Mamusie marcowe 2018 cz. 4 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-11-10, 17:49   #4291
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4

Torrence - podwójne gratulacje! Mnie ostatnio jakas Pani przepuscila w kolejce w biedronce. Bardzo miłe to było

Lelowa - powtorzysz i mamy nadzieję że będzie ok Ja w przyszlym tygodniu robie badania ale wyniku tych boje się chyba najbardziej... Widzę że piszesz żeby przed badaniem nic nie jesc po 18. Przecież ja umre z głosu do 21 nie mówiąc już o całej nocy i poranku

alleyezonme - pokaż sukienke! Co do rajstop jesli dobrze pamiętam dziewczyny polecały gatte

Ja wczoraj kliknelam płaszczyk ciazowy Mam nadzieje ze będzie ok. Ma przyjść w przyszlym tygodniu

Muszka - jakie cudownosci!

Ufff nadrobilam i idę odpocząć To był ciężki dzień w biurze. Ale mam już 96% planu miesięcznego wiec nic tylko czekać na premie Dobrze, że jutro weekend

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 17:52   #4292
lelowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Pokaż wiadomość
Lelowa - powtorzysz i mamy nadzieję że będzie ok Ja w przyszlym tygodniu robie badania ale wyniku tych boje się chyba najbardziej... Widzę że piszesz żeby przed badaniem nic nie jesc po 18. Przecież ja umre z głosu do 21 nie mówiąc już o całej nocy i poranku
]
No tak mi radzila gin. Ogolnie w necie pisze, ze 10-12 h przed badaniem nic nie jesc. Ach w 1 ciazy na to wcale uwagi nie zwracalam i wynik byl ok, moze faktycznie mam ta cukrzyce :/
lelowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 17:59   #4293
Lunak
Wtajemniczenie

Parapet, jakbyś była złośliwa to mogłabyś na niego skargę oficjalną zlozyc. Taki tekst mógł sobie darować.

Jolinko, ja od niedawna maluje paznokcie jak mi sie przypomni i zachce. Pokazuj sukienki, my doradzimy
Raz na ruski rok gości mam to sie mogę wykazać a odkąd mam swoją "kuchnie" to lubie w niej przebywać

Punamama, odpocznij. Moze to pomoże na bóle brzucha.

Muszka, śliczne te ubranka

Juana, chwal sie jaki płaszczyk zamowilas? Na stronie diagu czytałam jak sie do tego badania należy przygotować i tam wlasnie jest zeby jesc max do 18 i tez mnie to przeraza

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lunak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 18:07   #4294
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Lunak - zamowilam ten
https://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/k...tegoryId=16571
Wczoraj było -25% Niby ciazowy ale zastanawiam się jak będzie wyglądał w rzeczywistości Najwyżej zwrócę - można oddać do 30 dni

Stary 2017-11-10, 18:08   #4295
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
Mi mama o tym wspominała i muszę się dowiedzieć jak to z tym w ogóle jest. Musze gina o to zapytać dobrze, że mi przypomniałaś

Jestem bardzo zadowolona Już patrze za kolejnymi rzeczami
No my właśnie też będziemy rozmawiać z lekarzami zobaczymy co powiedzą.

Piszę z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami telefon "wie lepiej"
_Selina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 18:11   #4296
Lunak
Wtajemniczenie

Cytat:
Lunak - zamowilam ten
Wczoraj było -25% Niby ciazowy ale zastanawiam się jak będzie wyglądał w rzeczywistości Najwyżej zwrócę - można oddać do 30 dni

Jaki ładny

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lunak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 18:19   #4297
Jolinko
Zadomowienie

Cytat:
Lunak - zamowilam ten

Bardzo ładny ale wygląda na taki dopasowany i wytaliowany. Nie przypomina ciazowych "worków" ☺

Jolinko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 18:32   #4298
robinsonka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Brilliant Girl Pokaż wiadomość

Ja tez dzis po wizycie polowkowej wszystko jest ok, wszystko ma na swoim miejscu i waży całe 311 gram, czyli kruszyna wzgledem niektorych tu dzieciaczkow :p t
najważniejsze , że wszystko na swoim miejscu

