![]() |
#1201 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny właśnie mam na nogach buty ślubne! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Ok. Już jestem ![]()
![]() |
#1204 |
Zadomowienie
|
m.a.r.t.a. świetne buciki,noga zgrabnie w nich wygląda i w zyciu bym nie powiedziała,że mają 7,5 cm obcasu
![]() ![]()
#1205 |
Zakorzenienie
|
Obcas rzeczywiście wydaje się malutki, w życiu bym nie powiedziała że to 7cm
Śliczne buciki, poszły już w kąt? ![]() ![]()
#1206 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
#1207 |
Wtajemniczenie
|
no proszę w końcu zobaczyłyśmy Martę
![]() a raczej jej stópkę, bardzo zgrabną z resztą ![]() ![]() buciki bardzo ładne ![]() dziś taki spokój u nas, że aż smutno ![]()
![]() |
#1208 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A cisza jakaś panuje faktycznie,(tylko na PM 2009 laski szaleją),a ja jakoś nie mam weny do pisania bo mnie angina prześladuje i kapie mi z nosa na klawiaturę ![]()
![]() |
#1209 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jutro partner zadzwoni do niej ze swojego telefonu i zobaczymy czy to samo powie, bo jakoś mam wrażenie, że coś kręciła. Miałam okazje ją poznać na naukach w Kościele, raz prowadziła zajęcia i sprawiała wrażenie osoby, która robi to z przymusu i najchętniej to by już skończyła po 5 minutach. Ech protokół spisujemy za miesiąc i musimy w ok 4 tyg. mieć to z głowy. Zaczęłam się stresować. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja kupiłam dziś buty na drugi dzień, jak zrobie zdjęcie to wkleję.
M.a.r.t.a ja mam podobny obcas, ale moje maja 5,5 cm (podobno) az zmierze ;-) Sluchajcie amy dizisja bylismy zobaczyc garnitur i normalnie Vistula mnie zalamala. Bylismy w sob w jednej i jakos nie bardzo lezala marynarka poduszki byly wystajace i robily takie zalamanie (dodam, ze w innych garmiturach innych firm tego nie bylo). Koszt garnitury 1400zl. dzisiaj psozlismy do innego sklepu by zoabczyc ten sam model i tu znow to samo,a pan co nam na to, ze krawcowa moze poprawic ( wramch ceny robi inne poprawki), a za taka poprawke ok. 70zl.a to nie duzo w porownaniu do garnituru (tak powiedzial sprzedawca) normalnie jakas porazka. Czlowiek nie po to chce kupic badz co badz drogi garnitur zeby doplacac do poprawki i ma sie cieszyc ze koszt to jedyne 70zl. bo w sumie garnitur ma swoja cene. |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | ||
Zakorzenienie
|
Świetna cena
![]() Cytat:
![]() ![]() E, gdzie smutno? Ja mam taką minę, o: ![]() Cytat:
![]() ![]() Próbuję skrobać dyplom mgr, ale mam wrażenie, że nie ma żadnego efektu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Rozeznanie
|
Załączam buty na 2 dzień
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawy model, to jest ecru? Mam już zmęczony wzrok ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
Piękne
![]() ![]() Ja jakaś nienormatywna jestem! Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Wtajemniczenie
|
kina
![]() M.a.r.t.a buciki są śliczne i na pierwszy rzut oka nie wyglądają na takie wysokie Jeżeli chodzi o nazwisko po ślubie to przyjmuję po mężu, chociaż nie powiem, ale podobają mi się nazwiska dwuczłonowe, ale to byłoby dla mnie za długie do pisania ![]() Intercyzy nie mamy zamiaru spisywać, bo mieszkanie, które kupiliśmy przed ślubem automatycznie jest po połowie dla każdego z nas, a innego dorobku nie mamy ![]() Konto w banku też już od dawna mamy wspólne, każdy ma swoją kartę, a poza tym to zawsze więcej na koncie jak są 2 wypłaty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo mi sie moja wydaje chyba jednak za skromna do sukni mimi ze jest sliczniutka. to raczej cos w tym stylu co ty masz by bardziej pasowało. Siostra sobie ładną kupiła ale pewnie sama bedzie chciała ja załozyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja wybralam takie, mają 5 cm a nie widac roznicy przy Twoich.
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za wszystkie opinie na temat slubu
![]() wczoraj TZ juz pojechal do domu, bo dzis rano wyruszali na pogrzeb, zadzwonil do mnie i powiedzial, ze albo bysmy wzieli sam slub 30 sierpnia i male przyjecie, albo w grudniu na Boze Narodzenie slub i wesele. On bardzo chce tego wesela, wiec jesli sala bylaby wolna i zespol by tez sie zgodzil, to mysle, ze zgodze sie na to Boze Narodzenie. no coz, sesji nad morzem juz pewnie wtedy nie zrobimy.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() butki na drugi dzien mam ladne ale nie wiem jaka kiece do tego kupie bobutki srebrne... ale sa sliczniusie ![]() Cytat:
![]() Moja kolezanka brala slub jak Papiez byl chory... i umarl o 21.37-w trakcie wesela... wyobrazcie sobie ze goscie tylko siedzieli... Takich sytuacji nikt nie przewidzi... Co ma byc to bedzie-niebo znajde wszedzie ![]() Trzymam kciuki zeby dalo sie wszystko poprzekladac tak jak chcecie. I glowa do gory nadal bedziesz Panna Mloda 2008 ![]()
![]() |
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Zadomowienie
|
Bardzo ładne
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny ja na drugi dzień nie mam poprawin takich stricte,tylko obiad dla najblizszej rodziny i przyjezdnych.Nie bedzie orkiestry ani takich tam typowo poprawinowych klimatów,więc zastanawiam sie jak sie ubrac ...Zupełnie nie mam koncepcji ![]()
![]() |
#1222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do ubioru na drugi dzien, to mysle, ze masz dobry pomysl, a kolor to juz sami musicie dobrac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Slodkie! A tak na marginesie to wlasnie mi uswiadomilas, ze ja w ogole nie mysle o kreacji na drugi dzien a tym bardziej o butach!!! Co prawda poprawin nie bedzie, ale spotkanie w gronie najblizszej rodziny ![]() Musze pomyslec nad tym, czy: a) bede sie przebierac po polnocy czy nie b) jaka kiecke kupic, w ktorej mam zamiar zatanczyc taniec a la rumba (tyle, ze jeszcze nie zaczelismy sie uczyc) i buty???!!! c) jaka kiecke na drugi dzien? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Raczkowanie
|
o rany ale sie porobilo u niektorych z Was
![]() ja nie umiem cytowac jeden pod drugim wiec odpowiem ogolnie uczulilo mnie dzieki mojemu TZ-owi.uzywalam kremu z AA seria do cery atopowej sklonnej do alergi krem nawilzajacy i poprosilam zeby mi kupil taki sam...noi kupil ale poltlusty. ![]() ![]() kinia2807...to bardzo smutna sytuacja....sama nie wiem co bym poczela gdybym byla na Waszym miejscu....moja mama miala taka jak Ty sytuacja 25 lat temu..zmarl brat jej taty...noi wesele sie odbylo wszyscy tanczyli ale nie bylo orkiestry tylko muzyka z gramofonu chyba...a ten brat zmarl 2 miesiace wczesniej..i teraz dziewczyny wyobrazcue sobie ze ja mialabym podobna sytuacje....zaczelo sie od tego ze w 2006 roku decydujemy sie z TZ na slub we wrzesniu 2007.....noi dobra....ale zaczynaja sie rozmowy skad wezmiemy wieksza sume pieniedzy bo uwzielismy sie ze sami sprobujemy sfinansowac jak najwuecej kosztow wesela...noi po wielu rozmowach decydujemuy sie na slub we wrzesniu 2008 roku....a we wrzesniu 2007 dokladnie 10 zmarl brat mojej mamy.....to byl sozk...moj ukochany wujek....a moja mama powiedz widocznie tak mialo byc...ze teraz nie mialo byc slubu...noi jest 27 wrzesnia 2008.a zal i smutek po odejsciu wujka zostanie bo on pierwszy oprocz rodzicow wiedzial o slubie tzn o dacie..a jak sie cieszyl ![]() moja siostra natomiast zareczyla sie w piatek i na tygodniach bedzie brala slub cywiulny.....mlodsza gowniara ode mnie o 2 lata a jak mnie skubana wyprzedzila ![]() kinia nie martw sie jakos sie ulozy wszyttsko... a ja daje na zapowiedzi w maju bo chyba wyjezdzam wiec lepiej teraz to zrobic...choc powiem wam ze portki mi sie trzesa na sama mysl o proboszczuy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
dzieki Toverku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja tez nie mam krecacji i mysle ze sobie cos kupie na miesiac przed..choc u mnie tez nie bedzie poprawin a jedynie jak u ciebie posiedzenie rodzinne i tance przy muzyce z wiezy czy cu....nie przebieraj sie po polnocy coraz wiecej panien mlodych tego nie robi...a poza tym bedziesz musiala meic jeszcvze suknie na przebranie i na poprawiny.....olaboga] babeczko a Ty masz podobna suknie do mojej i jakie masz buciki bo ciekawa jestem i jaki bukiet tzn moze jaki kolor kwiatow???? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Wtajemniczenie
|
bardzo ładne butki. Wiecie co dziewczyny, Wy sobie takie wysokie buty kupujecie na poprawiny, a pomyślałyście, że mogą Was nogi boleć od tańcowania i na drugi dzień nie będziecie miały ochoty ich zakładać
![]() ![]() Cytat:
![]() a co do sesji to dlaczego nie może być zimą, jeszcze nie wiesz jaka będzie pogoda i może będzie w miarę znośnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() dzieki za podtrzymanie mnie na duchu ![]() ![]() ![]() Marta piekna bizuteria robi niesamowite wrazenie ![]() Ogolnie mam stres ale reszta uklada sie super ![]() ![]() ![]()
#1229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Raczkowanie
|
ja jeszcze tylko dodam ze mamy globalne ocieplenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.