![]() |
#2431 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
No a teraz obiecane zdjęcia łustego trola w sukni ślubnej - kieca oczywiście do zwężenia - ale ja ostatnio jestem na etapie " olać to" i mam tak ze wszystkim co dotyczy przyjęcia ... totalny luzik.
Tak więc moje kochaniutkie możecie sobie na mnie poużywać ![]() Zdjecia kiepskiej jakości i kolorystyka przekłamana, bo tam mają baaardzo silne światło - suknia ma dodatki w kolorze ciemnego złota, nawet ta szarfa jest znacznie ciemniejsza. |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() edit: czekoladko ale Twoja suknia jest piękna (w moim "stylu") ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zadomowienie
|
Dzastinka do okulisty marsz ale to już
![]() ![]() Hmmmm wczoraj tak się milusio zrobiło jak napisałaś że NAS (wizażanki) do sypialni obok męża zabierasz ![]() ![]() Aż normalnie sunęło się na usta "ok ok nie przeszkajcie sobie, my przycupniemy sobie cichuto w kąciku i się pogapimy" ![]() ![]() ![]() Dobra juz dobra obiecuję BĘDĘ GRZECZNĄ POWAŻNĄ DZIEWCZYNKĄ jak przystało na moje 29 lat (słowo kłamczucha) ![]() ![]() edit. czy mogę krzyczeć, przeklinać, złożeczyć i drzeć się???????? Tym razem nie mogę powiedzieć olac to ..... nasz świadek olał sytuację i na 2 tygodnie przed ślubem jesteśmy bez świadka !!!! Koleś jest z Katowic i miał z żoną przyjechać w piątek przed naszym ślubem no i dzisiaj dzwoni, że jego żona chciała zrobić mu niespodzankę i kupiła wczasy i on z tych wczasów wrócą w sobotę rano samolotem hmmmm do Katowic, ale mamy się nie martwić i nic nie zmieniać .... on będzie naszym świadkiem ![]() Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2008-09-10 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wieczór
![]() Jestem padnieta zmęczona ale podczas tych 3 dni załatwiłam masę spraw ![]() Wszystko z allegro mi podochodziło ![]() Jakoś sobie z tym wszystkijm trzeba poradzić. Rąk do pomocy nie brakuje ![]() ![]() ![]() ![]()
#2435 |
Wtajemniczenie
|
Czekoladko-z Ciebie to prawdziwa Śliczna Dziewczyna-i uprzedzając:Nie mam kłopotów ze wzrokiem, nigdy nie nosiłam okularków, u okulisty byłam 2 miesiące temu na kontroli i jest ok.a Twój biust
![]() ![]() ![]() co fo świadka ro zachował się conajmniej niepoważnie. ja bym zastanowiła się poważnie nad zmianą świadka-choć wiem, że to trudne bo zostało niewiele czasu ale lepiej oszczędzić sobie nerwów w tym dniu ![]() Dziewczyny dziękuję za wsparcie isłowa i otuchy. jakoś to będzie. dowiedziałam się tylko w agencji nieruchomości, że teściowa tego kupującego w ostatniej chwili się rozmysliła i podżyrowaniem kredytu i stąd afera.On nawet nie wiedział bo wczoraj w nocy poleciał do pracy za granicę i zostawił jej pełnomocnictwa a tu zonk. dowiedział się od wściekłego właściciela agencji. mowił że jeszcze będzie pzekonywać teściową ale powiedziałam właścicielowi, że nie chcę mieć z nimi nic wspólnego bo nawet nie zawiadomiły-żona i teściowa o zmianie decyzji tylko nie odbierały telefonu-myślały że prawa ucichnie. Daget ![]() ![]() ![]() Dzastunia moja Kochana ![]() ![]() Malutka ![]() Izazusia dobrze, że już wszystko dotarło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Zadomowienie
|
Liluś dziękuję za cieplutkie słowa, natura z biuściorem faktycznie nie poskąpiła - oczywiście cała masa problemów z zakupem bielizny - właśnie wczoraj przerabiałam stanik żeby pasował pod tą suknię a dałam za niego dokładnie 199 zł - tańszych w tym rozmiarze niestety nie ma.
