Panny Młode 2008 cz. III - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-24, 21:25   #3601
agulla.@
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Dziewczynki kochane, któras z Was kiedys polecała tutaj dobra wybielajaca paste do zebow, czy mozecie jeszcze raz przypomniec jaka pasta to była?
Odszukanie tego postu jest raczej niemozliwe...
agulla.@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 21:35   #3602
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Dziś wróciłam od fryzjerki z balejażem i teraz chodzę i powoli się przyzwyczajam do tego blondu, jakoś tak jasno mi, a jutro mam fryzurkę próbną. Postaram się wkleić foteczki z fryzurki ale na pewno jakość będzie słaba bo niestety aparat zabrała mi siostra więc zrobię telefonem.
Oooo balejaz ?? zrob koniecznie zdjecie!!!
Ja odrazu po slubie robie sobie balejaz i choruje na blond wloski
Jaki kolor mialam swoich wloskow wyjsciowych? Prosze Cie zrob zdjatkooo

Kina2807, Asiuk widze ze Wy tez zyjecie w temacie koloru scian Rowniez jestem na tym etapie I tez marzy mi sie ladny .... no moze nie oliwkowy a jasno zielony kolor do kuchni Ale TZ sie krzywi Salon bedzie w cieplym bezowym odcieniu... cos wstylu odcienia piasku Maly pokoik zielony (jasny z ciemnym pod ukosem) a sypialnia w odcieniu golebi niebieski z jakas moze szaroscia? albo moze niebiesko-zolty? w kazdym razie tez pod ukosem

Skierka - przesliczna relacja ze slubu czekamy na zdjecia!

Malibili - ojj ja tez musze isc na solarium Ladnie sie opalilam to widze po twarzy ze przez ta paskudna pogode opalenizna schodzi i teraz dopiero widze jaka zanieczyszczona twarzyczke mam Musze przed weselem isc na solarium zeby miec jednolita opalenizne

Marta a skad Ty jestes ze pilas piwko w Spizu?? Bo nie wiem czy mysle o tym samym Spizu w ktorym Ty bylas

Rano bylam przelozyc fryzjera - i jesli tylko wypali to bedzie super Fryzure mam od 9 do 10 i o 10 zaczyna kosmetyczka z makijazem (zapisalam sie do tego samego salonu zeby nigdzie nie lazic). Makijaz ma trwac ponoc 30min, nie za krotko?? A mama moja siada na fryzure o 10 i z racji ze ma krotkie wloski wiec bedzie miala tylko modelowane to 30min i gotowe i o 10.30 (czyli odrazu po mnie) siada do kosmetyczki na makijaz (jeszcze co prawda nie wiem czy chce ale tak na wszelki wypadek zapisalam Ją hehe). Tak wiec nawet jak poczekam na mame, to w domku bedziemy ok 11.15. Czyli tak do ok 12.45 moge sie spokojnie slamazarnie ubierac Ile przed msza trzeba byc pod Kosciolem??

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 21:54   #3603
dzasta110
Wtajemniczenie

zapomniałam Wam napisać wcześniej, że fryzjerka mnie dziś zjeżyła zadzwoniła dziś do mnie i powiedziała, że ona już nie pracuje w tym zakładzie gdzie się zapisywałam (i tu zrobiła pauzę) a mnie aż krew zalała potem dodała, że pracuje gdzie indziej i czy przyjdę do tego aktualnego jej zakładu czy nie więc się zgodziłam, a nawet głupia o cenę nie spytałam, dobrze że chociaż podała adres, bo pewnie też bym się nie zapytała

no i jeszcze jedno: być może jednak spełni się to co chciałam i...pojedziemy jutro nad morze na caluśki weekend, ale ciiiii... bo jeszcze zapesze coś, znając moje szczęście ostatnio

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 21:56   #3604
agunia82
Zakorzenienie

Witam znowu słoneczka moje

Rozdaliśmy dzisiaj kolejne zaproszenia, jeszcze tylko dwie tury, plus znajomi i koniec

Teściowej pokazałam ozdobę na autko, bardzo jej się spodobała na żywo, bo ze zdjęcia to razem wybierałyśmy, i będziemy tylko kombinować żeby dodać tam żywej zieleninki.

