|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta - MŻ-WR kontynuacja III
|
|
|
|
#242 |
|
Rozeznanie
|
ja zobaczylam efekty po dosc dlugim czasie ale takie serio spektakularne :d Masowalam rekawica pod prsysznicem a potem ejszcze drewnianym masazeem az skora byla czerwona i dieta ejszcze i widzialamz e moje uda sa szczuplejsze a cellulit znikal... etraz sie zaneidbalam ale jutro wreszcie powrot do Polski!
juppiii... i biore sie ostro za siebie
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
no ja jeszcze dodatkowo po tym masazu uzywam tego serum eveline rozgrzewającego
to na noc a teraz kupiłam sobie po raz kolejny masło kakaowe ziaji - uwielbiam je i będę się nim rano smarować
|
|
|
|
#244 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie pamietam juz, kiedy nie mialam echhCytat:
![]() na cellulit to balsamy roznego rodzaju itp plus masazyk codziennie - po kilku miesiacach moja skora na udach i tylku wyglada o niebo lepiej ![]() od 3 dni uzywam tez tego rozgrzewajacego serum eveline, wczesniej uzywalam takiego mrozacego z dax cosmetics i to z eveline mi sie podoba
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
||
|
|
|
#245 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie monika- widze ze mamy podobną bron przeciw celulitowi
![]() a ja dzisiaj pozniej pocwicze bo za ciepło jeszcze
|
|
|
|
#247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
choc to zimno juz rzadko odczuwalam. ale ciepelko to mila odmiana i nie pieczeja dzis tylko jeszcze sie pokrece na twisterze i cos na brzuch pykne, od rowerka sobie zrobie urlop, bo dzis sobie, jak na mnie, ladnie rano pobiegalam i musze troche odetchnac
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
|
#248 |
|
Wtajemniczenie
|
miłego weekendu
buźka, zmykam |
|
|
|
#249 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze, a ja mam i cellulit i rozstępy
![]() Ale od poniedziałku też się masuję chyba z godzinę dziennie, do tego naprzemienne zimne i ciepłe polewanie wodą i smaruję jakimś serum perfecta, ach no i czekam na efekty No i jeszcze myślę, by piling kawowy dodać ze dwa razy w tygodniu podobno dobry jest na pomarańcza ![]() Kasiag-01, Tobie też miłego
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Boże dziewczyny, które wstawiły zdjęcia... szczypiorki jak nie wiem jak ja bym miała taką figurę to bym szalała z radości ale kobietom zawsze coś nie pasuje ![]() u mnie dziś też była "parówa", ale po południu zaczęło lać, normalnie urwanie chwili, pare minut deszczu i jechałam autem przez rwące rzeki prawie, że woda normalnie z pół metra..masakra... współczuję tym ludziom na Podkarpaciu a ja dziś na obiadek zjadłam ciemną bułkę z wędlina, trochę zupy i arbuza a jutro weekend
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
a ja własnie jednak pocwicyzlam.... poskakałam na skakance 15 min i machnelam 15 km rowerka i musialam sie myc i przebierac bo az kapało ze mnie
|
|
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
Nie umieg biedaka rozebrac. Poczekam do zimy, bedzie jak znalazl!
![]() Ide sie opalac, wbilam sie w moje nowe bikini i po pierwszym szoku, stwierdzilam, ze nie jest tak zle. |
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Donia- widzę CIE
|
|
|
|
#254 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek dziewczynki
Ale szalejecie z tym pisaniem, wejde na chwilke a tu tyle czytania, chociaz staram sie czytać regularnie. W niedzielę wracam do domu, koniec dobrego Tak więc od poniedziałku powrót do ćwiczeń i MŻ, przynajmniej taka mam nadzieje, musze sie zmobilizowac bo masakra.Nie pisze tutaj ostatnio nic, bo cały czas cos się dzieje, spotykam się ze znajomymi, 2 dni byłam u kolezanki i tak mi szybko czas leci, a wieczorami brat z laskami na gg ostro gada ![]() Jutro TŻ po nas przyjeżdża, jedziemy do domku na wieś, może troszke opalanka zalicze bo pogoda ma być już ładniejsza. Miłego weekendu Pewnie dopiero w poniedziałek tutaj zawitam. Idę jeszcze pożegnac sie z koleżanka |
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm na moich fotkach nie widac tego , ale tez mam celluit i rozstępy
ale fakt.,.najważniejszy jest masaż.. wiecie, nie ważne jakich kremów uzywacie.. liczy się sam fakt wmasowywania od kolana w góre.
|
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli nawet masz celulit to w porównaniu z moim nie masz
|
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
ale marudzicie... dziewczyny ktore wstawily zdjecia, jak dla mnie tez chudzielce i szczypiory (bez obrazy oczywiscie) gadac no bo marudzicie na uda... ile w udzie macie? kto da mniej, kto da mniej
a co do tylka, to ja tam z mojego zadowolona jestem, i moj maz tez... owszem ok 100 w biodrach jest, nie az tak malo,ale mam czym zakrecic, nie mam plaskiego tylka, mam odstajacy i dobrze mi z tym, a maz zawsze powtarza,ze plaskie tylki są beeee i bardzo chude baby tez on to mi sie ciagle pyta czy musze sie odchudzac, to mowie,ze musze kilka kg zrzucic, to sie po prostu sama z soba bede lepiej czuc
|
|
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
Ale stronic napykalyscie
a ja bylam w kinie.. musialam sie gdzies wyrwac no i dopadł mnie popcorn- nie dało rady nie jeść a WR to dzis 10 min hh i zaraz sie wezme troche.. na tapczanie siedzi leń... ![]() a na celulit to peeling z kawy (ja rozgniatam taka w ziarnach wole niz taka zaparzoną sypką) i masaz (wycudowalam narzedzie do masazu - szczotka do wlosow z okrągłymi koncami ) i rano sie smaruje tym lodowatym a wieczorkiem tym rozgrzewającym
|
|
#260 | |
|
Wtajemniczenie
|
nawzajem
Cytat:
|
|
|
|
#261 |
|
Raczkowanie
|
Witam kochane
Tak sobie czytam i czytam ten wątek - widzę że było dużo rozmów o rozstępach itpe. Ja jeśli o to chodzi, to kończę opakowanie Garniera takie żółte.. które 'niby' ma ujędrnić skórę. Narazie nie widzę żadnych efektów, hmm.. ale wiadomo - to proces długotrwały.
|
#262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do tego garniera - uzywalam kiedys i ogolnie nie bylam zadowolona - jakas taka konsystencja dziwna i kiepsko sie wchlanial
|
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe na pewno mam w udzie wiecej od Ciebie bo już kiedyś pisałyśmy o tym
|
|
|
|
|
#264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A wchłania się u mnie dobrze. Ale po zakończeniu będe próbować czegoś innego - coś polecicie?
|
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem fajnie działają, są niedrogie...na pewno wszytskie droższe jakie miałam, nie działały lepiej... Wydaje mi się, że celulit ciutkę maleje, ujędrniają, skór jest delikatna... no ale na efekty trzeba jesczze pewnie poczekać
|
|
|
|
|
#266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ja slonca nie lubie![]() łoooo to ty chudzina jestes
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Spróbuję, na pewno. A masło ziaji pięknie pachnie Mloda - a kiedy jedziesz ?
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
masło jest super
tylko, że się szybko kończy ;/ próbowałam kiedyś masła z AA ale to już nie to co Ziaja
|
|
|
|
#270 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja tez uzywam eveline ii jestem bardzo zadowolona jak na mnie jest to skuteczne i nie drogie oj tam chudzina
he he szczupla po prostu jestem tzn nogi mam szczuple ale ja tak zawsze mialam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

juppiii... i biore sie ostro za siebie
to na noc a teraz kupiłam sobie po raz kolejny masło kakaowe ziaji - uwielbiam je

jak ja bym miała taką figurę to bym szalała z radości
ale kobietom zawsze coś nie pasuje 

a WR to dzis 10 min hh i zaraz sie wezme troche.. na tapczanie siedzi leń...