|
|
#4891 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Darietta, ja zamawiałam dość tanie na początek, jak uda mi się karmić piersią, to wtedy zainwestuje w coś lepszego.
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6737236405 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6804013358 Nie wiem czy dobrze linki wrzucam, bo z aplikacji allegro korzystam. Rozmiary brałam swoje (według rozpiski), ten sztywny super jest, a z miękkiego średnio jestem zadowolona, miseczka za duża, ale może po porodzie mój biust nabierze objętości. |
|
|
|
#4892 |
|
MerDer 4ever
|
Chilli dobrze, że doszłas do siebie!
Agg dzięki! i tak muszę czekać na koniec remontu Haha ja wole sobie nie wyobrażać Mąż wpadł i przyniósł mi wiatrak! Chwała mu za to. Dobrze, że jeździ po naszym mieście. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Agg ooo dobiłaś do mojej wagi! Zgrabna piłeczka! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4893 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4894 | |
|
Wtajemniczenie
|
LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Kochany mąż ![]() Dzięki Ty to brzuszek wzdeciowy masz wiec się nie bój może do 90cm dobijasz :P u mnie to już otyłość brzuszna Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#4895 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4896 |
|
Rozeznanie
|
Dzis przyszly do mnie niechodki z alie 1496069898725.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4897 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
Daroetta wstajesz tylko N jedzenie i do toalety? Ile masz rozwarcia? Jak wstajesz to czujesz parcie na dół.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4899 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() 90 na pewno przekroczyłam jak bede musiała wstać to zmierzę przy okazji ![]() Ślicznie wyglądasz, nie gadaj głupot ![]() Cytat:
Śliczne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
Zamowilam dziś ksiazke największy spioch w okolicy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4902 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja dziś zakupiłam materiał na kocyk o poduszkę do wozka😊 musze uszyć w najbliższym czasie 😊a i dawno nie pokazałam swojego brzucha 😊 nie patrzcie na bałagan za mną ale to było przed wyjściem na miasto i wszędzie gdzieś coś leży tu moje tam corki😅1496071195149.jpg1496071240388.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wstane to czuje ciagniecie brzucha w dół ale ja nie jestem przyzwyczajona do pozycji pionowej więc wszystko mi ciąży. Z tego co pamiętam w szpitalu lekarz mowił mi że rozwarcie na 2 cm moja lekarka mówi rozwarcie na opuszek palca. Specjalnie patrzyłam na mój wypis ze szpitala bo chciałam ci wysłać ale akurat nic o rozwarciu nie wpisali. Ale mi nic nie wpisali w wypis dopiero ja walczyłam żeby mi wypisali co wyszło w badaniach bo chce papier. Teraz też mało wstaje a i nie korzystam z wanny bo za duży wysiłek a że moi rodzice mają wanne to mama co dziennie pomaga mi się ogarnąć. Jednym słowem troszke jak niepełnosprawna sie czuję. Dzisiaj np probowałam przymierzyć sukienki co mi mama kupiła i już się boje bo mi ciąży mała i kłuje mnie tam na dole nawet taki prąd mi przeszedł. Teraz leżę z poduszką pod tyłkiem żeby odciążyć szyjke. I troszkę się zestresowałam. A teraz się nie smiejcie ze mnie ale ja nawet boję się chodzić do toalety i chodzę na ostatnią chwilę żeby małej nie wypchnąć. Może głupie ale mam rakie schizy. Edytowane przez darietta Czas edycji: 2017-05-29 o 17:30 |
|
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba mi lepiej, dzięki dziewczyny
Devileek ja też czekam na jakiś rabat, dziś już mi się nie chce do sklepu pędzić. Agg_s, Etusia pięknie wyglądacie. Jon śliczny ten kącik. Taedio ja w sobotę miałam to samo, aż mi się Bożena trzęsła , miałam wizję, że zaraz urodzę, a mój Tż z bratem po jednym z okazji walk mma ![]() Morelle niezły składzik ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Aha i jestem w tej grupie jeszcze nie gotowej, także mam nadzieję, że niektórym lepiej z tego powodu
|
|
#4905 |
|
*sportaddict*
|
Jak wszyscy, to wszyscy
Zdjęcie z czwartku - 34tc
|
|
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
Aggs
Ale cudna piłka też sobie pyknełam takie porownanie fajna sprawa.Dziewczyny super brzuszki - serio... tylko brzuchy rosną fajnie 1496071933346.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-29 o 17:38 |
|
|
|
