![]() |
#2611 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
Cytat:
Oł, ja nie. Nie podoba mi się. Uch, uch. Wolę Warszawę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2612 | |||||||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() ja jakoś też, ale to chyba przez brak czasu.. bo praktycznie cały dzień spędzam poza domem. Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie w wakacje też duużo się dzieje, a będzie działo jeszcze więcej, pracy szukam, ale na razie nic nie wychodzi.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() super! ----------------------- a u mnie jak zwykle dzieje się dużo i nie mam czasu na wizaż, dziś trochę chłodniej, nie wychodzę jeszcze nigdzie, więc wpadłam do Was na chwilkę. ![]() wczoraj byłam z sis TŻa na basenie (wiadomo, On też był, ale pracował) i było bosko! mamy świetny kontakt, podobne spojrzenie na wiele spraw. opaliłam się i jestem już brązowa, muszę smarować się wyższym filtrem (miałam 30tkę), bo skoro tak często będę u Niego na basenie, to będę murzynką we wrześniu ![]() była też jedna nieprzyjemna akcja, ale o niej tu nie napiszę.. potem poszliśmy do domu, zjedliśmy obiad i pogadałam trochę z Jego rodzicami. nocą odwiózł mnie do domu. ![]() uwielbiam Go! ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
Zadomowienie
|
dubel
#2614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze, ale fajnie ![]() Jak ja nie lubię Warszawy!! Byłam tam tylko raz (i mam nadzieję nigdy więcej już nie będę!) więc może moja opinia nie powinna być w ogóle rozważana... ![]() Nie podoba mi się to miasta, wszyscy się śpieszą, gonią i są NIEMILI! Byliśmy w knajpie na obiedzie - nie dość, że czekało się strasznie długo to na dodatek o wszystko trzeba było się prosić, a na zadane pytania uzyskiwało się wręcz chamskie odpowiedzi. Jak dla mnie to miasto nie ma żadnego uroku. Kraków ubóstwiam wręcz. Chciałabym kiedyś pojechać do Wrocławia, bo podobno też piękny ![]()
![]() |
#2615 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie muszę chyba wspominać, że kocham Kraków? ![]() ![]() Właśnie sobię siedzę w pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2616 | ||
Zakorzenienie
|
Uwielbiam góry (choć niekoniecznie wspinaczki), lubię morze, a na Mazurach nie byłam i chyba prędko nie będę.
Cytat:
Znaczy cieszę sie ,że sie zapisałaś ![]() ![]() Wiem, ze najlpoeiej by było gdyby, zrobiła to prawko tweraz, w moim swojskim, znajomym mieście, a nie gdzieś na studiach ![]() Beznadziejna jestem. Cytat:
![]() Przepraszam, ale musiałam ![]() Pewnie, to tylko praca sezonowa, nic strasznego, jeszcze będziecie mieć dla siebie czas ![]() ![]() Fuksja, ja myślę, że nie musisz zwiększać filtru, bo tylko na początku widać takie postępy ![]() Jak już Twoja skóra wytworzy pewną warstwę ochronną melaniny, to potem opalanie będzie juz znacznie wolniejsze.
