![]() |
#1651 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
![]() ![]() wspolczuje migrenowcom, mi tez czesto glowa daje sie we znaki. dzis za to jestem jakas rozbita i im wiecej chce sie uczyc tym gorzej mi to idzie. kolejny dzien przebimbam. a tak mi sie spac strasznie chce... ale kawy nie wypije bo nie lubie i nie moge ale wiem... TZ przyjdzie to go nakarmie (zeby mial sily) i wyciagne na spacer...taki 3-godzinny ![]()
![]() |
#1652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze ten kumpel się odezwał że dzisiaj zaproszeń nie będzie. Są już wydrukowane ale czekają żeby je połamać, a póki co łamią jakiś duży projekt i do północy dzisiaj mają skończyć. A przez to nie mogą przestawić maszyny. Mam nadzieję że na jutro się wyrobi, bo chciałam już w ten weekend część rozwieźć... To cieszę się, że pomogłam ![]()
![]() |
#1653 |
Zadomowienie
|
Ja też wypiłam kawkę i wziełam orzeźwiający prysznic i tez pomaga
![]()
#1654 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki. ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1655 |
Zakorzenienie
|
![]() super, że już lepiej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1656 |
Zakorzenienie
|
dobra robie trzecie podejscie
![]() niebardzo pamietam co wczesniej pisalam ale postaram sie o niczym nie zapomniec... wiec tak poodkrawam po kawaleczku moich cycuszkow i chetnym przesle-nie ma problemu ![]() z przyjaciolka-swiadkowa problem rozwiazany,dzis pogadalysmy i sie okazalo ze miala@, posprzeczala sie ze swoim TZ-tem(ktory mieszka za granica a ich zwiazek tak trwa juz 14 miesiecy i w sumie widzieli sie 5 razy i ostatnio coraz czesciej sie kloca przez ta ich rozlake) i niebardzo chciala rozmawiac przy tej znajomej co ja wtedy odwiedzila podziekowania dla gosci zamowione i juz dotarly, tak samo jak ksiega gosci, mamy rowniez zrobione "zasady zachowania na weselu" po slubie pewnie bede myslec jak urzadzimy nasze mieszkanko, i bede odliczac miesiace,tygodnie a pozniej dni do naszego powrotu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1658 | |||
Zakorzenienie
|
Jak tu u nas pielgrzymkowo się zrobiło....
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle w zeszłym roku to podczas naszego 11 dniowego marszu na Pielgrzymce ślubowały 2 pary ![]() ![]() No właśnie a imprezza z Monai to swietny pomysl... my zawsze po pielgrzymce idziemy do Sfinxa uwielbiam ichtiejszy ryz ![]() Martus dzwon do kuzynki czym predzej, bo co zrobisz jak juz bedzie miec komplet? Ja swoja fryzjerke mam juz od stycznia zaklepana ![]() Kotekk81 ja tez poprosze kawaleczek... ![]() Ps. Moj Skarb wlasnie pojechal zamawiac garnitur... Juz nie moge sie doczekac... Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-07-10 o 15:29 Powód: za duzo piszecie trudno to potem ogarnac |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1659 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1660 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chłopak ma chyba poczucie humoru, bo nawet zaprosił mnie dziś na Naszej Klasie do znajomych ![]() Cytat:
![]() Moja mama ma 57 lat, a tata - 60. Mam starszą o 10 lat siostrę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja robiłam dwa podejścia do "Stu lat samotności", ale na razie książka czeka na mnie w półce (mam swój egzemplarz). Jakoś tak tragicznie idzie mi czytanie czegokolwiek, nie wiem dlaczego. Nawet nie wiedziałam, że można rok męczyć książkę ![]() ![]() Cytat:
![]() Wróciłam z Gl., skonsultowałam to i owo. Promotor się zawsze nakręca i sam mi podsuwa jakieś pomysły ![]() ![]() Od dwóch tygodni chyba próbuję się skontaktować z dziewczynami z chórku na ślub, jednak nie odpisują na maila. Chyba będę musiała posłać następnego albo zadzwonić. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Zadomowienie
|
Ja jeszcze na chwilke - zaraz do domu wychodzę (znowu się zasiedziałam)
Wrzucam parę linków odnośnie obrzędu ślubu i czytań, które mogą być Wam pomocne: Obrzędy sakrametnu małżeństwa: http://www.kerygma.pl/main.php?op=4&go=77 Liturgia słowa http://www.kerygma.pl/main.php?op=4&go=77 Protokol rozmow z narzeczonymi przed zawarciem malzenstwa http://www.kerygma.pl/main.php?op=4&go=772 Lece na rowerek i na piwko pa ![]() P.S. Szef pryniosl dwie lubianki czeresni - ale sobie pojemy. Moze ktos chetny. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1662 |
Zakorzenienie
|
A my dzisiaj poszliśmy się umówić do poradni rodzinnej i udało nam się zaliczyć pierwsze spotkanie
![]() Oczywiście wykresiki trzeba robić. Dobrze, że o tym wiem mniej więcej co i jak to sobie powpisuje sama te dane bez mierzenia czegokolwiek żeby w miarę było i już :P No i trzeba było książeczki i ćwiczeniówki za 10 zł kupić :/ Trudno. W weekend jedziemy dać u mnie na zapowiedzi i porozdawać pierwsze zaproszenia ![]()
#1663 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A swojej kuzynce powtórz to co napisałaś - i nie martw się na zapas! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
też bym chciała mieć swoje... ale krótkie - pół cm góra. Mam takie małe ręce, że z długimi paznokciami nie fajnie wyglądają Cytat:
![]() Ale ja to jestem cwana - bo chodziłam na pielgrzymki z moim TŻ - 5 dniowe... a ode mnie idą ze 2 razy dłużej. madziczek już się dorwałam do tych czereśni ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1664 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no to do przodu brawo! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1665 |
Zakorzenienie
|
Witam Was drogie Panny Mlode
![]() ![]() Ostatnio dawno nie wchodsilam bo niestety tyle na glowie i malo czasu... ale widze ze tu dyskusja toczy sie w szybkim tepie ![]() My spotkanie w poradni zalatwilismy za jednym razem, i podpisala nam niby 3, chyba im tez juz sie za bardzo nie chce ![]() Ostatnio duzo rzeczy udalo sie zalatwic, w koncu trzeba bylo ![]() ![]() Jakos narazie sie nie stresuje i nie martwie, puki co wychodze z zalozenia ze musi byc pieknie i napewno wszystko sie uda, zobaczymy kiedy mi sie ten swiatopoglad zmieni...? ![]() W sobote mialam wieczor panienski... ubawilam sie niesamowicie ![]() dziewczyny zadawaly mi pytania w postaci testu a odpowiedziami a,b,c - jak dobrze znam TZta, na ktore to pytania on odpowiedzial im wczesniej. Za kazdy blad mialam jakas kare, ale na szczescie bledow nie bylo duzo ![]() Oczywiscie nier obylo sie z tortem, opisanym "Twoj przedostatni w zyciu" ![]() Jakos tego dnia nie mialam nastawienia balowanie, ale okazalo sie ze bylo naprawde przyjemnie i co tydzien moglabym chodzic na takie imprezy ![]() ![]() Dziewczyny z 5 lipca - DUZO SZCZESCIA NA NOWEJ DRODZE! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skierka to super że panieński się tak udał ![]() ![]()
![]() |
#1667 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No Skierka ... juz tylko ponad tydzien ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Zakorzenienie
|
A no się kłaniają, ale ja o nich już co nieco wiem. Dużo mieliśmy o tym na biologii w liceum, potem mieliśmy jeszcze przysposobienia do życia w rodzinie i tam też. Trochę sama się interesowałam tym. I tym sposobem jakiś wykresik się skombinuję a i zinterpretować w ten najprostszy sposób zinterpretuję jak coś
![]() ![]()
#1669 |
Wtajemniczenie
|
znów zjadło mi cytowanie
![]() KBkatarynka witaj ![]() madziczek zabieram się do stiudowania linków ![]() Skierka-fajny ten Twój panieński ![]() mili ![]() dzasta ![]() a kasienka to gdzie się podziewa????????????????? ?????????? a tak poza tym to witam Dziewczyny ![]() znowu straciłam kg-mama mówi że musze iść do lekarza bo jem normalnie a raczej ponad normę-może już mnie dopadł sławny stres i narazie tak się objawia? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1670 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1671 | ||||||||
Rozeznanie
|
Taska super fotki
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Hehe mam ten sam problem ![]() ![]() dobrze, ze TZ już wrócił to masz go kolo siebie i humor się poprawia natychmiast ![]() Nie no padlam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
To ja wezme ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
nom PUSH UP i wkładki do biustonoszy to jest cos ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Kawka może pomoc, ale bardzo dobrze dziala tez masaz, tzn uciskajcie sobie okolice skroni i tuz nad nosem…poczujecie roznice na pewno już po chwili…mnie tez dopadaja migreny zwłaszcza przed okresem,ale to chyba skutek brania tabsow…niedługo mam nadzieje ze przejdzie bo ida w odstawke ![]() Cytat:
my pisaliśmy na zaproszeniach do konca czerwca bo zaczęliśmy rozdawac już kolo kwietnia,ale tak szczerze to nie za wiele osob na potwierdzilo do tego terminu….fakt, ze niektórzy to od razu przy zapraszaniu mowili ze tak lub nie…i mam nadzieje ze zdania nie zmienia ![]() ![]() ![]() co do fryzjerki to ja mam zone kumpla TZ ma swój zakład w Lbnie i raz bylam się ścinać u niej i wyszlo ok., zobaczymy co wymyslimy wspolnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
U nas pielgrzymki sa od początku sierpnia i 14 sa na JG ja jeszcze nie bylam, chyba za cienka jestem na takie trasy, ale kilka razy poszlam z mama na krotsza taka 40km w jeden dzien do Wawolnicy i chyba na jednej z nich wymodliłam mojego TZ ![]() ![]() Cytat:
I pelne brzuchy od ciast ciasteczek itp. ![]() ![]() My wczoraj byliśmy w kosciele i daliśmy na zapowiedzi u mnie bo u TZ już wywieszone były i oczywiście stare babcie na osiedlu wylookaly i zaczely pytac się teścia czy to prawda ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1672 |
Zakorzenienie
|
No skończyłam wypisywać koperty, a od jutra wypisywanie zaproszeń. Człowiek przez ten komputer się odzwyczaił od pisania długopisem i rączka trochę boli
![]()
#1673 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wydaje mi sie że Gościom jest przyjemnie jak dostaja zaproszenie i nazwisko jest napisane odręcznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1675 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1676 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hm....najlepiej odrazu ![]() bo Bociany, panie w ciąży, maleńkie Dzieci mnie prześladują ![]() a tak poważnie to chcemy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1678 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Wtajemniczenie
|
Dobry Wieczorek!
To, że znowu tyle naskrobałyście to pominę milczeniem ![]() Taska czytając twoją relację i oglądając zdjęcia, aż się ![]() ![]() toverek83 cieszę się, że udała się rocznica ślubu twoich rodziców ![]() ![]() asiuk to dobrze, że ten wypadek tak się tylko skończył ![]() madziczek jeżeli masz jeszcze troszeńkę czereśni to możesz się ze mną podzielić, bo ja już swoje zjadłam ![]() ból głowy mnie niestety dopadł ![]() ![]() Ale za to pomaga mi relaksująca, gorąca i długa kąpiel, a po tym masaż zrobiony przez mojego Tz'ta ![]() Więc moje kochane wizażanki uciekam do łazienki ![]() I jakbym już nie wróciła to od razu mówię DOBRANOC i do juterka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 |
Zakorzenienie
|
U nas jak Bog da.... Bedziemy sie starac o dziewczynke, bo moj Skarb chce miec mala Ksiezniczke... Bo duża już ma hihih. Ale mnie marza sie bliznieta
![]() A tak zmieniajac temat moje Kochanie zamowilo garnitur, pojechal dal sie zmierzyc i wplacil zaliczke, garniak bedzie na 21 sierpnia... ufff a juz myslalam ze pojdzie w slicznej pizamie z kroliczkami hihihi ![]() Edit: zapomnialambym... Na bol glowy jest najlepszy... <milczek> nie powiem bo sie wstydze... Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-07-10 o 20:43 Powód: recepta na bol glowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.