Urodzone w 1989 :) cz. IV - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-04, 08:48   #2611

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
I gór nie cierpię! Mam traumę po wycieczkach szkolnych-każda była w góry.
Deszcz,śnieg, wiatr nic to. Jazda w góry wspinać się ych
Ja góry lubię. Nie z wycieczkami, ale tak w kilka osób. Czuję się wolna w górach.

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Za to uwielbiam Kraków
Oł, ja nie. Nie podoba mi się. Uch, uch. Wolę Warszawę.

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
Ja jestem z tych co kochają niemiecki i hiszpański, ale niemiecki bardziej praktyczny jest )
W Europie bardziej praktyczny jest niemiecki, racja. Ale tak myśląc o podboju całego świata, to warto też zainteresować się hiszpańskim, w końcu połowa Ameryki Płd mówi w tym języku

Cytat:
Napisane przez 19katarzynka19 Pokaż wiadomość
mam pytanko skończyłam l.o profil biol-chem
ale nie wiem co dalje?jakie studia proponujecie oczywiście które potem dadza zawó opłacalny. ja myślę o farmacji-medycyna odpada
Trudno jest ci doradzić. Farmacja to byłby dobry wybór, bo w końcu jako farmaceutka mogłabyś trochę zarobić. Ale nie jestem w stanie ci pomóc jakoś więcej, bo to nie moja branża
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 08:54   #2612
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
O!! Widzę, że co nieco już się wyjaśniło Uwielbiam Was za bezpośredniość... hahaha
to chyba dotyczyło mojego postu

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
kurcze, nie mogę się TUTAJ wkręcić.
ja jakoś też, ale to chyba przez brak czasu.. bo praktycznie cały dzień spędzam poza domem.
Cytat:

Cytat:
Napisane przez Alatienka Pokaż wiadomość
Co do pracy. W te wakacje wyjątkowo dużo się będzie działo, więc nawet nie próbuję szukać. Postanowiłam, że zacznę pracować już na studiach. O!
fajnie, że wróciłaś, bo chyba się jeszcze nie przywitałam z Tobą
u mnie w wakacje też duużo się dzieje, a będzie działo jeszcze więcej, pracy szukam, ale na razie nic nie wychodzi..
Cytat:
Napisane przez pamelija Pokaż wiadomość
A właśnie dziewczyny Wy do kąpieli używacie płynów czy olejków do kąpieli? Ja płynów, ale chyba spróbuję olejków, bo ponoć po nich skóra jest lepsza
ja nie używam płynów, bo wysuszają mi skórę, jak już to doleję do wanny trochę pachnącej oliwki i jest okej. wolę prysznic.
Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
Ja będę trochę pracować, ale zobaczymy jak to wyjdzie z tą moją firmą. chciałabym trochę odłożyć i trochę pojeździć tu i tam. Jakieś koncerty, wypad gdzieś ze znajomymi do domków () albo nad jeziorko. Marzy mi się woodstock. Tylko po tym koncercie Metallicy ostatnio byłam tak dokopana, że aż się boję woodstocku hehe
fajnie masz z tą firmą, zazdroszczę trochę
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Polecam ci te olejki: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18482
Miałam już kawowy, teraz wykańczam truskawkowy..

Sprzedałam pierwszą w życiu rzecz na all!!!
o, muszę je wypróbować, bo przyznaję, że nie próbowałam ani olejków ani peelingów Joanny ostatnio wąchałam masełko waniliowe, ale za słodkie dla mnie było i nie kupiłam.
Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość
No i jeszcze cos Wam powiem...Tż wygrał konkurs perfumiarski (czy perfumeryjny) i wygrał 2 tygodniowy wyjazd do Paryża na praktyki w perfumeriach Diora... Czujecie to?
o jaaa...
super!