Martuś, dzisiaj wybaczamy, ale jak z kolejnej przymiarki nie będzie zdjęć to zatrudnię lilstar i jej haczkę i się osobiście we Wrocławiu stawimy

dzasta ciiiiii ale tak po cichutko to życzę udanego pobytu. Ale to tak naprawdę pocichutku żeby nie zapeszyć

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 22:08   #3605
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Hej Myszeczki...
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Ładne te Twoje łoko

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
ale tak jest pięknie Iza, chyba, że coś z kolorkiem pokombinujesz, bo tak, to oczko pięknie podkreślone jest
a co do Fixatora, to ja już mam swój i do tego jeszcze baza pod cienie z art deco, niezastąpiona, wykańczam właśnie drugie opakowanie
Oczywiście cienie inne...bardziej może perłowe...ale bez kredki nie ma mowy...nie wyjdę...

Mój TŻ kupił gajerek na ślub ...
a ja sukienusi na poprawiny nie
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-24, 22:14   #3606
ava80
Rozeznanie

GG do ava80 Send a message via Skype™ to ava80

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
Kina2807, Asiuk widze ze Wy tez zyjecie w temacie koloru scian Rowniez jestem na tym etapie I tez marzy mi sie ladny .... no moze nie oliwkowy a jasno zielony kolor do kuchni Ale TZ sie krzywi Salon bedzie w cieplym bezowym odcieniu... cos wstylu odcienia piasku Maly pokoik zielony (jasny z ciemnym pod ukosem) a sypialnia w odcieniu golebi niebieski z jakas moze szaroscia? albo moze niebiesko-zolty? w kazdym razie tez pod ukosem
Rano bylam przelozyc fryzjera - i jesli tylko wypali to bedzie super Fryzure mam od 9 do 10 i o 10 zaczyna kosmetyczka z makijazem (zapisalam sie do tego samego salonu zeby nigdzie nie lazic). Makijaz ma trwac ponoc 30min, nie za krotko?? A mama moja siada na fryzure o 10 i z racji ze ma krotkie wloski wiec bedzie miala tylko modelowane to 30min i gotowe i o 10.30 (czyli odrazu po mnie) siada do kosmetyczki na makijaz (jeszcze co prawda nie wiem czy chce ale tak na wszelki wypadek zapisalam Ją hehe). Tak wiec nawet jak poczekam na mame, to w domku bedziemy ok 11.15. Czyli tak do ok 12.45 moge sie spokojnie slamazarnie ubierac Ile przed msza trzeba byc pod Kosciolem??
ja planuje malowac next week korytarz i zamarzyły mi sie wszystkie ściany w kolorze białej czekolady duluxa poza jedna która będzie w pasy
Kolory pasów jasny beż, pustynne cośtam (barąz jasny), czekolada i dla kontrastu kolorek evi minge moulin rouge
a pasiaki w stylu jak na dole - robiłam sobie w corelu

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
zapomniałam Wam napisać wcześniej, że fryzjerka mnie dziś zjeżyła zadzwoniła dziś do mnie i powiedziała, że ona już nie pracuje w tym zakładzie gdzie się zapisywałam (i tu zrobiła pauzę) a mnie aż krew zalała potem dodała, że pracuje gdzie indziej i czy przyjdę do tego aktualnego jej zakładu czy nie więc się zgodziłam, a nawet głupia o cenę nie spytałam, dobrze że chociaż podała adres, bo pewnie też bym się nie zapytała

no i jeszcze jedno: być może jednak spełni się to co chciałam i...pojedziemy jutro nad morze na caluśki weekend, ale ciiiii... bo jeszcze zapesze coś, znając moje szczęście ostatnio
fryzjerka zaskakująco spokojnie podeszła do sprawy, ale i tak doceniam , że wogole ci dala znać.
znaczy się "mysląca"

a może jednak powiesz o co biega z tą tajemnicą..? my obiecujemy , że będziemy ciiiiiiiiiichutko i ani mru mru! prawda lasencje?

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
dzasta ciiiiii ale tak po cichutko to życzę udanego pobytu. Ale to tak naprawdę pocichutku żeby nie zapeszyć
oo..ktoś tu juz wie więcej. no to ja zycze tego samego co agunia

Cytat:
Napisane przez jeszczepanna Pokaż wiadomość
Agunia dzieki za słowa otuchy. Najwaznijesze abym nie spuchła... A do was wróce w niedziele wieczorem... tylko ciekawe czy was nadrobie. buzka papapa
NIE NADROBISZ dziewczyny ida jak burza na rekord

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
dodaje zdjecia opaski ktora znalazlam przy okazji pakowania ( ach ) no i moze pomysle na zalozeniem jej napoprawiny i jeszcze kieliszka dla mlodych ( na tluczenie ) zmienilam troche pierwotna opcje i piorko spada w dol a swoja droga to robione na mojej desce do prasowania
fantastyczna..zastanawiam się nad zmiana tego koszmarnego upięcia i tak mi głowie chodzi ta twoja opaska. Suknia nie przeladowana więc może...?

Cytat:
Ava dziekuje widzisz nie pomyslalam o dwoch kompletach bo fakt fajne jednen na sesje no to moze co ... nie tluke ?

pachelbel canon uwielbiam zaczyna sie powolutku ale to jest tak piekne http://www.youtube.com/watch?v=1XO-KXCGplo

i jeszcze jest the rain troszke inny styl
http://fr.youtube.com/watch?v=f7gvM8iQCiM
tez lubie

a dalej to nie wiem
oba udało sie wrzucić w trybiki tego dnia - canona juz mialam ale rain jest sliczne!!

co do kieliszków - tłucz na szczęście!! tylko uprzedż fotografa, że ma zdążyć zrobic wam z nimi kilka fotek romantycznych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sciana w pasy nasza2.jpg (32,5 KB, 5 załadowań)
Stary 2008-07-24, 22:20   #3607
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Mój TŻ kupił gajerek na ślub ...
a ja sukienusi na poprawiny nie
Co do gajerka A co do sukienek, no cóż, ja ile razy próbuję iść kupić sukienkę to przeżywam załamanie nerwowe, bo nie ma NIC co by mnie urzekło a do tego spełniało wszystkie moje wymagania, w końcu kupuję coś tam żeby było, niby ładne, ale jakoś chyba nigdy nie byłam zadowolona z zakupu. I cieszę się, że nie mamy poprawin, bo chyba bym zwariowała

Ale Tobie słonko życzę żebyś znalazła raz dwa coś co Cię urzeknie

Cytat:
Napisane przez ava80 Pokaż wiadomość
ja planuje malowac next week korytarz i zamarzyły mi sie wszystkie ściany w kolorze białej czekolady duluxa poza jedna która będzie w pasy
Kolory pasów jasny beż, pustynne cośtam (barąz jasny), czekolada i dla kontrastu kolorek evi minge moulin rouge
a pasiaki w stylu jak na dole - robiłam sobie w corelu
Wow, bardzo ciekawe to połączenie, ekstra będzie wyglądał taki kontraścik

Stary 2008-07-24, 22:24   #3608
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
fryzjerka zaskakująco spokojnie podeszła do sprawy, ale i tak doceniam , że wogole ci dala znać.
znaczy się "mysląca"

a może jednak powiesz o co biega z tą tajemnicą..? my obiecujemy , że będziemy ciiiiiiiiiichutko i ani mru mru! prawda lasencje?

oo..ktoś tu juz wie więcej. no to ja zycze tego samego co agunia
no to fakt, że przynjamniej zadzwoniła

ale ja napisałam tą "tajemnicę", ale jaśniejszą czcionką więc jak zaznaczysz to będzie widać

fajnie może wyglądać ta ściana

Stary 2008-07-24, 22:44   #3609
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
no to fakt, że przynjamniej zadzwoniła
ale ja napisałam tą "tajemnicę", ale jaśniejszą czcionką więc jak zaznaczysz to będzie widać
A ja czytam oczami wyobraźni...znam tajemnicę...

Cytat:
Co do gajerka A co do sukienek, no cóż, ja ile razy próbuję iść kupić sukienkę to przeżywam załamanie nerwowe, bo nie ma NIC co by mnie urzekło a do tego spełniało wszystkie moje wymagania, w końcu kupuję coś tam żeby było, niby ładne, ale jakoś chyba nigdy nie byłam zadowolona z zakupu. I cieszę się, że nie mamy poprawin, bo chyba bym zwariowała
Ale Tobie słonko życzę żebyś znalazła raz dwa coś co Cię urzeknie
Agus słoneczko....dziękuję CI bardzo...buziaczka masz ode mnie... ja szukam i szukam, nie wiem jak to się dzieje, że nc nie ma fajnego...
Stary 2008-07-24, 22:47   #3610
agunia82
Zakorzenienie

A ja już zmykam do spania, dobranoc nocnym markom, a porannym ptaszkom dzieńdoberek

(kawusię jak któraś jutro rano będzie robić z miejsca zamawiam, najlepiej rozpuszczalną, z duuuuużą ilością mleczka do kawy i 2 łyżeczkami cukru )

Stary 2008-07-24, 22:53   #3611
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
A ja czytam oczami wyobraźni...znam tajemnicę...
Agus słoneczko....dziękuję CI bardzo...buziaczka masz ode mnie... ja szukam i szukam, nie wiem jak to się dzieje, że nc nie ma fajnego...
hehe... to dobrze

a z tymi zakupami to chyba każdy tak ma, że jak trzeba coś kupić to nic nie ma, a jak się wyjdzie połazić bez celu to tak dużo jest fajnych ciuszków

Cytat:
A ja już zmykam do spania, dobranoc nocnym markom, a porannym ptaszkom dzieńdoberek

(kawusię jak któraś jutro rano będzie robić z miejsca zamawiam, najlepiej rozpuszczalną, z duuuuużą ilością mleczka do kawy i 2 łyżeczkami cukru )
dobranoc aguniu
a z tą kawką, to pewnie ja nie pomogę, bo zanim ja wstanę (pewnie coś koło 9 ) to Ty pewnie już będziesz po kawce

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-24, 22:54   #3612
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

dobranoc aguniu
a z tą kawką, to pewnie ja nie pomogę, bo zanim ja wstanę (pewnie coś koło 9 ) to Ty pewnie już będziesz po kawce
nie byłabym tego taka pewna, jutro robię sobie dzień śpioszka, do 9 pewno pośpie, może dłużej

Dobra, lecę już na serio

Stary 2008-07-24, 23:16   #3613
izka19855
Zadomowienie

agunia82 dobranoc ...i karaluszki...

Cytat:
hehe... to dobrze
a z tymi zakupami to chyba każdy tak ma, że jak trzeba coś kupić to nic nie ma, a jak się wyjdzie połazić bez celu to tak dużo jest fajnych ciuszków
dokładnie tak....

Pan w sklepie z gajerkami powiedział "Pan jest minimalnie poniżej 170 , to przypomniało mi się to jak u którejś z was, był tekst podobny... ale u której i co... przepraszam, mam sklerozę postępową...

Zrobiłam fotki ...koszuli..ale nie wiem czy cos widać...ii obrączek... jutro wstawię..
Stary 2008-07-24, 23:49   #3614
kejti85
Raczkowanie

Dziewczyny przyznaje się bez bicia - nie nadrobiłam wszystkiego zrozumiecie jak wam napisze jaki maraton dzisiaj za mną a więc od rana:
- poszukiwanie koszów (udało się kupić typowo prezentowe po oszałamiającej cenie 13 zł/szt)
- wypełnianie koszy (słodycze + wino + kawka)
- rozjaśnianie
- kosmetyczka - brwi
- wymiana bielizny którą dostałam na panieński (niby rozmiar z metki ok. ale biustonosz za mały hihihi) wybrałam sobie śliczny komplet biały w czarne kropeczki (bo tego co wybrały dziewwczyny rozmiaru nie było) a że był tańszy to dopłaciłam sobie niecałe 30 zł i dobrałam kolejny biustonosz (za 68 zł ) także jestem zaopatrzona w bieliznę na specjalne okazje np. pierwsze małżeńskie noce
- wizyta w kancelarii (mieliśmy ustalić z parą która ma godz. po nas wystrój kościoła, a okazało się jjuż że wystrój jest - nawet ładny z białych margaretek) - wynegocjowaliśmy z siostrą że ławki będzie nam kwiaciarka stroić
- wizyta w kwiaciarni z ową parą (w między czasie mój K. musiał jechać po swoje zapowiedzi, które miał oddać)
- solarium (K. przyjechał z powrotem)
- spowiedź
- kancelaria z karteczkami do spowiedzi i zapowiedziami K.
- do domu 18.30 -stoje przed drzwiami zadzwoniła dziewczyna że mogę przyjechać poprawić żelek na stopach - więc kromka chleba w pośpiechu i jade...
- w domu 19.30 zmieniłam spodnie których ogawki wazyły chyba z 5 kg. takie mokre były ...
- słysze na placu huk - sąsiedzi potłukli szkło na szczęście - powycierałam, flache postawiłam...

Padam na twarz, ale zasnąć nie umiem...
Muszę się położyć bo jutro kolejny maraton, a na dodatek rodzinka przyjeżdża...

Dobra wiadomość kuzynka dzisiaj urodziła synka (wszyscy się bali bo cała ciąża była zagrożona) więc ciocia przyjedzie

Zła wiadomość K. auto się popsuło i zamiast jechać jutro ze mną półkę wieszać w naszym mieszkanku to będzie go naprawiał (jestem wściekła bo miał ją powiesić dawno ale u mamusi remontował, a jest oczywiste ze rodzinka przyjedzie mieszkanie oglądać jak już na ślub przyjadą, no i tak to wygląda że pokój pomalowany meble stoją a nad tv dziury wywiertane bo półka wisiała już ale za słabe kołki były i baliśmy się że spadnie na tv...)

buziaki dla was
Stary 2008-07-24, 23:54   #3615
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kejti85 Pokaż wiadomość
buziaki dla was
Zrobiłam swój prywatny maraton i przeczytałam wszystko co naskrobałaś...jej ...ile chodzenia...
GRATULACJE za synka
Ah ten ŻELEK niesforny!

Powodzenia jutro...i oby nóżki nie bolały..bo tu tańcccyć niedługo trzeba

EDYCJA
A swoją droga, to 26 ur. ma mój chrześniak, a im. kumpela, a dzień przed czyli jutro mój ma imieninki... będę myśleć tez o Tobie...

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2008-07-24 o 23:57 Powód: BO urodziny sa chrzesniaka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-25, 06:43   #3616
wiiniii
Rozeznanie

witam Was cieplutko w ten przepiekny poranek

Będzie super, zobaczysz! Weź ze sobą gumy do żucia i/lub wodę mineralną do picia. Pomogą, jak zatkają Ci się uszy. Mozesz też wziąć jakiś ziołowy lek uspokajający. Ja tak zrobiłam.
Lot samolotem to naprawdę przyjemność i ogromna oszczędność czasu. Ja bym wzięła miejsce przy oknie, bo tak to troche nudnawo się robi po jakimś czasie

dzieki

przede wszystkim 3 dni przed nie czytac wizażu a przed wylotem sobie wydrukowac te kilkadziesiąt stron i czytac w samolocie
podróż minie w mgnieniu oka!!

ok tak zrobie

M.a.r.t.a.
znowu musisz po mnie sklejac ale tamten post pisałam 10 min wczesniej i poleciałam poczytac i cos mnie tkneo zeby odpisac i znowu nikogo miedzy moja wypowiedzia nie ma pewnie laski jeszcze spia!

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-07-25 o 21:37 Powód: post pod postem
wiiniii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 07:19   #3617
daget
Zakorzenienie

GG do daget

winiii nie wszystkie spia... Niektore pracua w pocie czola

Cytat:

Robie kawusie.... Agunia- wedle zamowienia rozpuszczalną, z duuuuużą ilością mleczka do kawy tylko cukier musisz znalezc bo u mnie zabrak nastapil, bo ja nie slodze

Kto jeszcze, bo mam wrzatek?
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 07:27   #3618
dzasta110
Wtajemniczenie

witajcie
nie pamiętam już kiedy byłam jedną z pierwszych z rańca

Cytat:
"wirtualna kawka" leci do ciebie Aguś

kejti przerażasz mnie, zamiast się relaksować to trzeba jeszcze tyle spraw pozałatwiać w ostatniej chwili

edit:
agunia widzę że się spóźniłam z kawką

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2008-07-25 o 07:34 Powód: bo agunia już kawkę dostała
Stary 2008-07-25, 07:43   #3619
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:

edit:
Spoko dzasta najwyzej bedzie miec Aga dwie kawki ... i dluzej bedzie o nas pamietac hihhi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-25, 07:51   #3620
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Spoko dzasta najwyzej bedzie miec Aga dwie kawki ... i dluzej bedzie o nas pamietac hihhi
tylko żeby jej serducho wytrzymało po dwóch kawusiach

Stary 2008-07-25, 08:15   #3621
lulucelo
Raczkowanie

dziendoberek
dzisiaj bede was poczytywala do 15 i moze cos napisze ale ok 16 wyjezdzam do polski wiec bedzie trzeba sie pozegnac
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 08:18   #3622
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
dziendoberek
dzisiaj bede was poczytywala do 15 i moze cos napisze ale ok 16 wyjezdzam do polski wiec bedzie trzeba sie pozegnac
No wlasnie mialam sie pytac jak tam Twoje pakowanie Lulu ? I o ktorej mam byc pod kosciolem ?
Stary 2008-07-25, 08:20   #3623
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
dziendoberek
będziemy lulu tęsknić za Tobą
i w związku z tym, że chyba już sobie nie poklikamy to chciałabym Ci życzyć WSZYSTKIEGO NAJNAJ...NAJLEPSZEGO i żeby wszysciutko było tak jak sobie wymarzyłaś Wasze zdrówko

Stary 2008-07-25, 08:34   #3624
agulla.@
Raczkowanie

lulu i ja zycze niezapomnianych i samych pozytywnych wrażeń TEGO dnia No a potem zebyscie zyli dłuuuugo i szczesliwie! Wszystkiego najlepszego!
agulla.@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 08:36   #3625
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
odwiedzilam dzis salon w ktorym mam szyta sukienke i umowilam sie na ostateczna przymiarke 8 sierpnia i wiecie co mi pani doradzila: (RADA DLA MNIEJPIERSIASTYCH) zeby zakupic jakis stanik (tanioche za 10zl na bazarku)ale taki usztywniony dobrze i troche sie go okroi i wszyje w gorset i wtedy to da jeszce lepszy efekt niz wkladki wszyste w gorsecie mysle ze to mogloby sie tez sprawdzic i tych ktore maja wiecej biustu ale trzeba chyba si eupewnic moze u pan w salonie...
niezły patent z tym cyckonoszem -aż się zapytam paniów w salonie o to

Cytat:
dziendoberek
Uuuuu smutno bedzie tu bez Ciebie
Kurcze,a jeszcze chwile temu było tak daleko do slubu,wyjazdu,a tu kurde własnie niewiadomo skad przyszedł ten moment...
czas leci nieubłaganie...
Stary 2008-07-25, 08:37   #3626
LilStar
Wtajemniczenie

cześć Dziewczyny kochane

wróciłam i melduję że się stęskniłam za Wami

będę później czytać co naskrobałyście

Najlepsze życzonka dla Ślubujących jutro:cmok:
Stary 2008-07-25, 08:41   #3627
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny kochane

wróciłam i melduję że się stęskniłam za Wami

będę później czytać co naskrobałyście

Najlepsze życzonka dla Ślubujących jutro:cmok:
liluś wróciłaś
pewnie nie będziesz miała dla nas tyle czasu już ale to będzie oznaczało, że dobrze Ci z Twoim B.

Stary 2008-07-25, 08:44   #3628
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Od razu mówię że to zdjęcie jednej i tej samej dekoracji, patrzcie co może zdziałać zmiana tła i oświetlenia
śliczna ta dekoracja
Cytat:
wiecie skoro nic na ostatnia chwile to dzisiaj doszly do mnie fiolkowe cukierki do prezentow dla gosci trzeba by by to dokonczyc ale kiedy ????
Lulu, ale świetne te cuksy
Cytat:
Wiece co? jak tak patrze na tego mojego Widgeta to.... powiem wam jedno, w takiej kolorystyce moja swiadkowa bedzie miala kiecke.... Hihihi
i widze, że avatar się zmienił
Cytat:
dodaje zdjecia opaski ktora znalazlam przy okazji pakowania
ale cudeńko
Cytat:

ZMIANIŁAM FRYZJERA i next week kolejna próbna
super
Cytat:
ufff, ale Cię przetrzymała, całe szczęście, że dała znać, że pracuje już gdzie indziej
trzymam kciuki, ale ciiiiii
Cytat:
Napisane przez kejti85 Pokaż wiadomość
Dobra wiadomość kuzynka dzisiaj urodziła synka (wszyscy się bali bo cała ciąża była zagrożona) więc ciocia przyjedzie
gratulacje dla kuzynki i dla Ciebie ciociu

ależ ja się cieszę, że już dziś piątek

buziolki dziewczyny

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 08:46   #3629
agunia82
Zakorzenienie

kejti85 po tej Twojej relacaji to ----> I jak tu się odstresować? Tak czy inaczej kochana, już teraz, życzę Ci, aby ten dzień był naprawdę najpiękniejszy, pełen tylko i wyłącznie pozytywnych emocji i uśmiechów, a jakby miały się zdarzyć jakieś niespodzianki, to tylko miłe

Cytat:
Robie kawusie.... Agunia- wedle zamowienia rozpuszczalną, z duuuuużą ilością mleczka do kawy tylko cukier musisz znalezc bo u mnie zabrak nastapil, bo ja nie slodze

Kto jeszcze, bo mam wrzatek?
Cukier u mnie jest, dziękować ślicznie za kawkę

Cytat:
witajcie
nie pamiętam już kiedy byłam jedną z pierwszych z rańca
edit:

Cytat:
dziewuszki, Was i bez kawki ciężko by zapomnieć

Cytat:
tylko żeby jej serducho wytrzymało po dwóch kawusiach
Wytrzyma, wytrzyma rozpuszczalne mniej szkodzą, a ja i tak mam ostatnio jakieś niskie ciśnienie
albo moje urządzenie do mierzenia ciśnienia szwankuje

Cytat:
dziendoberek
Luluś, będziemy za Tobą baaaardzo tęsknić, dorwij się czasem gdzieś do netu w Polsce i naskrob kilka słów, czytać naszych wypocin nie musisz, tylko dawaj znać co u Ciebie A tak czy inaczej, to już teraz, udanego pobytu w Polsce, ale najbardziej udanego to ślubu i wesela. Niech wszystko ułozy się tak, jak sobie wymarzysz i niech każda jedna chwila tego dnia będzie cudowniejsza od poprzedniej

Liluś witaj słoneczko, też tęskniłyśmy, fajnie że już jesteś

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2008-07-25 o 08:48 Powód: no bo Liluś wróciła (jupi)
Stary 2008-07-25, 08:46   #3630
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
liluś wróciłaś
pewnie nie będziesz miała dla nas tyle czasu już ale to będzie oznaczało, że dobrze Ci z Twoim B.
moja kochana

nie uwolnicie się ode mnie no może będę wcześniej chodzić spać

dzisiaj muszę nadrobić zaległości w pracy, ale wieczorkiem będę

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości