|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Ghhhhh to tak kurde zawsze :/ Mieszkam w klatce M (przykładowo 1M/26 ale to nie mój adres :P ) i ludzie zawsze myślą że to znaczy że mieszkam w bloku 1 w mieszkaniu 26 (a taki też istnieje na osiedlu tzn istnieje blok 1 i blok 1M). I fachowiec nie wziął telefonu, dzwonił pod tamten adres gdzie nikt nie odbierał i wysłał dziś ludzi gdzie indziej
|
|
|
|
#4052 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4053 |
|
Zadomowienie
|
Torrence, to w takim razie powodzenia 😄
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w nowym tygodniu
Dzisiaj mam w planach zamówić e końcu gemini i wyprać ciuszki te które mają trafić do szpitalnej torby Oprócz tego wieczorem basen! W końcu, dwa tygodnie przerwy zdecydowanie dało mi odczuć zmęczenie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4055 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
ja w nocy mialam 2h pauze w spaniu bo cora sie przebudzila a ja nie moglam zasnac a maly dostal 30minutowej czkawki
|
|
|
|
#4056 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podczas ablacji bylam trudnym przypadkiem bo mialam czestoskurcz przedsionkowo komorowy, bolalo dosc mocno. Odczucia w sumie porownywalne do cesarki z tym ze po juz nic nie boli. Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4057 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() (choć widać jak mi idzie skoro jestem tutaj )
|
|
|
#4058 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaa jedyne co to na półce z laktatorami była taka miarka do mierzenia sutkow z Madeli. Przed zakupem laktatora niby trzeba zmierzyc. Mam mniej niż najmniejszy rozmiar Cytat:
![]() Cytat:
no i oby to było złudzenie tylko i leży już główka w dół ! Mi się wydaje że moja leży bokiem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4059 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety mimo kilku wizyt na sor nie pamiętam nazwy leku która mi podawali, ale dostawałam jeden zastrzyk i dosłownie jak ręką odjął wszystko wracało do normy. Oczywiście byłam osłabiona jakbym maraton przebiegła ale jak serce wraca do normalnego rytmu to jest ulgą nie do opisania. Ja sobie wymyśliłam że przecież mogą mi podawać kroplówkę z elektrolitami i nie dopuścić do ataku. Wtedy urodzę. Ale to oczywiście moje wymysły, zrobię i tak to co lekarze doradzą. Dziś spędzę dzień na allegro, może uda się pozamawiac wanienkę, przewijak i inne gadżety. Potem fryzjer i SR. Czyli wieczór zajęty i nie będę musiała się denerwować kłótniami teściów :/ jeszcze ponad 3 tyg do przeprowadzki... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4061 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilsa, łącze sie z Tobą w tym nieogarnianiu ludzi. Tez mam taką sytuacje ze swoim blokiem, ze pod 1 numerem jest X budynków (i bedzie wiecej), drogi dojścia są 3, ale tylko 1 dojazdowa i nasz blok ma osobną bramkę. Jeszcze sie nie zdażyło zeby jakis nowy kurier, dostawca jedzenia, taxi itd podjechało pod właściwy adres (tutaj tez jest wina Google, bo jeszcze nie istniejemy tam
)Torrence, chyba mobilizacyjny bacik trzeba nad Tobą zawiesić :p Zjadłam pol dużej czekolady i surówkę z jabłka i marchewki. Ruszyć mi sie przez to nie chce teraz z kanapy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4062 |
|
Zadomowienie
|
Ojej Torrence i Koma... podziwiam was z ta nauka. Chyba nikt by mnie obecnie nie wypchnal na studia. Tak że szacun laski!! 😊
Faceci chyba potrzebują mieć takie widoczne bodźce żeby poczuć to wszystko co kobieta czuję od "dwóch kresek". 🤔 teraz widzą duże brzuszki, czują ruchy dziecka pod dłonią i zaczynają ich pochłaniac te wszystkie sprawy dzieciowe 😊 mój też bardzo czeka i często mówi co będzie robił z synem, gdzie go zabierał i jak się opiekował 😊 Dieta matki karmiącej? Hmmm wiem że trzeba pić dużo wody i nie jeść rzeczy wzdymajacych typu kapucha 😜 no i teraz jeszcze wiem żeby jeść duuużo drożdżówek 😉 Ilsa jakby mi ktoś w dzieciństwie zawalił zabawki to też bym straciła ufność i pilnowala swoich bibelotów 😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam również wylać swój żal że mam tak późno szkole rodzenia... nic nie wiem w ogóle. Nawet mój szpital nie ma żadnej listy co trzeba zabrać do szpitala
Czas na kawę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam pranie, planowałam na dzisiaj 2, a jutro prasowanie, ale cała suszarka zajęta
Aż się zmachałam tym wieszaniem i brzuch mnie zabolał, więc teraz siedzę i czekam na 2 śniadanko, a potem wizyta szyjkowa ![]() Oczywiście wrzuciłam ubranka razem z pieluszkami na 50 stopni, potem doczytałam, że bambusy powinno się prać w 40 i troszkę mi się pokrzywiły, no trudno ![]() W sobotę albo następny poniedziałek chcę iść do sklepu u rodziców i kupić wanienkę, przewijak i rzucę okiem na smoczki, może rzeczywiście przyda się jeden w razie czego.. A zaraz zamawiam gemini
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
chyba nici z dzisiejszych planów, byłam na małych zakupach i ledwie doczłapałam do domu
kręgosłup mniej boli tylko jak się położę mam nadzieję, że to młody naciska jakiś nerw i w ciągu kilku dni przejdzie ![]() na dodatek zjadłam mandarynkę i zgaga pali ze zdwojoną siłą... Edytowane przez julietta83 Czas edycji: 2018-01-08 o 10:41 |
|
|
|
#4066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zamówiłam kołyskę na OLX
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4068 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż dochodzą powoli, ale dochodzą.Hej Kciuki za dzisiejsze wizyty i proszę o kciuki za moją bo też dziś wizytuje, chociaż dopiero po 16 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit. Ale fajny szpital nic dla bobo nie musisz mieć! Ja pewnie wszystkie ciuchy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Mecassie Czas edycji: 2018-01-08 o 10:43 |
|
|
|
|
#4071 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Oj taaak... I nawet nie bacik tylko bacisko
![]() Cytat:
Dla mnie ciąża to nie jest dobry czas na studiowanie. Cytat:
Chyba, że Ty się po niej źle czujesz ale o dziecko nie ma co bać. Pokarm produkuje się z krwi a nie z treści pokarmowej. Mitem jest już to, że to, co zjadła matka może powodować kolki ![]() Mi bardzo pomaga rennie. Bardzo bardzo
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
Info odnośnie tego że kupiłam kołyskę nieaktualne
babka odpisała że nieaktualne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4073 |
|
Zadomowienie
|
O tym samym pomyślałam 😂😂
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga kolejne dwa pytania:
1. Czy planujecie jakiś fotelik czy cos w ten deseń do wanienki ? IMG_20180107_142910.jpg 2. Jaką polecanie maść na sutki ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4075 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mogą dzwonić tylko w kwestiach prywatnych ![]() Cytat:
Cytat:
Ja dziś siedzę nad wyprawką...Wczoraj zaplacilam na gemini wiec czekam aż spakuja zamówienie Nie mogę zdecydowac teraz jaki chce rożek! Pomocy!!! ![]() Dziewczyny a kupowalyscie nianie elektriniczna? Macie coś godnego polecenia? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siostra miała takie siedzonko dla małego, jak wreszcie odważyła się użyć to już się nie mieścił
|
|
|
#4077 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ilsa, też czytam Twoją listę 😄 bo jestem w d*pie Cytat:
||
|
|
|
#4078 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2. Kupiłam a-pectus. Kasia kiedyś o tym mówiła więc kupiłam Położna laktacyjna na SR mówiła żeby kupić taką, która ma w składzie lanolinę
|
|
|
#4079 |
|
Wtajemniczenie
|
Mecassie, ja do wanienki nic nie planuje kupic. Mam nadzieje, ze na SR naucza mnie jak takiego malucha trzymać.
Juana, mój technolubny maz wybrał jakaś full profesional nianie elektroniczną z philipsa z opcją podglądania dziecka i mówienia do niego. nie pamietam jaki model, ale cena mnie powaliła i kazałam mu szukać czegos tańszego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2. Najlepsza jest czysta lanolina, bo nie trzeba jej zmywac z sutkow przed karmieniem. Linomag maść biało-zielona ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

13.03.2008

ja w nocy mialam 2h pauze w spaniu bo cora sie przebudzila a ja nie moglam zasnac a maly dostal 30minutowej czkawki

caly dzien w ogole zabiegany, musialam nadrobic wczorajsza robote papierkowa i jutro na poczcie mnie ludzie zlinczuja 
no i oby to było złudzenie tylko i leży już główka w dół ! 

Aż się zmachałam tym wieszaniem i brzuch mnie zabolał, więc teraz siedzę i czekam na 2 śniadanko, a potem wizyta szyjkowa 

Chyba, że Ty się po niej źle czujesz ale o dziecko nie ma co bać. Pokarm produkuje się z krwi a nie z treści pokarmowej. Mitem jest już to, że to, co zjadła matka może powodować kolki