-----------------------
a u mnie jak zwykle dzieje się dużo i nie mam czasu na wizaż, dziś trochę chłodniej, nie wychodzę jeszcze nigdzie, więc wpadłam do Was na chwilkę.

wczoraj byłam z sis TŻa na basenie (wiadomo, On też był, ale pracował) i było bosko! mamy świetny kontakt, podobne spojrzenie na wiele spraw. opaliłam się i jestem już brązowa, muszę smarować się wyższym filtrem (miałam 30tkę), bo skoro tak często będę u Niego na basenie, to będę murzynką we wrześniu

była też jedna nieprzyjemna akcja, ale o niej tu nie napiszę..

potem poszliśmy do domu, zjedliśmy obiad i pogadałam trochę z Jego rodzicami.
nocą odwiózł mnie do domu.

uwielbiam Go!
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 09:00   #2613
Independent Women
Zadomowienie

dubel

Independent Women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 09:03   #2614
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:
No i jeszcze cos Wam powiem...Tż wygrał konkurs perfumiarski (czy perfumeryjny) i wygrał 2 tygodniowy wyjazd do Paryża na praktyki w perfumeriach Diora... Czujecie to?
A na czym polegał ten konkurs?
Kurcze, ale fajnie

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Oł, ja nie. Nie podoba mi się. Uch, uch. Wolę Warszawę.
Jak ja nie lubię Warszawy!!
Byłam tam tylko raz (i mam nadzieję nigdy więcej już nie będę!) więc może moja opinia nie powinna być w ogóle rozważana...
Nie podoba mi się to miasta, wszyscy się śpieszą, gonią i są NIEMILI! Byliśmy w knajpie na obiedzie - nie dość, że czekało się strasznie długo to na dodatek o wszystko trzeba było się prosić, a na zadane pytania uzyskiwało się wręcz chamskie odpowiedzi.
Jak dla mnie to miasto nie ma żadnego uroku.
Kraków ubóstwiam wręcz. Chciałabym kiedyś pojechać do Wrocławia, bo podobno też piękny

Stary 2008-06-04, 09:29   #2615
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
A właśnie dziewczyny Wy do kąpieli używacie płynów czy olejków do kąpieli? Ja płynów, ale chyba spróbuję olejków, bo ponoć po nich skóra jest lepsza
Ja lubię olejki Tutti Frutti, mają super zapachy Na KWC są zdania podzielone, ale mi pasuje https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html

Cytat:
Ale super! Właśnie co zrobił, że wygrał?

Nie muszę chyba wspominać, że kocham Kraków? Za Warszawą też nie przepadam, na Mazurach nigdy nie byłam, ale chciałabym, a gór też już czasem mam dość, ale i tak uwielbiam Zakopane

Właśnie sobię siedzę w pracy Ale nudy, dziś jak narazie tylko kilka telefonów odebrałam. Dobrze, że jest komp A wczoraj kupiłam sobię sukienkę z Oysho taką jak ma anies i ona123ona (oczywiście na watku zakupowym wyczaiłam ), tylko że one mają czarną, ja czerwoną Już dawno nie byłam tak zadowolona z zakupu
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 09:35   #2616
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Uwielbiam góry (choć niekoniecznie wspinaczki), lubię morze, a na Mazurach nie byłam i chyba prędko nie będę.

Cytat:
JA DZIŚ SIĘ ZAPISAŁAM NA PRAWKO a miałam z sanepidu wyniki do odebrania w zeszły poniedziałek, ale jednak jutro po nie idę.
O nie, ja też powinnam!
Znaczy cieszę sie ,że sie zapisałaś, ale przypomina mi to o niespełnionym obowiązku
Wiem, ze najlpoeiej by było gdyby, zrobiła to prawko tweraz, w moim swojskim, znajomym mieście, a nie gdzieś na studiach Tylko boje sie ,że bym nie zdążyła, a poza tym musiałabym sie już za to wziąć! No i kiedy czas na jazdy jak bedę pracować..
Beznadziejna jestem.

Cytat:
T
I jakoś szkoda m itych wakacji bo poświęcam je całe pracy a wkońcu mam ukochanego Tżta z którym mogłabym je spędzić a nie mogę bo nie mam dla niego czasu bo zajmuję się zarabianiem pieniedzy....Czy w takim życiu poswieconym ciągłej pracy i oszczedzaniu odnajdę szczęście?

