym miala teraz sama kupic material ,jakies ozdoby itp-to pewnie cenowo wyszloby podobie. i przynajmiej czasu zaoszczedze
My specjalnie sali nie musimy dekorować bo sama w sobie jest ładna (przerobiony stary młyn nad sama rzeka, a ponadto nie lubie osdób z balonów ) tylko postawimy dużo świeczek, kwiatów noi nasz stół jakoś ładnie (ale tym to chyba właściciel sali sie zajmuje.
My do dziś mielismy potwierdzenia przybycia - ze 150 os. zaproszonych bedzie tylko 110 i 10 nadal nie wiadomo ale raczej na "nie".
Ale co tam.
Od dziś dokładnie 1 miesiąc
Stary 2008-04-16, 10:11   #894
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mbu83 Pokaż wiadomość
My specjalnie sali nie musimy dekorować bo sama w sobie jest ładna (przerobiony stary młyn nad sama rzeka, a ponadto nie lubie osdób z balonów ) tylko postawimy dużo świeczek, kwiatów noi nasz stół jakoś ładnie (ale tym to chyba właściciel sali sie zajmuje.
My do dziś mielismy potwierdzenia przybycia - ze 150 os. zaproszonych bedzie tylko 110 i 10 nadal nie wiadomo ale raczej na "nie".
Ale co tam.
Od dziś dokładnie 1 miesiąc
no moja sala to swietlica wiejsca. trzeba ja od A do Z udekorowac samemu tez balonow nie chce, ale miejsce za mlodymi, stoly i sciany jakos musza wygladac. same materialy i kwiaty chcemy.

to i tak duzo. my mamy na liscie gosci jakies 80 osob a jak przyjdzie 50 to bedzie dobrze boje sie ze lipa wyjdzie

Stary 2008-04-16, 11:03   #895
lulucelo
Raczkowanie

Hejka dawno mnie tu nie bylo ( tak przynajmniej to odczuwam wdzac ile mialam czytania i jakie mam zaleglosci)

Wklejam zdjecia nastepnych rzeczy w moim wykonaniu : kieliszki i zawieszki na wodke.

Wiec kieliszki beda tak ozdobione ale to bylo tylko tak prowizorycznie szpilkami i tasma klejaca ( jeszcze jest cena na kieliszku nawet)n , musialam kupic mocny klej, to teraz to odzczepie wymyje te kielichy porzadnie i zrobie od nowa tym razem juz na stale. Nie wiem jak bedzie z tym piorkiem do picia bedzie nas po nosie smyral , ale widzialam to na jednej stronie i bardzo mi sie spodobala ta dekoracja

Zawieszki bardzo proste ale w sumie to taki gadzet, wcale specjalnie mi na nich nie zalezy ale chce pokazac Francuzom ze taka tradycja jest, trzy rozne wierszyki wybralam wydrukowala na kartoniku i przykleilam serduszka. Nie mniej jednak mam gdzies zlote obraczki to chyba zrobie pol na pol z obraczkami

znowu sie ostro wzielam do roboty bowiem w ten weekend TZ byl w sprawie pracy gdzie indziej , czekamy na odpowiedz ale mam wrazenie ze to bedzie raczej poztywna odpowiedz i nie wiem sama czy sie cieszyc czy nie bo jesli to dojdzie do skutku to czeka nas przeprowadzka i to bagatela ponad 350 km, !!!!! bo praca jest w Genevie w Szwajcarii. Jezeli tak to przed slubem bedzie jeszcze przeprowadzka czyli nie bede miala na nic juz czasu wiec wole skonczyc teraz. no i do polski bedziemy mieli ponad 1500 km eh
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC08686.JPG (145,7 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08688.JPG (122,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08692.JPG (150,7 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08693.JPG (155,6 KB, 18 załadowań)
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 11:04   #896
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
co do zaproszeni to chodzilo mi o to ze sama tzn bez TŻ... a tak nawet nie wypada... naturalne ze bez rodzicow, dziadkow czy kogos tam jeszcze
)ale mi chodzi właśnie o to, że sami, czyli ja zaniosę do swojej rodziny a TŻ do swojej, tylko do części znajomych i niewielkiej części rodziny idziemy razem. Moja przyszła teściowa uparła się, żeby zaproszenia pozawozić, więc razem z TŻ-em stwierdziliśmy, że tak będzie sprawniej. Może nawet wyrobi się w ciągu dwóch dni
Co do mnie to nie znam tych ludzi i nie chce mi się siedzieć kilka wekendów ze sztucznie przyklejonym uśmiechem gadając o niczym

