|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Dziewczynki kochane, któras z Was kiedys polecała tutaj dobra wybielajaca paste do zebow, czy mozecie jeszcze raz przypomniec jaka pasta to była?
![]() Odszukanie tego postu jest raczej niemozliwe... |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja odrazu po slubie robie sobie balejaz i choruje na blond wloski ![]() Jaki kolor mialam swoich wloskow wyjsciowych? Prosze Cie zrob zdjatkooo ![]() Kina2807, Asiuk widze ze Wy tez zyjecie w temacie koloru scian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skierka - przesliczna relacja ze slubu ![]() Malibili - ojj ja tez musze isc na solarium ![]() ![]() ![]() ![]() Marta a skad Ty jestes ze pilas piwko w Spizu?? ![]() ![]() Rano bylam przelozyc fryzjera - i jesli tylko wypali to bedzie super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Wtajemniczenie
|
zapomniałam Wam napisać wcześniej, że fryzjerka mnie dziś zjeżyła
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i jeszcze jedno: być może jednak spełni się to co chciałam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
Witam znowu słoneczka moje
![]() Rozdaliśmy dzisiaj kolejne zaproszenia, jeszcze tylko dwie tury, plus znajomi i koniec ![]() Teściowej pokazałam ozdobę na autko, bardzo jej się spodobała na żywo, bo ze zdjęcia to razem wybierałyśmy, i będziemy tylko kombinować żeby dodać tam żywej zieleninki. Martuś, dzisiaj wybaczamy, ale jak z kolejnej przymiarki nie będzie zdjęć to zatrudnię lilstar i jej haczkę i się osobiście we Wrocławiu stawimy ![]() dzasta ciiiiii ale tak po cichutko to życzę udanego pobytu. Ale to tak naprawdę pocichutku żeby nie zapeszyć
#3605 | |
Zadomowienie
|
![]()
Hej Myszeczki...
![]() Cytat:
![]() Mój TŻ kupił gajerek na ślub ... ![]() a ja sukienusi na poprawiny nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kolory pasów jasny beż, pustynne cośtam (barąz jasny), czekolada i dla kontrastu kolorek evi minge moulin rouge ![]() a pasiaki w stylu jak na dole - robiłam sobie w corelu ![]() Cytat:
znaczy się "mysląca" ![]() a może jednak powiesz o co biega z tą tajemnicą..? my obiecujemy , że będziemy ciiiiiiiiiichutko i ani mru mru! prawda lasencje? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() co do kieliszków - tłucz na szczęście!! tylko uprzedż fotografa, że ma zdążyć zrobic wam z nimi kilka fotek romantycznych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Zakorzenienie
|
Co do gajerka
![]() Ale Tobie słonko życzę żebyś znalazła raz dwa coś co Cię urzeknie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3608 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale ja napisałam tą "tajemnicę", ale jaśniejszą czcionką ![]() ![]() fajnie może wyglądać ta ściana ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
A ja już zmykam do spania, dobranoc nocnym markom, a porannym ptaszkom dzieńdoberek
![]() (kawusię jak któraś jutro rano będzie robić z miejsca zamawiam, najlepiej rozpuszczalną, z duuuuużą ilością mleczka do kawy i 2 łyżeczkami cukru ![]()
#3611 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a z tymi zakupami to chyba każdy tak ma, że jak trzeba coś kupić to nic nie ma, a jak się wyjdzie połazić bez celu to tak dużo jest fajnych ciuszków ![]() Cytat:
![]() a z tą kawką, to pewnie ja nie pomogę, bo zanim ja wstanę (pewnie coś koło 9 ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, lecę już na serio
![]() |
#3613 | |
Zadomowienie
|
![]()
agunia82 dobranoc ...i karaluszki...
![]() Cytat:
![]() Pan w sklepie z gajerkami powiedział "Pan jest minimalnie poniżej 170 , to przypomniało mi się to jak u którejś z was, był tekst podobny... ale u której i co... ![]() ![]() ![]() Zrobiłam fotki ...koszuli..ale nie wiem czy cos widać...ii obrączek... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny przyznaje się bez bicia - nie nadrobiłam wszystkiego
![]() - poszukiwanie koszów (udało się kupić typowo prezentowe po oszałamiającej cenie 13 zł/szt) - wypełnianie koszy (słodycze + wino + kawka) - rozjaśnianie - kosmetyczka - brwi - wymiana bielizny którą dostałam na panieński (niby rozmiar z metki ok. ale biustonosz za mały ![]() ![]() ![]() - wizyta w kancelarii (mieliśmy ustalić z parą która ma godz. po nas wystrój kościoła, a okazało się jjuż że wystrój jest - nawet ładny z białych margaretek) - wynegocjowaliśmy z siostrą że ławki będzie nam kwiaciarka stroić - wizyta w kwiaciarni z ową parą (w między czasie mój K. musiał jechać po swoje zapowiedzi, które miał oddać) - solarium (K. przyjechał z powrotem) - spowiedź - kancelaria z karteczkami do spowiedzi i zapowiedziami K. - do domu 18.30 -stoje przed drzwiami zadzwoniła dziewczyna że mogę przyjechać poprawić żelek na stopach - więc kromka chleba w pośpiechu i jade... - w domu 19.30 zmieniłam spodnie których ogawki wazyły chyba z 5 kg. takie mokre były ... - słysze na placu huk - sąsiedzi potłukli szkło na szczęście - powycierałam, flache postawiłam... Padam na twarz, ale zasnąć nie umiem... Muszę się położyć bo jutro kolejny maraton, a na dodatek rodzinka przyjeżdża... Dobra wiadomość kuzynka dzisiaj urodziła synka (wszyscy się bali bo cała ciąża była zagrożona) więc ciocia przyjedzie Zła wiadomość K. auto się popsuło i zamiast jechać jutro ze mną półkę wieszać w naszym mieszkanku to będzie go naprawiał (jestem wściekła bo miał ją powiesić dawno ale u mamusi remontował, a jest oczywiste ze rodzinka przyjedzie mieszkanie oglądać jak już na ślub przyjadą, no i tak to wygląda że pokój pomalowany meble stoją a nad tv dziury wywiertane ![]() buziaki dla was ![]()
#3615 |
Zadomowienie
|
![]()
Zrobiłam swój prywatny maraton i przeczytałam wszystko co naskrobałaś...jej ...ile chodzenia...
GRATULACJE ![]() Ah ten ŻELEK niesforny! ![]() Powodzenia jutro...i oby nóżki nie bolały..bo tu tańcccyć niedługo trzeba ![]() ![]() EDYCJA A swoją droga, to 26 ur. ma mój chrześniak, a im. kumpela, a dzień przed czyli jutro mój ma imieninki... będę myśleć tez o Tobie... ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2008-07-24 o 23:57 Powód: BO urodziny sa chrzesniaka |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Rozeznanie
|
witam Was cieplutko
![]() ![]() Będzie super, zobaczysz! Weź ze sobą gumy do żucia i/lub wodę mineralną do picia. Pomogą, jak zatkają Ci się uszy. Mozesz też wziąć jakiś ziołowy lek uspokajający. Ja tak zrobiłam. Lot samolotem to naprawdę przyjemność i ogromna oszczędność czasu. Ja bym wzięła miejsce przy oknie, bo tak to troche nudnawo się robi po jakimś czasie ![]() dzieki ![]() przede wszystkim 3 dni przed nie czytac wizażu a przed wylotem sobie wydrukowac te kilkadziesiąt stron i czytac w samolocie ![]() ![]() ![]() podróż minie w mgnieniu oka!! ok tak zrobie ![]() M.a.r.t.a. znowu musisz po mnie sklejac ale tamten post pisałam 10 min wczesniej i poleciałam poczytac i cos mnie tkneo zeby odpisac i znowu nikogo miedzy moja wypowiedzia nie ma pewnie laski jeszcze spia! Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-25 o 21:37 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |
Zakorzenienie
|
winiii nie wszystkie spia... Niektore pracua w pocie czola
Cytat:
Robie kawusie.... Agunia- wedle zamowienia rozpuszczalną, z duuuuużą ilością mleczka do kawy tylko cukier musisz znalezc bo u mnie zabrak nastapil, bo ja nie slodze ![]() Kto jeszcze, bo mam wrzatek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() nie pamiętam już kiedy byłam jedną z pierwszych z rańca ![]() Cytat:
![]() ![]() kejti ![]() edit: agunia widzę że się spóźniłam z kawką ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-07-25 o 07:34 Powód: bo agunia już kawkę dostała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Raczkowanie
|
dziendoberek
dzisiaj bede was poczytywala do 15 i moze cos napisze ale ok 16 wyjezdzam do polski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i w związku z tym, że chyba już sobie nie poklikamy to chciałabym Ci życzyć WSZYSTKIEGO NAJNAJ...NAJLEPSZEGO i żeby wszysciutko było tak jak sobie wymarzyłaś ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 |
Raczkowanie
|
lulu i ja zycze niezapomnianych i samych pozytywnych wrażeń TEGO dnia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kurcze,a jeszcze chwile temu było tak daleko do slubu,wyjazdu,a tu kurde własnie niewiadomo skad przyszedł ten moment... czas leci nieubłaganie...
![]() |
#3626 |
Wtajemniczenie
|
cześć Dziewczyny kochane
![]() wróciłam i melduję że się stęskniłam za Wami ![]() ![]() będę później czytać co naskrobałyście Najlepsze życzonka dla Ślubujących jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() pewnie nie będziesz miała dla nas tyle czasu już ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale cudeńko ![]() super ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki, ale ciiiiii Cytat:
![]() ależ ja się cieszę, że już dziś piątek ![]() buziolki dziewczyny ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | ||||
Zakorzenienie
|
kejti85 po tej Twojej relacaji to ---->
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wytrzyma, wytrzyma ![]() albo moje urządzenie do mierzenia ciśnienia szwankuje Cytat:
![]() ![]() Liluś witaj słoneczko, też tęskniłyśmy, fajnie że już jesteś ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-07-25 o 08:48 Powód: no bo Liluś wróciła (jupi) |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie uwolnicie się ode mnie ![]() ![]() dzisiaj muszę nadrobić zaległości w pracy, ale wieczorkiem będę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.