Przepraszam, ale musiałam Jak to filozoficznie zabrzmiało!
Pewnie, to tylko praca sezonowa, nic strasznego, jeszcze będziecie mieć dla siebie czas

Fuksja, ja myślę, że nie musisz zwiększać filtru, bo tylko na początku widać takie postępy
Jak już Twoja skóra wytworzy pewną warstwę ochronną melaniny, to potem opalanie będzie juz znacznie wolniejsze.
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 09:43   #2617

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
A wczoraj kupiłam sobię sukienkę z Oysho taką jak ma anies i ona123ona (oczywiście na watku zakupowym wyczaiłam ), tylko że one mają czarną, ja czerwoną Już dawno nie byłam tak zadowolona z zakupu
Widziałam ją na tym wątku. Rzeczywiście jest śliczna. Jak kiedyś się ubierzesz, to zrób sobie zdjęcie, bo jestem ciekawa, jak wygląda na człowieku
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 10:52   #2618
krasulka7399
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Też nienawidzę gór Ja nie wiem, co ludzie widzą w górach?
A tak na poważnie, to już po prostu przesyt. Jak jest ładna pogoda, to nawet z okna widzę góry.
Jak możesz obrażać góry Ja uwielbiam, chyba z tego względu, że mam tak daleko... Była któraś z was w Bukowinie Tatrz.?? Chcę jechać latem ale jestem ciekawa czy jest tak ładnie jak twierdzi moja ciocia...

Cytat:
Łooo, wróciłam z biegania Moja kondycja jest z tragicznym stanie
Ych, jak mnie wkurzają trąbiący kierowcy
Moja tak samo ale coś nie mogę się ruszyć do tego biegania, ta pogoda mnie dobija

A takie sytuacje z kierowcami to znam bardzo dobrze, bo mieszkam przy trasie krajowej i spokojnie skosić trawy w ogródkach to na prawdę nie można...
Cytat:
Gdzie jak gdzie, ale od mazur mnie nic nie odstraszy. Zakochałam się na zabój w tamtym regionie, jak myślę o tamtych miejscach, to mam ochotę pakować się i jechać. Natychmiast, zaraz. Tak mnie tak ciągnie, że chyba się tam kiedyś przeprowadzę Te jeziora, te krajobrazy, te lasy, ta atmosfera
Mnie kuszą bardzo bardzo tylko, że silniejsze jest to, że mam alergię na ukąszenia owadów (głównie komarów i meszek) no i nie chciałabym żeby wyjazd na wakacje polegał na braniu tabletek i zastrzyków bo co to za przyjemność z wakacji...

Cytat:
Też się coś nie mogę wkręcić przez prace...

Co do kąpania i tego czego uzywamy to tak jak Uhahana leję to co stoi koło wanny

A jeśli chodzi o oddawanie krwi to ja nie chcę swojej oddawać... nie boję się pobierania jej ale tego że mnie czymś zarażą przez przypadek, wiem ze to egoizm bo kiedyś mogę sama potrzebować krwi ale jakoś nie mogę sie przemóc...

I jakoś szkoda m itych wakacji bo poświęcam je całe pracy a wkońcu mam ukochanego Tżta z którym mogłabym je spędzić a nie mogę bo nie mam dla niego czasu bo zajmuję się zarabianiem pieniedzy....Czy w takim życiu poswieconym ciągłej pracy i oszczedzaniu odnajdę szczęście?

O ja To co on takiego zrobił?? Super
Jeszcze tyle przed Tobą, może będziesz miała taką pracę, która zapewni Ci dostatnie życie ale nie zatracisz przy tym samej siebie

i mam tak samo, do kąpieli używam tego co stoi na wannie tyle tylko, że to zawsze ja kupuję żele itp. Ostatnio kupiłam taki fajny w Polo Markecie, butelki w krowie łaty a jaki zapach

Cytat:

Właśnie sobię siedzę w pracy Ale nudy, dziś jak narazie tylko kilka telefonów odebrałam. Dobrze, że jest komp A wczoraj kupiłam sobię sukienkę z Oysho taką jak ma anies i ona123ona (oczywiście na watku zakupowym wyczaiłam ), tylko że one mają czarną, ja czerwoną Już dawno nie byłam tak zadowolona z zakupu
Mogłabyś wkleić link do tego wątku, bo nie mogę tam odszukać

Fuksja, tak, to się odnosiło do Twojej wypowiedzi

Wam też się tak nudzi w te wakacje?? Ja już nie mogę wytrzymać, chyb zrobię dziś porządki w ciuchach i pranie no bo czymś trzeba się zająć...
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 10:58   #2619
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:
Jak możesz obrażać góry Ja uwielbiam, chyba z tego względu, że mam tak daleko... Była któraś z was w Bukowinie Tatrz.?? Chcę jechać latem ale jestem ciekawa czy jest tak ładnie jak twierdzi moja ciocia...

Ja byłam i mi się średnio podobało.
Za spokojnie jak dla mnie. Nic tam się nie dzieje praktycznie.
Ale na wyciszenie się to jak najbardziej dobre miejsce

Stary 2008-06-04, 11:03   #2620
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Wam też się tak nudzi w te wakacje?? Ja już nie mogę wytrzymać, chyb zrobię dziś porządki w ciuchach i pranie no bo czymś trzeba się zająć...
Mi się potwornie nudzi

Ale mam nadzieję, że wkrótce przestanie mi się nudzić, bo
- mam już pierwszą książkę do biologii
- zapiszę się na prawo jazdy jak tylko mama dostanie wypłatę
- kupię sobie książki do niemieckiego

I niecierpliwie czekam, aż mi znowu spadnie parę kg, bo chcę na wyprzedaże iść i zmieścić się w jakieś fajne spodnie
Stary 2008-06-04, 11:12   #2621
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam ją na tym wątku. Rzeczywiście jest śliczna. Jak kiedyś się ubierzesz, to zrób sobie zdjęcie, bo jestem ciekawa, jak wygląda na człowieku
Ok, jak tylko odzyskam cyfrówkę

Cytat:
:
Mogłabyś wkleić link do tego wątku, bo nie mogę tam odszukać
Konkretnie link do posta z tą sukienką https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=152

Wiecie co, za tydzień są u mnie Dni Miasta i zgadnijcie kto będzie główną gwiazdą
Bartek Wrona

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-04, 11:18   #2622
uhahana
Zakorzenienie

Zapamiętałam tylko kilka rzeczy, jak zwykle

Przede wszystkim, Nija, po co uczyć się książek do biologii NA PAMIĘĆ? Nie uważasz, że to nie ma sensu? Ja się nie znam za bardzo na tym, jak to później wygląda na maturze czy studiach, ale moim zdaniem to chodzi o zrozumienie, a nie takie kucie na blachę...

Durga ten Twój TŻ to chyba jakiś geniusz jest i to w czepku urodzony Fajnie trafiłaś

A co do miast, to nie lubię ani Krakowa, ani Warszawy Wrocław mi się podoba, chociaż osobiście to byłam tylko raz Chciałabym zobaczyć, jak jest w Poznaniu, Łodzi, Szczecinie i Trójmieście A najchętniej to i tak zamieszkałabym gdzieś w innym kraju.

EDIT: Kasia Ten Bartek Wrona to chyba chce wrócić do łask, u mnie był na Dzień Dziecka Hahah! A na dniach miasta będzie uwaga uwaga... JOZIN Z BAZIN! Hahhhahaha. I jeszcze Bajm, Szymon Wydra i FEEL Nooo same gwaizdy norrrrmalnie
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 11:23   #2623
laylaaa
Zakorzenienie

Durga wow pogratuluj TŻtowi od nas na czym dokładnie polegał ten konkurs? stworzył swoje perfumy?

Cytat:
Napisane przez Independent Women Pokaż wiadomość

Byłam tam tylko raz (i mam nadzieję nigdy więcej już nie będę!) więc może moja opinia nie powinna być w ogóle rozważana...
Nie podoba mi się to miasta, wszyscy się śpieszą, gonią i są NIEMILI! Byliśmy w knajpie na obiedzie - nie dość, że czekało się strasznie długo to na dodatek o wszystko trzeba było się prosić, a na zadane pytania uzyskiwało się wręcz chamskie odpowiedzi.
Kraków ubóstwiam wręcz. Chciałabym kiedyś pojechać do Wrocławia, bo podobno też piękny
też nie lubię warszawy, co prawda tylko dwa razy byłam, ale wyjątkowo mi się to miasto nie podoba.