![]() ![]() |
![]() |
#2617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2618 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A takie sytuacje z kierowcami to znam bardzo dobrze, bo mieszkam przy trasie krajowej i spokojnie skosić trawy w ogródkach to na prawdę nie można... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze tyle przed Tobą, może będziesz miała taką pracę, która zapewni Ci dostatnie życie ale nie zatracisz przy tym samej siebie ![]() i mam tak samo, do kąpieli używam tego co stoi na wannie tyle tylko, że to zawsze ja kupuję żele itp. Ostatnio kupiłam taki fajny w Polo Markecie, butelki w krowie łaty ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Fuksja, tak, to się odnosiło do Twojej wypowiedzi ![]() ![]() Wam też się tak nudzi w te wakacje?? Ja już nie mogę wytrzymać, chyb zrobię dziś porządki w ciuchach i pranie no bo czymś trzeba się zająć... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2619 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Za spokojnie jak dla mnie. Nic tam się nie dzieje praktycznie. Ale na wyciszenie się to jak najbardziej dobre miejsce ![]()
![]() |
#2620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mam nadzieję, że wkrótce przestanie mi się nudzić, bo - mam już pierwszą książkę do biologii ![]() - zapiszę się na prawo jazdy jak tylko mama dostanie wypłatę - kupię sobie książki do niemieckiego ![]() I niecierpliwie czekam, aż mi znowu spadnie parę kg, bo chcę na wyprzedaże iść i zmieścić się w jakieś fajne spodnie ![]()
![]() |
#2621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Konkretnie link do posta z tą sukienką https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=152 ![]() Wiecie co, za tydzień są u mnie Dni Miasta i zgadnijcie kto będzie główną gwiazdą ![]() Bartek Wrona ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2622 |
Zakorzenienie
|
Zapamiętałam tylko kilka rzeczy, jak zwykle
![]() Przede wszystkim, Nija, po co uczyć się książek do biologii NA PAMIĘĆ? Nie uważasz, że to nie ma sensu? Ja się nie znam za bardzo na tym, jak to później wygląda na maturze czy studiach, ale moim zdaniem to chodzi o zrozumienie, a nie takie kucie na blachę... Durga ten Twój TŻ to chyba jakiś geniusz jest i to w czepku urodzony ![]() ![]() A co do miast, to nie lubię ani Krakowa, ani Warszawy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Kasia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2623 | |||
Zakorzenienie
|
Durga wow
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja nie wydałam jeszcze nic z pieniędzy na dzień dziecka, aż dziwne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() załatw dla mnie autograf, koniecznie ![]() ![]() u mnie na dniach miasta (czy jakimś tam święcie) był Perfect.
![]() |
#2624 |
Zakorzenienie
|
Uhahana, ja mogę sie wypowiedzieć na temat Poznania. Na pewno nie ma takiego uroku jak Wrocław; to jedno z tych dynamicznych miast, gdzie pełno wieżowców itp ale i tak ma swoj urok i ludzie ciągną tam, szczególnie na studia.
Kurcze mama mi powiedziała, że nie żyje Agata Mróz... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do miast. Ja w ogóle lubię podóżować. Lubię i morze i góry [byle po nich nie chodzić ![]() ![]() ![]() Durga Gratuluję zdolnego chłopaka ![]() No i ja się pochwalę swoim miastem, że też był u nas Feel ![]() ![]() A na dniach miasta będzie Maanam, Hurt, Video i Liście. No i jakieś zespoły folklorystyczne. Nie pamiętem, o czym jeszcze pisałyście ![]() ![]()
![]() |
#2626 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Myślałam, że wygra z chorobą ![]() Taka młoda, dopiero co córeczkę urodziła... Straszne!
![]() |
#2627 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście dziewczyny załatwię dla Was autografy!
![]() ![]() ![]() layla dzięki ![]() ![]() Też słyszałam o Agacie Mróz to okropne, dopiero co przecież miała tą operację i lekarze mówili, że jest wszystko dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2628 | ||||||
Zadomowienie
|
Mnie nie pobijesz ..
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Durga super TŻ-owi się udało ![]() ![]() A co do pracy to powiem tak. Są młodzi ludzie którzy stawiają na pierwszym miejscu rozrywke i są jacy są (no chyba ze maja bogatych rodziców ![]() ![]() A ja dziś byłam na mieście, nie kupiłam nic sensownego. Ale patrzyłam czy wisi dalej ogłoszenie w reserved i jest nadal. Więc jeszcze jest szansa. ![]()
![]() |
#2629 | |||||||
po prostu Em :)
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co Ty nie powiesz.. Ja też!! ![]() Kurcze no, też powinnam.. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja Wrocław chciałabym zwiedzić w te wakacje, a przy okazji wpaść wtedy do Durgi. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A kto to jest..? ![]() ![]() Dziewczyny, co z wami? ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2630 |
|
wiecie, ja chyba coraz mniej tu pasuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
|
Ee, tam. Po prostu teraz żyjesz w innym świecie.
![]()
![]() |
#2632 |
Zakorzenienie
|
Fuksja:
![]() Pasujesz kochana nasza ![]() Durga: No masz świetnego i bardzo uzdolnionego TŻ. ( może zmieści mnie w walizce bo ja marze o Paryżu ehh i jeszcze perfumy no cud , miód i orzeszki ) Właśnie wezwałam straz pozarną bo zaczeła się palic trawa na polu u mnie za domem. Pierwszy raz w życiu wzywałam jakieś siły pomicnicze ( mówie tu o policji, pogotowiu i straży). Na szczęście nie zdąrzyło się to tak porządnie rozpalić. Jade sobie wieczorem rowerkiem do koleżanki na wieś ![]() Rano miałam wszystko załatwić i nie załatwiłam. Mam ochote kurze powycierac ![]() Rano był TŻ i razem śniadanie zjedliśmy. Teraz pojechał na mecz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 |
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2634 |
Zakorzenienie
|
Ech, straszne z Agatą..
![]() Oglądałam z mamą przed chwilą reportaż i konferencję prasową i oczywiście poryczałyśmy się.. Prezydent mojego miasta ogłosił 2dniową żałobę z tego powodu.. Durga gratulacje dla TŻ'ta! Naprawdę świetnie ![]() em http://wiadomosci.onet.pl/1762054,11,item.html Przepraszam, ale nie pamiętam już co pisałyście ![]() Byłam na mieście. Kupiłam czarny strój z białymi wstawkami, atmosphere za 10zł ![]() Mam na oku fajną bluzę. Tylko muszę się spieszyć, bo ost. ska została.. ![]() A, co do kondycji to dziewczyny brać się i do roboty ![]() Ja jestem swoją załamana bo moja kondycja jeszcze rok czy dwa lata temu była świetna. Treningi, granie itp. Do tego bieganie. Ćwiczenia w domu. A teraz, przez 3 klasę nic. Zero. No ale postanowiłam wrócić do formy. A co! ![]() fuksja no co Ty wygadujesz? ![]() ![]() :P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2635 |
Zadomowienie
|
Mi bardzo ciężko zrozumieć jak można nie lubić gór, bo ja je uwielbiam
![]() ![]() Rozwiniesz myśl? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2636 | |
|
Cytat:
![]() Ja mam jedno ukochane.. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
Rozeznanie
|
uhh ja już po pracy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a dziewczyny właśnie coś słyszalam o zmianach zasad jeżeli chodzi o prawko ![]() dobrze, że mam to za sobą.. Durga ![]() ![]() ![]() ![]() Nija_ masz Ty dziewczyno jakąś moc ![]() ![]() a i dzisiaj mi tak jakoś szczęśliwie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ostatnio jeszcze myślę czy nie dorwać pracy dodatkowej na weekend. Ale chyba odpuszczę ewentualnie coś we wrześniu jak się znajdzie ![]() fuksjaa Ty nie fikaj, no! Czasami ciężko się wkręcić w temat. A teraz widać prowadzisz aktywny tryb życia ![]() ![]() ściska serdecznie! lecę etraz na spacer z Tż i moim kochankiem [aparat ![]()
#2638 |
Zakorzenienie
|
Mnie wiadomość o śmierci Agaty Mróz też mocno poruszyła..Od razu zmienił mi sie humor..To straszne, prawie wyzdrowiała, a tu takie coś...
Współczuję rodzinie, a zwłaszcza córeczce.. Wychowywanie sie bez matki jest moim zdaniem 100 razy trudniejsze i boleśniejsze niż bez ojca. ehh Fuksja, skoro piszesz już, to napisz coś więcej. co co chodzi? Durga, również gratuluje TŻa . a ty chciałaś go porzucić! ![]()
![]() |
#2639 |
Zakorzenienie
|
wstyd się przyznać, ale musiałam sprawdzić kim jest Agata Mróz..
fuksja co się stało? jasne że tutaj pasujesz, przecież jesteś częścią wątku! ![]() Koło 14 nasmarowałam się porządnie masłem kakaowym ( ![]() ![]() ![]()
#2640 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam ze spaceru z koleżanką
![]() A teraz muszę wygumkować moją nową książkę z biologii, bo jest popodkreślana ołówkiem z kilku miejscach ![]() Jutro idę na badanie krwi ![]() ![]() uhahana co do biologii - no tak, ale żeby coś zrozumieć, to trzeba to wiedzieć najpierw ![]() ![]() Dziś finał You can dance ![]() ![]() ![]() fuksjaa co jest ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.