#4907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczna piłeczka! Etusia - cos ci się schował brzuch ![]() Dziewczyny, współczuje złego samopoczucia. Chilli u Ciebie niezła akcja była. Cos w ogole dzisiaj jest na rzeczy - mnie dopadł katar i chyba przez to ciężej sie oddycha. Dwa razy w ciagu dnia musiałam sie położyć w łożku na boku zeby uspokoić oddech. Piesek juz po wizycie u weterynarza. Diagnoza lekarki pokryła sie z tym, co mąż w internecie wyszukał, czyli młodzieńcze zapalenie stawów. Dostała lek przeciwzapalny i ma stosować 9dni, a po tym czasie kontrola. Oby pomogło! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4909 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Myslalam ze sama a juz jest nas z 5 😅 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4910 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#4911 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4912 |
|
królikoholiczka
|
7
![]() Dziewvzyny pięknie wygladacie z tymi brzuszkami. Ja to czuję się jak krowa. Jeszcze jak wchodzę na 2pietro to już w ogóle tragedia. Łóżeczko mam już w domu, w piątek jadę to obadam i będę składać z tż
|
|
#4913 | |
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
#4914 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Fajny kolor minky! ![]() Same zgrabne laseczki Cytat:
super wyglądasz!Cytat:
Prasujecie ubranka po obu stronach? Ja wymiękam z tym prasowaniem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4915 | ||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja biorę rompersa na 3mce oraz śpioszki bez stopek i skarpetki. Muszę wyprać jeszcze niedrapki bo na amen o tym zapomniałam . Cytat:
Cytat:
Ja mam takie momenty, ze siedzę na motorze gdzieś na dzikim zachodzie , który kocham pale se fajkę , a tu nagle słyszę "mama zrobiłem" . Chce wstać i czuje ból pleców patrzę w dół a ja jestem w ciąży ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja miałam w pierwszej ciąży takie wymioty :/ w 9mcu rzygalam jak kot Cytat:
Ta w kolorze szampana fajna, a ta biała jakby nie miała tej falbany na biuście byłaby fajna. Może niech Ci krawcowa coś przeszyje w niej . Lepszy byłby dekolt w szpic Cytat:
Cytat:
Pięknie ![]() Cytat:
Bajka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Słodkie ![]() Cytat:
Malutki brzusio Twój ![]() ![]() Cytat:
Jeny kobieto jaki Ty masz sexi tyłek taki jędrny ![]() Super porównania ![]() Cytat:
Kciuki za pieska . Oby lek pomógł 🏻Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4916 |
|
Wtajemniczenie
|
Ah i dziękuję za kolejne mile komentarze na temat naszego kącika
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
KAROLINUSIA - trzymam nadal mocno kciuki za Ciebie
🏻Myśle ze lekarze mogą czekać aż Ci wody odejdą . Wtedy nie będą mieli już odwrotu i będą musieli zrobić cc . No chyba ze zaczną się wcześniej mega skurcze a rozwarcie się zacznie powiększać. Ściskam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4918 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurna blaszka, pocytowałam, ale chyba za dużo i mi powywalało!
![]() Dziękuję za miłe komentarze wszystkim i każdej z osobna! Piłeczka to solidna piła lekarska! Zastanawiałam się czy sukienka nie jest za obcisła i czy nie wyglądam zbyt "kuso" ale skoro nic nie piszecie... ![]() Taedio, no dobra, daję maks 94cm! Ale to i tak już naciągane! ![]() Vadi, zgrabnie i tak bardziej sierpniowo-wrześniowo! Albo wygląd mojego brzucha nie pozwala mi być obiektywną ![]() etusia, u Ciebie to w ogóle gdzieś ten brzuch się schował! Nie wciągaj! Ja też mam komplecik dla Młodego z tymi autkami i minky ![]() Xzora, kciuki za leczenie psiaka emmos, oby jutro nie było powtórki może faktycznie jakiś jednodniowy spadek formy ![]() Mała, takie porównania są super pamiątką robię co jakiś czas u Ciebie też ekstra widać jak pięknie brzusio rośnie
Mój Eden jest tam gdzie Twój rytm bicia serca, Jeden uśmiech ponad wszystko do życia zachęca. ❤ Edytowane przez Agg_s Czas edycji: 2017-05-29 o 18:15 |
|
|
|
#4919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4920 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
😍 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Xzora dobrze ze wiadomo co psiakowi na pewno szybko podziałają leki i będzie śmigał .Ty masz owczarka?ile ma? U mnie burza przeszła właśnie uff teraz znowu słoneczko wychodzi.Morelle jak u Ciebie? Aggs cudna ta Twoja piłka😍fajnie wyskoczyła 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

i tak muszę czekać na koniec remontu

za kącik
pewnie, ze akceptowalnie, mało tego wygląda po prostu fajnie

chociaż dzisiaj jakby ciut lepiej, może w lepszej pozycji udało mi się spać..

nie wiem czemu...potem zaczęłam Was nadrabiać i było mi niedobrze, myślałam nawet, że Karolinusią się przejęłam i położyłam się troche. Nagle przyszły wymioty 

🏻
ale wole sie nie mierzyć centymetrem