Cytat:
Napisane przez Mecassie Pokaż wiadomość
Kobitki które urządzają pokój dzieciaków. Dajecie panele i dywanik czy wykładzinę ? Zastanawiam się intensywnie co wybrać
ja jestem za panelami i wykładziną( masło maślane... dywanem znaczy )ew.tymi piankowymi puzzlami o których dziewczyny pisały... ale jeszcze długa droga... dopiero na koniec przyszłego lata robimy gruby remont pokoju dla dziecka, przy tegorocznym remoncie nie udźwignęliśmy i nadal straszy, ale będzie motywacja żeby zrobić !

Cytat:
Napisane przez Jolinko Pokaż wiadomość
Kupiłam dziś takie bambi dla siostrzeńca
strasznie fajny

Cytat:
Cześć dziewczyny.
Mogę mieć pytanie związane z praca? Może doradzicie, bo nie wiem jak to zrobić żeby to zgrabnie wygladalo...
W grudniu kończy mi się umowa, dzis muszę zawieźć zwolnienie a następne będzie już po czasie ukonczenia umowy. Powinnam pójść do kadr i sama zapytać co dalej ze mną zrobią czy poczekać aż oni sami o tym wspomna? Trochę mi tak niezręcznie się dopominac, tym bardziej że czuję że przedłużenia nie będzie...
nawet jeśli automatycznie się przedłuża, to chyba elegancko będzie iść przypomnieć, że jest taka sytuacja.

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj po pomelo miałam okropna zgage
o nie... a ja dziś kupiłam i teraz nie mam na nie ochoty

Zakupy dziś to jakaś masakra...ale że ja mieszkam na zadupiu a lubemu się wydłużyła delegacja i zostałam z pustą lodówką to musiałam jechać w ten szalony tłum i to sama samiutka no w sumie poza światłem w lodówce jakiś suchy prowiant był... ale jak się gości spodziewa, to tak głupio garnek gryczanej z fasolą nagotować

Cytat:
Napisane przez kasia6713 Pokaż wiadomość

I jeszcze mam dość kontrowersyjne pytanie w internetach: czy Wy uzywalyscie gąbki do wanienki (takiej na której leży dziecko)? Podobno jest to wylęgarnia bakterii ???
dostałam coś podobnego jak Czarodziejka linkowała... mnie to przekonuje, choć na początku nie wiedziałam do czego to w ogóle ma służyć ale to nic w porównaniu z pomysłami mojego lubego jak mu pokazałam szklana tarkę do warzyw dla dzieci ( ponoć na szklanej się trze pierwsze warzywka ???)... wg. niego to półmisek na rybę

Cytat:
Napisane przez lelowa Pokaż wiadomość
Hej. Ja juz po wizycie. Nic tylko sie zalamac. Glukoza wyszla zle, do powtorki
paskudnie, oby to tylko wina tej złej kolacji a nie cukrzyca

Cytat:

Edytowane przez robinsonka2
Czas edycji: 2017-11-10 o 18:57
robinsonka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 18:33   #4299
lelowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brilliant Girl Pokaż wiadomość
Hej, pamietacie mnie jeszcze?
Ja kuruje core w domu i brak mi czasu na neta a wieczorem padam i nawet nie zagladam, takze przepraszam ale Was nie nadrobie
Doczytalam tylko o Ilsie - no synek juz calkiem spory a fotka przeurocza

Ja tez dzis po wizycie polowkowej wszystko jest ok, wszystko ma na swoim miejscu i waży całe 311 gram, czyli kruszyna wzgledem niektorych tu dzieciaczkowtylko badanie dzisiaj strasznie mnir bolalo bo mocno dusil mi brzuch i nie bylo przyjemnie
Bardzo sie ciesze, ze po polowkowych masz dobre wiesci
Ja tez sie ostatnio malo udzielam, czasu i weny brak
Stary 2017-11-10, 18:42   #4300
asiula1306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Hej ho!
Jestem wykończona! Byliśmy oglądać wózki w m1, nie da się stamtąd wrócić, korki ogromniaste
Ale wózek chyba wybraliśmy co prawda nie było wszystkiego co chciałam zobaczyć, ale i tak sporo pojezdzilismy. Chyba weźmiemy Baby design lupo comfort w jakiejś wersji limited ze złotymi rurkami i jednak szary! dobrze się prowadzi, trochę ciężki, ale można wypiac łatwo gondole, spacerowka też ok, cena na naszą kieszeń bebetto jakiś taki sztywny mi się wydał, niektóre strasznie wielkie.. Ten rozstaw kol jakiś taki, miałam wrażenie że zajmie nam całe mieszkanie podoba nam się jeszcze adamex aspena, ale tu trudniej zdjąć gondole i kolory brzydsze

Czuję, że mi też posypala się morfologia, bo coś mnie wysypalo na twarzy :/ w poniedziałek się dowiem..

Masz zdjęcie? Bo jestem ciekawa tego złotego
Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
Mi mama o tym wspominała i muszę się dowiedzieć jak to z tym w ogóle jest. Musze gina o to zapytać dobrze, że mi przypomniałaś

Jestem bardzo zadowolona Już patrze za kolejnymi rzeczami
Super rzeczy!
Cytat:
Lunak - zamowilam ten

Wow, jest super! Może też się przejdę bo to taki jaki jestem skłonna kupić bo jest sportowo- elegancki. Ja raczej na codzień chodzę bardziej elegancko niż sportowo ubrana i parka czy większość kurtek dostępnych w sklepach mi nie pasują ani do butów ani do torebek

asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 18:50   #4301
Ojoanna29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
Masz zdjęcie? Bo jestem ciekawa tego złotego Super rzeczy! Wow, jest super! Może też się przejdę bo to taki jaki jestem skłonna kupić bo jest sportowo- elegancki. Ja raczej na codzień chodzę bardziej elegancko niż sportowo ubrana i parka czy większość kurtek dostępnych w sklepach mi nie pasują ani do butów ani do torebek

Nie było go w sklepie, będziemy zamawiać w ciemno w sklepie był turkusowy i granatowy, który tz kategorycznie skreslil

41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 18:59   #4302
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Dzięki dziewczyny! Chwile go szukalam

Jolinko - właśnie dlatego zastanawiam się jaki będzie i czy brzuszek się będzie mieścił dam znać

Asiula - mi też parka nie do konca pasowala, bo niestety na wiele wyjść jej nie załoze. Tez często chodzę pol-elegancko (:p) i taki plaszcz lepiej się komponuje. Dodatkowo beda swieta wiec tez do sukienek będzie pasowal Tylko zastanawiam się jak będzie z krojem, czy brzuch się zmieści. Zobaczymy jak przyjdzie, zawsze można zwrócić jakby coś

Stary 2017-11-10, 19:08   #4303
asiula1306
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny! Chwile go szukalam

Jolinko - właśnie dlatego zastanawiam się jaki będzie i czy brzuszek się będzie mieścił dam znać

Asiula - mi też parka nie do konca pasowala, bo niestety na wiele wyjść jej nie załoze. Tez często chodzę pol-elegancko (:p) i taki plaszcz lepiej się komponuje. Dodatkowo beda swieta wiec tez do sukienek będzie pasowal Tylko zastanawiam się jak będzie z krojem, czy brzuch się zmieści. Zobaczymy jak przyjdzie, zawsze można zwrócić jakby coś

Ja w ogóle odnoszę wrażenie ze ubrania ciążowe są jakieś takie... nieciekawe. Trudno trafić na ładne fasony i wzory żeby nie wyglądało to jak worek. Jak oglądałam wczoraj w którymś sklepie ubrania ciążowe to były może ze dwie sukienki warte jakiejkolwiek uwagi a przeważały bluzki z nadrukami podkreślającymi ciążę, coś w stylu "tu mieszka dziewczynka", których osobiście nie cierpię

asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 19:16   #4304
lelowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w ogóle odnoszę wrażenie ze ubrania ciążowe są jakieś takie... nieciekawe. Trudno trafić na ładne fasony i wzory żeby nie wyglądało to jak worek. Jak oglądałam wczoraj w którymś sklepie ubrania ciążowe to były może ze dwie sukienki warte jakiejkolwiek uwagi a przeważały bluzki z nadrukami podkreślającymi ciążę, coś w stylu "tu mieszka dziewczynka", których osobiście nie cierpię

Tu sie z toba zgadzam, nie ma specjalnie ladnych ciazowych ciuchow.
Stary 2017-11-10, 19:16   #4305
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:

Też nie lubię takich bluzek, ale... zapisaliśmy się na sesję ciążową i w sumie taka bluzka nie byłaby głupia. Gdzie widziałaś? w jakiejś sieciówce?

Piszę z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami telefon "wie lepiej"
Stary 2017-11-10, 19:35   #4306
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Selina_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny zastanawiałyście się nad pobieraniem krwi pępowinowej?

Nie, bo to bez sensu.
Miałam kiedyś fajny artykuł na ten temat zapisany, jak znajdę to wrzuce.

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

O, mam.
Warto przeczytać
https://oczekujac.pl/2013/01/to-czeg...nie-powie.html

czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 19:49   #4307
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Cytat:

też mam takie wrażenie. Na razie jeszcze chodze w nieciazowych rzeczach tylko takich które z założenia są luzniejsze. Niestety wszystkie ładne ciążowe rzeczy są w cenach 100+ za bluzkę i 250+ za sukienke i trochę szkoda mi kasy na te 3-4 miesiące. Kupilam tylko kilka rzeczy, w czyms do pracy muszę chodzić

Swoha droga już coraz czesciej klienci pytaja mnie jak się czuje i chłopiec czy dziewczynka. Cześć osób jak potem dzwoni tez pyta o samopoczucie. Mile to bardzo

Stary 2017-11-10, 19:55   #4308
parapet
Zadomowienie

Cytat:
Mnie jeszcze nikt nigdzie nie przepuścić ani miejsca nie ustąpił, chyba mieszkam w jakimś "dziadowskim" miejscu

Nie malowalam paznokci odkąd się dowiedziałam że jestem w ciąży, chyba jestem też jakaś zaboboniasta heh

E 3 chleby to jeszcze nic, moja tesciowka mówiła że kobieta przed nią 8 brała. Heh, a druga 6. A ona 1, i się zastanawiała czy Ci ludzie sam chleb jedzą ??
Też nie maluję paznokci
Mnie tylko raz przepuszczono w drzwiach do klatki, ale to byli sąsiedzi!
Jak się już doczekałam tego kuriera, to wygrzebałam się na spacerek do lidla i rzuciły mi się w oczy nie chleby, ale flaszki wódki

Cytat:
Hej ho!
Jestem wykończona! Byliśmy oglądać wózki w m1, nie da się stamtąd wrócić, korki ogromniaste
Ale wózek chyba wybraliśmy co prawda nie było wszystkiego co chciałam zobaczyć, ale i tak sporo pojezdzilismy. Chyba weźmiemy Baby design lupo comfort w jakiejś wersji limited ze złotymi rurkami i jednak szary! dobrze się prowadzi, trochę ciężki, ale można wypiac łatwo gondole, spacerowka też ok, cena na naszą kieszeń bebetto jakiś taki sztywny mi się wydał, niektóre strasznie wielkie.. Ten rozstaw kol jakiś taki, miałam wrażenie że zajmie nam całe mieszkanie podoba nam się jeszcze adamex aspena, ale tu trudniej zdjąć gondole i kolory brzydsze

Czuję, że mi też posypala się morfologia, bo coś mnie wysypalo na twarzy :/ w poniedziałek się dowiem..
A, niekoniecznie to morfologia, skórę mam bardzo dobrą, jak nigdy

Ten wózek jest spoko, dobrze amortyzuje, ładnie się składa, cena też przystępna. Trochę ciężki, jak to polskie wózki Znajomi mieli i polecali.