Cytat:
Ładna, chociaż suknia jest prosta, bez zdobieć, więc może warto pokusić się o coś bardziej błyszczącego.
Stary 2008-04-16, 11:49   #897
joarze
Raczkowanie

Witam dziewczyny
pare krotkich dni mnie nie bylo, a czytania jest jakby co najmniej z miesiaca

Wczoraj odebralismy zaproszenia i tak jakos ceieplusio na serduchu sie zrobilo jak uswiadomilam sobie, ze to juz w sumie niedługo
Zaprosilismy juz kilka osob i milo bylo widziec ich zaskoczone i zadowolone miny

Musze w koncu zrobic kilka fotek tego co mamy juz przygotowane i umiescic tutaj

Pozdrawiam

joarze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 12:11   #898
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
)ale mi chodzi właśnie o to, że sami, czyli ja zaniosę do swojej rodziny a TŻ do swojej, tylko do części znajomych i niewielkiej części rodziny idziemy razem. Moja przyszła teściowa uparła się, żeby zaproszenia pozawozić, więc razem z TŻ-em stwierdziliśmy, że tak będzie sprawniej. Może nawet wyrobi się w ciągu dwóch dni
Co do mnie to nie znam tych ludzi i nie chce mi się siedzieć kilka wekendów ze sztucznie przyklejonym uśmiechem gadając o niczym
ooo to u nas by to nie przeszlo... kazdego musimy odwiedzic w domu razem we dwoje. Nawet znajomi sie uparli ze nie przyjda jak do nich kazdego z osobna nie wpadniemy... azaproszen cala gora

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
Wklejam zdjecia nastepnych rzeczy w moim wykonaniu : kieliszki i zawieszki na wodke.

Wiec kieliszki beda tak ozdobione ale to bylo tylko tak prowizorycznie szpilkami i tasma klejaca ( jeszcze jest cena na kieliszku nawet)n , musialam kupic mocny klej, to teraz to odzczepie wymyje te kielichy porzadnie i zrobie od nowa tym razem juz na stale. Nie wiem jak bedzie z tym piorkiem do picia bedzie nas po nosie smyral , ale widzialam to na jednej stronie i bardzo mi sie spodobala ta dekoracja

Zawieszki bardzo proste ale w sumie to taki gadzet, wcale specjalnie mi na nich nie zalezy ale chce pokazac Francuzom ze taka tradycja jest, trzy rozne wierszyki wybralam wydrukowala na kartoniku i przykleilam serduszka. Nie mniej jednak mam gdzies zlote obraczki to chyba zrobie pol na pol z obraczkami

P-R-Z-E-P-I-Ę-K-N-E
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 12:57   #899
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
Hejka dawno mnie tu nie bylo ( tak przynajmniej to odczuwam wdzac ile mialam czytania i jakie mam zaleglosci)

Lulu jak zwykle jestem pod wielkim wrazeniem

Mąż i żona...
Stary 2008-04-16, 13:01   #900
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
Lulu jak zwykle jestem pod wielkim wrazeniem
Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość

P-R-Z-E-P-I-Ę-K-N-E

Dzieki dzieki najgorsze jest to ze bardzo mi sie podoba robienie tego wszystkiego, tylko co ja bede robic jak juz to skoncze . Nie da rady pewnie cos wymysle
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości