![]() |
#1141 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jak rampers to jest ten musztardowy co na zdjęciu to tak, będzie to mój drugi czy trzeci ![]() Krótkich spodenek nie mam, co najwyżej coś na osłonięcie pieluchy. W duże upały planuję samo body + pielucha bambusowa ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1142 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Witam się po prawie tygodniowej nieobecności
![]() Jakoś nie miałam czasu tutaj zaglądać... Ja po wizycie - z małą wszystko ok - waży 1300 g i wymiary są zgodne z tygodniem ciąży ![]() ![]() ![]() Wyniki w normie, jedynie żelazo na dolnej granicy - mam brać ale powiedzcie mi - jakie żelazo bierzecie? Mam co prawda receptę od mojej gin ale chcialam zrobić rozeznanie. Rozmawiałam z moją gin na temat porodu, a bardziej szpitala i w końcu wybrałam w sumie szpital w którym ona też urzęduje ![]() Umówiłam się też na USG III trymestru - Blanka dopisz mi jak możesz wizytę na 18.05 Witam się również w 29+0 tc ![]() ![]() Mialam zamiar pracować dłużej ale po sytuacji jaka teraz jest w pracy postanowiłam pójść wcześniej. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no nic zmykam stąd ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
Wtajemniczenie
|
Karolinka zakupy sliczne, podoba mi sie ta mata na ktorej lezy dzidzia
![]() Cami witaj po przerwie !! ![]() Odnosnie pampersow to fioletowe pisala potem, że przychodzi mail, ze mozesz odebrać pampersy, i trzeba pojsc do rosska i powiedziec, że dostalas maila, nawet jak go jeszcze nie dostalas ![]() I witamy w gronie l4! Co sie tam dzialo w pracy, że postanowilas uciekać ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiesz co raz że znowu sie sytuacja powtórzyła że laska przyszła chora do pracy i kichała oraz smarkała na mnie to dwa moja szefowa zaczęła nagle wymagać ode mnie więcej niż od innych pracowników... No i czara goryczy się przelała.. Skoro ona nie szanuje mnie to ja też się nie będę zastanawiała.. i tak pracowałam długo, codziennie słysząc w pracy że po co tutaj jeszcze siedzisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1145 |
Zadomowienie
|
Camelitos W takiej sytuacji Twoja decyzja o pójście na l4 była najlepsza. Tak to jest jak za długo się chodzi to się dziwią, jak od razu czasem wymaga sytuacja L4 to też mają pracodawcy zastrzeżenia nie ma chyba idealnego momentu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
Kropka ja tez sie troche zawiodłam bo nie mam innego łóżeczka ktore by mi sie podobało czy odpowiadało. Chicco było tym No 1 bo mozna dostosować wysokość, złożyć, przymocować do lozka, odbezpieczyć jedna stronę, nawet pobujać. Ale jak zobaczyłam dzis na żywo to wyglądało troche marniutko. Jednak chyba nie mam innego wyboru...
Camelitos a podali jakis argument z ta karuzela? Dlaczego największe zło??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1147 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
Camelitos ale już duża córcia
![]() ![]() Żelazo brałam Żelazek, obecnie Szelazo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1149 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1150 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do zwolnienia to dobrze zrobiłaś ![]() ![]() Dziewczyny, mam skierowanie na zastrzyk z immunoglobuliny, choć mój lekarz uparcie twierdzi, że nie jest mi potrzebny, bo to efekt firm farmaceutycznych ![]() ![]() Edytowane przez ovejita Czas edycji: 2018-04-24 o 18:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1151 |
Wtajemniczenie
|
Ovejita wyslij mi maila na priv bo inaczej nie wiem jak te zdjecia Ci wysłać
![]() I tak apropo czemu nie możemy wrzucac fotek z aplikacji ? :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez zUa_tysica Czas edycji: 2018-04-24 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1153 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przyszła dzisiaj moja kamerka z Ali ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję dziewczyny za wszystkie kciuki, dobre życzenia odnośnie naszej przeprowadzki
![]() ![]() ![]() ![]() Aaa i dziękuję za odzew odnośnie rampersow, ja właśnie mam kilka ale w sumie ni to piżamka, ni to taki bodziak ze spodenkami. Wyjdzie w praniu ![]() Norciu Dziękuję Kochana ![]() ![]() ![]() Karolciu, dziękuję ale u nas to niestety tylko wynajem, a nie kupno.. marzenia ![]() A Wy najważniejsze, że też już na swoim ![]() ![]() ![]() Emma Ooo właśnie poluje na takiego rampersa tylko takiego wiesz, jakby efekt sprania ![]() ![]() A ten koc piknikowy to taki z tą powłoką ze spodu nieprzemakalna jakby? Na trawkę, piasek itp? Super zakupy, pochwal się jak przyjda ![]() Camelitos Ooo Cami ! ![]() ![]() ![]() ![]() Pouciekały mi cytaty, ale chyba nic nie pomyliłam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez Elaaaa Czas edycji: 2018-04-24 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1155 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1156 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny witam się że szpitala jestem od niedzieli w centrum zdrowia matki Polki. Warunki fatalne, syf niewyobrażalny grzyb wszechobecny łazienki jak z horroru brudno ściany popękane. Jedzenie na poziomie obozu koncentracyjnego..... No cóż przynajmniej personel fachowy mam nadzieję że coś mi wymyśla. Na razie trwa diagnostyka. Ciężko mi z telefonu także poczytam Was z domu jak wyjdę. Pozdrawiam ciepło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1158 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sent from my Redmi 3S using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1159 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1160 | |
Wtajemniczenie
|
Camelitos super, że wróciłaś
![]() ![]() ![]() ![]() Ja biorę Szelazo ![]() Elaaa takie z efektem sprania najlepsze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez emma90 Czas edycji: 2018-04-24 o 19:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
Camelitos oby Tobie ładnie żelazo rosło po nim
![]() Monya dużo zdrowia... nie jestem jakaś wygodnicka ale lubię mieć minimum czystości dla komfortu psychicznego. Przykre ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1162 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Zadomowienie
|
Hej kobietki
![]() Camelitos -dzidzia rośnie jak na drożdżach ![]() ![]() Monyaa ale trafiłaś na warunki, szkoda gadać. Oby jak najszybciej ci pomogli i żebyś nie musiała tam siedzieć za długo. Oveijta trzymam kciukasy za zastrzyk mam nadzieję że obędzie się bez problemów ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1164 |
Zadomowienie
|
Ovejita Trzymam mocno kciuki !
Monya Duzo sił. W szoku jestem, ze specjalistyczny szpital i takie warunki :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
Monya trzymaj sie dzielnie. U nas szpital tez nie grzeszy nowością ale innego nie ma blisko. Czemu zostawili Cie w szpitalu?
Camelitos moze to i racja z ta karuzela ale mysle ze to tez moze byc kwestia przyzwyczajenia do zasypiania w samotności. Cos takiego jak liczenie owiec ![]() Musiałabym sie nad tym zagłębić ale wydaje mi sie ze krzywdy nie powinno zrobic. Zobaczę co powiedzą u nas na zajęciach ![]() Taki obiad dzis u mnie. Wyjelam grill elektryczny ktory 6 lat był spakowany w garażu. Uwierzycie. Po tylu przeprowadzkach z kraju do kraju mam mase takich wlasnie niespodzianek w garażu ![]() ImageUploadedByWizaz Forum1524599197.826772.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1166 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wow pyszne jedzonko ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja w zeszłym tygodniu wyciągnęłam patelnię grillową ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1168 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja zastanawiam się, czy na Ali nie zamóić torby do wózka ![]() Cytat:
![]() Przykro czytać, jakie warunki oferuje szpital, ale najważniejsze byś była pod dobrą opieką ![]() Masz ściągniętą aplikację Tapatalk lub wizaz? Na nich bardzo przyjemnie (przynajmniej dla mnie) przegląda się forum. I zdecydowanie wolę robić to na telefonie niż laptopie (pod warunkiem, że aplikacja nie szwankuje ![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1169 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() SANNCE Home Security IP Camera Wi-Fi Wireless Mini Network Camera Surveillance Wifi 720P Night Vision CCTV Camera Baby Monitor http://s.aliexpress.com/b2uaqQNZ?fromSns=Copy to Clipboard Tylko płaciłam mniej bo zamawiałam wtedy kiedy były wyprzedaże ![]() Co do torby do wózka to widziałam na grupie na face linki do toreb to wózka polecanych ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Zadomowienie
|
mnie kolejną noc dopada bezsenność
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.