Cytat:
Napisane przez punamama Pokaż wiadomość
Ja sie tez dzisiaj nie czuje najlepiej. Brzuch mnie ciagnal wieczorem wczoraj tak ze nic nie moglam robic i w nocy chyba z 5 razy na siku wstawalam (jak nigdy bo do tej pory przesypialam cale noce). Dzisiaj w pracy tez nie najlepiej.
Może to pęcherz? Weź sobie żuravit.

Cytat:
Napisane przez lelowa Pokaż wiadomość
No tak mi radzila gin. Ogolnie w necie pisze, ze 10-12 h przed badaniem nic nie jesc. Ach w 1 ciazy na to wcale uwagi nie zwracalam i wynik byl ok, moze faktycznie mam ta cukrzyce :/
Oj, to na pewno te pomarańcze. Na lutówkach wyczytałam, że nie wolno do kolacji owoców Rozsądna ginekolog z tym powtórzeniem, bo na bank będziesz miała dobry wynik

Cytat:
Napisane przez Lunak Pokaż wiadomość
Parapet, jakbyś była złośliwa to mogłabyś na niego skargę oficjalną zlozyc. Taki tekst mógł sobie darować.
Dość rozbawiony był całą sytuacją. Pewnie się im wydaje, że wszyscy kurierzy robią takie numery. Na szczęście nie! Bo mam takich, z których jestem bardzo zadowolona.
No trochę zadymy już zrobiliśmy, bo zgłosiliśmy zaginięcie paczki i do firmy kurierskiej i do sklepu, jako nadawcy i usługobiorcy. Niech oni sobie to rozwiązują.

Cytat:
Masz rację.
Ja póki co kupuję takie jakby ciążowe kroje lub oversize. Ale szykuję się na zabawę z kurtką. Myślę, że to będzie akcja na grudzień Chcę puchówkę lub ewentualnie płaszcz z wełną około 80%. Coś czuję, że będzie wesoło

Juana, płaszczyk bardzo zgrabniutki
parapet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 19:57   #4309
Jolinko
Zadomowienie

Dokładnie, te ciążowe rzeczy są mało atrakcyjne 😐 A przy tym taka drożyzna. Szczerze to ja nie mam nic ochoty sobie teraz kupować, już dochodzę do tego stanu że wolę dziecku kupić ubranko czy coś niż dla siebie. Nawet jeszcze tych ciazowych spodni nie kupiłam, mam 2 pary wyjsciowych starych w które spoko wchodzę a w domu to dresy lub leginsy. Kusi mnie futerko... Ale boję się że zima będę wyglądać komicznie niczym niedźwiedź albo bobek z Muminków 😜

Jolinko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 19:59   #4310
alleyezonme
Zakorzenienie

Mi też te ciążowe rzeczy średnio się podobaja. A jak już ładne to drogie bardzo. Ja kupuje na razie większe rozmiary i kroje oversize jak coś.

Jeśli życie to chwila, wykorzystam tą chwilę - tyle

alleyezonme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 20:05   #4311
julietta83
Zakorzenienie

sukienki kupuję cały czas xs w normalnych sieciówkach, teraz sporo krojów luźniejszych, prostych i odcinanych powyżej talii
z ciążowych mam tylko jedne jeansy, legginsy i rajstopy
w domu często chodzę w dresach biodrówkach

myślałyście o sesji brzuszkowej?
nie lubię zdjęć studyjnych, a pogoda nie będzie odpowiednia na plener
mąż jest fotografem-amatorem i pewnie sami porobimy zdjęcia w jakiejś ciekawej scenerii
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 20:15   #4312
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julietta83 Pokaż wiadomość
sukienki kupuję cały czas xs w normalnych sieciówkach, teraz sporo krojów luźniejszych, prostych i odcinanych powyżej talii
z ciążowych mam tylko jedne jeansy, legginsy i rajstopy
w domu często chodzę w dresach biodrówkach

myślałyście o sesji brzuszkowej?
nie lubię zdjęć studyjnych, a pogoda nie będzie odpowiednia na plener
mąż jest fotografem-amatorem i pewnie sami porobimy zdjęcia w jakiejś ciekawej scenerii
Tak my jesteśmy zapisani nie mogę się doczekać.
No i wybraliśmy bazę i fotelik samochodowy ciekawe co nam powiedzą w sklepie

Stary 2017-11-10, 20:17   #4313
Mecassie
Zakorzenienie

Muszka maj gad śliczne te ciuszki!