Co do świadka to musimy pomyśleć o kimś innym, ale faktycznie w tej chwili to kłopot, TŻ dzwonił dzisiaj do jednego kolegi ale ten zarzeka się że nie przystąpi do komunii .... po prostu jak nie urok to sr....a, ale spokojnie dla odstresowania załatwiamy sobie podróż poślubną .....przebrnęliśmy już przez wyjazdu na Bali, Dominikanę teraz powróciliśmy do naszego pierwotnego pomysłu czyli Dubaj i Emiraty Arabskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2437 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a podróż....marzenie moje Kuba, Bali, kiedyś D........a ale źle mi się kojarzy nazwa z pewnym damskim imieniem przez które mieliśmy problemy-bllleeeeee i tak pewnikiem wylądujemy w Turcji ![]() ![]() ![]() ![]() Asiuk ![]() Kotekk akt małżeństwa odbiera się po ślubie w USC tam gdzie pobieraliście zaświadczenie, że możecie wziąść ślub konkordatowy-płaciliście 84 zł.dostajecie 3. a za każdy kolejny płaci się 22zł. to co podpisywaliście w kościele w 3 egz:jedno dla parafii, drugie dla Was, trzecie parafia przesyła do usc i na jego podstawie powstaje akt ![]() a ja dziś na poprawę humoru kupiłam sobie torebkę nike. oby jak najrzadziej kiepski nastrój u mnie gościł ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-09-10 o 21:33 Powód: literki pogubione |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2438 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buziaczek ![]() Cytat:
Wyglądasz rewelkowo! ![]() Piękna suknia tak wogóle ![]() Ja bym tylko nieco popracowała nad tym odstawaniem materiału pod paszkami. A tak to dla mnie czad malina ![]() Cytat:
![]() I fajnie, że już jestes! ![]() Dzięki skarbki za słowa otuchy! ![]() Wklejam Wam kilka fotecek i czekam na relacjonka ![]() Dziś zafarbiłam włosięta <miał być średni brąż a wyszedł prawie czarny ![]()
![]() |
#2439 |
Wtajemniczenie
|
czekoladka79
gdzie ty tam widzisz jakieś trolla ![]() fakt noszę soczewki i okulary, ale nie jestem ślepa ![]() sukienka jest boska ![]() ![]() jedyne co mi się nie podoba to tył tej sukienki, a konkretnie tren i ta kokarda ![]() ![]() świadek to rzeczywiście wam się udał, ale w tą drugą stronę ![]() a jeżeli chodzi o podróż poślubną - to i tak wszystko brzmi egzotycznie ![]() kasienka1985 od razu lepiej z szelką ![]() ![]() masz fiu fiu fiu Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2008-09-10 o 21:32 Powód: bo Kasienka pokazała siebie w sukience |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Zakorzenienie
|
i kolejna porcyjka
![]() 1.niewyrazna fotka z welonem trochu wyszla 2.próba klękania ![]() 3.na koncu buziak dla was ![]()
#2441 |
Zakorzenienie
|
i na 2 fotkach spineczki
i jeszcze jeden ![]() dzięki malutka ![]() ![]()
#2442 |
Wtajemniczenie
|
ojej Kasieńko
![]() ![]() ![]() ![]() a kolorek na pewno troszkę straci na intensywności) |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Zadomowienie
|
Kasieńko bardzo fajnie teraz się ta suknia z tą szelką układa, wszystko się tak jakby uniosło do góry.
No i nie wspomnę już o tym jakie ciacho z Ciebie w tej kiecy ... tylko chrupać ![]() Co do mojej to ten odstający materiał pod pachami to tylko po 3 cm po bokach trzeba gorset zwęzić, bo pomimo sznurowania cały odstaje no ale gdzieś mi uciekło 6 kg. Tej kokardy tak bardzo nie widać a tylko dwie wstązki ciągną się na trenie tylko też są w tym świetle mało widoczne - cała ta szarfa jest w kolorze starego złota i naprawdę fajnie to wygląda - obawiam się że suknia bez tej szarfy wyglądałaby jak komunijna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Zakorzenienie
|
Czekoladko i Liloszku - dziękuję Wam bardzo
![]() ![]() ![]() ![]() Mnie się podoba tył Twojej sukienki!!! Jak najardziej jestem za ![]()
#2445 |
Zakorzenienie
|
jessssuuuu dziewczyny co ja bym bez Was zrobila
![]() ![]() Kasienka no poprostu cud miod i orzeszki...wygladasz mniamusnie i to zdecydowanie Twoj typ sukienki, dobran do Ciebie wrecz idealnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńko:cmok:
aaa i jeszcze ten biust ![]() Kotekk z tego co się orientuję to raczej mama może ![]() ja odbierałam w tamtym roku akt mojej mamy, B brat odbierał jego akt urodzenia także warto sprobować ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-09-10 o 21:56 Powód: dopisek o akcie |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Zadomowienie
|
Tak to już jest, że każda PM trafia na swoją wymarzoną suknię w której się zakochuje i kazdej z nas w czym innym ślicznie
![]() Dzastinko, Kasieńko i Liluś dziękuję za cieplutkie słówka ![]() A jutro gnamy na indywidualne lekcje tańca ćwiczyć nasz układ .... już mi się nogi trzęsą ale czego się nie zrobi żeby gości zaskoczyć http://pl.youtube.com/watch?v=fIWjW10-OYY Ostatnio nawet wpadłam na pomysł żeby na oczepinach rzucać czerwonymi diabelskimi rogami .....bo będę bez welonu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Zakorzenienie
|
Kasienko i jestes zywym przykladem gdzie jeden maly szczegol a zmienia postac rzeczy - szeleczka
![]() Wygladasz przeslicznie ![]() Ze swoim Ukaszkiem na n-k rowniez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Zakorzenienie
|
czekoladko za tego trolla to
![]() Kasieńko piękności Ty moje! Cudo! Normalnie Twoja figurka powala, a zwłaszcza ta talia ładnie zaznaczona o jakiej zawsze marzyłam! No śliczności! Tylko tą szeleczkę po lewej stronie dopilnuj, żeby doszyły mniej więcej równo z prawą, bo mam wrażenie że jest troszkę bliżej przypięta niż być powinna i niesymetrycznie to wyszło
#2450 |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
![]() aga_ck witam na forum ![]() ![]() lulucelo wracaj prędko do nas ![]() katarzinka jako że czytasz rano nas to dzień dobry ![]() ![]() asiuk serdeczne pozdrowionka zabiegana kobietko ![]() LilStar przykro mi, że tak wyszło z domem ![]() ![]() ![]() Milibili wyglądałaś zjawiskowo ![]() ![]() toverek83, daget, izka1985 i Lilus jak dicho się udało ![]() czekoladka79 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() izazusia wszystko się uda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasienka1985 wiesz co... bosko wyglądasz w tej sukni, robi wrażanie na maksa ![]() ![]() A ja dzisiaj podcięłam grzywke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z bliska Kochana to ja dobrze widzę ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() normlanie oplułam monitor ze śmiechu ![]() ![]() co do świadka to przykra sprawa wyszła ![]() Cytat:
![]() ![]() zostało jeszcze trochę?? ![]() ![]() Kasienko - z szeleczką o niebo lepiej ![]() ![]() ![]() Izazusia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Rozeznanie
|
Zapomniałam się pochwalić, że hula hop se kupiłam
![]() ![]() ![]() dżastunia dla Ciebie zawsze się znajdzie kawałek ![]() ![]() ![]() i wogóle uciekam spać już chyba w gardle mnie drapie i zmęczona jakaś jestem... to tylko ściskam mocno i dobrej nocy życzę PM2008 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a hula-hop też mam, ale za cholerę mi nie wychodzi ![]() ![]() ![]() no i i też mówię Wam dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2454 |
Wtajemniczenie
|
Monai
![]() ![]() ![]() ![]() i też nie mam niestety tych przygotowań ![]() ![]() ![]() ![]() ale i tak nie opuszczę forum ![]() zmykam do spanka. dobrej nocki Kobietki ![]() Dzastunia jakim d........iem????????????? ?????????????????????fajn ym tyłeczkiem się mów-pisze ![]() Monai tez chcę jedzonko i hula hopa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2455 | ||||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
model allure 851 miałam jednak szyta na wzór bo nbnie udało sie jej dostać w bieli i tył zmieniałam na bardzoej odkryte plecy niz w oryginale ;D look in google ![]() Cytat:
dziękuję za kochanie hihih a twoja klasa baaaardzo pyzypomina moje dziecko.... gada tak na okrągło a ma dopiero 23 miesiące.. ![]() Cytat:
senkju za ciepłe słowa. to na razie foty z aparatów znajomych - Kuba (fotograf) da nsze dopiero 27ego wrzesnia... ![]() Cytat:
no chyba że mąż już wrócił... ![]() Cytat:
I juz ci cholerka zazdroszczę... ![]() Cytat:
podróże poslubne jeśli są to naprawde są boskie. polecam każdemu wyjazd z "mężem" po slubie. dziwne i za***iste toto ![]() Cytat:
Cytat:
![]() co do relacji - świetne!! Cytat:
i koniec. i dobrze. teraz od 5 lat mam M i od 2 mam Natalię. i nadal jest jak na początku=bosko. Cytat:
kasińka - w koncu wszystko mi na zdjęciach pasuje bo SIĘ UŚMIECHASZ!!!!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2456 | |||||
Zakorzenienie
|
izka19855- tymi 15 bramkami to mnie zadziwiłaś
![]() Milibili - fajnie zobaczyć Twoją buzie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam stęskniona za Wami ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Raczkowanie
|
o jak sie dicho udalo mowie wam....nogi mnie bola ale nie od tanca tylko od szukania i czajenia czy nie pala i nie pija!!!!ale bawili sie dobrze i oczywiscie kroolowaly mini spodniczki i wlosy na zelu u chlopcow.a dzis szara rzeczywistosc 3 godziny z klasami ginmnazjalnymi niby dorosli a mleko pod nosem
![]() okolo 18 jade z Tomkiem do jego cioci-mamy chrzestnej-po prezent.dam znac co dostalismy jak mikrofalowke to ![]() a jutro szykowanie sie na slub kolegi o 14 w kosciele wiec opowiem po jak bylo bo na poprawiny nie jedziemy bo w poneidzialek do szkoly monai ja tu zwolywalam ,,kto da palec pod budke bo za minutke, budka sie zamyka"i na disco sie zglosili malo chetnych ale przy nastpnej imprezce osobiscie wysle zaproszenie,to wspaniale ze mezowi smakowalo...to cieszy ![]() kasienka 1985jakie Ty masz piekne wlosy jak one sie piekne ukladaja.a w suknie wygladasz pieknie i dobrze ze Ci dziewoje poradzily ta szelke bo lepiej jesy o 180stopni,a co z bolerkiem?bedziesz miala to pod kolor sukni?????a jakie masz buty?no wlasnie i wygodnie ci w niej jest w kolanach???? |
![]() ![]() |
![]() |
#2458 |
Przyczajenie
|
![]()
do agunia82
przeczytałam ze ty bedziesz miała wesele w ambarans powiem szczerze ze z utesknieniem czekam na twoje opinie..... juz po ![]() bowiem jade własnie tam rezerwowac sale na przyszły rok ..... i sama niewiem co mam robic bo nikt z moich znajowych tam nie byl i nigdzie nic nie mowią o tym lokalu dopiero tutaj cos znalazłam ....... sorrki ze zawracam ci głowe tydzien przed twoja uroczystością ale juz niewiedziałam kogo mogę się zapytać ... a powiedz mi czy tam wczesniej byłas jako gość.... ps. ty masz wesele od 17 lub 18 wiem bo zaprosili mnie zebym przyjechala wczesniej zeby zoabczyc sale jak bedzie udekorowana życzę ci zeby wszystko naj naj naj naj naj |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam kotecki moje słodkie!
Dziękuję Wam raz jeszcze za sugestie i miłe słowa! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
zawstydzasz mnie misiaku ![]() Cytat:
Cytat:
Po 1.- bardzo dziękuję ![]() Co do poruszania się w niej- z chodzeniem w niej nie ma najmniejszego problemu! Wydaje mi się, że w tańcu też nie powinno być problemów! Naturalnie nie będę mogła w niej szaleć, ale myślę, że spokojnie tańczyć się da. Najgorsze jest siadanie <poprzez jej dopasowanie>!!! Jakoś będę musiała sobie z tym poradzić... pytanie tylko... jak ja będę sikać?? ![]() O matko toverku! Jakie piękne włosy??? ![]() Wypłowiałe, bo nie farbowane od dobrych 2 lat!!! I nie cieniowane od kilku dobrych miesięcy, no ale zapuszczać trzeba! ![]() Butki kiedyś tu wklejałam, sandałki- w sumie wybrane prawie w ciemno, ale idealnie pasują ![]() Nie chce mi się szukać tu na wątku niestetyż ![]() A bolerko mi przerabiają! Zwężają rękawy, i zwężają w plecach, bo wisiało. Nadal nie mam biżu... ![]() Niby pożyczyłam od koleżanki kolczyki złote- śliczne swoją drogą- to brakuje mi czegoś na szyjkę! ![]() Echhh... zobaczymy... Wiecie co? Zostało 9 dni ![]() Wydaje mi się , że jeszcze tyle rzeczy do zrobienia, a ja stoję w miejscu. BTW: Dziś makijer próbny! Aparata zabrałam ![]() Postaram się cyknąć cosik. Oprócz tego po makijerze jade do dekoratorki wszystko obgadac i zaplacic i pozniej jade po skrzypaczke i jedziemy posluchac jak beda grac nasi organistowie. ![]() Cięzki dzień przede mną ![]()
![]() |
#2460 |
Raczkowanie
|
bedziesz miala majeczko okazje zobaczyc co i jak i to ulatwi podjecie decyzji.
ja np przez ostatnie tygodnie tzn zawsze w sobote chodzilam na swoja sale zobaczyc jak ludzie ukladaja stoly jak dekoracja i z tego wszystkiego pozbieralam w sowich myslach to co saamabym chciala i juz wiem jak bedzie i wszystko jzu ustalone z pania dekoratorka.powodzenia majeczko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.