Cytat:

świetna ta sukienka
ja nie wydałam jeszcze nic z pieniędzy na dzień dziecka, aż dziwne doskładam jeszcze i pojadę do Krakowa jak będą przeceny

Cytat:

Wiecie co, za tydzień są u mnie Dni Miasta i zgadnijcie kto będzie główną gwiazdą
Bartek Wrona
wow przypomniały mi się te discopolowe piosenki Just 5
załatw dla mnie autograf, koniecznie
u mnie na dniach miasta (czy jakimś tam święcie) był Perfect.

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 11:53   #2624
krasulka7399
Zakorzenienie

Uhahana, ja mogę sie wypowiedzieć na temat Poznania. Na pewno nie ma takiego uroku jak Wrocław; to jedno z tych dynamicznych miast, gdzie pełno wieżowców itp ale i tak ma swoj urok i ludzie ciągną tam, szczególnie na studia.

Kurcze mama mi powiedziała, że nie żyje Agata Mróz... wyszła z domu i po pięciu minutach powiedziała mi, że zmarła również nasza znajoma, pani Halinka...
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 12:11   #2625
Alatienka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
fajnie, że wróciłaś, bo chyba się jeszcze nie przywitałam z Tobą
u mnie w wakacje też duużo się dzieje, a będzie działo jeszcze więcej, pracy szukam, ale na razie nic nie wychodzi..
witaj

Co do miast. Ja w ogóle lubię podóżować. Lubię i morze i góry [byle po nich nie chodzić], Mazury uwielbiam Kraków jest piękny, a Warszawę będe musiała polubić, skoro chcę tam studiować

Durga Gratuluję zdolnego chłopaka

No i ja się pochwalę swoim miastem, że też był u nas Feel Normalnie nie wiem, jak głuchyym trzeba być, żeby tego słuchać
A na dniach miasta będzie Maanam, Hurt, Video i Liście. No i jakieś zespoły folklorystyczne.

Nie pamiętem, o czym jeszcze pisałyście

Alatienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 12:28   #2626
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze mama mi powiedziała, że nie żyje Agata Mróz... wyszła z domu i po pięciu minutach powiedziała mi, że zmarła również nasza znajoma, pani Halinka...
To straszne z tą Agatą Mróz.
Myślałam, że wygra z chorobą...
Taka młoda, dopiero co córeczkę urodziła...
Straszne!

Stary 2008-06-04, 12:36   #2627
kasia89
Zakorzenienie

Oczywiście dziewczyny załatwię dla Was autografy! U mnie jest takie zacofanie, że nawet Feel nie przyjeżdża A on to teraz taki główny chałturzysta, ostatnio w miasteczku obok grali

layla dzięki Ja sukienkę kupiłam właśnie za kasę z Dnia Dziecka

Też słyszałam o Agacie Mróz to okropne, dopiero co przecież miała tą operację i lekarze mówili, że jest wszystko dobrze Strasznie mi jej żal, jej córeczki, to okropne że umierają tak młode osoby
Stary 2008-06-04, 13:02   #2628
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
Łooo, wróciłam z biegania Moja kondycja jest z tragicznym stanie
Mnie nie pobijesz .. Przedwczoraj byłam biegać a skończyło się to nad kiblem .. Chyba z przemęczenia

Cytat:
A tak na poważnie, to już po prostu przesyt. Jak jest ładna pogoda, to nawet z okna widzę góry.
A ja mieszkam w dzielnicy której nazwa pochodzi od tego że jest stracona wśród gór... Więc mam tak samo

Cytat:
JA DZIŚ SIĘ ZAPISAŁAM NA PRAWKO a miałam z sanepidu wyniki do odebrania w zeszły poniedziałek, ale jednak jutro po nie idę.
To uważaj na drogach

Cytat:
nudów i z ... no wiecie Pierwsza rozszerzona z Operonu już przyszła z all, resztę będę miała od Ywonuli ()
Nasza poczta jest czynna to spróbuje dziś wysłac