Lelowa ale kijowo z tymi badaniami
Cytat:
Dziewczyny zastanawiałyście się nad pobieraniem krwi pępowinowej?

Tak, ale zdecydowanie przewyższa naszą "kieszeń"

Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 20:20   #4314
Ojoanna29
Zakorzenienie

Chciałam dokupić sobie spodnie ciążówki, ale 200 zł za jeansy na te kilka miesięcy to przesada dostałam trochę ubrań po siostrze, ona sobie zamawiała w h&m, kilka koszulek i par legginsów kupowałam jej w lidlu jak rzucili i teraz tak chodzę ciągle w tym samym.. Dobrze chociaż, że mam sporo swetrów rozpinanych, to jest co naciągnąć na te koszulki

No to jesteśmy zdecydowani na wózek Tż kilka razy rozwalił mnie w sklepie pokazując jakieś paskudztwa i zachwycając się, że takie piękne.. Podobają mu się jakieś takie wojskowe, w kolorze zgniłej zieleni albo brązowe, normalnie jak czołgi
Teraz muszę się zastanowić kiedy zamówić - żeby mi nie wykupili, ale żeby też nie trzymać w tym wynajmowanym mieszkaniu..
41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 20:24   #4315
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Hejka

Lelowa -jaka szkoda ze nie wysszla ta glukoza oby to byl tylko blad glupi i nast wyszla dobrze

Ja dzisiaj caly dzien stednio sie czuje, gardlo pobolewa i szwagierka przyszla po poludniu pobawic sie z mala zebym mogla sie legnac. Ale jakos zasnac nie moglam. Jutro swieto to meza mam w domu i moge sie polenic
We wtorek Maluda ma urodzinki, prezent jest wiec jeszcze troszke, balony napelnimy helem i przyczepimy jak bedzie jeszcze spac i bedziemy czekac na reakcje az sama nie moge sie doczekac
Brilliant Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 20:27   #4316
julietta83
Zakorzenienie

Cytat:

w jakim terminie macie sesję?
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 20:31   #4317
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julietta83 Pokaż wiadomość
w jakim terminie macie sesję?
Jak wszystko pójdzie dobrze to będą dwie, jedna za tydzień, druga jakoś w lutym.

Stary 2017-11-10, 20:36   #4318
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Z tymi komórkami macierzystymi to chyba jest tak, że one cały czas tkwią w naszym ciele. Bo oglądałam niedawno jeden z programów o operacjach plastycznych gdzie dziewczyna miała jakieś blizny po poparzeniu twarzy i doktor jej tłumaczył, że użyją jej komórek macierzystych i że nie muszą być z pępowiny. Po czym wstrzyknął jej coś w uda, co rozpuściło jej tłuszcz żeby łatwiej się go odciągało, odessał ten tłuszcz i z tego tłuszczu wyodrębniono właśnie jakieś komórki macierzyste, które dziewczynie wszczepiono w twarz w bliznę

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 20:37   #4319
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Mnie też się ciuchy ciążowe nie podobają, a jak już sa fajne to kosztują nie wiadomo ile. Może gdybym nie była w ciąży przez zimę to kupiłabym sobie sporo oversizowych sukienek, a tak to nie wiem co robić.
2 lata temu siostra mi sporo swoich dała, ale o z tego, jak wszystko muszę jej oddać, bo ona ma termin 2 tygodnie po mnie a już jest jej dużo więcej.

Co do krwi pępowinowej, mam mieszane odczucia, a że kosztuje swoje, to sobie odpuścimy.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 20:40   #4320
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Nie było go w sklepie, będziemy zamawiać w ciemno w sklepie był turkusowy i granatowy, który tz kategorycznie skreslil

Ten chcecie kupic? On ma takie złote rurki
http://babydesign.eu/produkty/lupo-comfort-limited/

Cytat:

I na jakiej bazie i foteliku stanęło?

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości