|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Dziewczynki kochane, któras z Was kiedys polecała tutaj dobra wybielajaca paste do zebow, czy mozecie jeszcze raz przypomniec jaka pasta to była?
Odszukanie tego postu jest raczej niemozliwe... |
|
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrob koniecznie zdjecie!!! Ja odrazu po slubie robie sobie balejaz i choruje na blond wloski ![]() Jaki kolor mialam swoich wloskow wyjsciowych? Prosze Cie zrob zdjatkooo ![]() Kina2807, Asiuk widze ze Wy tez zyjecie w temacie koloru scian Rowniez jestem na tym etapie I tez marzy mi sie ladny .... no moze nie oliwkowy a jasno zielony kolor do kuchni Salon bedzie w cieplym bezowym odcieniu... cos wstylu odcienia piasku Maly pokoik zielony (jasny z ciemnym pod ukosem ) a sypialnia w odcieniu golebi niebieski z jakas moze szaroscia? albo moze niebiesko-zolty? w kazdym razie tez pod ukosemSkierka - przesliczna relacja ze slubu Malibili - ojj ja tez musze isc na solarium Ladnie sie opalilam to widze po twarzy ze przez ta paskudna pogode opalenizna schodzi i teraz dopiero widze jaka zanieczyszczona twarzyczke mam Musze przed weselem isc na solarium zeby miec jednolita opalenizne![]() Marta a skad Ty jestes ze pilas piwko w Spizu?? Bo nie wiem czy mysle o tym samym Spizu w ktorym Ty bylas![]() Rano bylam przelozyc fryzjera - i jesli tylko wypali to bedzie super Fryzure mam od 9 do 10 i o 10 zaczyna kosmetyczka z makijazem (zapisalam sie do tego samego salonu zeby nigdzie nie lazic ). Makijaz ma trwac ponoc 30min, nie za krotko?? A mama moja siada na fryzure o 10 i z racji ze ma krotkie wloski wiec bedzie miala tylko modelowane to 30min i gotowe i o 10.30 (czyli odrazu po mnie) siada do kosmetyczki na makijaz (jeszcze co prawda nie wiem czy chce ale tak na wszelki wypadek zapisalam Ją hehe ). Tak wiec nawet jak poczekam na mame, to w domku bedziemy ok 11.15. Czyli tak do ok 12.45 moge sie spokojnie slamazarnie ubierac Ile przed msza trzeba byc pod Kosciolem??
|
|
|
|
|
#3603 |
|
Wtajemniczenie
|
zapomniałam Wam napisać wcześniej, że fryzjerka mnie dziś zjeżyła
zadzwoniła dziś do mnie i powiedziała, że ona już nie pracuje w tym zakładzie gdzie się zapisywałam ![]() więc się zgodziłam, a nawet głupia o cenę nie spytałam, dobrze że chociaż podała adres, bo pewnie też bym się nie zapytała no i jeszcze jedno: być może jednak spełni się to co chciałam
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
Witam znowu słoneczka moje
Rozdaliśmy dzisiaj kolejne zaproszenia, jeszcze tylko dwie tury, plus znajomi i koniec Teściowej pokazałam ozdobę na autko, bardzo jej się spodobała na żywo, bo ze zdjęcia to razem wybierałyśmy, i będziemy tylko kombinować żeby dodać tam żywej zieleninki. Martuś, dzisiaj wybaczamy, ale jak z kolejnej przymiarki nie będzie zdjęć to zatrudnię lilstar i jej haczkę i się osobiście we Wrocławiu stawimy ![]() dzasta ciiiiii ale tak po cichutko to życzę udanego pobytu. Ale to tak naprawdę pocichutku żeby nie zapeszyć
|
#3605 | |
|
Zadomowienie
|
Hej Myszeczki...
Cytat:
Mój TŻ kupił gajerek na ślub ... a ja sukienusi na poprawiny nie ![]()
|
|
|
|
|
#3606 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kolory pasów jasny beż, pustynne cośtam (barąz jasny), czekolada i dla kontrastu kolorek evi minge moulin rouge a pasiaki w stylu jak na dole - robiłam sobie w corelu ![]() Cytat:
znaczy się "mysląca" ![]() a może jednak powiesz o co biega z tą tajemnicą..? my obiecujemy , że będziemy ciiiiiiiiiichutko i ani mru mru! prawda lasencje? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
co do kieliszków - tłucz na szczęście!! tylko uprzedż fotografa, że ma zdążyć zrobic wam z nimi kilka fotek romantycznych
|
|
|
#3607 | |
|
Zakorzenienie
|
Co do gajerka
Ale Tobie słonko życzę żebyś znalazła raz dwa coś co Cię urzeknie ![]() Cytat:
|
|
#3608 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale ja napisałam tą "tajemnicę", ale jaśniejszą czcionką więc jak zaznaczysz to będzie widać ![]() fajnie może wyglądać ta ściana
|
|
|
#3609 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już zmykam do spania, dobranoc nocnym markom, a porannym ptaszkom dzieńdoberek
![]() (kawusię jak któraś jutro rano będzie robić z miejsca zamawiam, najlepiej rozpuszczalną, z duuuuużą ilością mleczka do kawy i 2 łyżeczkami cukru )
|
#3611 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a z tymi zakupami to chyba każdy tak ma, że jak trzeba coś kupić to nic nie ma, a jak się wyjdzie połazić bez celu to tak dużo jest fajnych ciuszków ![]() Cytat:
a z tą kawką, to pewnie ja nie pomogę, bo zanim ja wstanę (pewnie coś koło 9 ) to Ty pewnie już będziesz po kawce
|
|
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, lecę już na serio
|
|
#3613 | |
|
Zadomowienie
|
agunia82 dobranoc ...i karaluszki...