Cytat:
Otóż to.. Zwróć uwagę też na kierowców z Warszawy... Same chamidła

Cytat:
Napisane przez krasulka
Mi też się cholernie nudzi i dobija mnie perspektuwa że jeszcze "tylko" 4 miesiące nicnierobienia

Cytat:
ja nie wydałam jeszcze nic z pieniędzy na dzień dziecka, aż dziwne doskładam jeszcze i pojadę do Krakowa jak będą przeceny .
Ja to samo Tylko że ja pojade przy okazji składania papierów

Durga super TŻ-owi się udało I powtórze się pytaniem jak do tego doszło?
A co do pracy to powiem tak. Są młodzi ludzie którzy stawiają na pierwszym miejscu rozrywke i są jacy są (no chyba ze maja bogatych rodziców co im dają na wszystko) i są ludzie którzy od samego początku się starają i podchodzą poważnie do życia, bo w naszym wieku to już nie piaskownica i mama nas nie będzie za rączke trzymać. Ja osobiście szanuje i podziwiam tych "drugich" ludzi i myśle że napewno będziesz szczęśliwa. A teraz nie jesteś?

A ja dziś byłam na mieście, nie kupiłam nic sensownego. Ale patrzyłam czy wisi dalej ogłoszenie w reserved i jest nadal. Więc jeszcze jest szansa.
Stary 2008-06-04, 14:14   #2629
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
I gór nie cierpię! Mam traumę po wycieczkach szkolnych-każda była w góry.
Deszcz,śnieg, wiatr nic to. Jazda w góry wspinać się ych
Cytat:
Też nienawidzę gór Ja nie wiem, co ludzie widzą w górach?
Cytat:
też nie lubię gór, ale niestety z "naszych" terenów na szkolne wycieczki właściwie tylko tam można było jechać, bo w miarę blisko no i tanio.
Przyłączam się do was. Nienawidzę bezcelowego łażenia, więc góry nie dla mnie. Dlatego nigdy nie jeździłam na szkolne wycieczki.. Za to morze.. Ubóstwiam!

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Za to uwielbiam miasto Kraków
Co Ty nie powiesz.. Ja też!!

Cytat:
JA DZIŚ SIĘ ZAPISAŁAM NA PRAWKO
Kurcze no, też powinnam.. Ale jakoś nie mogę się zebrać.

Cytat:
Nie żartuj.. Ja chyba umarłabym ze szczęścia.

Cytat:
Nie wiem co mi się stało, ale zapragnęłam bardzo dobrze nauczyć się niemieckiego, gdyż... bardzo podoba mi się ten język (poważnie ). Ale chyba jestem w mniejszości Ja jestem z tych co kochają niemiecki i hiszpański, ale niemiecki bardziej praktyczny jest
Chyba jesteś. Dla mnie niemiecki brzmi jak szczekanie psa. Nikt by mnie nie zmusił do jego nauki.. A ja dziś w pracy czytam sobie Glamour francuskie. W ogóle przyniosłam sobie słownik, kilka gazet, zeszyt na słówka i repetytorium tematyczno-leksykalne, będę przyjemnie i pożytecznie spędzać czas.

Cytat:
o, muszę je wypróbować, bo przyznaję, że nie próbowałam ani olejków ani peelingów Joanny ostatnio wąchałam masełko waniliowe, ale za słodkie dla mnie było i nie kupiłam.
Ja z masełek miałam waniliowe i kawowe, boskie. A peelingi i serię mini mam zamiar przetestować na wakacjach. Czy ja w ogóle wspominałam, że pod koniec lipca lecę na dwa tygodnie do Hiszpanii?

Cytat:

Ja Wrocław chciałabym zwiedzić w te wakacje, a przy okazji wpaść wtedy do Durgi.

Cytat:
Nie muszę chyba wspominać, że kocham Kraków?

Cytat:
Ostatnio kupiłam taki fajny w Polo Markecie, butelki w krowie łaty a jaki zapach
Jaki zapach? Bo ja mam taki kokosowy żel w krowie łaty..

Cytat:
Kurcze mama mi powiedziała, że nie żyje Agata Mróz...
A kto to jest..?

Cytat:
Napisane przez Alatienka Pokaż wiadomość
Kraków jest piękny

Dziewczyny, co z wami? Nudzicie się?! Ja bym tak nie mogła.. Przecież jest tyle rzeczy do robienia, na które nie miałyśmy czasu przez tę maturę.. Zbierzcie się w sobie i jakoś spożytkujcie ten czas, bo potem będziecie żałować, że go straciłyście.
Stary 2008-06-04, 14:37   #2630
fuksjaa

wiecie, ja chyba coraz mniej tu pasuję.
Stary 2008-06-04, 14:50   #2631
emememsik

Cytat:
Ee, tam. Po prostu teraz żyjesz w innym świecie.
Stary 2008-06-04, 15:01   #2632
marta6704
Zakorzenienie

Fuksja: zaraz dostaniesz i to nie tylko batem. Niech ja zdejme pasa! Ja ci dam nie pasuje!!
Pasujesz kochana nasza gdzież tu nasz wątek bez ciebie. Nie do pomyslenia

Durga: No masz świetnego i bardzo uzdolnionego TŻ. ( może zmieści mnie w walizce bo ja marze o Paryżu ehh i jeszcze perfumy no cud , miód i orzeszki )

Właśnie wezwałam straz pozarną bo zaczeła się palic trawa na polu u mnie za domem. Pierwszy raz w życiu wzywałam jakieś siły pomicnicze ( mówie tu o policji, pogotowiu i straży).
Na szczęście nie zdąrzyło się to tak porządnie rozpalić.

Jade sobie wieczorem rowerkiem do koleżanki na wieś

Rano miałam wszystko załatwić i nie załatwiłam.

Mam ochote kurze powycierac

Rano był TŻ i razem śniadanie zjedliśmy. Teraz pojechał na mecz
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 15:08   #2633
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ee, tam. Po prostu teraz żyjesz w innym świecie.
nie, wcale nie o to chodzi.
Stary 2008-06-04, 15:14   #2634
blaque
Zakorzenienie

Ech, straszne z Agatą..
Oglądałam z mamą przed chwilą reportaż i konferencję prasową i oczywiście poryczałyśmy się..
Prezydent mojego miasta ogłosił 2dniową żałobę z tego powodu..

Durga
gratulacje dla TŻ'ta! Naprawdę świetnie
em http://wiadomosci.onet.pl/1762054,11,item.html

Przepraszam, ale nie pamiętam już co pisałyście

Byłam na mieście. Kupiłam czarny strój z białymi wstawkami, atmosphere za 10zł
Mam na oku fajną bluzę. Tylko muszę się spieszyć, bo ost. ska została..

A, co do kondycji to dziewczyny brać się i do roboty
Ja jestem swoją załamana bo moja kondycja jeszcze rok czy dwa lata temu była świetna. Treningi, granie itp. Do tego bieganie. Ćwiczenia w domu.
A teraz, przez 3 klasę nic. Zero. No ale postanowiłam wrócić do formy. A co!

fuksja no co Ty wygadujesz? Tzn. co? Za fajna jesteś, hem?
:P
blaque jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 15:24   #2635
i_n_e_s
Zadomowienie

Mi bardzo ciężko zrozumieć jak można nie lubić gór, bo ja je uwielbiam. Na mazurach nie byłam, więc nie wiem, a morze myślę, że to nic specjalnego: morze brudne, plaże brudne i jeszcze brzydka pogoda, bo jakoś nigdy nie miałam szczęścia do niej.

Cytat:
Rozwiniesz myśl?
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 15:29   #2636
emememsik

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s Pokaż wiadomość
morze myślę, że to nic specjalnego: morze brudne, plaże brudne i jeszcze brzydka pogoda, bo jakoś nigdy nie miałam szczęścia do niej.
Widocznie trafiałaś na nieodpowiednie miejsca.
Ja mam jedno ukochane.. Odludzie, plaża czyściutka, bosko.
Stary 2008-06-04, 15:52   #2637
milkNhoney
Rozeznanie

uhh ja już po pracy a własciwie cieżko to nazwać pracą raczej sama nuda męczy. Dobrze, że pracuję z Tż dzisiaj odebrałam z 2 telefony, szef pozwolił nam iść na miasto załatwić sprawę i na zakupy[dał nam cynk że likwidują sklep i są totalne wyprzedaże]. I znowu nakupiłam nie to co trzeba a wykańczam zapasy kosmetyków, ale to niiiiic Em. skusiłam się przez Ciebie na olejek do kąpieli Joanny dzisiaj zrobię sobie dłuuugą truskawkową kapiel: trusk. szampon odżywka, olejek, peeling, balsam, swieczki truskawkowe i moze jakis deser ?

a dziewczyny właśnie coś słyszalam o zmianach zasad jeżeli chodzi o prawkoale to chyba nic pewnegoo?
dobrze, że mam to za sobą..

Durga GRATULACJE! wiecie o czym pomyślałam. Jakby to pięknie widniało w CV, że miałabym praktyki u Diora nie dość, że mega szczęście bo coś się wygrało to sam fakt wycieczki do Paryża a u Diora to już w ogóle baajka ! no i później niezłe doświadczenie, któro może otworzyć łatwo drzwi

Nija_ masz Ty dziewczyno jakąś moc nakręciło mnie też na naukę języków

a i dzisiaj mi tak jakoś szczęśliwie bo wszystko się uklada. Mam pracę, na dodatek razem z Tż jest pełen luzik. W czasie pracy mogę się uczyć, iść na zakupy czy siedzieć na wizażu [jak Tż jest zajęty]. Nie mogę doczekać się 1 wypłaty i zakupów ciuchów i jakiś perfum po pracy mam czas wolny dla Tż. Weekend na imprezy.Moim bliskiem też się układa. Jest dobrze

a ostatnio jeszcze myślę czy nie dorwać pracy dodatkowej na weekend. Ale chyba odpuszczę ewentualnie coś we wrześniu jak się znajdzie znaczy ja znajdę.

fuksjaa Ty nie fikaj, no! Czasami ciężko się wkręcić w temat. A teraz widać prowadzisz aktywny tryb życia No i pasujesz! jesteś częścią tego wątku od początku jak puzzel w ukladance

ściska serdecznie! lecę etraz na spacer z Tż i moim kochankiem [aparat].

Uczę się żyć na nowo. Tym co tu i teraz.

milkNhoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 16:20   #2638
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Mnie wiadomość o śmierci Agaty Mróz też mocno poruszyła..Od razu zmienił mi sie humor..To straszne, prawie wyzdrowiała, a tu takie coś...
Współczuję rodzinie, a zwłaszcza córeczce.. Wychowywanie sie bez matki jest moim zdaniem 100 razy trudniejsze i boleśniejsze niż bez ojca. ehh

Fuksja, skoro piszesz już, to napisz coś więcej. co co chodzi?

Durga, również gratuluje TŻa . a ty chciałaś go porzucić!
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 17:25   #2639
laylaaa
Zakorzenienie

wstyd się przyznać, ale musiałam sprawdzić kim jest Agata Mróz..

fuksja co się stało? jasne że tutaj pasujesz, przecież jesteś częścią wątku!

Koło 14 nasmarowałam się porządnie masłem kakaowym () i poszłam się opalać, poleżałam z 10 minut i słońce zaszło a potem zaczęło lać, ja to mam szczęście i tyle masła się zmarnowało zaraz potem wpadł TŻ i wyszedł przed chwilą..

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 17:45   #2640
Nija_
Zakorzenienie

Wróciłam ze spaceru z koleżanką

A teraz muszę wygumkować moją nową książkę z biologii, bo jest popodkreślana ołówkiem z kilku miejscach

Jutro idę na badanie krwi

uhahana co do biologii - no tak, ale żeby coś zrozumieć, to trzeba to wiedzieć najpierw i bywają pytania typowo na wiedzę, np. na historii też były takie pytania - podaj dowódców w bitwach...- albo się wie albo nie, nie można wszystkiego brać na rozumienie

Dziś finał You can dance coś mnie oko boli (ha, tego jeszcze nie przerabiałam ), przy mruganiu mnie boli i jest jakby opuchnięte?

fuksjaa co jest

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości