|
|
#4291 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Torrence - podwójne gratulacje!
Mnie ostatnio jakas Pani przepuscila w kolejce w biedronce. Bardzo miłe to było ![]() Lelowa - powtorzysz i mamy nadzieję że będzie ok Ja w przyszlym tygodniu robie badania ale wyniku tych boje się chyba najbardziej... Widzę że piszesz żeby przed badaniem nic nie jesc po 18. Przecież ja umre z głosu do 21 nie mówiąc już o całej nocy i poranku ![]() alleyezonme - pokaż sukienke! Co do rajstop jesli dobrze pamiętam dziewczyny polecały gatte![]() Ja wczoraj kliknelam płaszczyk ciazowy Mam nadzieje ze będzie ok. Ma przyjść w przyszlym tygodniu ![]() Muszka - jakie cudownosci! Ufff nadrobilam i idę odpocząć To był ciężki dzień w biurze. Ale mam już 96% planu miesięcznego wiec nic tylko czekać na premie Dobrze, że jutro weekend Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
No tak mi radzila gin. Ogolnie w necie pisze, ze 10-12 h przed badaniem nic nie jesc. Ach w 1 ciazy na to wcale uwagi nie zwracalam i wynik byl ok, moze faktycznie mam ta cukrzyce :/
|
|
|
|
#4293 |
|
Wtajemniczenie
|
Parapet, jakbyś była złośliwa to mogłabyś na niego skargę oficjalną zlozyc. Taki tekst mógł sobie darować.
Jolinko, ja od niedawna maluje paznokcie jak mi sie przypomni i zachce. Pokazuj sukienki, my doradzimy ![]() Raz na ruski rok gości mam to sie mogę wykazać a odkąd mam swoją "kuchnie" to lubie w niej przebywać ![]() Punamama, odpocznij. Moze to pomoże na bóle brzucha. Muszka, śliczne te ubranka ![]() Juana, chwal sie jaki płaszczyk zamowilas? Na stronie diagu czytałam jak sie do tego badania należy przygotować i tam wlasnie jest zeby jesc max do 18 i tez mnie to przeraza Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4294 |
|
Wtajemniczenie
|
Lunak - zamowilam ten
https://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/k...tegoryId=16571 Wczoraj było -25% Niby ciazowy ale zastanawiam się jak będzie wyglądał w rzeczywistości Najwyżej zwrócę - można oddać do 30 dni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy co powiedzą. Piszę z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami telefon "wie lepiej"
|
|
|
|
|
#4296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jaki ładny ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4298 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
)ew.tymi piankowymi puzzlami o których dziewczyny pisały... ale jeszcze długa droga... dopiero na koniec przyszłego lata robimy gruby remont pokoju dla dziecka, przy tegorocznym remoncie nie udźwignęliśmy i nadal straszy, ale będzie motywacja żeby zrobić !strasznie fajny Cytat:
o nie... a ja dziś kupiłam i teraz nie mam na nie ochoty Zakupy dziś to jakaś masakra...ale że ja mieszkam na zadupiu a lubemu się wydłużyła delegacja i zostałam z pustą lodówką to musiałam jechać w ten szalony tłum i to sama samiutka no w sumie poza światłem w lodówce jakiś suchy prowiant był... ale jak się gości spodziewa, to tak głupio garnek gryczanej z fasolą nagotować Cytat:
ale to nic w porównaniu z pomysłami mojego lubego jak mu pokazałam szklana tarkę do warzyw dla dzieci ( ponoć na szklanej się trze pierwsze warzywka ???)... wg. niego to półmisek na rybę ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez robinsonka2 Czas edycji: 2017-11-10 o 18:57 |
||||||
|
|
|
#4299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez sie ostatnio malo udzielam, czasu i weny brak
|
|
|
|
|
#4300 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|||
|
|
|
#4301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sklepie był turkusowy i granatowy, który tz kategorycznie skreslil ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4302 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny! Chwile go szukalam
Jolinko - właśnie dlatego zastanawiam się jaki będzie i czy brzuszek się będzie mieścił dam znać ![]() Asiula - mi też parka nie do konca pasowala, bo niestety na wiele wyjść jej nie załoze. Tez często chodzę pol-elegancko (:p) i taki plaszcz lepiej się komponuje. Dodatkowo beda swieta wiec tez do sukienek będzie pasowal Tylko zastanawiam się jak będzie z krojem, czy brzuch się zmieści. Zobaczymy jak przyjdzie, zawsze można zwrócić jakby coś ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w jakiejś sieciówce?Piszę z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami telefon "wie lepiej"
|
|
|
|
|
#4306 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałam kiedyś fajny artykuł na ten temat zapisany, jak znajdę to wrzuce. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- O, mam. Warto przeczytać https://oczekujac.pl/2013/01/to-czeg...nie-powie.html Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4307 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Swoha droga już coraz czesciej klienci pytaja mnie jak się czuje i chłopiec czy dziewczynka. Cześć osób jak potem dzwoni tez pyta o samopoczucie. Mile to bardzo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4308 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie tylko raz przepuszczono w drzwiach do klatki, ale to byli sąsiedzi! Jak się już doczekałam tego kuriera, to wygrzebałam się na spacerek do lidla i rzuciły mi się w oczy nie chleby, ale flaszki wódki ![]() Cytat:
![]() Ten wózek jest spoko, dobrze amortyzuje, ładnie się składa, cena też przystępna. Trochę ciężki, jak to polskie wózki Znajomi mieli i polecali.Cytat:
Cytat:
Rozsądna ginekolog z tym powtórzeniem, bo na bank będziesz miała dobry wynik ![]() Cytat:
No trochę zadymy już zrobiliśmy, bo zgłosiliśmy zaginięcie paczki i do firmy kurierskiej i do sklepu, jako nadawcy i usługobiorcy. Niech oni sobie to rozwiązują. Cytat:
Ja póki co kupuję takie jakby ciążowe kroje lub oversize. Ale szykuję się na zabawę z kurtką. Myślę, że to będzie akcja na grudzień Chcę puchówkę lub ewentualnie płaszcz z wełną około 80%. Coś czuję, że będzie wesoło ![]() Juana, płaszczyk bardzo zgrabniutki
|
||||||
|
|
|
#4309 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie, te ciążowe rzeczy są mało atrakcyjne 😐 A przy tym taka drożyzna. Szczerze to ja nie mam nic ochoty sobie teraz kupować, już dochodzę do tego stanu że wolę dziecku kupić ubranko czy coś niż dla siebie. Nawet jeszcze tych ciazowych spodni nie kupiłam, mam 2 pary wyjsciowych starych w które spoko wchodzę a w domu to dresy lub leginsy. Kusi mnie futerko... Ale boję się że zima będę wyglądać komicznie niczym niedźwiedź albo bobek z Muminków 😜
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też te ciążowe rzeczy średnio się podobaja. A jak już ładne to drogie bardzo. Ja kupuje na razie większe rozmiary i kroje oversize jak coś.
|
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
sukienki kupuję cały czas xs w normalnych sieciówkach, teraz sporo krojów luźniejszych, prostych i odcinanych powyżej talii
z ciążowych mam tylko jedne jeansy, legginsy i rajstopy w domu często chodzę w dresach biodrówkach myślałyście o sesji brzuszkowej? nie lubię zdjęć studyjnych, a pogoda nie będzie odpowiednia na plener mąż jest fotografem-amatorem i pewnie sami porobimy zdjęcia w jakiejś ciekawej scenerii |
|
|
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogę się doczekać.No i wybraliśmy bazę i fotelik samochodowy ciekawe co nam powiedzą w sklepie ![]() Piszę z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami telefon "wie lepiej"
|
|
|
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Muszka maj gad
Lelowa ale kijowo z tymi badaniami Cytat:
|
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam dokupić sobie spodnie ciążówki, ale 200 zł za jeansy na te kilka miesięcy to przesada
![]() No to jesteśmy zdecydowani na wózek Tż kilka razy rozwalił mnie w sklepie pokazując jakieś paskudztwa i zachwycając się, że takie piękne.. Podobają mu się jakieś takie wojskowe, w kolorze zgniłej zieleni albo brązowe, normalnie jak czołgi ![]() Teraz muszę się zastanowić kiedy zamówić - żeby mi nie wykupili, ale żeby też nie trzymać w tym wynajmowanym mieszkaniu..
|
|
#4315 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Lelowa -jaka szkoda ze nie wysszla ta glukoza ![]() Ja dzisiaj caly dzien stednio sie czuje, gardlo pobolewa i szwagierka przyszla po poludniu pobawic sie z mala zebym mogla sie legnac. Ale jakos zasnac nie moglam. Jutro swieto to meza mam w domu i moge sie polenic ![]() We wtorek Maluda ma urodzinki, prezent jest wiec jeszcze troszke, balony napelnimy helem i przyczepimy jak bedzie jeszcze spac i bedziemy czekac na reakcje az sama nie moge sie doczekac
|
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
Z tymi komórkami macierzystymi to chyba jest tak, że one cały czas tkwią w naszym ciele. Bo oglądałam niedawno jeden z programów o operacjach plastycznych gdzie dziewczyna miała jakieś blizny po poparzeniu twarzy i doktor jej tłumaczył, że użyją jej komórek macierzystych i że nie muszą być z pępowiny. Po czym wstrzyknął jej coś w uda, co rozpuściło jej tłuszcz żeby łatwiej się go odciągało, odessał ten tłuszcz i z tego tłuszczu wyodrębniono właśnie jakieś komórki macierzyste, które dziewczynie wszczepiono w twarz w bliznę
|
|
|
|
#4319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 lata temu siostra mi sporo swoich dała, ale o z tego, jak wszystko muszę jej oddać, bo ona ma termin 2 tygodnie po mnie a już jest jej dużo więcej. Co do krwi pępowinowej, mam mieszane odczucia, a że kosztuje swoje, to sobie odpuścimy.
|
|
#4320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://babydesign.eu/produkty/lupo-comfort-limited/ Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

Mnie ostatnio jakas Pani przepuscila w kolejce w biedronce. Bardzo miłe to było
Ja w przyszlym tygodniu robie badania ale wyniku tych boje się chyba najbardziej... Widzę że piszesz żeby przed badaniem nic nie jesc po 18. Przecież ja umre z głosu do 21 nie mówiąc już o całej nocy i poranku 

i jednak szary! dobrze się prowadzi, trochę ciężki, ale można wypiac łatwo gondole, spacerowka też ok, cena na naszą kieszeń 

heh
a druga 6. A ona 1, i się zastanawiała czy Ci ludzie sam chleb jedzą ??
Znajomi mieli i polecali.
13.03.2008