Cytat:
Pan w sklepie z gajerkami powiedział "Pan jest minimalnie poniżej 170 , to przypomniało mi się to jak u którejś z was, był tekst podobny... ale u której i co... przepraszam, mam sklerozę postępową... ![]() Zrobiłam fotki ...koszuli..ale nie wiem czy cos widać...ii obrączek... |
|
|
|
|
#3614 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny przyznaje się bez bicia - nie nadrobiłam wszystkiego
zrozumiecie jak wam napisze jaki maraton dzisiaj za mną a więc od rana:- poszukiwanie koszów (udało się kupić typowo prezentowe po oszałamiającej cenie 13 zł/szt) - wypełnianie koszy (słodycze + wino + kawka) - rozjaśnianie - kosmetyczka - brwi - wymiana bielizny którą dostałam na panieński (niby rozmiar z metki ok. ale biustonosz za mały ) także jestem zaopatrzona w bieliznę na specjalne okazje np. pierwsze małżeńskie noce ![]() - wizyta w kancelarii (mieliśmy ustalić z parą która ma godz. po nas wystrój kościoła, a okazało się jjuż że wystrój jest - nawet ładny z białych margaretek) - wynegocjowaliśmy z siostrą że ławki będzie nam kwiaciarka stroić - wizyta w kwiaciarni z ową parą (w między czasie mój K. musiał jechać po swoje zapowiedzi, które miał oddać) - solarium (K. przyjechał z powrotem) - spowiedź - kancelaria z karteczkami do spowiedzi i zapowiedziami K. - do domu 18.30 -stoje przed drzwiami zadzwoniła dziewczyna że mogę przyjechać poprawić żelek na stopach - więc kromka chleba w pośpiechu i jade... - w domu 19.30 zmieniłam spodnie których ogawki wazyły chyba z 5 kg. takie mokre były ... - słysze na placu huk - sąsiedzi potłukli szkło na szczęście - powycierałam, flache postawiłam... Padam na twarz, ale zasnąć nie umiem... Muszę się położyć bo jutro kolejny maraton, a na dodatek rodzinka przyjeżdża... Dobra wiadomość kuzynka dzisiaj urodziła synka (wszyscy się bali bo cała ciąża była zagrożona) więc ciocia przyjedzie Zła wiadomość K. auto się popsuło i zamiast jechać jutro ze mną półkę wieszać w naszym mieszkanku to będzie go naprawiał (jestem wściekła bo miał ją powiesić dawno ale u mamusi remontował, a jest oczywiste ze rodzinka przyjedzie mieszkanie oglądać jak już na ślub przyjadą, no i tak to wygląda że pokój pomalowany meble stoją a nad tv dziury wywiertane bo półka wisiała już ale za słabe kołki były i baliśmy się że spadnie na tv...)buziaki dla was
|
#3615 |
|
Zadomowienie
|
Zrobiłam swój prywatny maraton i przeczytałam wszystko co naskrobałaś...jej ...ile chodzenia...
GRATULACJE Ah ten ŻELEK niesforny! Powodzenia jutro...i oby nóżki nie bolały..bo tu tańcccyć niedługo trzeba EDYCJA A swoją droga, to 26 ur. ma mój chrześniak, a im. kumpela, a dzień przed czyli jutro mój ma imieninki... będę myśleć tez o Tobie...
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2008-07-25 o 00:57 Powód: BO urodziny sa chrzesniaka |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3616 |
|
Rozeznanie
|
witam Was cieplutko
w ten przepiekny poranek![]() Będzie super, zobaczysz! Weź ze sobą gumy do żucia i/lub wodę mineralną do picia. Pomogą, jak zatkają Ci się uszy. Mozesz też wziąć jakiś ziołowy lek uspokajający. Ja tak zrobiłam. Lot samolotem to naprawdę przyjemność i ogromna oszczędność czasu. Ja bym wzięła miejsce przy oknie, bo tak to troche nudnawo się robi po jakimś czasie ![]() dzieki ![]() przede wszystkim 3 dni przed nie czytac wizażu a przed wylotem sobie wydrukowac te kilkadziesiąt stron i czytac w samolocie ![]() podróż minie w mgnieniu oka!! ok tak zrobie ![]() M.a.r.t.a. znowu musisz po mnie sklejac ale tamten post pisałam 10 min wczesniej i poleciałam poczytac i cos mnie tkneo zeby odpisac i znowu nikogo miedzy moja wypowiedzia nie ma pewnie laski jeszcze spia! Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-25 o 22:37 Powód: post pod postem |
|
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
winiii nie wszystkie spia... Niektore pracua w pocie czola
Cytat:
Robie kawusie.... Agunia- wedle zamowienia rozpuszczalną, z duuuuużą ilością mleczka do kawy tylko cukier musisz znalezc bo u mnie zabrak nastapil, bo ja nie slodze ![]() Kto jeszcze, bo mam wrzatek? |
|
|
|
|
#3618 | |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
nie pamiętam już kiedy byłam jedną z pierwszych z rańca ![]() Cytat:
![]() ![]() kejti przerażasz mnie, zamiast się relaksować to trzeba jeszcze tyle spraw pozałatwiać w ostatniej chwiliedit: agunia widzę że się spóźniłam z kawką
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-07-25 o 08:34 Powód: bo agunia już kawkę dostała |
|
|
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3620 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3621 |
|
Raczkowanie
|
dziendoberek
dzisiaj bede was poczytywala do 15 i moze cos napisze ale ok 16 wyjezdzam do polski wiec bedzie trzeba sie pozegnac
|
|
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? I o ktorej mam byc pod kosciolem |
|
|
|
|
#3623 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i w związku z tym, że chyba już sobie nie poklikamy to chciałabym Ci życzyć WSZYSTKIEGO NAJNAJ...NAJLEPSZEGO i żeby wszysciutko było tak jak sobie wymarzyłaś ![]()
|
|
|
#3624 |
|
Raczkowanie
|
lulu i ja zycze niezapomnianych i samych pozytywnych wrażeń TEGO dnia
No a potem zebyscie zyli dłuuuugo i szczesliwie! Wszystkiego najlepszego!
|
|
|
|
#3625 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
-aż się zapytam paniów w salonie o to![]() Cytat:
![]() Kurcze,a jeszcze chwile temu było tak daleko do slubu,wyjazdu,a tu kurde własnie niewiadomo skad przyszedł ten moment... czas leci nieubłaganie...
|
|
#3626 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Dziewczyny kochane
![]() wróciłam i melduję że się stęskniłam za Wami ![]() ![]() będę później czytać co naskrobałyście Najlepsze życzonka dla Ślubujących jutro :cmok:
|
|
|
|
#3627 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pewnie nie będziesz miała dla nas tyle czasu już ale to będzie oznaczało, że dobrze Ci z Twoim B.
|
|
|
#3628 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ale cudeńko super Cytat:
trzymam kciuki, ale ciiiiii Cytat:
ależ ja się cieszę, że już dziś piątek buziolki dziewczyny |
|||||
|
|
|
#3629 | ||||
|
Zakorzenienie
|
kejti85 po tej Twojej relacaji to ---->
I jak tu się odstresować? Tak czy inaczej kochana, już teraz, życzę Ci, aby ten dzień był naprawdę najpiękniejszy, pełen tylko i wyłącznie pozytywnych emocji i uśmiechów, a jakby miały się zdarzyć jakieś niespodzianki, to tylko miłe Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wytrzyma, wytrzyma rozpuszczalne mniej szkodzą, a ja i tak mam ostatnio jakieś niskie ciśnieniealbo moje urządzenie do mierzenia ciśnienia szwankuje Cytat:
A tak czy inaczej, to już teraz, udanego pobytu w Polsce, ale najbardziej udanego to ślubu i wesela. Niech wszystko ułozy się tak, jak sobie wymarzysz i niech każda jedna chwila tego dnia będzie cudowniejsza od poprzedniej Liluś witaj słoneczko, też tęskniłyśmy, fajnie że już jesteś
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-07-25 o 09:48 Powód: no bo Liluś wróciła (jupi) |
||||
|
|
|
#3630 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie uwolnicie się ode mnie no może będę wcześniej chodzić spać![]() dzisiaj muszę nadrobić zaległości w pracy, ale wieczorkiem będę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

Dziś wróciłam od fryzjerki z balejażem i teraz chodzę i powoli się przyzwyczajam do tego blondu, jakoś tak jasno mi, a jutro mam fryzurkę próbną. Postaram się wkleić foteczki z fryzurki ale na pewno jakość będzie słaba bo niestety aparat zabrała mi siostra
więc zrobię telefonem.
zrob koniecznie zdjecie!!! 

Rowniez jestem na tym etapie
Ladnie sie opalilam to widze po twarzy ze przez ta paskudna pogode opalenizna schodzi

hand-made: urodzinowo na 40tkę

I jak tu się odstresować? Tak czy inaczej kochana, już teraz, życzę Ci, aby ten dzień był naprawdę najpiękniejszy, pełen tylko i wyłącznie pozytywnych emocji i uśmiechów, a jakby miały się zdarzyć jakieś niespodzianki, to tylko miłe